Browse through our Interesting Nodes of the Hellenic Communities of the Diaspora Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 03-05-20

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] (Κ) Πρόεδρος Παπαδόπουλος - Ερντογάν - Εξαγγελία
  • [02] (Κ) ΕΕ - Υπουργοί Αμυνας - Μαυρονικόλας
  • [03] (K) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου
  • [04] (Κ) ΚΕΒΕ - Αντιπροσωπεία - Βρυξέλλες
  • [05] (Κ) ΚΙΣΟΣ - Ομήρου - Γερμανία
  • [06] (Κ) ΥΠΕΞ - Βρυξέλλες - Κυπριακό - Μέτρα
  • [07] (Κ) Μιτίδης - Κύπρος - Διεθνής Εκθεση Γελοιογραφίας
  • [08] (Κ) Πρόεδρος Παπαδόπουλος - Μαρία Αναγνωστοπούλου
  • [09] (K) Εκπρόσωπος - Δηλώσεις Ερντογάν
  • [10] (K) Tιμές Συναλλάγματος έναντι Κυπριακής Λίρας
  • [11] (Κ) Εκπρόσωπος - Κυπριακό - Φερχόιγκεν
  • [12] (Κ) Χρηματιστήριο - Μικρά κέρδη
  • [13] (Κ) Ζακ Πόος - Κυπριακό - ΕΕ - Τουρκία
  • [14] (Κ) Μάουρερ - Κύπρος - Μέτρα - Τ/Κ
  • [15] (K) Υπουργός Αμυνας - Ευρωστρατός - Κύπρος
  • [16] (Κ) Αννα Διαμαντοπούλου - Κύπρος - Επίσκεψη
  • [17] (K) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου
  • [18] (Κ) Πρόεδρος Δημοκρατίας - Διαπιστευτήρια - Πρεσβευτής Ιαπωνίας
  • [19] (Κ) Πρόεδρος Παπαδόπουλος - Διαπιστευτήρια - Πρεσβευτής Κούβας
  • [20] (Κ) Πρόεδρος Δημοκρατίας - Διαπιστευτήρια - Πρέσβειρα Σλοβενίας
  • [21] (Κ) Αστυνομία - Διακίνηση E/K - T/K
  • [22] (Κ) Κυβέρνηση - Ιερουσαλήμ - Επίθεση - Καταδίκη

  • [01] (Κ) Πρόεδρος Παπαδόπουλος - Ερντογάν - Εξαγγελία

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος επανέλαβε ότι δεν υπάρχει θέμα θετικής εξέλιξης από την εξαγγελία του Τούρκου Πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν για είσοδο των Ε/Κ στην Τουρκία αφού στόχο έχει να πετύχει έμμεση ή άμεση αναγνώριση του ψευδοκράτους.

    [02] (Κ) ΕΕ - Υπουργοί Αμυνας - Μαυρονικόλας

    [03] (K) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου

    Επιστολή, η οποία φαίνεται να προοριζόταν για τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του ΔΗΚΟ αλλά κατέληξε στον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ και στην οποία ομάδα αστυνομικών της Λεμεσού ''καρφώνει'' αξιωματικό της Αστυνομίας και οι δύο ενδεχόμενες ημερομηνίες για λύση του Κυπριακού τις οποίες προβλέπει ο Γκούντερ Φερχόιγκεν, είναι από τα βασικά θέματα του σημερινού κυπριακού Τύπου. Αλλα θέματα που προβάλλουν οι εφημερίδες της Λευκωσίας είναι η ανακοίνωση του Δρ. Ζαβού για τη δημιουργία του πρώτου κλωνοποιημένου εμβρύου, η συνεχιζόμενη εσωκομματική διαμάχη στο ΔΗΣΥ και ο μεγάλος αριθμός Τ/Κ που αποτάθηκαν στις Επαρχιακές Διοικήσεις για έκδοση κυπριακών διαβατηρίων.

