Looking for info on Diploma validation in Greece (a.k.a. DIKATSA)? Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek (AM), 01-01-22

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ποδόσφαιρο - Αποτελέσματα - Βαθμολογία
  • [02] Καλαθόσφαιρα - Αποτελέσματα - Βαθμολογία
  • [03] Πρόεδρος Κληρίδης - Υδατικό - Ανακοίνωση (1)
  • [04] Ντενκτάς - Τουρκία - Κυπριακό
  • [05] Πρόεδρος ΝΕΟ - Βρετανία
  • [06] Πρόεδρος Βουλής - Μόσχα
  • [07] Πρόεδρος Κληρίδης - Υδατικό - Ανακοίνωση (2)
  • [08] ΥΠΕΞ - Ισπανία
  • [09] Υπουργός Γεωργίας - Υδατικό
  • [10] Πρόεδρος Δημοκρατίας - Μετάλλια Αλτρουισμού
  • [11] "Τέρπανδρος" - Αρχαία ελληνικά μουσικά όργανα - Συναυλία
  • [12] Δελτίο Ενδεικτικών Τιμών Συναλλάγματος
  • [13] Τιμές Συναλλάγματος έναντι της Κυπριακή Λίρας
  • [14] Βρετανός Υπατος Αρμοστής - Υπόθεση Τζιακούρμα
  • [15] Χρηματιστήριο - Σημαντικές απώλειες
  • [16] Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου

  • [01] Ποδόσφαιρο - Αποτελέσματα - Βαθμολογία

    ΚΥΠΕ - 22/1/200

    Ο Ολυμπιακός κατάφερε χθες να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στο νέο ΓΣΠ και ενώ έχανε με 2 - 0 από τον Άρη, κέρδισε με 3 - 2 και διατήρησε επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας.

    Χαρακτηριστικό της αγωνιστικής είναι η νέα βαθμολογική απώλεια της Ανόρθωσης, που εξήλθε ισόπαλη 1 - 1 με τη Νέα Σαλαμίνα στο "Αμμόχωστος". Αποτέλεσμα της νέας απώλειας ήταν να αποκτήσει "συγκάτοικους" στην πρώτη θέση, αφού η Ομόνοια και η ΑΕΛ νίκησαν έστω και δύσκολα τη Δόξα και τον Εθνικό Άχνας με 2 - 1 και 1 - 0 αντίστοιχα.

    Στους άλλους αγώνες το ΑΠΟΕΛ επεκράτησε άνετα του Διγενή Μόρφου με 3 -0, ενώ η Ένωση Νέων Παραλιμνίου και η ΑΕ Πάφος εξήλθαν ισόπαλες στην έδρα τους με Απόλλωνα και ΑΕΚ με 3 - 3 και 1 - 1 αντίστοιχα.

    Στη βαθμολογία προηγούνται η Ανόρθωση, η Ομόνοια και η ΑΕΛ με 33 βαθμούς και ακολουθούν ο Ολυμπιακός με 28, ο Απόλλωνας με 26, η ΑΕΚ με 25, το ΑΠΟΕΛ με 23, ο Εθνικός Άχνας, η Νέα Σαλαμίνα και η ΑΕ Πάφος με 17, η Δόξα με 15, το Παραλίμνι με 12, ο Διγενής Μόρφου με 5 και ο Άρης με 4 βαθμούς.

    (ΚΥΠΕ/ΙΤΣ/ΓΠ)

    [02] (Κ) Καλαθόσφαιρα - Αποτελέσματα - Βαθμολογία

    ΚΥΠΕ - 22/1/2001

    Σε χθεσινοβραδινούς αγώνες που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας Ανδρών, η ΑΕΛ επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού με 112 - 77 και η ΑΕΚ του Αχιλλέα Αγρού με 74 - 69.

