Read the CSCE Helsinki Act (1 August 1975) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek (AM), 01-05-10

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ποδόσφαιρο - Νίκη της Αστυνομίας
  • [02] Παγκόσμιοι Σκητ - Κυπριακές επιδόσεις
  • [03] Νίκος Σαμψών - Θάνατος - Κηδεία
  • [04] Παπάσταυρος Παπαγαθαγγέλου - Θάνατος
  • [05] ΓΓ ΟΗΕ - Ελληνας ΥΠΕΞ
  • [06] Ντενκτάς - Τέκογουλ - Οργανώσεις
  • [07] Πρόεδρος ΔΗΚΟ - Συνέντευξη
  • [08] Κηδεία Νίκου Σαμψών
  • [09] Εκπρόσωπος - ΓΓ ΟΗΕ - ΥΠΕΞ Ελλάδας
  • [10] Πρόεδρος Δημοκρατίας - Ζεύγος Τζιακούρμα
  • [11] Εκπρόσωπος - Εισαγγελέας της Δημοκρατίας - Δηλώσεις
  • [12] Εκπρόσωπος - Θάνατος Νίκου Σαμψών
  • [13] Πρέσβης Ζακχαίος - Ηνωμένα Εθνη - ΟΥΝΦΙΚΥΠ
  • [14] Εκπρόσωπος - Δηλώσεις Ντενκτάς
  • [15] ΓΓ ΑΚΕΛ - Κυπριακό - Δηλώσεις
  • [16] Τιμές Συναλλάγματος έναντι της Κυπριακής Λίρας
  • [17] Ράλλι Κύπρος - Ρεκόρ συμμετοχών
  • [18] Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου
  • [19] Τζιακούρμας - Ευρωπαϊκό Δικαστήριο - Πελίδης

  • [01] Ποδόσφαιρο - Νίκη της Αστυνομίας

    ΚΥΠΕ - 10/05/2001

    Η ομάδα της Κυπριακής Αστυνομίας πέτυχε ευρεία νίκη με 4 - 1 επί της αντίστοιχης ομάδας της Ελβετίας.

    Ο αγώνας που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο ΓΣΠ, ήταν στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αστυνομικών.

    (ΚΥΠΕ/ΛΠΕ/ΓΠ)

    [02] Παγκόσμιοι Σκητ - Κυπριακές επιδόσεις

    ΚΥΠΕ - 10/05/2001

    Τρία μετάλλια (χρυσό, αργυρό, χάλκινο) μια πέμπτη και έξι ολυμπιακά όρια ήταν ο συγκομιδή από τη συμμετοχή Κυπρίων σκοπευτών στους Παγκόσμιους Αγώνες Σκοποβολής που ολοκληρώθηκαν χθες στο Κάιρο.

    Το χρυσό μετάλλιο, εξασφάλισε η Εθνική Εφήβων στο Σκητ με τους Μάκη Γεωργίου, Αδάμο Λουκά και Μάριο Πετρίδη οι οποίοι πέτυχαν 347/375 δίσκους, 6 περισσότερους από την 2η ομάδα των ΗΠΑ 341/375 και 8 από την 3η Ιταλία 339/375.

    (ΚΥΠΕ/ΛΠΕ/ΓΠ)

    [03] Νίκος Σαμψών - Θάνατος - Κηδεία

    ΚΥΠΕ - 10/05/2001

    Το απόγευμα του Σαββάτου θα γίνει η κηδεία του Νίκου Σαμψών, που πέθανε χθες βράδυ σε ηλικία 66 χρόνων, σε ιδιωτική κλινική της Λευκωσίας όπου νοσηλευόταν τους τελευταίους δυο μήνες υποφέροντας από καρκίνο.

    Η σορός του θα εκτίθεται από τις 11 αύριο το πρωί μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου στα γραφεία της εφημερίδας του "Η Μάχη" για να τον αποχαιρετήσουν οι συναγωνιστές και φίλοι του. Λεπτομέρειες για την κηδεία του θα ανακοινωθούν αργότερα.

    (ΚΥΠΕ/ΝΜΑ/ΓΠ)

    [04] Παπάσταυρος Παπαγαθαγγέλου - Θάνατος

    ΚΥΠΕ - 10/05/2001

    Πέθανε σε ηλικία 90 χρόνων ο αγωνιστής της Ενωσης και στρατολόγος της ΕΟΚΑ Παπάσταυρος Παπαγαθαγγέλου γύρω στις 6:30 σήμερα το πρωί, στην οικία του στην Αγία Βαρβάρα Λευκωσίας.

