Browse through our Interesting Nodes on the Baltic States Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Voice of America (VOA): News in Greek, 06-09-12

Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Voice of America <http://www.voanews.com>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Η Κοντολήζα Ράις παρότρυνε έντονα το Σουδάν να δεχθεί τους ειρηνοφρουρούς των ΗΕ
  • [02] Σήμερα ο πρώτος περίπατος στο διάστημα αστροναυτών του Ατλαντίς
  • [03] Μειωμένες οι τιμές του πετρελαίου
  • [04] Nέο μήνυμα του υπαρχηγού της αλ Κάιντα
  • [05] Nέα βίαια και πολύνεκρα περιστατικά στο Ιράκ
  • [06] O αλ Ζαγουαχίρι προειδοποιεί για επιθέσεις στον Περσικό ή το Ισραήλ
  • [07] Κύπρος: Στρατιωτικός εξοπλισμός σε πλοίο με προορισμό τη Συρία
  • [08] Διάγγελμα Μπους
  • [09] Ράις: Πρώτα τερματισμός εμπλουτισμού ουρανίου και μετά οποιεσδήποτε συνομιλίες με Ιράν
  • [10] Και η διεθνής κοινότητα τιμά τα θύματα των επιθέσεων στις ΗΠΑ
  • [11] Αύξηση των ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων στο Αφγανιστάν ζητά ο Γιαπ Ντε Χούπ Σέφερ
  • [12] 'Θεοί, Μύθοι και Θνητοί'

  • [01] Η Κοντολήζα Ράις παρότρυνε έντονα το Σουδάν να δεχθεί τους ειρηνοφρουρούς των ΗΕ

    12-09-2006

    Η Κα Ράις

    Η Aμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Κοντολήζα Ράις δήλωσε ότι παρότρυνε εντονότατα την Σουδανική κυβέρνηση να δεχθεί ειρηνευτική αποστολή των ΗΕ. Μετά από συνάντηση που είχε στην Ουάσινγκτον με τον Σουδανό ομόλογό της, η Κα Ράις επεσήμανε ότι το μήνυμα της προς τις αρχές του Σουδάν ήταν πως οι αμερικανο-σουδανικές σχέσεις δεν πρόκειται να βελτιωθούν αν το Χαρτούμ δεν συνεργαστεί με την ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ στην εμπόλεμη περιοχή του Νταρφούρ.

    Στο μεταξύ, ο γ.γ. των ΗΕ Κόφι Ανάν προειδοποίησε την σουδανική κυβέρνηση ότι ο βομβαρδισμός της περιοχής αποτελεί ξεκάθαρη παραβίαση της ειρηνευτικής συμφωνίας που υπογράφηκε από το Χαρτούμ και την κύρια ανταρτική οργάνωση της χώρας τον Μάιο.

    Κατά την συζήτηση στο συμβούλιο ασφαλείας την Δευτέρα, ο κ. Ανάν καταδίκασε απερίφραστα τη νέα πολεμική επιχείρηση της σουδανικής κυβέρνησης στο Νταρφούρ και ζήτησε τον τερματισμό της αμέσως. Η επιχείρηση ξεκίνησε τον περασμένο μήνα.

    [02] Σήμερα ο πρώτος περίπατος στο διάστημα αστροναυτών του Ατλαντίς

    12-09-2006

    To διαστημικό λεωφορείο Ατλαντίς

    Το εξαμελές πλήρωμα του διαστημικού λεωφορείου Ατλαντίς βρίσκεται στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και προετοιμάζεται για τον πρώτο περίπατο στο διάστημα σήμερα.

    Κατά το εγχείρημα αυτό δύο αστροναύτες θα συνδέσουν ένα τεράστιο ηλιακό πλέγμα στο σταθμό που θα αυξήσει την τροφοδοσία του με ηλεκτρική ενέργεια. Πάντως ο υπεύθυνος της πτήσης Πώλ Ντάι δήλωσε ότι το εν λόγω εγχείρημα θα πρέπει να γίνει ταχύτατα, για να μην παγώσουν οι δύο αστροναύτες.

