Visit the Greek American Women's Network (GAWN) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 07-01-03

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 3/1/2007
  • [02] Γ΄ΚΠΣ
  • [03] Δημόσια Έργα-Καταγγελίες για καρτέλ
  • [04] Ένστολοι - αυξήσεις
  • [05] Προσλήψεις
  • [06] Κινητοποιήσεις
  • [07] Συμφωνία ΥΕΝ - Λιμενεργατών
  • [08] Βόρειος Ελλάδα - Κοιτάσματα Χρυσού
  • [09] Εφορία - Έλεγχοι
  • [10] ΕΚΑΣ
  • [11] Εθνικές εκλογές
  • [12] Εθνική Τράπεζα
  • [13] Ιράκ
  • [14] Ιράκ-Τουρκία-Κύπρος
  • [15] Οφειλές δημοσίου-Ρύθμιση
  • [16] Σχολικός πληθυσμός
  • [17] ΠΑΣΟΚ
  • [18] Θανατική ποινή

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 3/1/2007

    Η συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ του ΥΕΝ και των λιμενεργατών, η ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο, η αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος και οι φόβοι για τις συνέπειες από την εκτέλεση του Σαντάμ Χουσεΐν είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ευκολίες για όσους χρωστούν στο Δημόσιο. Αυξάνονται οι δόσεις, μειώνεται το παράβολο, δεν κατάσχονται μισθοί-συντάξεις.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Απαλλαγή από τον βραχνά των ληξιπρόθεσμων χρεών στο Δημόσιο. Σε εφαρμογή ο νόμος για τη ρύθμιση των οφειλών.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ποδαρικό με 5.485 προσλήψεις. Η κατανομή των θέσεων ανά ειδικότητα και φορέα.

    Η ΑΥΓΗ: Το Ιράκ στην αγχόνη. Βαθαίνει το αδιέξοδο μετά τον απαγχονισμό του Σαντάμ.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Μαφιόζικο καρτέλ στα δημόσια έργα. Παράνομες συγχωνεύσεις και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, προκαλούν παραμορφωτικές τάσεις στην αγορά, τινάζουν στα ύψη το κόστος και συνθλίβουν τις μικρές και μεσαίες τεχνικές εταιρίες.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Το "παζάρι" του 2007. Πεδία συγκρούσεων η Παιδεία, η Υγεία και η δημόσια γη.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Τα δώρα του 2007 σε τραπεζικούς, στρατιωτικούς. Οι νέοι μισθοί, οι παροχές και τα επιδόματα.

    ΕΘΝΟΣ: Στο γάμο του Καραγκιόζη 1,5 δισ. ευρώ. Κεφαλογιάννης: Όπισθεν ολοταχώς μετά από 2 μήνες χάους στα λιμάνια.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Πανωπροίκι" ζητάνε οι Τούρκοι από τον Αράπογλου. Η Τουρκική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς θέλει η Εθνική Τράπεζα να πληρώσει παραπάνω τις μετοχές μειοψηφίας της Finansbank.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Στήνει βιομηχανία σκανδαλολογίας το ΠΑΣΟΚ. Χτυπήματα κάτω από τη μέση ετοιμάζει ο Γ. Παπανδρέου τα οποία θα χρυσώσει με προτάσεις για εξεταστικές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Στοίχημα η απορρόφηση 13,7 δισ. ευρώ. Αγώνας δρόμου το 2007-2008 για τα κονδύλια του Γ' ΚΠΣ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ο χάρτης των δημίων. Ρεκόρ εκτελέσεων στο Τέξας του Μπους - Πού ισχύει η ποινή.

    ΕΣΤΙΑ: Χωρίς εκλογές το έτος 2007. Ο Καραμανλής δεν παίζει με τους θεσμούς.

    ESPRESSO: Θρίλερ με 500 τόνους χρυσάφι. Πλούσια κοιτάσματα σε Χαλκιδική, Σέρρες, Ροδόπη, Κιλκίς.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Επιπτώσεις στην Κύπρο από τυχόν διαμελισμό του Ιράκ. Λόγω τουρκικής αντίδρασης.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Ανοίγουν τα λιμάνια. Συμφωνία κυβέρνησης-εργαζομένων.

