Read the Convention Concerning the Exchange of Greek and Turkish Populations (30 January 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: Sports News in Greek (AM), 98-01-21

Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr> - email: antenna@compulink.gr

Last Updated: Wednesday, 21-Jan-98 11:58:41

Μετά την καταιγίδα του νεου επεισοδίου Μπάγεβιτς- Ιβιτς επανέρχεται η ηρεμία στον Ολυμπιακό, καθώς η διοίκηση με ανακοίνωση της κάνει λόγο για εσωτερικό θέμα της ομάδας ενω ο προπονητής των ερυθρολεύκων αποφάσισε τελικά να παραμείνει στην θέση του.

Η Πειραϊκή ΠΑΕ χθες με ανακοίνωση της δεν διέψευσε το επεισόδιο που έγινε μετά το τέλος του αγώνα Εθνικού-Ολυμπιακού αλλα σημειώνει οτι τα αποδυτήρια είναι άβατο και οτι συμβαίνει σ'αυτά είναι εσωτερικό θέμα της ομάδας.

Απο την μεριά του ο Ιλια Ιβιτς, σε δηλώσεις του διέψευσε τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και τόνισε οτι υπάρχουν ανθρωποι που θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς πάντως στη μια το μεσημέρι, θα δώσει συνέντευξη τύπου στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, και αναμένεται να τοποθετηθεί στο θέμα με στόχο να μην υπάρξει καμμία συνέχεια στο παρών και στο μέλλον.

Απόλυτα ικανοποιημένος δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ Ντουμίτρου Ντουμιτρίου απο την εως τώρα πορεία της ομάδας του.

Στον Παναθηναϊκό, ο Βασίλης Δανιήλ εξέφρασε την πεποιθηση του οτι η ομάδα του στη συνέχεια θα φθάσει σε υψηλότερα επίπεδα απόδωσης.

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στους 16 του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Μπάσκετ. Οι πράσινοι νίκησαν και στον επαναληπτικό αγώνα, στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, με 83-71 την Γερμανική Λεβερκούζεν.

Αντίθετα ο Απόλλωνας Πάτρας-παρά την νίκη του με 89-79 επι της Ισραηλινής Χάποελ Εϊλάτ- αποκλείστηκε απο την συνέχεια της διοργάνωσης, αφου δεν μπόρεσε να καλύψει τους 17 πόντους που είχε χάσει στο Ισραήλ.

Επόμενος αντίπαλος του Παναθηναϊκού θα είναι η Χάποελ Εϊλάτ.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στις 9 και μισή το βράδυ στο Βελιγράδι την Παρτιζάν στο 3ο αγώνα της για την δεύτερη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε απευθείας κάλυψη απο την τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΝΑ.

Τους επαναληπτικούς αγώνες τους δίνουν απόψε οι ελληνικές ομάδες στο Κύπελλο Κόρατς. Ο Αρης παίζει στην Λεττονία με την Βέντσπιλς, ο Παπάγου στην Τουρκία με την Κομπασάν και το Περιστέρι στην Γιουγκοσλαβία με την Μπούντονγκνοστ.

Ο Μποροβήλος απο την Αρκαδια θα σφυρίξει το παιχνίδι Προοδευτικής-ΑΕΚ για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Πρώτης Εθνικής Κατηγορίας.

Σε αλλα σημαντικά παιχνίδια θα σφυρίξουν οι ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Παπαδάκος (Λακωνίας), Απόλλων Αθηνών- Παναθηναϊκός Αθανασόπουλος (Πιερίας) και Ολυμπιακός- Αθηναϊκός Καλαθενός (Δωδεκαννήσου).

Με την 11η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Τρίτης Εθνικής Κατηγορίας στο ποδοσφαιρο. Στο Νότιο Ομιλο θα παίξουν

  • Εργοτέλης-Κερατσίνι
  • Αιολικός-Ιάλυσος
  • Αγια Ελεούσα-Ναύπακτος
  • Πύργος-Ρέθυμνο
  • Κέρκυρα-Παναιγιάλειος
  • Πάμισος Μεσσήνης-Αιγάλεω
  • Αγιος Νικόλαος-Κόρινθος

    Ρεπό έχει η Μαρκό.

    Στο βόρειο όμιλο το πρόγραμμα είναι

  • Ποσειδών Μηχανιώνας-Ολυμπιακός Βόλου
  • Αναγέννηση Αρτας-Ορέστης Ορεστιάδας
  • Αμπελόκηποι-Τύρναβος
  • Κοζάνη-Πρέβεζα
  • Απόλλων Λάρισας-Αετός Σκύδρας
  • Νάουσα-Αγροτικος Αστέρας
  • Ορφέας Αλεξανδρούπολης-Γιάννενα

    Ρεπό έχει ο Πιερικός

    Στο βόλλεϋ. Ο Αρης για την δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Πρωταθλητριών αντιμετωπίζει στην Γιουγκοσλαβία την Βοϊβοντίνα ενω η Ορεστιάδα για το Κύπελλο Συνομοσπονδίας παίζει στην Ολλανδία με την Αλκομ Καπέλλε, την οποία στο πρώτο παιχνίδι ειχε κερδίσει με 3-0 σετ.

    Στις γυναίκες, τα Βριλήσσια παίζουν στην Ιταλία με την Μπέργκαμο, για το Κύπελλο Πρωταθλητριών, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στην Λεωφόρο-για το Κυπελλούχων-την Τσε-ες-κα Μόσχας και ο Φιλαθλητικός παίζει στην Γαλλία με την Μυλούζ για το Κύπελλο Συνομοσπονδίας.

    Στην Αγγλία, σε εξ'αναβολής αγώνα του πρωταθλήματος η Λίβερπουλ νίκησε με 1- 0 την Νιούκαστλ.

    Τέλος, στην Ιταλία, η Γιουβέντους αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Φιορεντίνα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Στο πρώτο παιχνίδι στην Φλωρεντία, η Γιουβέντους ειχε αναδειχθεί ισόπαλη 2-2 και έτσι προκρίθηκε με το εκτός έδρας γκόλ.

    (c) ANT1 Radio 1998


    Antenna Sports News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ant1spgr2html v1.00 run on Wednesday, 21 January 1998 - 10:09:12 UTC