    Ο Παπάσταυρος Παπαγαθαγγέλου υπήρξε αγωνιστής για την Ενωση της Κύπρου με την Ελλάδα και ο στρατολόγος της ΕΟΚΑ από τα προπαρασκευαστικά χρόνια του απελευθερωτικού αγώνα και καθ' όλη τη διάρκειά του.

    (ΚΥΠΕ/ΝΜΑ/ΓΠ)

    [05] ΓΓ ΟΗΕ - Ελληνας ΥΠΕΞ

    KYΠΕ - 10/05/2001

    Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Κόφι Ανάν εξέφρασε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργο Παπανδρέου την επιθυμία του να συνεχίσει να παρέχει τη βοήθειά του στα μέρη στην Κύπρο μέσω της αποστολής των καλών του υπηρεσιών και την πεποίθησή του ότι μια δίκαιη και βιώσιμη συνολική διευθέτηση μπορεί να επιτευχθεί μέσω διαπραγματεύσεων.

    Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Γενικού Γραμματέα για τη συνάντηση στην οποία επίσης σημειώνεται ότι "ο Γενικός Γραμματέας αναφέρθηκε επίσης στη σημασία που έχει η υποστήριξη από την Ελλάδα στην αποστολή των καλών του υπηρεσιών".

    (ΚΥΠΕ/ΜΚ/ΓΠ)

    [06] (Κ) Ντενκτάς - Τέκογουλ - Οργανώσεις

    ΚΥΠΕ 10/05/2001

    Ο κατοχικός ηγέτης Ραούφ Ντενκτάς δήλωσε ότι καταβάλλονται προσπάθειες από οργανωμένα σύνολα για την απελευθέρωση του Τ/Κ Ομέρ Γκαζίλ Τέκογουλ, ο οποίος βρίσκεται στις Κεντρικές Φυλακές της Κυπριακής Δημοκρατίας, μετά την καταδίκη του για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών.

    Οπως είπε ο κ. Ντενκτάς, ο ίδιος δεν θα ήθελε τη δημιουργία οποιουδήποτε επεισοδίου γιατί, όπως είπε, "ένα επεισόδιο στην Πύλα θα δυσχέραινε τη θέση των Τ/Κ".

    (ΚΥΠΕ/ΣΑ/ΓΣΑ/ΓΠ)

    [07] (Κ) Πρόεδρος ΔΗΚΟ - Συνέντευξη

    Αλλαγή στη βάση των συνομιλιών θα οδηγήσει ουσιαστικά σε λύση που θα αποκλείει την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ενωση, ενώ εμμονή του Τ/Κ ηγέτη στις προϋποθέσεις του θα επιφέρει την κατάρρευση των συνομιλιών με αποτέλεσμα τον επιμερισμό της ευθύνης και στις δύο πλευρές, εκτιμά ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΚΟ) Τάσσος Παπαδόπουλος, ο οποίος θεωρεί πως η Ε/κ πλευρά δεν είναι υποχρεωμένη να αποδεκτεί οποιαδήποτε πρόταση για λύση, ώστε να αποδείξει την καλή της θέληση αλλά να χρησιμοποιήσει το ευρωπαϊκό κεκτημένο ως ένα "ισχυρό θεμέλιο," που θα κατευθύνει τις διακοινοτικές συνομιλίες στην ορθή τους βάση.

    Σε συνέντευξή του στο ΚΥΠΕ, ενόψει των βουλευτικών εκλογών, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι η Τουρκία δεν φαίνεται να αισθάνεται αποφασιστικές πιέσεις αναφορικά με τη στάση της στο Κυπριακό, σε συνάρτηση με την ενταξιακή πορεία της χώρας, προσθέτοντας πως η συμμόρφωση της Αγκυρας με το ευρωπαϊκό κεκτημένο ξεκινά παράλληλα με την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων, που δεν φαίνεται να είναι πολύ σύντομη.

    (ΚΥΠΕ/ΜΜ/ΓΠ)

    [08] (Κ) Κηδεία Νίκου Σαμψών

    ΚΥΠΕ 10/05/2001

    Η κηδεία του Νίκου Σαμψών, ο οποίος απεβίωσε χθες το βράδυ, θα γίνει το Σάββατο, 12 Μαϊου, στις 3.00 το απόγευμα από τον ιερό ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας στην Παλλουριώτισσα.

    Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λευκωσία.

