Read the Latest International Press Articles on Turkey Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 03-05-19

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Δικηγόροι: Νέα 48ωρη αποχή
  • [02] Γ. Παπαντωνίου: Συμβούλιο Υπουργών Αμυνας
  • [03] Συνάντηση Σημίτη με Φίσλερ
  • [04] Σκανδαλίδης: Ανατροπή τώρα
  • [05] Λαϊκά ομόλογα: Δεύτερη έκδοση
  • [06] Συνάντηση Σημίτη με Χρυσοχοΐδη
  • [07] EFG Eurobank Ergasias - Γενική Συνέλευση - Νανόπουλος - Προβλήματα
  • [08] Χριστοδουλάκης για επιχειρήσεις και ΚΠΣ.
  • [09] Απεργία ΑΔΕΔΥ:Ομιλία Παπασπύρου
  • [10] Εργαζόμενες ΠΑΛΚΟ:Διαμαρτυρία στη Βουλή
  • [11] Δίκη 17Ν:Κλήτευση Μαρίας Τσιντέρη για υπόθεση Ριανκούρ

  • [01] Δικηγόροι: Νέα 48ωρη αποχή

    19/05/2003 21:21:37

    Οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Πειραιά σε κοινή συνεδρίασή τους, το απόγευμα, αποφάσισαν ομόφωνα να απόσχουν από την άσκηση των καθηκόντων τους στην ποινική διαδικασία (ακροατήρια, ανακριτές, πράξεις, κ.λπ.) την Τετάρτη και Πέμπτη, 21 και 22 Μαΐου 2003, αντίστοιχα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που αφορά την επιτάχυνση της Ποινικής Δικαιοσύνης.

    [02] Γ. Παπαντωνίου: Συμβούλιο Υπουργών Αμυνας

    19/05/2003 21:17:36

    "Ιστορική μέρα" για την ΕΕ και την Ελληνική Προεδρία χαρακτήρισε την επικύρωση της "γέννησης" του Ευρωστρατού από το Συμβούλιο Υπουργών Αμυνας, σήμερα, στις Βρυξέλλες, ο προεδρεύων Ελληνας υπουργός, Γιάννος Παπαντωνίου.

    "Οι 25 υπουργοί Αμυνας της ΕΕ συμφωνήσαμε σήμερα", είπε, "ότι ο στόχος της ολοκλήρωσης της επιχειρησιακής ικανότητας του Ευρωστρατού έχει επιτευχθεί. Η ευρωπαϊκή δύναμη Ταχείας Αντίδρασης με 60.000 άνδρες και γυναίκες είναι σήμερα μια πραγματικότητα. Είναι λειτουργικά απόλυτα έτοιμη και επιχειρησιακά ικανή να αναλαμβάνει επιχειρήσεις σε όλο το φάσμα των αποστολών που της έχουν ανατεθεί.

    Ηδη εδώ και δυο μήνες λειτουργούμε στα Σκόπια της ΠΓΔΜ και είμαστε έτοιμοι να αναλάβουνμε οποιαδήποτε αποστολή μας ανατεθεί τους επόμενους μήνες".

    Ο κ. Παπαντωνίου εξήρε τη συμβολή της ελληνικής Προεδρίας -που αναγνωρίστηκε από όλους τους εταίρους- στην επίτευξη του σημαντικού αυτού στόχου, σημειώνοντας ότι ανοίγει το δρόμο και για μια επιτυχημένη διάσκεψη Κορυφής στη Θεσσαλονίκη στις 19 και 20 Ιουνίου.

    [03] Συνάντηση Σημίτη με Φίσλερ

    19/05/2003 20:57:09

    Τη βοήθεια του πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, για να ψηφιστεί τον ερχόμενο Ιούνιο η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) της ΕΕ ζήτησε ο επίτροπος Γεωργίας κ. Φράντς Φίσλερ. Ο κοινοτικός αξιωματούχος είχε μια σειρά από συναντήσεις στην Αθήνα, στην προσπάθεια που καταβάλλει για να περάσει η νέα ΚΑΠ.

