Browse through our Interesting Nodes of Mass Media in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus Broadcasting Corporation: News in Greek, 03-07-30

Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Cyprus Broadcasting Corporation at <http://www.cybc.com.cy/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ
  • [02] ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΝΟΙ
  • [03] ΑΝΑΣΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑ
  • [04] ΕΚΠΡΟ ΕΓΓΡΑΦΑ
  • [05] ΚΑΤΣΟΥ ΕΓΓΡΑΦΑ
  • [06] ΝΤΙΝΑ ΜΥΔΡΟΥΣ
  • [07] ΘΕΜΙ ΕΓΓΡΑΦΑ
  • [08] ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΝΕΧΙΣΗ
  • [09] ΗΠΑ ΚΥΠΡΟΣ
  • [10] ΤΑΛΑΤ ΤΑΣΣΟΣ
  • [11] ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΑΛΙΟΜΕ
  • [12] ΛΕΜΕΣΟΣ ΠΤΩΜΑ
  • [13] ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑ
  • [14] ΚΛΟΠΗ ΧΛΩΡΑΚΑ
  • [15] ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΕΤΡΑΠΗ
  • [16] ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ
  • [17] ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ
  • [18] ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ
  • [19] ΠΕΡΙΛΗΨΗ
  • [20] ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 30/07/2003

  • [01] ΕΙΣΑΓΩΓΗ

    Σε ψηλούς τόνους συνεχίζεται η αντιπαράθεση αντιπολίτευσης και κυβέρνησης για τα απόρρητα έγγραφα Ο Νίκος Αναστασιάδης δηλώνει ότι η ουσία είναι οι ασήκωτες ευθύνες εκείνων που εξέθεσαν απόρρητα έγγραφα. Ο ΔΗΣΥ συνεχίζει την καταστροφολογική και με μένος αντιπολίτευσή του, απαντά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

    Οι Ηνωμένες Πολιτείες χαιρετίζουν την ετοιμότητα των δύο πλευρών στην Κύπρο να συζητήσουν με την ΟΥΝΦΙΚΥΠ την αποναρκοθέτηση περιοχών στη Λευκωσία. Τονίζουν ότι το μέτρο δεν υποκαθιστά τη λύση.

    Νέες επικρίσεις του Μεχμέτ Αλί Ταλάτ εναντίον του Προέδρου Παπαδοπούλου για την πολιτική του έναντι των Τουρκοκυπρίων. Δωλώνει ότι αν κερδίσει τις εκλογές στα κατεχόμενα θα ζητήσει συνομιλίες με βάση το σχέδιο Ανάν.

    Μεγάλη πυρκαγιά μαίνεται μεταξύ Παλιομετόχου και Μενοίκου.

    [02] ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΝΟΙ

    Σε ψηλούς τόνους συνεχίστηκε και σήμερα η αντιπαράθεση αντιπολίτευσης και κυβέρνησης για τις δηλώσεις του Προέδρου Παπαδοπούλου σχετικά με τα απόρρητα έγγραφα. Στο επίκεντρο έντονων δηλώσεων αξιωματούχων της αντιπολίτευσης από τη μια και της κυβέρνησης και εκπροσώπων συνεργαζομένων κομμάτων βρίσκονται οι ευθύνες που προκύπτουν από την υπόθεση της έκθεσης απορρήτων εγγράφων σε δημόσιο χώρο, καθώς και η δήλωση του Προέδρου Παπαδόπουλου για το θέμα.