    ΤΑ ΝΕΑ: Από κόσκινο 550.000 φορολογούμενοι. Σαρωτικοί έλεγχοι της Εφορίας.

    Η ΝΙΚΗ: Ο Μεσαίωνας των ΗΠΑ. Εντείνονται οι διεθνείς αντιδράσεις για τον απαγχονισμό του Σαντάμ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Παλλαϊκή υπόθεση η Παιδεία των λαϊκών αναγκών. Συλλαλητήρια για το άρθρο 16 στις 10 Γενάρη.

    ΧΩΡΑ: "Μποναμάς" προσλήψεων για 4.000 στο Δημόσιο. Οι πρώτες προκηρύξεις του 2007.

    TRAFFIC NEWS: Ο καρκίνος μου στέρησε τη μητρότητα. Η Βάσια Τριφύλλη σε μια συνέντευξη από τα βάθη της καρδιάς της.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Τρελά ποσά στον τζόγο τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: "Διαβόλου δρόμοι". Οδικές καρμανιόλες μέσα και έξω από την Θεσσαλονίκη. Τα σημεία που βάφονται με αίμα στο οδικό δίκτυο του νομού.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ευρω-βαλκανική αγορά. Αισιοδοξία Παπαγεωργόπουλου για το 2007.

    [02] Γ΄ΚΠΣ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι "σημαντική επιτάχυνση στην απορρόφηση των πόρων του Γ΄Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης (ΚΠΣ) σημειώθηκε το 2006, ενώ ιδιαίτερα θετικό γεγονός αποτελεί και το ότι δεν θα υπάρξει απώλεια κοινοτικών πόρων λόγω μη έγκαιρης απορρόφησής τους (κανόνας ν+2). Πάντως, απομένει πολύς δρόμος ακόμη, περίπου 13,7 δισ. ευρώ, για να κερδηθεί το στοίχημα της πλήρους απορρόφησης των κοινοτικών πόρων που αναλογούν στη χώρα μας μέχρι τα τέλη του 2008, καθώς οι μεγάλες καθυστερήσεις που σημειώθηκαν από το 2000 έως το Μάρτιο του 2004 δεν είναι εύκολο να αντιμετωπιστούν".

    [03] Δημόσια Έργα-Καταγγελίες για καρτέλ

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι "μαφιόζικο καρτέλ διαμορφώνεται στα δημόσια έργα από τις μεγάλες τεχνικές εταιρίες, οι οποίες μέσα από παράνομες συγχωνεύσεις και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, έχουν δημιουργήσει επικίνδυνο μονοπώλιο, τινάζοντας στα ύψη το κόστος των έργων και συνθλίβοντας μικρές και μεσαίες τεχνικές εταιρίες. Το καρτέλ άρχισε να δημιουργείται με μία σειρά παράνομων συγχωνεύσεων με την περίεργη ανοχή της Επιτροπής Ανταγωνισμού και σε κάποιες περιπτώσεις με πλαστές υπογραφές".

    [04] Ένστολοι - αυξήσεις

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι "από την 1η Σεπτεμβρίου του 2007 τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και όλοι οι ένστολοι υπηρετούντες στην ΕΛ.ΑΣ., την Πυροσβεστική και το Λιμενικό θα λάβουν αύξηση 16,20 ευρώ στις συνολικές ακαθάριστες μηνιαίες αποδοχές τους. Το ποσό αυτό θα είναι η τρίτη δόση του επιδόματος ειδικών συνθηκών το οποίο καθιερώθηκε με το νόμο 3408/2005. Ειδικότερα, αυτή τη στιγμή ανέρχεται σε 28,80 ευρώ ανά μήνα. Από την 1η Σεπτεμβρίου του νέου έτους θα αυξηθεί σε 16,20 ευρώ και θα ανέλθει σε 35 ευρώ το μήνα. Επίσης, οι ένστολοι λαβαίνουν και επιδόματα εορτών και αδειών. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα υπόλοιπα επιδόματα καθώς και αποζημιώσεις που λαβαίνουν οι ένστολοι δεν πρόκειται να αυξηθούν από τις αρχές του νέου έτους".

