Browse through our Interesting Nodes on Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 03-09-15

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Εγκαίνια 32ου Φεστιβάλ Βιβλίου
  • [02] Ευνοϊκές ρυθμίσεις για σεισμόπληκτους Λευκάδας
  • [03] Στην Αθήνα ο Τ. Παπαδόπουλος
  • [04] Πανεπιστήμια: Πενθήμερη απεργία από σήμερα.
  • [05] Εθνική Τράπεζα - Παρουσία στις ΗΠΑ - Ενίσχυση.
  • [06] Η πρόταση για το νέο εκλογικό νόμο
  • [07] Alpha Bank - Eurobank - Συνεργασία.
  • [08] Σημίτης:Εγκαίνια Hellas Sat
  • [09] Την Πέμπτη οι κυβερνητικές αποφάσεις για τα αυθαίρετα.

  • [01] Εγκαίνια 32ου Φεστιβάλ Βιβλίου

    15/09/2003 21:42:06

    Στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος, εγκαινίασε απόψε το 32ο Φεστιβάλ βιβλίου. ''Να συνηθίσουν τα παιδιά μας στην ανάγνωση και στην ομορφιά της γλώσσας αντί οι γονείς να τους επιτρέπουν να περνούν ώρες μπροστά στην τηλεόραση'', είπε ο κ. Στεφανόπουλος λίγο πριν κόψει την κορδέλα του Φεστιβάλ εξαίροντας ταυτόχρονα το ρόλο των συγγραφέων - ''υποκλινόμαστε στους συγγραφείς, κυρίως στους λογοτέχνες'', όπως τόνισε.

    [Φώτο-637862]

    [02] Ευνοϊκές ρυθμίσεις για σεισμόπληκτους Λευκάδας

    15/09/2003 21:16:57

    Σε 24 μηνιαίες δόσεις θα μπορούν να εξοφλήσουν τα ληξιπρόθεσμα χρέη τους προς την εφορία οι πληγέντες από το σεισμό της Λευκάδας, ενώ θα μπορούν να καταθέσουν τις δηλώσεις ΦΠΑ και άλλων φόρων έως τα τέλη Φεβρουαρίου χωρίς να τους επιβληθούν κυρώσεις. Αυτά προβλέπουν, μεταξύ άλλων, δύο αποφάσεις του υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Α. Φωτιάδη και στοχεύουν στη διευκόλυνση όσων επλήγησαν από το σεισμό της 14ης Αυγούστου.

    Ειδικότερα, οι αποφάσεις προβλέπουν ότι οι πληγέντες από το σεισμο κάτοικοι του νομού Λευκάδας και περιοχών των νομών Αιτωλοακαρνανίας και Πρεβέζης μπορούν να ρυθμίσουν χρέη προς το δημόσιο και άλλους φορείς, τα οποία κατέστησαν ληξιπρόθεσμα έως τις 29 Αυγούστου, σε 24 δόσεις χωρίς προσαυξήσεις με ελάχιστη δόση τα 100 ευρώ.

    Παράλληλα, προβλέπεται παράταση έως τις 27 Φεβρουαρίου της πληρωμής των βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων χρεών προς το δημόσιο. Επίσης παρατείνεται μέχρι την ίδια ημερομηνία η προθεσμία για την υποβολή περιοδικών δηλώσεων φόρων (ΦΠΑ, τελών, εισφορών, πάσης φύσεως φόρων).

    [03] Στην Αθήνα ο Τ. Παπαδόπουλος

    15/09/2003 19:11:00

    Αργά το απόγευμα έφτασε στην Αθήνα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τάσσος Παπαδόπουλος, για συνομιλίες με την ελληνική κυβέρνηση.

    Ο κ. Παπαδόπουλος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλο, τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, τον Πρόεδρο της Βουλής, Απόστολο Κακλαμάνη και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κώστα Καραμανλή.

    Στην Αθήνα βρίσκεται επίσης και ο Πρεσβευτής της Ελλάδας στην Κύπρο Χρίστος Παναγόπουλος ο οποίος θα συμμετάσχει στις συνομιλίες.

    [04] Πανεπιστήμια: Πενθήμερη απεργία από σήμερα.

    15/09/2003 18:52:06

    Στον αέρα βρίσκεται η εξεταστική του Σεπτεμβρίου στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, αφού οι καθηγητές ξεκίνησαν απο σήμερα πενθήμερη απεργία.

