Browse through our Interesting Nodes on Politics in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 06-08-29

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29/8/2006
  • [02] ΓΣΕΕ- Κυβέρνηση
  • [03] Βελγικό βοδινό
  • [04] Τουρκία
  • [05] ΠΑΣΟΚ
  • [06] Πορείες
  • [07] Φυσικό αέριο
  • [08] Συγκοινωνίες
  • [09] Γιάννος Παπαντωνίου
  • [10] Πληθωρισμός
  • [11] Δημόσια Διοίκηση

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 29/8/2006

    Η χθεσινή συνάντηση του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με την ηγεσία της ΓΣΕΕ, η αδυναμία συνεννόησης ΠΑΣΟΚ και κυβέρνησης για την Παιδεία, το ασφαλιστικό και τη Μέση Ανατολή, οι βομβιστικές επιθέσεις σε τρεις τουρκικές πόλεις και το κατεψυγμένο εδώ και 7,5 χρόνια βελγικό βοδινό είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ενεργειακό κέντρο της ευρύτερης περιοχής η Ελλάδα. Τη Δευτέρα ο Ρώσος Πρόεδρος στην πιο σημαντική επίσκεψή του στην Αθήνα.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Στο μπλοκάκι Καραμανλή τα αιτήματα της κοινωνίας. Τι ζήτησαν από τον πρωθυπουργό ΓΣΕΕ, ΣΕΒ ενόψει ΔΕΘ.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Η περιουσία διευθυντών εφοριών - πολεοδομιών. Στο μικροσκόπιο του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης.

    Η ΑΥΓΗ: Σε τροχιά σύγκρουσης κυβέρνηση - συνδικάτα. Άκαρπη η χθεσινή συνάντηση με τον Κ. Καραμανλή.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Έβγαλε τον Γιάννο στο κλαρί ο Σημίτης. Ο πρώην τσάρος προεξόφλησε την ήττα του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές και επιτέθηκε προσωπικά κατά του Γ. Παπανδρέου... Λίβανος γίνεται η Χαριλάου Τρικούπη.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Σκοτώνουν τους τουρίστες με βόμβες στην Τουρκία. Πέντε εκρήξεις σε ένα 24ωρο στην Κωνσταντινούπολη, στη Μαρμαρίδα και στην Αττάλεια.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Εισιτήριο με το χιλιόμετρο. Ανάλογα με την απόσταση το κόμιστρο στις αστικές συγκοινωνίες.

    ΕΘΝΟΣ: Αφαίμαξη αντί για παροχές. Ενώ η ΓΣΕΕ έφυγε με άδεια χέρια από το Μαξίμου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Γαλαζοπράσινος καυγάς... για το πάπλωμα. Σκληρή κόντρα του Προέδρου της ΓΣΕΕ και της ΠΑΣΚΕ Παναγόπουλου με τον Πουπάκη της ΔΑΚΕ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Μήνυμα Καραμανλή και ΔΑΚΕ προς τους συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ: Μην το τραβάτε στα άκρα. Ενώ οι συνδικαλιστές της κεντροαριστεράς επιμένουν στη σκληρή γραμμή και ετοιμάζονται για απεργίες στη ΔΕΘ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Κενές θέσεις από το... ΠΑΣΟΚ. Αδυναμία συνεννόησης για τρία μείζονα πολιτικά ζητήματα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Καραμανλής αφ' υψηλού προς τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ: "Παρακαλώ συντομεύετε..."

    ΕΣΤΙΑ: Ο πληθωρισμός στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Ελλάς εκτός των επιτρεπομένων ορίων της Ευρωζώνης.

    ESPRESSO: "Τι είδα στο πάρτι της κόκας". Ο Λάμπρος Παπακώστας μιλάει για την περιπέτειά του στο Γκέτεμποργκ.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: ΓΣΕΕ και ΣΕΒ πλαγιοκοπούν την κυβέρνηση με συγκρουόμενα αιτήματα.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Συνάντηση Καραμανλή με το προεδρείο της ΓΣΕΕ. Ζήτησαν επίδομα θέρμανσης... και αύξηση επιδόματος ανεργίας.

