Visit the Antenna Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Voice of America (VOA): News in Greek, 04-10-08

Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Voice of America <http://www.voanews.com>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] 32 νεκροί από βομβιστικές επιθέσεις σε θέρετρα της Αιγύπτου
  • [02] Ιράκ: Νέοι αμερικανικοί βομβαρδισμοί κατά ανταρτών στη Φαλούτζα.
  • [03] Σήμερα η δεύτερη τηλεμαχία Μπούς-Κέρρυ.
  • [04] Αφγανιστάν: Επίθεση με ρουκέτες στη Καμπούλ.
  • [05] Πακιστάν: Απαγορεύτηκαν οι δημόσιες συγκεντρώσεις μετά την βομβιστική επίθεση στη Μουλτάν.
  • [06] Μεθόδους καταστρατήγησης των κυρώσεων κατά του Ιράκ, είχε υιοθετήσει ο Σαντάμ Χουσείν
  • [07] Τέσσερεις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν απο επιθέσεις ισραηλινών στρατιωτών
  • [08] Νέα ύψη-ρεκόρ των τιμών πετρελαίου
  • [09] Ιράκ: Ο Σαντάμ Χουσεΐν δεν διέθετε όπλα μαζικής καταστροφής
  • [10] 35 νεκροί από έκρηξη στο κεντρικό Πακιστάν.
  • [11] Αφγανιστάν: Απόπειρα δολοφονίας εναντίον του υποψήφιου αντιπροέδρου.
  • [12] Η ΑΧΕΠΑ κινητοποιείται εν όψει των προεδρικών εκλογών.

  • [01] 32 νεκροί από βομβιστικές επιθέσεις σε θέρετρα της Αιγύπτου

    08 Oct 2004, 02:52 UTC

    Τρομοκρατικές βομβιστικές επιθέσεις συγκλόνισαν τρεις πόλεις θέρετρα της Αιγύπτου στην Χερσόνησο του Σινά και κόστισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 32 άτομα. Ισραηλινοί αξιωματούχοι εξέφρασαν την πεποίθηση ότι έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου προκάλεσε, χθες το βράδυ, την κατάρρευση τμήματος του ξενοδοχείου Χίλτον στην Τάμπα της Αιγύπτου, κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 30 άτομα και να τραυματιστούν 160, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό. Πολλά απ τα θύματα είναι Ισραηλινοί, ενώ στο ξενοδοχείο διέμεναν και πολλοί Ρώσοι τουρίστες, αλλά δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν στους νεκρούς συμπεριλαμβάνονται και Ρώσοι. Επίσης τουλάχιστον δύο άτομα σκοτώθηκαν και 42 τραυματίστηκαν από βομβιστικές επιθέσεις στις παρακείμενες πόλεις Νουέϊμπα και Ρας αλ-Σουτιλαμ, στην Χερσόνησο του Σινά. Η χθεσινή ήταν η τελευταία ημέρα της Εβραϊκής γιορτής Σουκότ και πολλά απ τα θέρετρα της Αιγύπτου είχαν γεμίσει με Ισραηλινούς τουρίστες.

    [02] Ιράκ: Νέοι αμερικανικοί βομβαρδισμοί κατά ανταρτών στη Φαλούτζα.

    08 Oct 2004, 02:56 UTC

    Aμερικανικές δυνάμεις εξαπέλυσαν νωρίς σήμερα το πρωί αεροεπιδρομές εναντίον κρησφύγετου ανταρτών στη Φαλούτζα. Η αμερικανική κεντρική διοίκηση ανακοίνωσε ότι στο κρησφύγετο βρίσκονταν συγκεντρωμένοι υποστηρικτές του Αμπού Μουσάμπ Αλ Ζαρκάουι, και σχεδίαζαν μελλοντικές επιθέσεις. Γιατροί του νοσοκομείου της Φαλούτζα δηλώνουν ότι απ τους βομβαρδισμούς έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 8 άτομα και τραυματίστηκαν 11. Εξάλλου χθες το βράδυ τουλάχιστον δύο ρουκέτες έπληξαν το ξενοδοχείο Sheraton της Βαγδάτης, όπου διαμένουν δημοσιογράφοι και υπάλληλοι ξένων εταιρειών, χωρίς όμως να υπάρξουν θύματα. Είχε προηγηθεί πρόταση για εκεχειρία από μέρους του ακραίου Σιίτη κληρικού, Μοκτάντα Αλ Σάντρ, που δήλωσε ότι η πολιτοφυλακή του θα παραδώσει τα όπλα της και θα παραδώσει στην αστυνομία τον έλεγχο της συνοικίας Σαντρ Σίτυ της Βαγδάτης, αν η Ιρακινή κυβέρνηση σταματήσει να διώκει τους πολιτοφύλακες. Αξιωματούχος του Ιρακινού υπουργείου εσωτερικών δήλωσε στη ΦτΑ ότι η μεταβατική κυβέρνηση αποδέχεται την προσφορά χωρίς διαπραγματεύσεις.

