Browse through our Interesting Nodes on the United States of America Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus Broadcasting Corporation: News in Greek, 03-09-30

Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Cyprus Broadcasting Corporation at <http://www.cybc.com.cy/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ
  • [02] ΓΙΑΝΝΟΣ ΚΟΥΛΗΣ Ν
  • [03] ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ
  • [04] ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗ
  • [05] ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΥΡΙΟ
  • [06] ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟΨΕ
  • [07] ΓΚΡΟΣΜΑΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ
  • [08] ΝΤΕΝΚΤΑΣ ΙΔΙΟΣ
  • [09] ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΒΑΡΩΣΙ
  • [10] ΑΚΚΕΛΙΔΟΥ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ
  • [11] ΛΙΛΛΗΚΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟ
  • [12] ΛΙΝΤ ΥΠΟΠΤΟΣ
  • [13] ΠΕΡΙΛΗΨΗ
  • [14] ΚΑΙΡΟΣ Τρίτη 30/9/03

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ

    70 μαχητικά Εφ- 16 της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας μπορούν να έρχονται στην Κύπρο χωρίς ανεφοδιασμό, ενισχύοντας τον ενιαίο αμυντικό χώρο Ελλάδας- Κύπρου.Δηλώσεις Γιάννου Παπαντωνίου ύστερα από συνομιλίες με τον Κούλλη Μαυρονικόλα.

    Στον πρόεδρο της Δημοκρατίας έπρεπε να δοθεί η μελέτη Βασιλείου για τις οικονομικές επιπτώσεις απο την εφαρμογή του σχεδίου Αναν και να μην δημοσιοποιηθεί τονίζει ο Δημήτρης Χριστόφιας.

    Με μεγάλη στρατιωτική παρέλαση ο Κυπριακός Ελληνισμός τιμά αύριο την τεσσαρακοστή-τρίτη επέτειο της Κυπριακής Ανεξαρτησίας.Απευθείας από το ΡΙΚ ΕΝΑ και το Πρώτο Πρόγραμμα Ραδιοφώνου.

    Με ομιλία αντι διαγγέλματος ο πρόεδρος Τάσσος Παπαδόπουλος θα απευθυνθεί απόψε προς τον Κυπριακό λαό με αφορμή την αυριανή επέτειο σε πανηγυρική εκδήλωση στη Λεμεσό.Απευθείας από το ΡΙΚ 2 και το Πρώτο Πρόγραμμα Ραδιοφώνου.

    Σύμφωνα με σουηδικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ο εικοσιτετράχρονος, που κρατείται ως ύποπτος για τη δολοφονία της υπουργού Εξωτερικών Αννας Λιντ, φέρεται να ομολόγησε το έγκλημά του στη μητέρα του.

    [02] ΓΙΑΝΝΟΣ ΚΟΥΛΗΣ Ν

    Ο ενιαίος αμυντικός χώρος Ελλάδας και Κύπρου έχει ενισχυθεί πλήρως με τα οπλικά συστήματα που έχουν προμηθευτεί τον τελευταίο χρόνο οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, μεταξύ των οποίων και τα 70 μαχητικά αεροσκάφη Εφ-16, τα οποία μπορούν να έρχονται στην Κύπρο και να φεύγουν, χωρίς να χρειάζονται ανεφοδιασμό.

    Αυτά δήλωσε το πρωί ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Γιάννος Παπαντωνίου, ύστερα από συνομιλίες με τον υπουργό Αμυνας Κυριάκο Μαυρονικόλα, στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς.

    Ο κύριος Παπαντωνίου είπε ότι η άσκηση ''Νικηφόρος-Τοξότης'' των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων και της Εθνικής Φρουράς, θα διεξαχθεί κανονικά.

    Ποτέ, τόνισε, δεν είχε τεθεί θέμα αναβολής της άσκησης.

    Σε ερώτηση κατά πόσο θα συμμετάσχουν και αεροσκάφη, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας απάντησε ότι ο τρόπος διεξαγωγής της άσκησης είναι θέμα της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων.

