Read the Treaty of Sevres (10 August 1920) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 03-12-07

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] (K) Ποδόσφαιρο - 13η Αγωνιστική - Αποτελέσματα
  • [02] (Κ) Προεδρεύων Δημοκρατίας - Δηλώσεις Σερντάρ Ντενκτάς
  • [03] (Κ) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου
  • [04] (Κ) Εκπομπή για Ομογένεια
  • [05] (Κ) Πρόεδρος Δημοκρατίας - Κοινοπολιτεία - Επαφές

  • [01] (K) Ποδόσφαιρο - 13η Αγωνιστική - Αποτελέσματα

    Ο ΑΠΟΕΛ ήταν ο μεγάλος νικητής του χθεσινού Λευκωσιάτικου ντέρμπι, αφού νίκησε την Ομόνοια με 1 - 0, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του παγκύπριου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ανδρών α' κατηγορίας.

    Τα άλλα χθεσινά αποτελέσματα είναι: Δόξα - Απόλλωνας 0 - 5, Αναγέννηση - Εθνικός Αχνας 0 - 3, Αθλητική Ενωση Πάφος - Ενωση Νέων Παραλιμνίου 2 - 0, ΑΕΛ - Ονήσιλος 4 - 0 και ΑΕΚ - Διγενής 0 - 1.

    [02] (Κ) Προεδρεύων Δημοκρατίας - Δηλώσεις Σερντάρ Ντενκτάς

    Ανάξιες σχολιασμού χαρακτήρισε ο Προεδρεύων της Δημοκρατίας, Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Χριστόφιας τις προτάσεις του ''αντιπροέδρου'' του ψευδοκράτους Σερντάρ Ντενκτάς, που προνοούν, μεταξύ άλλων, άνοιγμα της κλειστής περιοχής της Αμμοχώστου.

    [03] (Κ) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου

    Το Κυπριακό και οι κινήσεις των Αμερικανών για επανέναρξη των συνομιλιών, η σύντομη συνομιλία που είχε προχθές ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος με τον Βρετανό Πρωθυπουργό Τόνι Μπλερ στην Αμπούτζα της Νιγηρίας, όπου διεξάγεται η Σύνοδος Κορυφής της Κοινοπολιτείας, η απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε μερική άρση του τραπεζικού απορρήτου στο πλαίσιο πάταξης της φοροδιαφυγής και η προετοιμασία των κομμάτων για τις ευρωεκλογές του ερχόμενου Ιουνίου, είναι μερικά από τα κύρια θέματα που απασχολούν τον σημερινό κυπριακό Τύπο.

    H ''Aλήθεια'' υπό τον κύριο τίτλο ''Γραπτές Δεσμεύσεις ζητούν οι ΗΠΑ'' αναφέρει ότι γραπτές δεσμεύσεις από τις δύο πλευρές για επανέναρξη των συνομιλιών και για επίτευξη συμφωνίας έγκαιρα ώστε να ενταχθεί ένα ενωμένο νησί στην ΕΕ θα ζητήσουν οι Αμερικανοί είτε απευθείας είτε μέσω των ΗΕ, στις αρχές του ερχομένου χρόνου. Αλλού η εφημερίδα γράφει ότι η ενώ η Ευρώπη βρίσκεται σε συναγερμό για τον θάνατο παιδιών από τον νέο ιό της γρίπης, στην Κύπρο ''το Υπουργείο Υγείας βρίσκεται σε περίοδο χειμερίας νάρκης''.

    ''Η Μάχη'' υπό τον κύριο τίτλο ''Γιατροί με πλαστές ειδικότητες'' γράφει πως μετά το σκάνδαλο με τις παράνομες κλινικές, σειρά τώρα στο χώρο της ιατρικής παίρνουν οι ειδικότητες των γιατρών. Σύμφωνα με την εφημερίδα ''αρκετοί τοποθετούν δίπλα από το όνομα τους ειδικότητες που δεν τους αντιπροσωπεύουν, με αποτέλεσμα να παραπλανούνται οι ασθενείς''. Αλλού η εφημερίδα γράφει ότι το Κυπριακό και το κείμενο του τελικού ανακοινωθέντος της Συνόδου Κορυφής της Κοινοπολιτείας, ήταν στο επίκεντρο σύντομης συνομιλίας που είχε προχθές ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος με τον Βρετανό Πρωθυπουργό Τόνι Μπλερ στην Αμπούτζα της Νιγηρίας.

