Browse through our Interesting Nodes of Greek Sports & Clubs Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 05-01-16

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] (Κ) Ποδόσφαιρο - Πρωτάθλημα - Αγώνες
  • [02] (Κ) Καλαθόσφαιρα - Πρωτάθλημα - Νίκη Κεραυνού
  • [03] (Κ) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου
  • [04] (Κ) Αστυνομία - Διακίνηση Ε/Κ - Τ/Κ
  • [05] (Κ) ΕΔΕΚ - Συνάντηση με Βρετανό υφυπουργό Παιδείας
  • [06] (Κ) Εκπομπή για Ομογένεια
  • [07] (Κ) Ταλάτ - Ερντογάν - Συνάντηση - Κυπριακό
  • [08] (Κ) Εκπρόσωπος - Φόνος Τ/Κ - Εκδήλωση ΕΣΚ
  • [09] (Κ) Εκπρόσωπος - Ερντογάν - Πρόεδρος Παπαδόπουλος - Αθήνα

  • [01] (Κ) Ποδόσφαιρο - Πρωτάθλημα - Αγώνες

    Με τρεις αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα η 14η αγωνιστική του Παγκυπρίου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας Ανδρών.

    Στις 14.30 θα διεξαχθούν οι αγώνες Αρης Ανόρθωση (Τσίρειο στάδιο) και Νέα Σαλαμίνα ΑΕ Πάφος (Μακάρειο), ενώ στις 18.00 θα αρχίσει στο ΓΣΠ το παιχνίδι μεταξύ Ομόνοιας και ΑΕΚ Λάρνακας.

    [02] (Κ) Καλαθόσφαιρα - Πρωτάθλημα - Νίκη Κεραυνού

    Ο Κεραυνός νίκησε χθες βράδυ στον Στρόβολο με 116 57 τον Διγενή Ακρίτα Μόρφου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Παγκυπρίου Καλαθοσφαιρικού Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας Ανδρών.

    [03] (Κ) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου

    Το τριπλό φονικό με θύματα τον Τ/Κ επιχειρηματία Αλμάζ Αλί Γκιουζέλγιουρκλου 52 ετών, τη γυναίκα και την κόρη του, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας Λάρνακας παρά την Κόσιη και ο θάνατος και της αδελφής του 15χρονου Βασιλάκη Μιχαήλ, Αργυρώς, η οποία νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο ύστερα από το κτύπημα που δέχθηκε μαζί με τον αδελφό της από τη μοτοσικλέτα 20χρονου είναι τα θέματα που προβάλλονται σήμερα από το σύνολο των κυπριακών εφημερίδων.

    Προβάλλονται επίσης η διήμερη επίσκεψη εργασίας του Προέδρου της Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου στις 25 και 26 Ιανουαρίου στην Αθήνα, όπου θα συναντηθεί με τον Ελληνα Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, η επίσκεψη αύριο στην Κύπρο της Υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας Claudie Haignere και οι ενδεχόμενες κινήσεις του Τούρκου Πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν στο Κυπριακό ενόψει της συνάντησης του με τον ΓΓ του ΟΗΕ Κόφι Ανάν στο Νταβός.

    Η ''Αλήθεια'' στην κύρια της είδηση με τίτλο ''Τρεις σφαίρες, τρεις ζωές, μια μαφία'' γράφει ότι με μια σφαίρα στο μέτωπο η τουρκοκυπριακή μαφία εκτέλεσε χθες εν ψυχρώ τρία άτομα, τον πατέρα, τη μητέρα και την 15χρονη κόρη τους. Η νεαρή Αγιούλ και η μητέρα της Ζέρι πλήρωσαν τις αμαρτίες του πατέρα, Τ/Κ Αλμάζ Αλί Γκιουζέλγιουρκλου 52 ετών. Αλλού γράφει ότι ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου (ΕΤΕΚ) Θέμος Δημητρίου δήλωσε χθες ότι σε περίπτωση σεισμού υπάρχουν δημόσια και ιδιωτικά κτίρια, τα οποία είναι επικίνδυνα, και θα χρειαστεί συγκεκριμένη διερεύνηση για να βρεθούν ποια είναι αυτά και σε ποιο βαθμό είναι επικίνδυνα.