    Στους άλλους αγώνες σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: ΕΝΑΔ - ΠΑΕΕΚ Κερύνειας 106 - 82 Κεραυνός - ΑΠΟΕΛ 74 - 72 Ομόνοια - Απόλλων 87 - 98 Παραλίμνι - Αχιλλέας Καϊμακλίου 45 - 92

    Στη βαθμολογία προηγείται ο Κεραυνός με 36 βαθμούς και ακολουθούν η ΑΕΛ και ο Απόλλωνας με 35, το ΑΠΟΕΛ με 34, η ΑΕΚ με 31, ο Αχιλλέας Καϊμακλίου με 27, η Ομόνοια με 26, η ΕΝΑΔ, ο Αχιλλέας Αγρού και ο Παναθηναϊκός με 25, η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας με 22 και το Παραλίμνι με 20 βαθμούς.

    (ΚΥΠΕ/ΙΤΣ/ΓΠ)

    [03] (Κ) Πρόεδρος Κληρίδης - Υδατικό - Ανακοίνωση (1)

    ΚΥΠΕ - 22/1/2001

    Την πλήρη άρση των περικοπών στην παροχή νερού, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης, τονίζοντας ότι από σήμερα το κάθε νοικοκυριό θα έχει πόσιμο νερό επί 24ωρου βάσεως. Ο Πρόεδρος Κληρίδης επεσήμανε ωστόσο ότι πρέπει να γίνεται λογική και ορθολογιστική χρήση του νερού, καλώντας το κοινό να κάνει "χρήση και όχι κατάχρηση", όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Ανακοινώνοντας τα καλά νέα σε δημοσιογραφική διάσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο, πλαισιούμενος από τον Υπουργό Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Κώστα Θεμιστοκλέους, ο Πρόεδρος Κληρίδης χαρακτήρισε το υδατικό ως ένα από τα πιο κρίσιμα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα, υπενθυμίζοντας ότι η Κύπρος αντιμετωπίζει παρατεταμένες περιόδους ανομβρίας.

    (ΚΥΠΕ/ΜΚ/ΜΑ/ΓΠ)

    [04] (Κ) Ντενκτάς - Τουρκία - Κυπριακό

    ΚΥΠΕ 22/01/2001

    Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ραούφ Ντενκτάς μεταβαίνει στην Τουρκία την Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου, για να συναντηθεί με Τούρκους δημοσιογράφους, τους οποίους θα ενημερώσει για τις απόψεις του στο Κυπριακό και θα προσπαθήσει να διασκεδάσει επικριτικά σχόλια που έγιναν στον τουρκικό Τύπο.

    Σύμφωνα με την Τ/κ εφημερίδα "Κίπρις", ο κ. Ντενκτάς παρουσιάζεται ενοχλημένος από δημοσιεύματα στον τουρκικό Τύπο ότι η Κύπρος είναι το εμπόδιο για ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ).

    (ΚΥΠΕ/ΣΑ/ΙΤΣ/ΓΠ)

    [05] (Κ) Πρόεδρος ΝΕΟ - Βρετανία

    ΚΥΠΕ 22/01/2001

    Ο Πρόεδρος των Νέων Οριζόντων Νίκος Κουτσού βρίσκεται από χθες στη Βρετανία, όπου σήμερα θα μιλήσει σε συνεστίαση στην Κυπριακή Εστία, στο Μπέρμινγκχαμ, με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.

    Ο κ. Κουτσού, ο οποίος συνοδεύεται από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο των ΝΕΟ Χρήστος Κληρίδη, θα έχει σειρά επαφών με στελέχη της ομογένειας.

