Browse through our Interesting Nodes on Armenia Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 03-04-21

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] (Κ) Τουρκία - Κύπρος - ΕΕ - Γκιούλ
  • [02] (K) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου
  • [03] (Κ) Ποδόσφαιρο - Πρωτάθλημα - 24η αγωνιστική - Αποτελέσματα
  • [04] (Κ) Γενοκτονία Αρμενίων - Διάσκεψη Τύπου
  • [05] (Κ) Εκπρόσωπος - Επίσκεψη Σημίτη
  • [06] (Κ) Εκπρόσωπος - Κυπριακό - Σχέδιο Ανάν
  • [07] (Κ) Εκπρόσωπος - Τ/Κ - Μέτρα
  • [08] (Κ) Πρόεδρος Παπαδόπουλος - Γιώργος Νταλάρας
  • [09] (Κ) Εκπρόσωπος - Γκιούλ - Πρωτόκολλα
  • [10] (K) Τιμές Συναλλάγματος έναντι Κυπριακής Λίρας
  • [11] (Κ) Εκπρόσωπος - Σύνταγμα - Συνθήκη Προσχώρησης
  • [12] (Κ) Εκπρόσωπος - Πρόεδρος - Αθήνα
  • [13] (K) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου
  • [14] (Κ) Σόνια Ντουμόντ - ΟΗΕ - Προσωπικό - Ιράκ
  • [15] (Κ) Υπουργός Οικονομικών - Χατζηδημητρίου - Εναρμόνιση
  • [16] (Κ) Χρηματιστήριο - Μικρή πτώση

  • [01] (Κ) Τουρκία - Κύπρος - ΕΕ - Γκιούλ

    Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Αμπντουλάχ Γκιούλ διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνησή του δεν έχει καμία πρόθεση να προσαρτήσει το κατεχόμενο βόρειο τμήμα της Κύπρου, όταν η Κυπριακή Δημοκρατία ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

    ''Δεν έχουμε ένα τέτοιο πολιτικό σχέδιο σήμερα... Αυτό είναι που μας ξεχωρίζει από τις προηγούμενες κυβερνήσεις'', δήλωσε ο Γκιούλ χθες σε συνέντευξή του στο CNN-Turk και πρόσθεσε: ''Θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος όλες τις προσπάθειες για μία λύση''.

    [02] (K) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου

    Οι χθεσινές δηλώσεις του Τούρκου ΥΠΕΞ Αμπτουλλάχ Γκιούλ, ο οποίος απέσυρε κάθε απειλή για προσάρτηση των κατεχομένων και η αναμενόμενη πιο ενεργή εμπλοκή της ΕΕ στις διαδικασίες επίλυσης του Κυπριακού είναι μεταξύ των κύριων θεμάτων με τα οποία ασχολούνται οι σημερινές εφημερίδες. Αλλα θέματα που προβάλλει ο κυπριακός Τύπος είναι οι αυξήσεις στις τιμές αγαθών ενόψει του Πάσχα, το "ξύπνημα" των τουριστικών περιοχών της Αγίας Νάπας και του Πρωταρά και η ανακοίνωση του ΚΙΣΟΣ για πραγματοποίηση του καταστατικού του συνεδρίου τον Ιούνιο και του εκλογικού συνεδρίου τον Οκτώβριο.

    H ''Αλήθεια'' στο κύριο θέμα υπό τον τίτλο ''Στροφή της τουρκικής πολιτικής'' γράφει ότι ''σαφή στροφή στο Κυπριακό σημειώνεται στην τουρκική πολιτική'' μετά την υπογραφή της Συνθήκης Προσχώρησης της Κύπρου στην ΕΕ, γεγονός που επιβεβαίωσε χθες ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αμπτουλλάχ Γκιούλ, ο οποίος ''απέσυρε κάθε απειλή'' για προσάρτηση των κατεχομένων και ''ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητα της Αγκυρας είναι η επίλυση του Κυπριακού ώστε και οι Τ/Κ να ενταχθούν στην Ενωση σε ένα χρόνο''. Αλλού γράφει ότι το ΚΙΣΟΣ προχωρεί τον ερχόμενο Ιούνιο σε καταστατικό συνέδριο και σε εκλογικό συνέδριο τον Οκτώβριο.