    [03] Μειωμένες οι τιμές του πετρελαίου

    12-09-2006

    Οι τιμές του πετρελαίου μειώθηκαν παγκοσμίως την Δευτέρα, καθώς ο ΟΠΕΚ δήλωσε ότι θα συνεχίσει να παράγει πετρέλαιο στα σημερινά επίπεδα. Η τιμή του αργού πετρελαίου με ημερομηνία παράδοσης τον Οκτώβριο ξεπέρασε τα 65 δολάρια το βαρέλι στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης την Δευτέρα, αφού αξιωματούχοι του οργανισμού ανακοίνωσαν ότι η παραγωγή θα παραμείνει στο επίπεδο των 28 εκατομμυρίων βαρελιών την ημέρα.

    Όμως ο ΟΠΕΚ δήλωσε ότι διατηρεί την επιλογή να επιφέρει αλλαγές, αν χρειαστεί. Πάντως, ορισμένα μέλη του καρτέλ είπαν ότι οι τιμές του αργού πετρελαίου δεν πρέπει να πέσουν κάτω από τα 60 δολάρια το βαρέλι.

    [04] Nέο μήνυμα του υπαρχηγού της αλ Κάιντα

    12-09-2006

    Aιμάν αλ Ζαγουαχίρι

    Ο υπαρχηγός της αλ Κάιντα, Αϊμάν αλ Ζαγουαχίρι, προειδοποίησε ότι η περιοχή του Περσικού κόλπου και το Ισραήλ θα αποτελέσουν τους επόμενους στόχους των τρομοκρατών της οργάνωσης. Ο αιγυπτιακής καταγωγής αλ Ζαγουαχίρι έκανε τη δήλωση αυτή μέσω βίντεο που μεταδόθηκε την Δευτέρα, την 5η επέτειο των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001.

    Ο αλ Ζαγουαχίρι προειδοποίησε ότι θα υπάρξουν νέα περιστατικά και υπαινίχθηκε ότι οι εξτρεμιστές θα πρέπει να θέσουν στο στόχαστρο οικονομικά συμφέροντα, ενώ επεσήμανε ότι οι δυτικές δυνάμεις κλέβουν το μουσουλμανικό πετρέλαιο. Είπε επίσης ότι οι ηγέτες της Δύσης θα πρέπει να ανησυχούν περισσότερο για επιθέσεις στο Περσικό Κόλπο ή το Ισραήλ, από ότι στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, ενώ για πρώτη φορά προέβη σε έμμεσες απειλές κατά των ειρηνοφρουρών των ΗΕ, που αναπτύσσονται στο Λίβανο, λέγοντας ότι οι δυνάμεις αυτές είναι εχθρικές προς το Ισλάμ.

    [05] Nέα βίαια και πολύνεκρα περιστατικά στο Ιράκ

    12-09-2006

    Τα συντρίμμια του λεωφορείου στη Βαγδάτη.

    Ο πρωθυπουργός του Ιράκ, Νούρι αλ Μαλίκι, θα επισκεφθεί σήμερα το Ιράν, όπου θα έχει συνομιλίες με τον πρόεδρο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ. Η επίσκεψη του κ. αλ Μαλίκι είχε αρχικά προγραμματιστεί για την Δευτέρα, αλλά αναβλήθηκε κατά μια μέρα 'για τεχνικούς λόγους', όπως δήλωσε ιρακινός αξιωματούχος.