    Για το γεγονός ότι κάποια οπλικά συστήματα δεν θα παρουσιασθούν στην αυριανή στρατιωτική παρέλαση για την ανεξαρτησία της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο κύριος Παπαντωνίου υπέδειξε ότι σημασία έχει η παρουσία των συστημάτων και όχι η επίδειξή τους.

    Ο κύριος Μαυρονικόλας εξέφρασε ευχαριστίες προς την ελληνική κυβέρνηση για τη συνεχή συμπαράστασή της προς την Κύπρο και την Εθνική Φρουρά, αλλά και για τη συμβολή της στις προσπάθειες για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

    Ο Γιάννος Παπαντωνίου επισκέφθηκε στη συνέχεια το στρατόπεδο της Ελδύκ στη Μαλούντα, όπου αυτή την ώρα παραθέτει γεύμα ο αρχηγός της δύναμης.

    [03] ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ

    Μόνο στην Κύπρο και μόνο από την αντιπολίτευση αμφισβητείται η ειλικρίνεια των προθέσεων του προέδρου Παπαδόπουλου για λύση του Κυπριακού δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

    Επισημαίνει μάλιστα ότι αυτό αντανακλά και στο εξωτερικό, την ώρα μάλιστα που ο διεθνής παράγοντας πείθεται για τις θέσεις της ελληνοκυπριακής πλευράς και στο θέμα των αλλαγών στο σχέδιο Ανάν, ώστε αυτό να καταστεί λειτουργικό και βιώσιμο.

    Ο κύριος Χρυσοστομίδης επέκρινε τον Δημοκρατικό Συναγερμό και ιδιαίτερα τον αναπληρωτή πρόεδρο του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου, τονίζοντας μάλιστα ότι αμφισβητεί τις προθέσεις του προέδρου Παπαδόπουλου χωρίς να έχει καν διαβάσει την έκθεση του γενικού γραμματέα στην οποία οι τοποθετήσεις του Κόφι Ανάν κάθε άλλο παρά δικαιολογούν τους ισχυρισμούς του κυρίου Νεοφύτου.

    Ο Εκπρόσωπος τόνισε πως, αντί τα πυρά όλων να στρέφονται κατά της αδιάλλακτης τουρκικής πλευράς κάποιοι αμφισβητούν τις προθέσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας.

    [04] ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗ

    Ο πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Χριστόφιας εξέφρασε την εκτίμηση ότι η μελέτη που διενήργησε η επιστημονική ομάδα του προέδρου των Εδή Γιώργου Βασιλείου για τις οικονομικές επιπτώσεις από την εφαρμογή του σχεδίου Ανάν, θα έπρεπε να δοθεί στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και να μην δημοσιοποιηθεί.

    Σε δηλώσεις το πρωί στο ΡΙΚ ο κύριος Χριστόφιας είπε ότι το μήνυμα που δίνεται είναι ότι ωραιοποιείται το σχέδιο Ανάν, γεγονός, που θα δυσχεράνει τις προσπάθειες της ελληνικής κυπριακής πλευράς για αλλαγές αναφορικά με την οικονομική πτυχή του σχεδίου.

    Επανέλαβε επίσης ότι το σχέδιο Ανάν δεν πρέπει ούτε να ωραιοποιείται, αλλά ούτε να δαιμονοποιείται.

    Ο πρόεδρος της Βουλής είπε ότι έχουν κωδικοποιηθεί οι αλλαγές στο σχέδιο Αναν, προσθέτοντας, ωστόσο ότι γίνεται μια πιο ενδελεχής μελέτη, ώστε οι αλλαγές αυτές να συντομευθούν αριθμητικά και να είναι τεκμηριωμένες με πειστική επιχειρηματολογία.

    Ανέφερε ακόμη ότι σε κάποια στιγμή θα πρέπει να συζητηθούν σε συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση και το Εθνικό Συμβούλιο.

    Ο κύριος Χριστόφιας εξέφρασε την εκτίμηση ότι είναι δύσκολο να επιτευχθούν οι αλλαγές αυτές, καθώς, όπως είπε, ο διεθνής παράγοντας είναι τροχιοδρομημένος. Πρόσθεσε ωστόσο ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια.