    Το ''Θάρρος'' στο κύριο θέμα υπό τον τίτλο ''Αποκεφαλισμός των αρίστων'' γράφει ότι ''επιχείρηση σκούπα επιχειρούν να θέσουν σε εφαρμογή τα συνεργαζόμενα κόμματα ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ με σκοπό και στόχο να θέσουν την ηγεσία της Εθνικής Φρουράς κάτω από τον πλήρη και οριστικό έλεγχό τους''. Η εφημερίδα προσθέτει ότι ''τα γραφεία, τα επιτελεία και τα παρά-επιτελεία'' των δύο κομμάτων που έχουν συσταθεί για το σκοπό αυτό ''δίνουν συνεχείς οδηγίες προς το Υπουργείο Αμυνας και το ΓΕΕΦ για αντικατάσταση υψηλόβαθμων επιτελών''. Αλλού γράφει ότι η Αγία Νάπα και ο Πρωταράς ξεκίνησαν δειλά δειλά τη νέα τουριστική τους πορεία, αφού αρκετά ξενοδοχεία άρχισαν τις τελευταίες ημέρες να επαναλειτουργούν.

    Ο ''Πολίτης'' στο κύριο θέμα υπό τον τίτλο ''Προεδρικό ζουμ στις κάμερες'' γράφει ότι ''ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος ζήτησε και έλαβε, στα μέσα της περασμένης εβδομάδας, έκθεση γεγονότων και σχόλια από τον Υπουργό Συγκοινωνιών και Εργων Κίκη Καζαμία'' αναφορικά με το θέμα που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα η εφημερίδα ''για προβλήματα στη διαδικασία κατακύρωσης προσφορών για την αγορά των καμερών φωτο-επισήμανσης''. Αλλού γράφει ότι οι Κυπριακές Αερογραμμές θα κληθούν να πληρώσουν ''πέναλτι'' της τάξης των 877 χιλιάδων δολαρίων για τη μη παράδοση στην αμερικανική ILFC των τεσσάρων αεροσκαφών τύπου Αirbus A310 στο πλαίσιο σχετικής συμφωνίας που συνήψε.

    Η ''Σημερινή'' στο κύριο θέμα υπό τον τίτλο ''Καίει το πασχαλινό τραπέζι'' γράφει ότι ''αυξήσεις φωτιά διαπιστώνονται σε βασικά καταναλωτικά αγαθά, τα οποία θα αποτελέσουν μέρος του πασχαλινού τραπεζιού'' σε σύγκριση με τις περσινές τιμές. Εκπρόσωποι του Συνδέσμου Καταναλωτών ''κατήγγειλαν τις κατακόρυφες αυξήσεις των τιμών καλώντας τους καταναλωτές να είναι προσεκτικοί στις αγορές τους''. Αλλού γράφει ότι "ομιχλώδες είναι το τοπίο" σχετικά με το καθεστώς λειτουργίας των ημικρατικών οργανισμών και ο "σάλος" που προκλήθηκε με την ΑΤΗΚ, εξ αιτίας της θέσης της κυβέρνησης να μην προχωρήσει με τη μετοχοποίηση του Οργανισμού, αναμένεται να ενταθεί ακόμα περισσότερο, αφού η στάση της κυβέρνησης θα είναι ανάλογη και σε άλλους ημικρατικούς.

    Η ''Χαραυγή'' στο κύριο θέμα υπό τον τίτλο ''Καταλύτης η ένταξη'' γράφει ότι ''η Αγκυρα βρίσκεται τώρα μπροστά στην καθολική διαπίστωση και από τις δύο πλευρές του συρματοπλέγματος στη Λευκωσία, αλλά και στην Αθήνα και τις Βρυξέλλες, ότι η ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ μπορεί να επενεργήσει ως καταλύτης στην επανένωση της Κύπρου''. Αλλού γράφει ότι ανακοίνωση του ΑΚΕΛ με αφορμή την αποφράδα ημέρα της 21ης Απριλίου σημειώνει μεταξύ άλλων ότι η Χούντα κατέρρευσε, η δημοκρατία στην Ελλάδα αποκαταστάθηκε, αλλά η Κύπρος εξακολουθεί να πληρώνει ακόμα το βαρύ τίμημα της προδοσίας.

    [03] (Κ) Ποδόσφαιρο - Πρωτάθλημα - 24η αγωνιστική - Αποτελέσματα

    
    
    Πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου της Πρωταθλήτριας Κύπρου βρίσκεται η ποδοσφαιρική ομάδα της Ομόνοιας, μετά και τη χθεσινή της νίκη επί του Ολυμπιακού, στο ΓΣΠ Λευκωσίας, με 1 - 0.
    