    ΤΑ ΝΕΑ: Δέσμευσε 75 τόνους η Νομαρχία αλλά... Σερβίρουν ξανά το κρέας- δεινόσαυρο!

    Η ΝΙΚΗ: Σύμπλευση με τον ΣΕΒ. Με τη γραμμή των βιομηχάνων στη ΔΕΘ ο Καραμανλής. "Όχι" από τον πρωθυπουργό στα αιτήματα της ΓΣΕΕ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Βάλτε πλάτη για να βάλουμε φρένο στην επίθεση του κεφαλαίου. Με εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες για τη λαϊκή κινητοποίηση που διοργανώνουν στις 9 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ και η ΣΕΑ ΕΒΕ.

    TRAFFIC NEWS: Ανδρέας Φουστάνος και Νατάσα Θεοδωρίδου δίνουν... Ραντεβού στα δικαστήρια για την επιμέλεια του παιδιού τους.

    City Press: Κρίση στη ΓΣΕΕ.

    Metro: "Πακέτο" χωρίς εκπλήξεις. Ανοιχτές οι πόρτες του Μαξίμου για τους κοινωνικούς φορείς, κλειστές για την... παροχολογία.

    Metropolis: "Σχέδιο" για τις πορείες στο εμπορικό κέντρο.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Θεσσαλονίκη - Σέιχ Σου. Χτύπησαν εμπρηστές.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Δεν ακολουθούμε την κοινοτική νομοθεσία στην πώληση κρεάτων. Στα συρτάρια παραμένει εδώ και χρόνια οδηγία της Ε.Ε. για τη σήμανση προϊόντων με βάση το κρέας.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Μεγάλο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη κατά τα εγκαίνια της 71ης Διεθνούς Εκθέσεως.

    [02] ΓΣΕΕ- Κυβέρνηση

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει ότι "με κατάλογο δεκάδων αιτημάτων εμφανίστηκε στη χθεσινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή η ηγεσία της ΓΣΕΕ, με αποτέλεσμα να υπάρξει νέος γύρος αντιπαράθεσης στο εσωτερικό της καθώς η ΔΑΚΕ υποστήριξε ότι δεν είχε συμφωνηθεί το περιεχόμενο του 12σέλιδου υπομνήματος. Οι δεκάδες προτάσεις της ΓΣΕΕ στην ουσία καθιστούν ανέφικτη οποιαδήποτε προσπάθεια αξιολόγησής τους, ενώ υποβάλλονται λίγες εβδομάδες μετά την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης εργασίας".

    Η metro αναφέρει ότι "με ανοιχτές τις πόρτες του Μαξίμου για τους κοινωνικούς εταίρους, αλλά με σαφείς αποστάσεις από "παροχολογίες" και υποσχέσεις που θα ανατρέψουν τους στόχους της κυβέρνησης για την οικονομία, ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής και οι αρμόδιοι υπουργοί άκουσαν χθες τα αιτήματα της ΓΣΕΕ και του ΣΕΒ, ανοίγοντας τον κύκλο των επαφών του πρωθυπουργού με τους κοινωνικούς φορείς, ενόψει της ομιλία του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ προσθέτει ότι "επίδομα πετρελαίου θέρμανσης , αύξηση επιδομάτων ανεργίας, πραγματικές αυξήσεις μισθών και αφορολόγητο 15.000 ευρώ ζήτησε μεταξύ άλλων η ΓΣΕΕ".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι "υπεράνω των κοινωνικών προβλημάτων ήρθε χθες ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής. Για τα εργατικά αιτήματα που του έθεσε ο πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλος, τον ...καθησύχασε λέγοντας:"Δεν θα αντιδικήσω μαζί σας" και του ζήτησε να συντομεύσει. Διαχώρισε έτσι τη θέση του από την καθημερινή άσκηση της εξουσίας, εκτός από το Φορολογικό , για το οποίο το επιτελείο Αλογοσκούφη ψάχνει λύσεις αλχημείας. Πάντως έδειξε να ανησυχεί για το θέμα της Παιδείας και το Ασφαλιστικό".