    (ΚΥΠΕ/ΜΑ/ΓΠ)

    [06] (Κ) Πρόεδρος Βουλής - Μόσχα

    ΚΥΠΕ 22/01/2001

    Μεγάλης σημασίας είναι ο ρόλος της Ρωσίας στο Κυπριακό διότι η χώρα αυτή είναι μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και παραδοσιακά υποστηρίζει την υπόθεση της Κύπρου, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής Σπύρος Κυπριανού, κατά την αναχώρησή του για τη Μόσχα όπου θα βραβευθεί από το Διεθνές Ιδρυμα για την Ενότητα των Ορθοδόξων Χριστιανικών Εθνών και τον Πατριάρχη Αλέξιο.

    Ταυτόχρονα ο κ. Κυπριανού εξέφρασε κάποιες επιφυλάξεις αναφορικά με την πολιτική που θα ακολουθήσει η νέα αμερικανική κυβέρνηση ως προς το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι χρειάζεται πολλή δουλειά στο θέμα αυτό από τις κυβερνήσεις Κύπρου και Ελλάδας.

    (ΚΥΠΕ/ΜΑΝ/ΙΤΣ/ΓΠ)

    [07] (Κ) Πρόεδρος Κληρίδης - Υδατικό - Ανακοίνωση (2)

    ΚΥΠΕ - 22/1/2001

    "Από σήμερα τερματίζεται οριστικά το καθεστώς των περικοπών. Από σήμερα το κάθε νοικοκυριό, σε κάθε περιοχή της ελεύθερης Κύπρου, θα έχει συνεχή και πάνω σε 24ωρη βάση, παροχή πόσιμου νερού", ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης σε δημοσιογραφική διάσκεψη που παραχώρησε στο Προεδρικό Μέγαρο.

    Ο Πρόεδρος Κληρίδης επεσήμανε ότι η λύση του προβλήματος "κατέστη δυνατή γιατί έχει προχωρήσει σημαντικά ο συνολικός κυβερνητικός σχεδιασμός για το υδατικό και ιδιαίτερα το πρόγραμμα των αφαλατώσεων", αλλά και λόγω της σύγχρονης τεχνολογίας η οποία, είπε, "μας επιτρέπει να λύσουμε το πρόβλημα και να έχουμε επάρκεια νερού για οικιακή, βιομηχανική και γεωργική χρήση".

    (ΚΥΠΕ/ΜΚ/ΜΑ/ΓΠ)

    [08] ΥΠΕΞ - Ισπανία

    ΚΥΠΕ - 22/1/2001

    Μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη προς το Βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος μεταφέρει ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, ο οποίος αναχώρησε σήμερα για την Ισπανία, όπου θα πραγματοποιήσει τετραήμερη επίσημη επίσκεψη.

    Ο ΥΠΕΞ μεταβαίνει στην Ισπανία με πρόσκληση του Ισπανού ομόλογού του Josep Pique με στόχο την προώθηση της ενταξιακής πορείας της Κύπρου, την επεξήγηση των τελευταίων εξελίξεων στο Κυπριακό και σειρά συναντήσεων με τους Προέδρους του ισπανικού Κοινοβουλίου, της Γερουσίας και των Επιτροπών Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Κοινοβουλίου.

    (ΚΥΠΕ/ΜΑΝ/ΙΤΣ/ΓΠ)

    [09] Υπουργός Γεωργίας - Υδατικό

    ΚΥΠΕ - 22/1/2001

    "Η κυβέρνηση δεν έχει καμία πρόθεση αυτή την περίοδο να προχωρήσει σε αύξηση της τιμής του νερού", διαβεβαίωσε σήμερα ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Κώστας Θεμιστοκλέους, απαντώντας σε ερωτήσεις μετά την εξαγγελία από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη της πλήρης άρσης των περικοπών στην παροχή νερού από σήμερα.

    Ο κ. Θεμιστοκλέους σημείωσε ότι δεν υπάρχει καμία σκοπιμότητα στην εξαγγελία αυτή λίγους μήνες πριν από τις βουλευτικές εκλογές. Είπε πως βρίσκεται σε ισχύ η πρόταση προς την Τ/κ κοινότητα για συνεργασία προς επίλυση του υδατικού προβλήματος.

