Read about Hellenism (by Vlassis Agtzidis) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-05-06

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Wednesday, 06-May-98 18:02:28

Τη πρώτη του μεταγραφή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι απέκτησαν τον ποδοσφαιριστή της Σκόντα Ξάνθης Παρασκευά Αντζα έναντι του ποσού των 350 εκατομμυρίων δραχμών.

Ο 22-χρονός παίκτης είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας.

Η ΑΕΚ νίκησε χθές το βράδυ με 65-56 τον Παναθηναϊκό και ισοφάρισε σε μια- μια τις νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια για την ημιτελική φάση των πλεϋ οφ του πρωταθλήματος μπάσκετ.

Η Ενωση ήταν καλύτερη και πήρε δίκαια την νίκη. Κορυφαίος της ΑΕΚ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ήταν ο Ουϊλι Αντερσον, ο οποίος σημειωσε 15 πόντους. Ο Παναθηναϊκός αν και είχε τρείς παίκτες με διψηφιο αριθμό πόντων δεν κατάφερε να φθάσει στη νίκη-πρόκριση για τον μεγάλο τελικό. Πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού ήταν ο Αλβέρτης με 22 πόντους.

Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν και πάλι αύριο και ο νικητής θα προκριθεί στον τελικό.

Στις 18.30 το απόγευμα στο στάδιο ειρήνης και φιλίας, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο τρίτο αγώνα για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος μπάσκετ. Οι δυο ομάδες έχουν απο μια νίκη και ο νικητής θα προκριθεί στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε απευθείας κάλυψη απο την τηλεόραση του Αntenna.

Στο βόλλεϋ τώρα. Στις 6 το απόγευμα στην Ορεστιάδα, η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον 5ο και τελευταίο αγώνα της τελικής φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας.

Οι δυο ομάδες είναι ισόπαλες 2-2 στις νίκες και η ομάδα που θα κερδίσει θα κατακτήσει και τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο προεδρος της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού Παύλος Γιαννακόπουλος με δηλώσεις του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει τον σύλλογο το καλοκαίρι, ενω επιτέθηκε σε όσους θέλουν να διχάσουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού, με αφορμή το μείζον πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τα συνθήματα που ακούστηκαν απο τα ηχεία του Ολυμπιακού Σταδίου σε βάρος του προεδρου της ΠΑΕ Γιώργου Βαρδινογιάννη.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, στον Αntenna

''Οι ψευδολογίες και αθλιότητες των εχθρών του Παναθηναϊκού, θα πρέπει επιτέλους να σταματήσουν. Οσοι νομίζουν οτι μπορούν να διχάσουν το κόσμο του Παναθηναϊκού είναι γελασμένοι, γιατί αυτός ο κόσμος και κρίση και νου διαθέτει''. Αυτά αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο προεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Χθες το απόγευμα, ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην οποία τονίζει ''Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει λόγους να διαφωνήσει, πολύ περισσότερο διότι δεν είναι αυτή που προκαλεί το διχασμό, αλλα αντίθετα είναι ο στόχος αυτών των γνωστών υβριστικών συνθημάτων. Δεν μένει παρά να απομονωθούν οι υποκινητές''.

Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς παραδέχθηκε, χθες, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, οτι έχει εντοπίσει παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρώπη και ενδιαφέρουν τον ίδιο και τον Ολυμπιακό.

Σήμερα, ο τεχνικός των ερυθρολεύκων θα παρακολουθήσει στο Βελιγράδι, τον τελικό του Κυπέλλου Γιουγκοσλαβιας ανάμεσα στην Παρτιζάν και την Ομπιλίτς. Ο Μπάγιεβιτς ενδιαφέρεται για τον επιθετικό της Ομπιλίτς Ζόραν Ράνκοβιτς και τον άσσο της Παρτιζάν Βίκτωρ Τρενέφσκι.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Βασίλης Δανιήλ στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, τόνισε οτι έχει ήδη έτοιμα τα πλάνα του για τη νεα σαιζόν.

Πάντως η κατάσταση στον Παναθηναϊκό αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά την συνάντηση που θα έχει ο προπονητής του τριφυλλιού με τον προεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Βαρδινογιάννη, πιθανότατα την Παρασκευή.

Σήμερα θα εκδικαστεί απο το πρωτοδικείο Αθηνών, η προσφυγή των 11 ΠΑΕ που ζητούν να χαρακτηριστεί παράνομη η διοίκηση της ΕΠΑΕ.

Τέλος, διεξάγεται απόψε στο Παρίσι, ο τελικός του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, ανάμεσα στην Ιντερ και την Λάτσιο.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Wednesday, 6 May 1998 - 16:09:12 UTC