Read the Documents from the Ministries of Foreign Affairs of Greece & Turkey on the Imia Issue Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 06-11-23

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ
  • [02] Τίτλοι εφημερίδων
  • [03] Ακίνητα
  • [04] Ιατρικά τεστ
  • [05] Υποκλοπές
  • [06] Κερδοσκόποι
  • [07] Δανεικά
  • [08] ΟΛΠ
  • [09] Φοιτητής
  • [10] Άρθρο 16
  • [11] Φέτα
  • [12] Εργατική νομοθεσία
  • [13] ΠΑΣΟΚ
  • [14] Μηχανικοί
  • [15] Ένοπλες Δυνάμεις
  • [16] "CARREFOUR" Μαρινόπουλος
  • [17] Άννα Διαμαντοπούλου
  • [18] Φορολογικό ν/σ
  • [19] Χρέη

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ

    Η "λευκή απεργία" των εργατών στο λιμάνι του Πειραιά, ο δανεισμός τόσο του Δημοσίου όσο και των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών στη χώρα μας, η "κλοπή" πετρελαίου θέρμανσης σε βάρος των καταναλωτών, το πόρισμα για το ζήτημα των υποκλοπών, τα ιατρικά τεστ με φορολογική δήλωση και οι ευνοϊκές ρυθμίσεις για τα ακίνητα, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου:

    [02] Τίτλοι εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Νέο μισθολόγιο για τους Αξιωματικούς μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο υπ. Άμυνας.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Νέο χτύπημα Βενιζέλου στον Παπανδρέου. Με άλλη θέση στη Βουλή για ιδιωτικά ΑΕΙ και Συνταγματικό Δικαστήριο.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Αυξάνονται αναδρομικά από 1ης Ιανουαρίου 2006 οι συντάξεις των μηχανικών. Από 1.416 ευρώ η σύνταξη των μελών του ΤΣΜΕΔΕ θα φθάσει τα 1.901 ευρώ. Επωφελούνται 100.000 άτομα.

    Η ΑΥΓΗ: Διπλή συγκάλυψη για ξυλοδαρμό και υποκλοπές. Καλύπτουν το παρακράτος.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Λουκέτο στο "CARREFOUR" για μουχλιασμένα τρόφιμα και αλλοιωμένες παιδικές τροφές. Οι υπεύθυνοι της πολυεθνικής αλυσίδας στον Πειραιά πάσαραν προϊόντα-δηλητήριο στους ανυποψίαστους πελάτες.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Η χώρα ζει με δανεικά. Αρνητική σύγκλιση με την ΕΕ. Καλπάζουσα η υπερχρέωση των νοικοκυριών και εκτίναξη του δημοσίου χρέους στα 227 δισ. ευρώ.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: 850 ευρώ κέρδος για τη μέση οικογένεια με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θα ισχύσει από 1/1/2007.

    ΕΘΝΟΣ: Στο έλεος των κερδοσκόπων. Αφαίμαξη πετρελαίου θέρμανσης από ένα στα τέσσερα βυτιοφόρα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Πάνω από 2,5 ώρες διήρκεσε η χθεσινή πρώτη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αφού ο Καραμανλής... Έψαχνε να βρει γωνία στο Πεντάγωνο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Νέο μισθολόγιο στις Ένοπλες Δυνάμεις. Το "πράσινο φως" έδωσε ο πρωθυπουργός, Κ. Καραμανλής, από το ελληνικό Πεντάγωνο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: 3 ρυθμίσεις για τα ακίνητα. Αναλυτικοί πίνακες με τα οφέλη για ιδιοκτήτες - ενοικιαστές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Κουκούλωμα. Υποκλοπές: Πόρισμα ΝΔ στη Βουλή βάζει ταφόπλακα.

    ΕΣΤΙΑ: Οι νέες κλίμακες φορολογίας εισοδήματος. Δίνονται σήμερα στην δημοσιότητα από τον υπουργό Οικονομίας.

