Read the North Atlantic Treaty (4 April 1949) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 02-07-29

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] (Κ) Εισαγωγικές εξετάσεις - Αποτελέσματα
  • [02] (Κ) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου
  • [03] (K) Εισαγωγικές εξετάσεις - Ανακοίνωση αποτελεσμάτων
  • [04] (Κ) Γιώργος Βασιλείου - Βρυξέλλες - Δηλώσεις
  • [05] (Κ) Εκπρόσωπος - Δημοσίευμα FT - Ερευνα Εισαγγελέα
  • [06] (Κ) Δήμος Αμμοχώστου - Αντικατοχική εκδήλωση
  • [07] (Κ) Τιμές Συναλλάγματος έναντι Κυπριακής Λίρας
  • [08] (Κ) Δήμαρχος Αμμοχώστου - ΕΕ - Σχεδιασμός ανοικοδόμησης
  • [09] (Κ) Εκπρόσωπος - Συνομιλίες - Εδαφικό - Αγνοούμενοι
  • [10] (Κ) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου
  • [11] (Κ) Διοικητής Κεντρικής Τράπεζας - FT - Ανακοίνωση
  • [12] (Κ) Γενικός Εισαγγελέας - &quotFinancial Times" - Επιστολή
  • [13] (K) Χρηματιστήριο - Στις 81 μονάδες ο Γενικός Δείκτης
  • [14] (Κ) Τσάμπιονς Λιγκ - ΑΠΟΕΛ - Σλοβενία
  • [15] (Κ) Κοινοπολιτειακοί Αγώνες - Χρυσό ο Γιωργαλλάς
  • [16] (Κ) ΠΑΔΕΕ - Κύπρος - Επίσκεψη
  • [17] (Κ) Υπουργός Εσωτερικών - Πρεσβευτής Ισραήλ

  • [01] (Κ) Εισαγωγικές εξετάσεις - Αποτελέσματα

    Ανακοινώνονται στις 9.00 σήμερα το πρωί τα αποτελέσματα των εξετάσεων για εισαγωγή στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κύπρου και της Ελλάδας.

    Τα αποτελέσματα θα ανακοινώσει ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Ουράνιος Ιωαννίδης, σε δημοσιογραφική διάσκεψη στο Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

    [02] (Κ) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου

    Οι χθεσινές δηλώσεις των αρχηγών των κομμάτων στις προεκλογικές διεργασίες, το Κυπριακό, η τραγωδία που σημειώθηκε σε υδροπάρκο της Λεμεσού, καθώς και πληροφορίες για επανεμφάνιση φατριών στη Λεμεσό, είναι ορισμένα από τα θέματα που απασχολούν τα σημερινά πρωτοσέλιδα των κυπριακών εφημερίδων. Αλλα δημοσιεύματα αναφέρονται στις αυριανές αγροτικές κινητοποιήσεις, τη διαδοχή του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου, καθώς και την ανακοίνωση σήμερα των αποτελεσμάτων για τα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

    Η "Αλήθεια" με πρωτοσέλιδο τίτλο "Τραγωδία σε υδροπάρκο" γράφει για την τραγωδία που σημειώθηκε χθες σε υδροπάρκο της Λεμεσού όπου ένα κωφάλαλο κοριτσάκι κωφάλαλων γονιών πνίγηκε σε πισίνα. Πρόκειται για τη δίχρονη Αθηνά θεοδώρου. Αλλού γράφει ότι μέλη της Ιεράς Συνόδου υποστηρίζουν ότι η Κύπρος θα αποκτήσει νέο Αρχιεπίσκοπο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας άρχισαν εδώ και μερικούς μήνες οι διαδικασίες διαδοχής αφού η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου δεν του επιτρέπει ανάληψη των καθηκόντων του.

    "To Θάρρος" κάτω από τον τίτλο "Οριστικές αποφάσεις από ΚΙΣΟΣ" γράφει ότι οι διεργασίες για τις προεδρικές εκλογές συνεχίζονται καθώς προχθές το ΑΚΕΛ επιβεβαίωσε την υποστήριξή του στον Τάσσο Παπαδόπουλο για να είναι υποψήφιος της αντιπολίτευσης. Προσθέτει ότι χθες ο Πρόεδρος του ΚΙΣΟΣ Γιαννάκης Ομήρου δήλωσε ότι το ΚΙΣΟΣ δεν είναι ευχαριστημένο από τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα του υποψηφίου της τριμερούς τα άλλα δύο κόμματα. Σε άλλο θέμα γράφει ότι δύο νεαροί Γάλλοι συνελήφθηκαν επ αυτοφόρω ενώ προσπαθούσαν να αποσπάσουν χρήματα από αυτόματη ταμειακή μηχανή, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν κλοπιμαίες πιστωτικές κάρτες.