    [03] ΑΝΑΣΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑ

    Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκος Αναστασιάδης απέρριψε τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για το θέμα των απορρήτων εγγράφων και την απόδοση ευθυνών. Ο κύριος Αναστασιάδης δήλωσε ότι η ουσία είναι οι ασήκωτες ευθύνες εκείνων που εξέθεσαν τα απόρρητα έγγραφα και όχι της προηγούμενης κυβέρνησης ή των τέως υπουργών που έχουν αποχωρήσει εδώ και έξη μήνες. Ο κύριος Αναστασιάδης εξέφρασε λύπη για το περιεχόμενο της δήλωσης ενός καθόλα έγκριτου νομικού, η οποία, όπως είπε, θυμίζει αναφορά ασκούμενου δικηγόρου, όταν αγορεύει για το μετριασμό της ποινής ενός κατηγορουμένου. Ο κύριος Αναστασιάδης επέκρινε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για αντιφατικότητα, προσπάθεια απόδοσης της ευθύνης σε τέως υπουργούς και επίδειξη επιείκειας για την άγνοια του νόμου, όσον αφορά τους υπουργούς της σημερινής κυβέρνησης. Αμφισβήτησε την αναφορά ότι η Υπουργός Υγείας υπέβαλε την παραίτησή της λέγοντας ότι ουδείς γνωρίζει πότε έγινε κάτι τέτοιο όταν, αντίθετα, η κυρία Ακκελίδου δήλωνε ότι ουδέποτε θα παραιτηθεί. Ανέφερε επίσης ότι αποτελεί θλιβερό κατάντημα να γίνεται ρεζίλι το κράτος από την παρούσα κυβέρνηση, η οποία, υπερασπιζόμενη εαυτήν, επιχειρεί να επιρρίψει τις ευθύνες στην προηγούμενη. Ο κύριος Ανασασιάδης μιλούσε μετά την επιστροφή του από το Ισραήλ όπου πραγματοποίησε επίσκεψη με πρόσκληση της ισραηλινής Βουλής.

    [04] ΕΚΠΡΟ ΕΓΓΡΑΦΑ

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης δήλωσε ότι επαφίεται στο Γενικό Εισαγγελέα να αξιολογήσει το πόρισμα για τα απόρρητα έγγραφα και να αποφασίσει τι θα πράξει. Ο κύριος Χρυσοστομίδης επανέλαβε τις κατηγορίες εναντίον του Δησύ, λέγοντας ότι συνεχίζει καταστροφολογική και με μένος αντιπολίτευση με αφορισμούς και γενικότητες και με ύφος που δείχνει αντιπολίτευση χωρίς πραγματική αντικειμενικότητα. Ο κύριος Χρυσοστομίδης είπε ότι το ερώτημα είναι αν η αντιπολίτευση αναλαμβάνει τις ευθύνες της.

    [05] ΚΑΤΣΟΥ ΕΓΓΡΑΦΑ

    Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ακέλ Νίκος Κατσουρίδης δήλωσε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αντιμετώπησε το θέμα με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σωφρωσύνη και κατηγόρησε την αντιπολίτευση για άμετρη καταστροφολογία και αντιφατική πολιτική. Επέκρινε επίσης την αντιπολίτευση ότι ενώ κατηγορούσε το Ακέλ για μηδενιστική αντιπολίτευση, επιδίδεται σήμερα σε κατεδαφιστικές επιθέσεις εναντίον της κυβέρνησης.

    [06] ΝΤΙΝΑ ΜΥΔΡΟΥΣ

    Η υπουργός Υγείας Ντίνα Ακκελίδου δήλωσε ότι αναγνωρίζει καί αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη που της αναλογεί και η οποία αφορά στο ότι δεν επιθεώρησε η ίδια την μετακίνηση των εγγράφων από το γραφείο της. Ταυτόχρονα, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον του Δησύ και της προηγούμενης κυβέρνησης καί ειδικότερα εναντίον του πρώην υπουργού Αμυνας Σωκράτη Χάσικου, τον οποίο κατηγόρησε ότι από την πρώτη στιγμή τη δίκασε, την καταδίκασε και ζήτησε την παραίτησή της στο άψε σβήσε, κατα την έκφρασή της, προκειμένου, όπως είπε, να απαλλαγεί των δικών του ευθυνών. Η κυρία Ακκελίδου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πρόκειται για προσπάθεα ορισμένων να την πλήξουν προσωπικά. Απέφυγε ωστόσο να πεί σε ποιούς αναφερόταν. Επανέλαβε επίσης τις κατηγορίες ότι επί προηγούμενης διακυβέρνησης δεν υπήρχαν διαδικασίες καί δεν εγίνετο σωστή διαχείριση των εγγράφων και είπε ότι θα πρέπει η αντιπολίτευση να αναλάβει τις δικές της ευθύνες.