    ESPRESSO: 4.000.000 ευρώ ζητάει από τη Νατάσα ο Φουστάνος. Αντεπίθεση (με αγωγή χθες) στην αγωγή που εκδικάζεται αύριο.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Συντεχνίες νεκρώνουν το Λιμάνι. Οι λιμενεργάτες του Πειραιά αρνούνται τις αλλαγές στον ΟΛΠ.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Συγγνώμη από την πολιτεία για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή. Σε διαθεσιμότητα τρεις αστυνομικοί.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ιατρικά τεστ με φορολογική δήλωση! Βόμβα στην προληπτική ιατρική.

    Η ΝΙΚΗ: Συγνώμη για το θεαθήναι. Αλώβητο αφήνει η κυβέρνηση το παρακράτος.

    ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: Αρραβώνες διαπλοκής με προίκα πολλά δισ. Στο στόχαστρο του ΠΑΣΟΚ οι φορολογικές ρυθμίσεις (2005-2006) μεγάλων επιχειρήσεων.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Ευελφάλεια" λένε τώρα το Μεσαίωνα. Παρουσιάστηκε στις Βρυξέλλες η Πράσινη Βίβλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    TRAFFIC NEWS: Νύφες 24 καρατίων. Οι πιο περιζήτητες κούκλες της Αθήνας.

    City Press: "Ανταρσία" στο ΠΑΣΟΚ για το άρθρο 16. Στελέχη και μέλη του Κινήματος διαφωνούν δημόσια με τη θέση της ηγεσίας υπέρ της ίδρυσης μη κρατικών πανεπιστημίων.

    Metro: Πόρισμα ίσων αποστάσεων. Ευθύνες σε Vodafone - Ericsson για τις υποκλοπές.

    Metropolis: Νοθεία σε όλα τα στάδια παρασκευής της φέτας. Απάτη και νοθεία "μυρίζει" η παραγωγή της φέτας.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ξύπνησαν κατόπιν εορτής για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή στη Θεσσαλονίκη.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Στη Βουλή το παιδιατρικό νοσοκομείο. Εξηγήσεις από τον υπουργό Υγείας Δ. Αβραμόπουλο για τα εγκαίνια του... ανύπαρκτου νοσηλευτικού ιδρύματος για παιδιά στη Θεσσαλονίκη που αποκάλυψε η "Ε", ζητούν με ερώτησή τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: 10 ερωτήματα για την υποθαλάσσια. Απαντήστε κ. Σουφλιά. Ο ΥΠΕΧΩΔΕ σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ρώσοι επιβάλλουν Αμερική για ευρύτερη συνεργασία. Παρά τη νυχτερινή αναδίπλωση του Ρώσου υφυπουργού Βιομηχανίας και Ενέργειας.

    [03] Ακίνητα

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ τονίζει ότι "ευνοϊκές ρυθμίσεις για χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων και ενοικιαστές περιλαμβάνονται στο φορολογικό νομοσχέδιο που οριστικοποιείται σήμερα σε συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής. Διευρύνονται οι εκπτώσεις δαπανών για τους ιδιοκτήτες, καταργείται το χαρτόσημο για τους ενοικιαστές".

    [04] Ιατρικά τεστ

    Τα ΝΕΑ γράφουν ότι "με το εκκαθαριστικό της Εφορίας θα πηγαίνουν για ιατρικές εξετάσεις οι ασφαλισμένοι των Ταμείων, μετά την απόφαση Τσιτουρίδη να θεσπίσει εισοδηματικά κριτήρια, για τη συμμετοχή τους".

    [05] Υποκλοπές

    Η Metro αναφέρει ότι "ίσες αποστάσεις και ανάλογο μερίδιο ευθύνης επιρρίπτει σε Vodafone και Ericsson το πόρισμα της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας σχετικά με το ζήτημα των υποκλοπών, το οποίο δόθηκε χθες στη δημοσιότητα, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων από την πλευρά της αντιπολίτευσης".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σημειώνει ότι "στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα. Η παράσταση τριών υπουργών (Βουλγαράκη, Ρουσόπουλου, Παπαληγούρα) όταν "αποκάλυπταν" τις υποκλοπές, έληξε άδοξα χθες. Την αυλαία έριξε το πόρισμα της ΝΔ. Οι Απ. Σταύρου, Βασ. Μαγγίνας και Αν. Καραμάριος εξαντλούνται στα "δεν ξέρουμε", με κορωνίδα τη... συνταρακτική αποκάλυψη ότι "το μόνο που ξέρουμε είναι ότι παρακολουθούσαν τον πρωθυπουργό".