    Ο ''Πολίτης'' υπό τον κύριο τίτλο ''Στον πάτο τα κόμματα'' αναφέρεται σε δημοσκόπηση για λογαριασμό της εφημερίδας, στην οποία διαφαίνεται ότι μετά το ΧΑΚ, τα κόμματα θεωρούνται ο πλέον αναξιόπιστος θεσμός κι ότι η εμπιστοσύνη των Κυπρίων είναι σχεδόν καθολική απέναντι στην Εθνική Φρουρά και το Πανεπιστήμιο. Αλλού η εφημερίδα γράφει ότι σύμφωνα με δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών Ανδρέας Χρίστου το Υπουργείο Εσωτερικών επεξεργάζεται συγκεκριμένες προτάσεις και εισηγήσεις, οι οποίες αντισταθμίζουν το μεγάλο πρόβλημα που παρατηρείται με τη μεγάλη αύξηση των τιμών των ακινήτων.

    ''Η Σημερινή'' υπό τον κύριο τίτλο ''Κλυδωνίζεται η οικονομία'' γράφει ότι σοβαρούς κλυδωνισμούς δέχεται η οικονομία του τόπου και κυρίως το χρηματοπιστωτικό σύστημα, από την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε μερική άρση του τραπεζικού απορρήτου, στο πλαίσιο των προσπαθειών για πάταξη της φοροδιαφυγής. Αλλού η εφημερίδα γράφει ότι εκατοντάδες πτυχία Κυπρίων αποφοίτων κολεγίων των χωρών μελών της ΕΕ θα αναγνωρίζονται από το 2004 ως πανεπιστημιακά.

    ''Ο Φιλελεύθερος'' υπό τον κύριο τίτλο ''Σκληρή Μάχη για την πρωτιά'' γράφει ότι σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενεργήθηκε τον περασμένο μήνα, απόσταση αναπνοής χωρίζει τα δύο μεγάλα κόμματα ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ που θα αρχίσουν τον αγώνα για τις ευρωεκλογές, αμέσως μετά την ψηφοφορία στα κατεχόμενα, προσδοκώντας να αναρριχηθούν στην πρώτη θέση των προτιμήσεων του εκλογικού σώματος. Αλλού η εφημερίδα δημοσιεύει συνέντευξη του Αναπληρωτή ΥΠΕΞ της Ελλάδας Τάσου Γιαννίτση, ο οποίος τονίζει πως με τα ψηφίσματα της Επιτροπής Μονίμων Αντιπροσώπων του Συμβουλίου της Ευρώπης στην υπόθεση Λοϊζίδου, ανοίγει ο δρόμος ''για μια μακρόχρονη, έστω και επίπονη, ανατροπή των αποτελεσμάτων της εισβολής του 1974 σ΄ έναν εξειδικευμένο αλλά όχι ασήμαντο τομέα''.

    Η ''Χαραυγή'' υπό τον κύριο τίτλο ''Λάθος πόρτα'' γράφει ότι ''πρώην και επί σειρά ετών υπουργός σε διάφορες κυβερνήσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, είναι το τελευταίο διάστημα δέκτης πολλών πιέσεων από πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος εταιρείας, η οποία ανήκει στην Εκκλησία για προστασία συγγενικού του, εξ αγχιστείας προσώπου''. Αλλού η εφημερίδα γράφει ότι τη στήριξη και τη συνδρομή της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για τερματισμό της βίας στη Μέση Ανατολή, ζήτησε ο Πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Γιασέρ Αραφάτ, σε μήνυμά του στην 25η συνάντηση του Φόρουμ της Ευρωπαϊκής Νέας Αριστεράς, στη Λευκωσία.

    [04] (Κ) Εκπομπή για Ομογένεια

    Εκπρόσωπος - Πρόεδρος Παπαδόπουλος - Κοινοπολιτεία - Μπλερ ---------------------------------------------------------- Το Κυπριακό και το κείμενο του τελικού ανακοινωθέντος της Συνόδου Κορυφής της Κοινοπολιτείας, ήταν στο επίκεντρο σύντομης συνομιλίας που είχε προχθές, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος με τον Βρετανό Πρωθυπουργό Τόνι Μπλερ στην Αμπούτζα της Νιγηρίας, όπου πραγματοποιείται η Σύνοδος της Κοινοπολιτείας, με τη συμμετοχή 52 αρχηγών κρατών από τα 54 κράτη μέλη.

    Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης δήλωσε στο ΚΥΠΕ από τη Νιγηρία όπου βρίσκεται, συνοδεύοντας τον Πρόεδρο Παπαδόπουλο, πως αν και η συνάντηση Παπαδόπουλου - Μπλερ ήταν σύντομη και φιλοφρονητική, εντούτοις συζητήθηκαν θέματα που έχουν σχέση με το Κυπριακό και το τελικό ανακοινωθέν της Συνόδου, το οποίο θα περιλαμβάνει ειδική αναφορά στο Κυπριακό και θα εκδοθεί τη Δευτέρα.

    Ο κ. Χρυσοστομίδης πρόσθεσε ότι το τελικό ανακοινωθέν θα οριστικοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου από ειδική επιτροπή.

    Προεδρεύων Δημοκρατίας - Δηλώσεις Σερντάρ Ντενκτάς -------------------------------------------------- Ανάξιες σχολιασμού χαρακτήρισε ο Προεδρεύων της Δημοκρατίας, Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Χριστόφιας τις προτάσεις του ''αντιπροέδρου'' του ψευδοκράτους Σερντάρ Ντενκτάς, που προνοούν, μεταξύ άλλων, άνοιγμα της κλειστής περιοχής της Αμμοχώστου.

    Η κυβέρνηση, δήλωσε χθες ο κ. Χριστόφιας, στην Πάφο, παρακολουθεί την όλη κατάσταση και εντοπίζει τις θέσεις και απόψεις της Τουρκίας ούτως ώστε μετά τις ψευδοεκλογές να καθορίσει τη στάση της.

    Τ/κ Τύπος - Ερντογάν - Κυπριακό -------------------------------- Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε κατά τη διάρκεια δείπνου που παρέθεσε προς τιμή των πρεσβευτών των κρατών - μελών της ΕΕ στην Αγκυρα ότι είναι δυνατή η εξεύρεση λύσης στο Κυπριακό μέχρι τον Μάιο του 2004 και πως είναι λάθος η πλήρης απόρριψη του σχεδίου Ανάν.

    Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, ο κ. Ερντογάν ανέφερε ότι μετά τις ''εκλογές'' στα κατεχόμενα θα πρέπει να υπάρξουν συνομιλίες και ότι οι σχέσεις Τουρκίας και ΕΕ δεν πρέπει να εξαρτώνται από ένα και μόνο θέμα, όπως το Κυπριακό.

    Ο Τούρκος Πρωθυπουργός αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη αμοιβαίας βούλησης που πρέπει, όπως είπε, να υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών στο νησί για να υπάρξει και η λύση.

    Τουρκικός Τύπος - Ερντογάν - Πρεσβευτές - Κυπριακό - ΕΕ ------------------------------------------------------- Αναφορά στο γεύμα που παρέθεσε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τους Πρεσβευτές των χωρών μελών της ΕΕ στην Τουρκία, έκανε και ο χθεσινός τουρκικός Τύπος.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα ''Τούρκιε'' ο κ. Ερντογάν τόνισε στο δείπνο ότι η σύνδεση της ενταξιακής πορείας της χώρας του με το Κυπριακό, στην τελευταία έκθεση Στρατηγικής της ΕΕ δεν ήταν κάτι το επωφελές, αλλά μια σκληρή προσέγγιση.

    Είπε επίσης πως χρειάζεται θέληση και από τις δυο πλευρές στο νησί για να υπάρξει λύση και πως και οι δυο πλευρές πρέπει να θεωρήσουν ότι η λύση θα είναι προς το συμφέρον τους.

    Εξάλλου σύμφωνα με τη ''Χουριέτ'' η Κύπρος και οι τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κωνσταντινούπολη ήταν ψηλά στην ατζέντα της συζήτησης κατά το γεύμα.

    Ο κ. Ερντογάν είπε πως ''γνωρίζουμε ότι το Κυπριακό πρέπει να λυθεί. Εχουμε κάνει δηλώσεις πολλές φορές για αυτό. Παρόλα αυτά η Κύπρος περιλήφθηκε στην έκθεση στρατηγικής''.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα οι Πρεσβευτές αποδέχθηκαν ότι το Κυπριακό δεν περιλαμβάνεται στα κριτήρια της Κοπεγχάγης, αλλά έδωσαν το μήνυμα ότι η λύση του προβλήματος θα είναι προς όφελος της Τουρκίας.

