Read the Bulletin of New Terminology for the Greek Language (by the Academy of Athens) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 06-08-04

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 4/8/2006
  • [02] Επιτόκια
  • [03] Κερδοσκοπία
  • [04] Εμπορική
  • [05] Ακτοπλοΐα
  • [06] Ασφαλιστικό
  • [07] Λίβανος
  • [08] Καύσωνας
  • [09] Νέα Δημοκρατία
  • [10] Κακοποίηση παιδιών
  • [11] Πρόγραμμα για ανέργους
  • [12] Μοναστήρι Παπαροκάδων-Σύλληψη νεαρών
  • [13] Υπόθεση Αλεξ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 4/8/2006

    Η διαμάχη με αφορμή το όριο ηλικίας για απόσυρση πλοίων, η αποτύπωση του ασφαλιστικού από επιτροπή εμπειρογνωμόνων και η αύξηση των επιτοκίων κατά 0,25% από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: 396 παιδάκια θύματα κακοποίησης! Μόνο στο πρώτο εξάμηνο του 2006.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Παρακρατικές τακτικές του ΠΑΣΟΚ. Σφοδρή επίθεση από Αλογοσκούφη - Τσιτουρίδη.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Εκβιάζει και απειλεί το ΠΑΣΟΚ. Ανοιχτή καταγγελία του υπουργού Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη.

    Η ΑΥΓΗ: Πλήγμα για το λαϊκό εισόδημα και από την αύξηση των επιτοκίων. 0,25% πάνω τα επιτόκια του ευρώ, έρχονται άλλες τρεις αυξήσεις.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ποιοι εκβιάζουν τις διοικήσεις των ταμείων για να μπλοκάρουν την πώληση της Εμπορικής. Ονόματα θα δώσει ο Αλογοσκούφης. Παρεμβαίνει και η Δικαιοσύνη.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Τα "αφεντικά" του "Καραγκιόζη". Οι κίνδυνοι για την ασφάλεια της ακτοπλοΐας μετά την κατάργηση του νόμου για την παλαιότητα. Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει Κεφαλογιάννη και ακτοπλόους.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Δουλειά σε 15.000 ανέργους. Τρία νέα προγράμματα από τον ΟΑΕΔ. Ετοιμάζονται άλλα δύο.

    ΕΘΝΟΣ: Εκτόξευση επιτοκίων για δάνεια - κάρτες. Ντόμινο αυξήσεων μετά το νέο +0,25% από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Άπνοια και υγρασία σήμερα με το θερμόμετρο στους 38 βαθμούς Κελσίου με αποτέλεσμα να τραβάμε αυγουστιάτικο καψώνι από τον καύσωνα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Άγριος καυγάς για την Εμπορική. Η πιο σκληρή σύγκρουση μεταξύ κυβερνήσεως και αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τολμηρές προτάσεις για τις συντάξεις. Ασφαλιστικό: Εισηγήσεις σε ένα χρόνο από ειδική επιτροπή.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ασφαλιστικό: Ψάχνουν φόρους - πόρους και όρια. Οι "σοφοί" ξεκινούν την καταγραφή και ο Θεός βοηθός.

    ΕΣΤΙΑ: Οι "νεοσοσιαλιστές" της Νέας Δημοκρατίας. Πρωτοφανής ιδεολογική σύγχυσις στον κυβερνητικό χώρο.

    ESPRESSO: Ο άγριος "κύριος" στο θρίλερ του Αλεξ. Συμπληρώνεται το παζλ για τη μαφία των παιδεραστών.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Πολιτικά μποφόρ κατακαλόκαιρο στην ακτοπλοΐα. Διαμάχη με αφορμή το όριο ηλικίας για απόσυρση πλοίων.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Παρακρατικές μεθοδεύσεις κατήγγειλε ο Γ. Αλογοσκούφης. Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο για την πώληση της Εμπορικής Τράπεζας.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ναυάγησε με τα σαπιοκάραβα. Ομολογεί το σκάνδαλο ο Κεφαλογιάννης.

    Η ΝΙΚΗ: Ανασφάλεια και ακρίβεια. "Ρουσφέτια" της κυβέρνησης σε εφοπλιστές με σαπιοκάραβα.