    Η ''Αλήθεια'' στο κύριο θέμα υπό τον τίτλο ''Κομματικοποιούν την Αστυνομία'' γράφει ότι ''το όργιο με την προσπάθεια άσκησης κομματικού ελέγχου επί της Αστυνομίας και προώθησης αξιωματικών στη βάση κομματικών και μόνο φρονημάτων από τους κυβερνώντες και τα κόμματα που συμμετέχουν στη συγκυβέρνηση, απεκαλύφθη χθες μέσω τηλεομοιότυπου που εστάλη κατά λάθος στον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Νίκο Αναστασιάδη αντί στον Αναπληρωτή Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νίκο Κλεάνθους''. Αλλού γράφει ότι στοιχεία που συνηγορούν ότι δυνατόν να λειτουργεί "καρτέλ" μεταξύ των εμπορικών τραπεζών της Κύπρου φαίνεται να συγκέντρωσε, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η υπηρεσία της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

    Η ''Μάχη'' στο κύριο θέμα υπό τον τίτλο ''Ιδού τα τεκμήρια του εγκλήματος'' γράφει ότι ''στον Αναπληρωτή Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νίκο Κλεάνθους 'καρφώνουν' αξιωματικό της αστυνομίας σαν μη νομιμόφρονα στο Δημοκρατικό Κόμμα, αστυνομικοί που υπογράφουν σαν 'Ομάδα Δημοκρατικών Αστυνομικών Λεμεσού'. Στον κ. Κλεάνθους εστάλη επιστολή με την οποία καλείται να παρέμβει για να ακυρωθεί η τοποθέτηση αναπληρωτή ανώτερου υπαστυνόμου στη θέση του προϊσταμένου της ΚΥΠ Λεμεσού''. Αλλού γράφει ότι ταξιδιωτικό γραφείο στην ελεύθερη Αμμόχωστο πραγματοποιεί οργανωμένες μονοήμερες εκδρομές στα κατεχόμενα και στέλνει καθημερινά δεκάδες τουρίστες στην Αμμόχωστο, την Κερύνεια και σε άλλα κατεχόμενα εδάφη.

    Ο ''Πολίτης'' στο κύριο θέμα υπό τον τίτλο ''Λύση έναντι ημερομηνίας'' γράφει ότι ''στο τέλος του 2004 βλέπει τις μεγαλύτερες πιθανότητες για λύση του Κυπριακού ο Ευρωπαίος Επίτροπος αρμόδιος για τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ενωσης Γκούντερ Φερχόιγκεν, ο οποίος συναντήθηκε χθες στις Βρυξέλλες με τον Υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Ιακώβου. Ο κ. Φερχόιγκεν δήλωσε ότι θα υπάρξει ένα παράθυρο ευκαιρίας μέχρι το Μάιο του 2004... "αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω ότι ακόμη και αυτό είναι πολύ αισιόδοξο και ότι το πραγματικό παράθυρο ευκαιρίας θα ανοίξει πριν το τέλος Οκτωβρίου 2004, όταν η Επιτροπή θα παρουσιάσει την τελική έκθεση για την Τουρκία και θα κάνει την πρότασή της". Αλλού γράφει ότι το ''οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος'' εφαρμόζουν οι δύο διεκδικητές της προεδρίας του ΔΗΣΥ. Ο Ιωάννης Κασουλίδης παρουσίασε χθες τρεις δημοσκοπήσεις οι οποίες τον κατατάσσουν πρώτο στις προτιμήσεις των Συναγερμικών.

    Η ''Σημερινή'' στο κύριο θέμα υπό τον τίτλο ''Διέρρευσαν θέματα εξετάσεων'' γράφει ότι ''ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής και βουλευτής του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Προδρόμου κατήγγειλε χθες ότι διέρρευσαν θέματα των απολυτηρίων εξετάσεων της Τεχνικής Σχολής. Ο κ. Προδρόμου τόνισε ότι είναι η πρώτη φορά στα ιστορικά του Υπουργείου Παιδείας που θέματα εξετάσεων διαρρέουν ένα μήνα πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής τους''. Αλλού γράφει ότι δύο καθηγητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης έδωσαν χθες στη δημοσιότητα έγγραφο με το οποίο υποδεικνύεται έμμεσα, αλλά με απόλυτα σαφή τρόπο, η διενέργεια εκλογών για αντικατάσταση του ασθενούντος Αρχιεπισκόπου.

