Browse through our Interesting Nodes on the Cyprus Issue Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Sunday, 22 December 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek (PM), 97-03-17

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Επιστροφή λειψάνων μητέρας Ντενκτάς
  • [02] Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου
  • [03] Κατηγορήθηκε για μετάδοση AIDS
  • [04] Πανσυνδικαλιστικό Συνέδριο (απόγευμα)
  • [05] Μείωση επιτοκίων
  • [06] Χίσλιπ - απευθείας συνομιλίες
  • [07] Κληρίδης - Ευρωβουλευτές

  • [01] Επιστροφή λειψάνων μητέρας Ντενκτάς

    Λευκωσία - Πάφος,Κύπρος,17/03/1997 (ΚΥΠΕ) Μετά από αίτημα του Τουρκοκύπριου ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς, έγινε σήμερα η εκταφή των λειψάνων της μητέρας του, από το τουρκικό νεκροταφείο της Πάφου, ώστε να ταφεί στον οικογενειακό τάφο στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου.

    Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ειρηνευτικής Δύναμης του ΟΗΕ στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΣΥΠ), Βαλντεμάρ Ροκοζέφσκι, η κυπριακή κυβέρνηση αντιμετώπισε θετικά σχετική παράκληση του Ντενκτάς.

    Ταυτόχρονα, όμως, ο κ. Ροκοζέφσκι διαχώρισε το θέμα αυτό από το θέμα της εκταφής των λειψάνων Ελληνοκυπρίων, οι οποίοι θεωρούνται ως αγνοούμενοι και ίσως βρίσκονται θαμμένοι στα κατεχόμενα, αναφέροντας ότι η περίπτωση του Ντενκτάς αποτελεί "προσωπική παράκληση", ενώ το δεύτερο θέμα έχει μια πιο περίπλοκη, πολιτική διάσταση.

    Ο Εκπρόσωπος της ΟΥΝΦΙΣΥΠ, ανέφερε ότι ο Ντενκτάς είχε υποβάλει σχετική παράκληση μέσω του Αναπληρωτή Ειδικού Εκπροσώπου του Γ.Γ. του ΟΗΕ στην Κύπρο Γκουστάβ Φεϊσέλ, ο οποίος τη μετέφερε στις Αρχές της Δημοκρατίας. "Είδαν το θέμα ευνοϊκά και σήμερα διενεργείται η επιχείρηση, με τη συμμετοχή της ΟΥΝΦΙΣΥΠ," είπε.

    Σε ερώτηση πότε θα παραδοθούν τα λείψανα στον Ντενκτάς, ο κ. Ροκοζέφσκι απάντησε ότι αυτό αναμένεται "το συντομότερο και αφού γίνουν οι πρέπουσες νομικές και υγειονομικές διαδικασίες".

    Απαντώντας σε ερώτηση εάν θεωρεί την πράξη αυτή της κυπριακής κυβέρνησης ως πράξη "καλής θέλησης", ο Εκπρόσωπος της ΟΥΝΦΙΣΥΠ απάντησε ότι τα ΗΕ καλωσορίζουν "οποιαδήποτε συνεργασία μεταξύ των δύο κοινοτήτων".

    "Καλωσορίζουμε οποιαδήποτε συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, είτε έμμεση είτε άμεση, και θα τη θεωρούσαμε ως θετική προς την ειρηνευτική διαδικασία," συμπλήρωσε.

    Σε παρατήρηση εάν, ενόψει των δηλώσεων του Ντενκτάς ότι όλοι οι Ε/Κ αγνοούμενοι είναι νεκροί δικαιωματικά οι συγγενείς τους θα ζητούσαν επιστροφή των λειψάνων, ο κ. Ροκοζέσφκι απάντησε ότι δεν θέλει να "εμπλέξει τα δύο αυτά θέματα, όπως έκαναν κάποιες εφημερίδες".

    "Εδώ μιλάμε για μία σχετικά προσωπική παράκληση, (ενώ) το θέμα των αγνοουμένων φαίνεται να έχει μια περισσότερο πολιτική διάσταση και οπωσδήποτε είναι πολύ πιο περίπλοκο," κατέληξε.

    Η επιχείρηση εκταφής των λειψάνων της μητέρας του κατοχικού ηγέτη ξεκίνησε με κάθε μυστικότητα γύρω στις 10 το πρωϊ, από είκοσι περίπου άνδρες του αργεντινού αποσπάσματος της ΟΥΝΦΙΣΥΠ και άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι άρχισαν προηγουμένως έρευνες για εντοπισμό του τάφου.