    Στο μεταξύ, οι ιρακινές αρχές στη Βαγδάτη είπαν ότι βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε τα εκρηκτικά του κοντά σε λεωφορείο που μετέφερε νεοσύλλεκτους του ιρακινού στρατού, σκοτώνοντας 14 άτομα και τραυματίζοντας αρκετά άλλα. Οι αρχές είπαν ότι η βόμβα έπληξε το λεωφορείο, καθώς οι νεοσύλλεκτοι μεταφέρονταν σε στρατιωτική βάση στην κεντρική Βαγδάτη.

    Εξάλλου, η δίκη του Σαντάμ Χουσείν και των 6 συγκατηγορουμένων του ξανάρχισε σε δικαστήριο της ιρακινής πρωτεύουσας την Δευτέρα, μετά από διακοπή περίπου 3 εβδομάδων.

    [06] O αλ Ζαγουαχίρι προειδοποιεί για επιθέσεις στον Περσικό ή το Ισραήλ

    12-09-2006

    Ο υπαρχηγός της αλ Κάιντα, Αϊμάν αλ Ζαγουαχίρι

    Ο υπαρχηγός της αλ Κάιντα, Αϊμάν αλ Ζαγουαχίρι, προειδοποίησε ότι η περιοχή του Περσικού κόλπου και το Ισραήλ θα αποτελέσουν τους επόμενους στόχους των τρομοκρατών της οργάνωσης. Ο αιγυπτιακής καταγωγής αλ Ζαγουαχίρι έκανε τη δήλωση αυτή μέσω βίντεο που μεταδόθηκε την Δευτέρα, την 5η επέτειο των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001.

    Ο αλ Ζαγουαχίρι προειδοποίησε ότι θα υπάρξουν νέα περιστατικά και υπαινίχθηκε ότι οι εξτρεμιστές θα πρέπει να θέσουν στο στόχαστρο οικονομικά συμφέροντα, ενώ επεσήμανε ότι οι δυτικές δυνάμεις κλέβουν το μουσουλμανικό πετρέλαιο. Είπε επίσης ότι οι ηγέτες της Δύσης θα πρέπει να ανησυχούν περισσότερο για επιθέσεις στον Περσικό Κόλπο ή το Ισραήλ, από ότι στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, ενώ για πρώτη φορά προέβη σε έμμεσες απειλές κατά των ειρηνοφρουρών των ΗΕ, που αναπτύσσονται στο Λίβανο, λέγοντας ότι οι δυνάμεις αυτές είναι εχθρικές προς το Ισλάμ.

    [07] Κύπρος: Στρατιωτικός εξοπλισμός σε πλοίο με προορισμό τη Συρία

    12-09-2006

    Οι Κυπριακές αρχές δήλωσαν ότι βρήκαν εξοπλισμό στρατιωτικών ραντάρ σε εμπορικό πλοίο με αφετηρία τη Βόρεια Κορέα και προορισμό το λιμάνι της Λατάκια στη Συρία. Το φορτίο κατασχέθηκε λόγω υποψιών ότι επρόκειτο για παράνομη διακίνηση στρατιωτικού εξοπλισμού. Οι αρχές ασφαλείας της Κύπρου δηλώνουν ότι το πλοίο 'Γκρηγκόριο 1' μετέφερε 18 οχήματα με προσαρτισμένα κινητά ραντάρ που πιστεύεται ότι αποτελούν τμήμα συστήματος αεράμυνας. Το νηολόγιο του πλοίου χαρακτηρίζει τον εξοπλισμό, εξαρτήματα μετεωρολογίας. Ο υπουργός δικαιοσύνης της Κύπρου, Σοφοκλής Σοφοκλέους, δήλωσε ότι το θέμα μεταβιβάστηκε στο υπουργείο εξωτερικών, ενώ η Συρία ζητά την παράδοση του φορτίου.

