Browse through our Interesting Nodes on Secondary Education in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Voice of America (VOA): News in Greek, 06-11-03

Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Voice of America <http://www.voanews.com>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Γάζα: Σε εξέλιξη σφοδρή στρατιωτική επιχείρηση των Ισραηλινών
  • [02] Διεθνής Αμνηστία: Η πρόσβαση στο διαδίκτυο βασικό ανθρώπινο δικαίωμα
  • [03] 40 νεκροί απ' τις τελευταίες βιαιότητες στο Ιράκ
  • [04] Δημοσκόπηση: Σταθερό το προβάδισμα των Δημοκρατικών ενόψει των εκλογών της Τρίτης
  • [05] Περιοδεία ανώτερων αμερικανών αξιωματούχων στην Άπω Ανατολή
  • [06] Ράις: Προσπάθεια επίδειξης δύναμης η πυραυλική δοκιμή του Ιράν
  • [07] To NATO ζητά απ' την ΕΕ να εντείνει την συνεισφορά της σε θέματα ανοικοδόμησης του Αφγανιστάν
  • [08] Ο πρόεδρος Μπούς πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις για να υποστηρίξει Ρεπουμπλικανούς υποψηφίους
  • [09] Η ιρακινή αστυνομία εντόπισε 56 πτώματα τις τελευταίες 24 ώρες
  • [10] Iσραηλινές δυνάμεις σκότωσαν δύο Παλαιστίνιες
  • [11] Η Ρωσία δεν υποστηρίζει το ευρωπαϊκό σχέδιο ψηφίσματος κατά του Ιράν
  • [12] Θα πούμε το ψάρι..."ψαράκι"!
  • [13] Νέες πυραυλικές δοκιμές του Ιράν
  • [14] Ελεύθερος αφέθηκε Ιταλός φωτογράφος που είχε απαχθεί στο Αφγανιστάν

  • [01] Γάζα: Σε εξέλιξη σφοδρή στρατιωτική επιχείρηση των Ισραηλινών

    03-11-2006

    Ισραηλινοί στρατιώτες συνεπλάκησαν νωρίς σήμερα το πρωί με ένοπλους Παλαιστίνιους που είχαν καταφύγει σε τέμενος στη Γάζα, καθώς συνεχίζεται σφοδρή επιχείρηση του Ισραηλινού στρατού στα Παλαιστινιακά εδάφη. Παλαιστίνιοι αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι περίπου 60 εξτρεμιστές βρίσκονταν μέσα στο τέμενος στην πόλη Μπέιτ Χανούν στη βόρεια Γάζα και ότι οι Ισραηλινοί στρατιώτες έριξαν δακρυγόνα και κροτίδες για να αναγκάσουν τους ένοπλους Παλαιστίνιους να παραιτηθούν, ενώ έξω απ' το τέμενος στρατιώτες αντήλλαξαν πυρά με εξτρεμιστές. Πάντως δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα.

    Το Ισραήλ άρχισε τις επιχειρήσεις του στη Μπέιτ Χανούν νωρίς χθες το πρωί με τάνκς και μαχητικά ελικόπτερα. Περίπου 15 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν απ' τις συγκρούσεις, μεταξύ των οποίων και πολλοί εξτρεμιστές. Επίσης σκοτώθηκε ένας Ισραηλινός στρατιώτης. Ο Ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι στόχευε εξτρεμιστές που χρησιμοποιούσαν την Μπέιτ Χανούν για να επιτίθενται με ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ.

