Browse through our Interesting Nodes for Greek Language Instruction, Studies & Services Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek (AM), 01-01-12

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κυβερνητικοί ιατροί - 24ωρη απεργία
  • [02] Κίπρις - Ενοποίηση - Αντιδράσεις ΗΠΑ
  • [03] Έρογλου - Άγκυρα - Ετζεβίτ
  • [04] Τ/κ Τύπος - Ντενκτάς - Συνομιλίες
  • [05] Πρόεδρος Δημοκρατίας - Τάσσος Παπαδόπουλος - Μάουρερ
  • [06] Πρόεδρος Κληρίδης - Κασουλίδης - Τίμμερμανς
  • [07] Εκπρόσωπος - Πρόεδρος Κληρίδης - Κυπριακό - Επιστολές
  • [08] Εκπρόσωπος - Βλήματα απεμπλουτισμένου ουρανίου
  • [09] ΘΟΚ - Μπολσόι - Ενίσχυση
  • [10] Βρετανός Υπατος Αρμοστής - Χάνεϊ - Πολιτικοί αρχηγοί
  • [11] Εκπρόσωπος - Κυπριακό - Αμερικανικές ιδέες
  • [12] Φεσσάς - Αθώωση - Υπουργός Αμυνας
  • [13] ΕΔΗ - Βουλευτικές
  • [14] ΑΚΕΛ - "Σύνδρομο των Βαλκανίων"
  • [14] ΝΕΟ - Προσάρτηση κατεχομένων
  • [15] Δελτίο Ενδεικτικών Τιμών Συναλλάγματος
  • [16] Τιμές Συναλλάγματος έναντι της Κυπριακή Λίρας
  • [17] Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου

  • [01] (Κ) Κυβερνητικοί ιατροί - 24ωρη απεργία

    ΚΥΠΕ 12/01/2001

    Σε 24ωρη παγκύπρια απεργία κατέρχονται οι κυβερνητικοί ιατροί από τις 7:30 σήμερα το πρωί μέχρι τις 7:30 αύριο το πρωί, ζητώντας ικανοποίηση των μισθολογικών και άλλων αιτημάτων τους που έχουν υποβάλει στο Υπουργείο Υγείας και αναμένοντας την υποβολή προτάσεων από την κυβερνητική πλευρά για ικανοποίηση των αιτημάτων αυτών.

    Το βάρος της αντιμετώπισης των επειγόντων περιστατικών, κατά τη διάρκεια της απεργίας, αναλαμβάνει ο ιδιωτικός τομέας, μετά από συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας και επειδή στα Τμήματα Πρώτων Βοηθειών των κρατικών νοσοκομείων δεν θα υπάρχουν ιατροί. Κλειστά θα παραμείνουν και τα Εξωτερικά Ιατρεία των κρατικών νοσηλευτηρίων.

    (ΚΥΠΕ/ΝΜΑ/ΓΠ)

    [02] (Κ) Κίπρις - Ενοποίηση - Αντιδράσεις ΗΠΑ

    ΚΥΠΕ 12/01/2001

    Η Κίπρις, σε ανταπόκριση από τη Νέα Υόρκη, γράφει ότι η Ουάσινγκτον ανησύχησε από "τους ισχυρισμούς" για ενοποίηση Τουρκίας - ψευδοκράτους, ενώ την έχει καθησυχάσει η διάψευση Τούρκων αξιωματούχων ότι τα κατεχόμενα θα μετατραπούν σε νομό της Τουρκίας και ότι η τουρκική κυβέρνηση προτίθεται να προχωρήσει στην ενοποίηση.

    Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια της Κίπρις στη Νέα Υόρκη, τις ανησυχίες της Ουάσιγκτον μετέφερε στην τουρκική πλευρά ο Άλφρεντ Μόουζες, κατά την τελευταία επίσκεψή του στην περιοχή.

    (ΚΥΠΕ/ΣΑ/ΑΑΓ/ΘΘ)

    [03] (Κ) Έρογλου - Άγκυρα - Ετζεβίτ

    ΚΥΠΕ 12/01/2001

    Ο ψευδοπρωθυπουργός Ντερβίς Έρογλου, ο οποίος βρίσκεται στην Άγκυρα για τις εργασίες του συνεταιρικού συμβουλίου σύνδεσης Τουρκίας - ψευδοκράτους, έγινε χθες δεκτός από τον Πρωθυπουργό της Τουρκίας Μπουλέντ Ετζεβίτ.