    Ο "Πολίτης" υπό τον τίτλο "Ομήρου οδύσσεια για την τριμερή" γράφει ότι ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Δημήτρης Χριστόφιας με επαναλαμβανόμενες εκκλήσεις προς το ΚΙΣΟΣ προσπαθεί να "νεκραναστήσει" την παλαί ποτέ "τριμερή" δηλώνοντας ότι θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Στις εκκλήσεις ΑΚΕΛ, προσθέτει, απάντησε ο Επίτιμος Πρόεδρος του ΚΙΣΟΣ Βάσος Λυσσαρίδης προτείνοντας συνεργασία στη βάση της υποστήριξης υποψηφιότητας του Γιαννάκη Ομήρου. Αλλού γράφει ότι οι σήμερα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για τα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κύπρου και της Ελλάδας, ενώ οι υποψήφιοι που πέτυχαν μπορούν να βελτιώσουν τη θέση τους, με γραπτή δήλωση εντός δέκα ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

    "Η Σημερινή" με τίτλο "Βράζει ο υπόκοσμος" γράφει στην κύρια είδηση ότι η αστυνομία "επαγρυπνεί", αφού ανησυχητικές πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποια άτομα, τα οποία ανήκαν στο παρελθόν στις γνωστές φατρίες της Λεμεσού που έδρασαν κατά την περίοδο 1995-2000 "κινούνται πάλι ύποπτα". Σε άλλο δημοσίευμα γράφει για τις αυριανές κινητοποιήσεις των αγροτικών οργανώσεων, με τη συμβολική αποκοπή δρόμων. Οι αγροτικές οργανώσεις διαμαρτύρονται για την μη επίλυση των αγροτικών προβλημάτων εκ μέρους της κυβέρνησης.

    "Ο Φιλελεύθερος" με πρωτοσέλιδο τίτλο "Πιέζουν για ένα τελικό πάρε - δώσε" γράφει ότι η Βρετανία μέσω του Ειδικού Απεσταλμένου της για το Κυπριακό Λόρδου Ντέιβιντ Χάνεϊ κινείται στη λογική της άσκησης πίεσης προς τις δύο πλευρές για ένα τελικό πάρε - δώσε, πριν από την ολοκλήρωση του πέμπτου γύρου των συνομιλιών, με συστάσεις για "έδαφος έναντι κυριαρχίας". Σημειώνει ότι ο Λόρδος Χάνεϊ αναμένεται να επισκεφθεί την Κύπρο τέλη Αυγούστου. Αλλού γράφει ότι ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Χριστόδουλος Χριστοδούλου χαρακτήρισε απαράδεκτο το δημοσίευμα της "Financial Times" για εμπλοκή της Κύπρου, εν γνώσει της, σε ξέπλυμα χρήματος από τη Γιουγκοσλαβία.

    Η "Χαραυγή" υπό τον τίτλο "Χείρα φιλίας προς Γ. Ομήρου" γράφει ότι ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Δημήτρης Χριστόφιας χαρακτηρίζοντας "παράφωνη", την πρόταση Αναστασιάδη για οικουμενική κυβέρνηση, διατύπωσε χθες έκκληση προς το ΚΙΣΟΣ να μελετήσει εκ νέου τις εξελίξεις και να συνταχθεί με τις δυνάμεις της αλλαγής αποδεχόμενο την υποψηφιότητα Τάσσου Παπαδόπουλου. Σε άλλο θέμα γράφει ότι η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου κινδυνεύει να εμπλακεί σε νέες περιπέτειες με αφορμή αυτή τη φορά την οικονομική κατάρρευση του υπ αριθμόν ένα προσφοροδότη για την εγκατάσταση της τρίτης μονάδας παραγωγή ισχύος 120 MW στο σταθμό Βασιλικού.

    (ΚΥΠΕ/ΜΦ/ΑΑΡ/ΓΠ)

    [03] (K) Εισαγωγικές εξετάσεις - Ανακοίνωση αποτελεσμάτων

    Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Ουράνιος Ιωαννίδης έδωσε σήμερα το πρωί στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των εξετάσεων για εισαγωγή στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κύπρου και της Ελλάδας.

