Browse through our Interesting Nodes on Classical Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek (AM), 98-12-05

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ποδόσφαιρο
  • [02] Υπουργός Εμπορίου - Τουρισμός από ΗΠΑ
  • [03] Πετόσφαιρα ανδρών
  • [04] Βασιλείου - Αναχώρηση - Ρουμανία - Δηλώσεις
  • [05] Ελληνοαμερικανική Οργάνωση - Ελλάδα - Κύπρος
  • [06] Κινέζος - Προσωποκράτηση - Διπλός φόνος
  • [07] Χριστοδούλου - Κουντρίν - Συμφωνία (1)
  • [08] Χριστοδούλου - Κουντρίν - Συμφωνία (2)

  • [01] Ποδόσφαιρο

    Λευκωσία,Κύπρος,05/12/1998 (ΚΥΠΕ)

    Με πέντε αγώνες αρχίζει σήμερα η 11η αγωνιστική του Παγκυπρίου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος.

    Η Ανόρθωση αντιμετωπίζει την Αλκή στο γήπεδο Αντώνης Παπαδόπουλος, η Δόξα το ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο Κύκκου, ο Εθνικός Αχνας τη Νέα Σαλαμίνα στο Δασάκι Αχνας, ο Απόλλων τον Αρη στο Τσίρειο Στάδιο και ο Ευαγόρας την ΑΕΛ στο Παφιακό.

    Οι αγώνες αρχίζουν στις 2.30 το απόγευμα εκτός από τον αγώνα Απόλλων - ΑΡΗ που αρχίζει στις 7 το βράδυ.

    (ΚΥΠΕ/ΜΚ/ΑΧΡ)

    [02] Υπουργός Εμπορίου - Τουρισμός από ΗΠΑ

    Λευκωσία,Κύπρος,05/12/1998 (ΚΥΠΕ)

    Τρόποι για προσέλκυση Αμερικανών τουριστών εξετάστηκαν σε χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού.

    Της σύσκεψης προήδρευσε ο Υπουργός Εμπορίου, Νίκος Ρολάνδης και πήραν μέρος ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και η Διεύθυνση των Kυπριακών Αερογραμμών, εκπρόσωποι του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού και υπηρεσιακοί παράγοντες. Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκαν τρόποι για αύξηση του τουριστικού ρεύματος από τις ΗΠΑ και το θέμα της κατ' ευθείαν αεροπορικής σύνδεσης, το οποίο όμως παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες λόγω υφηλού κόστους, όπως αναφέρει επίσημη ανακοίνωση. Συζητήθηκαν επίσης εισηγήσεις οι οποίες θα διερευνηθούν περαιτέρω όπως η προσφορά κοινών τουριστικών πακέτων με γειτονικούς προορισμούς και αποφασίστηκε όπως η συζήτηση του θέματος συνεχιστεί σε προσεχή συνάντηση αφού αξιολογηθούν οι εισηγήσεις που υποβλήθηκαν.

    (ΚΥΠΕ/ΡΜ/ΑΧΡ)

    [03] Πετόσφαιρα ανδρών

    Λευκωσία,Κύπρος,05/12/1998 (ΚΥΠΕ)

    Για τη χθεσινοβραδινή 10 αγωνιστική του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας ανδρών Α' Κατηγορίας σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

    Αχιλλέας Καϊμακλίου - Νέα Σαλαμίνα 0 - 3 σετ Αναγέννηση Δερύνειας - Ομόνοια 2 - 3

    ΕΝΠ - ΑΠΟΕΛ 1 - 3 και Διόνυσος - Μαραθώνας 3 - 1

    (ΚΥΠΕ/ΜΚ/ΑΧΡ)

    [04] Βασιλείου - Αναχώρηση - Ρουμανία - Δηλώσεις

    Λάρνακα,Κύπρος,05/12/1998 (ΚΥΠΕ)

    Ο Επικεφαλής της Διαπραγματευτικής Αντιπροσωπείας της κύπρου για την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ενωση (ΕΕ), Γιώργος Βασιλείου, τόνισε σήμερα ότι είναι αδιανόητο να παρθεί οποιαδήποτε απόφαση αναφορικά με τους πυραύλους S300 χωρίς να υπάρξει συναπόφαση με την Ελλάδα.

    Ο κ. Βασιλείου που μιλούσε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας πριν από την αναχώρησή του για το Βουκουρέστι όπου θα συμματάσχει σε διάσκεψη των Υπουργών για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις των 11 χωρών οι οποίες είναι υποψήφιες για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ενωση (ΕΕ), σημείωσε ότι "δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να επιτρέψουμε να υπάρχουν εμπόδια στην προσπάθεια της Κύπρου να προωθήσει την ένταξη της στην ΕΕ".