    (ΚΥΠΕ/ΜΚ/ΓΠ)

    [10] Πρόεδρος Δημοκρατίας - Μετάλλια Αλτρουισμού

    ΚΥΠΕ - 22/1/2001

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης τίμησε σήμερα με το Μετάλλιο Αλτρουισμού και Αυτοθυσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας τα τέσσερα μέλη της κυπριακής αστυνομίας και τα τρία μέλη της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας, τα οποία υπηρετούν στις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, οι οποίοι θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους διέσωσαν στις 13 Δεκεμβρίου 2000 το εννιαμελές πλήρωμα του πλοίου "Royal Prince", το οποίο επιστρέφοντας από το Λίβανο, όπου είχε μεταφέρει λαθρομετανάστες, έπεσε σε θαλασσοταραχή και βυθίστηκε.

    Μιλώντας κατά την τελετή της απομονής των μεταλλίων, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος Κληρίδης συνεχάρη τους εφτά άντρες, αναφέροντάς τους ότι το πνεύμα του αλτρουισμού και της αυτοθυσίας που έδειξαν προκαλούν αισθήματα περηφάνιας σε όλους μας και πως δικαιολογημένα έχουν κερδίσει το θαυμασμό και την εκτίμηση του λαού μας.

    (ΚΥΠΕ/ΜΚ/ΓΠ)

    [11] (Κ) "Τέρπανδρος" - Αρχαία ελληνικά μουσικά όργανα - Συναυλία

    ΚΥΠΕ - 22/01/2001

    Ο Τέρπανδρος, η πρώτη ορχήστρα αρχαίων ελληνικών μουσικών οργάνων που έχει ιδρυθεί στην Κύπρο, παρουσιάζεται επίσημα στο κυπριακό κοινό μεθαύριο Τετάρτη σε μια μοναδική για τα διεθνή πολιτιστικά δρώμενα συναυλία.

    Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, στη λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία, στις 8 μ.μ. από το Ποσειδώνειο Πολιτιστικό Κέντρο Επικοινωνίας, με το οποίο ο "Τέρπανδρος" έχει αρχίσει συνεργασία στην οργάνωση και τις δραστηριότητές του. (ΚΥΠΕ/ΘΘ/)

    [12] (Κ) Δελτίο Ενδεικτικών Τιμών Συναλλάγματος

    ΚΥΠΕ - 22/01/2001

    Με βάση τις ισοτιμίες που ίσχυαν στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος κατά το κλείσιμο της συνεδριάσης καθορισμού τιμών συναλλάγματος στην Κύπρο στις 22/1/2001, ενδεικτικά οι ισοτιμίες των πιο κάτω νομισμάτων έναντι της Κυπριακής Λίρας διαμορφώθηκαν ως εξής:

    -----------------------------------------------------------------
                                     Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
          Γεν Iαπωνίας               186,5038        187,9958
          Δολ. Αυστραλίας              2,9003          2,9235
          Δολ. Καναδά                  2,4218          2,4411
          Κορώνες Δανίας              12,8615         12,9643
          Κορώνες Νορβηγίας           14,1416         14,2547
          Κορώνες Σουηδίας            15,3374         15,4600
          Φράγκα Eλβετίας              2,6413          2,6624
    -----------------------------------------------------------------
    
    (ΚΥΠΕ/ΡΑΓ)

    [13] (Κ) Τιμές Συναλλάγματος έναντι της Κυπριακή Λίρας

    ΚΥΠΕ - 22/01/2001

    Επίσημες Τιμές Συναλλάγματος έναντι της Κυπριακής Λίρας για πράξεις άμεσης παράδοσης