    [03] Σήμερα η δεύτερη τηλεμαχία Μπούς-Κέρρυ.

    08 Oct 2004, 03:01 UTC

    Ο πρόεδρος Μπούς και ο αντίπαλος του προεδρικός υποψήφιος του Δημοκρατικού κόμματος, Τζον Κέρρυ, ετοιμάζονται για την σημερινή δεύτερη τηλεοπτική τους αναμέτρηση, ενώπιον ακροατηρίου αναποφάσιστων ψηφοφόρων, στο Σαίντ Λούις του Μισούρι. Στο μεταξύ δύο νέες δημοσκοπήσεις, εδώ στις ΗΠΑ, δείχνουν ότι παραμένει στήθος με στήθος ο αγώνας για την κατάκτηση του Λευκού Οίκου. Σφυγμομέτρηση για λογαριασμό του πρακτορείου Ρώυτερ δείχνει τον πρόεδρο Μπούς να προηγείται ελαφρά με ποσοστό 46%, έναντι του προεδρικού υποψηφίου του Δημοκρατικού κόμματος Τζον Κέρρυ ο οποίος παίρνει ποσοστό 44%. Όμως σφυγμομέτρηση για λογαριασμό του πρακτορείου Associated Press δείχνει τον κ. Κέρρυ να προηγείται κατά 4 εκατοστιαίες μονάδες, παίρνοντας ποσοστό 50%, έναντι ποσοστού 46% που παίρνει ο πρόεδρος Μπούς.

    [04] Αφγανιστάν: Επίθεση με ρουκέτες στη Καμπούλ.

    08 Oct 2004, 03:07 UTC

    Δύο ρουκέτες έπληξαν τη Καμπούλ χθες, λίγες μόνο μέρες πριν τις προεδρικές εκλογές του Σαββάτου. Αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η μια ρουκέτα εξερράγη σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων από την έδρα των διεθνών ειρηνευτικών δυνάμεων και την αμερικανική πρεσβεία. Η δεύτερη ρουκέτα δεν εξερράγη και δεν υπάρχουν θύματα ή τραυματίες. Αφγανική αστυνομία και Αμερικανοί στρατιώτες έκλεισαν τους δρόμους που οδηγούν στη περιοχή, ενώ ο πρόεδρος του Αφγανιστάν, Χαμίντ Καρζάι, ότι ίσως πρόκειται για μια ακόμη προσπάθεια εκφοβισμού των ψηφοφόρων. Πάντως νωρίτερα χθες η μεταβατική κυβέρνηση του Αφγανιστάν ανακοίνωσε ότι έμποροι ναρκωτικών και όχι μαχητές των Ταλεμπάν ή της Αλ Κάιντα, ευθύνονται για την προχθεσινή απόπειρα δολοφονίας του υποψήφιου αντιπροέδρου του Αφγανιστάν.

    [05] Πακιστάν: Απαγορεύτηκαν οι δημόσιες συγκεντρώσεις μετά την βομβιστική επίθεση στη Μουλτάν.

    08 Oct 2004, 03:10 UTC

    Το Πακιστάν απαγόρευσε όλες τις θρησκευτικές και πολιτικές συγκεντρώσεις, μετά από την χθεσινή έκρηξη βόμβας σε παγιδευμένο αυτοκίνητο στην πόλη Μουλτάν, από την οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον 40 άνθρωποι και τραυματίστηκαν 100. Μετά από έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη, ο υπουργός Εσωτερικών του Πακιστάν, Αφτάμπ Σερπάο δήλωσε ότι η απαγόρευση θα ισχύσει επ αόριστο και στοχεύει στην αποτροπή μελλοντικών παρόμοιων επιθέσεων, σ αυτήν όμως δεν θα συμπεριλαμβάνονται οι προσευχές της Παρασκευής. Η αστυνομία δήλωσε ότι η έκρηξη στην πόλη Μουλτάν, του κεντρικού Πακιστάν, είχε για στόχο ακραία ομάδα Σουνιτών, που τιμούσε την πρώτη επέτειο της δολοφονίας του ηγέτη της, Αζάμ Ταρίκ. Οι αρχές του Πακιστάν καταδίκασαν την βομβιστική επίθεση, χαρακτηρίζοντάς την άγρια τρομοκρατία και συγχρόνως, ανέπτυξαν εκατοντάδες αστυνομικών και ανδρών των παραστρατιωτικών δυνάμεων στη Μουλτάν. Ο γενικός γραμματέας των ΗΕ Κόφι Ανάν καταδίκασε και εκείνος την επίθεση. Συγχρόνως, όμως, έκανε έκκληση προς τους θρησκευτικούς ηγέτες στο Πακιστάν να χρησιμοποιήσουν την επιρροή τους και να ζητήσουν αυτοσυγκράτηση.