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13: 3η εβδομάδα σφαγής στο Λίβανο. Παγκόσμια ντροπή.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Τολμηρές" ανατροπές δικαιωμάτων θέλει η κυβέρνηση. Τροχιοδρομήθηκε η νέα επίθεση στο Ασφαλιστικό.

    TRAFFIC NEWS: Γύριζαν βίντεο με πορνό στο μοναστήρι των Παπαροκάδων. Συνέλαβαν δύο άτομα με κασέτες και κρυφές κάμερες.

    Metro: "Πολεμάμε τα φαινόμενα κερδοσκοπίας". Το μεγάλο όπλο βρίσκεται στα χέρια των καταναλωτών, λέει ο Δημήτρης Σιούφας.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Θεσσαλονίκη - Χαλκιδική: "Μπλακ άουτ" στα νοσοκομεία.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Επί ξύλου κρεμάμενοι δάσκαλοι και μαθητές ενόψει της νέας χρονιάς. Ακόμα περιμένουν τα καινούργια βιβλία οι εκπαιδευτικοί ένα μήνα πριν την έναρξη της σχολικής περιόδου.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Κομπίνα-μαμούθ με θύματα δεκάδες πολίτες. Ακόμη... ψάχνονται αρκετοί Θεσσαλονικείς-θύματα της απάτης.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Το ασφαλιστικό στα χέρια της κυβέρνησης, μετά τη συγκρότηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων.

    [02] Επιτόκια

    Η ΑΥΓΗ εκτιμά ότι "μετά τη φοροεπιδρομή, τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, αλλά και τις αλλεπάλληλες αυξήσεις στα καύσιμα, το λαϊκό εισόδημα πλήττεται τώρα και από την αύξηση των επιτοκίων του ευρώ. Τα επιτόκια αυξήθηκαν κατά 0,25% χθες, είχαν προηγηθεί άλλες δύο αυξήσεις, και οι ειδικοί προεξοφλούν άλλες τρεις μέχρι το Μάρτιο του 2007. Κατόπιν τούτων, μέσα σε έναν περίπου χρόνο τα επιτόκια του ευρώ θα έχουν αυξηθεί κατά 1,5% και η αύξηση αυτή περνάει αυτομάτως σε όλα τα κυμαινόμενα επιτόκια των ελληνικών τραπεζών".

    Το ΕΘΝΟΣ προσθέτει ότι "ασφυξία" σε χιλιάδες νοικοκυριά που έχουν πάρει στεγαστικά, καταναλωτικά δάνεια με κυμαινόμενα επιτόκια και πιστωτικές κάρτες "φουσκωμένες" με χρέη, προκάλεσε η χθεσινή -τέταρτη κατά σειρά σε διάστημα οκτώ μηνών- άνοδος των επιτοκίων της Ευρωζώνης κατά 0,25 της μονάδας".

    [03] Κερδοσκοπία

    Η Metro επισημαίνει ότι "αυστηρό μήνυμα προς τους κερδοσκόπους που "παίζουν" με τις τιμές των καυσίμων εκμεταλλευόμενοι τη διεθνή συγκυρία, στέλνει μέσω της "metro" ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας, δίνοντας έμφαση στα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση για να περιορίσει τις συνέπειες στην εγχώρια αγορά καυσίμων από την αλματώδη αύξηση των διεθνών τιμών του πετρελαίου".

    [04] Εμπορική

    Ο ΛΟΓΟΣ υποστηρίζει ότι "ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης έκανε χθες λόγο για "παρακρατικές τακτικές και μεθόδους που ακολουθεί μέρος της αντιπολίτευσης" για να μην πωλήσουν τα ασφαλιστικά ταμεία μετοχές στην Credit Agricole. Ο κ. Αλογοσκούφης υποστήριξε ότι υπάρχουν κομματικές παρεμβάσεις και απειλές σε μέλη διοικητικού συμβουλίου ταμείου για να μην προχωρήσουν στην υπόθεση της Εμπορικής και προσέθεσε ότι "άνθρωποι αναγκάστηκαν να παραιτηθούν".