    [Φώτο-589665]

    [04] Σκανδαλίδης: Ανατροπή τώρα

    19/05/2003 20:49:11

    Με τον όρο «ανατροπή θα μπορούσε να τιτλοφορηθεί η πρόταση-παρέμβαση στα πολιτικά πράγματα της χώρας, που διατύπωσε, με θέμα «Που πάμε, ο υπουργός Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, αλλά και μέλος του ΕΓ του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης, κατά τη διάρκεια της κατ΄ έτος πολιτικής ομιλίας που εκφωνεί σε ακροατήριο πολιτικών και κομματικών του φίλων, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

    Οπως τόνισε ο κ. Σκανδαλίδης, η «ανατροπή είναι η μονολεκτική απάντηση στο ερώτημα «που πάμε, ερώτημα που τίθεται μετ΄ επιτάσεως το τελευταίο διάστημα, καθώς το ΠΑΣΟΚ μοιάζει να βρίσκεται «ξανά καταμεσίς στην τρικυμία και «με την πλάτη στον τοίχο.

    Ο υπουργός Εσωτερικών υποστηρίζει ότι η «ανατροπή πρέπει να ξεκινήσει «τώρα και να αφορά τα πάντα, «για να νικήσουμε αύριο και είναι αισιόδοξος ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί μέσα από μια τέτοια πορεία να ανακτήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να κερδίσει και τις επόμενες εκλογές.

    [Φώτο-448216]

    [05] Λαϊκά ομόλογα: Δεύτερη έκδοση

    19/05/2003 20:04:05

    Ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή η δημόσια εγγραφή για τη δεύτερη έκδοση των λαϊκών ομολόγων. Οι τίτλοι έχουν ετήσια διάρκεια και η απόδοση τους ανέρχεται στο 3,6% με την προϋπόθεση ότι θα διακρατηθούν μέχρι την λήξη τους. Διαφορετικά φορολογούνται με 10% για το διάστημα που απομένει μέχρι την λήξη τους. Το ανώτατο όριο που μπορεί να δηλώσει κάθε επενδυτής ανέρχεται σε 15.000 ενώ στην πρώτη εγγραφή είχε οριστεί το ποσό των 10.000 ευρώ. Σε αντίθεση με την πρώτη έκδοση, στην παρούσα δημόσια εγγραφή δεν έχει οριστεί το ποσό το οποίο θα διατεθεί σε τίτλους, έτσι το ύψος της έκδοσης θα ισοδυναμεί με την αξία των τίτλων που θα ζητηθούν.

    [06] Συνάντηση Σημίτη με Χρυσοχοΐδη

    19/05/2003 17:11:55

    Τον πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, ενημέρωσε, σήμερα, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, για τα θέματα του υπουργείου του. Ο κ. Χρυσοχοΐδης, σύμφωνα με πληροφορίες, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τους στόχους της Ελληνικής Προεδρίας στον τομέα Δημόσιας Τάξης και Εσωτερικών και το βαθμό στον οποίο επιτεύχθηκαν οι στόχοι αυτοί. Προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας στην ΕΕ ήταν η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος στα Βαλκάνια, η αντιμετώπιση της λαθρομετάναστευσης με ενιαία πολιτική από την Ευρωπαϊκή Ένωση και η φύλαξη των συνόρων με παρεμβάσεις τόσο στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και στα σύνορα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Χρυσοχοΐδης ενημέρωσε τον κ. Σημίτη και για την πορεία των ερευνών για το οργανωμένο έγκλημα και ιδιαίτερα την τρομοκρατία, στον τομέα της οποίας διεξάγονται ακόμα έρευνες για τρομοκρατικές οργανώσεις οι οποίες δεν έχουν εξαρθρωθεί.

    [07] EFG Eurobank Ergasias - Γενική Συνέλευση - Νανόπουλος - Προβλήματα επιχειρήσεων.

    19/05/2003 16:33:22

    Στο επίκαιρο θέμα προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ορισμένες επιχειρήσεις αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της EFG Eurobank Ergasias Νικόλαος Νανόπουλος, μιλώντας στην ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της τράπεζας.

