Browse through our Interesting Nodes on Religion in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 19 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 01-07-14

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Σύγκρουση περιπολικού με μοτοσυκλέτα.
  • [02] Τουρκικό πλοίο-λαθρομετανάστες.
  • [03] Σύγκρουση περιπολικού με μοτοσυκλέτα.
  • [04] Συννενόηση ΙΚΑ-γιατρών .
  • [05] Κυβέρνηση-δημοσκοπήσεις .
  • [06] Τσοχατζόπουλος-σήραγγα Πρέβεζας-Ακτιου

  • [01] Σύγκρουση περιπολικού με μοτοσυκλέτα.

    14/07/2001 10:21:08

    Περιπολικό της άμεσης δράσης συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα χωρίς πινακίδες στο Ανω Καλαμάκι με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα οι δύο επιβαίνοντες της μοτοσυκλέτας. Το τροχαίο έγινε τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Δωδεκανήσου, όταν το περιπολικό βγήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με τη μοτοσυκλέτα. Οδηγός του περιπολικού είναι ο Λιρώνης Αστρινός 27 ετών και συνοδηγός ο Δημήτρης Κωστάκης 24 ετών. Στη μοτοσυκλέτα επέβαιναν ο Δημήτρης Παπαδημητρίου 18 ετών και ο Ευάγγελος Γκόρτσας 21 ετών.

    [02] Τουρκικό πλοίο-λαθρομετανάστες.

    14/07/2001 10:03:32

    Συνεχίζονται οι διεργασίες από την ελληνική πλευρά, δια της διπλωματικής οδού, προκειμένου οι τουρκικές αρχές να ικανοποιήσουν το ελληνικό αίτημα για την παραλαβή του υπό τουρκική σημαία πλοίου "Εϊντζελ" και των 70 λαθρομεταναστών που επιβαίνουν σ`αυτό και το οποίο ρυμουλκήθηκε σε υπήνεμο όρμο της Καρπάθου, αφού είχε μείνει ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης. Οι λαθρομετανάστες δήλωσαν ότι επιβιβάστηκαν στο σκάφος από την Αλικαρνασσό με προορισμό την Ιταλία και ο καθένας τους κατέβαλε το ποσό των 3.000 δολαρίων.

    [03] Σύγκρουση περιπολικού με μοτοσυκλέτα.

    14/07/2001 10:03:26

    Περιπολικό της άμεσης δράσης συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα χωρίς πινακίδες στο Ανω Καλαμάκι με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα οι δύο επιβαίνοντες της μοτοσυκλέτας. Το τροχαίο έγινε τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Δωδεκανήσου, όταν το περιπολικό βγήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με τη μοτοσυκλέτα. Οδηγός του περιπολικού είναι ο Λιρώνης Αστρινός 27 ετών και συνοδηγός ο Δημήτρης Κωστάκης 24 ετών. Στη μοτοσυκλέτα επέβαιναν ο Δημήτρης Παπαδημητρίου 18 ετών κι ένας νεαρός αγνώστων στοιχείων.

    [04] Συννενόηση ΙΚΑ-γιατρών .

    14/07/2001 10:03:19

    Σημεία συνεννόησης μεταξύ διοίκησης του ΙΚΑ και των γιατρών Αθήνας και Πειραιά, διαφάνηκαν στη συνάντηση που είχαν, ενώπιον της επιτροπής Διαιτησίας. Οι δύο πλευρές προχώρησαν σε αμοιβαίες υποχωρήσεις και έτσι οι μέν γιατροί ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις που είχαν εξαγγείλει για την προσεχή εβδομάδα, η δε διοίκηση παγώνει τα πειθαρχικά και άλλα μέτρα κατά των απεργών γιατρών. Η εξέλιξη αυτή ανοίγει το δρόμο για συννενόηση κατά τη συνάντηση της ερχόμενης Παρασκευής με τον υπουργό Υγείας και τον υπουργό Εργασίας.

    [05] Κυβέρνηση-δημοσκοπήσεις .

    14/07/2001 10:03:13

    Μελετούμε και αξιολογούμε τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, αλλά δεν αιχμαλωτιζόμαστε απο αυτές, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που φέρουν τη ΝΔ να προηγείται του ΠΑΣΟΚ. Απο την πλευρά του ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τη ΝΔ για δημαγωγία και έλλειψη δημιουργικού λόγου και ουσιαστικής κριτικής, σημειώνοντας ότι οι σκιώδεις υπουργοί θα είναι πολύ καιρό στη σκιά. Ο κ. Σημίτης απέδειξε ότι είναι σκιώδης πρωθυπουργός, ήταν η απάντηση του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ.

    [06] Τσοχατζόπουλος-σήραγγα Πρέβεζας-Ακτιου

    14/07/2001 10:03:06

    Την υποθαλάσσια σήραγγα που συνδέει την Πρέβεζα με το Ακτιο, και η οποία ολοκληρώθηκε και θα δοθεί στην κυκλοφορία το Φθινόπωρο διέσχισε χθες ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, για να φθάσει στην Πρέβεζα. Για τις τελευταίες δημοσκοπήσεις είπε ότι καμία δημοσκόπηση μιας συγκεκριμένης στιγμής δεν μπορεί να αποκτήσει γενική ισχύ, για περισσότερο χρονικό διάστημα από εκείνο που πραγματοποιήθηκε.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 14 July 2001 - 11:30:22 UTC