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ αναφέρει ότι "σφοδρή επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσαν οι υπουργοί Γ. Αλογοσκούφης και Σ. Τσιτουρίδης, μετά τις αντιδράσεις να μην πωλήσουν τα Ταμεία τις μετοχές στους Γάλλους, για την εξαγορά της Εμπορικής. Ο κ. Αλογοσκούφης μίλησε για "παρακρατικές πρακτικές".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει ότι "βγήκαν τα "μαχαίρια" ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση εν μέσω θέρους και έξι μέρες πριν ολοκληρωθεί η δημόσια προσφορά της Credit Agricole για την ιδιωτικοποίηση της Εμπορικής Τράπεζας".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι "ανοιχτή καταγγελία του υπουργού Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη: εκβιάζει και απειλεί το ΠΑΣΟΚ. Καταφεύγει σε παρακρατικές μεθόδους για να τρομοκρατήσει τα μέλη των ΔΣ των ταμείων. Σκοπός του να αποτρέψει την αγορά της "Εμπορικής" από την Credit Agricole".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει ότι "τους πολιτικούς και συντεχνιακούς κύκλους που κρύβονται πίσω από τις λυσσαλέες αντιδράσεις για την εξαγορά της Εμπορικής Τράπεζας από την γαλλική Credit Agricole φωτογράφισαν χθες ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης και ο υπουργός Απασχόλησης Σάββας Τσιτουρίδης, προειδοποιώντας πως θα προβούν σε συγκεκριμένες αποκαλύψεις αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία της αποκρατικοποίησης, την προσεχή Δευτέρα. Οι δύο κορυφαίοι υπουργοί κατήγγειλαν πως ορισμένοι κύκλοι για να μπλοκάρουν τη διαδικασία εξαγοράς χρησιμοποιούν ανενδοίαστα παρακρατικές μεθοδεύσεις, με προσωπικές απειλές, εκφοβισμούς και εκβιασμούς εναντίον συγκεκριμένων μελών της Διοίκησης των ασφαλιστικών ταμείων που κατέχουν το 26% της Εμπορικής".

    [05] Ακτοπλοΐα

    Σύμφωνα με ΤΟ ΒΗΜΑ Β«ως "δωράκι" του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Εμμ. Κεφαλογιάννη προς τους εφοπλιστές των "σαπιοκάραβων" κρίνει το ΠαΣοΚ τη διατήρηση γερασμένων πλοίων σε ακτοπλοϊκή δραστηριότητα - "ύπουλα" και "υπόγεια" θεωρεί και τα "δρομολόγια" με τα οποία η κυβέρνηση φρόντισε να εξυπηρετεί τα εφοπλιστικά συμφέροντα σε βάρος της ασφάλειας των επιβατών. Σε τιμολογιακό επίπεδο, άλλο ένα φορτίο θα κληθούν να επωμισθούν όσοι μετακινούνται με πλοία, καθ΄ότι αναμένονται νέες ανατιμήσεις εισιτηρίων (από 8% ως 12%) για λόγος... "προστασίας του περιβάλλοντος"Β».

    ΤΑ ΝΕΑ τονίζουν ότι Β«σε επίθεση εναντίον του ΠΑΣΟΚ κατέφυγε ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Μ. Κεφαλογιάννης επιχειρώντας να δικαιολογήσει την εν κρυπτώ κατάργηση του ορίου ηλικίας των πλοίων της ακτοπλοΐας. Η αξιωματική αντιπολίτευση ζητεί την παραίτησή του κατηγορώντας τον για εξυπηρέτηση των συμφερόντων των ακτοπλόωνΒ».

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επισημαίνει ότι Β«πολιτικά μποφόρ κατακαλόκαιρο στην ακτοπλοΐα. Διαμάχη με αφορμή το όριο ηλικίας για απόσυρση πλοίων. Την περίοδο που η τουριστική κίνηση στη χώρα μας βρίσκεται στο απόγειό της και κορυφώνεται η έξοδος των παραθεριστών από τα αστικά κέντρα, οι ενέργειες της ηγεσίας του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και οι μικροκομματικές επιδιώξεις της αντιπολίτευσης προκαλούν πολιτική φουρτούνα στην ακτοπλοΐα με δυσμενέστατες συνέπειεςΒ».