    Το πρωί οι καθηγητές των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Παιδείας, φωνάζοντας συνθήματα υπερ της διατήρησης του δημόσιου χαρακτήρα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

    Λουκέτο έβαλαν τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας, εκτός απο το Πολυτεχνείο Κρήτης, τμήματα του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο, καθώς και τα Πανεπιστήμια Ιονίου και Θράκης.

    Οι εκπρόσωποι της ΠΟΣΔΕΠ και της ΟΣΕΠ ΤΕΙ, συναντήθηκαν με την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.

    Ο κ. Πέτρος Ευθυμίου ζήτησε απο τους καθηγητές να ανοίξουν και πάλι τα Πανεπιστήμια ώστε να μην χάσουν την εξεταστική τους οι φοιτητές και ζήτησε την έναρξη διαλόγου, κάτι όμως που δεν βρήκε σύμφωνους τους

    πανεπιστημιακούς που διεκδικούν 20% αύξηση των αποδοχών τους και δεν συμβιβάζονται με το 7% που προτείνει η κυβέρνηση. Μετά την άκαρπη συνάντηση των πανεπιστημιακών με τον υπουργό Παιδείας αποφασίστηκε

    κλιμάκωση των κινητποιήσεων, ενώ τα συνδικαλιστικά όργανα αναμένεται να εισηγηθούν την εναρξη απεργίας διαρκείας απο την ερχόμενη Δευτέρα.

    Τα αιτήματα των πανεπιστημιακών θα συζητηθούν και πάλι σήμερα, σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα συμμετάσχουν εκτός απο τον Πρωθυπουργό οι υπουργοί Παιδείας και Οικονομικών.

    [05] Εθνική Τράπεζα - Παρουσία στις ΗΠΑ - Ενίσχυση.

    15/09/2003 18:32:57

    Η Atlantic Bank of New York, θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας η οποία δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας για την εξαγορά του στοιχείων ενεργητικού του καταστήματος της κορυφαίας Ιρλανδικής Τράπεζας, ΑΙΒ, στο 405 Park Avenue της Νέας Υόρκης .

    Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, η εξαγορά αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας, η οποία στοχεύει στην αναβάθμιση της ανταγωνιστικότητας του και στην περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας του στην ιδιαίτερα απαιτητική και ανταγωνιστική αγορά της Νέας Υόρκης.

    Πρόκειται για ένα κατάστημα τοποθετημένο στην καρδιά του Μανχάτταν, με πολυετή παρουσία και καταθέσεις που ξεπερνούν τα 210 εκατ.δολάρια. Η ενσωμάτωση του παραπάνω καταστήματος θα δώσει στην Αtlantic Bank τη δυνατότητα διεύρυνσης της πελατειακής της βάσης, με παράλληλη ενίσχυση των δραστηριοτήτων της σε τομείς όπως οι εργασίες λιανικής τραπεζικής και οι χορηγήσεις προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

    Με την απόκτηση του καταστήματος της ΑΙΒ, η θυγατρική τράπεζα της Εθνικής αριθμεί πλέον 21 καταστήματα, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται και το άνοιγμα δύο νέων καταστημάτων στην πόλη της Νεας Υόρκης. Με την εξαγορά του εν λόγω καταστήματος το σύνολο του ενεργητικού της Atlantic Bank of New York ξεπερνάει τα 3 δισ.ευρώ.

    [06] Η πρόταση για το νέο εκλογικό νόμο

    15/09/2003 17:31:48

    Την πρόταση διαλόγου για τον νέο εκλογικό νόμο, που πρέπει να είναι

    ''αναλογικότερος, δικαιότερος και αποτελεσματικότερος απο κάθε προηγούμενο'' παρουσίασε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Κ. Σκανδαλίδης.

    Τα κύρια χαρακτηριστικά της πρότασης αυτής, που θα συζητηθεί απο την Τετάρτη στη διακομματική Επιτροπή, έχουν ως εξής:

    - Ο συνολικός αριθμός των εδρών κάθε κόμματος προσδιορίζεται αποκλειστικά απο το εθνικό του ποσοστό στην επικράτεια. Οι έδρες κατανέμονται αναλογικά σε μια και μονη κατανομή και στο επίπεδο της μιας εκλογικής περιφέρειας.

