Browse through our Interesting Nodes of Greek Local Authorities & Servers Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 06-10-20

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 20/10/2006
  • [02] Ιράκ
  • [03] Κατασχέσεις
  • [04] ΠΑΣΟΚ
  • [05] Παιδεία
  • [06] Αφορολόγητα όρια
  • [07] Αλεξ
  • [08] Αλογοσκούφης
  • [09] ΟΕΚ
  • [10] Παραδικαστικό κύκλωμα
  • [11] Ολυμπιακή
  • [12] Κ. Καραμανλής
  • [13] Β. Μεϊμαράκης
  • [14] Β' γύρος εκλογών

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 20/10/2006

    Οι εξελίξεις στο ανοιχτό μέτωπο της Παιδείας, τα σενάρια εξελίξεων στο ΠΑΣΟΚ, ο υπερδανεισμός και η αύξηση των επιτοκίων, καθώς και η καμπή στην οποία έχει εισέλθει ο πόλεμος στο Ιράκ είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Σπίτι από τον ΟΕΚ. Για ανύπαντρες μητέρες, συνταξιούχους με αναπηρία και άλλες ειδικές κατηγορίες δικαιούχων. Με απόφαση του υπουργού Απασχόλησης Σ. Τσιτουρίδη.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Αναζητείται η "χρυσή τομή" για τις απεργίες. Στένεψαν τα χρονικά περιθώρια για τα μαθήματα στα σχολεία.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Αιχμάλωτοι μαθητές και γονείς μια μικρής μειοψηφίας. Η ΟΛΜΕ αποφάσισε παράταση των απεργιακών κινητοποιήσεων.

    Η ΑΥΓΗ: Ώρα ευθύνης για τον κόσμο της αριστεράς. Κρίσιμη ψήφος στον β΄γύρο.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Να πει ονόματα ο κ. Βερβεσός, διαφορετικά πλήττει άνευ λόγου το κύρος της Δικαιοσύνης.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Δύο σενάρια εξελίξεων στο ΠαΣοΚ. Μεταξύ δύο -αντιθέτων- επιλογών αμφιταλαντεύεται ο κ. Γ. Παπανδρέου.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Αύξηση στο αφορολόγητο για κατοικία. Τι αλλάζει από 1.1.2007 στη φορολογία των ακινήτων.

    ΕΘΝΟΣ: Κατάσχεση σπιτιού για χρέος 409 ευρώ! Στο σφυρί βγάζουν οι τράπεζες 18.000 ακίνητα έως το τέλος του χρόνου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Έτσι, όπως πάμε με τις καταλήψεις και τις απεργίες θα φτάσουμε και θα έχουμε Κακά Χριστούγεννα Κακά ξεμπερδέματα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Εστία διαφθοράς το Πρωτοδικείο Αθηνών. Πλοκάμια του παραδικαστικού κυκλώματος στο τμήμα εργατικών διαφορών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Αγωνία σε 4 μέτωπα. Σε χαμηλούς τόνους η κυβέρνηση απορρίπτει τον "κοινωνικό αυτοματισμό".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Σκυτάλη σε μαθητές - φοιτητές. Δάσκαλοι - καθηγητές συνεχίζουν την Οδύσσεια.

    ΕΣΤΙΑ: Το αδιέξοδο της Ολυμπιακής. Οι Βρυξέλλες πιέζουν, η Αθήνα ανθίσταται.

    ESPRESSO: Το νέο ναρκωτικό που φτιάχνει "δράκους". Σήματα κινδύνου και στην Ελλάδα για τη μεθαμφεταμίνη που τρελαίνει και σκοτώνει.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Μπους: Το Ιράκ μοιάζει με Βιετνάμ. Η Ουάσιγκτον και το Λονδίνο αναζητούν στρατηγική εξόδου.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Εκτός ελέγχου η κατάσταση στα σχολεία. Συνεχίζονται οι απεργίες και οι καταλήψεις.

    ΤΑ ΝΕΑ: Και φοιτητές στον χορό των καταλήψεων. Φόβοι για γενική ανάφλεξη στην Παιδεία.

    Η ΝΙΚΗ: Επικίνδυνος τσαμπουκάς. Η κυβέρνηση ωθεί στα άκρα τους εκπαιδευτικούς.

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13 : Τελευταία ευκαιρία για Καραμανλή.

    ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Δέρνουν και υπαλλήλους! Διοικητής Ταμείου που είναι υπόδικος για πλαστογραφία.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Στην εκλογική μάχη του δεύτερου γύρου δυναμικά για τη λαϊκή υπερψήφιση των αγωνιστικών συνδυασμών.

    TRAFFIC NEWS: Νέα πρόσωπα ρίχνουν την αυλαία στην υπόθεση Αλεξ. Νέα εξέλιξη στο θρίλερ της Βέροιας.

    City Press: Αυστηρή γραμμή από Αλογοσκούφη. Αποκλειστική συνέντευξη στο Ραδιοσταθμό ALPHA 98,9.

    Metro: Παίζουν τα... ρέστα τους την Κυριακή. Αγώνα δρόμου κάνουν τα κόμματα για να στηρίξουν τους εκλεκτούς τους.

    Metropolis: Παιδεία: δύο κόσμοι πίσω από την απεργία.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Μετωπική. Οι "μονομάχοι" ανοίγουν τα χαρτιά τους στον "Α".

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Με δημοψηφίσματα η νέα τετραετία. Με διαδικασίες άμεσης Δημοκρατίας ο Β. Παπαγεωργόπουλος κάνει νέο άνοιγμα στην κοινωνία της πόλης.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: "Τι θα κάνω αν εκλεγώ δήμαρχος". Παπαγεωργόπουλος και Αράπογλου ανοίγουν τα χαρτιά τους στη "Μ".

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Βασίλης Παπαγεωργόπουλος: "Μαζί με το λαό θα κυβερνήσουμε την πόλη".

    [02] Ιράκ

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επισημαίνει ότι " σε αποφασιστική καμπή έχει εισέλθει ο πόλεμος στο Ιράκ, καθώς Ουάσιγκτον και Λονδίνο, υπό το βάρος της ακατάσχετης αιματοχυσίας, αναζητούν στρατηγική εξόδου. Για πρώτη φορά από την έναρξη του πολέμου, ο Τζορτζ Μπους αναγνώρισε ότι υφίσταται αναλογία μεταξύ της περιπέτειας στο Ιράκ και της τραγωδίας του Βιετνάμ".

    [03] Κατασχέσεις

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ γράφει ότι "στα όρια της πτώχευσης βρίσκονται χιλιάδες νοικοκυριά λόγω του υπερδανεισμού και της αύξησης των επιτοκίων. Αψευδής δείκτης του εφιάλτη είναι η εκτίναξη των κατασχέσεων ακινήτων και οχημάτων κυρίως το πρώτο εξάμηνο του 2006. Μάλιστα, οι νέες πρόσφατες αυξήσεις των επιτοκίων αναμένεται να κάνουν ακόμη πιο έντονο το φαινόμενο και εφιαλτικές τις προοπτικές για τους δανειολήπτες".

    [04] ΠΑΣΟΚ

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι "μεταξύ δύο επιλογών, εκ διαμέτρου αντιθέτων, για το τι πρέπει να γίνει στο ΠαΣοΚ την επόμενη ημέρα των εκλογών αμφιταλαντεύεται ο κ. Γ. Παπανδρέου. Η πρώτη είναι να προχωρήσει σε βαθιές αλλαγές στο επιτελείο του και στην εκπροσώπηση του κόμματος, αντικαθιστώντας πρόσωπα που απέτυχαν με στελέχη εγνωσμένων οργανωτικών και πολιτικών ικανοτήτων. Η δεύτερη να πετάξει την ...μπάλα στην εξέδρα εμμένοντας στην γραμμή της "αλλαγής του πολιτικού σκηνικού" και να επιχειρήσει να εκτονώσει την εσωκομματική κρίση οξύνοντας την πολιτική αντιπαράθεση με την κυβέρνηση στα θέματα των μεταρρυθμίσεων".