    Τους συνόδευε θρησκευτικός ηγέτης της Τ/κ κοινότητας, ο οποίος τέλεσε θρησκευτική τελετή στον τάφο, προτού αρχίσει η εκταφή.

    Η εκταφή κράτησε γύρω στις τρεις ώρες και δεν επετράπη σε κανένα να πλησιάσει τον χώρο, ούτε έγιναν δηλώσεις. Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία της εκταφής, δύο αυτοκίνητα των Ηνωμένων Εθνών έφυγαν από το χώρο με ηλιγγιώδη ταχύτητα.

    Στο μεταξύ, στο τουρκικό νεκροταφείο συγκεντρώθηκαν δεκάδες πολίτες οι οποίοι διαμαρτύρονταν ότι οι δικοί τους νεκροί βρίσκονται θαμμένοι στα κατεχόμενα χωριά μας και δεν τους επιτρέπεται να επισκεφθούν τουλάχιστον τους τάφους τους.

    (ΚΥΠΕ/ΣΣ/ΜΑ/ΑΠ)

    [02] Δείκτης Τιμών Χρηματιστηρίου

    Λευκωσία,Κύπρος,17/03/1997 (ΚΥΠΕ)

    Ο Δείκτης Τιμών Μετοχών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου διαμορφώθηκε στη σημερινή χρηματιστηριακή συνάντηση ως ακολούθως:

        Γενικός Δείκτης Τιμών Μετοχών           78.90 (+0.59)
    
        Ανώτατη:  82.46 (2/1/97)
        Κατώτατη: 73.90 (30/1/97)
    
        Δείκτες Τιμών ανά Κλάδο
    
        Τραπεζικοί Οργανισμοί                   88.55 (+0.89)
        Εγκεκριμένοι Επενδυτικοί Οργανισμοί     65.14 (-0.40)
        Ασφαλιστικοί Οργανισμοί                 60.13 (+0.42)
        Βιομηχανικές Εταιρείες                  83.39 (+0.22)
        Τουριστικές Επιχειρήσεις                63.26 (-0.64)
        Εμπορικές Εταιρείες                     53.25 (-0.13)
        Αλλες Εταιρείες                         56.84 (+0.48)
    
        Ογκος Συναλλαγών                        ΛΚ 898605.304
    
    Η διαφορά στις παρενθέσεις αντιπροσωπεύει την ποσοστιαία αύξηση (+) ή τη μείωση (-) του δείκτη από την προηγούμενη χρηματιστηριακή συνάντηση.
    (ΚΥΠΕ/ΑΠ)

    [03] Κατηγορήθηκε για μετάδοση AIDS

    Λευκωσία,Κύπρος,17/03/1997 (ΚΥΠΕ)

    Για μετάδοση του ιού του AIDS σε άλλο άτομο κατηγορήθηκε γραπτώς από την Αστυνομία o 40χρονος Παύλος Γεωργίου Κρεμαστός, από την Αγία Νάπα.

    Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία, αναφέρεται ότι ο Γεωργίου, ο οποίος είναι ψαράς στο επάγγελμα, κατηγορήθηκε γραπτώς σχετικά με την καταγγελία περί μετάδοσης του ιού του AIDS στη Βρετανίδα Τζάνετ Πινκ.

    Η κατηγορία διατυπώθηκε με βάση το άρθρο 190 του κεφαλαίου 154 του Ποινικού Κώδικα, που αφορά τη μετάδοση μολυσματικών ασθενειών, σημειώνεται.

    Στην ίδια ανακοίνωση, προστίθεται ότι ο Γεωργίου, σε προηγούμενη κατάθεσή του, ανέφερε ότι η καταγγείλασα γνώριζε την κατάστασή του.

    (ΚΥΠΕ/ΚΚ/ΑΠ)

    [04] Πανσυνδικαλιστικό Συνέδριο (απόγευμα)

    Λευκώσία,Κύπρος,17/03/1997 (ΚΥΠΕ)

    Οι δεσμοί μεταξύ κυπριακών - Ε/κ και Τ/κ - συνδικαλιστικών οργανώσεων και της Ευρωπαϊκής Ενωσης (ΕΕ), έχουν συμβάλει ώστε να διατηρείται ο διάλογος μεταξύ των δυο κοινοτήτων της Κύπρου, ανέφερε ο Διευθυντής του κλάδου Συνδικαλιστικών Οργανώσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ιβορ Ρόμπερτς.