    [06] Μεθόδους καταστρατήγησης των κυρώσεων κατά του Ιράκ, είχε υιοθετήσει ο Σαντάμ Χουσείν

    07 Oct 2004, 16:42 UTC

    Ο τέως ιρακινός ηγέτης

    Νέα έκθεση της αμερικανικής κυβέρνησης λέει οτι ο Σαντάμ Χουσείν κατάφερε να αποδυναμώσει τις κυρώσεις των ΗΕ εναντίον του Ιράκ, μέσω ενός συστήματος δωροδοκήσεων και μυστικών συμφωνιών με ξένες εταιρίες και αξιωματούχους. Η έκθεση αυτή, που δόθηκε χθές στη δημοσιότητα, λέει οτι γραμμάτια σε πετρέλαιο που μπορούσαν να μεταπωληθούν για πολλά χρήματα, δόθηκαν στην πρόεδρο της Ινδονησίας Μεγκαβάτι Σουκαρνοπούτρι, στον Γάλλο πρώην υπουργό Εσωτερικών Σάρλ Πασκά και άλλα άτομα, απο 40 χώρες. Σύμφωνα με την έκθεση, τουλάχιστον μερικά απο τα γραμμάτια ήδη χρησιμοποιήθηκαν και συνολικά, το καθεστώς του Σαντάμ Χουσείν συγκέντρωσε το ποσό των 11 δισεκατομμυρίων δολαρίων, μέσω των μεθόδων καταστρατήγησης των κυρώσεων. Αυτά τα στοιχεία συμπεριλαμβάνονται στην έκθεση που υπέβαλε χθές ο τέως επικεφαλής της αμερικανικής ομάδας επιθεωρητών, Τσάρλς Ντουέλφερ, ο οποίος δήλωσε επίσης οτι το Ιράκ δεν διέθετε όπλα μαζικής καταστροφής, την εποχή της αμερικανικής εισβολής πέρυσι. Πάντως, το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων μεταδίδει οτι ο εκπρόσωπος του Γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών είπε οτι οι παραπάνω κατηγορίες δεν έχουν εξακριβωθεί και πρέπει να ερευνηθούν περαιτέρω.

    [07] Τέσσερεις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν απο επιθέσεις ισραηλινών στρατιωτών

    07 Oct 2004, 16:52 UTC

    Παλαιστίνιοι εξτρεμιστές εκτόξευσαν και πάλι ρουκέτες κατά του νοτίου Ισραήλ σήμερα, παρά την εξαήμερη επιδρομή του ισραηλινού στρατού στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, που στόχευε στον τερματισμό τέτοιων επιθέσεων. Τουλάχιστον 4 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σήμερα. Το Ισραήλ είπε οτι μία απο τις ρουκέτες, τύπου Κασάμ, προξένησε ζημίες σε μία κατοικία στην πόλη Σντερότ, ενώ μία δεύτερη έπεσε σε χωράφι. Δεν αναφέρθηκαν θύματα. Ομως, οι Παλαιστίνιοι κατήγγειλαν οτι δύο νεαροί σκοτώθηκαν απο ισραηλινό πύραυλο, κοντά στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζαμπαλίγια. Παλαιστίνιοι τραυματιοφορείς είπαν οτι οι ΄δυο νεαροί πήγαιναν στο σχολείο τους, όταν κτυπήθηκαν απο πύραυλο που εκτόξευσε ισραηλινό ελικόπτερο. Το Ισραήλ ισχυρίζεται οτι οι δύο νεαροί προσπαθούσαν να εκτοξεύσουν ρουκέτα, πριν να σκοτωθούν. Λίγες ώρες νωρίτερα, το Ισραήλ είπε οτι δύο ύποπτοι Παλαιστίνιοι εξτρεμιστές σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών με ισραηλινούς στρατιώτες κοντά στην Χαν Γιουνίς.