    [05] Παιδεία

    H Metropolis υποστηρίζει ότι "δύο παράλληλοι κόσμοι αντιδιαστέλλονται στο χώρο της Παιδείας. Ο ένας με όπλα τη μάθηση και τον κάματο της γνώσης προσπαθεί να ανδρώσει γόνιμα μυαλά και ο άλλος, αγκυλωμένος σε πρακτικές του παρελθόντος, αδυνατεί να αντιμετωπίσει την ευθύνη των πράξεών του".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ "μπροστά τώρα οι μαθητές και οι φοιτητές. Ενώ οι καταλήψεις στα σχολεία αυξάνονται καθημερινά, οι πρώτες καταλήψεις σε πανεπιστήμια είναι γεγονός. Από χθες δύο τμήματα στην Αθήνα, το Νομικό και το Φυσικό, και ένα στο Αριστοτέλειο σήκωσαν τη σημαία της κατάληψης. Οι καθηγητές αποφάσισαν νέα τριήμερη απεργία για την ερχόμενη εβδομάδα και σήμερα αποφασίζουν οι δάσκαλοι. Την προσεχή Τετάρτη και πάλι στους δρόμους σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα".

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "με γενικότερη ανάφλεξη απειλείται πλέον ο χώρος της Παιδείας. Οι καταλήψεις στα σχολεία πληθαίνουν καθημερινά, ενώ χθες ακολούθησαν και οι φοιτητές της Νομικής Αθηνών. Η κυβέρνηση πάντως επιμένει στην πολιτική της αδιαλλαξίας".

    Η ΝΙΚΗ γράφει ότι "η μετεκλογική επίδειξη αδιαλλαξίας συνεχίζεται εκ μέρους της κυβέρνησης , η οποία συμπεριφέρεται στους εκπαιδευτικούς κατά τρόπο που όχι μόνο υπονομεύει κάθε προοπτική εξεύρεσης λύσης για την εκτόνωσή της κατάστασης, αλλά εγκυμονεί και σοβαρούς κινδύνους ανεξέλεγκτης έκρηξης στο χώρο της Παιδείας".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει ότι "δάσκαλοι και καθηγητές αποφασίζουν συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων για έκτη εβδομάδα, γεγονός που φέρνει τους γονείς στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Σε συνδυασμό και με τις καταλήψεις σχολείων, που αυξάνονται συνεχώς, ανυπολόγιστος είναι ο αριθμός των διδακτικών ωρών που χάνονται".

    H Espresso σημειώνει ότι "σε πορεία διαμαρτυρίας απειλούν να μετατρέψουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου οι μαθητές, που κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, ενώ το υπουργείο Παιδείας ανησυχεί πλέον για τις καταλήψεις, καθώς θεωρεί ότι η απεργία των δασκάλων πνέει τα λοίσθια. Την εισήγηση για τη μετατροπή της παρέλασης σε διαδήλωση έκανε χθες το πανελλαδικό μαθητικό συντονιστικό όργανο, που συνεδρίασε το σχολικό συγκρότημα της Γκράβας".

    Σύμφωνα με το ΛΟΓΟ "εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στην παιδεία, καθώς η κυβέρνηση παραμένει ανυποχώρητη στις οικονομικές απαιτήσεις των εκπαιδευτικών, ενώ η δέσμευση της υπουργού Παιδείας για την ικανοποίηση πέντε άλλων αιτημάτων τους δεν έχει μέχρι στιγμής βρει ανταπόκριση από δασκάλους και καθηγητές, που αποφασίζουν συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων για έκτη εβδομάδα".

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ υποστηρίζει ότι "διέξοδο στο αδιέξοδο των εκπαιδευτικών αναζητεί η κυβέρνηση, βλέποντας ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει σε τέτοιο βαθμό που τα σχολεία θα πρέπει αναγκαστικά να παραμείνουν ανοιχτά τουλάχιστον μια εβδομάδα τα Χριστούγεννα, άλλη μία το Πάσχα και τρεις ακόμη το καλοκαίρι".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ προσθέτει ότι "με πορείες αντί για παρελάσεις ετοιμάζονται να ...γιορτάσουν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου καταληψίες - μαθητές, σε μια πρωτοφανή επίδειξη ασέβειας απέναντι στην ιερή αυτή μέρα. Η "βεντάλια" των καταλήψεων ανοίγει και η θεωρία του φαύλου κύκλου επιβεβαιώνεται. Υπό κατάληψη βρίσκονταν χθες 730 Γυμνάσια, Ενιαία Λύκεια και ΤΕΕ, εκ των οποίων περίπου 300 εδρεύουν στην Αθήνα. Στην πανελλαδική συνεδρίαση των μαθητικών Συντονιστικών Αγώνα, στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας, αποφασίστηκε η συνέχιση των καταλήψεων και την προσεχή εβδομάδα, με προοπτική παράτασής της και για τη μεθεπόμενη".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι " η απεργία δασκάλων και καθηγητών συνεχίζεται, παρά τις αντιδράσεις και τη μικρή συμμετοχή, ενώ το μέτωπο της Παιδείας μεταφέρεται στις καταλήψεις. Η κυβέρνηση ετοιμάζεται εν όψει της συζήτησης στη Βουλή για την αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος".