    ''Η Μάχη'' στο βασικό της θέμα υπό τον τίτλο ''Τριπλό φονικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών'' γράφει ότι με τρεις φόνους φαίνεται ότι θέλησαν να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους ή τις οικονομικές τους διαφορές οι δράστες της άγριας δολοφονίας του Τουρκοκύπριου Αλμάζ Αλί Γκιουζέλγιουρκλου, της συζύγου του και της κόρης τους. Αλλού γράφει ότι πυρετός διαβουλεύσεων Λευκωσίας, Αθήνας αρχίζει τις επόμενες ημέρες ενόψει των τελευταίων διαγραφόμενων εξελίξεων στο Κυπριακό με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κώστα Καραμανλή. Ο Ελληνας Πρωθυπουργός κάλεσε στην ελληνική πρωτεύουσα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο, ο οποίος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στις 25 και 26 Ιανουαρίου.

    Ο ''Πολίτης'' στο κύριο του θέμα με τίτλο ''Εκτέλεση εν ψυχρώ'' γράφει ότι τη σφραγίδα μαφιόζικου χτυπήματος έχει το τριπλό φονικό που έγινε τα ξημερώματα Σαββάτου στον κύριο δρόμο Λευκωσίας Λάρνακας παρά την Κόσιη και προσθέτει ότι οι δολοφονηθέντες βρέθηκαν λίγο μετά τις οκτώ το πρωί από περιπολικό της Αστυνομίας. Αλλού γράφει ότι πιο φοβερός επίλογος για την οικογένεια του Μιχάλη και της Ελένης Μιχαήλ από τη Λακατάμεια από αυτόν που γράφτηκε χθες με το θάνατο της 17χρονης κόρης τους Αργυρώς δεν θα μπορούσε να υπάρχει. Ενώ οι τραγικοί γονείς ετοιμάζονταν για να κηδεύσουν το γιο τους, τον 15χρονο Βασίλη, τους βρήκε το μαντάτο του θανάτου της Αργυρώς.

    ''Η Σημερινή'' στο κύριο της θέμα με τίτλο ''Τριπλή εκδίκηση Φοβερό κτύπημα της μαφίας'' γράφει ότι οι εκτελεστές των κατεχομένων κτύπησαν στις ελεύθερες περιοχές. Πληρωμένοι δολοφόνοι απήγαγαν με τη βία από το σπίτι τους στον Αγιο Δομέτιο τον Τ/Κ επιχειρηματία Ελμάζ Αλί Γκιουζέλγιουργλου, τη σύζυγο και την κόρη του και τους εκτέλεσαν εν ψυχρώ. Αλλού γράφει ότι η Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας Claudie Haignere θα βρίσκεται αύριο στην Κύπρο για επαφές με την πολιτική ηγεσία. Η Γαλλίδα Υπουργός θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Χριστόφια, ενώ θα έχει συνομιλίες με τον Υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Ιακώβου και τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ και Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Κύπρου Γαλλίας Νίκο Αναστασιάδη.

    ''Ο Φιλελεύθερος'' στην κύρια του είδηση υπό τον τίτλο ''Της ΜΙΤ οι ψυχροί εκτελεστές'' γράφει ότι πράκτορες των Μυστικών Υπηρεσιών της Τουρκίας ξεκλήρισαν οικογένεια Τουρκοκυπρίων που ζούσε τα τελευταία χρόνια στις ελεύθερες περιοχές, δολοφονώντας τους δύο συζύγους και τη 16χρονη κόρη τους. Αλλού γράφει ότι ο Τούρκος Πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν ετοιμάζει κινήσεις που δεν αποκλείουν εκπλήξεις ενόψει της συνάντησης του με τον ΓΓ του ΟΗΕ Κόφι Ανάν στο Νταβός, τέλος του μήνα και προσθέτει ότι ο κ. Ερντογάν, σύμφωνα με Αμερικανούς, δεν αποκλείεται να κάνει την έκπληξη εισηγούμενος αλλαγές επί του σχεδίου Ανάν που να ικανοποιούν την ε/κ πλευρά και να δηλώσει έτοιμος να συζητήσει και το θέμα των κατοχικών στρατευμάτων.