    [07] ΘΕΜΙ ΕΓΓΡΑΦΑ

    Ο τέως Υπουργός Γεωργίας Κώστας Θεμιστοκλέους κατηγόρησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι απέτυχε να αντιμετωπίσει την ουσία και να λειτουργήσει καθαρτικά, κατά την έκφρασή του, όσον αφορά το θέμα των απορρήτων εγγράφων. Δήλωσε ότι δεν υπάρχει ανάληψη ευθυνών αλλά συγκάλυψη ευθυνών. Μιλώντας σε δημοσιογραφική διάσκεψη, ο κύριος Θεμιστοκλέους ανέφερε ότι θα παραδώσει τα έγγραφα που κατέχει, όταν και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παραδώσει τα έγγραφα για την περίοδο που διετέλεσε Υπουργός Γεωργίας και Υπουργός Εργασίας. Ο κύριος Θεμιστοκλέους ανέφερε ότι όταν ανέλαβε το Υπουργείο Γεωργίας δεν βρήκε κανένα έγγραφο από τους 19 προκατόχους του.

    [08] ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΝΕΧΙΣΗ

    Το Υπουργικό Συμβούλιο θα συνεχίσει τη σημερινή συνεδρία του και το απόγευμα για το διορισμό των μελών των Συμβουλίων των Ημικρατικών Οργανισμών. Η συζήτηση άρχισε στην πρωϊνή συνεδρία, αλλά δεν κατέστη δυνατό να περατωθεί.

    [09] ΗΠΑ ΚΥΠΡΟΣ

    Οι Ηνωμένες Πολιτείες χαιρέτισαν την ετοιμότητα που επέδειξαν οι δύο πλευρές στην Κύπρο να συζητήσουν με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών την αποναρκοθέτηση περιοχών εντός και πέριξ της Λευκωσίας και εντός της νεκρής ζώνης. Ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουγείου εξωτερικών Ρίτσιαρτ Μπάουτσερ επεσήμανε ότι είναι η πρώτη φορά που τα δυο μέρη ανακοινώνουν την κοινή τους επιθυμία να αντιμετωπίσουν αυτό το σημαντικό, όπως το χαρακτήρισε, ζήτημα. Εξέφρασε επίσης την ελπίδα ότι οι δηλώσεις θα μεταφρασθούν σύντομα σε συγκεκριμένα, πρακτικά αποτελέσματα. Ο κύριος Μπάουτσερ είπε ότι η εξαφάνιση των κινδύνων που προέρχονται από τα υφιστάμενα ναρκοπέδια θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντική συνεισφορά προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της ατμόσφαιρας στο νησί, καθιστώντας περισσότερο ασφαλή τη διακίνηση μέσω της γραμμής αντιπαράταξης. Ο εκπρόσωπος του Στέητ Ντηπάρτμεντ πρόσθεσε πως αν και η αμερικανική κυβέρνηση επισημαίνει τη σημασία της λήψης Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, τα μέτρα αυτά δεν αντικαθιστούν τη συνολική διευθέτηση του προβλήματος.

    [10] ΤΑΛΑΤ ΤΑΣΣΟΣ

    Ο αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος στα κατεχόμενα Μεχμέτ Αλί Ταλάτ δήλωσε πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του συνεχίζουν να τηρούν σκληρή στάση απέναντι στους Τουρκοκυπρίους Πρόσθεσε ότι αν εξασφαλιζόταν λύση στα πλαίσια του σχεδίου Ανάν δεν θα είχαν την ευκαιρία να το κάνουν. Σε συνέντευξη στην εφημερίδα Τζουμχουριέτ της Κωνσταντινούπολης, ο κύριος Ταλάτ είπε ότι οι Τουρκοκύπριοι επιθυμούν τη λύση του κυπριακού και την ένταξη στην Ευρωπαϊκη Ενωση. Πρόσθεσε ότι σε περίπτωση που το κόμμα του πάρει την εξουσία στις λεγόμενες εκλογές του Δεκεμβρίου, ο Ραούφ Ντενκτάς, που δεν επιθυμεί λύση, θα αποσυρθεί από τα καθήκοντα του διαπραγματευτή. Ανέφερε επίσης πως, αν πάρει την εξουσία, θα ζητήσει συνομιλίες στο πλαίσιο του σχεδίου Ανάν, αφού διαβουλευθεί με την τουρκική κυβέρνηση. Τότε, όπως ισχυρίστηκε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος θα έρθει σε δύσκολη θέση και ή θα αποδεχθεί τις συνομιλίες στη βάση του σχεδίου Ανάν ή θα φύγει. Ο κύριος Ταλάτ είπε ακόμα πως στην περίπτωση που δεν αρχίσουν οι συνομιλίες, τότε μπορεί να έρθει στην επικαιρότητα ακόμη και η αναγνώριση του ψευδοκράτους.