    [06] Αφορολόγητα όρια

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει ότι "σε αναπροσαρμογή των αφορολόγητων ορίων για απόκτηση πρώτης κατοικίας από 1.1.2007 αναμένεται να προχωρήσει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Στόχος της κίνησης αυτής είναι να περιοριστούν οι νέες φορολογικές επιβαρύνσεις που θα προκαλέσει το δεύτερο κύμα αυξήσεων των αντικειμενικών τιμών στις μεταβιβάσεις, τις γονικές παροχές καθώς και τις κληρονομιές ακινήτων που προορίζονται για πρώτη κατοικία".

    [07] Αλεξ

    H Traffic News γράφει ότι"πεπεισμένοι ότι σύντομα θα δρομολογηθούν από τον ειδικό εφέτη ανακριτή, που έχει αναλάβει την υπόθεση Αλεξ, τέτοιες εξελίξεις που θα ρίξουν την αυλαία στην υπόθεση Αλεξ φτάνοντας στην ουσιαστική αλήθεια της υπόθεσης, δηλώνουν τόσο η Αγγελική Νικολούλη όσο και ο Σταύρος Γεωργίου, δικηγόρος του μικρού Βορειοηπειρώτη, αλλά και ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Δημήτρης Σούρας".

    [08] Αλογοσκούφης

    Σύμφωνα με την City Press "όχι" στη χορήγηση πρόσθετων εισοδηματικών αυξήσεων στους εκπαιδευτικούς. "Όχι" στην ταχύτερη καταβολή του επιδόματος των 105 ευρώ και στην αύξηση των δαπανών για την Παιδεία ως ποσοστό επί του ΑΕΠ. "Μάλλον όχι" και στη χορήγηση επιδόματος θέρμανσης στους αναπήρους. Ασφαλιστική μεταρρύθμιση χωρίς φραγμούς την επόμενη τετραετία, με ενδεχόμενη αμφισβήτηση ασφαλιστικών κεκτημένων. Άμεση προώθηση της φορολογικής μεταρρύθμισης και της εφαρμογής των νέων κανονισμών για τους νεοπροσλαμβανόμενους στις ΔΕΚΟ".

    [09] ΟΕΚ

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ τονίζει ότι "σπίτι από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας με παραχώρηση ή άτοκο δάνειο μπορούν να αποκτήσουν άγαμες μητέρες με ένα τουλάχιστον παιδί, συνταξιούχοι με βαριά αναπηρία, καθώς και άλλες κατηγορίες δικαιούχων του οργανισμού, που ανήκουν στους πλέον αναξιοπαθούντες της ελληνικής κοινωνίας και χαρακτηρίζονται ως "ιδιαίτερα εξαιρετικές περιπτώσεις έντονης κοινωνικής ανάγκης".

    [10] Παραδικαστικό κύκλωμα

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ επισημαίνει ότι "τα... πλοκάμια του ακόμη και στο Τμήμα Εργατικών Διαφορών του Πρωτοδικείου Αθηνών φαίνεται ότι είχε απλώσει το λεγόμενο παραδικαστικό κύκλωμα. Ύποπτες υποθέσεις χορήγησης προσωρινών διαταγών επί εργατικών υποθέσεων ήδη βρίσκονται στο στόχαστρο της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και ερευνώνται στο πλαίσιο της ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης για το παραδικαστικό κύκλωμα, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι και αν εμπλέκονται στις περιπτώσεις αυτές".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ προσθέτει ότι "να τεκμηριώσει τα όσα κατήγγειλε περί χρηματισμού δικαστών από δικηγορικά γραφεία, καλείται ο γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Δημήτρης Βερβεσός. Από την στιγμή που έχουν αποκαλυφθεί τόσα πολλά κρούσματα διαφθοράς στους κόλπους της Δικαιοσύνης, θα πρέπει όλοι και πόσο μάλλον ένας θεσμικός παράγοντας, να συμβάλουν στην ανάκτηση του κύρους της Θέμιδος".