    [08] Νέα ύψη-ρεκόρ των τιμών πετρελαίου

    07 Oct 2004, 16:55 UTC

    Νέα ύψη σημείωσαν οι τιμές του πετρελαίου στις ΗΠΑ για τρίτη συνεχή μέρα, μετά την συνεχιζόμενη ανησυχία αναφορικά με την επάρκεια των αποθεμάτων του. Η τιμή του αργού πετρελαίου έφθασε σήμερα τα 53 δολάρια ανά βαρέλι, αλλά στη συνέχεια μειώθηκε ελαφρά. Η βιομηχανία πετρελαίου ακόμα συνέρχεται απο τις καταστροφές που προξένησε ο τυφώνας Ιβάν, εξαιτίας των οποίων η παραγωγή πετρελαίου στην περιοχή του κόλπου του Μεξικού, μειώθηκε κατά 30%. Σειρά σαμποτάζ στο Ιράκ, η πολιτική αστάθεια στη Νιγηρία και μία φορολογική διένεξη στην οποία έχει εμπλακεί η Γιούκος, η μεγαλύτερη εταιρία πετρελαίων της Ρωσίας, καθώς και η αύξηση ζήτησης εκ μέρους της Κίνας, απειλούν να οδηγήσουν σε μειωμένα αποθέματα, σε μία στιγμή που η ζήτηση είναι πολύ αυξημένη. Εξάλλου, τα αμερικανικά αποθέματα πετρελαίου, συμπεριλαμβανομένου του πετρελαίου θέρμανσης, είναι σημαντικά μικρότερα απο τα αναμενόμενα, ενώ επέρχεται ο χειμώνας. Ομως, παρόλο οτι οι τιμές έχουν ανέλθει κατά 50% τον περασμένο χρόνο, εξακολουθούν να είναι χαμηλότερες απο την τιμή των 80 δολαρίων το βαρέλι, που είχε φθάσει το αργό πετρέλαιο μετά την ιρανική επανάσταση, το 1979.

    [09] Ιράκ: Ο Σαντάμ Χουσεΐν δεν διέθετε όπλα μαζικής καταστροφής

    07 Oct 2004, 01:41 UTC

    Τσάρλς Ντουέλφερ

    Tην τελική έκθεση του υπέβαλε χθες στο αμερικανικό κογκρέσο ο επικεφαλής της ομάδας Αμερικανών επιθεωρητών όπλων στο Ιράκ, Τσάρλς Ντουέλφερ. Η έκθεση καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο τέως ιρακινός ηγέτης Σαντάμ Χουσείν δεν διέθετε όπλα μαζικής καταστροφής την εποχή της εισβολής των συμμαχικών δυνάμεων στο Ιράκ. O κ. Ντουέλφερ κατέθεσε επίσης ενώπιον της επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων της Γερουσίας ότι ο Σαντάμ Χουσείν δεν διέθετε συγκεκριμένα σχέδια για την ανάπτυξη χημικών, πυρηνικών και βιολογικών όπλων. Αμερικανοί αξιωματούχοι είπαν ότι η 1,500 σελίδων έκθεση του κ. Ντουέλφερ επιβεβαιώνει ότι τα οπλικά προγράμματα του Ιράκ είχαν στην ουσία αποσυντεθεί μετά το πόλεμο στον Περσικό κόλπο το 1991. Πάντως στην έκθεση επισημαίνεται ότι ο Σαντάμ Χουσείν επιθυμούσε να ξαναρχίσει την ανάπτυξη οπλικών συστημάτων, εάν κατόρθωνε να διαφύγει το εμπάργκο του ΟΗΕ. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος Μπούς ενημερώθηκε σχετικά με την έκθεση αυτή.

    ιγιάντ Αλλάουι

    Στο μεταξύ, στο Ιράκ, 16 άτομα σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 24 άλλα τραυματίστηκαν από βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας με παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από γραφεία της ιρακινής Εθνοφρουράς, στη πόλη Άνα κοντά στα σύνορα με τη Συρία. Κανείς δεν έχει ακόμη αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση. Στο μεταξύ στη Βαγδάτη, ο προσωρινός πρωθυπουργός του Ιράκ, Ιγιάντ Αλλάουι, πραγματοποιεί διαπραγματεύσεις για την επίτευξη εκεχειρίας με εκπροσώπους του ακραίου Σιίτη κληρικού Μοκτάντα αλ Σάντρ. Ο κ. Αλλάουι τόνισε ότι για να της χορηγηθεί αμνηστία, η πολιτοφυλακή του Αλ Σάντρ θα πρέπει να αφοπλιστεί και να επιτρέψει στην αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Λιβύης Μοαμμάρ Γκαντάφι, έκανε έκκληση για την απελευθέρωση του Βρετανού ομήρου, Κέννεθ Μπίγκλυ, που κρατείται ακόμη στο Ιράκ.