    [11] ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΑΛΙΟΜΕ

    Μεγάλη πυρκαγιά μαίνεται εκτός ελέγχου στην περιοχή κοντά στο εκκλησάκι της Παναγίας των Παίδων, μεταξύ Παλιομετόχου και Μενοίκου στην Λευκωσία. Ισχυρές δυνάμεις της πυροβεστικής Υπηρεσίας, του Ταμείου Θήρας, και του Δασονομείου καταβάλλουν προσπάθειες να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο. Η φωτιά καίει δένδρα, άγρια βλάστηση και ξηρά χόρτα.

    [12] ΛΕΜΕΣΟΣ ΠΤΩΜΑ

    Πτώμα γυναίκας βρέθηκε το πρωί να επιπλέει σε θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού, έναντι της καθολικής εκκλησίας. Ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους, ο οποίος διενήργησε αυτοψία, εκ πρώτης όψεως απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Από τις μέχρι τώρα εξετάσεις δεν κατέστη δυνατό να εξακριβωθούν τα στοιχεία της γυναίκας. Ηταν ηλικίας εξήντα περίπου ετών, με κοντά ξανθά μαλλιά και ύψους περίπου ενός μέτρου και εβδομήντα εκατοστών.

    [13] ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑ

    Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, εξέδωσε διάταγμα κράτησης έξι ημερών εναντίον δύο Βρετανών που συνελήφθησαν ως ύποπτοι για τον τραυματισμό ψές με μαχαίρι στην Αγία Νάπα του συμπατριώτη τους Ρούντι Γκάστον. Πρόκειται για τους Γουέην Μπάρτον, εικοσιενός ετών και Βίνσεντ Ατκινς, είκοσι ετών. Ο Μπάρτον σε κατάθεσή του φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη του και παρέδωσε πτυσσόμενο μαχαίρι με λεπίδα-πεταλούδα στην άκρη του οποίου υπήρχε αίμα. Η αστυνομία, εξασφάλισε επίσης ένταλμα σύλληψης τρίτου Βρετανού, ο οποίος καταζητείται. Η κατάσταση του Ρούντι Γκάστον, ο οποίος νοσηλεύεται σε πολυκλινική στο Παραλίμνι είναι κρίσιμη αλλά σταθερή.

    [14] ΚΛΟΠΗ ΧΛΩΡΑΚΑ

    Ρολόγια και κοσμήματα αξίας πέραν των ενενήντα τεσσάρων χιλιάδων λιρών κλάπηκαν από κατοικία στην Χλώρακα. Οπως κατήγγειλε στην Αστυνομία Ρωσίδα που διαμένει στην Πάφο, άγνωστοι διέρρηξαν χθές την κατοικία της και έκλεψαν δύο χρυσά ρολόγια με διαμάντια και μεγάλο αριθμό κοσμημάτων από χρυσό, λευκόχρυσο, διαμάντια και άλλους πολύτιμους λίθους.

    [15] ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΕΤΡΑΠΗ

    Απετράπη η απεργία των βοθροκαθαριστών στην Πάφο.Με την επίτευξη χθές το απόγευμα συμφωνίας μεταξύ των βοθροκαθαριστών και του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου, τερματίστηκε και η εικοσιτετράωρη αποχή από την εργασία τους. Η συμφωνία προνοεί ότι όσοι ιδιοκτήτες υποστατικών δεν καταβάλλουν το σχετικό τέλος που επιβάλλει το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Πάφου, το Συμβούλιο θα μεριμνά για τη δικαστική δίωξή τους, ενώ τα βοθροκαθαριστικά οχήματα θα αδειάζουν ανεμπόδιστα τα λύματα στο βιολογικό σταθμό.