    Μιλώντας στα πλαίσια του Δικοινοτικού Πανσυνδικαλιστκού Συνεδρίου, σήμερα το απόγευμα, ο κ. Ρόμπερτς κάλεσε τους Ε/Κ και Τ/Κ συνδικαλιστές, να "μείνουν κοντά" στην ΕΕ, καθόσον αυτή, εκτός του ότι ενημέρωνε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις γύρω από τα εγασιακά θέματα, "συντηρούσε και το διάλογο μεταξύ των δυο κοινοτήτων της Κύπρου".

    Ο κ. Ρόμπερτς τόνισε πως δεν πρέπει να υποτιμηθεί η σημασία της παρουσίας αντιπροσώπων του Ευρωκοινοβουλίου και της ΕΕ.

    "Αυτοί δεν είναι αμελητέοι οργανισμοί και μπορούν να αποδειχθούν χρήσιμοι πολιτικά, αν κάποιος τους εκμεταλλευτεί σωστά", πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

    Ο αξιωματούχος της ΕΕ συνέδεσε τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις της ΕΕ στην Κύπρο, με εκείνες στην Ιρλανδία, όπου οι συντεχνίες "διατήρησαν το διάλογο μεταξύ των δυο κοινοτήτων".

    Ο κ. Ρόμπερτς, εξάλλου, συνέστησε την πραγματοποίηση παρομοίων "εργαστηρίων", σε μόνιμη βάση.

    Στο μεταξύ, όλοι οι συνδικαλιστές τάχθηκαν εναντίον των ιδιωτικοποιήσεων, ενώ ειδικά ο εκπρόσωπος των Γερμανικών Συνδικαλιστικών Οργανώσεων, Χάρτμουτ Τοφάουτε, επεσήμανε τις αρνητικές συνέπειες της "σύγκλισης" στην Ευρώπη, όπως για παράδειγμα, τις σημαντικές απώλειες των συστημάτων των κοινωνικών ασφαλίσεων.

    Ο κ. Τοφάουτε ανέφερε πως τη στιγμή που η ανεργία φουντώνει, "το χάσμα μεταξύ πλούσιων και φτωχών διευρύνεται, εξαιτίας των ιδιωτικοποιήσεων".

    Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΣΥΔΥ, Κούλης Θεοφίλου, επεσήμανε πως, λόγω του μικρού της μεγέθους, "στην Κύπρο είναι εύκολη η δημιουργία μονοπωλίων", αν αφεθεί να κυριαρχήσει απόλυτα, η ελεύθερη αγορά.

    "Οι ιδιωτικοποιήσεις θα προκαλούσαν εργατική αναταραχή και θα υποθήκευαν το μέλλον της Κύπρου, στις ξένες, μεγάλες εταιρείες", ανέφερε.

    Ο εκπρόσωπος της συνδικαλιστκής οργάνωσης των Τ/Κ δασκάλων, Κεμάλ Οζιγκίτ, τάχθηκε εναντίον των ιδιωτικοποιήσεων και ανέφερε τα παραδείγματα του Μεξικού και της Βρετανίας, όπου οι ιδιωτικοποιήσεις προκάλεσαν οικονομικά προβλήματα.

    Ο εκπρόσωπος των συνδικάτων της Ουαλλίας, Τζορτζ Ράιτ, αποκάλεσε τις ιδιωτικοποιήσεις "ασθένεια", ενώ ο εκπρόσωπος του Κογκρέσου της Σκωτίας, Κάμπελ Κρίστι, ανέφερε πως "18 χρόνια συντηρητικών κυβερνήσεων στη Βρετανία, εξαφάνισαν τα δημόσια ωφελήματα".

    (ΚΥΠΕ/ΓΓ/ΜΧΚ/ΓΠ)

    [05] Μείωση επιτοκίων

    Λευκωσία,Κύπρος,17/03/1997 (ΚΥΠΕ)

    Μείωση του ανωτάτου επιτοκίου καταθέσεων και δανείων κατά μισή ποσοστιαία μονάδα, αποφάσισε σήμερα η Κεντρική Τράπεζα.

    Σύμφωνα με την απόφαση της Τράπεζας, η οποία θα τεθεί σε ισχύ από την Τρίτη 18 Μαρτίου, το ανώτατο επιτόκιο καταθέσεων μειώνεται από 7,0% ετησίως, σε 6,5% ετησίως.

    Επίσης, το ανώτατο δανειστικό επιτόκιο, μειώνεται από 8,5%, σε 8,0% ετησίως, με τη διευκρίνιση ότι για τα καινούργια δάνεια η ρύθμιση θα ισχύει από τις 18 Μαρτίου, ενώ για τα υφιστάμενα, από τις 18 Ιουλίου 1997.