    Σύμφωνα με την Espresso "η ΓΣΕΕ διχασμένη καταθέτει σειρά αιτημάτων προς την κυβέρνηση, τα οποία απορρίπτονται από τον ΣΕΒ με τη σύμφωνη γνώμη του οικονομικού επιτελείου, ενώ ο πρωθυπουργός αρνείται να ανοίξει τα χαρτιά του...Αυτό είναι το εκρηκτικό σκηνικό λίγες μέρες πριν από την ομιλία του κ. Καραμανλή στη ΔΕΘ, στον οποίο τα συνδικάτα ετοιμάζουν "θερμή " υποδοχή".

    Η ΝΙΚΗ γράφει ότι "σε απόλυτη σύμπλευση με τον ΣΕΒ θα πορευτεί και το επόμενο έτος η κυβέρνηση, εμμένοντας στην πολιτική των νεοφιλελεύθερων μεταρρυθμίσεων που απαιτεί απ΄αυτήν ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας. Κατά τις χθεσινές συναντήσεις με τις ηγεσίες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ ο πρωθυπουργός πήρε καθαρά το μέρος των βιομηχάνων, οι οποίοι του ζήτησαν να μην προχωρήσει σε κοινωνικές παροχές στη ΔΕΘ".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει ότι "τη χορήγηση επιδόματος θέρμανσης και την αύξηση του επιδόματος ανεργίας, ζήτησε, μεταξύ άλλων το προεδρείο της ΓΣΕΕ από τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή, στη συνάντηση που έγινε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου. Εντύπωση προξένησε πάντως η σκληρή κόντρα του προέδρου της ΓΣΕΕ και επικεφαλής της ΠΑΣΚΕ (πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ ) κ. Παναγόπουλου και του προέδρου της ΔΑΚΕ (πρόσκειται στη ΝΔ ) κ. Πουπάκη γεγονός που αναδεικνύει το πρόβλημα ενότητας στο μεγαλύτερο συνδικαλιστικό φορέα της χώρας, σε κρίσιμες ώρες μάλιστα για τα εργατικά δικαιώματα".

    Κατά το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ "στις χτεσινές συναντήσεις του πρωθυπουργού με τη ΓΣΕΕ και το ΣΕΒ ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, για μια ακόμη φορά αναδείχτηκαν η στρατηγική αντεργατική συμφωνία της κυβέρνησης, των μεγαλοβιομηχάνων και τα ψευτοαιτήματα της συνδικαλιστικής πλειοψηφίας. Στο ίδιο μήκος κύματος και το ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του οποίου συναντήθηκε με εκπροσώπους των εμπόρων, των επαγγελματοβιοτεχνών και των κατασκευαστών".

    Η ΑΥΓΗ υποστηρίζει ότι "σε τροχιά σύγκρουσης κινούνται κυβέρνηση και συνδικάτα, όπως προέκυψε από τη χθεσινή συνάντηση του πρωθυπουργού με το προεδρείο της ΓΣΕΕ ενόψει της ΔΕΘ. Τα αιτήματα της Συνομοσπονδίας δεν εισακούστηκαν από την κυβέρνηση, με αποτέλεσμα τόσο ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος όσο και ο αναπληρωτής πρόεδρος Αλέκος Καλύβης να προαναγγείλουν με δηλώσεις τους τον καυτό Σεπτέμβριο που έρχεται για την κυβέρνηση".

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι "στο πλαίσιο του κύκλου των επαφών του με τους κοινωνικούς εταίρους εν όψει της ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, είχε χθες συνάντηση με το προεδρείο της ΓΣΕΕ στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία των υπουργών Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη, Ανάπτυξης Δημήτρη Σιούφα και Απασχόλησης Σάββα Τσιτουρίδη. Η ΓΣΕΕ, μεταξύ άλλων , ζήτησε από τον πρωθυπουργό τη χορήγηση επιδόματος θέρμανσης και την αύξηση του επιδόματος ανεργίας".