    Ο κ. Ιωαννίδης δήλωσε πως από τις 6.032 διαθέσιμες θέσεις έχουν διατεθεί 5.558 θέσεις. Οπως είπε, πρόκειται για το μεγαλύτερο αριθμό θέσεων που έχει διατεθεί τα τελευταία χρόνια.

    Πέρυσι είχαν δοθεί 5.508 θέσεις, ενώ ο φετινός αριθμός διατεθέντων θέσεων είναι, όπως είπε ο κ. Ιωαννίδης, σχεδόν διπλάσιος του αριθμού θέσεων που διατέθηκαν το 1998, που ήταν 3.891.

    Τα αποτελέσματα έχουν τοποθετηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, στο www.moec.gov.cy και ταυτόχρονα έχουν αναρτηθεί στα γραφεία της Διεύθυνσης Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου, στη Λευκωσία.

    [04] (Κ) Γιώργος Βασιλείου - Βρυξέλλες - Δηλώσεις

    Η θέση της ΕΕ για το κεφάλαιο της γεωργίας δεν αναμένεται να διαμορφωθεί πριν από τις γερμανικές εκλογές, δηλαδή πριν από τις αρχές Οκτωβρίου, εκτιμά ο Επικεφαλής της Διαπραγματευτικής Αντιπροσωπείας για την Ενταξη της Κύπρου στην ΕΕ Γιώργος Βασιλείου.

    Σε δηλώσεις του σήμερα στο ΚΥΠΕ, πριν από την αναχώρησή του για τις Βρυξέλλες όπου θα συμμετάσχει στη 18η Συνάντηση της Διαπραγματευτικής Διάσκεψης για την Προσχώρηση της Κύπρου σε επίπεδο διαπραγματευτών, ανέφερε ότι πρόκειται για την πρώτη διαπραγμάτευση η οποία οργανώνεται από τη δανέζικη προεδρία.

    [05] (Κ) Εκπρόσωπος - Δημοσίευμα FT - Ερευνα Εισαγγελέα

    Ολα δείχνουν ότι ακόμη και αν έγιναν παρανομίες στην Κύπρο κατά τη διάρκεια του εμπάργκο κατά της Γιουγκοσλαβίας δεν μπορούσαν να ήταν γνωστές κατά τον ουσιώδη χρόνο από την κυπριακή κυβέρνηση, δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μιχάλης Παπαπέτρου, προσθέτοντας πως εφόσον η Κύπρος τεκμηριώσει και αποδείξει αυτό το πράγμα δεν θα μείνει καθόλου εκτεθειμένη.

    [06] (Κ) Δήμος Αμμοχώστου - Αντικατοχική εκδήλωση

    Μεγάλη αντικατοχική εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Αμμοχώστου το Σάββατο, 3 Αυγούστου, στις 8.45 το βράδυ, σε χώρο κοντά στο οδόφραγμα της Δερύνειας.

    [07] (Κ) Τιμές Συναλλάγματος έναντι Κυπριακής Λίρας

    
    
    Eπίσημες Τιμές Συναλλάγματος έναντι της Κυπριακής Λίρας
    για πράξεις άμεσης παράδοσης
    ----------------------------------
    Κατά τη συνεδρίαση καθορισμού τιμών συναλλάγματος στις 29/07/2002
    διαμορφώθηκαν οι πιο κάτω ισοτιμίες για πράξεις άμεσης παράδοσης, που
    οι τράπεζες είναι υπόχρεες να εφαρμόσουν στις συναλλαγές με αξία
    μεγαλύτερη των ΛΚ 12.000 αν τούτο έχει συμφωνηθεί εκ των προτέρων με τον πελάτη:
    
    Τηλεγραφικά Εμβάσματα
    -----------------------------------------------------------------
    Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    ΕΥΡΩ                             1,7332          1,7435
    Δολάριο ΗΠΑ                      1,7013          1,7115
    Λίρα Αγγλίας                     1,0886          1,0951
    -----------------------------------------------------------------
    
    Δελτίο Ενδεικτικών Τιμών Συναλλάγματος
    -----------------------------------
    
    Τηλεγραφικά Εμβάσματα
    -----------------------------------------------------------------
    Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    
    ΓΕΝ Ιαπωνίας                     203,4051        205,0323
    Δολάριο Αυστραλίας                 3,1591          3,1843
    Δολάριο Καναδά                     2,6824          2,7038
    Κορώνα Δανίας                     12,8651         12,9680
    Κορώνα Νορβηγίας                  12,9796         13,0834
    Κορώνα Σουηδίας                   16,0763         16,2049
    Φράγκο Ελβετίας                    2,5149          2,5350
    