    Κατά τη συνεδρίαση καθορισμού τιμών συναλλάγματος στις 22/1/2001 διαμορφώθηκαν οι πιο κάτω ισοτιμίες για πράξεις άμεσης παράδοσης, που οι τράπεζες είναι υπόχρεες να εφαρμόσουν στις συναλλαγές με αξία μεγαλύτερη των ΛΚ 12.000 αν τούτο συμφωνηθεί εκ των προτέρων με τον πελάτη:

    Τηλεγραφικά Εμβάσματα

    -----------------------------------------------------------------
                                     Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    ΕΥΡΩ                             1,7251          1,7354
    Δολάριο ΗΠΑ                      1,6048          1,6144
    Λίρα Αγγλίας                     1,0990          1,1055
    -----------------------------------------------------------------
    
             Τιμές των εθνικών νομισμάτων των χωρών της ΟΝΕ
                 έναντι της Κυπριακής Λίρας με βάση τις
                      αμετάκλητες ισοτιμίες τους
                   -----------------------------------
    
                                     Τηλεγραφικά Εμβάσματα
    -----------------------------------------------------------------
                                     Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    
    Δραχμή Ελλάδας                   587,8300        591,3400
    Εσκούδος Πορτογαλίας             345,8515        347,9165
    Λίρες Ιρλανδίας                    1,3586          1,3667
    Λιρέττα Iταλίας                3.340,2594      3.360,2030
    Μάρκο Γερμανίας                    3,3740          3,3941
    Μάρκα Φιλλανδίας                  10,2570         10,3182
    Πεσέτα Ισπανίας                  287,0325        288,7463
    Σελλίνι Αυστρίας                  23,7379         23,8796
    Φιορίνι Ολλανδίας                  3,8016          3,8243
    Φράγκο Βελγίου                    69,5904         70,0059
    Φράγκο Γαλλίας                    11,3159         11,3835
    Φράγκο Λουξεμβούργου              69,5904         70,0059
    -----------------------------------------------------------------
    
    (ΚΥΠΕ/ΡΑΓ)

    [14] (Κ) Βρετανός Υπατος Αρμοστής - Υπόθεση Τζιακούρμα

    ΚΥΠΕ - 22/01/2001

    Ο Υπατος Αρμοστής της Βρετανίας στη Λευκωσία Εντουαρντ Κλέι δήλωσε σήμερα ότι η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων θα προβεί μεθαύριο Τετάρτη σε αναπαράσταση των γεγονότων, στο πλαίσιο της προσπάθειας των Βρετανών να εξακριβώσουν όσο το δυνατό περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σύμφωνα με την έκφραση του κ. Κλέι "ο κ. Τζιακούρμας εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του" και " για τα γεγονότα που προηγήθηκαν της σύλληψης του στο βορρά".

    Σε δηλώσεις του έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, όπου παρέστη σε τελετή απονομής του Μεταλλίου Αλτρουισμού και Αυτοθυσίας στα πληρώματα των ελικοπτέρων που διέσωσαν τους ναυαγούς του πλοίου "Royal Prince", ο κ. Κλέι μίλησε ακόμα για "νομικές διαδικασίες" που θα επαναρχίσουν "στο βορρά" στις 30 Ιανουαρίου σε σχέση με αυτή την υπόθεση και σημείωσε πως δεν πρόκειται να πει οτιδήποτε περαιτέρω καθόσον η υπόθεση "βρίσκεται υπό εκδίκαση".

    (ΚΥΠΕ/ΜΚ/ΓΠ)

    [15] (K) Χρηματιστήριο - Σημαντικές απώλειες

    ΚΥΠΕ - 22/01/2001

    Με σημαντικές απώλειες σε ποσοστό 1,94% ξεκίνησε την εβδομάδα το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ) ως αποτέλεσμα των συνεχών πιέσεων που δέχονταν σε όλη την διάρκεια της σημερινής συνάντησης οι κλάδοι των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών και των Τραπεζών. Σημαντική σε ποσοστό 2,07% ήταν και η υποχώρηση που κατέγραψε ο Δείκτης FTSE/CySE 20, κλείνοντας στις 988,14 μονάδες. Το υποτονικό κλίμα που επικράτησε και σήμερα διατήρησε τον ημερήσιο όγκο συναλλαγών στα χαμηλά επίπεδα των 9,2 εκατομμυρίων λιρών, μειωμένος κατά ένα περίπου εκ. λίρες.