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ υποστηρίζει ότι " θερμός αναμένεται ο Σεπτέμβριος ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Ήδη ο Κώστας Καραμανλής βλέπει τους κοινωνικούς εταίρους και καταγράφει στο μπλοκάκι του τα αιτήματά τους. Πάντως, στη ΓΣΕΕ- η οποία όπως και ο ΣΕΒ πήγαν χθες στο Μαξίμου- για το υπόμνημα που υποβλήθηκε στον πρωθυπουργό, διαφωνεί η ΔΑΚΕ. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΕΒ ζήτησε να μην γίνει η ΔΕΘ πεδίο πολιτικού ανταγωνισμού".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ τονίζει ότι "σαφές μήνυμα προς τους προσκείμενους στο ΠΑΣΟΚ συνδικαλιστές να μην προχωρήσουν σε ενέργειες που θα προκαλέσουν αναταραχή σε βάρος της Οικονομίας και της κοινωνίας, έστειλαν χθες ο πρωθυπουργός και οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ".

    H City Press γράφει: "ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ συγκρούονται, ακολουθώντας την κομματική γραμμή. Η ηγεσία της ΓΣΕΕ ασκεί πίεση στον πρωθυπουργό και προβάλλει διεκδικήσεις εν όψει ΔΕΘ. Αυτόνομη αγωνιστική πορεία χαράζουν οι συνδικαλιστές του ΚΚΕ. Η πολιτική και κοινωνική ένταση αναδεικνύει τα προβλήματα του ελληνικού συνδικαλισμού".

    [03] Βελγικό βοδινό

    ΤΑ ΝΕΑ γράφουν ότι Β«έτοιμο να επιτρέψει τη διάθεση στην αγορά άλλων 75 τόνων από το κρέας - δεινόσαυρο είναι το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Πρόκειται για παρτίδα από το κατεψυγμένο εδώ και 7,5 χρόνια βελγικό βοδινό, που δεσμεύθηκε χθες από τη Νομαρχία Δυτικής ΑττικήςΒ».

    [04] Τουρκία

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι Β«οι διακοπές στα μεσογειακά παράλια της Τουρκίας έγιναν εφιάλτης για τους τρομοκρατημένους τουρίστες. Πέντε βομβιστικές επιθέσεις, σε τρεις τουρκικές πόλεις, εντός 24 ωρών είχαν ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον τρεις άνθρωποι χθες στην Αττάλεια από βομβιστική επίθεση στο πολυσύχναστο κέντρο της πόλης και να τραυματιστούν δεκάδες άλλοι. Λίγες ώρες πριν, τέσσερις βόμβες συγκλόνισαν την Κωνσταντινούπολη και τη Μαρμαρίδα, τραυματίζοντας 27 άτομα, μεταξύ αυτών και δέκα βρετανούς τουρίστεςΒ».

    [05] ΠΑΣΟΚ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ εκτιμά ότι Β«θέσεις κενές περιεχομένου εμφανίζει το ΠΑΣΟΚ σε τρία υψηλής πολιτικής προτεραιότητας θέματα. Για την Παιδεία και το ασφαλιστικό αρνήθηκε το διάλογο αλλά και τη διατύπωση θέσης, ενώ στη συνάντησή του με την Ντόρα Μπακογιάννη ο Γ. Παπανδρέου συμφώνησε αλλά στις δηλώσεις που έγιναν αμέσως μετά ο Χρ. Παπουτσής απέφυγε να πάρει θέσηΒ»

    [06] Πορείες

    Η METROPOLIS αναφέρει ότι Β«ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικών Πωλήσεων Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), υπό την προϋπόθεση να γίνονται σεβαστά τα δικαιώματα όλων των κοινωνικών ομάδων, προτείνει τον πλήρη αποκλεισμό του κέντρου της Αθήνας όταν οι κινητοποιήσεις γίνονται μόνο από τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις, πολιτικά κόμματα με κοινοβουλευτική παρουσία και οργανώσεις της κοινωνίας τωνπολιτών πανελλήνιας εμβέλειαςΒ».