    Με τη νίκη της αυτή, η Ομόνοια έφτασε στους 57 βαθμούς, έναντι 53 της Ανόρθωσης η οποία κέρδισε προχθές την ΑΕΛ στη Λεμεσό με 2 - 1 και με τον ΑΠΟΕΛ να βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 52 βαθμούς, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει το Σάββατο, στο ΓΣΠ, την ομάδα του Διγενή Ακρίτα.
    
    Ο Διγενής, κάνοντας τη μεγάλη έκπληξη και κερδίζοντας τον ΑΠΟΕΛ με 3 -2, εξασφαλίζει -εκτός μεγάλου απροόπτου- την παραμονή του στην Α' Κατηγορία του Πρωταθλήματος, ενώ κίνδυνο υποβιβασμού αντιμετωπίζει τώρα η Νέα Σαλαμίνα, παρά την προχθεσινή της νίκη της με 3 - 1 επί του Απόλλωνα Λεμεσού.
    
    Η Ενωση Νέων Παραλιμνίου φαίνεται να εξασφαλίζει την παραμονή της στην Α' Κατηγορία μετά την εντός έδρας νίκη της, προχθές, με 4-2 επί της Αθλητικής Ενωσης ''Πάφος''.
    
    Στους άλλους αγώνες της 24ης αγωνιστικής, οι οποίοι διεξήχθησαν χθες, η ΑΕΚ νίκησε στο ΓΣΖ την Αλκή με 1 - 0 και ο Αρης, στο Τσίρειο, έφερε ισοπαλία 3 - 3 με τον Εθνικό Αχνας.
    
    Μετά και τους χθεσινούς αγώνες, η βαθμολογία στο Πρωτάθλημα Ανδρών Α΄ Κατηγορίας διαμορφώνεται ως εξής:
    
    1)  Ομόνοια		57
    2)  Ανόρθωση		53
    3)  ΑΠΟΕΛ		52
    4)  Ολυμπιακός		49
    5)  ΑΕΛ	 	        35
    6)  Πάφος		34
    7)  ΑΕΚ	 	        32
    8)  Απόλλων		31
    9)  Εθνικός Αχνας	31
    10) Ενωση		28
    11) Διγενής		27
    12) Σαλαμίνα		23
    13) Αρης		 9
    

    [04] (Κ) Γενοκτονία Αρμενίων - Διάσκεψη Τύπου

    Η αίτηση της Τουρκίας για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ενωση θα πρέπει να εξεταστεί ''μόνο με την ικανοποίηση του κριτηρίου της αποκατάστασης της ιστορικής πραγματικότητας και των καταπατημένων δικαιωμάτων του αρμενικού λαού, την επίλυση του Κυπριακού, τη δικαίωση των αγώνων του κουρδικού λαού αλλά και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ίδιου του τουρκικού λαού''.

    [05] (Κ) Εκπρόσωπος - Επίσκεψη Σημίτη

    Πλήρης ταύτιση απόψεων Λευκωσίας - Αθήνας τόσο για τη στρατηγική για θέματα που αφορούν τη Ευρωπαϊκή Ενωση όσο και για το Κυπριακό, διαπιστώθηκε κατά τις συνομιλίες του Ελληνα Πρωθυπουργού και Προεδρεύοντα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Κώστα Σημίτη με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο.

    [06] (Κ) Εκπρόσωπος - Κυπριακό - Σχέδιο Ανάν

    Λευκωσία και Αθήνα εκτιμούν ότι τα νέα νομικά και πολιτικά δεδομένα που δημιουργούνται διαφοροποιούν τη σχέση με τις προτεινόμενες λύσεις στο Κυπριακό.

    Η τοποθέτηση αυτή προκύπτει από σημερινές δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Κύπρου Χρυσοστομίδη, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου, σε άρθρο του, σε νέα νομικά και πολιτικά δεδομένα που πρέπει να αλλάξουν σε σχέση με τις προτεινόμενες προτάσεις για λύση.

    [07] (Κ) Εκπρόσωπος - Τ/Κ - Μέτρα

    Η κυπριακή κυβέρνηση θα εξαγγείλει τα μέτρα για τους Τουρκοκυπρίους όταν αυτά θα μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα από πλευράς κυβέρνησης, δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης, προσθέτοντας πως η Ευρωπαϊκή Ενωση δεν μπορεί να ανακοινώσει οποιαδήποτε μέτρα χωρίς τη συγκατάθεση της κυπριακής κυβέρνησης.