    Οπως ανέφερε η Ελλάδα είναι ο κύριος υποστηρικτής της Κύπρου "και άρα η οιαδήποτε απόφαση για το θέμα των πυραύλων πρέπει να στηρίζεται στην από κοινού συμφωνία για τις κοινές κινήσεις μας".

    Είπε επίσης ότι οι αποφάσεις για τους πυραύλους πρέπει να λαμβάνονται μέσα στο στενό επίπεδο του Εθνικού Συμβουλίου και ότι η πυραυλολογία δεν εξυπηρετεί κανένα απολύτως σκοπό.

    Ο κ. Βασιλείου τόνισε εξάλλου ότι για την Κύπρου υπάρχει ένας δρόμος, ο δρόμος της Ευρώπης και ότι "μέσα από αυτήν την πορεία ελπίζουμε να πετύχουμε να αλλάξει στάση η τουρκική κυβέρνηση και ο Ραούφ Ντενκτάς και να αποφασίσουν να εγκαταλείψει η Τουρκία την αδιάλλακτη πολιτική που σήμερα ακολουθεί και στη συνέχεια να έρθουν οι Τουρκοκύπριοι να συμμετάσχουν και αυτοί στη διαδικαστική πορεία την οποία ακολουθούμε".

    Ερωτηθείς αν η πλευρά μας είναι στριμωγμένη όσον αφορά το θέμα των πυραύλων, είπε ότι "όταν κάμνεις το σωστό δεν είσαι ποτέ στριμωγμένος".

    Ο κ. Βασιλείου σημείωσε πάντως ότι δεν είχε ως τώρα ενημέρωση από τον Πρόεδρο Κληρίδη όσον αφορά τη σύσκεψη των Αθηνών.

    Ρουμανία - ΕΕ

    Σε σχέση με την επίσκεψή του στη Ρουμανία ο κ. Βασιλείου ανέφερε ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί ολοήμερη σύσκεψη στο Βουκουρέστι και θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό της χώρας απόψε όσο και με τον Πρόεδρο της χώρας αύριο.

    Επεσήμανε ακόμα ότι "δίδουμε σημασία σε αυτές τις συναντήσεις γιατί συμβάλλουν στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των υποψηφίων χωρών ενώ βοηθούν στην καλύτερη προετοιμασία και αντιμετώπιση των διαφόρων προβλημάτων που τυχόν θα αναφύονται από καιρού εις καιρόν".

    Ο κ. Βασιλείου είπε επίσης ότι "αναμφισβήτητα προχωρούμε ομαλά" και εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί όπως είπε η δουλειά που γίνεται βρίσκει και την ανάλογη εκτίμηση και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

    Πρόσθεσε ωστόσο ότι "έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε για να διασφαλίσουμε ότι η εναρμόνιση προχωρά φυσιολογικά".

    Μετά την επίσκεψή του στο Βουκουρέστι ο κ. Βασιλείου θα μεταβεί στις Βρευξέλλες όπου θα έχει συνάντηση με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να συζητήσουν τις θέσεις της Κύπρου τις οποίες έχει εγκρίνει το Υπουργικό Συμβουλιο χθες ώστε στη συνέχεια αυτές να υποβληθούν.

    Οπως είπε ο κ. Βασιλείου πρόκειται για τις θέσεις οι οποίες θα αποτελέσουν το αντικείμενο της διαπραγμάτευσης στη διάρκεια της γερμανικής προεδρίας της ΕΕ.

    "Οταν με το καλό συμπληρωθεί αυτή η δουλειά θα έχουμε καλύψει περίπου το μισό δρόμο όσον αφορά τη διαπραγμάτευση των διαφόρων κεφαλαίων που έχουμε μπροστά μας", πρόσθεσε ο Επικεφαλής της Διαπραγματευτικής Ομάδας.

    (ΚΥΠΕ/ΜΑΝ/ΜΚ/ΑΧΡ)

    [05] Ελληνοαμερικανική Οργάνωση - Ελλάδα - Κύπρος

    Λευκωσία,Κύπρος,05/12/1998 (ΚΥΠΕ)

    Την πρώτη της συνάντηση πραγματοποίησε αυτή τη βδομάδα στη Βοστώνη η Ελληνο - Αμερικανική Οργάνωση της Νέας Αγγλίας με στόχο την ενημέρωση μελών του Κογκρέσου αναφορικά με θέματα που αφορούν την Ελλάδα και την Κύπρο.