    [07] Φυσικό αέριο

    Σύμφωνα με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ Β«υψίστης εθνικής σημασίας θεωρείται ήδη η επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Β. Πούτιν στην Ελλάδα. Και για τις δύο χώρες. Για μεν τη Ρωσία, διότι στόχος του Ρώσου προέδρου είναι να κυριαρχήσει η χώρα του στον ενεργειακό τομέα, για δε την Ελλάδα, να γίνει το κέντρο της ευρύτερης περιοχής τόσο στο φυσικό αέριο όσο και στο πετρέλαιο. Κεντρικό πρόσωπο και για τις δύο πηγές ενέργειας είναι ο επιχειρηματίες Δημήτρης Κοπελούζος, που έφερε ήδη το ρωσικό φυσικό αέριο στην Ελλάδα, αλλά και είναι ο κύριος ανάδοχος του γιγαντιαίου πετρελαιαγωγού Μπουργκάς - ΑλεξανδρούποληςΒ».

    [08] Συγκοινωνίες

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ σημειώνει ότι Β«ανάλογο με την απόσταση που θα διανύουν και το μέσο που θα χρησιμοποιούν για να μεταβούν στον προορισμό τους θα είναι το εισιτήριο που θα πληρώνουν σύντομα οι επιβάτες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς της πρωτεύουσας. Το σύστημα των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας αλλάζει ριζικά και μία από τις σημαντικότερες αλλαγές του είναι η καθιέρωση ηλεκτρονικού εισιτηρίου με μορφή κάρτας στην οποία θα είναι ενσωματωμένο μικροτσίπ, και η αφαίρεση της αξίας της διαδρομής που θα εκτελεί ο επιβάτης θα γίνεται με ηλεκτρονικό τρόποΒ».

    Η TRAFFIC προσθέτει ότι Β«δέκα θεαματικές αλλαγές στις συγκοινωνίες από τις αρχές του 2007. Θα εφαρμοστεί σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου, το οποίο θα σημάνει και νέο τρόπο τιμολόγησης των εισιτηρίων με βάση τη διανυόμενη απόσταση, το μέσο μεταφοράς αλλά και κοινωνικά κριτήρια. Παράλληλα, και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου, προχωρά η δημιουργία του Ενιαίου φορέα Αστικών Συγκοινωνιών (ΕΦΑΣ), ο οποίος θα έχει την εποπτεία και τον συντονισμό των έξι οργανισμών της πρωτεύουσαςΒ».

    [09] Γιάννος Παπαντωνίου

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σχολιάζει ότι Β«βγήκε στο κλαρί ως λαγός του Σημίτη ο πρώην τσάρος της Οικονομίας, Γιάννος Παπαντωνίου, στην προσπάθειά του να πλήξει τον Γιώργο Παπανδρέου και να προετοιμάσει το έδαφος για το νέο πολιτικό σχήμα που θα στεγάσει τη φράξια των λεγόμενων εκσυγχρονιστών. Ο Γιάννος Παπαντωνίου, σε δηλώσεις του, χθες, στο MEGA, μίλησε με τη γλώσσα του Σημίτη και επιχείρησε ανοιχτά να υπονομεύσει την ενότητα του ΠΑΣΟΚ και να αποδομήσει τον Γιώργο ΠαπανδρέουΒ».

    [10] Πληθωρισμός

    Η ΕΣΤΙΑ υπογραμμίζει ότι Β«Η Ελλάς έχει τον έκτο υψηλότερο πληθωρισμό στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τον δεύτερο υψηλότερο (μετά την Ισπανία) στα 12 κράτη-μέλη της Ευρωζώνης. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε χθες στην δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat) για τον πληθωρισμό τον παρελθόντα Ιούλιο Β».

    [11] Δημόσια Διοίκηση

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι Β«πακέτο μέτρων, για την καταπολέμηση της διαφθοράς στη Δημόσια Διοίκηση, περιλαμβάνεται σε σχέδιο νόμου του υπουργού Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης, Πρ. Παυλόπουλου, που συζητείται σήμερα στην Κυβερνητική Επιτροπή. Με τις νέες ρυθμίσεις του νομοσχεδίου επανεργοποιείται επί της ουσίας, το "πόθεν έσχες" των υπαλλήλων που κατέχουν θέσεις ευθύνης σε νευραλγικούς τομείς της Δημόσιας ΔιοίκησηςΒ».
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Sunday, 3 September 2006 - 19:45:44 UTC