    (ΚΥΠΕ/ΑΑΡ/ΓΠ)

    [09] (Κ) Εκπρόσωπος - ΓΓ ΟΗΕ - ΥΠΕΞ Ελλάδας

    ΚΥΠΕ 10/05/2001

    Υπάρχει πληροφόρηση ότι θα αναληφθεί εντατική προσπάθεια μετά τις βουλευτικές εκλογές με στόχο το σπάσιμο του αδιεξόδου και την επανέναρξη των εκ του σύνεγγυς συνομιλιών, δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μιχάλης Παπαπέτρου, κληθείς να σχολιάσει τη χθεσινή συνάντηση στη Νέα Υόρκη του Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργου Παπανδρέου με το Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Κόφι Ανάν.

    "Δεν είναι μυστικό ότι από διάφορες πλευρές υπάρχει πληροφόρηση ότι μετά τις βουλευτικές εκλογές θα αναληφθεί μια εντατική προσπάθεια να σπάσει το αδιέξοδο στο Κυπριακό και να επαναρχίσουν οι εκ του σύνεγγυς συνομιλίες," δήλωσε ο Εκπρόσωπος.

    (ΚΥΠΕ/ΜΜ/ΓΠ)

    [10] (Κ) Πρόεδρος Δημοκρατίας - Ζεύγος Τζιακούρμα

    ΚΥΠΕ 10/05/2001

    Ο Πανίκος Τζιακούρμας και η οικογένειά του καταχωρούν σύντομα προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την απαγωγή και παράνομη κράτηση του Ε/Κ εργολάβου στα μπουντρούμια του κατοχικού καθεστώτος.

    Ο κ. Τζιακούρμας και η σύζυγός του Νίκη, δήλωσαν σήμερα ύστερα από συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη στο Προεδρικό Μέγαρο, ότι την υπόθεση έχουν αναλάβει οι Ελληνοκύπριοι δικηγόροι Κύπρος Χρυσοστομίδης και Νίκος Πελίδης καθώς και ο Βρετανός δικηγόρος Γκρίνγουιν.

    (ΚΥΠΕ/ΜΚ/ΑΑΡ/ΓΠ)

    [11] (K) Εκπρόσωπος - Εισαγγελέας της Δημοκρατίας - Δηλώσεις

    ΚΥΠΕ 10/05/2001

    Η κυβέρνηση θεωρεί πως ανώτεροι αξιωματούχοι του κράτους, όπως ο Γενικός Εισαγγελέας και ο Υπουργός Εξωτερικών, δεν είναι ανομιμοποίητοι ως μέλη της κουστωδίας του Προέδρου της Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη στις συνομιλίες για το Κυπριακό.

    Τη θέση αυτή εξέφρασε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μιχάλης Παπαπέτρου, κληθείς να σχολιάσει χθεσινές δηλώσεις του εισαγγελέα της Δημοκρατίας Ακη Παπασάββα ότι ο Γενικός Εισαγγελέας Αλέκος Μαρκίδης είναι "ανομιμοποίητος ως μέλος της κουστωδίας των ανομιμοποίητων κουστωδιών" του Προέδρου, όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Χαραυγή."

    (ΚΥΠΕ/ΜΜ/ΓΠ)

    [12] (Κ) Εκπρόσωπος - Θάνατος Νίκου Σαμψών

    ΚΥΠΕ 10/05/2001

    Η κυβέρνηση διά του Εκπροσώπου της Μιχάλη Παπαπέτρου εξέφρασε τη συμπάθειά της στην οικογένεια του Νίκου Σαμψών για το θάνατό του και ανακοίνωσε ότι δεν προτίθεται να εκπροσωπηθεί στην κηδεία του εκλιπόντος.

    "Θέλω να εκφράσω τη συμπάθεια προς την οικογένεια του Νίκου Σαμψών για το θάνατο του προσφιλούς τους προσώπου," δήλωσε ο Εκπρόσωπος.

    (ΚΥΠΕ/ΜΜ/ΓΠ)

    [13] (Κ) Πρέσβης Ζακχαίος - Ηνωμένα Εθνη - ΟΥΝΦΙΚΥΠ

    ΚΥΠΕ 10/05/2001

    Ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Κύπρου στα Ηνωμένα Εθνη, Πρέσβης Σώτος Ζακχαίος, επέστησε την προσοχή της Γραμματείας των Ηνωμένων Εθνών στην ανάγκη να είναι προσεκτική και να χρησιμοποιεί τη σωστή γλώσσα όταν αναφέρεται στους πολιτικούς όρους εντολής της αποστολής του ΟΗΕ ώστε η γλώσσα αυτή να μην αποκλίνει από τις παραμέτρους που έθεσε το Συμβούλιο Ασφαλείας για την κατάσταση στην Κύπρο.