    [06] Κερδοσκόποι

    Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ "σε διπλό κλοιό βρίσκονται οι καταναλωτές σε σχέση με τα καύσιμα. Από τη μια, όπως αποκάλυψαν έλεγχοι του υπουργείου Ανάπτυξης σε βυτιοφόρα, οργιάζει η "κλοπή" πετρελαίου θέρμανσης σε βάρος των καταναλωτών. Από την άλλη, η Ελλάδα κάνει πρωταθλητισμό στην Ευρωπαϊκή Ένωση σε σχέση με τις τιμές βενζίνης και πετρελαίου θέρμανσης".

    [07] Δανεικά

    Το ΒΗΜΑ τονίζει ότι "με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται ο δανεισμός τόσο του Δημοσίου όσο και των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών. Τα συνολικά χρέη του κράτους και των ιδιωτών είναι διπλάσια του ΑΕΠ, δηλαδή ως χώρα χρωστάμε δύο φορές αυτά που παράγουμε, ποσοστό που μας κατατάσσει στην κορυφή της σχετικής λίστας μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών".

    [08] ΟΛΠ

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υπογραμμίζει ότι "σε ναυάγιο κατέληξαν και οι χθεσινές διαπραγματεύσεις μεταξύ των εκπροσώπων των λιμενεργατών και της διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ) σχετικά με τη "λευκή απεργία" των εργατών στο λιμάνι του Πειραιά. Οι λιμενεργάτες παραμένουν ανένδοτοι και ζητούν να ανακληθεί ο διαγωνισμός με τον οποίο ο ΟΛΠ αναζητεί διεθνείς επενδυτές, προκειμένου να τους παραχωρήσει λιμενικές εγκαταστάσεις για εκμετάλλευση".

    [09] Φοιτητής

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι "σοβαρό θέμα δημοκρατίας εγείρεται με την κυβερνητική στάση σε δύο ευαίσθητα πεδία των ατομικών δικαιωμάτων. Η κυβέρνηση, μετά από πέντε μέρες, επιχειρεί να κουκουλώσει το πρόβλημα που έχει προκύψει με τη δράση των κουκουλοφόρων αστυνομικών και τον βασανισμό του Κύπριου σπουδαστή στη Θεσσαλονίκη. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε "ατυχές" το γεγονός υποβαθμίζοντας την πολιτική σημασία του. Την ίδια ώρα οι βασανιστές αστυνομικοί τιμωρούνται πειθαρχικά για τα μάτια του κόσμου, τρεις με διαθεσιμότητα και έξι με μεταθέσεις".

    Ο ΛΟΓΟΣ προσθέτει ότι "για έμπρακτη συγγνώμη της Πολιτείας για τον ξυλοδαρμό του Κύπριου φοιτητή κάνει λόγο η κυβέρνηση αναφερόμενη στην καταδίκη του επεισοδίου και την ΕΔΕ που διατάχθηκε. Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν τρεις αστυνομικοί που συμμετείχαν στο περιστατικό".

    Η ΝΙΚΗ σημειώνει ότι "υπό την πίεση της λαϊκής κατακραυγής και με καθυστέρηση τεσσάρων εικοσιτετραώρων, η κυβέρνηση Καραμανλή αναγκάστηκε να ζητήσει δημοσίως "συγνώμη" για την ανελέητη βιαιοπραγία σε βάρος Κύπριου φοιτητή, ο οποίος είχε ήδη συλληφθεί από κουκουλοφόρους ασφαλίτες της Θεσσαλονίκης, παρουσία ένστολων αξιωματικών της ΕΛΑΣ".