    [08] (Κ) Δήμαρχος Αμμοχώστου - ΕΕ - Σχεδιασμός ανοικοδόμησης

    Για σχεδιασμό ανοικοδόμησης της Αμμοχώστου, ο Δήμος της κατεχόμενης πόλης έχει απευθυνθεί προς την Ευρωπαϊκή Ενωση, δήλωσε ο Δήμαρχος Κίκης Καζαμίας, μιλώντας σήμερα σε διάσκεψη Τύπου, με την ευκαιρία διοργάνωσης της μεγάλης αντικατοχικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το βράδυ στη Δερύνεια.

    [09] (Κ) Εκπρόσωπος - Συνομιλίες - Εδαφικό - Αγνοούμενοι

    Την ελπίδα ότι ο Τ/Κ ηγέτης Ραούφ Ντενκτάς θα συζητήσει ουσιαστικά και πρακτικά επί της εδαφικής πτυχής του Κυπριακού, κατά την αυριανή συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη, στο πλαίσιο των απευθείας συνομιλιών για το Κυπριακό, εξέφρασε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μιχάλης Παπαπέτρου, σημειώνοντας ωστόσο πως οι ενδείξεις ότι θα γίνει κάτι τέτοιο "είναι αρνητικές".

    Ερωτηθείς για τη συνάντηση, ο κ. Παπαπέτρου είπε πως "θα έχει ως κύριο αντικείμενο τη συζήτηση του εδαφικού". Ανέφερε ακόμη πως θα συνεχιστεί και η συζήτηση επί του θέματος των αγνοουμένων για το οποίο, όπως ανέφερε, "έχουν επανέλθει στην επιφάνεια όλες οι παραδοσιακές διαφορές μεταξύ των δύο πλευρών".

    [10] (Κ) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου

    
    
    Ο Δείκτης Τιμών Μετοχών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου
    διαμορφώθηκε στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση ως ακολούθως:
    
    Γενικός Δείκτης ΧΑΚ                            81,83 (-1,84)
    
    Συνολικό Ποσό Συναλλαγών      £    646.129
    
    Δείκτης FTSE/CYSE 20         CYP   309.196    339,33 (-3,56)
    
    Δείκτες Τιμών Ανά Κλάδο
    
    Τραπεζικοί Οργανισμοί         £    220.824     93,35 (-3,48)
    Εγκεκριμένοι Επενδυτικοί
    Οργανισμοί                £    185.232     79,66 ( 0,15)
    Ασφαλιστικοί Οργανισμοί       £      2.373     23,08 ( 1,90)
    Βιομηχανικές Εταιρείες        £     26.833     59,10 ( 0,32)
    Τουριστικές Επιχειρήσεις      £     17.380     80,03 (-1,22)
    Εμπορικές Εταιρείες           £     14.084     18,54 ( 1,42)
    Ετ. Οικοδομήσιμων Υλών        £      5.530     51,18 (-0,35)
    Ετ. Πληροφορικής              £      6.041      2,95 (-3,91)
    Ετ. Χρηματοοικονομικών Υπηρ.  £      7.872     11,91 (-1,08)
    Ετ. Ιχθυοπαραγωγής & Εμπορίας
    ψαριών                    £        338     14,92 (-0,60)
    Ξενοδοχεία                    £     52.945     45,70 (-1,17)
    Αλλες Εταιρείες               £     48.424     77,04 (-1,34)
    
    * Η τρίτη στήλη παρουσιάζει την ποσοστιαία μεταβολή του
    

    [11] (Κ) Διοικητής Κεντρικής Τράπεζας - FT - Ανακοίνωση

    "Παραποιημένο και διαστρεβλωμένο" χαρακτηρίζει το δημοσίευμα των "Financial Times" ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Χριστόδουλος Χριστοδούλου, όσον αφορά το περιεχόμενο των δηλώσεων που αποδίδονται στον Πρώτο Ανώτερο Διευθυντή της Κεντρικής Τράπεζας Α. Φιλίππου.

    [12] (Κ) Γενικός Εισαγγελέας - &quotFinancial Times" - Επιστολή

    Με επιστολή του που δημοσιεύεται στη σημερινή έκδοση της εφημερίδας "Financial Times" του Λονδίνου, ο Γενικός Εισαγγελέας Αλέκος Μαρκίδης καταρρίπτει τον ισχυρισμό που περιέχετο σε κείμενο της εφημερίδας της 25ης Ιουλίου 2002, ότι ο ίδιος απέφυγε να πάρει μέτρα εναντίον του δικηγορικού γραφείου του Τάσσου Παπαδόπουλου.

