Read the Protocol to the North Atlantic Treaty on the Accession of Greece and Turkey (October 22, 1951) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-04-28

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Tuesday, 28-Apr-98 15:36:11

Οριστικά στο Στάδιο Καραισκάκη θα διεξαχθεί ο αυριανός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο ανάμεσα στον Παναθηναικό και τον Πανιώνιο.

Αυτή την ώρα ολοκληρώνονται στο Φαληρικό Στάδιο τα έργα βελτίωσης του γηπέδου και πλέον απομένει η τυπική και μόνο έγκριση της Νομαρχίας Πειραιά για την διεξαγωγή του αγώνα η οποία θα δοθεί αύριο το πρωί.

Το Ηράκλειο νίκησε με 73-63 τον Παναθηναϊκό και ισοφάρισε σε 1-1 το αποτέλεσμα στα μεταξύ τους παιχνίδια για τα πλεϋ οφ του πρωταθλήματος μπάσκετ.

Οι δυο ομάδες θα ξαναπαίξουν αύριο το βράδυ στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και ο νικητής θα προκριθεί στην επόμενη φάση.

Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ νίκησε και εκτός έδρας με 72-59 τον Παπάγου και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή που θα βγεί απο το ζευγάρι Απόλλωνα Πάτρας-Ολυμπιακού.

Στις 18.30 το απόγευμα, στην Πάτρα, ο Απόλλωνας υποδέχεται τον Ολυμπιακό, σε παιχνίδι που θα μεταδοθεί σε απευθείας κάλυψη απο την τηλεόραση του Αntenna. Ο Ολυμπιακός προηγείται με 1-0 στις νίκες.

Στις 20.30 το βράδυ στο κλειστό της Νεας Σμύρνης, ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Η Ενωση προηγείται με 1-0 στις νίκες.

Η Ορεστιάδα στο πρώτο τελικό του πρωταθλήματος βόλλεϋ νίκησε στην έδρα της με 3-0 σετ τον Ολυμπιακό. Τα σετ 15-1, 15-10, 15-2. Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει αύριο στο κλειστό της Γλυφάδας.

Στα μέσα Μαϊου αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή στην ΑΕΚ, όπως τονίστηκε μεταξύ άλλων στην χθεσινοβραδυνή συνέντευξη τύπου της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες πιο πιθανοί υποψήφιοι φέρονται ο Ιταλός Εμιλιάνο Μοντόνικο και ο Σερβός Τουμπάκοβιτς.

Στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου παρουσιάστηκε και ο νεος διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας που είναι ο Πατρίκ Κομνηνός.

Την πίστη και την θέληση των παικτών της ομάδας του για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στον αυριανό τελικό εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Βασίλης Δανιήλ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε πως δεν υποτιμά τον Πανιώνιο αλλά πιστεύει πως η ομάδα του θα πετύχει τους στόχους της που είναι η κατάληψη της δεύτερης θέσης και η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Δεν ενθουσιάστηκε ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς απο τους ποδοσφαιριστές που είδε στο Βέλγιο και σε δηλώσεις του τόνισε οτι δεν θα πάει ξανά στο Βέλγιο και θα αναζητήσει απο άλλες χώρες της Ευρώπης παίκτες για τον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ Σωτήρης Αλημίσης με έγγραφο που έστειλε στην ΕΠΑΕ ζητάει να μάθει μέχρι το μεσημέρι το πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος της πρώτης εθνικής κατηγορίας διότι σε αντίθεση περίπτωση απειλεί να καταγγείλει την σύμβαση.

Η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου των παίδων αντιμετωπίζει στις πέντε και μισή το απόγευμα την Δανία, στο δεύτερο αγώνα της για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που γίνονται στην Σκωτία.

Για το πρωτάθλημα της Δεύτερης Εθνικής Κατηγορίας, οι Λύκοι νίκησαν στην Θεσσαλονίκη με 2-0 την Δόξα Βύρωνα.

Αρχίζει σήμερα στην Γερμανία το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αρσης Βαρών στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών.

Σήμερα στα 48 κιλά αγωνίζεται η Χατζηαβραμίδου και στα 53 η Στρούμπου.

Αύριο στις 20.00 το βράδυ αγωνίζεται στα 62 κιλά ο Λεωνίδας Σαμπάνης.

Η Μάντσεστερ Γιουναϊτέντ για το Αγγλικό πρωτάθλημα νίκησε εκτός έδρας με 2- 0 την Κρύσταλ Πάλλας. Στη βαθμολογια προηγείται η Αρσεναλ με 72 βαθμούς (σε 34 αγώνες) ενω δεύτερη είναι η Μάντσεστερ με 71 βαθμούς (σε 36 αγώνες).

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Tuesday, 28 April 1998 - 15:09:14 UTC