Browse through our Interesting Nodes on the Eastern European States Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (PM), 98-01-22

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Thursday, 22-Jan-98 14:14:33

Μεγάλη νίκη πέτυχε χθες το βράδυ η ΑΕΚ στην 3η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ.

Η ομάδα του Γιάννη Ιωαννίδη μολονότι στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου βρέθηκε να χάνει με 11 πόντους, κέρδισε τελικά την Παρτιζάν στο Βελιγράδι με 73-71 και εδραιώθηκε έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου της.

Στα αλλα παιχνίδια του ομίλου η Τουρκική Ούλκερ νίκησε με 88-81 την Τσιμπόνα του Ζάγκρεμπ και η Τιμ Σύστεμ Μπολώνια νίκησε εκτός έδρας την Χάποελ Ιερουσαλήμ με 74-69.

Στη βαθμολογια ΑΕΚ 22, Τιμ Σύστεμ 21 και Τσιμπόνα 20 βαθμοί.

Απόψε Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δίνουν δύσκολους εκτός έδρας αγώνες για την διοργάνωση. Ο Ολυμπιακός παίζει στην Τουρκία με την PTT Αγκυρας και ο ΠΑΟΚ στην Μαδρίτη με την Ρεάλ.

Σ'αλλο χθεσινοβραδυνό αγώνα για την Ευρωλίγκα η Εφες Πίλσεν νίκησε εκτός έδρας με 98-67 την Πόρτο.

Το επεισόδιο Μπάγεβιτς-Ιβιτς θεωρείται λήξαν, αυτό τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού στη χθεσινή συνέντευξη τύπου προσθέτοντας οτι δεν σκέφθηκε ούτε για μια στιγμή την παραίτηση.

Σύμφωνα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν θα υπάρξει καμμία συνέπεια για τα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια του Σταδίου Καραϊσκάκη, μετά το μάτς με τον Εθνικό, ενω στον Ιλια Ιβιτς δεν θα επιβληθεί ούτε καν πρόστιμο.

Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων τόνισε οτι ο Ολυμπιακός αποτελεί μια οικογένεια και συγχρόνως μια εταιρεία τα εσωτερικά ζητήματα της οποίας δεν αφορούν κανένα.

Ο Μπάγεβιτς επεσήμανε ακόμη οτι το επεισόδιο ήταν μικρής σημασίας και δόθηκε σε αυτό υπερβολική διάσταση.

Μάλιστα ο τεχνικός των πρωταθλητών άφησε αιχμές εναντίον των παικτών του για τη διαρροή του γεγονόντος στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Αρης και Περιστέρι προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Κόρατς.

Ο Αρης νίκησε και στην Λεττονία την Βέντσπιλς με 73- 63 και πήρε το εισητήριο για τους οκτώ, οπου θα αντιμετωπίσει την Ρόμα.

Το Περιστέρι μετά απο δραματικό αγώνα στην Γιουγκοσλαβία έχασε με 78-60 απο την Μπούντοτ-σνοστ, αλλα προκρίθηκε αφού είχε κερδίσει στο πρώτο μάτς με 19 πόντους. Στα προημιτελικά το Περιστέρι θα αντιμετωπίσει την Ιταλική Βερόνα.

Αντίθετα αποκλείστηκε ο Παπάγου. Μετά απο επεισοδιακό αγώνα στο Ικόνιο της Τουρκίας έχασε με 66-55 απο την Κομπασάν, την οποία είχε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι μόνο με τρείς πόντους διαφορά.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού νίκησε στην Γαλλία την Τάρπ με 51-46 και προκρίθηκε στους οκτώ του Κυπέλλου Λιλιάνα Ρονκέτι. Επόμενος αντίπαλος του Παναθηναϊκού θα είναι η Ουγγρική Σοπρόν.

Χωρίς τον Κώστα Κωνσταντινίδη θα παίξει πιθανότατα ο Παναθηναϊκός με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη καθώς ο διεθνής μέσος χτύπησε στο ζυγωματικό στη χθεσινή προπόνηση.

Στο βόλλεϋ, ο Αρης για την 2η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έχασε στο Νοβισάντ της Γιουγκοσλαβίας με 3-1 σετ απο την Βοϊβοντίνα. Στο 3ο σετ του αγώνα έσβησαν τα φώτα στο γήπεδο, που φιλοξενούσε την συνάντηση, για δυο περίπου ώρες.

Η Ορεστιάδα προκρίθηκε στους οκτώ του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας αφού κέρδισε και στην Ολλανδία την Αλκομ Καπέλλε με 3-1 σετ.

Στις γυναίκες, τα Βριλήσσια έχασαν στην Ιταλία με 3-0 σετ απο την Μπέργκαμο για το Κυπέλλο Πρωταθλητριών ενω ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην έδρα του με 3- 1 σετ απο την Τσε-ες-κα Μόσχας για το Κύπελλο Κυπελλούχων.

Ο Φιλαθλητικός έχασε και στην Γαλλία απο την Μυλούζ με 3-0 σετ και αποκλείστηκε απο την συνέχεια του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας.

Στις οκτώ το βράδυ, στο κλειστό της Γλυφάδας ο Ολυμπιακός για το Κύπελλο Κυπελλούχων στους άνδρες υποδέχεται την Πολωνική Σπίλον.

Η εθνική μας ομάδα τέννις των ανδρών στο πρώτο της αγώνα για την Τρίτη Κατηγορία της Ευρωαφρικανικής Ζώνης που γίνεται στην πρωτευούσα του Τόγκο, Λόμε έχασε με 2-1 απο την Κένυα.

Σε φιλικό αγώνα η Αλβανία (αντίπαλος της εθνικής μας ομάδας στα προκριματικά του Ευρω- 2000) νίκησε στην Αγκυρα την Τουρκία με 4-1.

Τέλος, χθες το βράδυ στους επαναληπτικούς αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ιταλίας σημειώθηκαν τα αποτελέσματα Ιντερ-Μίλαν 1-0 (προκρίθηκε η Μίλαν που είχε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι με 5-0) και Ρόμα- Λάτσιο 1-2 (προκρίθηκε η Λάτσιο, που και στο πρώτο παιχνίδι είχε νικήσει με 4-1)

Σήμερα παίζουν η Αταλάντα με την Πάρμα.

(c) ANT1 Radio 1998


Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
ant1spgr2html v1.00 run on Thursday, 22 January 1998 - 17:09:44 UTC