Browse through our Interesting Nodes on the European Union (EU) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 00-02-20

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ποδόσφαιρο-Πρωτάθλημα-Νίκη ΠΑΟ.
  • [02] Ο αρχιεπίσκοπος στα... FM
  • [03] Η "Μαύρη Βίβλος" του ΚΚΕ.
  • [04] Ομιλία Σκανδαλίδη.
  • [05] Στο ψηφοδέλτιο Ιωαννίνων ο Καραμανλής.
  • [06] Εφτά νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα.

  • [01] Ποδόσφαιρο-Πρωτάθλημα-Νίκη ΠΑΟ.

    20/02/2000 20:20:10

    Καθοριστική και παλληκαρίσια νίκη σημείωσε μέσα στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός, καθώς επικράτησε με 3-1 του ΠΑΟΚ και παραμένει ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, που νίκησε δύσκολα στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα με 2-0. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής της Α΄εθνικής ποδοσφαίρου σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: ΟΦΗ-Παναχαϊκή 2-2, ΑΕΚ-Εθνικός Αστέρας 2-1, Αρης-Προοδευτική 2-1, Ιωνικός-Πανιώνιος 2-0 και χθες Καβάλα-Πανηλειακός 2-1. Αύριο θα γίνουν οι αγώνες Τρικάλων-Ηρακλή και Ξάνθης-Καλαμάτας.

    [02] Ο αρχιεπίσκοπος στα... FM

    20/02/2000 20:18:52

    Σε ερωτήσεις ακροατών του ραδιοφωνικού σταθμού της Εκκλησίας, απάντησε ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος. Με αφορμή τις αντιρρήσεις των πιστών να διεξαχθούν εκλογές την 9η Απριλίου, όπου είναι περίοδος νηστείας, είπε οτι η Εκκλησία δεν μπορεί να παρεμβαίνει στα πάντα και πολύ περισσότερο όταν δεν υπάρχει λόγος. Αναφερόμενος στις πρόσφατες

    "αποκαλύψεις" που αφορούν "ροζ" σκάνδαλα, είπε οτι δεν είχαμε τη γενναιότητα να ξεσηκωθούμε. Τέλος, έκλεισε την εκπομπή μιλώντας για το τριώδιο, που άνοιξε σήμερα, λέγοντας ότι δεν είναι εποχή του ξεφαντώματος αυτή που αρχίζει, αλλά της περισυλλογής.

    [03] Η "Μαύρη Βίβλος" του ΚΚΕ.

    20/02/2000 20:15:10

  • Τη "Μαύρη Βίβλο" του ΚΚΕ, ένα φυλλάδιο του κόμματος στο οποίο αναφέρονται όλες οι περιπτώσεις διώξεων εργαζομένων, αγροτών και μαθητών, που έγιναν επί κυβερνήσεως Σημίτη, παρουσίασε η γγ του ΚΚΕ στη διάρκεια συνέντευξής Τύπου στη Θεσσαλονίκη, όπου από χθες πραγματοποιεί επίσκεψη. Ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ, πραγματοποιεί επίσκεψη στη Λαμία, ενώ ο πρόεδρος του Συνασπισμού επισκέφθηκε το Ξυλόκαστρο.

    [04] Ομιλία Σκανδαλίδη.

    20/02/2000 20:13:57

    Πέντε καλούς λόγους για τους οποίους οι Ελληνες θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, ανέπτυξε σε ομιλία του σε αθηναϊκό κινηματογράφο ο γραμματέας του κινήματος, Κώστας Σκανδαλίδης. Μεταξύ άλλων, ο κ.Σκανδαλίδης τόνισε οτι η χώρα έχει βρει την κοινωνική της συνοχή, ανέφερε την αποτελεσματική διαχείριση της εξουσίας σε όφελος του πολίτη, την αξιόπιση πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την Ελλάδα του 2004, και τέλος δεσμεύθηκε ως γραμματέας του ΠΑΣΟΚ για δίκαιη και αναλογική διανομή του αναπτυξιακού πλεονάσματος.

    [05] Στο ψηφοδέλτιο Ιωαννίνων ο Καραμανλής.

    20/02/2000 20:10:25

    Επικεφαλής του ψηφοδελτίου στο νομό Ιωαννίνων, τίθεται ο αρχηγός της ΝΔ, οποίος βρίσκεται στην πρωτεύουσα του νομού για τις εργασίες του προσυνεδρίου του κόμματος. Ο κ.Καραμανλής σήμερα επισκέφθηκε το χιονοδρομικό κέντρο στο Μέτσοβο, και σε δηλώσεις του τόνισε οτι η ΝΔ ως κυβέρνηση μετά τις εκλογές της 9ης Απριλίου, θα εργασθεί αποφασιστικά στην κατεύθυνση της ανάπτυξης

    [06] Εφτά νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα.

    20/02/2000 20:07:59

    Εφτά νεκροί, 22 ελαφρά τραυματίες και τέσσερις σοβαρά είναι ο μέχρι στιγμής επίσημος απολογισμός του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος που έγινε στις 4 το απόγευμα στο 204 χλμ της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, έξω από τη Λαμία. Ωστόσο, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, ο αριθμός των νεκρών μπορεί να είναι και μεγαλύτερος. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το δυστύχημα έγινε όταν νταλίκα δίπλωσε στην εθνική οδό ενώ κατευθύονταν προς Αθήνα με αποτέλεσμα η καρότσα να βγει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, καθώς στο σημείο εκείνο δεν υπάρχουν διαχωριστικές μπάρες. Πάνω στην καρότσα του φορτηγού έπεσε τουριστικό λεωφορείο, που μετέφερε 50 επιβάτες, ενώ στα συντρίμμια των δύο οχημάτων προσέκρουσαν αλλα δύο ΙΧ αυτοκίνητα που ακολουθούσαν το λεωφορείο.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 20 February 2000 - 21:30:30 UTC