    [08] (Κ) Πρόεδρος Παπαδόπουλος - Γιώργος Νταλάρας

    Με τους ''συμπολίτες'' του στην ενωμένη Ευρώπη ζήτησε να τραγουδήσει ο Γιώργος Νταλάρας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων με την ευκαιρία της ελληνικής προεδρίας, για γνωριμία με τις δέκα χώρες που υπέγραψαν τη Συνθήκη Προσχώρησής τους στην ΕΕ στις 16 Απριλίου.

    [09] (Κ) Εκπρόσωπος - Γκιούλ - Πρωτόκολλα

    Η κυπριακή κυβέρνηση ελπίζει ότι η Τουρκία θα συνειδητοποιήσει πως προέκταση της παρανομίας δεν θα συμβάλει στη σωστή επίλυση του κυπριακού προβλήματος, δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης, κληθείς να σχολιάσει δήλωση του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών Αμπντουλάχ Γκιούλ ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να προσαρτήσει τα κατεχόμενα σε περίπτωση ένταξης της Κύπρου πριν από τη λύση του πολιτικού προβλήματος.

    ''Ελπίζω ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών να συνειδητοποιεί ότι προέκταση της παρανομίας, της κατοχής με περαιτέρω παρανομία, δεν συμβάλλει στη σωστή επίλυση του Κυπριακού,'' είπε.

    [10] (K) Τιμές Συναλλάγματος έναντι Κυπριακής Λίρας

    
    
    Eπίσημες Τιμές Συναλλάγματος έναντι της Κυπριακής Λίρας
    για πράξεις άμεσης παράδοσης
    --------------------------------
    
    Κατά τη συνεδρίαση καθορισμού τιμών συναλλάγματος στις 21/04/2003
    διαμορφώθηκαν οι πιο κάτω ισοτιμίες για πράξεις άμεσης παράδοσης, που
    οι τράπεζες είναι υπόχρεες να εφαρμόσουν στις συναλλαγές με αξία
    μεγαλύτερη των ΛΚ 12.000 αν τούτο έχει συμφωνηθεί εκ των προτέρων με
    τον πελάτη:
    
    Τηλεγραφικά Εμβάσματα
    -----------------------------------------------------------------
    Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    ΕΥΡΩ                             1,6976            1,7077
    Δολάριο ΗΠΑ                      1,8501            1,8612
    Λίρα Αγγλίας                     1,1758            1,1828
    ----------------------------------------------------------------
    
    Δελτίο Ενδεικτικών Τιμών Συναλλάγματος
    -----------------------------------
    
    Τηλεγραφικά Εμβάσματα
    -----------------------------------------------------------------
    Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    
    ΓΕΝ Ιαπωνίας                     221,8580        223,6328
    Δολάριο Αυστραλίας                 3,0041          3,0281
    Δολάριο Καναδά                     2,6808          2,7022
    Κορώνα Δανίας                     12,5947         12,6954
    Κορώνα Νορβηγίας                  13,3226         13,4291
    Κορώνα Σουηδίας                   15,5072         15,6312
    Φράγκο Ελβετίας                    2,5486          2,5689
    

    [11] (Κ) Εκπρόσωπος - Σύνταγμα - Συνθήκη Προσχώρησης

    Το Σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας δεν προβλέπει δημοψήφισμα για υιοθέτηση της Συνθήκης Προσχώρησης, δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης, απαντώντας σχετική ερώτηση.

    [12] (Κ) Εκπρόσωπος - Πρόεδρος - Αθήνα

    Στην Αθήνα θα βρίσκεται στις 26 Μαϊου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας και Προεδρεύοντα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Κώστα Σημίτη, ανακοίνωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης.