    [02] Διεθνής Αμνηστία: Η πρόσβαση στο διαδίκτυο βασικό ανθρώπινο δικαίωμα

    03-11-2006

    Η Διεθνής Αμνηστία ζητά απ' τα ΗΕ να βοηθήσουν στην κατάργηση περιορισμών στην πρόσβαση χρηστών στο διαδίκτυο. Η οργάνωση τονίζει ότι τέτοιοι περιορισμοί επιβάλλονται από απολυταρχικά καθεστώτα και αποτελούν παραβιάσεις των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

    Ψήφισμα της Διεθνούς Αμνηστίας που έφερε 50 χιλιάδες υπογραφές παραδόθηκε τη Πέμπτη στον εκπρόσωπο των ΗΕ στην Αθήνα στα πλαίσια του Φόρουμ των ΗΕ για το μέλλον του διαδικτύου. Το ψήφισμα αναφέρει συγκεκριμένα ότι: 'Το Ιντερνετ θα πρέπει να αποτελέσει δύναμη πολιτικής ελευθερίας και όχι καταπίεσης'. Πάνω από χίλιοι εμπειρογνώμονες από 30 χώρες συμμετείχαν στο τετραήμερο Φόρουμ της Αθήνας που ολοκληρώθηκε τη Πέμπτη.

    [03] 40 νεκροί απ' τις τελευταίες βιαιότητες στο Ιράκ

    03-11-2006

    Περίπου 40 άτομα σκοτώθηκαν ή βρέθηκαν νεκρά στο Ιράκ τη Πέμπτη, συμπεριλαμβανομένων και 7 που σκοτώθηκαν από βομβιστική επίθεση με παγιδευμένο ποδήλατο σε αγορά του Σάντρ Σίτυ της Βαγδάτης. Επίσης άλλα 45 άτομα τραυματίστηκαν απ' την επίθεση.

    Στο μεταξύ, ο αμερικανικός στρατός δήλωσε ότι πιστεύει πως ο Αμερικανός στρατιώτης που απήχθη την περασμένη εβδομάδα στην Βαγδάτη, κρατείται ακόμα από τους απαγωγείς του. Ο αντιστράτηγος Ουίλλιαμ Κώλντγουελ δήλωσε σε δημοσιογράφους την Πέμπτη στη Βαγδάτη ότι υπάρχει συνεχής διάλογος για την απελευθέρωση του εν λόγω στρατιώτη, ο οποίος είναι ιρακινής καταγωγής.

    [04] Δημοσκόπηση: Σταθερό το προβάδισμα των Δημοκρατικών ενόψει των εκλογών της Τρίτης

    03-11-2006

    Νέα σφυγμομέτρηση στις ΗΠΑ έδειξε ότι η πλειοψηφία των ψηφοφόρων θα υποστηρίξει το Δημοκρατικό κόμμα, στις βουλευτικές εκλογές της επόμενης εβδομάδας, κυρίως λόγω της οργής τους για τον υπό αμερικανική ηγεσία πόλεμο στο Ιράκ.

    Συγκεκριμένα η σφυγμομέτρηση της εφημερίδας Τάιμς της Νέας Υόρκης και του τηλεοπτικού δικτύου CBS δείχνει ότι το 52% των εκλογέων δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν υπέρ των Δημοκρατικών, ενώ το 33% είπε ότι θα υποστηρίξει τους Ρεπουμπλικανούς. Η σφυγμομέτρηση έδειξε επίσης ότι το εκλογικό σώμα πιστεύει πως αν κερδίσουν οι Δημοκρατικοί, θα τερματιστεί ή θα μειωθεί η ανάμειξη του αμερικανικού στρατού στο Ιράκ.

    Eξάλλου, νέα δημοσκόπηση του πρακτορείου Ρώυτερ και του οργανισμού Ζόγκμπυ, δείχνει ότι Δημοκρατικοί υποψήφιοι προηγούνται σε 6 γερουσιαστικές έδρες όπου Ρεπουμπλικανοί γερουσιαστές ζητούν επανεκλογή. Να σημειώσουμε ότι για να κερδίσουν τον έλεγχο της Γερουσίας οι Δημοκρατικοί χρειάζονται 6 ακόμη έδρες.