    [08] Διάγγελμα Μπους

    12-09-2006

    Ο Πρόεδρος Μπους ζήτησε απ' τους Αμερικανούς να παραμερίσουν τις μεταξύ τους διαφορές και να συνεργαστούν στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας. Σε τηλεοπτικό του διάγγελμα επ' ευκαιρία της 5ης επετείου απ' τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, ο κ. Μπους επεσήμανε ότι ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας θα τελειώσει με νικητές είτε τους Αμερικανούς, είτε τους εξτρεμιστές και χαρακτήρισε τον αγώνα αυτό 'αποφασιστικής σημασίας ιδεολογικό αγώνα του 21ου αιώνα'.

    Ο κ. Μπους τόνισε επίσης ότι οι ΗΠΑ θα βρουν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν 'ανεξάρτητα από το πόσο θα χρειαστεί' για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο. Παράλληλα ο αμερικανός πρόεδρος υπεραμύνθηκε της απόφασης εισβολής στο Ιράκ, λέγοντας ότι ο Σαντάμ Χουσεΐν αποτελούσε απειλή, ιδιαίτερα μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και επεσήμανε ότι η ασφάλεια των ΗΠΑ εξαρτάται απ' το αποτέλεσμα των μαχών στους δρόμους της Βαγδάτης.

    Υποστηρίζοντας δημοκρατικά εκλεγμένους και φιλομεταρρυθμιστές ηγέτες στη Μέση Ανατολή, τόνισε ο κ. Μπους, οι ΗΠΑ προσφέρουν μια εναλλακτική λύση στον εξτρεμισμό. Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν δύσκολο έργο, δήλωσε ο κ. Μπους, και μια νίκη στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας προϋποθέτει 'έντονη προσπάθεια μιας ενωμένης χώρας'. Επίσης ο αμερικανός πρόεδρος αναφέρθηκε στους περίπου 3 χιλιάδες αμερικανούς στρατιώτες που έχασαν τη ζωή τους στο Ιράκ, το Αφγανιστάν και άλλα μέτωπα στο πόλεμο κατά της τρομοκρατίας.

    [09] Ράις: Πρώτα τερματισμός εμπλουτισμού ουρανίου και μετά οποιεσδήποτε συνομιλίες με Ιράν

    12-09-2006

    Η υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ, Κοντολίζα Ράις, δηλώνει ότι το Ιράν θα πρέπει να τερματίσει τον εμπλουτισμό ουρανίου με επαληθεύσιμο τρόπο, πριν αρχίσουν οποιεσδήποτε συνομιλίες για το πυρηνικό του πρόγραμμα. Ο κύριος διαπραγματευτής για τα πυρηνικά του Ιράν, Αλί Λαριτζανί και ο αρμόδιος για θέματα εξωτερικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Χαβιέρ Σολάνα, είχαν συνομιλίες το Σάββατο και τη Κυριακή στη Βιέννη για να συζητήσουν το θέμα.

    Διπλωματικές πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Λαριτζανί πρότεινε την προσωρινή διακοπή των δραστηριοτήτων εμπλουτισμού ουρανίου όσο πραγματοποιούνται οι συνομιλίες, αλλά δημοσίως το Ιράν διέψευσε ότι πρότεινε κάτι τέτοιο. Επίσης τη Δευτέρα ο αμερικανός διπλωμάτης Τζωρτζ Σούλτι, χαιρέτησε την πρόοδο στις συνομιλίες Σολάνα-Λαριτζανί, αλλά δήλωσε σε δημοσιογράφους στη Βιέννη ότι οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να επιδιώκουν κυρώσεις σε βάρος του Ιράν, εκτός και αν η Τεχεράνη διακόψει τις δραστηριότητες εμπλουτισμού ουρανίου.

    [10] Και η διεθνής κοινότητα τιμά τα θύματα των επιθέσεων στις ΗΠΑ

    12-09-2006

    Επιμνημόσυνος δέηση για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στις ΗΠΑ στο ναό της Αγ. Αικατερίνης στη Μόσχα.