    [05] Προσλήψεις

    Η ΧΩΡΑ υποστηρίζει ότι " με 4.000 θέσεις εργασίας σε υπουργεία, δήμους, ΔΕΚΟ και νοσοκομεία κάνει ποδαρικό το 2007, με τις πρώτες προκηρύξεις να αφορούν σε προσλήψεις στη ΔΕΗ, την Ολυμπιακή Αεροπορία, το ΕΚΑΒ, το ΑΣΕΠ, το υπουργείο Δικαιοσύνης, τον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος Α.Ε., τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, την Τράπεζα της Ελλάδος και ακόμα 13 φορείς τους ευρύτερου δημόσιου τομέα".

    Σύμφωνα με την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ έχουν δρομολογηθεί "5.485 προσλήψεις" . Από αυτές 2.035 στη ΔΕΗ, 650 στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης, 465 στο υπ. Δικαιοσύνης, 360 στον ΟΠΑΔ, 309 σε ασφαλιστικά ταμεία, 307 στον ΟΣΕ, 259 μόνιμοι υπάλληλοι στο Δήμο Αιγάλεω , 172 στο ΕΚΑΒ, 170 στην Ο.Α., 128 στην ΤτΕ και 104 στον ΟΠΕΚΕΠΕ".

    [06] Κινητοποιήσεις

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει ότι "στη μάχη για την επιτυχία των συλλαλητηρίων στις 10 του Γενάρη, προκειμένου να εκφραστεί παλλαϊκή αντίθεση στην αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος, που συζητιέται στη Βουλή την ίδια μέρα, και απαίτηση για ενιαία, αποκλειστικά δημόσια δωρεάν Παιδεία, ρίχνονται εργατικά σωματεία, εκπαιδευτικοί και νεολαιίστικοι φορείς σ΄όλη τη χώρα".

    ΤΟ ΒΗΜΑ προσθέτει ότι "από το ξεκίνημά του το 2007 δείχνει ότι φέρει το σπέρμα της σύγκρουσης και της αντιπαράθεσης, καθώς κυριαρχείται από ανοιχτά κοινωνικά μέτωπα. Ήδη η περιοχή της ανώτατης εκπαίδευσης βρίσκεται σε φάση διέγερσης εν όψει της συζήτησης, την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή, του συνταγματικού άρθρου 16. Παραλλήλως μάχες αναμένονται στον τομέα της δημόσιας Υγείας, ο οποίος δυναμικά πλέον διεκδικείται από ιδιώτες. Αντιστοίχως τα χωροταξικά σχέδια της κυβέρνησης για διεύρυνση των οικιστικών ζωνών αναμένεται να προκαλέσουν εντάσεις το 2007".

    [07] Συμφωνία ΥΕΝ - Λιμενεργατών

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι "λύεται η αποχή των εργαζομένων στα δύο μεγάλα λιμάνια της χώρας. Εκτιμάται, ωστόσο, ότι θα χρειαστεί αρκετός καιρός για να εξομαλυνθεί η κατάσταση στην αγορά, ενώ υπαρκτός παραμένει ο κίνδυνος για ανατιμήσεις σε σειρά προϊόντων, κυρίως λόγω του αυξημένου κόστους ελλιμενισμού των κοντέινερ".

    Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ "στο 1,5 δισ. ευρώ αποτιμώνται οι ερασιτεχνισμοί της κυβέρνησης και η προχειρότητα με την οποία αντιμετώπισε το αδιέξοδο στα μεγάλα εμπορικά λιμάνια της χώρας. Η οικονομική καταστροφή εκατοντάδων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων προδιαγράφεται με μαθηματικά ακρίβεια, καθώς επλήγησαν άμεσα από την κρίση".