    Σύμφωνα με τον Τ/κ Τύπο, συζητήθηκε μεταξύ άλλων και το σχέδιο δράσης που θα εφαρμόσει η Τουρκία στο ψευδοκράτος, προκειμένου αυτό "να απαλλαγεί από τις αρνητικές επιπτώσεις του εμπάργκο".

    (ΚΥΠΕ/ΣΑ/ΑΑΓ/ΘΘ)

    [04] (Κ) Τ/κ Τύπος - Ντενκτάς - Συνομιλίες

    ΚΥΠΕ 12/01/2001

    Ο Τ/κ Τύπος προβάλλει σήμερα την απόφαση του Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς να μην μεταβεί στη Γενεύη για τον έκτο γύρο των εκ του σύνεγγυς συνομιλιών αλλά ότι είναι έτοιμος για "ειλικρινή διάλογο" με το ΓΓ του ΟΗΕ και τους εκπροσώπους του.

    Ο κατοχικός ηγέτης έψεξε τον Κόφι Ανάν γιατί, όπως είπε, "δεν συνάδει με την αποστολή καλών υπηρεσιών του ΓΓ του ΟΗΕ να προσκαλέσει τις πλευρές στη Γενεύη χωρίς προηγουμένως να διαπιστώσει κατά πόσον θα αποδεχθούν αυτή την πρόσκληση."

    (ΚΥΠΕ/ΣΑ/ΑΑΓ/ΓΠ)

    [05] (Κ) Πρόεδρος Δημοκρατίας - Τάσσος Παπαδόπουλος - Μάουρερ

    ΚΥΠΕ 12/01/2001

    Θέματα εναρμόνισης της Κύπρου με την Ευρωπαϊκή Ενωση συζήτησε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια 20λεπτης συνάντησης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Τάσσος Παπαδόπουλος.

    Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι είχε ζητήσει αυτός τη συνάντηση, ως Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, προκειμένου "να του πω μερικά πράγματα", όπως είπε, ενόψει της επικείμενης έλευσης στην Κύπρο του Επικεφαλής της Διαπραγματευτικής Ομάδας της Ευρωπαϊκής Ενωσης για την ένταξη της Κύπρου, Λέοπολντ Μάουρερ, ο οποίος φθάνει την ερχόμενη εβδομάδα στο νησί, συνοδευόμενος από Ευρωπαίους εμπειρογνώμονες.

    (ΚΥΠΕ/ΝΜΑ/ΓΠ)

    [06] (Κ) Πρόεδρος Κληρίδης - Κασουλίδης - Τίμμερμανς

    ΚΥΠΕ 12/01/2001

    Ο Ολλανδός βουλευτής Φρανς Τίμμερμανς έγινε σήμερα δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη.

    Ένωρίτερα, ο κ. Τίμμερμανς συναντήθηκε με τον Υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη.

    (ΚΥΠΕ/ΡΜ/ΓΠ)
    (K) Εκπρόσωπος - Πρόεδρος Κληρίδης - Κυπριακό - Επιστολές ΚΥΠΕ - 12/01/2001 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης έχει στείλει επιστολές αναφορικά με το Κυπριακό στον Πρόεδρο του Συμβουλίου Ασφαλείας, τα πέντε μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας, το Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και τον Πρωθυπουργό της Σουηδίας, η χώρα του οποίου προεδρεύει αυτό το εξάμηνο της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

    Αυτό ανακοίνωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μιχάλης Παπαπέτρου, σημειώνοντας ότι "το περιεχόμενο των επιστολών δεν είναι μόνο τεχνικό, αλλά έχει ένα ευρύτερο φάσμα και μια ευρύτερη προσέγγιση και βεβαίως επαναβεβαιώνει τη θέση ότι η δική μας πλευρά ήταν και είναι πάντα έτοιμη να συνεχίσει το διάλογο για επίτευξη λύσης διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας".

    (ΚΥΠΕ/ΡΑΓ/ΓΠ)

    [07] (Κ) Εκπρόσωπος - Βλήματα απεμπλουτισμένου ουρανίου

    ΚΥΠΕ - 12/1/2001

    Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μιχάλης Παπαπέτρου διαβεβαίωσε σήμερα ότι "η Εθνική Φρουρά ποτέ δεν εισήγαγε, κατείχε ή χρησιμοποίησε οποιαδήποτε βλήματα απεμπλουτισμένου ουρανίου και κατά συνέπεια το πρόβλημα που συζητείται σήμερα στην Ευρώπη δεν αφορά την Κύπρο".