    [10] 35 νεκροί από έκρηξη στο κεντρικό Πακιστάν.

    07 Oct 2004, 02:13 UTC

    Τουλάχιστον 35 άτομα σκοτώθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί στην πόλη Μουλτάν του κεντρικού Πακιστάν, από έκρηξη σε επιμνημόσυνη τελετή προς τιμήν του δολοφονημένου ηγέτη των Σουνιτών μουσουλμάνων, Μαουλανά Αζάμ Ταρίκ. Η αστυνομία δήλωσε ότι επρόκειτο μάλλον για ανατίναξη παγιδευμένου αυτοκινήτου. Ο Ταρίκ ηγείτο εξτρεμιστικής οργάνωσης Σουνιτών.

    [11] Αφγανιστάν: Απόπειρα δολοφονίας εναντίον του υποψήφιου αντιπροέδρου.

    07 Oct 2004, 01:49 UTC

    Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του Αφγανιστάν, Αχμάντ Ζία Μασούντ, κατάφερε να διαφύγει απόπειρας δολοφονίας εναντίον του λίγες μόνο μέρες πριν τις προεδρικές εκλογές του Σαββάτου στη χώρα. Πάντως δύο άτομα σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 3 άλλα τραυματίστηκαν απ την βομβιστική επίθεση εναντίον της αυτοκινητοπομπής του κ. Μασούντ στην πόλη Φαϊζαμπάντ, στο βόρειο Αφγανιστάν. Κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση, αλλά ο εκπρόσωπος της προεκλογικής εκστρατείας του προέδρου του Αφγανιστάν, Χαμίντ Καρζάι, δήλωσε ότι ευθύνονται «οι εχθροί του Αφγανιστάν», όπως είπε χαρακτηριστικά. Η χθεσινή ήταν η τελευταία μέρα της προεκλογικής εκστρατείας στο Αφγανιστάν.

    [12] Η ΑΧΕΠΑ κινητοποιείται εν όψει των προεδρικών εκλογών.

    Γιώργος Μπίστης, Φωνή της Αμερικής, Ουάσιγκτον

    07 Oct 2004, 01:56 UTC

    Η μεγάλη Ελληνοαμερικανική οργάνωση ΑΧΕΠΑ επιδίδεται σε μια συντονισμένη προσπάθεια εγγραφής όσο γίνεται περισσοτέρων ομογενών στους εκλογικούς καταλόγους εν όψει των προεδρικών εκλογών που θα γίνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 2 Νοεμβρίου.

    Ο Ύπατος Πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ, Φραγκλίνος Μάνιος έχει αρχίσει περιοδεία στα πεντακόσια και πλέον παραρτήματα, που διατηρεί η οργάνωσή του από άκρου σε άκρο της Αμερικής, ενθαρρύνοντας τους νέους Ελληνο-αμερικανούς, αυτούς που πρόσφατα ενηλικιώθηκαν και απέκτησαν το δικαίωμα ψήφου, να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους για να μπορέσουν να ασκήσουν το δικαίωμά τους αυτό σε τρεις περίπου εβδομάδες.

    Κατά την έκφραση του κ. Μάνιου, «η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι όχι απλώς καθήκον του πολίτη αλλά και μία από τις θεμελιώδεις αρχές του Ελληνισμού».

    Παράλληλα η ΑΧΕΠΑ απέστειλε ερωτηματολόγιο στους αρμόδιους για την προεκλογική εκστρατεία των δύο υποψηφίων για την Προεδρία, του Ρεπουμπλικάνου Προέδρου Τζωρτζ Μπους και του Δημοκρατικού αντιπάλου του Τζων Κέρι, ζητώντας τους να αναπτύξουν τις οποιεσδήποτε απόψεις έχουν πάνω σε έξι κύρια θέματα εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής που απασχολούν τους Έλληνες της Αμερικής.

    Η Οργάνωση έχει καταστήσει σαφές στην ηγεσία των δύο μεγάλων πολιτικών κομμάτων ότι σχεδιάζει να κοινοποιήσει στα μέλη της τις απαντήσεις που ελπίζει ότι θα πάρει από τους δύο προεδρικούς υποψήφιους. Στην περίπτωση που ένας από τους υποψήφιους αρνηθεί να συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο, τότε αυτό επίσης θα τεθεί υπ όψιν των Ελληνοαμερικανών εκλογέων για να το σκεφτούν πριν ρίξουν την ψήφο τους στις κάλπες.


    Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    voa2html v3.00 run on Saturday, 9 October 2004 - 1:18:10 UTC