    Ο κ. Ερντογάν παραπονέθηκε για μη άσκηση πίεσης προς την ε/κ πλευρά και είπε πως ''δυσκολεύομαι να το εξηγήσω αυτό στο λαό μου''.

    Τουρκικός Τύπος - Ντενκτάς - Σχέδιο Ανάν - Νέο πακέτο ----------------------------------------------------- Το σχέδιο Ανάν δεν θα υπογραφεί ακόμη και αν η Τουρκία το αποδεχθεί, δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ραούφ Ντενκτάς σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας ''Τζουμχουριέτ'', υπό τον τίτλο ''Θα παραιτηθώ''.

    ''Τότε, θα πρέπει να πω στην Τουρκία να με απαλλάξει των καθηκόντων μου'', ανέφερε ο κ. Ντενκτάς και πρόσθεσε πως οι ''εκλογές'' στο ψευδοκράτος θα γίνουν μεταξύ αυτών που πιστεύουν ότι το σχέδιο Ανάν αποτελεί σωτηρία και αυτών που προστατεύουν το ''κράτος'' τους και τη ''μητέρα πατρίδα''.

    Είπε επίσης πως ''η ΕΕ, η οποία δαπανά τόσα πολλά χρήματα για την αντιπολίτευση, στο τέλος θα μείνει με άδεια χέρια''.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Τ/Κ ηγέτης θα παρουσιάσει μετά τις λεγόμενες εκλογές στον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ νέο πακέτο προτάσεων για λύση που έχει εγκριθεί από την Αγκυρα.

    Οπως αναφέρεται, ο κ. Ντενκτάς δεν απεκάλυψε το περιεχόμενο του πακέτου αλλά είπε ότι αυτό επικεντρώνεται σε μέτρα που έχουν ως βάση τους μια διζωνική και δικοινοτική δομή και ένα αποδοτικό στάτους της Τουρκίας ως εγγυήτριας χώρας.

    Πρόσθεσε ότι το πιο σημαντικό ζήτημα είναι αυτό των περιουσιών.

    Τουρκικός Τύπος - Ρομάνο Πρόντι - Επίσκεψη στην Τουρκία - Κυπριακό ------------------------------------------------------------------ O Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ρομάνο Πρόντι θα επισκεφτεί την Τουρκία στις 15 και 16 Ιανουαρίου.

    Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα ''Τούρκιε'' πρόκειται για μια υψηλού επιπέδου επίσκεψη, κατά την οποία αναμένεται να συζητηθούν η ενταξιακή πορεία της Τουρκίας και το Κυπριακό.

    Πρόεδρος ΚΣ ΕΔΕΚ - ''Εκλογές'' στα κατεχόμενα ---------------------------------------------- Την ευχή να κερδίσουν οι δυνάμεις της ''αντιπολίτευσης'', στις λεγόμενες εκλογές στα κατεχόμενα, στις 14 Δεκεμβρίου, εξέφρασε με δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος του ΚΣ ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου, σημειώνοντας ωστόσο πως η διαδικασία της ψηφοφορίας αυτής, είναι εκ των προτέρων νοθευμένη.

    Ο κ. Ομήρου τόνισε εξάλλου την ανάγκη να είμαστε προετοιμασμένοι με σοβαρότητα σε μια εθνική στρατηγική, για οποιοδήποτε αποτέλεσμα στις «εκλογές» αυτές, προκειμένου να στοχεύσουμε σε μια λύση του Κυπριακού το συντομότερο δυνατό, στη βάση των ψηφισμάτων του ΣΑ των ΗΕ, των συμφωνιών υψηλού επιπέδου και της διαπραγμάτευσης πάνω στο σχέδιο Ανάν.

    Σε δηλώσεις του στο Αεροδρόμιο Λάρνακας χθες, μετά την άφιξή του από την Αθήνα, όπου συμμετείχε μαζί με τον Α' Αντιπρόεδρο του ΚΣ ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο, σε συμπόσιο του ΠΑΣΟΚ, και κληθείς να πει ποιες είναι οι δικές του εκτιμήσεις αναφορικά με τις επικείμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, ο κ. Ομήρου είπε πως αυτές οι «εκλογές», είναι «μια διαδικασία νοθευμένη εκ των προτέρων».

