Visit the Sites Mirrored on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-05-05

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Tuesday, 05-May-98 15:39:56

Ο τρίτος ημιτελικός των πλεϊ οφ του μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ που θα γίνει αύριο στο στάδιο ειρήνης και φιλίας, θα κρίνει την ομάδα που θα πάρει το εισητήριο του τελικού.

Χθες το απόγευμα, στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο ο δικέφαλος του βορρά, επικράτησε των ερυθρολεύκων με 56-50 και ισοφάρισε σε ένα-ένα τις νίκες.

Ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς απο πλευράς νικητών πέτυχε 18 πόντους και ο Ρόουαν 13. Απο τον Ολυμπιακό ο Φασούλας σημειωσε 11 πόντους.

Στο άλλο ζευγάρι. Στις 20.45 απόψε στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, στο δευτερο μεταξύ τους αγώνα.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε απευθείας κάλυψη απο την τηλεόραση του Αntenna.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 σετ την Ορεστιάδα, στο τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος βόλλεϋ της Α1 Κατηγορίας.

Τα σετ 15-8, 15-6, 15-5.

Οι δυο ομάδες είναι δυο-δυο στις νίκες και όλα θα κριθούν στον αυριανό αγώνα που θα γίνει στην Ορεστιάδα, όπου ο νικητής θα κατακτήσει τον τίτλο.

Η διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού με χθεσινή της ανακοίνωση αναφέρει πως τα συνθήματα που ακούστηκαν στον αγώνα με την ΑΕΚ, δεν έχουν καμμία σχέση με την διοίκηση της ομάδας.

Απο την πλευρά του ο προεδρος της Ποδοσφαιρικής ομάδας Γιώργος Βαρδινογιάννης υποστήριξε πως απο την στιγμή που ακούστηκαν αυτά τα συνθήματα στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων η ευθύνη βαραίνει την διοίκηση της ομάδας μπάσκετ.

Αύριο θα μεταβεί στο Βελιγράδι ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς για να παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου Γιουγκοσλαβίας ανάμεσα στην Παρτιζάν και την Ομπιλίτς και να δεί μετεγραφικούς στόχους που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό.

Αυτή την εβδομάδα, στο μεταξύ, θα υπάρχουν εξελίξεις για τις πιθανές μεταγραφές του Αντζα, του Λάκη και του Πουρσαϊτίδη.

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έρθει στην Ελλάδα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Ανχελ Ιορντανέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει κύκλο επαφών με τους ανθρώπους της ΕΠΟ, με βασικό θέμα την επιλογή του βοηθού του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Με την συμμετοχή 102 αθλητών απο 11 χώρες της Ευρώπης θα διεξαχθεί απο την Πέμπτη ο διεθνής ποδηλατικός γύρος της κατηγορίας εφήβων ''14α Αθήναια''.

Τέλος, για την προτελευταία αγωνιστική του Αγγλικού Πρωταθλήματος, η Μάντσεστερ Γιουναϊτέντ νίκησε με 3-0 την Λήντς. Στη βαθμολογια, η Αρσενάλ- που εξασφάλισε τον τίτλο-έχει 78 βαθμούς έναντι 74 της Μάντσεστερ.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Tuesday, 5 May 1998 - 16:09:15 UTC