    - Οι εκλογικοί σχηματισμοί, εφόσον συγκεντρώσουν τουλάχιστον το 3% στο σύνολο της επικράτειας, εκλέγουν αριθμό βουλευτών ίσο τουλάχιστον με το 80% της εκλογικής τους δύναμης.

    - Ενισχύεται το πρώτο κόμμα ώστε να επιτυγχάνεται κοινοβουλευτική αυτοδυναμία με σχετικά χαμηλό ποσοστό.

    - Διευκολύνονται οι προγραμματικές συγκλίσεις και οι προεκλογικές συνεργασίες (δεν ισχύει η μέχρι πρότινος ενίσχυση του πρώτου κόμματος όταν διαθέτει αυτοτέλεια).

    - Επανασχεδιάζονται οι εκλογικές περιφέρειες της χώρας με κεντρική επιδίωξη την κατάτμηση των μεγάλων βασικών εκλογικών περιφερειών

    Οσον αφορά την κατανομή των εδρών, προτείνονται οι εξής δυο εκδοχές:

    - Τα κόμματα μοιράζονται αναλογικά τις 240 έδρες (80% αναλογικότητα) εξ ολοκληρου και οι υπόλοιπες 60 κατανέμονται με αναλογία στο 4:1 ή 48:12 ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο κόμμα αντίστοιχα.

    - Τα κόμματα μοιράζονται αναλογικά τις 255 έδρες (85% αναλογικότητα) εξ ολοκλήρου και οι υπόλοιπες 45 κερδίζονται απο το πρώτο κόμμα.

    Εξάλλου, στις μονοεδρικές την έδρα κερδίζει ο πλειοψηφών σχηματισμός.

    Επίσης δίνεται η δυνατότητα κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης και σε ευρείες περιφέρειες - πέραν των βασικών εκλογικών περιφερειών - έτσι ώστε να αντιστοιχηθούν με τις αναπτυξιακές διοικητικές περιφέρειες της χώρας. Η μία εκδοχή είναι η ισχύουσα (12 ή 15 βουλευτές στο Επικρατείας), η άλλη αφορά τη σταυροδότηση των 240 βουλευτών, κατάργηση του ψηφοδελτίου επικρατείας και λίστα 60 βουλευτών σε ευρείες εκλογικές περιφέρειες.

    Η κατάτμηση των μεγάλων βασικών εκλογικών περιφερειών έχει ως εξής: Σε δυο η Α' Αθηνών, η Α' Θεσσαλονίκης και υπόλοιπο Αττικής και σε πέντε η Β' Αθηνών.

    Τέλος, στην πρόταση διαλόγου τίθενται προς συζήτηση και τα θέματα:

    -Αν ο πολίτης πέρα απο την ψήφο του στο κόμμα μπορεί να επιλέξει σταυροδότηση περισσοτέρων κομμάτων.

    -Ο αριθμός των υποψηφίων στις βασικές εκλογικές περιφέρειες,

    -Ο αριθμός των σταυρών προτίμησης που μπορεί να βάλει ο υποψήφιος.

    [07] Alpha Bank - Eurobank - Συνεργασία.

    15/09/2003 17:29:37

    Την υπογραφή προσυμφώνου συνεργασίας, για τη δημιουργία ενός μεγάλου σύγχρονου ενιαίου δικτύου ηλεκτρονικών τερματικών (POS) για την εξυπηρέτηση χρηστών πιστωτικών καρτών ανακοίνωσαν σήμερα η Eurobank και η Alpha Bank. Το νέο ενιαίο δίκτυο θα υποστηρίζει τις συναλλαγές με κάρτες VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS και EUROLINE, θα έχει πανελλαδική κάλυψη και θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις.

    Όπως αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση των δύο τραπεζών, καταργώντας τις επικαλύψεις που υπάρχουν σήμερα, το νέο δίκτυο θα επεκταθεί και σε χιλιάδες άλλες εμπορικές επιχειρήσεις, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να εκτελούν συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες σε ηλεκτρονικό περιβάλλον με μεγάλη ασφάλεια και ταχύτητα.