    Αναφερόμενος στις Βρετανικές Βάσεις, ο κ. Παπαπέτρου είπε ότι "η πληροφόρηση που δίδουν οι Βρετανοί είναι ότι δεν υπάρχει οποιοδήποτε τέτοιο πρόβλημα", προσθέτοντας ότι "η Κυπριακή Δημοκρατία δεν έχει τη δυνατότητα να διαπιστώσει αυτά τα γεγονότα κάνοντας μετρήσεις η ίδια σε αυτούς τους χώρους".

    (ΚΥΠΕ/ΡΑΓ/ΓΠ)

    [08] ΘΟΚ - Μπολσόι - Ενίσχυση

    ΚΥΠΕ - 12/1/2001

    Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου (ΘΟΚ) έχει ανταποκριθεί στη διεθνή έκκληση της ΟΥΝΕΣΚΟ για προσφορά βοήθειας για ανοικοδόμηση του ιστορικού θεάτρου Μπολσόι στη Μόσχα.

    Οπως αναφέρει ανακοίνωσή του, ο ΘΟΚ αποφάσισε να διαθέσει όλα τα καθαρά έσοδα από την επίσημη πρώτη παράσταση του έργου του Αντον Τσέχωφ «Ο Γλάρος», που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του Ρώσου Βαλέρι Αχάτοφ, προς ενίσχυση της προσπάθειας αυτής.

    (ΚΥΠΕ/ΑΑΓ/ΘΘ)

    [09] Βρετανός Υπατος Αρμοστής - Χάνεϊ - Πολιτικοί αρχηγοί

    ΚΥΠΕ - 12/1/2001

    Πρόγευμα εργασίας είχε σήμερα το πρωί, στην οικία του Βρετανού Υπατου Αρμοστή Εντουαρντ Κλέι, ο Βρετανός Ειδικός Απεσταλμένος για το Κυπριακό Σερ Ντέιβιντ Χάνεϊ με τους αρχηγούς των κυπριακών κοινοβουλευτικών κομμάτων, κατά τη διάρκεια του οποίου συζήτησαν το Κυπριακό και τις προοπτικές των εκ του σύνεγγυς συνομιλιών για την επίτευξη λύσης του προβλήματος.

    Οπως δήλωσε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Παναγιώτης Δημητρίου, ο οποίος παρακάθησε στο πρόγευμα αντικαθιστώντας τον Πρόεδρο του κόμματος Νίκο Αναστασιάδη που απουσιάζει στο εξωτερικό, "από τη συζήτηση κατόρθωσε η κάθε πλευρά και ο καθένας μας να αντιληφθεί τον τρόπο του σκέπτεσθαι και τις προσεγγίσεις που ο καθένας κάνει και ιδιαίτερα ο Σερ Ντέιβιντ στα διάφορα θέματα και στις πτυχές του κυπριακού προβλήματος και πιο πολύ στις τρέχουσες εξελίξεις, που έχουν σχέση με τη στάση της τουρκικής πλευράς".

    (ΚΥΠΕ/ΝΜΑ/ΓΠ)

    [10] Εκπρόσωπος - Κυπριακό - Αμερικανικές ιδέες

    ΚΥΠΕ - 12/1/2001

    Το Υπουργείο Εξωτερικών θα ζητήσει διευκρινίσεις από τις ΗΠΑ για το αν υποβλήθηκαν ιδέες προς την τουρκική πλευρά αναφορικά με το Κυπριακό, δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μιχάλης Παπαπέτρου.

    Σε ερώτηση πώς μπορεί να είναι σίγουρη η κυβέρνηση ότι οι αμερικανικές ιδέες που προτείνονται προς τους Τούρκους δεν στοχεύουν στον εξευμενισμό της τουρκικής πλευράς ή στη διαφοροποίηση της διαδικασίας των συνομιλιών, ο κ. Παπαπέτρου είπε ότι κατά την παραμονή του Αμερικανού Προεδρικού Απεσταλμένου Αλφρεντ Μόουζες στην Κύπρο "καμιά τέτοια ιδέα ή εισήγηση δεν υπεβλήθη στη δική μας πλευρά".

    (ΚΥΠΕ/ΡΑΓ/ΓΠ)

    [11] Φεσσάς - Αθώωση - Υπουργός Αμυνας

    ΚΥΠΕ - 12/1/2001

    Ειδικό Στρατοδικείο αθώωσε σήμερα το Συνταγματάρχη Λοϊζο Φεσσά, ο οποίος αντιμετώπιζε κατηγορίες αναφορικά με την υπόθεση συγκρότησης "παραστρατιωτικού επιτελείου".