    [08] Βόρειος Ελλάδα - Κοιτάσματα Χρυσού

    Η Espresso σημειώνει ότι "περισσότερους από 500 τόνους χρυσό κρύβει στα σπλάχνα της η γη της Μακεδονίας και της Θράκης, που θεωρείται το "Ελ Ντοράντο της Ευρώπης".! Ωστόσο, το πολύτιμο μέταλλο δεν μπορεί να...λάμψει, καθώς εδώ και έντεκα χρόνια "ο πόλεμος του χρυσού" μαίνεται ανάμεσα σε δύο ισχυρά μέτωπα. Στο ένα "στρατόπεδο" βρίσκουμε τους οικολόγους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Στο άλλο "στρατόπεδο" βρίσκονται κάτοικοι που θέλουν τα ορυχεία γιατί θα βρουν δουλειά και θα μείνουν στον τόπο τους, που θα ανακάμψει οικονομικά".

    [09] Εφορία - Έλεγχοι

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι " χρονιά της Εφορίας είναι το 2007. Το υπουργείο Οικονομικών κάνει ποδαρικό σε περισσότερους από 550.000 ελεύθερους επαγγελματίες, μικρομεσαίους, επιχειρήσεις και οφειλέτες του Δημοσίου με σαρωτικούς ελέγχους , διασταυρώσεις και φοροκυνηγητό. Οι σχετικές λίστες των φορολογουμένων που σύντομα θα ακούσουν τα ...κάλαντα της Εφορίας καταρτίζονται στο υπουργείο Οικονομικών, το οποίο υπό τη σημαία της καταπολέμησης της φοροδιαφυγής, στοχεύει σε μεγάλη αύξηση των φορολογικών εσόδων τους πρώτους μήνες του 2007".

    [10] ΕΚΑΣ

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι "χαμηλοσυνταξιούχοι που δήλωσαν στην Εφορία το 2006 ατομικό εισόδημα από συντάξεις μέχρι του ποσού των 7.452,32 ευρώ παίρνουν αυξημένο ΕΚΑΣ για το 2007, αρκεί, στην περίπτωση που δηλώθηκαν και άλλα εισοδήματα (από ενοίκια κλπ) το συνολικό, ατομικό ή οικογενειακό τους εισόδημα να μην υπερβαίνει τα 8.694,38 και 13.529,54 ευρώ αντίστοιχα".

    [11] Εθνικές εκλογές

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει ότι "ο σημερινός Πρωθυπουργός εν τούτοις, δεν έχει παύσει να επαναλαμβάνη ότι δεν παίζει με τους θεσμούς. Και μάλλον δεν έχει στο πρόγραμμά του την διάλυση της Βουλής με επίκληση ανυπάρκτου εθνικού θέματος".

    [12] Εθνική Τράπεζα

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σημειώνει ότι "κάτι δεν πρέπει να έκανε καλά ο Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας κ. Τάκης Αράπογλου σε ό,τι αφορά στην συμφωνία με την Τουρκική τράπεζα Finansbank. Το παραπάνω προκύπτει από το γεγονός ότι οι Τούρκοι ζητούν παραπάνω χρήματα για τις μετοχές μειοψηφίας".

    [13] Ιράκ

    Η ΝΙΚΗ επισημαίνει ότι "ολοένα και κοντύτερα σε έναν εμφύλιο πόλεμο, τα σημάδια του οποίου είχαν διαφανεί εδώ και καιρό, αλλά αποκτούν δραματικότερο περιεχόμενο μετά την εκτέλεση του Σαντάμ Χουσεΐν, έρχεται το Ιράκ, ενώ η απειλή της αποσταθεροποίησης επεκτείνεται και στην ευρύτερη περιοχή".

    Η ΑΥΓΗ προσθέτει ότι "ένα βήμα κοντύτερα στο ενδεχόμενο τριχοτόμησής του βρίσκεται το Ιράκ μετά την εσπευσμένη εκτέλεση του πρώην προέδρου της χώρας Σαντάμ Χουσεΐν από τι σιιτική κυβέρνηση του πρωθυπουργού Αλ Μαλίκι, υπό τις ευλογίες της Ουάσιγκτον, έστω κι αν τώρα, μπροστά στη γενικευμένη κατακραυγή, οι Αμερικανοί ισχυρίζονται ότι επιδίωξαν να καθυστερήσουν τον απαγχονισμό αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι με την αδιαλλαξία της ιρακινής κυβέρνησης".