    ''Το τραπεζικό σύστημα αντιμετωπίζει μια σοβαρή πρόκληση που έχει να κάνει με ένα μικρό ευτυχώς αριθμό επιχειρήσεων, που λόγω υπεραισιόδοξων εκτιμήσεων ή εσφαλμένων χειρισμών, προέβησαν σε πρωτοβουλίες ή επενδύσεις που εμφανίζουν σήμερα δυσκολίες και δεν συμβάλλουν στην κερδοφορία τους'' επισήμανε ο κ.Νανόπουλος. Και πρόσθεσε:''Η διόρθωση αυτών των καταστάσεων επιβάλλει ανάληψη πρωτοβουλιών αναδιάρθρωσης και εξυγίανσης πρώτα και κύρια από τους ίδιους, για την υλοποίηση των οποίων θα χρειασθεί η συνεργασία και αλληλεγγύη μεταξύ των ελληνικών τραπεζών, αλλά και των αρχών, καθώς επίσης και στενή συνεργασία και κατανόηση μεταξύ του τραπεζικού συστήματος και των επιχειρήσεων, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας''. Αναφερόμενος σε εκτιμήσεις για υπερχρέωση νοικοκυριών, ο κ. Νανόπουλος επισήμανε ότι δεν τεκμηριώνεται η αντίληψη πως ο καταναλωτής τραπεζικών προϊόντων είναι υπερχρεωμένος.

    Αναφερόμενος στα οικονομικά αποτελέσματα της Τράπεζας για το 2002, ο κ. Νανόπουλος σημείωσε ότι το σύνολο των οργανικών εσόδων της Τράπεζας αυξήθηκε κατά 13% και προσέγγισε τα 972 εκατομμύρια ευρώ. Η σημαντική αυτή αύξηση των οργανικών εσόδων αντανακλά τη συστηματική διεύρυνση των εργασιών σε κερδοφόρους τομείς δραστηριότητος, κυρίως στην τραπεζική ιδιωτών και προέρχεται κατά κύριο λόγο από τη βελτίωση των εσόδων από τόκους που αυξήθηκαν κατά 17%, και αντιστοιχούν σε καθαρό περιθώριο επιτοκίου άνω του 3%, που είναι από τα υψηλότερα της αγοράς, ανέφερε ο κ.Νανόπουλος.

    Η Γενική συνέλευση ενέκρινε την απόφαση του ΔΣ για τη διανομή μερίσματος 0,47 ευρώ ανά μετοχή. Από αύριο Τρίτη, 20 Μαΐου 2003, η μετοχή στο Χρηματιστήριο Αθηνών θα διαπραγματεύεται χωρίς το δικαίωμα λήψης μερίσματος, που θα εισπραχθεί από τους Μετόχους από τη Δευτέρα 2 Ιουνίου 2003. Αναφερόμενος στα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου ο κ. Νανόπουλος είπε ότι ''είναι ενθαρρυντικά, και μας επιτρέπουν παρά το ότι είναι ακόμα σχετικά νωρίς, να παραμένουμε αισιόδοξοι για το σύνολο του 2003

    [08] Χριστοδουλάκης για επιχειρήσεις και ΚΠΣ.

    19/05/2003 16:11:12

    H κυβέρνηση παρακολουθεί πολύ στενά τις εξελίξεις που αφορούν το κλείσιμο ορισμένων επιχειρήσεων και προσπαθεί να διαμορφώσει τους όρους εκείνους, οι οποίοι θα βοηθήσουν την ανταγωνιστικότητα τη βιωσιμότητα και τη λειτουργία των επιχειρήσεων.

    ''Οι επιχειρήσεις που θα έκλειναν σε περίοδο ύφεσης, θα ήταν πολύ περισσότερες'', υπογράμμισε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Χριστουδουλάκης εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τη σύσκεψη πού είχε με τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη για την πορεία του Γ'ΚΠΣ. Ο κ.Χριστουδουλάκης τόνισε ότι προϋπόθεση για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων είναι η ανάπτυξη συνολικά της ελληνικής οικονομίας.

    Οσον αφορά την απορρόφηση των πόρων των προηγούμενων Κοινοτικών Πλαισίων Στήριξης, ο υπουργός τόνισε ότι στο Α'ΚΠΣ σημειώθηκαν πολλές επιστροφές πόρων στην Κοινότητα, ενώ οι επιστρφές αυτές μειώθηκαν στο μισό και κάτω στο Β'ΚΠΣ. Ο κ.Χριστοδουλάκης υπογράμμισε ότι στο Γ'ΚΠΣ υπάρχει η φιλοδοξία πρακτικά οι επιστροφές αυτές να μηδενιστούν.

    Η Ελλάδα, σύμφωνα με τον υπουργό, στη διαδικασία επιστροφής κοινοτικών πόρων κατέχει μια ιδιαίτερη χαμηλή θέση. Οπως είπε, υπάρχουν ευρωπαϊκές χώρες που επιστρέφουν μέχρι και το 10% των πόρων.