    Στο μεταξύ, ο πρόεδρος Μπούς πραγματοποίησε την Πέμπτη δημόσιες εμφανίσεις για την υποστήριξη ρεπουμπλικανών υποψηφίων στις πολιτείας Μοντάνα και Νεβάδα. Σήμερα Παρασκευή, θα μιλήσει στο Μιζούρι, όπου προβλέπεται ότι οι υποψήφιοι βουλευτές θα αγωνιστούν στήθος με στήθος.

    [05] Περιοδεία ανώτερων αμερικανών αξιωματούχων στην Άπω Ανατολή

    03-11-2006

    Δύο ανώτεροι αμερικανοί διπλωμάτες μεταβαίνουν στην Ιαπωνία, τη Κίνα και τη Νότια Κορέα την άλλη εβδομάδα για να προετοιμάσουν τον νέο γύρο πολυμερών συνομιλιών για το πυρηνικό πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας.

    Ο εκπρόσωπος του Στέητ Ντηπάρτμεντ, Σων Μακόρμακ, δήλωσε ότι ο αμερικανός υφυπουργός εξωτερικών για πολιτικές υποθέσεις, Νίκολας Μπέρνς και ο υφυπουργός για θέματα Ελέγχου των Εξοπλισμών και την Διεθνή Ασφάλεια, Ρόμπερτ Τζόσεφ, θα συζητήσουν με τοπικούς αξιωματούχους τρόπους για την δημιουργία ατμόσφαιρας που θα εξασφαλίσει πρόοδο στις διαπραγματεύσεις.

    Πάντως, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του αμερικανικού υπουργείου εξωτερικών, οι κ. Μπέρνς και Τζόσεφ, θα πιέσουν επίσης για συνέχιση της εφαρμογής των κυρώσεων του ΟΗΕ σε βάρος της Βόρειας Κορέας.

    [06] Ράις: Προσπάθεια επίδειξης δύναμης η πυραυλική δοκιμή του Ιράν

    03-11-2006

    Η αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών, Κοντολήζα Ράις, δήλωσε ότι η πυραυλική δοκιμή του Ιράν, αποτελεί προσπάθεια επίδειξης δύναμης από μέρους της Τεχεράνης και διακήρυξης προς την διεθνή κοινότητα ότι κανείς δεν μπορεί να αποτρέψει το Ιράν από το να αποκτήσει πυρηνικά όπλα. Η κ. Ράις δήλωσε ότι το Ιράν αποτελεί απειλή και ότι η διεθνής κοινότητα πρέπει να αντιταχθεί έντονα στις φιλοδοξίες της Τεχεράνης. Προειδοποίησε επίσης ότι αν το Ιράν εξαπολύσει πραγματική πυραυλική επίθεση, τότε θα πληρώσει το τίμημα.

    Την Πέμπτη, τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης είπαν ότι οι λεγόμενοι Φρουροί της Επανάστασης πραγματοποίησαν πυραυλική δοκιμή τις πρώτες ώρες δεκαήμερης στρατιωτικής άσκησης. Ο επικεφαλής των στρατιωτικών δυνάμεων δήλωσε ότι η άσκηση στόχευε στο να επιδειχθεί η δυνατότητα αυτοάμυνας του Ιράν, σε περίπτωση εξωτερικής επίθεσης.

    [07] To NATO ζητά απ' την ΕΕ να εντείνει την συνεισφορά της σε θέματα ανοικοδόμησης του Αφγανιστάν

    03-11-2006

    Ο ανώτερος απεσταλμένος του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν ζήτησε απ' την ΕΕ να βοηθήσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της συμμαχίας στη περιοχή, εντατικοποιώντας τις προσπάθειες ανοικοδόμησης. Ο πρέσβης Ντάν Εβερτς έκανε την έκκληση αυτή την Πέμπτη, μετά από συνάντηση που είχε με αξιωματούχους της ΕΕ, των ΗΕ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στην έδρα της συμμαχίας, στις Βρυξέλλες.