    Η ''Χαραυγή'' στο βασικό της θέμα με τίτλο ''Κτύπησε η ΜΙΤ'' γράφει ότι στυγερό τριπλό έγκλημα διαπράχθηκε το βράδυ της Παρασκευής προς ξημερώματα Σαββάτου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας Λάρνακας κοντά στην Κόσιη με θύματα τρεις Τ/Κ και προσθέτει ότι οι διωκτικές αρχές αποκλείουν εντελώς να υπάρχουν οποιαδήποτε πολιτικά κίνητρα και στρέφουν τις έρευνες τους σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Αλλού γράφει ότι ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Εργων Χάρης Θράσου δήλωσε ότι οι Κυπριακές Αερογραμμές έχουν τις προϋποθέσεις να ξεκινήσουν την εφαρμογή του Σχεδίου Δράσης για επιβίωση του κρατικού αερομεταφορέα.

    [04] (Κ) Αστυνομία - Διακίνηση Ε/Κ - Τ/Κ

    [05] (Κ) ΕΔΕΚ - Συνάντηση με Βρετανό υφυπουργό Παιδείας

    [06] (Κ) Εκπομπή για Ομογένεια

    Δυστύχημα - Υπέκυψε και η 17χρονη Αργυρώ --------------------------------------- Υπέκυψε χθες στα τραύματά της η 17χρονη Αργυρώ Μιχαήλ η οποία τραυματίστηκε κρίσιμα την Πέμπτη όταν περπατούσε σε πεζοδρόμιο στη Λακατάμια και κτυπήθηκε από διερχόμενη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, που οδηγούσε ο 20χρονος στρατιώτης Μάριος Βασιλείου από τη Λακατάμια.

    Στο ίδιο δυστύχημα βρήκε ακαριαίο θάνατο ο αδελφός της Βασίλης, 15 χρόνων, η κηδεία του οποίου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί χθες αλλά αναβλήθηκε.

    Ο Βασιλείου παρουσιάστηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας και τέθηκε υπό πενθήμερη κράτηση.

    Τα δύο αδέλφια κηδεύονται σήμερα στις 14.00 μμ από την Εκκλησία του Θεού στη Λευκωσία.

    Τριπλός φόνος - Κόσιη -------------------- Πραγματοποιείται σήμερα στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας η νεκροψία επί των σορών των τριών Τουρκοκυπρίων, ενός άνδρα και δύο γυναικών, οι οποίοι βρέθηκαν χθες το πρωί από περίπολο της αστυνομίας νεκροί στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λάρνακας παρά την Κόσιη.

    Τη νεκροψία, η οποία αναμένεται να διαρκέσει αρκετές ώρες, πραγματοποιεί ο Ιατροδικαστής Πανίκος Σταυριανός ο οποίος διενήργησε χθες και την αυτοψία στην σκηνή του εγκλήματος.

    Οι τρείς δολοφονηθέντες είναι ο Τουρκοκύπριος επιχειρηματίας - τραπεζίτης Αλμάζ Αλί Γκιουζέλγιουρκλού, 52 χρόνων, η σύζυγος του Ζερί, 50 χρόνων, και η κόρη τους Αγιούλ, 16 χρόνων. Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο της οικογένειας και ο Αλμάζ έξω από το όχημα σε χαντάκι.

    Περιπολικό της Αστυνομίας ήταν που εντόπισε το αυτοκίνητο με τους τρεις δολοφονηθέντες Τ/Κ στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας παρά την Κόσιη, δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας στο ΚΥΠΕ.

    Οι αστυνομικοί που έκαναν περιπολία αντιλήφθηκαν ότι στο σταθμευμένο αυτοκίνητο παρά την άκρη του δρόμου υπήρχαν δύο κοπέλες δολοφονημένες και τρίτο πρόσωπο επίσης δολοφονημένο στο χαντάκι δίπλα από το αυτοκίνητο.

    Η δολοφονία των τριών ατόμων έχει κινητοποιήσει και αρκετούς Τ/Κ δημοσιογράφους που έχουν έλθει στις ελεύθερες περιοχές για συλλογή πληροφοριών.

    Εξάλλου, σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή για εκδικητικούς λόγους αποδίδει εκ πρώτης όψεως η Αστυνομία, τον φόνο των τριών Τ/Κ που φαίνεται να διαπράχθηκε από εγκληματικά στοιχεία προερχόμενα από τα κατεχόμενα, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Δώρος Θεοδώρου.