    Δρύς-Γεωργία-ΚΠΣ

    Την καλή πορεία εκτέλεσης των έργων του Γ'ΚΠΣ που αφορούν το υπουργείο Γεωργίας, επεσήμανε σε δηλώσεις του ο αρμόδιος υπουργός Γιώργος Δρύς, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό. Ο κ. Δρύς τόνισε ότι το επιχειρησιακό πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης της υπαίθρου "τρέχει" με ρυθμούς 17,1%, ενώ το πρόγραμμα Αλιείας με ρυθμό 10,04%, καταδεικνύοντας, σύμφωνα με τον υπουργό, σημαντική επιτάχυνση.

    [09] Απεργία ΑΔΕΔΥ:Ομιλία Παπασπύρου

    19/05/2003 15:59:31

    Η ενσωμάτωση των επιδομάτων στο βασικό μισθό αποτελεί μίνιμουμ προϋπόθεση για συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και ΑΔΕΔΥ σχετικά με το νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων, δήλωσε ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Σπύρος Παπασπύρος, κατά τη σημερινή απεργιακή συγκέντρωση των δημοσίων υπαλλήλων στο Σύνταγμα.

    Ο κ. Παπασπύρος ενόψει της τελικής κρίσιμης συνάντησης στις 22/5/ με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκο Χριστοδουλάκη, διαμήνυσε ότι κάτω από αυτό το όριο δεν υπάρχει ενδεχόμενο συμφωνίας της ΑΔΕΔΥ.

    Οι συνδικαλιστές του δημοσίου χαρακτήρισαν επιτυχημένη τη σημερινή 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ, ενώ απέδωσαν την πενιχρή συμμετοχή των δημοσίων υπαλλήλων στη συγκέντρωση του Συντάγματος σε ''αντικειμενικές δυσκολίες'' που αντιμετωπίζουν οι μεγάλες ομοσπονδίες -''πυλώνες''- της ΑΔΕΔΥ και κύρια οι καθηγητές (λόγω της έναρξης της εξεταστικής περιόδου).

    Πάντως, ο κ. Παπασπύρος προειδοποίησε και πάλι την κυβέρνηση να διαβάσει σωστά το ''μήνυμα'' της σημερινής απεργίας. Μετά τη συνάντηση της 22/5, είπε, αν δεν προκύψει θετικό αποτέλεσμα για το μισθολόγιο, η ΑΔΕΔΥ θα προχωρήσει σε νέες απεργιακές κινητοποιήσεις που θα χαρακτηρίζονται από σταθερότητα και διάρκεια.

    Οξύς ήταν ο κ. Παπασπύρος και σχετικά με τα φαινόμενα της αναστολής λειτουργίας πτωχεύσεων επιχειρήσεων. Έκανε λόγο για ανάγκη αλλαγής της κυβερνητικής πολιτικής, ζήτησε ενεργητικά μέτρα στήριξης της απασχόλησης και κατηγόρησε τον ΣΕΒ για υποκρισία.

    Εκτός από το μισθολόγιο, κρίσιμα ζητήματα στη διαπραγμάτευση κυβέρνησης-δημοσίων υπαλλήλων είναι τα αναδρομικά του οικογενειακού επιδόματος, η θεσμοθέτηση των βαρέων και ανθυγιεινών σε κλάδους του δημοσίου (νοσοκομεία, καθαριότητα ΟΤΑ κλπ) και η αποδέσμευση των συντάξεων από τις αυξήσεις στους μισθούς των εν ενεργεία. Σχετικά με το μισθολόγιο, σημειώνεται ότι η ΑΔΕΔΥ διεκδικεί κατώτερο βασικό μισθό στο δημόσιο τα 1.050 ευρώ μηνιαίως.

    [Φώτο-516042]

    [10] Εργαζόμενες ΠΑΛΚΟ:Διαμαρτυρία στη Βουλή

    19/05/2003 15:44:50

    Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν έξω από την Βουλή σήμερα το μεσημέρι, εκατοντάδες εργαζόμενες στη ΣΙΣΕΡ ΠΑΛΚΟ με αφορμή την επικείμενη απόλυσή τους, διεκδικώντας εξασφάλιση των δικαιωμάτων τους.