    [16] ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

    Το Υπουργείο Συγκοινωνιών ανακοίνωσε ότι από αύριο αυξάνεται σε εκατόν χιλιόμετρα το όριο ταχύτητας στο Νέο Δρόμο Δεκέλειας - Πρωταρά από τον κόμβο Ξυλοτύμπου μέχρι τον κόμβο Αγίας Νάπας. Για το υπόλοιπο τμήμα του δρόμου από την Αγία Νάπα μέχρι τον ισόπεδο κόμβο προς το Παραλίμνι, το όριο ταχύτητας θα αυξηθεί σε εκατόν χιλιόμετρα στο τέλος του Αυγούστου.

    [17] ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

    Πέθανε το πρωί, σε ηλικία 78 ετών, ο αγωνιστής της Εόκα, πρώην κοινοτάρχης Βάβλας, Χριστάκης Οικονόμου. Ο εκλιπών ήταν δραστήριο μέλος της Οργάνωσης και πρόσφερε υπηρεσίες ως τροφοδότης και οδηγός ανταρτών. Πολλοί καταζητούμενοι αγωνιστές φιλοξενήθηκαν κατά καιρούς στο σπίτι του. Είχε την ευθύνη της τροφοδόσιας του τομεάρχη ήρωα της Εόκα Μιχαλάκη Παρίδη όταν διέμενε στη Βάβλα. Η κηδεία του Χριστάκη Οικονόμου θα τελεσθεί αύριο στις έξη το απόγευμα από τον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Βάβλας, προισταμένου του Μητροπολίτη Κιτίου Χρυσοστόμου.

    [18] ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ

    Η Ομόνοια αντιμετωπίζει απόψε στην Κρακοβία της Πολωνίας την τοπική Βίσλα, στον πρώτο αγώνα της δεύτερης προκριματικής φάσης του του κυπέλλου πρωταθλητριών Ευρώπης. Ο αγώνας αρχίζει στις οκτώ και θα μεταδίδεται από το Τρίτο Πρόγραμμα ραδιοφώνου του ΡΙΚ. Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο Γα- Σι- Πι.

    [19] ΠΕΡΙΛΗΨΗ

    Σε ψηλούς τόνους συνεχίζεται η αντιπαράθεση αντιπολίτευσης και κυβέρνησης για τα απόρρητα έγγραφα Ο Νίκος Αναστασιάδης δηλώνει ότι η ουσία είναι οι ασήκωτες ευθύνες εκείνων που εξέθεσαν απόρρητα έγγραφα. Ο ΔΗΣΥ συνεχίζει την καταστροφολογική και με μένος αντιπολίτευσή του, απαντά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

    Οι Ηνωμένες Πολιτείες χαιρετίζουν την ετοιμότητα των δύο πλευρών στην Κύπρο να συζητήσουν με την ΟΥΝΦΙΚΥΠ την αποναρκοθέτηση περιοχών στη Λευκωσία. Τονίζουν ότι το μέτρο δεν υποκαθιστά τη λύση.

    Νέες επικρίσεις του Μεχμέτ Αλί Ταλάτ εναντίον του Προέδρου Παπαδοπούλου για την πολιτική του έναντι των Τουρκοκυπρίων. Δωλώνει ότι αν κερδίσει τις εκλογές στα κατεχόμενα θα ζητήσει συνομιλίες με βάση το σχέδιο Ανάν.

    Μεγάλη πυρκαγιά μαίνεται μεταξύ Παλιομετόχου και Μενοίκου.

    [20] ΚΑΙΡΟΣ

    Δελτίο Καιρού.

    Κυρίως αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις, θα είναι ο καιρός το απόγευμα,. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί έως δυτικοί μέτριοι, τεσσάρων μποφόρ και στα νότια παράλια παροδικά, έως ισχυροί πέντε μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα νότια παροδικά έως ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα φθάσει στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 35 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 32 στα δυτικά και στους 29 στα υψηλότερα ορεινά.

    Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ πιθανό στα παράλια να σχηματισθεί χαμηλή νέφωση ή αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί έως βορειοδυτικοί ασθενείς, τριών μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 23 στα νότια παράλια, στους 20 στα δυτικά και στους 18 στα υψηλότερα ορεινά.

    Ο κίνδυνος για πυρκαγιές είναι εξαιρετικά μεγάλος σε όλες τις δασικές περιοχές.


    Cyprus Broadcasting Corporation: News in ELOT928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    rik2html v1.00 run on Wednesday, 30 July 2003 - 20:27:45 UTC