    Κατεχόμενα - Οζκάν Μουράτ - Φόνος Τ/Κ - Επίθεση μαφίας ------------------------------------------------------ Σε επίθεσης της μαφίας απέδωσε ο ''υπουργός εσωτερικών υποθέσεων'' των κατεχομένων Οζκάν Μουράτ τη δολοφονία του Τ/Κ Αλμάζ Αλί Γκιουζέλγιουρκλου στις ελεύθερες περιοχές χθες το πρωί.

    Ο κ. Μουράτ είπε ότι έχει ελάχιστες πληροφορίες σε σχέση με το φόνο και ότι το κατοχικό καθεστώς προβαίνει σε ενδελεχή έρευνα για το θέμα.

    Πάφος - Ομήρου - Κυπριακό ------------------------- Ο Πρόεδρος του ΚΣ ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου δήλωσε ότι η ελληνική κυπριακή πλευρά επανειλημμένα έχει δηλώσει την ετοιμότητά της να ανταποκριθεί σε μια πρόσκληση του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών για μια νέα προσπάθεια επίλυσης του κυπριακού προβλήματος.

    Ταυτοχρόνως ο κ. Ομήρου είπε πως ''προτού ξεκινήσει μια τέτοια προσπάθεια θα πρέπει να είναι σαφές και αυτό έχει δηλωθεί από τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών του Εθνικού Συμβουλίου ότι δεν τίθεται θέμα επιδιαιτησίας, δεν τίθεται θέμα δημοψηφίσματος χωρίς να υπάρξει προηγούμενα συμφωνία ως προϊόν ελεύθερης διαπραγμάτευσης, μακριά από τη λογική ασφυκτικών χρονοδιαγραμμάτων, χωρίς διασύνδεση με την 3η Οκτωβρίου''.

    Σε δηλώσεις στην Πάφο ο Πρόεδρος του ΚΣ ΕΔΕΚ ανέφερε ότι ''επιπλέον πρέπει να διαμορφωθεί μια ημερήσια διάταξη και αυτό προϋποθέτει διαβουλεύσεις των ΗΕ με τις πλευρές'', προσθέτοντας ότι ''για μας, την ΕΔΕΚ, η ημερήσια διάταξη μιας νέας διαπραγματευτικής διαδικασίας θα πρέπει να περιλαμβάνει απαραίτητα τα κορυφαία ζητήματα επί των οποίων ο κυπριακός Ελληνισμός στις 24 Απριλίου απεφάνθη ότι δεν είναι ικανοποιητικές οι ρυθμίσεις στο σχέδιο Ανάν''.

    Απευθυνόμενος προς το ΓΓ του ΟΗΕ, ο κ. Ομήρου είπε ότι ''προτού αναλάβει οποιαδήποτε νέα πρωτοβουλία θα πρέπει να ανταποκριθεί στην επιταγή που προκύπτει από την ετυμηγορία του κυπριακού Ελληνισμού, δηλαδή πρέπει να προβεί σε δραστικές τροποποιήσεις επί του Σχεδίου Ανάν και θέλω να το δηλώσω, που θα αγγίζουν και τη φιλοσοφία, τον κεντρικό πυρήνα, τη δομή αυτού του σχεδίου, διότι δεν μπορούμε να λέμε ότι θα επανέλθει το σχέδιο Ανάν το οποίο θα επιμένει σε λογικές του τύπου ότι καταργείται η διάκριση των εξουσιών και ότι το Ανώτατο Δικαστήριο θα αποφασίζει επί πολιτικών ζητημάτων''.

    ΕΔΕΚ - Συνάντηση με Βρετανό υφυπουργό Παιδείας

    Αντιπροσωπεία του Σοσιαλδημοκρατικού Κινήματος ΕΔΕΚ Ηνωμένου Βασιλείου μεπικεφαλής τον Γ.Γ. του οργανισμού, Μιχάλη Κασιή , είχε πρόσφατα συνάντηση με τον Βρετανό υφυπουργό Παιδείας, βουλευτή της εκλογικής περιφέρειας Σάουθγκειτ Ενφιλντ , Stephen Twig , στον οποίο διερμήνευσε τα αισθήματα πικρίας και απογοήτευσης που συνέχουν την παροικία για τη βρετανική στάση έναντι του Κυπριακού.