    Αντιπροσωπεία των εργαζόμενων συναντήθηκε με εκπροσώπους των κομμάτων καθώς και με τον τον Πρόεδρο της Βουλής, Απόστολο Κακλαμάνη στον οποίο και κατέθεσαν ψήφισμα μέσω του οποίου καταδικάζουν τη στάση της κυβέρνησης αλλά και την απόφαση της μητρικής εταιρείας ΣΙΣΕΡ ΠΑΛΛΑΣ,να μεταφέρει τις δραστηριότητές της στη Βουλγαρία.

    Αύριο αναμένεται συνάντηση της διοίκησης της ΣΙΣΕΡ ΠΑΛΚΟ με εκπροσώπους των εργαζομένων αλλά και με επιτελείο του υπουργείου Εργασίας, προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα που προκύπτουν από το κλείσιμο της εταιρείας.

    [Φώτο-587855]

    [11] Δίκη 17Ν:Κλήτευση Μαρίας Τσιντέρη για υπόθεση Ριανκούρ

    19/05/2003 15:31:56

    Με την κατάθεση του πρώην αρχηγού της ΕΛΑΣ Αντώνη Λαμπαδιάρη ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

    Το δικαστήριο κάνοντας δεκτό σχετικό αίτημα του συνηγόρου πολιτικής αγωγής κ. Γιώργου Μαύρου διέταξε την κλήτευση του αστυνομικού Βασίλη Γκιώνη ο οποίος παρακολουθούσε την Λουΐζης Ριανκούρ το επίμαχο χρονικό διάστημα αλλά και του τότε επικεφαλής των ΕΚΑΜ κ. Μιχάλη Μαυρουλέα.

    Επίσης το δικαστήριο έκανε δεκτό αίτημα των συνηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης για την κλήτευση της Μαρίας Τσιντέρη η οποία, σύμφωνα με τις καταθέσεις πρώην υψηλόβαθμών στελεχών της ΕΛΑΣ φέρεται οτι ήταν η πληροφοριοδοτης στην υπόθεση της Ριανκούρ.

    Η Μαρία Τσιντέρη η οποία έχει δώσει προανακριτικές καταθέσεις αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση. Στις 23 Οκτωβρίου του 2002 ενώπιον του εφέτη ανακριτή κ. Λεωνίδα Ζερβομπεάκου η Μαρία Τσιντέρη ανέφερε μεταξύ άλλων οτι το προηγούμενο βράδυ είχε δεχθεί τηλεφώνημα απο άγνωστο άνδρα ο οποίος την απείλησε οτι αν δεν πεί ''ναί'' σε όσα της πεί ο ανακριτής , κινδυνεύει το παιδί της.

    Η Μαρία Τσιντέρη ειχε θέσει επίσης τον εαυτό της στη διάθεση της Δικαιοσύνης προκειμένου να αποτυπωθεί η φωνή της σε κασέτα και να συγκριθεί με οποιαδήποτε φωνή κρίνουν οι δικαστικές αρχές.

    Ο τότε διευθυντής της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Δημήτρης Αποστολόπουλος στην κατάθεσή του είπε, μεταξύ άλλων, οτι η αστυνομία είχε εντοπίσει και παρακολουθούσε στενά τη Μαρία Τσιντέρη αλλά λόγω των κρίσεων στην ΕΛ.ΑΣ η επιχείρηση διακόπηκε.

    Ο κ. Αποστολόπουλος ανέφερε επίσης οτι η υπόθεση ήταν φιάσκο μόνο ενός αστυνομικού που δεν ενήργησε όπως έπρεπε και όχι ολόκληρης της Αστυνομίας.

    Ο κ. Αντώνης Λαμπαδιάρης ο οποίος διαδέχτηκε τον κ. Μακρή στην αρχηγία της ΕΛ.ΑΣ κατέθεσε οτι είχε τηλεφωνήσει και σ' εκείνον η Μαρία Τσιντέρη ζητώντας του πέντε εκ. δρχ. Ο ίδιος ωστόσο αρνήθηκε λέγοντας πως θα έπρεπε προηγουμένως να του δώσει κάποια πληροφορία.

    Ο κ. Λαμπαδιάρης είπε οτι η επιχείρηση στη Λουιζης Ριανκούρ ήταν αποτυχημένη και οταν επισήμανε τις λαθεμένες κινήσεις που έγιναν, ο πρόεδρος του δικαστηρίου σχολίασε: ''Απορούσα μέχρι τώρα πώς δεν είχε πιαστεί η ''17 Ν''. Τώρα πως μπορώ να απορώ;''.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 19 May 2003 - 20:30:21 UTC