    Η Traffic News επισημαίνει ότι "βαρύ είναι το κλίμα για τους αστυνομικούς που ξυλοκόπησαν τον Κύπριο φοιτητή το βράδυ της Παρασκευής, έξω από το Πολυτεχνείο της Θεσσαλονίκης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ. Ρουσόπουλος ζήτησε χθες συγγνώμη εκ μέρους της κυβέρνησης. Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης έχει ήδη κάνει λόγο για ακρότητες, ενώ τόσο ο υπουργός όσο και συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ έχουν πάρει ξεκάθαρα αποστάσεις από το γεγονός".

    [10] Άρθρο 16

    Η City Press αναφέρει ότι "κρίσιμη για την ενότητα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ η πρωτοβουλία για το άρθρο 16 και οι κοινοβουλευτικές μάχες για την αναθεώρηση του Συντάγματος. Στελέχη και μέλη του Κινήματος διαφωνούν δημόσια με τη θέση της ηγεσίας υπέρ της ίδρυσης μη κρατικών πανεπιστημίων. Κυκλοφόρησαν σχετικό "μανιφέστο", μαζεύουν υπογραφές και κάνουν αφισοκολλήσεις. Ζητούν από τον Γ. Παπανδρέου να τιμήσει τη δέσμευσή του για διενέργεια εσωκομματικού δημοψηφίσματος για ζητήματα μεγάλης σημασίας".

    [11] Φέτα

    Η METROPOLIS γράφει ότι Β«απάτη και νοθεία "μυρίζει" η παραγωγή της φέτας. Οι κτηνοτρόφοι καταγγέλλουν παράτυπες πρακτικές καθ΄όλη τη διαδικασία παρασκευής. Κίνδυνος απώλειας της "ελληνικότητας" του προϊόντος. Με ποιους τρόπους γίνεται η "δουλειά"Β».

    [12] Εργατική νομοθεσία

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφέρει ότι Β«νέες γενικευμένες ανατροπές στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων προδιαγράφει η Πράσινη Βίβλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τον τίτλο "Εκσυγχρονισμός της εργατικής νομοθεσίας, ώστε να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του 21ου αιώνα", που παρουσιάστηκε χτες στις ΒρυξέλλεςΒ».

    [13] ΠΑΣΟΚ

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ εκτιμά ότι Β«εικόνα διάλυσης παρουσιάζει το ΠΑΣΟΚ, καθώς τα στελέχη του καταθέτουν προσωπικές και αλληλοσυγκρουόμενες προτάσεις, οι οποίες και δεν έχουν σχέση με την στρατηγική που έχει χαράξει ο Γιώργος Παπανδρέου και προκαλούν σύγχυση στους ψηφοφόρους του κινήματοςΒ».

    [14] Μηχανικοί

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ τονίζει ότι Β«αυξάνονται από 1.416 σε 1.901 ευρώ οι συντάξεις των μηχανικών και οι αυξήσεις θα δοθούν αναδρομικά από 1.1.2006! Την είδηση -τεράστιας σημασίας για τον κλάδο των μηχανικών- ανακοίνωσε ο υπουργός Απασχόλησης, Σάββας Τσιτουρίδης, χθες βράδυ κατά τη διάρκεια της κεντρικής εκδήλωσης της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών, εν όψει των εκλογών της προσεχούς Κυριακής στο Τεχνικό Επιμελητήριο ΕλλάδοςΒ».

    [15] Ένοπλες Δυνάμεις

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ ισχυρίζεται ότι Β«τη βούληση της κυβέρνησης που θέλει ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις, μετέφερε προσωπικά ο πρωθυπουργός με την επίσκεψή του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ο Κώστας Καραμανλής δεσμεύτηκε ότι σταδιακά θα αντιμετωπισθούν όλα τα προβλήματα, σε όλα τα επίπεδα, που έχουν να κάνουν με το ανθρώπινο δυναμικό αλλά και με τον εξοπλισμό. Ταυτόχρονα, με διακριτικότητα διαμήνυσε ότι θα υλοποιηθεί σιγά-σιγά το μισθολόγιο των αξιωματικών, καθώς η Πολιτεία επιθυμεί να υπάρχει υψηλό ηθικό στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που ακόμα και εν καιρώ ειρήνης προσφέρουν καθημερινά πολύτιμο έργο με αυταπάρνησηΒ».