    Οπως ανέφερε ο Γερουσιαστής του Ρόουντ Αϊλαντ, Λεωνίδας Ραπτάκης, ο οποίος ίδρυσε την οργάνωση, στόχος είναι η ενημέρωση των μελών του Κογκρέσου πάνω σε θέματα που επηρεάζουν την Ελλάδα και την Κύπρο. Σημείωσε ότι η αντιπροσωπεία της Νέας Αγγλίας στο Κογκρέσο αντιπροσωπεύει 12% της Γερουσίας και 5,5% της Βουλής.

    Κατά την πρώτη συνεδρία της Οργάνωσης τέθηκαν προτεραιότητες όπως η παροχή πληροφοριών πάνω σε διάφορα θέματα για την Κύπρο και την Ελλάδα σε μέλη του Κογκρέσου και η ενθάρρυνση των μελών της αντιπροσωπείας της Νέας Αγγλίας στο Κογκρέσο όπως συμμετέχουν στην ελληνική ομάδα στην Ουάσιγκτον.

    Επίσης, ανάμεσα στις προτεραιότητες βρίσκεται η ανάπτυξη άμεσης ανταπόκρισης σ' ότι αφορά την ενημέρωση του Κογκρέσου στην περίπτωση επείγουσων καταστάσεων, σε ψηφοφορίες που αφορούν την περιοχή, καθώς και τη συμμετοχή στην οργάνωση Ελληνοαμερικανών που κατέχουν αξιώματα στη Νέα Αγγλία.

    Την πρώτη συνεδρία της Οργάνωσης παρακολούθησε ο πρώην Κυβερνήτης της Μασαχουσέτης και υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικλ Δουκάκης.

    (ΚΥΠΕ/ΡΜ/ΑΧΡ)

    [06] Κινέζος - Προσωποκράτηση - Διπλός φόνος

    Λευκωσία,Κύπρος,05/12/1998 (ΚΥΠΕ)

    Διάταγμα προσωποκράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του Κινέζου, Γουάνγκ Γιανγκ, 21 χρόνων, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τη διάπραξη της διπλής δολοφονίας των δύο νεαρών Κινέζων συμφοιτητών του την περασμένη Τετάρτη.

    Ο Γιανγκ φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του στυγερού εγκλήματος, κατονομάζοντας επίσης ένα συμπατριώτη του ως συνένοχο.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κίνητρο της διάπραξης του εγκλήματος ήταν η ληστεία ενώ σύντομα αναμένεται η σύλληψη του ατόμου που κατονόμασε ο Γιανγκ ως συνένοχό του.

    Στο μεταξύ την ενημέρωση των οικογενειών των δύο θυμάτων, ανέλαβε η Πρεσβεία της Κίνας στην Κύπρο.

    Εξάλλου, νεαρή Κινέζα, η Τσεγκ Σούαϊ, που συνελήφθη χθες για την υπόθεση αφέθηκε ελεύθερη αφού δεν προέκυψε εναντίον της ό,τιδήποτε ενοχοποιητικό.

    (ΚΥΠΕ/ΡΜ/ΑΧΡ)

    [07] Χριστοδούλου - Κουντρίν - Συμφωνία (1)

    Λευκωσία,Κύπρος,05/12/1998 (ΚΥΠΕ)

    Με την υπογραφή νέας συμφωνίας για αποφυγή διπλής φορολογίας μεταξύ Κύπρου και Ρωσίας, καθώς την υπογραφή Μνημονίου για τις διμερείς οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών, ολοκληρώθηκαν σήμερα οι συνομιλίες μεταξύ του Υπουργού Οικονομικών, Χριστόδουλου Χριστοδούλου, και του Πρώτου Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Αλεξέι Κουντρίν.

    Οπως αναφέρει το Μνημόνιο, οι "δύο πλευρές συμφώνησαν να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για ολοκλήρωση των διαδικασιών επικύρωσης της συμφωνίας, με στόχο την έναρξη της ισχύος της το συντομότερο δυνατό".

    Κατά τη συνάντηση εξετάσθηκαν θέματα που αφορούν στη ρωσο - κυπριακή εμπορο - οικονομική συνεργασία, ενώ συμφωνήθηκε όπως επιταχυνθεί ο ρυθμός υλοποίησης των προνοιών του Πρωτοκόλλου της Πρώτης Συνόδου της Διακυβερνητικής Επιτροπής.

    Οι επικεφαλής των αντιπροσωπειών, συμφώνησαν ότι "οι οικονομικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών αναπτύσσονται με επιτυχία και ο όγκος των συναλλαγών τους είναι ικανοποιητικός".