    Ειδική αναφορά έγινε στην όλη δραστηριότητα της βρετανικής πλευράς κατά τη Σύνοδο των Βρυξελλών όπως και στην επιμονή του Λονδίνου για απευθείας εμπόριο μεταξύ των κατεχομένων και των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης και στις απευθείας πτήσεις με τα κατεχόμενα.

    Ο κ. Τουίγκ, στην περιφέρεια του οποίου διαμένουν περισσότεροι Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι παρά σε οποιαδήποτε άλλη εκλογική περιφέρεια της χώρας , είπε ότι γνωρίζει και από άλλους ψηφοφόρους της περιφέρειας του, τα αισθήματα δυσαρέσκειας για τη βρετανική στάση τα οποία, είπε κατανοεί και θα τα διερμηνεύσει σε ψηλότερο επίπεδο .

    Τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι βουλευτές που παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στο κυπριακό, είπε , θα συνεχίσουν τη δραστηριότητά τους υπέρ της προσπάθειας για εξεύρεση λύσης και για τον θετικό ρόλο που η Βρετανία μπορεί και πρέπει να διαδραματίσει προς αυτή την κατεύθυνση.

    Κίνημα Οικολόγων - Σύνταγμα ΕΕ - Δημοψήφισμα -------------------------------------------- Διαφωνία στη δρομολογούμενη διαδικασία του ''κατεπείγοντος'' στη Βουλή των Αντιπροσώπων για την κύρωση της Σύμβασης του Συντάγματος της ΕΕ εκφράζει το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών σε χθεσινή του ανακοίνωση.

    Το Κίνημα επαναφέρει την πρόταση του για διενέργεια παλλαϊκού δημοψηφίσματος στο οποίο να συμμετάσχουν όλοι οι νόμιμοι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας (Ε/Κ, Τ/Κ και άλλοι) και καλεί τα πολιτικά κόμματα να τοποθετηθούν επί της πρότασης.

    ''Η ευρύτερη συζήτηση και η παλλαϊκή κύρωση της συνθήκης για το Ευρωσύνταγμα μέσω ενός δημοψηφίσματος, θέτει τις βάσεις για την ευρωπαϊκή λύση του Κυπριακού'', καταλήγει το Κίνημα Οικολόγων.

    Ποδόσφαιρο - Πρωτάθλημα - Αγώνες -------------------------------- Με τρεις αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα η 14η αγωνιστική του Παγκυπρίου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας Ανδρών.

    Στις 14.30 θα διεξαχθούν οι αγώνες Αρης Ανόρθωση (Τσίρειο στάδιο) και Νέα Σαλαμίνα ΑΕ Πάφος (Μακάρειο), ενώ στις 18.00 θα αρχίσει στο ΓΣΠ το παιχνίδι μεταξύ Ομόνοιας και ΑΕΚ Λάρνακας.

    Στους αγώνες που διεξήχθησαν χθες η ΑΕΛ ηττήθηκε με 1 0 μέσα στο Τσίρειο στάδιο από τον Διγενή Μόρφου, η Ενωση Νέων Παραλιμνίου κέρδισε στο Παραλίμνι τον Εθνικό Αχνας με 3 2, ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 1 0 στο ΓΣΖ την Αλκή και ο Ολυμπιακός επικράτησε στο ΓΣΠ με 2 1 του Απόλλωνα.

    Καλαθόσφαιρα - Πρωτάθλημα - Νίκη Κεραυνού ----------------------------------------- Ο Κεραυνός νίκησε χθες βράδυ στον Στρόβολο με 116 57 τον Διγενή Ακρίτα Μόρφου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Παγκυπρίου Καλαθοσφαιρικού Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας Ανδρών.

    [07] (Κ) Ταλάτ - Ερντογάν - Συνάντηση - Κυπριακό

    [08] (Κ) Εκπρόσωπος - Φόνος Τ/Κ - Εκδήλωση ΕΣΚ

    Ειδεχθές, χαρακτήρισε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης το χθεσινό φόνο του Τ/Κ τραπεζίτη και επιχειρηματία Ελμάς Γκιουζέλγιουρτλού, της συζύγου του Ζερίν και της κόρης του Αγιούλ οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λάρνακας.

    [09] (Κ) Εκπρόσωπος - Ερντογάν - Πρόεδρος Παπαδόπουλος - Αθήνα


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Sunday, 16 January 2005 - 18:49:10 UTC