    Η δημιουργία του νέου ενιαίου δικτύου αποσκοπεί στην ποιοτική αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών, τόσο προς τους ιδιώτες κατόχους καρτών όσο και προς τις εμπορικές επιχειρήσεις καθώς και στην επίτευξη σημαντικών οικονομιών κλίμακος, στην υποστήριξη και στη διασφάλιση της καλής λειτουργίας του ενιαίου δικτύου των τερματικών και στο κόστος επεξεργασίας των συναλλαγών.

    [08] Σημίτης:Εγκαίνια Hellas Sat

    15/09/2003 15:45:40

    Την εμπορική λειτουργία του Ελληνοκυπριακού Τηλεπικοινωνιακού Δορυφόρου Hellas Sat,εγκαινίασε επίσημα ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, στη διάρκεια ειδικής τελετής που έγινε στο αμφιθέατρο του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών.

    Στη διάρκεια της ομιλίας του ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα ανήκει πλέον στις χώρες που έχουν ενεργό παρουσία στο διάστημα και σημείωσε ότι η λειτουργία Hellas Sat αποτελεί ένα αποφασιστικό βήμα για να εντάξουμε τη χώρα μας στην κοινωνία της πληροφορίας και της γνώσης, καθώς θα συμβάλει στην προώθηση της τηλεϊατρικής, της τηλεκπαίδευσης, αλλά και στον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης. Παράλληλα θα συμβάλει στην ψηφιακή σύγκλιση της Ελλάδας σε σχέση με τις προηγμένες Ευρωπαϊκές και μη χώρες, ενώ θα αποτελέσει το βασικό μοχλό για την επιτυχή διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων του 2004. Κατά τον κ. Σημίτη οι νέες τεχνολογίες δημιουργούν το υπόβαθρο για την περαιτέρω αναπτυξιακή πορεία της χώρας, ενώ ο Hellas Sat ήλθε να καλύψει τις νέες ανάγκες που δημιούργησε η πλήρης απελευθέρωση της αγοράς των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, μια αγορά που όπως είπε, έγινε πιο ανταγωνιστική προς όφελος των πολιτών και της εθνικής οικονομίας, καθώς δημιουργεί επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας.

    Ο κ. Σημίτης ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα θα γίνει σύντομα μέλος της Ομάδος που υπάρχει στην Ευρωπαϊκή Ένωση με τις χώρες που έχουν διαστημικό πρόγραμμα. Ο πρωθυπουργός συνεχάρη όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στην επιτυχία αυτού του προγράμματος, που προβάλει τη χώρα μας στο εξωτερικό και καθιστά αυτόνομη την παρουσία της στο διάστημα. Χαριτολογώντας, τέλος με αφορμή δήλωση του υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών Χρίστου Βερελή, ότι η Ελλάδα απέκτησε το δικό της οικόπεδο στο διάστημα, ο κ. Σημίτης έσπευσε να διαυκρινίσει ότι το οικόπεδο αυτό δεν είναι αυθαίρετο αλλά νόμιμο.

    Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο κ. Σημίτης είχε τρεις δορυφορικές συνδέσεις. Η πρώτη με τον πρόεδρο της Κύπρου Τάσσο Παπαδόπουλο, η δεύτερη με τον διοικητή της ελληνικής ειρηνευτικής δύναμης στο Αφγανιστάν, ταγματάρχη Μιλτιάδη Κολάτο και η τρίτη με τον δήμαρχο των Φούρνων Γιάννη Μανούση.

    Μιλώντας στην εκδήλωση ο υπουργός μεταφορών και επικοινωνιών Χρίστος Βερελής, αναφέρθηκε στα πολλαπλά οφέλη που θα έχει η χώρα μας

    απο την εμπορική λειτουργία του Hellas Sat,σημειώνοντας ότι στα 17 χρόνια που θα βρίσκεται στο διάστημα, θα αποφέρει στο ελληνικό δημόσιο πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ, ενώ παράλληλα ανοίγει μια νέα σελίδα και μια νέα εποχή στις τηλεπικοινωνίες της Ελλάδος.

    Από την πλευρά το πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ Λευτέρης Αντωνακόπουλος χαρακτήρισε τον Hellas Sat ως τον τέλειο δορυφόρο, που καθιστά τον ΟΤΕ σε περίοπτη θέση στην Ευρωπαϊκή αγορά, προσδίδει στην Ελλάδα αυτόνομη παρουσία στο διάστημα, ενισχύει την αναπτυξιακή πορεία και το κύρος της χώρας και θα συμβάλει αποφασιστικά στην αρτιότερη διοργάνωση της Ολυμπιάδας.