    Ο ''Φιλελεύθερος'' στο κύριο θέμα υπό τον τίτλο ''Πάρε-Δώσε στήνει η ΕΕ'' γράφει ότι ''οι Βρυξέλλες βλέπουν σημαντικές δυνατότητες για λύση του Κυπριακού εντός του 2004 ενώ είναι προφανές ότι δύο ημερομηνίες-σταθμοί θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στις διπλωματικές διεργασίες. Η πλήρης ένταξη της Κύπρου στην Ενωση την 1η Μαϊου 2004 αλλά και ο Δεκέμβριος του ίδιου χρόνου, όταν θα κριθεί ο καθορισμός ημερομηνίας για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία, παρουσιάζονται ως ευκαιρίες για προώθηση συμφωνίας στο Κυπριακό''. Αλλού γράφει ότι μέχρι και 126% αυξάνονται τα τέλη έκδοσης άδειας οικοδομής, σύμφωνα με κανονισμούς που κατατέθηκαν ενώπιον της Επιτροπής Εσωτερικών της Βουλής.

    Η ''Χαραυγή'' στο κύριο θέμα υπό τον τίτλο ''Σφαγές στο ΔΗΣΥ'' γράφει ότι ''με πέτρα του σκανδάλου αυτή τη φορά την αξιοπιστία των δημοσκοπήσεων, συνεχίστηκε και χθες η οξεία αντιπαράθεση των δύο υποψηφίων για την προεδρία του ΔΗΣΥ, Νίκου Αναστασιάδη και Ιωάννη Κασουλίδη. Παράλληλα ενώ απομένουν πέντε μόνο ημέρες για τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών, το κλίμα στο Συναγερμό είναι εκρηκτικό και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση καταλαμβάνουν ένα μεγάλο μέρος στην ημερήσια διάταξη μιας αδικαιολόγητα μακράς προεκλογικής εκστρατείας''. Αλλού γράφει ότι ο Υπουργός Εσωτερικών Ανδρέας Χρίστου δήλωσε χθες ότι μέχρι και το τέλος της περασμένης εβδομάδας είχαν αποταθεί 20 χιλιάδες Τ/Κ στις κατά τόπους Επαρχιακές Διοικήσεις για έκδοση πιστοποιητικών γέννησης, ταυτοτήτων και διαβατηρίων.

    [04] (Κ) ΚΕΒΕ - Αντιπροσωπεία - Βρυξέλλες

    [05] (Κ) ΚΙΣΟΣ - Ομήρου - Γερμανία

    [06] (Κ) ΥΠΕΞ - Βρυξέλλες - Κυπριακό - Μέτρα

    Ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Ιακώβου δήλωσε σήμερα ότι οι Ευρωπαίοι παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Κύπρο με ενδιαφέρον, καλωσορίζουν την επαφή μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων και υποστηρίζουν σθεναρά τις προσπάθειες για εξεύρεση πολιτικής λύσης στο Κυπριακό.

    [07] (Κ) Μιτίδης - Κύπρος - Διεθνής Εκθεση Γελοιογραφίας

    Με τη συμμετοχή 36 χωρών και 240 σκιτσογράφων, μεταξύ των οποίων Ε/Κ και Τ/Κ, ανοίγει απόψε στις 8.00 τις πύλες της για το κοινό η 1η Διεθνής Εκθεση Γελοιογραφίας, που διοργανώνει στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Δήμου Λευκωσίας η Ομάδα Πρωτοβουλίας για τον Πολιτισμό.

    [08] (Κ) Πρόεδρος Παπαδόπουλος - Μαρία Αναγνωστοπούλου

    [09] (K) Εκπρόσωπος - Δηλώσεις Ερντογάν

    Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης δήλωσε σήμερα πως σημειώνει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη δήλωση του Τούρκου Πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι η απόφαση σε σχέση με την είσοδο Ε/Κ στην Τουρκία είναι αντανάκλαση της πεποίθησης της Αγκυρας για αυτοθυσία.

    [10] (K) Tιμές Συναλλάγματος έναντι Κυπριακής Λίρας

    
    
    Eπίσημες Τιμές Συναλλάγματος έναντι της Κυπριακής Λίρας
    για πράξεις άμεσης παράδοσης
    --------------------------------
    
    Κατά τη συνεδρίαση καθορισμού τιμών συναλλάγματος στις 20/05/2003
    διαμορφώθηκαν οι πιο κάτω ισοτιμίες για πράξεις άμεσης παράδοσης, που
    οι τράπεζες είναι υπόχρεες να εφαρμόσουν στις συναλλαγές με αξία
    μεγαλύτερη των ΛΚ 12.000 αν τούτο έχει συμφωνηθεί εκ των προτέρων με
    τον πελάτη:
    