    Αξιωματούχοι των Ηνωμένων Εθνών τήρησαν την Δευτέρα ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001. Ο Γενικός Γραμματέας του διεθνούς οργανισμού δήλωσε στο Συμβούλιο Ασφαλείας ότι οι επιθέσεις αυτές υπήρξαν επιθέσεις κατά της ανθρωπότητας.

    Στη Φινλανδία, οι συμμετέχοντες στη διάσκεψη κορυφής 38 Ασιατικών και Ευρωπαϊκών χωρών τίμησαν τα θύματα και δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν την μάχη τους κατά της τρομοκρατίας ανά τον κόσμο.

    Στη Γερμανία, ο πάπας Βενέδικτος πρωτοστατώντας σε λειτουργία, προσευχήθηκε για ειρήνη στον κόσμο, 5 χρόνια μετά τις επιθέσεις. Ο πρόεδρος του Αφγανιστάν, Χαμίντ Καρζάι, με μήνυμά του εξέφρασε την αλληλεγγύη του προς τον αμερικανικό λαό δηλώνοντας ότι κατανοεί την τεράστια απώλεια που προκάλεσαν οι επιθέσεις. Εξάλλου συγγενείς των 67 Βρετανών θυμάτων των επιθέσεων, πραγματοποίησαν μνημόσυνο στην Αμερικανική πρεσβεία στο Λονδίνο, ενώ παρόμοιες τελετές έγιναν στις πρεσβείες των ΗΠΑ στην Αλβανία, τη Ρωσία και την Ουκρανία.

    [11] Αύξηση των ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων στο Αφγανιστάν ζητά ο Γιαπ Ντε Χούπ Σέφερ

    12-09-2006

    Στο ανατολικό Αφγανιστάν, βομβιστής αυτοκτονίας αυτοανατινάχθηκε στην κηδεία του κυβερνήτη της επαρχίας Πακτία, σκοτώνοντας τουλάχιστον 6 άτομα και τραυματίζοντας περίπου 35. Υπουργοί και μέλη του κοινοβουλίου του Αφγανιστάν ήταν μεταξύ των παρευρισκομένων στην κηδεία του κυβερνήτη Αμπντούλ Χακίμ Τανιβάλ, ενώ 5 απ' τους νεκρούς ήταν αστυνομικοί. Αντάρτες των Ταλεμπάν ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση.

    Στο μεταξύ, ο γ.γ. του ΝΑΤΟ, Γιαπ Ντε Χούπ Σέφερ, είχε συνομιλίες στις Βρυξέλλες με τους εκπροσώπους των χωρών της συμμαχίας και συζήτησε μαζί τους τρόπους αύξησης του αριθμού των ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων στο Αφγανιστάν για την αντιμετώπιση των εντεινόμενων επιθέσεων των Ταλεμπάν εναντίον κυβερνητικών και συμμαχικών δυνάμεων.

    [12] 'Θεοί, Μύθοι και Θνητοί'

    Ζωή Λεουδάκη

    Ουάσιγκτον

    12-09-2006

    Ακούστε το ρεπορτάζ της ΦτΑ για την έκθεση 'Θεοί, Μύθοι και Θνητοί'

    'Θεοί, Μύθοι και Θνητοί' τιτλοφορείται η έκθεση που ετοιμάζει το Μουσείο για τα Παιδιά του Μανχάταν και η οποία φιλοδοξεί να παρακινήσει μεγάλους και μικρούς να ανακαλύψουν την αρχαία Ελλάδα.