    Εξάλλου, σύμφωνα με την απόφαση, ορισμένες κατηγορίες δανείων θα εξακολουθήσουν να επιβαρύνονται με πιο ψηλά επιτόκια, δηλαδή, 8,5% και 9.0%

    Η απόφαση, την οποία έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Τράπεζας, γνωστοποιήθηκε με σημερινή έκτακτη έκδοση της Επίσημης Εφημερίδας της Δημοκρατίας.

    (ΚΥΠΕ/ΓΓ/ΜΑ)

    [06] Χίσλιπ - απευθείας συνομιλίες

    Λευκωσία,Κύπρος,17/03/1997 (ΚΥΠΕ)

    Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών είναι αποφασισμένος να προωθήσει την έναρξη των απευθείας συνομιλιών πριν από το τέλος του ερχόμενου Ιουνίου.

    Αυτό κατέστησε σήμερα σαφές ο Αντιπρόσωπος της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης (ΕΕ) για το Κυπριακό, Κέστερ Χίσλιπ, ο οποίος χαρακτήρισε "ρεαλιστική" τη θέση ότι οι απευθείας συνομιλίες μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη και του Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς θα αρχίσουν πριν το τέλος του πρώτου εξαμήνου του τρέχοντος έτους.

    Ο κ. Χίσλιπ παρευρέθηκε σε σημερινή συνάντηση των μελών της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ΕΕ - Κύπρου και ενημέρωσε τα μέλη της για τις τρέχουσες εξελίξεις στο Κυπριακό, μαζί με τους Πρέσβεις των κρατων-μελών της ΕΕ στην Κύπρο.

    Ο Ευρωπαίος επίσημος εξέφρασε την αισιοδοξία ότι οι απευθείας διαπραγματεύσεις μπορούν να αρχίσουν πριν το τέλος Ιουνίου, επισημαίνοντας ότι στηρίζει την αισιοδοξία του περισσότερο στην αποφασιστικότητα του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών και την απόφασή του για έναρξη αυτών των διερευνητικών συνομιλιών.

    "Αυτό το έπραξε", επεσήμανε ο κ. Χίσλιπ, "με την εκφρασθείσα πρόθεσή του να συγκαλέσει συνάντηση μεταξύ των δυο ηγετών πριν το τέλος του Ιούνη. Αυτή είναι η πρόθεσή του και νομίζω ότι είναι πολύ αποφασισμένος", σημείωσε.

    Εξάλλου, σε ερώτηση γιατί βασίζει την αισιοδοξία του περισσότερο σε αυτό το στοιχείο, ο κ. Χίσλιπ σημείωσε πως οι συνομιλίες δεν διεξάγονται για πολύ καιρό και πως μόλις άρχισαν.

    Ο κ. Χισλιπ δεν θέλησε πάντως να σχολιάσει το θέμα της εμπλοκής των Τουρκοκυπρίων στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις, αναφέροντας πως αυτό είναι ένα περίπλοκο θέμα στο οποίο ο ίδιος δεν έχει αναμιχθεί άμεσα.

    Αναφερόμενος στις συναντήσεις που είχε στις Βρυξέλλες με τον Κοινοτικό Επίτροπο, Χανς Βαν ντεν Μπρουκ, τον Βρετανό Ειδικό Αντιπρόσωπο για το Κυπριακό, Σερ Ντέιβιντ Χάνεϊ, και τον Διευθυντή του Τμήματος Υποθέσεων Νοτίου Ευρώπης στο αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών, Κέρι Κάβανο, ο κ. Χισλιπ είπε πως αυτές οι συναντήσεις είναι μέρος του "δικτύου", κατά την έκφρασή του, για το Κυπριακό και παρατήρησε πως σ' αυτές δεν λαμβάνονται οποιεσδήποτε αποφάσεις.

    "Ολοι όσοι είναι αναμεμιγμένοι βοηθούν στην ειρηνευτική διαδικασία για την Κύπρο", συνέχισε, "εργάζονται σαν μια ομάδα υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνων. Ως εκ τούτου, το βρίσκουν αναγκαίο να συναντώνται σε τακτά διαστήματα, όχι για να παίρνουν αποφάσεις αλλά για να αλληλοπληροφορηθούν για το τί πράττουν και αν υπήρξε πρόοδος".