    Τηλεγραφικά Εμβάσματα
    -----------------------------------------------------------------
    Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    ΕΥΡΩ                             1,7003            1,7105
    Δολάριο ΗΠΑ                      1,9772            1,9890
    Λίρα Αγγλίας                     1,2109            1,2181
    ----------------------------------------------------------------
    
    Δελτίο Ενδεικτικών Τιμών Συναλλάγματος
    -----------------------------------
    
    Τηλεγραφικά Εμβάσματα
    -----------------------------------------------------------------
    Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    
    ΓΕΝ Ιαπωνίας                     231,2823        233,1325
    Δολάριο Αυστραλίας                 3,0190          3,0431
    Δολάριο Καναδά                     2,6869          2,7083
    Κορώνα Δανίας                     12,6124         12,7132
    Κορώνα Νορβηγίας                  13,4894         13,5973
    Κορώνα Σουηδίας                   15,5714         15,6959
    Φράγκο Ελβετίας                    2,5688          2,5893
    

    [11] (Κ) Εκπρόσωπος - Κυπριακό - Φερχόιγκεν

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έχει θέσει ποτέ ως προαπαιτούμενο της επανέναρξης των συνομιλιών την εκ των προτέρων τροποποίηση, μεταβολή ή βελτίωση τμημάτων ή διατάξεων του σχεδίου Ανάν, δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κύπρος Χρυσοστομίδης.

    [12] (Κ) Χρηματιστήριο - Μικρά κέρδη

    Σταθεροποιητική πορεία παρουσίασε στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση η αγορά με το Γενικό Δείκτη Τιμών να σημειώνει μικρά κέρδη της τάξης του 0,17%, κλείνοντας στις 86,57 μονάδες. Η απουσία και σήμερα επενδυτικού ενδιαφέροντος κράτησε την αξία των συναλλαγών στο χαμηλό επίπεδο των 457 χιλιάδων λιρών.

    [13] (Κ) Ζακ Πόος - Κυπριακό - ΕΕ - Τουρκία

    Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα συνεχίσει τις προσπάθειες για να υπάρξει συμφωνία για λύση του Κυπριακού στη βάση του σχεδίου Ανάν μέχρι την 1ην Μαϊου 2004, που θα επιτρέψει την ένταξη μιας επανενωμένης Κύπρου στην ΕΕ, δήλωσε ο Εισηγητής του Ευρωκοινοβουλίου για την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ Ζακ Πόος.

    [14] (Κ) Μάουρερ - Κύπρος - Μέτρα - Τ/Κ

    Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα αποδέχεται την εισαγωγή προϊόντων από τις κατεχόμενες περιοχές της Κύπρου, νοουμένου ότι αυτά θα φέρουν πιστοποιητικά που θα εκδίδει το Τ/κ Εμπορικό Επιμελητήριο και θα εξάγονται από τα νόμιμα λιμάνια και αεροδρόμια της Κυπριακής Δημοκρατίας.

    Αυτό δήλωσε σήμερα στις Βρυξέλλες ο επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας της ΕΕ με την Κύπρο Λέοπολντ Μάουρερ, ο οποίος είπε ότι η κυπριακή κυβέρνηση έχει αποδεχθεί αυτή τη διευθέτηση. Διευκρίνισε ότι για να εφορμοστεί αυτό το μέτρο θα πρέπει να συμφωνηθεί στο προσεχές Συμβούλιο Σύνδεσης ΕΕ - Κύπρου.

    [15] (K) Υπουργός Αμυνας - Ευρωστρατός - Κύπρος

    Ο Υπουργός Αμυνας Κούλης Μαυρονικόλας δήλωσε ότι η χθεσινή επικύρωση της απόφασης για ίδρυση του Ευρωστρατού δημιουργεί τις προϋποθέσεις για κοινή εξωτερική και αμυντική πολιτική των χωρών μελών της ΕΕ και έχει ιδιαίτερη σημασία για μικρά κράτη όπως η Κύπρος, αφού πλέον θα έχουν λόγο.

    [16] (Κ) Αννα Διαμαντοπούλου - Κύπρος - Επίσκεψη

    Διήμερη επίσκεψη στην Κύπρο, πραγματοποιεί την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή η Ελληνίδα Επίτροπος της ΕΕ, αρμόδια για την απασχόληση και τις κοινωνικές υποθέσεις, Αννα Διαμαντοπούλου.