    Στην εκδήλωση παρέστη και ο υπουργός άμυνας Γιάννος Παπαντωνίου ο οποίος σε δηλώσεις του έκανε λόγο για μια πολύ μεγάλη επιχειρηματική και τεχνολογική επιτυχία, σημειώνοντας παράληλα τη σπουδαιότητα και τη χρησιμότητα του δορυφόρου για τις ένοπλες δυνάμεις. Όπως είπε ο κ. Παπαντωνίου όλο το σύστημα διοίκησης και ελέγχου των σύγχρονων Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας, θα διεξαχθεί μέσω αυτού του δορυφόρου, ο οποίος θα επιτρέπει να επικοινωνήσουμε σε χρόνο μηδέν, σε ώρα κρίσης ή πολέμου με ιδιαίτερα αποτελεσματικό τρόπο, που δεν διαθέτει η άλλη πλευρά του Αιγαίου.Και για αυτό για εμάς είναι ένα πολύ μεγάλο στρατηγικό πλεονέκτημα.

    [Φώτο-637720]

    [09] Την Πέμπτη οι κυβερνητικές αποφάσεις για τα αυθαίρετα.

    15/09/2003 14:40:05

    Την ερχόμενη Πέμπτη μετά την συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου θα ανακοινωθούν από την υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Βάσω Παπανδρέου οι αποφάσεις της κυβέρνησης για τα αυθαίρετα.

    Οι τελευταίες ρυθμίσεις του «πακέτου αυθαίρετα που θα εγκριθεί από το Υπουργικό Συμβούλιο επεξεργάζονται από την υπουργό ΠΕΧΩΔΕ.Οι ρυθμίσεις αυτές εκτιμάται ότι αφορούν περισσότερους απο 600.000 πολίτες , κυρίως μικρών και μεσαίων εισοδημάτων.

    Σύμφωνα με πληροφορίες,θα συνδεθούν άμεσα με το δίκτυο της ΔΕΗ όσα αυθαίρετα κτίσματα βρίσκονται σε περιοχές όπου έχουν εκπονηθεί γενικά πολεοδομικά σχέδια.Οι ιδιοκτήτες των εν λόγω αυθαιρέτων θα μπορούν μετά την δημοσίευση του νόμου να ζητήσουν από τον Δημο τους μία βεβαίωση την οποία θα προσκομίζουν στα αρμόδια καταστήματα της ΔΕΗ.Η ρύθμιση αυτή υπολογίζεται ότι αφορά 150.000 ιδιοκτήτες.

    Με βάση της νέες ρυθμίσεις τα αυθαίρετα θα κατηγοριοποιηθούν ανάλογα με την χρήση τους αλλά όπως υπογραμμίζεται αρμοδιως δεν πρόκειται να νομιμοποιηθούν αυθαίρετα που βρίσκονται σε δάση,αρχαιολογικούς χώρους και προστατευόμενες περιοχες. Η υπουργος ΠΕΧΩΔΕ αναμένεται να εισηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο να γίνουν σημαντικές μειώσεις στα πρόστιμα που αφορούν αυθαίρετα πρώτης κατοικίας και να συνδεθεί στο ύψος του προστίμου με κοινωνικά κριτήρια.Με την ρυθμιση αυτή αναμένεται να ευνοηθούν εκατοντάδες Ελληνοπόντιοι που έχουν χτίσει σπίτια στην ευρυτερη περιοχή του Μενιδίου, της Μάνδρας κ.α.

    Παράλληλα η κα. Παπανδρέου την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να ανακοινώσει και άλλες ρυθμίσεις πολεοδομικού χαρακτήρα.

    Σήμερα η κα. Παπανδρέου συμμετείχε σε σύσκεψη για την απορρόφηση των κοινωνικών κονδυλίων.Όπως διευκρινήστηκε δεν έγινε συζήτηση για τα αυθαίρετα.

    Πάντως η περιφέρεια Αττικής προχώρησε σήμερα στην κατεδάφιση αυθαιρέτων στην Πεντέλη για τα οποία είχαν εκδοθεί τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις.

    [Φώτο-637657]


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 15 September 2003 - 20:30:30 UTC