Browse through our Interesting Nodes for Legal Services in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-11-24

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Tuesday, 24-Nov-98 18:55:39

Ο αγώνας Πανιωνίου-ΟΦΗ για την ένατη αγωνιστική του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος που διεκόπη λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, θα συνεχιστεί απο το λεπτό που σταμάτησε.

Αυτό αποφάσισε σημερα ο αθλητικός δικαστής καθώς έκρινε ότι δεν υπάρχει υπαιτιότητα απο πλευράς γηπεδούχων και έτσι οι δύο ομάδες θα παίξουν τα εναπομείναντα 67 λεπτά σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΠΑΕ.

Oριστικά ο Ανχέλ Ιορντανέσκου παραμένει προπονητής της εθνικής μας ομάδας του ποδοσφαίρου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σωτήρη Αλημίση και στη συνέχεια δήλωσε οτι θα τιμήσει την υπογραφή του και το συμβόλαιο του με την Ελληνική Ποδοσφαιρική

Ομοσπονδία.

Απο την αλλη πλευρά χθες το απόγευμα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης παραχώρησε συνέντευξη τύπου και τόνισε οτι η ΑΕΚ είχε συμφωνήσει με τον κυριο Ιορντανέσκου πριν το μάτς της Αλβανίας. Αποκάλυψε επίσης οτι ο Ρουμάνος τεχνικός του είχε πεί οτι θα λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με την ΕΠΟ.

Σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λήγκ κινούνται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, ενα 24ωρο πριν τα κρίσιμα παιχνίδια με Δυναμό Κιέβου και Πόρτο.

Ο Παναθηναϊκός αναχωρησε το πρωϊ για το Κιέβο όπου αύριο θα αντιμετωπίσουν την Δυναμό χωρις τον τραυματία Μίκλαντ και τους τιμωρημένους Μιλόγεβιτς και Γκούμα.

Η θερμοκρασία στο Κιέβο είναι μειον 17 βαθμοί Κελσίου και το ύψος του χιονιού φτάνει τα 30 εκατοστα.

Η Δυναμό ενημέρωσε χθες την ΠΑΕ Παναθηναϊκός οτι εκτός απίθανου απροόπτου ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά δεδομένου οτι το σύστημα θέρμανσης του αγωνιστικού χώρου λειτουργεί χωρις προβλήμα και λίγες ώρες πριν την εναρξη του παιχνιδιού, θα απομακρυνθεί το χιόνι απο ειδικά συνεργεία.

Το αυριανό παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19.45 και διαιτητής θα είναι ο γνωστός μας Γερμανός Χέλμοντ Κρούγκ, ο οποίος πέρσι αδίκησε κατάφορα τον Ολυμπιακό στον αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Στον Ολυμπιακό, πιθανότατα οι Στέλιος Γιαννακόπουλος και Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς θα δώσουν το παρών στο κρίσιμο αυριανό παιχνίδι με την Πόρτο στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Αντίθετα θα απουσιάσει ο τραυματίας Αμανατίδης. Η αποστολή της Πόρτο έφτασε χθες το απόγευμα στην Αθήνα. Παίκτες και τεχνική ηγεσία αρνήθηκαν πάντως να κάνουν δηλώσεις στους έλληνες δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Πόρτο θα ξεκινήσει στις 21.45 και διαιτητής θα είναι ο Σκωτσέζος Ντάλας.

Ρεζίλι έγινε για ακόμη μια φορά το ελληνικό ποδοσφαιρο.

Το παιχνίδι Καλλιθεας-ΠΑΣ Γιάννενα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Δεύτερης Εθνικής Κατηγορίας δεν διεξήχθη καθώς ο Δήμαρχος του Ταύρου κλείδωσε το γήπεδο, επικαλούμενος ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου λόγω της κακοκαιρίας.

Ετσι ο διαιτητής της συνάντησης, συμπλήρωσε το φύλλο αγώνος μέσα σε ενα ταξί.

Ο Παναθηναϊκός για το πρωτάθλημα πολο της Α1 Κατηγοριας νίκησε εκτός εδρας με 8-7 την Γλυφάδα.

Η ΟΥΕΦΑ αποφάσισε χθες το απόγευμα, την αναβολή του αγώνα Γιουβέντους- Γαλατά Σαραϊ, για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λήγκ, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί αύριο στην Κωνσταντινούπολη.

Η συνάντηση θα γίνει στις 2 Δεκεμβρίου στο ίδιο γήπεδο.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη μετά την ένταση που έχει προκληθεί στις σχέσεις Τουρκίας και Ιταλίας, λόγω της αρνησης των Ιταλών να εκδωσουν τον ηγέτη των Κούρδων Αμπντουλάχ Οτσαλάν.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Tuesday, 24 November 1998 - 17:09:13 UTC