    [11] Ολυμπιακή

    Η ΕΣΤΙΑ εκτιμά ότι "κανονικά η Ολυμπιακή Αεροπορία έπρεπε να έχη κλείσει από ετών. Αν η Κυβέρνησις Σημίτη είχε επιδείξει την σχετική τόλμη όταν έπρεπε, σήμερα η Ολυμπιακή πιθανώτατα θα λειτουργούσε υπό ιδιωτικό φορέα. Τα περιουσιακά στοιχεία της (σήμα, φήμη-πελατεία, διακαιώματα αεροδρομίων κ.ά) θα είχαν πωληθή σε ιδιωτικό φορέα. Ένα τμήμα του προσωπικού της θα είχε επαναπροσληφθή. Και το κυριώτερο: Από ζημιογόνος κρατική εταιρεία θα είχε εξελιχθή σε κερδοφόρο ιδιωτική εταιρεία".

    [12] Κ. Καραμανλής

    Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13 σημειώνει ότι "ελπίδα ότι ο Καραμανλής τελικώς θα προχωρήσει στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις εξέφρασε η πλειοψηφία των Ελλήνων και μέσω της κάλπης των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών. Η αξιωματική αντιπολίτευση φάνηκε ότι δεν κατάλαβε τι ακριβώς συμβαίνει κι αυτό γιατί ήταν έτοιμη να διαχειρισθεί μόνο τη νίκη, πιστεύοντας ότι οι διαδηλώσεις και τα σκάνδαλα θα ανέτρεπαν και το πολιτικό σκηνικό".

    [13] Β. Μεϊμαράκης

    Το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ γράφει ότι "λένε λοιπόν στον κ. Μεϊμαράκη, εάν γνωρίζει ότι από τις 23 Αυγούστου 2004 έχει επανέλθει στην ενέργεια και έχει τοποθετηθεί, εν συνεχεία, ως διευθυντής του Ταμείου Αρωγής Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου (ΤΑΑΘΠ) ο απόστρατος Ταξίαρχος (Ο) Σιβένας Ιωάννης, που εν συνεχεία έλαβε το βαθμό της αποστρατείας του, ως Υποστράτηγος, ο οποίος είναι υπόδικος για τέλεση σοβαρού αδικήματος (Πλαστογραφία και χρήση πλαστού εγγράφου)".

    [14] Β' γύρος εκλογών

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ υποστηρίζει ότι "μέχρι την τελευταία στιγμή στην κάλπη για το β' γύρο δίνουμε μαχητικά-αποφασιστικά τη μάχη και αυτή την Κυριακή. Υπερψηφίζουμε τα ψηφοδέλτια που υποστηρίζουν το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, η Κομμουνιστική Ανανέωση και η Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών σε 13 δήμους σε όλη τη χώρα: Σε Νίκαια, Καρδίτσα, Τύρναβο, Πολίχνη και Άγιο Παύλο Θεσσαλονίκης, Αγιάσο Λέσβου, στο Δήμο Ηρακλεωτών Γρεβενών, Αρκαδίων Ζακύνθου, Πραμάντων Ιωαννίνων, Λευκιμμαίων Κέρκυρας, Καμβουνίων Κοζάνης, Κοιλάδας Λάρισας, Θεσσαλιώτιδας Φθιώτιδας".

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει ότι "Αλ. Αλαβάνος: Η κοινή δράση της αριστεράς είναι η μεγάλη της δύναμη. Έκκληση Γλέζου για αλληλεγγύη της αριστεράς στον β' γύρο. Λ. Ζαγορίτης: Δεν ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ πουθενά. Ανοιχτή στήριξη της ΝΔ στον υποψήφιο του ΚΚΕ στην Καρδίτσα".

    Η Metro προσθέτει ότι "τα "ρέστα" τους παίζουν τα κόμματα αυτή την Κυριακή, κατά την κρίσιμη επαναληπτική εκλογική διαδικασία. Η δεύτερη φάση της εκλογικής μάχης, κατά την οποία θα κριθούν επτά νομαρχίες και δήμοι-"κλειδιά", αναμένεται να έχει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού εκλογικού αποτελέσματος και των νέων συσχετισμών δυνάμεων που διαμορφώνονται στο πολιτικό σκηνικό".


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Monday, 23 October 2006 - 10:08:57 UTC