    [13] (K) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου

    
    
    Ο Δείκτης Τιμών Μετοχών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου
    διαμορφώθηκε στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση ως ακολούθως:
    
    Γενικός Δείκτης ΧΑΚ                            87,13  (-0,14)
    
    Συνολικό Ποσό Συναλλαγών      £    389.568
    
    Δείκτης FTSE/CYSE 20          £    125.388    338,76  ( 0,05)
    
    Δείκτες Τιμών Ανά Κλάδο
    Τραπεζικοί Οργανισμοί         £     74.203     97,32  (-0,40)
    Εγκεκριμένοι Επενδυτικοί
    Οργανισμοί                £     70.396     75,60  (-0,49)
    Ασφαλιστικοί Οργανισμοί       £     13.502     17,50  (-1,52)
    Βιομηχανικές Εταιρείες        £     13.622     58,73  (-0,63)
    Τουριστικές Επιχειρήσεις      £      4.517     92,45  (-0,44)
    Εμπορικές Εταιρείες           £     13.434     18,27  (-1,46)
    Ετ. Οικοδομήσιμων Υλών        £     19.378     73,97  ( 2,17)
    Ετ. Πληροφορικής              £      8.537      2,92  (-1,68)
    Ετ. Χρηματοοικονομικών Υπηρ.  £     16.090     15,88  (-1,67)
    Ετ. Ιχθυοπαραγωγής & Εμπορίας
    ψαριών                    £         95     12,63  (-3,81)
    Ξενοδοχεία                    £      2.835     44,00  (-0,72)
    Αλλες Εταιρείες               £     85.102     83,15  ( 1,48)
    
    * Η τρίτη στήλη παρουσιάζει την ποσοστιαία μεταβολή του
    

    [14] (Κ) Σόνια Ντουμόντ - ΟΗΕ - Προσωπικό - Ιράκ

    Το προσωπικό των Ηνωμένων Εθνών υπεύθυνο για ανθρωπιστική βοήθεια στο Ιράκ είναι έτοιμο και ελπίζει να επιστρέψει σύντομα στη χώρα, περιμένοντας ακόμη το πράσινο φως από την κεντρική διοίκηση, δήλωσε σήμερα στο ΚΥΠΕ η Σόνια Ντουμόντ, λειτουργός του Συντονιστικού Γραφείου του ΟΗΕ για Ανθρωπιστική Βοήθεια.

    Σε δηλώσεις της από τη Λάρνακα, όπου βρίσκεται το γραφείο του ΟΗΕ για βοήθεια στο Ιράκ, η κ. Ντουμόντ είπε πως ορισμένα από τα 200 άτομα του γραφείου που βρίσκονται στην Κύπρο, ταξιδεύουν στην ευρύτερη περιοχή και στο Ιράκ. Πρόσθεσε πως κανείς από αυτούς δεν διαμένει μόνιμα στο Ιράκ, καθώς οι συνθήκες ασφάλειας στη χώρα αυτή δεν το επιτρέπουν ακόμη.

    [15] (Κ) Υπουργός Οικονομικών - Χατζηδημητρίου - Εναρμόνιση

    Μέχρι τις 27 Ιουνίου 2003 πρέπει η Κύπρος να δώσει απαντήσεις στην Ευρωπαϊκή Ενωση για όλα τα εκκρεμούντα θέματα που αφορούν την εναρμόνιση, ενώ έξι μήνες πριν την ένταξη της, την 1η Μαϊου 2004, θα πρέπει να είναι έτοιμη να λειτουργήσει ως μέλος της Ενωσης, δήλωσε ο Επικεφαλής της Διαπραγματευτικής Ομάδας της Κύπρου με την Ευρωπαϊκή Ενωση, Τάκης Χατζηδημητρίου.

    ''Αν δεν ανταποκριθούμε'', συνέχισε ο κ. Χατζηδημητρίου, ''θα υποστούμε συνέπειες και θα ληφθούν μέτρα που θα είναι επώδυνα για τον κυπριακό λαό'' και τα οποία μπορεί να είναι ή η παρεμπόδιση της ελεύθερης διακίνησης προϊόντων ή η αναστολή παροχών ή η αδυναμία εκταμίευσης χρημάτων.

    [16] (Κ) Χρηματιστήριο - Μικρή πτώση

    Μικρή πτώση παρουσίασε σήμερα το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, παρά το γεγονός ότι αρχικά κατέγραφε ελαφρά άνοδο. Ο Γενικός Δείκτης σημείωσε απώλειες σε ποσοστό 0,14%, υποχωρώντας στις 87,13 μονάδες. Στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων εβδομάδων παρέμεινε το επενδυτικό ενδιαφέρον, με τον ημερήσιο όγκο συναλλαγών να διαμορφώνεται στις 389 χιλιάδες λίρες.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Monday, 21 April 2003 - 17:49:15 UTC