    Κληθείς να ασχολιάσει την αθωωτική απόφαση, ο Υπουργός Αμυνας Σωκράτης Χάσικος είπε ότι "είναι σεβαστή η απόφαση του Δικαστηρίου που δικαιώνει ουσιαστικά και τα πορίσματα της Εθνικής Φρουράς."

    (ΚΥΠΕ/ΡΜ/ΓΠ)

    [12] (Κ) ΕΔΗ - Βουλευτικές

    ΚΥΠΕ - 12/1/2001

    Η σύνθεση των ψηφοδελτίων των Ενωμένων Δημοκρατών, η οργάνωση των επαρχιακών εκλογικών επιτελείων και η διαμόρφωση του Σχεδίου Εκλογικού Προγάμματος, απασχόλησαν τακτική συνεδρία που πραγματοποίησε χθες βράδυ η Εκτελεστική Γραμματεία του Κινήματος, που ασχολήθηκε με την πορεία προετοιμασίας ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

    Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση των ΕΔΗ, αποφασίστηκε η σύγκληση του Πολιτικού Συμβουλίου τους στις 24 Ιανουαρίου, ενώπιον του οποίου θα τεθεί σχετική εισήγηση της Εκτελεστικής Γραμματείας.

    (ΚΥΠΕ/ΜΑ/ΓΠ)

    [13] (Κ) ΑΚΕΛ - "Σύνδρομο των Βαλκανίων"

    ΚΥΠΕ - 12/1/2001

    Το ΑΚΕΛ κάλεσε σήμερα την κυβέρνηση να μην αρκεστεί "στις διαβεβαιώσεις της Βρετανίας ότι στις Βάσεις δεν υπάρχουν όπλα απεμπλουτισμένου ουρανίου" και "να ερευνήσει σε βάθος το σοβαρό αυτό ζήτημα".

    Σε ανακοίνωσή του, το ΑΚΕΛ αναφέρει επίσης ότι η ρίψη καρκινογόνων βομβών "αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά την ανάγκη για αγώνα ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων που αντικαθιστά το διεθνές δίκαιο με το δίκαιο του ισχυρού και 'νομιμοποιεί' την πολεμική επιδρομή ενάντια σε κυρίαρχα κράτη".

    (ΚΥΠΕ/ΜΑ/ΓΠ)

    [14] (Κ) ΝΕΟ - Προσάρτηση κατεχομένων

    ΚΥΠΕ - 12/1/2001

    Οι Νέοι Ορίζοντες επέκριναν σήμερα την κυβέρνηση ότι "αδρανεί" στις ενέργειες προσάρτησης των κατεχομένων στην Τουρκία και την καλούν να προχωρήσει σε διπλωματική ενεργοποίηση με επίσημη καταγγελία της Αγκυρας στο Συμβούλιο Ασφαλείας, τις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης και τις υποψήφιες για ένταξη χώρες καθώς και στην Επίτροπο της Ενωσης αρμόδιο για τη διεύρυνση.

    Σε ανακοίνωσή τους, οι ΝΕΟ αναφέρουν ότι "θα πρέπει, επίσης, να καταδικασθεί η Τουρκία για το διεθνές έγκλημα του εποικισμού και να καταγγελθεί έτσι ώστε να εκπέσει της ιδιότητας της εγγυήτριας δύναμης".

    (ΚΥΠΕ/ΜΑ/ΓΠ)

    [15] Δελτίο Ενδεικτικών Τιμών Συναλλάγματος

    ΚΥΠΕ - 12/01/2001

    Με βάση τις ισοτιμίες που ίσχυαν στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος κατά το κλείσιμο της συνεδριάσης καθορισμού τιμών συναλλάγματος στην Κύπρο στις 12/1/2001, ενδεικτικά οι ισοτιμίες των πιο κάτω νομισμάτων έναντι της Κυπριακής Λίρας διαμορφώθηκαν ως εξής:

    -----------------------------------------------------------------
                                     Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
          Γεν Iαπωνίας               193,3824        194,9294
          Δολ. Αυστραλίας              2,9361          2,9595
          Δολ. Καναδά                  2,4556          2,4752
          Κορώνες Δανίας              12,8829         12,9859
          Κορώνες Νορβηγίας           14,1165         14,2294
          Κορώνες Σουηδίας            15,2895         15,4118
          Φράγκα Eλβετίας              2,6547          2,6759
    -----------------------------------------------------------------
    
    (ΚΥΠΕ/ΡΑΓ)