    Μιλώντας στα πλαίσια συνεδρίας της Πέμπτης Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για το θέμα της χρηματοδότησης της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, ο κ. Ζακχαίος είπε ότι η κυπριακή κυβέρνηση επανεξετάζει το ύψος της εθελοντικής της συνεισφοράς της στον προϋπολογισμό της ΟΥΝΦΙΚΥΠ ενόψει και του γεγονότος ότι η Κύπρος υπόκειται σε σταδιακή αύξηση της συνεισφοράς της στο ταμείο των υποχρεωτικών συνεισφορών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις με βάση το νέο σύστημα που υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση.

    (ΚΥΠΕ/ΜΚ/ΓΠ)

    [14] (Κ) Εκπρόσωπος - Δηλώσεις Ντενκτάς

    ΚΥΠΕ 10/05/2001

    Η κυβέρνηση δεν γνωρίζει οτιδήποτε αναφορικά με πληροφορίες ότι κάποια οργάνωση στα κατεχόμενα προτίθεται να δημιουργήσει επεισόδια με στόχο την απελευθέρωση του Τ/Κ Ομέρ Τέκογουλ, ο οποίος εκτίει δεκαετή ποινή φυλάκισης στις Κεντρικές Φυλακές για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών.

    Αυτό δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μιχάλης Παπαπέτρου σχολιάζοντας δηλώσεις του κατοχικού ηγέτη περί προσπαθειών για απελευθέρωση του Τ/Κ έμπορου ναρκωτικών Ομέρ Τέκογουλ.

    (ΚΥΠΕ/ΜΜ/ΓΠ)

    [15] (Κ) ΓΓ ΑΚΕΛ - Κυπριακό - Δηλώσεις

    ΚΥΠΕ 10/05/2001

    Η κυβέρνηση έπρεπε να είχε ήδη κάνει διαβήματα έτσι ώστε το Συμβούλιο Ασφαλείας, ο Γενικός Γραμματέας του Ηνωμένων Εθνών Κόφι Ανάν αλλά και ο διεθνής παράγοντας να υποδείξουν στον Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς ότι η επανέναρξη των συνομιλιών πρέπει να είναι στη σωστή βάση, δήλωσε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Δημήτρης Χριστόφιας, χαρακτηρίζοντας ως "φυσική εξέλιξη" τις προσπάθειες αναζωογόνησης των συνομιλιών για το Κυπριακό.

    Ερωτηθείς κατά πόσο αναμένεται κάποια κίνηση στο Κυπριακό, ο κ. Χριστόφιας είπε ότι "η προσπάθεια είναι απλώς να φέρουν την τουρκική πλευρά στις συνομιλίες" και ευχήθηκε όπως αυτή η προσπάθεια "να μην είναι μέσω νέου εξευμενισμού".

    (ΚΥΠΕ/ΓΣΑ/ΓΠ)

    [16] (Κ) Τιμές Συναλλάγματος έναντι της Κυπριακής Λίρας

    ΚΥΠΕ 10/05/2001

    Επίσημες Τιμές Συναλλάγματος έναντι της Κυπριακής Λίρας για πράξεις άμεσης παράδοσης

    Κατά τη συνεδρίαση καθορισμού τιμών συναλλάγματος στις 10/5/2001 διαμορφώθηκαν οι πιο κάτω ισοτιμίες για πράξεις άμεσης παράδοσης, που οι τράπεζες είναι υπόχρεες να εφαρμόσουν στις συναλλαγές με αξία μεγαλύτερη των ΛΚ 12.000 αν τούτο συμφωνηθεί εκ των προτέρων με τον πελάτη:

    Τηλεγραφικά Εμβάσματα

    -----------------------------------------------------------------
                                     Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    ΕΥΡΩ                             1,7240          1,7343
    Δολάριο ΗΠΑ                      1,5286          1,5377
    Λίρα Αγγλίας                     1,0738          1,0802
    -----------------------------------------------------------------
    
             Τιμές των εθνικών νομισμάτων των χωρών της ΟΝΕ
                 έναντι της Κυπριακής Λίρας με βάση τις
                      αμετάκλητες ισοτιμίες τους
                   -----------------------------------
    