    [05] ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΥΡΙΟ

    Με την ευκαιρία της τεσσαρακοστής-τρίτης επετείου της κυπριακής ανεξαρτησίας, θα πραγματοποιηθεί αύριο στις έντεκα το πρωί στο Στρόβολο η καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση.

    Το χαιρετισμό της παρέλασης θα δεχθεί ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος, πλαισιούμενος από τον υπουργό Αμυνας Κυριάκο Μαυρονικόλα και τον αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, αντιστράτηγο Αθανάσιο Νικολοδήμο.

    Την ελληνική κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Γιάννος Παπαντωνίου ο οποίος πραγματοποιεί από χθες τριήμερη επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

    Η παρέλαση θα μεταδίδεται απευθείας από το ΡΙΚ ΕΝΑ και το Πρώτο πρόγραμμα ραδιοφώνου του ΡΙΚ.

    Με την ευκαιρία της επετείου ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και η κυρία Φωτεινή Τάσσου Παπαδοπούλου θα δώσουν αύριο δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο, από τις επτά έως τις εννέα το βράδυ.

    Η δεξίωση είναι ανοικτή για το κοινό.

    [06] ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟΨΕ

    Με ομιλία αντι του καθιερωμένου διαγγέλματος ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος θα απευθυνθεί απόψε προς τον Κυπριακό λαό με αφορμή την επέτειο της Κυπριακής Ανεξαρτησίας.

    Ο πρόεδρος Παπαδόπουλος θα μιλήσει σε πανηγυρική εκδήλωση που θα γίνει στο θέατρο '' Ριάλτο '' στη Λεμεσό.

    Είναι η πρώτη φορά που η κύρια εκδήλωση για την επέτειο της Κυπριακής Ανεξαρτησίας πραγματοποιείται στη Λεμεσό.

    Η εκδήλωση αρχίζει στις επτά και τριάντα και θα μεταδίδεται απευθείας από το Δεύτερο Τηλεοπτικό Κανάλι και το Πρώτο Πρόγραμμα Ραδιοφώνου του ΡΙΚ.

    Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης ειδικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την Κρατική Ορχήστρα Κύπρου.

    [07] ΓΚΡΟΣΜΑΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

    Οι Ηνωμένες Πολιτείες επανέλαβαν ότι υποστηρίζουν λύση του Κυπριακού η οποία θα βασίζεται στο σχέδιο Ανάν και θα είναι ακριβοδίκαιη για τον καθένα.

    Τη θέση αυτή διατύπωσε ο Αμερικανός υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για πολιτικές υποθέσεις, Μαρκ Γκρόσμαν σε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο.

    Ο κύριος Γκρόσμαν ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής για τις επαφές που είχε στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, τα ελληνοτουρκικά και το άνοιγμα της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης.

    Στις δηλώσεις του ο κύριος Γκρόσμαν αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη συνάντησή του με τον πρόεδρο Παπαδόπουλο με τον οποίο, όπως είπε, είχε μια πολύ καλή συνομιλία γύρω από την κατεύθυνση που όλοι ελπίζουν ότι θα ακολουθήσουν τα πράγματα στο Κυπριακό.

    [08] ΝΤΕΝΚΤΑΣ ΙΔΙΟΣ

    Ο Ραούφ Ντενκτάς παραδέχθηκε ανοικτά ότι παρά την επιθυμία του δεν υπάρχει πιθανότητα ισλαμικά κράτη να αναγνωρίσουν το ψευδοκράτος του, στη Ισλαμική Διάσκεψη που θα γίνει στη Μαλαισία.

    Κι αυτό, είπε, γιατί οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βρετανία ασκούν πιέσεις και απειλούν τα κράτη αυτά ότι θα σταματήσουν να τους παρέχουν βοήθεια.

    Ο κατοχικός ηγέτης εξέφρασε ακόμη παράπονα ότι δέχεται επιθέσεις επειδή δεν αποδέχθηκε το σχέδιο Ανάν και ότι όταν αναφέρει στους ξένους που τον επισκέπτονται τα όσα υπέστησαν, κατά την έκφρασή του, οι Τουρκοκύπριοι πριν από το 1974, τον καλούν να αποδεσμευθεί από το παρελθόν.