    Ο πρέσβης Εβερτς επισήμανε ότι αν και το ΝΑΤΟ μπορεί να βοηθήσει τον αφγανικό στρατό να εξουδετερώσει το ανταρτικό κίνημα των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν, άλλοι θα πρέπει να βοηθήσουν στην ανάπτυξη και σταθεροποίηση της χώρας. Ο κ. Εβερτς πρόσθεσε ότι ειδικά η ΕΕ έχει την μοναδική ευκαιρία να βοηθήσει σημαντικά στην δόμηση δικαστικού συστήματος και αστυνομικών δυνάμεων και επεσήμανε ότι αποτελεσματικά δικαστήρια και αστυνομικές δυνάμεις που θα χαίρουν της εμπιστοσύνης των Αφγανών, θα πρέπει να αποτελέσουν προτεραιότητα για την διεθνή κοινότητα.

    [08] Ο πρόεδρος Μπούς πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις για να υποστηρίξει Ρεπουμπλικανούς υποψηφίους

    03-11-2006

    Ο πρόεδρος Μπούς πραγματοποίησε την Παρασκευή δημόσια εμφάνιση στο Μιζούρι, όπου σύμφωνα με τους αναλυτές, προβλέπεται ότι οι υποψήφιοι των εκλογών στην πολιτεία αυτή, θα αγωνιστούν στήθος με στήθος.

    Η προεκλογική εμφάνιση του κ. Μπούς στόχευε στην υποστήριξη του υποψήφιου γερουσιαστή Τζέημς Τάλεντ. Κατά την ομιλία του, ο Αμερικανός πρόεδρος κατήγγειλε τους Δημοκρατικούς και τις επιθέσεις τους ενάντια στην πολιτική του στο Ιράκ, προσθέτοντας ότι δεν έχουν να προτείνουν δικό τους σχέδιο.

    Πρόσφατες σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης δείχνουν ότι ο πόλεμος του Ιράκ ενδέχεται να αποτελέσει τον αποφασιστικό παράγοντα στις εκλογές της Τρίτης, 7 Νοεμβρίου. Οι Δημοκρατικοί ελπίζουν να θέσουν ένα ή και τα δύο σώματα του κονγκρέσου υπό τον έλεγχό τους. Όμως ο πρόεδρος Μπούς επιμένει ότι είναι βέβαιος ότι οι Ρεπουμπλικανοί θα διατηρήσουν τον έλεγχο αυτό.

    Την Πέμπτη πάντως, σφυγμομέτρηση της εφημερίδας Τάιμς της Νέας Υόρκης και του τηλεοπτικού δικτύου CBS έδειξε ότι η πλειοψηφία των ψηφοφόρων σχεδιάζει να υποστηρίξει το Δημοκρατικό κόμμα.

    [09] Η ιρακινή αστυνομία εντόπισε 56 πτώματα τις τελευταίες 24 ώρες

    03-11-2006

    Η ιρακινή αστυνομία είπε ότι εντόπισε 56 πτώματα στη Βαγδάτη από την Πέμπτη έως την Παρασκευή το πρωί. Προφανώς πρόκειται για τα πιο πρόσφατα θύματα της αυξανόμενης εμφύλιας βίας στο Ιράκ.

    Ο αμερικανικός στρατός είπε ότι συμμαχικά στρατεύματα σκότωσαν 13 ύποπτους εξτρεμιστές και συνέλαβαν ένα άτομο κατά τη διάρκεια επιδρομών κοντά στη Μαχμουντίγια, νότια της Βαγδάτης. Ο στρατός κατάσχεσε επίσης εκρηκτικά, χειροβομβίδες και γιλέκα με εκρηκτικά που βρέθηκαν στην περιοχή. Εξάλλου, ο αμερικανικός στρατός ανακοίνωσε ότι 7 άνδρες του σκοτώθηκαν σε επιθέσεις την Πέμπτη στο Ιράκ.

    Οι αρχές του Ιράκ ακύρωσαν όλες τις άδειες των Iρακινών στρατιωτών, εν όψει της αναμενόμενης την Κυριακή απόφασης του δικαστηρίου για τον ρόλο του τέως ηγέτη της χώρας Σαντάμ Χουσείν στην δολοφονία περίπου 150 Σιιτών χωρικών την δεκαετία του 80.