    Ο ¶ντριου ¶ϊκερμαν διευθυντής του μουσείου και ελληνολάτρης πιστεύει ότι αποτελεί επιτακτική ανάγκη να εισαχθεί η κλασική παιδεία στην αμερικανική δευτεροβάθμια εκπαίδευση. 'To μουσείο του Παιδιού', λέει ο κύριος ¶ϊκερμαν, 'συνεργάζεται στενά με ένα δημόσιο γυμνάσιο. Στο μάθημα της λογοτεχνίας παρατηρήσαμε ότι τα παιδιά είχαν μεγάλες ελλείψεις στον τομέα της κλασικής παιδείας. Δεν καταλάβαιναν αναφορές στην 'Αχίλλειο Πτέρνα', ή στο 'κουτί της Πανδώρας'. Και δεν ήταν μόνο τα κενά στην παιδεία τους, αλλά και το γεγονός ότι δεν θα είναι έτοιμοι όταν αποφοιτήσουν να λειτουργήσουν σαν πολίτες'.

    ¶ντριου ¶ϊκερμαν

    H έκθεση απευθύνεται σε παιδιά 6 με 10 χρόνων αλλά και στους γονείς τους. Θα χρησιμοποιεί αρχαία αντικείμενα, θεατρικά δρώμενα, παιχνίδια για να προσεγγίσουν τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό. Σε ένα σημείο θα υπάρχει ένα πελώριος Δούρειος Ίππος που τα παιδιά θα μπορούν να σκαρφαλώσουν και να μπουν μέσα. Θα μπορούν να κτίσουν ένα αρχαίο ναό, να γράψουν το όνομα τους στα ελληνικά. Θα μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν αρχαίες επιγραφές για την δημοκρατία.

    Ο κύριος ¶ϊκερμαν πιστεύει ότι η κλασική παιδεία θέτει τα θεμέλια της δημοκρατίας αλλά και της αυτοεξέτασης. 'Έχουμε ξεχάσει τη σπουδαιότητα της αρχαίας ελληνικής κληρονομιάς η οποία αποτελεί το θεμέλιο λίθο του ποιοί είμαστε σήμερα στην Αμερική. Επίσης μας δίνει ένα τρόπο να εξετάσουμε τη ζωή μας σε βάθος με άξονα τη φιλοσοφία, αλλά μας δίνει επίσης και ένα ρεαλιστικό τρόπο προσέγγισης'.

    Ο κύριος λέει ο κύριος ¶ϊκερμαν δεν βλέπει την προσπάθεια αυτή σαν μία έκθεση που έρχεται και παρέχεται, αλλά σαν μία προσπάθεια επαναπροσδιορισμού του ρόλου της κλασσικής παιδείας στο αμερικανικό εκπαιδευτικό σύστημα.

    Τί όμως μαθαίνουν σε εμάς τους θνητούς οι θεοί και οι μύθοι; Ο κύριος ¶ϊκερμαν απαντά χωρίς δισταγμό: 'Για τα παιδιά πολλές από τις ιστορίες, τους μύθους, έχουν να κάνουν με το πώς βλέπουμε τη ζωή, πώς κάνουμε επιλογές και πώς παίρνουμε αποφάσεις, αυτό δηλαδή που ο Σωκράτης αποκαλούσε τη ζωή υπό εξέταση. Και τα παιδιά θέλουν να διδαχθούν τί είναι σωστό ή λάθος και θέλουν να καταλάβουν ότι ορίζουν τη ζωή τους και στην αρχαία Ελλάδα οι θνητοί ορίζουν τη ζωή τους'.

    H έκθεση 'Θεοί, Μύθοι και Θνητοί' πρόκειται να εγκαινιαστεί στις αρχές του 2007. Θα παραμείνει ενάμισι χρόνο στη Νέα Υόρκη και μετά θα περιοδεύσει επί 4 χρόνια σε άλλες αμερικανικές μεγαλουπόλεις. Το πρωταρχικά στάδια αυτής της προσπάθειας υποστηρίζουν το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Ίδρυμα Τζαχάρης και το Αμερικανικό Εθνικό Κληροδότημα Ανθρωπιστικών Σπουδών. Το συνολικό κόστος θα ανέλθει στα 1,7 εκατομμύρια δολάρια.


    Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    voa2html v3.00 run on Wednesday, 13 September 2006 - 1:18:17 UTC