    Ωστόσο, "υπογραμμίστηκε ότι υπάρχουν δυνατότητες για πιο δυναμική διεύρυνση των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ των δύο χωρών, στη βάση της ανάπτυξης τόσο του εμπορίου όσο και της προσφοράς υπηρεσιών".

    Προς το σκοπό αυτό, συμφωνήθηκε όπως οι δύο πλευρές υποβοηθήσουν την ίδρυση ρωσοκυπριακού επιχειρηματικού συμβουλίου με στόχο την ενίσχυση των εμπορο - οικονομικών σχέσεων Κύπρου - Ρωσίας.

    Επιβεβαιώθηκε εξάλλου, η ύπαρξη αμοιβαίου ενδιαφέροντος για ανάπτυξη και ενίσχυση της συνεργασίας στον τομέα της επενδυτικής δραστηριότητας και όπως ολοκληρωθεί η διαδικασία για σύσταση της Ομάδας Εργασίας για συνεργασία στον τομέα των επενδύσεων.

    Εξάλλου, συμφωνήθηκε όπως ληφθούν μέτρα για την ταχύτερη ολοκλήρωση των διαδικασιών για την εγγραφή και έναρξη της λειτουργίας της επενδυτικής τράπεζας του Kuban (IBK), στα πλαίσια της υλοποίησης της σχετικής Διακυβερνητικής Συμφωνίας του 1992.

    Επίσης, επιβεβαιώθηκε η "ετοιμότητα των δύο πλευρών να προχωρήσουν σε διευθέτηση του προβλήματος του χρέους των πρώην σοβιετικών οργανισμών εξωτερικού εμπορίου έναντι κυπριακών εταιρειών". Προς το σκοπό αυτό, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εμπειρογνωμόνων των δύο χωρών μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 1999.

    Συμφωνήθηκε επίσης όπως συγκληθεί στη Λευκωσία μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 1999, η Δεύτερη Σύνοδος της Μικτής Διακυβερνητικής Επιτροπής, για να συζητηθούν θέματα όπως, η προώθηση συνεργασίας μεταξύ εμπορικών και βιομηχανικών επιμελητηρίων, η συνεργασία στους τομείς των επενδύσεων και κατασκευών, η ανάπτυξη της συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού και μεταφορών και η ανάπτυξη επιστημονικής και τεχνικής συνεργασίας.

    Τέλος αποφασίστηκε όπως ληφθούν μέτρα για την ταχύτερη ολοκλήρωση της προετοιμασίας του Διακυβερνητικού Πρωτοκόλλου για την καταγραφή των διμερών συμφωνιών.

    (ΚΥΠΕ/ΜΚ/ΡΜ/ΑΧΡ)

    [08] Χριστοδούλου - Κουντρίν - Συμφωνία (2)

    Λευκωσία,Κύπρος,05/12/1998 (ΚΥΠΕ) Ως το σημαντικότερο γεγονός φέτος για την κυπριακή οικονομία χαρακτήρισε ο Υπουργός Οικονομικών Χριστόδουλος Χριστοδούλου τη συμφωνία που υπογράφηκε σήμερα στο Υπουργείο Οικονομικών μεταξύ της Κύπρου και της Ρωσικής Ομοσπονδίας για την αποφυγή της διπλής φορολογίας. Στη συμφωνία, πενταετούς διάρκειας, που αποτελεί ανανέωση της υφιστάμενης συμφωνίας του 1982 γίνεται αναθεώρηση σε σχέση με τη φορολόγηση κερδών από τα μερίσματα, ούτως ώστε η φορολογία που θα υπάρχει να είναι όση με εκείνη που προνοούν οι συμφωνίες της Ρωσικής Ομοσπονδίας μετά το 1992 με άλλες ευρωπαϊκές κυρίως χώρες και τις ΗΠΑ.

    Εξάλλου σ' ότι αφορά τη φορολογία των κερδών από συμβουλευτικές υπηρεσίες, τεχνικές υπηρεσίες κλπ., επαναβεβαιώθηκε ότι θα ισχύει μηδενικός συντελεστής.

    Μηδενικός συντελεστής με βάσει τη συμφωνία θα συνεχίσει να ισχύει και σ' ότι αφορά το θέμα των κερδών από τους τόκους.