    Ιρακινοί αξιωματούχοι είπαν επίσης ότι Ελληνίδα υπάλληλος οργάνωσης αρωγής, που είχε απαχθεί πριν αρκετές μέρες, αφέθηκε ελεύθερη την Παρασκευή. Τέλος, ο ιρακινός πρωθυπουργός Νούρι αλ Μαλίκι είχε συνάντηση στη Βαγδάτη με τον επικεφαλής των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, Τζών Νεγροπόντε.

    [10] Iσραηλινές δυνάμεις σκότωσαν δύο Παλαιστίνιες

    03-11-2006

    Παλαιστίνιες στην πόλη Μπείτ Χανούν

    Ομάδα ενόπλων Παλαιστινίων μπόρεσε να διαφύγει από ισλαμικό τέμενος που είχε περικυκλωθεί από ισραηλινούς στρατιώτες, όταν γυναίκες προσφέρθηκαν να καταστούν ανθρώπινες ασπίδες για προστατεύσουν τους εξτρεμιστές.

    Οι Παλαιστινιακές αρχές είπαν ότι ισραηλινές δυνάμεις πυροβόλησαν και σκότωσαν δύο από τις γυναίκες αυτές την Παρασκευή στην πόλη Μπείτ Χανούν, της βόρειας Γάζας, καθώς και δύο ένοπλους εξτρεμιστές, που κρύβονταν ανάμεσα στην ομάδα των γυναικών. Εξτρεμιστές από διάφορες ένοπλες οργανώσεις είχαν παγιδευτεί μέσα στο τέμενος αλ Νάσρ από την Πέμπτη, στην προσπάθειά τους να προστατευτούν από επιδρομή των ισραηλινών δυνάμεων.

    Παλαιστίνιοι είπαν επίσης ότι ένα ακόμα άτομο σκοτώθηκε την Παρασκευή κοντά σε τέμενος της Μπείτ Χανούν από πυρά ισραηλινού πολεμικού αεροσκάφους. Νωρίτερα, ισραηλινά αεροσκάφη σκότωσαν 4 εξτρεμιστές της Χαμάς στην πόλη της Γάζας.

    Πάνω από 20 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από τότε που το Ισραήλ άρχισε την τελευταία του πολεμική επιχείρηση κατά της Γάζας νωρίς την Τετάρτη, με στόχο να τερματιστούν οι επιθέσεις ρουκετών από Παλαιστίνιους εξτρεμιστές στο νότιο Ισραήλ. Νεκρός είναι και ένα ισραηλινός στρατιώτης.

    [11] Η Ρωσία δεν υποστηρίζει το ευρωπαϊκό σχέδιο ψηφίσματος κατά του Ιράν

    03-11-2006

    O κ. Λαβρώφ

    Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρώφ δήλωσε σε δημοσιογράφους την Παρασκευή στις Βρυξέλλες ότι το ευρωπαϊκό σχέδιο ψηφίσματος των ΗΕ για την επιβολή κυρώσεων στο Ιράκ, εξαιτίας του πυρηνικού του προγράμματος, είναι υπέρ του δέοντος αυστηρό και ότι ξεπερνά αυτά στα οποία συμφώνησαν οι διεθνείς δυνάμεις.

    Ο κ. Λαβρώφ τόνισε ότι η χώρα του θα υποστηρίξει μέτρα κατά του Ιράν αν είναι 'λογικά, αναλογικά και εφαρμοστούν σε στάδια', όπως είπε. Ο κ. Λαβρώφ έκανε τις δηλώσεις αυτές μετά από συνομιλίες που είχε με αξιωματούχους της ΕΕ.

    Η Βρετανία, η Γαλλία και η Γερμανία πρότειναν ψήφισμα για την επιβολή κυρώσεων κατά του Ιράν, επειδή δεν συμμορφώθηκε με τις διεθνείς απαιτήσεις να διακόψει το πρόγραμμα του εμπλουτισμού ουρανίου έως τις 31 Αυγούστου.