    Οπως έγραψε η εφημερίδα, το γραφείο του κ. Παπαδόπουλου παρουσίαζε την Ljiljana Radenkovic, υπάλληλο της εταιρείας Anglo-Υugoslav στο Λονδίνο, σαν ιδιοκτήτρια της γιουγκοσλαβικής εταιρείας Antexol, χωρίς η ίδια να το ξέρει.

    [13] (K) Χρηματιστήριο - Στις 81 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

    Τις ρευστοποιήσεις τραπεζικών τίτλων συνέχισαν οι θεσμικοί επενδυτές στη σημερινή συνάντηση, οδηγώντας το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ) στο επίπεδο των 81 μονάδων, σημείο που αποτελεί νέο αρνητικό ρεκόρ. Ο Γενικός Δείκτης υποχώρησε στις 81,83 μονάδες, σημειώνοντας σημαντική πτώση της τάξης του 1,83%, με τον τραπεζικό τομέα να καταγράφει μεγάλες ζημιές σε ποσοστό 3,48%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στις 646 χιλιάδες λίρες με το 1/3 των συναλλαγών να συγκεντρώνουν οι τραπεζικές μετοχές.

    [14] (Κ) Τσάμπιονς Λιγκ - ΑΠΟΕΛ - Σλοβενία

    Με στόχο ένα γκολ που θα θέσει τις βάσεις για πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, το ΑΠΟΕΛ μεταβαίνει στη Σλοβενία, όπου θα αντιμετωπίσει την Μάριμπορ στο πρώτο μεταξύ τους παιγνίδι, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του κορυφαίου διασυλλογικού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

    Σύμφωνα με τον απεσταλμένο της Ενωσης Αθλητικογράφων Κύπρου Σούλη Θεοδοσίου, στον αγώνα με τη Μάριμπορ, οι "γαλαζοκίτρινοι" θα προσπαθήσουν να πετύχουν ένα γκολ, για να καταστούν φαβορί για την πρόκριση. Στις τάξεις των πρωταθλητών επικρατεί σοβαρότητα και συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση των δύο αναμετρήσεων με την ομάδα της Σλοβενίας.

    [15] (Κ) Κοινοπολιτειακοί Αγώνες - Χρυσό ο Γιωργαλλάς

    Το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους κατέκτησε ο Ηρόδοτος Γιωργαλάς, στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Μάντσεστερ.

    Ο Κύπριος πρωταθλητής της ενόργανης γυμναστικής, στον τελικό του αγωνίσματος, συγκέντρωσε 9.462 βαθμούς και μοιράστηκε την πρώτη θέση με τον Σκωτσέζο Στιβ Φριού που "μάζεψε" τους ίδιους βαθμούς.

    [16] (Κ) ΠΑΔΕΕ - Κύπρος - Επίσκεψη

    Φθάνουν απόψε για επίσκεψη στην Κύπρο, ύστερα από πρόσκληση της Βουλής των Αντιπροσώπων, τα μέλη του Προεδρείου της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ενωσης Ελληνισμού (ΠΑΔΕΕ).

    Οπως αναφέρεται σε σημερινή επίσημη ανακοίνωση, κατά την παραμονή τους στην Κύπρο, τα μέλη του Προεδρείου της ΠΑΔΕΕ θα γίνουν δεκτά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη και τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρη Χριστόφια και θα έχουν χωριστές συναντήσεις με τον Υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη και τον Προεδρικό Επίτροπο για θέματα Αποδήμων Μανώλη Χριστοφίδη.

    [17] (Κ) Υπουργός Εσωτερικών - Πρεσβευτής Ισραήλ

    Εχουν παρουσιαστεί "κάποια προβλήματα" στο θέμα της διεξαγωγής την ερχόμενη Τετάρτη στο νέο ΓΣΠ, λόγω της έκρυθμης κατάστασης στο Ισραήλ, του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της ισραηλινής πρωταθλήτριας Μακάμπι Χάιφα και της Μπελσίνας Λευκορωσίας, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών Ανδρέας Παναγιώτου, ύστερα από συνάντηση με τον Πρεσβευτή του Ισραήλ στην Κύπρο Μίκαελ Ελιγκάλ.


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Monday, 29 July 2002 - 17:49:13 UTC