    [17] (K) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου

    
    
    Ο Δείκτης Τιμών Μετοχών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου
    διαμορφώθηκε στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση ως ακολούθως:
    
    Γενικός Δείκτης ΧΑΚ                            86,55  ( 0,17)
    
    Συνολικό Ποσό Συναλλαγών      £    457.684
    
    Δείκτης FTSE/CYSE 20          £    191.026    339,73  (-0,24)
    
    Δείκτες Τιμών Ανά Κλάδο
    Τραπεζικοί Οργανισμοί         £    144.849     98,81  ( 0,01)
    Εγκεκριμένοι Επενδυτικοί
    Οργανισμοί                £      6.127     73,64  ( 0,84)
    Ασφαλιστικοί Οργανισμοί       £        865     15,41  (-3,08)
    Βιομηχανικές Εταιρείες        £      4.257     57,35  (-0,03)
    Τουριστικές Επιχειρήσεις      £      4.387     93,11  ( 1,26)
    Εμπορικές Εταιρείες           £      6.595     18,47  ( 0,65)
    Ετ. Οικοδομήσιμων Υλών        £      1.635     75,47  ( 1,57)
    Ετ. Πληροφορικής              £      2.619      2,88  ( 0,00)
    Ετ. Χρηματοοικονομικών Υπηρ.  £     13.049     15,11  (-0,53)
    Ετ. Ιχθυοπαραγωγής & Εμπορίας
    ψαριών                    £          0     12,88  ( 2,47)
    Ξενοδοχεία                    £     10.969     42,46  ( 0,09)
    Αλλες Εταιρείες               £     64.849     79,66  (-0,08)
    
    * Η τρίτη στήλη παρουσιάζει την ποσοστιαία μεταβολή του
    

    [18] (Κ) Πρόεδρος Δημοκρατίας - Διαπιστευτήρια - Πρεσβευτής Ιαπωνίας

    Τη θέση της ιαπωνικής κυβέρνησης για μια ειρηνική και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, επαναβεβαίωσε σήμερα ο νέος Πρεσβευτής της Ιαπωνίας, με έδρα την Αθήνα, Toshio Mochizuki επιδίδοντας τα διαπιστευτήριά του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο, σε επίσημη τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο.

    [19] (Κ) Πρόεδρος Παπαδόπουλος - Διαπιστευτήρια - Πρεσβευτής Κούβας

    Η κουβανική κυβέρνηση, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία της διεθνούς κοινότητας, υποστηρίζει πλήρως τις προσπάθειες των Ηνωμένων Εθνών για επίτευξη διευθέτησης του Κυπριακού, ανέφερε ο νέος Πρεσβευτής της Κούβας στην Κύπρο Pablo Antonio Rodriguez Vidal, κατά την τελετή επίδοσης των διαπιστευτηρίων του, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο.

    [20] (Κ) Πρόεδρος Δημοκρατίας - Διαπιστευτήρια - Πρέσβειρα Σλοβενίας

    Το θαυμασμό και την αισιοδοξία της κυβέρνησής της για το επίπεδο της πολιτικής βούλησης το οποίο η ε/κ πλευρά έχει επιδείξει στις συνομιλίες για την επίλυση του Κυπριακού, εξέφρασε σήμερα η Πρέσβειρα της Σλοβενίας στην Κύπρο Josefa Puhar, εκφράζοντας ταυτόχρονα την πλήρη υποστήριξη της σλοβενικής κυβέρνησης για τις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού.

    [21] (Κ) Αστυνομία - Διακίνηση E/K - T/K

    Μέχρι η ώρα 16:00 σήμερα, 3128 Τουρκοκύπριοι εισήλθαν από τις κατεχόμενες στις ελεύθερες περιοχές. Συγκεκριμένα 1432 από αυτούς εισήλθαν μέσω του οδοφράγματος του Λήδρα Πάλας, 1168 μέσω του οδοφράγματος Περγάμου, 95 μέσω του οδοφράγματος Στροβιλιών και 433 μέσω του οδοφράγματος Αγίου Δομετίου.

    [22] (Κ) Κυβέρνηση - Ιερουσαλήμ - Επίθεση - Καταδίκη

    Η κυπριακή κυβέρνηση ''καταδικάζει έντομα τη χθεσινή βομβιστική επίθεση στην Ιερουσαλήμ, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο πολλών αθώων πολιτών'' και σημειώνει πως ''τέτοιες πράξεις τρόμου πρέπει να σταματήσουν αμέσως''.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Tuesday, 20 May 2003 - 17:49:17 UTC