                                     Τηλεγραφικά Εμβάσματα
    -----------------------------------------------------------------
                                     Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    
    Δραχμή Ελλάδας                   587,4500        591,9600
    Εσκούδος Πορτογαλίας             345,6310        347,6959
    Λίρες Ιρλανδίας                    1,3578          1,3659
    Λιρέττα Iταλίας                3.338,1295      3.358,0731
    Μάρκο Γερμανίας                    3,3719          3,3920
    Μάρκα Φιλλανδίας                  10,2504         10,3117
    Πεσέτα Ισπανίας                  286,8495        288,5632
    Σελλίνι Αυστρίας                  23,7228         23,8645
    Φιορίνι Ολλανδίας                  3,7992          3,8219
    Φράγκο Βελγίου                    69,5460         69,9615
    Φράγκο Γαλλίας                    11,3087         11,3763
    Φράγκο Λουξεμβούργου              69,5460         69,9615
    -----------------------------------------------------------------
    
    (ΚΥΠΕ/ΓΠ)

    [17] (Κ) Ράλλι Κύπρος - Ρεκόρ συμμετοχών

    ΚΥΠΕ 10/05/2001

    Ρεκόρ για τη φετινή περίοδο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος αποτελεί ο αριθμός συμμετοχών στο Ράλλι Κύπρος 2001, με έξι εργοστασιακές ομάδες, πέντε εκ των οποίων με τρία πληρώματα.

    Η περίοδος υποβολής των συμμετοχών για το Ράλλι Κύπρος 2001, που θα διεξαχθεί στις 1 - 3 Ιουνίου, έχει ήδη λήξει με τον αριθμό να κλείνει στις 80 που είναι και ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός, σύμφωνα με τους κανονισμούς.

    (ΚΥΠΕ/ΡΜ/ΓΠ)

    [18] Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου

    ΚΥΠΕ - 10/05/2001

    Ο Δείκτης Τιμών Μετοχών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου διαμορφώθηκε στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση ως ακολούθως:

    Γενικός Δείκτης ΧΑΚ                           201,96 (-0,92)
    
    Συνολικό Ποσό Συναλλαγών      £ 12.641.091
    
    Δείκτης FTSE/CYSE 20         CYP              829,72 (-0,99)
    
    Δείκτες Τιμών Ανά Κλάδο
    
    Τραπεζικοί Οργανισμοί         £    711.072    203,91 (-0,98)
    Εγκεκριμένοι Επενδυτικοί
        Οργανισμοί                £    566.681    193,15 (-0,37)
    Ασφαλιστικοί Οργανισμοί       £     70.002     69,61 (-0,85)
    Βιομηχανικές Εταιρείες        £    311.134     69,84 (-1,24)
    Τουριστικές Επιχειρήσεις      £    589.028    155,34 (-0,31)
    Εμπορικές Εταιρείες           £    331.763     52,92 (-1,42)
    Ετ. Οικοδομήσιμων Υλών        £     92.844     70,99 (-0,07)
    Ετ. Πληροφορικής              £  1.819.152     54,21 (-2,31)
    Ετ. Χρηματοοικονομικών Υπηρ.  £  4.952.989     41,82 (-0,99)
    Ετ. Ιχθυοπαραγωγής & Εμπορίας
        Ψαριών                    £    304.111     60,65 (-0,67)
    Ξενοδοχεία                    £    691.454    103,48 (-0,57)
    Αλλες Εταιρείες               £  1.582.711    244,04 (-0,42)
    
    Η τρίτη στήλη παρουσιάζει την ποσοστιαία μεταβολή του δείκτη από την προηγούμενη χρηματιστηριακή συνάντηση.
    (KYΠΕ/ΓΠ)

    [19] Τζιακούρμας - Ευρωπαϊκό Δικαστήριο - Πελίδης

    ΚΥΠΕ - 10/05/2001

    Η προσφυγή του Πανίκου Τζιακούρμα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα βασίζεται πάνω στην απαγωγή και κακοποίησή του από τις κατοχικές δυνάμεις.

    Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος Νίκος Πελίδης, που μαζί με τον Κύπρο Χρυσοστομίδη και Βρετανούς δικηγόρους θα εκπροσωπήσουν τον κ. Τζιακούρμα, "το γεγονός είναι ένα, ότι ο άνθρωπος αυτός απήχθη και κακοποιήθη από τις κατοχικές δυνάμεις".

    (ΚΥΠΕ/ΑΧΑ/ΓΠ)
    ΚΥΠΕ ΤΕΛΟΣ
    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Thursday, 10 May 2001 - 12:02:04 UTC