    Η ΝΙΚΗ προσθέτει ότι Β«σε κίνδυνο τίθεται η ασφάλεια των επιβατών από την εν κρυπτώ απόφαση της κυβέρνησης Καραμανλή να επιτρέψει και σε πλοία άνω των 30 ετών να εκτελούν δρομολόγια στις ελληνικές θάλασσες. Η αντιπολίτευση της καταλογίζει ότι με το Προεδρικό Διάταγμα της 6ης Ιουλίου, που προωθήθηκε χωρίς να προηγηθεί ανακοίνωση του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας ούτε συζήτηση στη Βουλή, "το Αιγαίο παραδίδεται σε σαπιοκάραβα"Β».

    [06] Ασφαλιστικό

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ισχυρίζεται ότι Β«σε νέα φάση περνάει η αντιασφαλιστική επίθεση της κυβέρνησης με την ενεργοποίηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για το Ασφαλιστικό, την οποία παρουσίασαν χτες οι συναρμόδιοι υπουργοί Γ. Αλογοσκούφης και Σ. Τσιτουρίδης και μάλιστα προτρέποντάς τη "να είναι τολμηρή"..! Επίθεση, την οποία επιχείρησαν να καμουφλάρουν με τα γνωστά κινδυνολογικά και εκβιαστικά επιχειρήματαΒ».

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ σημειώνει ότι Β«οι υπουργοί Οικονομίας και Απασχόλησης παρουσίασαν χθες την 11μελή επιτροπή που θα μελετήσει το ζήτημα και θα υποβάλει πρόταση "που δεν δεσμεύει κυβέρνηση και αντιπολίτευση". Ο Γ. Αλογοσκούφης ζήτησε τολμηρές προτάσεις και ο Σάββας Τσιτουρίδης είπε ότι δεν θα θιγούν τα όρια ηλικίας και δεν θα μειωθούν οι συντάξειςΒ».

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υπογραμμίζει ότι Β«θέμα εξεύρεσης πόρων -αλλά και φόρων- για το Ασφαλιστικό και μάλιστα εκτός αυτών που προβλέπει ο προϋπολογισμός του κράτους έθεσε χθες η κυβέρνηση στην άρτι συσταθείσα "Επιτροπή Σοφών" για την αποτύπωση του προβλήματος. Ενώ οι Γ. Αλογοσκούφης και Σ. Τσιτουρίδης διαβεβαίωναν ότι δεν θα γίνουν αλλαγές στα όρια και μετά τις εκλογές, ο πρόεδρος της επιτροπής άφησε να εννοηθεί ότι θα προταθούν και "τολμηρά βήματα"Β».

    [07] Λίβανος

    Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13 γράφει ότι "χωρίς να διαφαίνεται τέλος στην αιματοχυσία του Λιβάνου, ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία συνεχίζουν την ανοιχτή υποστήριξή τους στο Ισραήλ όπου η κυβερνητική ομάδα προσπαθεί να σταθεί περνώντας το μήνυμα "πόλεμος ή χάος". Η αδυναμία της διεθνούς κοινότητας να σταθεί στο ύψος της αντικρούοντας τις, ναζιστικής έμπνευσης, δικαιολογίες που παρουσιάζει "περί αξόνων του κακού" η Ουάσιγκτον με τη φανταχτερή κατά τα άλλα παρουσία του Τόνι Μπλερ, σε ρόλο "ολίγον έγκυου", δίνει φτερά στους ακραίους υποστηρικτές πολέμων και βίαιων γεωπολιτικών ανακατατάξεων από τη μια στην άλλη άκρη του κόσμου".

    [08] Καύσωνας

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ "αποπνικτική θα είναι η ατμόσφαιρα στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες, καθώς ο υδράργυρος αναμένεται να σκαρφαλώσει στους 39 βαθμούς Κελσίου. Με λίγα λόγια μας περιμένει... Αυγουστιάτικο καψόνι από τον καύσωνα! Πιο αναλυτικά, αυξημένη θα είναι η υγρασία, ενώ παράλληλα οι άνεμοι θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς".