    [09] ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΒΑΡΩΣΙ

    Ο πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Χριστόφιας επανέλαβε ότι η κυβέρνηση έχει εκπονήσει σχέδια για αντιμετώπιση οποιασδήποτε ενέργειας του Ραούφ Ντενκτάς αναφορικά με την Αμμόχωστο.

    Μιλώντας το πρωί στο ΡΙΚ ο κύριος Χριστόφιας διευκρίνισε ότι όσα λέγονται περι ανοίγματος της Αμμοχώστου είναι πληροφορίες και εικασίες και συνέστησε ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση.

    Είπε επίσης ότι τόσο ο Ντενκτάς όσο καί η Αγκυρα πιέζονται από τον διεθνή παράγοντα για να προβούν σε διάφορες κινήσεις καλής θέλησης.

    Στο πλαίσιο αυτό, δεν επέκλεισε το ενδεχόμενο ο Ντενκτάς να προχωρήσει σε κάποια κίνηση για την Αμμόχωστο, ώστε ο ίδιος να κερδίσει ψήφους στην επικείμενη ψηφοφορία στα κατεχόμενα και η Αγκυρα να βελτιώσει την εικόνα της διεθνώς.

    Ο πρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι για να έχει αντίκρυσμα η κίνηση του Ντενκτάς θα πρέπει η Αμμόχωστος να παραδοθεί στους νόμιμους κατοίκους της, σε συνθήκες ασφάλειας, όπως προνοει το ψήφισμα 550 του Συμβουλίου Ασφαλείας.

    [10] ΑΚΚΕΛΙΔΟΥ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ

    Αυξάνονται συνεχώς οι καταγγελίες για εισαγωγή, εμπορία και χορήγηση αναβολικών ουσιών από γυμναστήρια, γεγονός που ανησυχεί ιδιαίτερα το υπουργείο Υγείας το οποίο προωθεί σειρά μέτρων για αντιμετώπιση της κατάστασης.

    Η υπουργός Υγείας Ντίνα Ακκελίδου μιλώντας το πρωί στο ΡΙΚ είπε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη εκστρατεία για πάταξη του φαινομένου, σε συνεργασία με την Αστυνομία, το Τμήμα Τελωνείων και τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού.

    Βασικός στόχος, πρόσθεσε, είναι ο περιορισμός της ζήτησης γι' αυτό και το υπουργείο Υγείας έχει ετοιμάσει σχέδιο δράσης που θα εφαρμοσθεί αμέσως και το οποίο αποσκοπεί στη διαφώτιση των νέων για τους κινδύνους, που εγκυμονεί η αλόγιστη χρήση αναβολικών.

    Η κυρία Ακκελίδου είπε ότι η συστηματική χρήση αναβολικών μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στην απώλεια ζωών.

    Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο θάνατο νέου για τον οποίο υπάρχουν ενδείξεις ότι ζωτικά όργανα του οργανισμού του είχαν καταστραφεί λόγω της συστηματικής χρήσης αναβολικών ουσιών.

    [11] ΛΙΛΛΗΚΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟ

    Ο υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργος Λιλλήκας δήλωσε ότι δεν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για εμπόριο με τα κατεχόμενα, και ότι οι επαφές που έγιναν ήταν κυρίως διερευνητικού χαρακτήρα.

    Σε δηλώσεις το πρωί στο ΡΙΚ ο κύριος Λιλλήκας ανέφερε ωστόσο ότι υπάρχουν δύο σοβαρές, όπως τις χαρακτήρισε, αιτήσεις για εμπορία βιομηχανικών προϊόντων.

    Απέφυγε όμως να κατονομάσει τις εταιρείες ή το είδος των προϊόντων.

    Ο υπουργός Εμπορίου ανέφερε ότι έχει επιλυθεί το πρόβλημα με το τουρκοκυπριακό εμπορικό καί βιομηχανικό επιμελητήριο, το οποίο θα εκδίδει τα πιστοποιητικά και πρόσθεσε ότι θεωρεί το θέμα λήξαν.