    [12] Θα πούμε το ψάρι..."ψαράκι"!

    03-11-2006

    Νέα μελέτη προειδοποιεί ότι οι πληθυσμοί των βρώσιμων ψαριών και θαλασσινών αντιμετωπίζουν πλήρη κατάρρευση εξαιτίας της εντατικής αλιείας και της μόλυνσης των θαλασσών, που παρατηρούνται σήμερα.

    Η μελέτη αυτή που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Science, λέει ότι η εξαφάνιση των ψαριών από τις θάλασσες μπορεί να σημειωθεί έως το έτος 2048. Οι ερευνητές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η ποικιλομορφία των ψαριών έχει ήδη μειωθεί, αφού 29% των ειδών βρίσκονται στα πρόθυρα της εξαφάνισης.

    Ο επικεφαλής της εν λόγω μελέτης Μπόρις Γουώρμ, από το πανεπιστήμιο Νταλουσί, της Νέας Σκωτίας, δήλωσε ότι τα αποτελέσματα της έρευνας είναι πολύ χειρότερα από τα αναμενόμενα. Ο κ. Γουώρμ τόνισε ότι η απώλεια της βιοποικιλίας των ψαριών, απειλεί την δυνατότητα που έχουν οι θάλασσες για συνέρχονται από τις βλαβερές συνέπειες της αλλαγής του παγκόσμιου κλίματος και της μόλυνσης.

    [13] Νέες πυραυλικές δοκιμές του Ιράν

    03-11-2006

    Το Ιράν λέει ότι πραγματοίησε δοκιμή τριών νέων τύπων πυραύλων κατά τη δεύτερη μέρα της στρατιωτικής άσκησης στην περιοχή του Περσικού κόλπου. Η ιρανική κρατική τηλεόραση έδειξε εικόνες την Παρασκευή, Φρουρών της Ιρανικής Επανάστασης που πυροδοτούσαν πυραύλους τύπου Νούρ, Καουσάρ και Νάσρ, από την ξηρά και πολεμικά σκάφη.

    Ιρανοί αξιωματούχοι λένε ότι οι πύραυλοι έχουν την δυνατότητα να πλήξουν στόχους οπουδήποτε στην περιοχή του Κόλπου, τα στενά του Χορμούζ και την Θάλασσα του Ομάν.

    Η Aμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Κοντολήζα Ράις είπε ότι οι πυραυλικές δοκιμές του Ιράν αποσκοπούν στο να επιδείξει την δύναμη του και να διακηρύξει στον κόσμο ότι κανείς δεν θα το σταματήσει από το να αποκτήσει πυρηνικά όπλα.

    [14] Ελεύθερος αφέθηκε Ιταλός φωτογράφος που είχε απαχθεί στο Αφγανιστάν

    03-11-2006

    Ο Γκαμπριέλε Τορσέλο

    Οι ιταλικές αρχές είπαν ότι ο Ιταλός φωτογράφος Γκαμπριέλε Τορσέλο που είχε απαχθεί στο Αφγανιστάν τον περασμένο μήνα, αφέθηκε την Παρασκευή ελεύθερος από τους απαγωγείς του και ότι είναι καλά στην υγεία του. Σε συνέντευξή του προς ιταλική ηλεκτρονική εφημερίδα, ο Τορσέλο δήλωσε ότι καθ'όλο το διάστημα της κράτησής του δεν είναι το φώς της μέρας.

    Στο μεταξύ, στην δυτική επαρχία Χεράτ, ύποπτοι τρομοκράτες σκότωσαν έξι αστυνομικούς που εκτελούσαν περιπολία. Ανάμεσα στα θύματα είναι και ο τοπικός διευθυντής της αστυνομίας.


    Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    voa2html v3.00 run on Saturday, 4 November 2006 - 2:18:26 UTC