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει Β«"εμπρός... μαρς" προς την ενίσχυση των αποδοχών τους κινούνται χιλιάδες στελέχη και απόστρατοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στο ελληνικό Πεντάγωνο έδωσε το "πράσινο φως" για τη σταδιακή καθιέρωση νέου "χακί" μισθολογίουΒ».

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ προσθέτει ότι Β«πλήρη και αναλυτική ενημέρωση για τα θέματα Άμυνας, είχε χθες ο Πρωθυπουργός στην πρώτη του επίσκεψη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας με την ιδιότητα του πρωθυπουργούΒ».

    [16] "CARREFOUR" Μαρινόπουλος

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υπογραμμίζει ότι Β«μουχλιασμένα, ληγμένα και αλλοιωμένα τρόφιμα, ακόμα και παιδικές τροφές πάσαραν στους ανυποψίαστους πελάτες, οι υπεύθυνοι του υποκαταστήματος "5 ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ" της αλυσίδας σούπερ μάρκετ "Carrefour Μαρινόπουλος" στην Αγία Σοφία στον Πειραιά, στο οποίο μπήκε χθες το απόγευμα "λουκέτο"Β».

    [17] Άννα Διαμαντοπούλου

    Η ESPRESSO υποστηρίζει ότι Β«με ρυθμούς χελώνας προχωρεί η συγκρότηση του νέου προγράμματος αρχών και θέσεων του ΠΑΣΟΚ, που επιμελείται η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, καθώς μέχρι σήμερα η υπεύθυνη του προγράμματος έχει στα χέρια της μόνο τα πρακτικά των ατελείωτων συσκέψεων και τίποτα περισσότερο. Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, αναζητεί ευθύνες για την καθυστέρησηΒ».

    [18] Φορολογικό ν/σ

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει ότι Β«οι έχοντες... τέκνα, οι πολύτεκνες οικογένειες, οι ενοικιαστές κατοικιών, οι μεγάλες επιχειρήσεις και οι φορολογούμενοι με μεσαία εισοδήματα είναι οι ωφελημένοι από το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ από την 1-1-2007. Σημειώνεται ότι το φορολογικό νομοσχέδιο θα συζητηθεί, εκτός απροόπτου, στη σημερινή κυβερνητική επιτροπήΒ».

    Η ΕΣΤΙΑ αναφέρει ότι Β«ο υπουργός Οικονομίας παρουσιάζει σήμερα στην Κυβερνητική Επιτροπή το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που περιλαμβάνει την μεταρρύθμιση για τον φόρο εισοδήματος φυσικών προσώπων. Μετά την έγκρισή του, ο κ. Αλογοσκούφης αναμένεται να δώση το νομοσχέδιο στην δημοσιότητα, ενώ κατά τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα το καταθέση στην ΒουλήΒ».

    [19] Χρέη

    Σύμφωνα με ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ Β«μία περίεργη και καραμπινάτη υπόθεση περίεργου διακανονισμού χρεών μεγάλων εταιρειών έχει φέρει το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, η οποία, παραδόξως, δεν ευτύχησε να της δοθεί η σημασία που της αναλογεί. Στις 5 Οκτωβρίου στο Κοινοβούλιο 16 βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με ερώτησή τους, κατήγγειλαν συγκεκριμένα ότι: "Εύλογα ερωτηματικά και σοβαρές υπόνοιες για τον τρόπο χειρισμού φορολογικών υποθέσεων μεγάλων επιχειρήσεων με τζίρο πάνω από 8 εκατ. ευρώ δημιουργεί η κατάργηση από την κυβέρνηση του Εθνικού Ελεγκτικού Κέντρου (ΕΘΕΚ) και η σύσταση του Διαπεριφερειακού Ελεγκτικού Κέντρου (ΔΕΚ) Αθηνών και Θεσσαλονίκης"Β».
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Monday, 27 November 2006 - 7:48:58 UTC