    Οι ρευστοποιήσεις που εκδηλώθηκαν με το άνοιγμα της αγοράς έφεραν τον Γενικό Δείκτη στις 235 μονάδες, καταγράφοντας σημαντική πτώση της τάξης του 1,23%. Οι αυξημένες πιέσεις που δέχθηκαν στη συνέχεια τα βαριά χαρτιά του Χρηματιστηρίου, είχαν ως αποτέλεσμα να δώσουν στο Δείκτη πλάγια πτωτική πορεία. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η Τράπεζα Κύπρου σημείωσε πτώση σε ποσοστό 1,55%, η Λαϊκή 3,44%, η Ελληνική Τράπεζα 1,41%, η Sharelink 7,82%, η Λαϊκή Επενδυτική 7,69% και η Globalsoft 2,56%. Η αδυναμία, ακολούθως, των εν λόγω χαρτιών να ανακάμψουν, λόγω και του περιορισμένου αγοραστικού ενδιαφέροντος που υπήρχε στην αγορά, έφεραν το Δείκτη να κλείσει τελικά στις 233,32 μονάδες έναντι 237,93 μονάδες της περασμένης Παρασκευής, καταγράφοντας σημαντική πτώση της τάξης του 1,94%. Ο αριθμός των συναλλαγών ανήλθε στις 5.890 πράξεις.

    (ΚΥΠΕ/ΚΣΤ/ΡΑΓ)

    [16] (K) Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου

    KΥΠΕ - 22/01/2001

    Ο Δείκτης Τιμών Μετοχών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου διαμορφώθηκε στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση ως ακολούθως:

    Γενικός Δείκτης ΧΑΚ                           233,32 (-1,94)
    
    Συνολικό Ποσό Συναλλαγών      £  9.171.600
    
    Δείκτης FTSE/CYSE 20          £          0    988,14 (-2,07)
    
    Δείκτες Τιμών Ανά Κλάδο
    
    Τραπεζικοί Οργανισμοί         £  1.580.231    245,59 (-2,33)
    Εγκεκριμένοι Επενδυτικοί
        Οργανισμοί                £    668.776    241,04 (-0,63)
    Ασφαλιστικοί Οργανισμοί       £     29.807     98,83 (-2,87)
    Βιομηχανικές Εταιρείες        £    545.164     85,46 (-1,68)
    Τουριστικές Επιχειρήσεις      £    257.967    158,91 (-1,63)
    Εμπορικές Εταιρείες           £    806.525     56,94 ( 1,73)
    Υπεράκτιες Εταιρείες          £          0    105,00 ( 0,00)
    Ετ. Οικοδομήσιμων Υλών        £    258.175     70,05 (-0,27)
    Ετ. Πληροφορικής              £    437.427     68,93 (-2,52)
    Ετ. Χρηματοοικονομικών Υπηρ.  £  1.575.927     50,21 (-6,06)
    Ετ. Ιχθυοπαραγωγής & Εμπορίας
        Ψαριών                    £     36.543     84,62 (-2,77)
    Ξενοδοχεία                    £    879.218     95,09 (-1,94)
    Αλλες Εταιρείες               £  1.636.111    272,30 (-0,55)
    
    Η τρίτη στήλη παρουσιάζει την ποσοστιαία μεταβολή του δείκτη από την προηγούμενη χρηματιστηριακή συνάντηση.
    (KYΠΕ/ΡΑΓ)
    ΚΥΠΕ ΤΕΛΟΣ
    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Monday, 22 January 2001 - 14:02:05 UTC