    [12] ΛΙΝΤ ΥΠΟΠΤΟΣ

    Ενοχή φέρεται να παραδέχθηκε ο είκοσι-τετράχρονος, ο οποίος κρατείται από τη σουηδική αστυνομία, ως ύποπτος για τη δολοφονία της υπουργού Εξωτερικών Αννας Λιντ.

    Σύμφωνα με τα σουηδικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ο ύποπτος φέρεται να ομολόγησε το έγκλημά του στη μητέρα του.

    Ωστόσο, ανακρινόμενος αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση.

    Τα στοιχεία της ταυτότητας του υπόπτου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, αλλά, τα σερβικά μέσα μαζικής ενημέρωσης μετέδωσαν ότι πρόκειται για τον σερβικής καταγωγής Μιχαήλο Μιχαήλοβιτις, ο οποίος γεννήθηκε στη Σουηδία και είναι άτομο ψυχολογικά διαταραγμένο και με προϊστορία βίαιης συμπεριφοράς.

    [13] ΠΕΡΙΛΗΨΗ

    70 μαχητικά Εφ- 16 της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας μπορούν να έρχονται στην Κύπρο χωρίς ανεφοδιασμό, ενισχύοντας τον ενιαίο αμυντικό χώρο Ελλάδας- Κύπρου.Δηλώσεις Γιάννου Παπαντωνίου ύστερα από συνομιλίες με τον Κούλλη Μαυρονικόλα.

    Στον πρόεδρο της Δημοκρατίας έπρεπε να δοθεί η μελέτη Βασιλείου για τις οικονομικές επιπτώσεις απο την εφαρμογή του σχεδίου Αναν και να μην δημοσιοποιηθεί τονίζει ο Δημήτρης Χριστόφιας.

    Με μεγάλη στρατιωτική παρέλαση ο Κυπριακός Ελληνισμός τιμά αύριο την τεσσαρακοστή-τρίτη επέτειο της Κυπριακής Ανεξαρτησίας.Απευθείας από το ΡΙΚ ΕΝΑ και το Πρώτο Πρόγραμμα Ραδιοφώνου.

    Με ομιλία αντι διαγγέλματος ο πρόεδρος Τάσσος Παπαδόπουλος θα απευθυνθεί απόψε προς τον Κυπριακό λαό με αφορμή την αυριανή επέτειο σε πανηγυρική εκδήλωση στη Λεμεσό.Απευθείας από το ΡΙΚ 2 και το Πρώτο Πρόγραμμα Ραδιοφώνου.

    Σύμφωνα με σουηδικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ο εικοσιτετράχρονος, που κρατείται ως ύποπτος για τη δολοφονία της υπουργού Εξωτερικών Αννας Λιντ, φέρεται να ομολόγησε το έγκλημά του στη μητέρα του.

    [14] ΚΑΙΡΟΣ

    Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα σχηματίζονται νεφώσεις.

    Στα ορεινά πιθανό να ενσκήψουν μεμονωμένες καταιγίδες.

    Οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί ως δυτικοί μέτριοι, τριών έως τεσσάρων μποφόρ και στα νότια παροδικά, πέντε μποφόρ.

    Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα παράλια έως ταραγμένη.

    Η θερμοκρασία θα φθάσει στους τριάντα-ένα βαθμούς στο εσωτερικό, στους είκοσι-εννέα στα νότια και τ' ανατολικά παράλια, στους είκοσι-επτά στα δυτικά και στους είκοσι-ένα στα υψηλότερα ορεινά.

    Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Ωστόσο, σε κάποιες περιοχές, ιδιαίτερα στο εσωτερικό, θα σχηματιστεί τοπικά, αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

    Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κατευθύνσεις, ασθενείς, δύο έως τριών μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

    Η θερμοκρασία θα πέσει στους δεκαεπτά βαθμούς στο εσωτερικό, στους δεκαεννέα στα παράλια και στους δεκατρείς στα υψηλότερα ορεινά.

    Ο κίνδυνος για πυρκαγιές είναι εξαιρετικά μεγάλος σε όλες τις δασικές περιοχές.


    Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    rik2html v1.00 run on Tuesday, 30 September 2003 - 19:36:56 UTC