    [16] Τιμές Συναλλάγματος έναντι της Κυπριακή Λίρας

    ΚΥΠΕ - 12/01/2001

    Επίσημες Τιμές Συναλλάγματος έναντι της Κυπριακής Λίρας για πράξεις άμεσης παράδοσης

    Κατά τη συνεδρίαση καθορισμού τιμών συναλλάγματος στις 12/1/2001 διαμορφώθηκαν οι πιο κάτω ισοτιμίες για πράξεις άμεσης παράδοσης, που οι τράπεζες είναι υπόχρεες να εφαρμόσουν στις συναλλαγές με αξία μεγαλύτερη των ΛΚ 12.000 αν τούτο συμφωνηθεί εκ των προτέρων με τον πελάτη:

    Τηλεγραφικά Εμβάσματα

    -----------------------------------------------------------------
                                     Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    ΕΥΡΩ                             1,7273          1,7376
    Δολάριο ΗΠΑ                      1,6451          1,6549
    Λίρα Αγγλίας                     1,1011          1,1077
    -----------------------------------------------------------------
    
             Τιμές των εθνικών νομισμάτων των χωρών της ΟΝΕ
                 έναντι της Κυπριακής Λίρας με βάση τις
                      αμετάκλητες ισοτιμίες τους
                   -----------------------------------
    
                                     Τηλεγραφικά Εμβάσματα
    -----------------------------------------------------------------
                                     Πώληση          Αγορά
    -----------------------------------------------------------------
    
    Δραχμή Ελλάδας                   588,5800        592,0900
    Εσκούδος Πορτογαλίας             346,2926        348,3575
    Λίρες Ιρλανδίας                    1,3604          1,3685
    Λιρέττα Iταλίας                3.344,5192      3.364,4628
    Μάρκο Γερμανίας                    3,3783          3,3985
    Μάρκα Φιλλανδίας                  10,2701         10,3313
    Πεσέτα Ισπανίας                  287,3985        289,1123
    Σελλίνι Αυστρίας                  23,7682         23,9099
    Φιορίνι Ολλανδίας                  3,8065          3,8292
    Φράγκο Βελγίου                    69,6791         70,0946
    Φράγκο Γαλλίας                    11,3303         11,3979
    Φράγκο Λουξεμβούργου              69,6791         70,0946
    -----------------------------------------------------------------
    
    (ΚΥΠΕ/ΡΑΓ)

    [17] Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου

    ΚΥΠΕ - 12/01/2001

    Ο Δείκτης Τιμών Μετοχών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου διαμορφώθηκε στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση ως ακολούθως:

    Γενικός Δείκτης ΧΑΚ                           243,37 ( 1,36)
    
    Συνολικό Ποσό Συναλλαγών      £ 11.207.766
    
    Δείκτης FTSE/CYSE 20          £  4.721 006  1.049,25 ( 1,86)
    
    Δείκτες Τιμών Ανά Κλάδο
    
    Τραπεζικοί Οργανισμοί         £  1.876.449    261,98 ( 1,78)
    Εγκεκριμένοι Επενδυτικοί
        Οργανισμοί                £    749.948    241,41 (-0,07)
    Ασφαλιστικοί Οργανισμοί       £     52.326     96,22 ( 2,55)
    Βιομηχανικές Εταιρείες        £  1.091.818     85,66 ( 0,36)
    Τουριστικές Επιχειρήσεις      £    297.843    158,16 ( 1,74)
    Εμπορικές Εταιρείες           £    544.223     57,51 ( 1,50)
    Υπεράκτιες Εταιρείες          £          0    105,00 ( 0,00)
    Ετ. Οικοδομήσιμων Υλών        £     70.821     72,82 ( 2,55)
    Ετ. Πληροφορικής              £  1.489.223     72,03 ( 1,72)
    Ετ. Χρηματοοικονομικών Υπηρ.  £    854.877     60,29 (-0,23)
    Ετ. Ιχθυοπαραγωγής & Εμπορίας
        Ψαριών                    £    178.731     90,15 ( 0,69)
    Ξενοδοχεία                    £  1.492.923     92,54 ( 1,65)
    Αλλες Εταιρείες               £  1.603.985    275,69 ( 1,58)
    
    Η τρίτη στήλη παρουσιάζει την ποσοστιαία μεταβολή του δείκτη από την προηγούμενη χρηματιστηριακή συνάντηση.

    (KYΠΕ/ΡΑΓ)
    ΚΥΠΕ ΤΕΛΟΣ
    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Friday, 12 January 2001 - 13:02:03 UTC