    [09] Νέα Δημοκρατία

    Η ΕΣΤΙΑ τονίζει ότι "ένα από τα σημαντικώτερα προβλήματα της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι ως κόμμα στερείται σαφούς ιδεολογικής ταυτότητος. Και δεν είναι βεβαίως σημερινό το πρόβλημα. Ουσιαστικώς την κατατρέχει από την ημέρα της ιδρύσεώς της, προ 31 ετών. Κυρίαρχη ιδεολογία της υποτίθεται ότι είναι ο "ριζοσπαστικός φιλελευθερισμός". Άραγε όμως ποιός γνωρίζει τι ακριβώς σημαίνει αυτό;"

    [10] Κακοποίηση παιδιών

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ υπογραμμίζει ότι "συνταρακτικές αποκαλύψεις για κακοποίηση τουλάχιστον 396 παιδιών που ζουν στην Ελλάδα έγιναν απ' την πλευρά 205 συμπολιτών μας μόνον το πρώτο εξάμηνο του 2006 στην τηλεφωνική γραμμή βοηθείας 1056 του "Χαμόγελου του Παιδιού". Τα περισσότερα παιδιά-θύματα κακοποίησης και συγκεκριμένα το 41% αυτών ήταν ηλικίας 0 με 6 ετών, ενώ το 39% ανήκε στην ηλικιακή ομάδα των 7 με 12 ετών και το υπόλοιπο 20% ήταν ηλικίας από 13 έως 18 ετών".

    [11] Πρόγραμμα για ανέργους

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ επισημαίνει ότι "προγράμματα για 15.000 ανέργους αναμένεται να προκηρυχθούν από τον Σεπτέμβριο τα οποία αφορούν στην απόκτηση εργασιακής εμπειρίας (stage) στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, στην επιχορήγηση νέων ελεύθερων επαγγελματιών και στην επιδότηση των επιχειρήσεων για πρόσληψη ανέργων. Πρόκειται για τρία προγράμματα: α) stage στον τομέα του πολιτισμού για 3.300 ανέργους ηλικίας από 22 έως 40 ετών στο δημόσιο τομέα σε θέσεις πολιτιστικής κληρονομιάς με διάρκεια 12 μήνες. β) stage για 9.000 ανέργους έως 40 ετών στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα ανά την Ελλάδα, για χρονική περίοδο 18 μηνών και γ) ολοκληρωμένες παρεμβάσεις για 2.700 ανέργους στους Νομούς Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Έβρου και Κοζάνης, οι οποίες αφορούν σε επιδότηση νέων ελεύθερων επαγγελματιών και επιχορήγηση νέων θέσεων εργασίας".

    [12] Μοναστήρι Παπαροκάδων-Σύλληψη νεαρών

    Η TRAFFIC αναφέρει ότι Β«στο φημισμένο μοναστήρι των παπαροκάδων, στο Τρίκορφο Φωκίδας, δύο νεαροί άντρες, συνελήφθησαν από τους μοναχούς να γυρίζουν βίντεο πορνό μέσα στους χώρους της Μονής. Οι δύο νεαροί άνδρες, ηλικίας 23 και 26 ετών αντίστοιχα, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει στην "traffic" ο ηγούμενος της Μονής, πατέρας Νεκτάριος Μουλατσιώτης, εκμεταλλευόμενοι τη φιλοξενία που τους προσέφερε το μοναστήρι, επιχείρησαν να βιντεοσκοπήσουν ερωτικές σκηνές, στις οποίες επιδίδονταν οι δύο νεαροί μεταξύ τουςΒ».

    [13] Υπόθεση Αλεξ

    Η ESPRESSO γράφει ότι Β«σφίγγει ο κλοιός γύρω από το γνωστό "πολιτικό πρόσωπο" που βρίσκεται πίσω από τις απειλές που εκτοξεύονται, τις τελευταίες μέρες, στη Βέροια, καθώς οι αστυνομικές αρχές έχουν εντοπίσει τα ίχνη του και είναι πλέον θέμα ημερών ή ωρών να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με πληροφορίες της "Espresso", πρόκειται για ευυπόληπτο πολίτη υπεράνω πάσης υποψίας, που έχει σπείρει τον τρόμο σε παιδιά, γονείς, δικηγόρους και ιδιωτικούς αστυνομικούς που εμπλέκονται στην υπόθεση του ΑλεξΒ».
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 4 August 2006 - 15:21:42 UTC