    [14] Ιράκ-Τουρκία-Κύπρος

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υπογραμμίζει ότι "η πυράκτωση των φυλετικών και θρησκευτικών συγκρούσεων στο Ιράκ μετά τον απαγχονισμό του Σαντάμ Χουσεΐν απειλεί όχι μόνο να διαχυθεί στην ευρύτερη Μέση Ανατολή, αλλά και να προκαλέσει δονήσεις στην Τουρκία, με αντίκτυπο στα ελληνικά εθνικά θέματα. Προκειμένου να διασκεδασθούν κατά το δυνατόν οι ανησυχίες του τουρκικού κατεστημένου, οι Ηνωμένες Πολιτείες και ορισμένοι εκ των Ευρωπαίων συμμάχων τους θα επιθυμούσαν να αποζημιώσουν την Άγκυρα επιταχύνοντας την ευρωπαϊκή πορεία της, παρά την άγονη στάση της στο Κυπριακό. Αυτή την κατεύθυνση ευνοούν δημοσιεύματα έγκυρων αμερικανικών εφημερίδων, τα οποία επιρρίπτουν τις ευθύνες για την κρίση των ευρωτουρκικών σχέσεων όχι στην Άγκυρα αλλά στη Λευκωσία".

    [15] Οφειλές δημοσίου-Ρύθμιση

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ τονίζει ότι "απαλλάσσονται οριστικά από τον βραχνά των ληξιπρόθεσμων οφειλών δεκάδες χιλιάδες μικροοφειλέτες του Δημοσίου, αφού από χθες τέθηκε σε ισχύ ο τελευταίος φορολογικός νόμος, που, μεταξύ άλλων, επιτρέπει την ευνοϊκή ρύθμιση των χρεών και την εξόφλησή τους έως και σε 48 δόσεις. Το πλαίσιο αυτό που αρνήθηκε να ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ και αποχώρησε από τη Βουλή με τη δικαιολογία ότι περιείχε την τροπολογία που παρέχει το δικαίωμα στο Δημόσιο να μειώνει το ποσοστό συμμετοχής του στον ΟΤΕ, προβλέπει πρόσθετα ευνοϊκά μέτρα διευκόλυνσης".

    [16] Σχολικός πληθυσμός

    Σύμφωνα με την Traffic News "μείωση του σχολικού πληθυσμού στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα πλέον αξιόπιστα στοιχεία, αυτά της ΕΣΥΕ. Σύμφωνα με τα εν λόγω στοιχεία, ο σχολικός πληθυσμός κατά το σχολικό έτος 2004/2005 παρουσίασε μείωση 7,2% στην τεχνική και επαγγελματική εκπαίδευση και 7,88% στην εκκλησιαστική, σε σχέση με το αντίστοιχο σχολικό έτος 2003/2004".

    [17] ΠΑΣΟΚ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει ότι "βιομηχανία σκανδαλολογίας" στήνει το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να φέρει σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, ενώ ανεβάζει κατακόρυφα τους τόνους της αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση στην έναρξη κιόλας του νέου έτους. Συγκεκριμένα, με το "καλημέρα" της επανέναρξης των εργασιών της Ολομέλειας της Βουλής, αμέσως μετά τις γιορτές των Φώτων, το ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με τα δύο κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης, του ΣΥΝ και του ΚΚΕ, πρόκειται να ζητήσει σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το θέμα των υποκλοπών".

    [18] Θανατική ποινή

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ αναφέρει ότι "μπορεί σε 128 χώρες να έχει καταργηθεί θεσμικά ή στην πράξη η θανατική ποινή, ωστόσο σε 69 χώρες εκτελείται. Μόνο στην Κίνα υπολογίζεται ότι θανατώνονται 8.000-10.000 άνθρωποι τον χρόνο. Ιράν και ΗΠΑ συναντιούνται σε αυτή τη δολοφονική πρακτική, καθώς σε 38 Πολιτείες εφαρμόζεται η εσχάτη των ποινών, με το ρεκόρ να κατέχει η Πολιτεία του πλανητάρχη το Τέξας".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 3 January 2007 - 22:03:34 UTC