    Ο αξιωματούχος της ΕΕ, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για τη Σύνοδο της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ΕΕ - Κύπρου η οποία αρχίζει αύριο, διευκρίνισε ότι δεν θα συναντηθεί ούτε με τον Πρόεδρο Κληρίδη αλλά ούτε και με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς, κατά την εδώ παραμονή του.

    (ΚΥΠΕ/ΜΚ/ΑΠ)

    [07] Κληρίδης - Ευρωβουλευτές

    Λευκωσία,Κύπρος,17/03/1997 (ΚΥΠΕ)

    Για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν υπάρχει καμιά προϋπόθεση για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Κύπρο, δήλωσε ο Συμπρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής Ενωσης (ΕΕ) - Κύπρου, Φίλιπ Μονφίλς.

    Εκφράζοντας, εμμέσως, τη διαφωνία του με τις χώρες που οδήγησαν σε αναβολή τον δομημένο προενταξιακό διάλογο, ο κ. Μονφίλς σημείωσε ακόμα ότι η έλλειψη συμφωνίας στο Συμβούλιο ΥΠΕΞ της ΕΕ "δεν είναι λόγος" για να καθυστερήσει η διαδικασία των ενταξιακών διαπραγματεύσεων.

    Οπως είπε, αυτή "πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσει έξι μήνες μετά τη Διακυβερνητική", επαναλαμβάνοντας χαρακτηριστικά ότι "δεν υπάρχει λόγος να καθυστερήσει η ενταξιακή διαδικασία".

    Οι δηλώσεις του κ. Μονφίλς έγιναν μετά από απογευματινή συνάντηση που είχαν τα μέλη της αντιπροσωπείας του Ευρωκοινοβουλίου, που μετέχουν στις εργασίες της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Κύπρου - ΕΕ, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη.

    Στη συνάντηση, που κράτησε μια περίπου ώρα, ο Πρόεδρος Κληρίδης αναφέρθηκε και στο θέμα των αντιαεροπορικών πυραύλων και οι οποίοι, όπως υπογράμμισε ο Βέλγος Ευρωβουλευτής, η αντιπροσωπεία συμφωνεί ότι είναι καθαρά αμυντικού χαρακτήρα.

    Σε ερώτηση αν υπάρχει εξέλιξη γύρω από το δομημένο διάλογο, επανέλαβε ότι η θέση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου παραμένει ότι οι ενταξιακές θα πρέπει να αρχίσουν έξι μήνες μετά τη Διακυβερνητική Διάσκεψη.

    Ο Συμπρόεδρος της Μικτής Επιτροπής ΕΕ - Κύπρου, Τάσσος Παπαδόπουλλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το περιεχόμενο της ενημέρωσης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

    Οπως είπε, "ο Πρόεδρος έδωσε μια σφαιρική ενημέρωση γύρω από τις συνομιλίες και για τα θέματα που τώρα βρίσκονται στην επικαιρότητα, τα σημεία διαφωνιών, και εξήγησε, νομίζω με πολλή πειστικότητα και αντικειμενικότητα, τις δυσκολίες που υπάρχουν για την κατάληξη των συνομιλιών (για τη λύση του Κυπριακού) σε θετικό αποτέλεσμα".

    Ανέφερε, επίσης, ότι όλοι κατανοούν πως στις διαπραγματεύσεις δεν μπορεί να συμμετάσχει κανείς άλλος, εκτός από κυβέρνηση, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι αυτοί που εισηγήθηκαν τη συμμετοχή των Τ/Κ στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις, ήθελαν στην πραγματικότητα τη συμμετοχή του καθεστώτος Ντενκτάς.

    Το επιχείρημα που πείθει πολλούς, κατέληξε ο κ. Παπαδόπουλος, είναι ότι δεν είναι δυνατό να μετέχουν, θεσμικά ή όχι, στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις οι Τ/Κ, από τη στιγμή που ενίστανται στην ένταξη.

    "Ας δηλώσουν ότι υποστηρίζουν και θέλουν την ένταξη και, ίσως, διαδικασίες μπορούν να βρεθούν", πρόσθεσε.

    Καταλήγοντας διερωτήθηκε κατά πόσον "είναι δυνατό να τους καλούμε στην αντιπροσωπεία μας για να εξηγούν στην ΕΕ γιατί δεν πρέπει να ενταχθεί η Κύπρος;"

    (ΚΥΠΕ/ΚΚ/ΑΠ)
    ΚΥΠΕ ΤΕΛΟΣ
    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v1.04a run on Monday, 17 March 1997 - 19:46:44 UTC