    Πάντως όπως είπε ο κ. Χριστοδούλου αν η Ρωσική Ομοσπονδία, πριν την παρέλευση των πέντε ετών που θα ισχύει η συμφωνία, προβεί σε αλλαγές σε υφιστάμενες ανάλογες συμφωνίες της με άλλες χώρες τότε θα μπορεί να επιδιωχθούν οι ίδιες αλλαγές και στη συμφωνία που έχει υπογραφή μεταξύ της Κύπρου και της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

    Σήμερα υπογράφηκε εξάλλου και μνημόνιο για θέματα των διμερών οικονομικών σχέσεων των δυο χωρών

    Σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή της συμφωνίας και του μνημονίου ο κ. Χριστοδούλου ανέφερε ότι σήμερα είναι μια πολύ μεγάλη μέρα για την Κύπρο και τη Ρωσία γιατί, όπως παρατήρησε, μετά από πολύμηνες εντατικές και πολλές φορές σκληρές διαπραγματεύσεις κατορθώθηκε η υπογραφή της νέας συμφωνίας για αποφυγή της διπλής φορολογίας.

    Οπως τόνισε ο κ. Χριστοδούλου η συμφωνία αυτή είναι "ισορροπημένη, και δίκαιη" αφού όπως παρατήρησε αντανακλά τις νέες πραγματικότητες και εξυπηρετεί κατά τον πιό δίκαιο και αντικειμενικό τρόπο τα συμφέροντα των δύο χωρών. "Για την κυπριακή οικονομία η υπογραφή της συμφωνίας αυτής αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός του 1998", πρόσθεσε ο Υπουργός Οικονομικών, γιατί όπως παρατήρησε αφορά και "διασφαλίζει ύψιστης σημασίας ζωτικά μας συμφέροντα". "Εκείνο που έχει σημασία", επεσήμανε ο κ. Χριστοδούλου "είναι να συνεχίσει να αποτελεί κέντρο κυρίως για τους επιχειρηματίες από τη Ρωσία οι οποίοι κάνουν συμφωνίες με επιχειρηματίες των χωρών της περιοχής αλλά και χωρών της Ευρώπης και την ίδια την Αμερική πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων λιρών".

    Αλλά και για τη ρωσική οικονομία, όπως είπε, αποτελεί γεγονός τεράστιας σημασίας γιατί διασφαλίζει κατά τρόπο ομαλό τη συνέχιση των επενδύσεων δισεκατομμυρίων δολλαρίων μέσω της Κύπρου στη Ρωσία σε μία περίοδο αποφασιστικής σημασίας για την ανάκαμψη και την ανάπτυξη της οικονομίας της Ρωσίας.

    Εξάλλου σ' ότι αφορά το μνημόνιο που υπογράφηκε ο Υπουργός Οικονομικών παρατήρησε ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στην αύξηση των εμπορικοοικονομικών σχέσεων Κύπρου - Ρωσίας και θα αποβεί πολύ επωφελές για τα συμφέροντα και τις σχέσεις των δυο χωρών.

    Από την πλευρά του ο Α' Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Αλεξέϊ Κουντρίν, εξέφρασε την ικανοποίηση της ρωσικής πλευράς από τις συνομιλίες και την υπογραφή της συμφωνίας και του μνημονίου.

    Οπως σημείωσε η συμφωνία του 1982 αναθεωρήθηκε σε πολλούς τομείς και αντανακλά πληρέστερα την κατάσταση που διαμορφώθηκε τώρα σε ότι αφορά τη ρωσική οικονομία.

    Ακόμη σημείωσε ότι τα άρθρα της συμφωνίας είναι τώρα πιο ισορροπημένα και με αυτές "οι εταιρίες που εργάζονται στην Κύπρο και στη Ρωσία απόκτησαν μεγαλύτερη προστασία από τη διπλή φορολογία".

    Ωστόσο σημείωσε ότι δεν λύθηκαν όλα τα προβλήματα. Απαντώντας εξαλλου σε σχετική ερώτηση για το κεφάλαιο που διακινείται στα πλαίσια του κύκλου εργασιών που γίνονται από την Κύπρο στη Ρωσία ο κ. Κουντρίν είπε ότι ότι αυτό τα τελευταία τρία χρόνια ξεπέρασε τα 40 εκατομμύρια δολλάρια.

    Σ' ότι αφορά με την υπογραφή του μνημονίου ο κ. Κουντρίν σημείωσε ότι με αυτό "τίθενται μπροστά μας πολύ σοβαροί σκοποί που πρέπει να επιτύχουμε τα προσεχή έτη".

    (ΚΥΠΕ/ΜΚ/ΑΧΡ)
    ΚΥΠΕ ΤΕΛΟΣ
    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Saturday, 5 December 1998 - 14:02:16 UTC