    Ωστόσο ευχήθηκε όπως οι δυνάμεις της ''αντιπολίτευσης» κερδίσουν, σημειώνοντας όμως ότι δεν θα πρέπει να έχουμε αυταπάτες ότι «μια νίκη της αντιπολίτευσης είναι δυνατό να αλλοιώσει πλήρως το πολιτικό σκηνικό, σε ότι αφορά το Κυπριακό», αφού, όπως εξήγησε, «οι τελικές αποφάσεις λαμβάνονται στην Αγκυρα».

    ΦΕΝΑ - Συνάντηση - Δεύτερη μέρα εργασιών ---------------------------------------- Η κατάσταση στην Παλαιστίνη και τη Μέση Ανατολή καθώς και η κατάσταση στο Ιράκ και ο ρόλος του ΟΗΕ και της ΕΕ στο θέμα αυτό ήταν στο επίκεντρο της χθεσινής συνόδου της 25ης συνάντησης του Φόρουμ της Ευρωπαϊκής Νέας Αριστεράς (ΦΕΝΑ), που πραγματοποιείται στη Λευκωσία.

    Στο Φόρουμ, το οποίο άρχισε προχθές και ολοκληρώνεται σήμερα, συμμετέχουν 20 κόμματα από 16 χώρες.

    Κατά την χθεσινή πρωινή συνεδρία συζητήθηκε η κατάσταση στην Παλαιστίνη και τη Μέση Ανατολή και το θέμα ''η Παγκόσμια Οργάνωση Εμπορίου, το αδιέξοδο της Κανκούν - Οι επιπτώσεις για τις αναπτυσσόμενες χώρες, οι επιπτώσεις για την ΕΕ, το μέλλον της ΠΟΕ και ο ρόλος της ΕΕ''.

    Σήμερα, τελευταία μέρα της συνάντησης, αναμένεται να εκδοθούν αποφάσεις (ψηφίσματα, ανακοινώσεις κλπ).

    Ημέρα Μνήμης και Τιμής για Μαχητές Αντίστασης - Συμπόσιο -------------------------------------------------------- Η σημερινή μέρα, 7η Δεκεμβρίου, καθιερώθηκε από την πολιτεία ως Ημέρα Μνήμης και Τιμής για τους Μαχητές της Αντίστασης.

    Με την ευκαιρία της Ημέρας αυτής, διοργανώνεται απόψε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τράπεζας Κύπρου στην Πάφο, συμπόσιο με θέμα: ''Μακάριος: Η Μεγάλη Πορεία''.

    Το συμπόσιο διοργανώνουν οι ''Μαχητές της Αντίστασης'', σε συνεργασία με το Ιστορικό Πολιτιστικό Κέντρο Εθνάρχη Μακαρίου Γ Παναγιάς, το ΑΚΕΛ, το ΔΗΚΟ και το ΚΣ ΕΔΕΚ.

    Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Χριστόφιας και ο Πρόεδρος του ΚΣ ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου.

    Οπως αναφέρει σε μήνυμά του προς τους μαθητές και σπουδαστές ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Πεύκιος Γεωργιάδης ''η επιλογή της 7ης Δεκεμβρίου ως ημέρας της αντίστασης δεν έγινε τυχαία, καθώς είναι η ημέρα της επιστροφής στην Κύπρο του αείμνηστου Αρχιεπισκόπου και Προέδρου Μακαρίου, ύστερα από την αναγκαστική αυτοεξορία του μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974''.

    Ποδόσφαιρο - 13η Αγωνιστική - Αποτελέσματα ------------------------------------------ Ο ΑΠΟΕΛ ήταν ο μεγάλος νικητής του χθεσινού Λευκωσιάτικου ντέρμπι, αφού νίκησε την Ομόνοια με 1 - 0, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του παγκύπριου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ανδρών α' κατηγορίας.

    Τα άλλα χθεσινά αποτελέσματα είναι: Δόξα - Απόλλωνας 0 - 5, Αναγέννηση - Εθνικός Αχνας 0 - 3, Αθλητική Ενωση Πάφος - Ενωση Νέων Παραλιμνίου 2 - 0, ΑΕΛ - Ονήσιλος 4 - 0 και ΑΕΚ - Διγενής 0 - 1.

    [05] (Κ) Πρόεδρος Δημοκρατίας - Κοινοπολιτεία - Επαφές


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Sunday, 7 December 2003 - 18:49:08 UTC