Browse through our Interesting Nodes of Diplomatic Missions in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 06-07-06

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 6/7/2006
  • [02] FIFA- ελληνικό ποδόσφαιρο - Νόμος
  • [03] Διαδηλώσεις - Δήμος
  • [04] Οικονομία - Επιχειρήσεις
  • [05] Παιδεία
  • [06] Σενάρια πρόωρων εκλογών
  • [07] Φυτοφάρμακα
  • [08] Προαστιακός
  • [09] Ελλάδα - Μέση Ανατολή
  • [10] Απαγωγές
  • [11] Κυβέρνηση - Συντάξεις
  • [12] Ελληνική Αστυνομία - Συνταξιοδοτικό
  • [13] Ελληνοτουρκικά
  • [14] Αλεξ
  • [15] Αντικειμενικές αξίες
  • [16] Υποκλοπές

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 6/7/2006

    Ο νόμος για το ποδόσφαιρο και η απόφαση της FIFA, η έκθεση του ΙΟΒΕ για την ελληνική οικονομία και τις επιχειρήσεις και το θέμα της εισαγωγής των υποψηφίων των ΑΕΙ και ΤΕΙ είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ : Όλα για τα συνταξιοδοτικά - ασφαλιστικά των υπηρετούντων στην ΕΛ.ΑΣ. Κατατοπιστική εγκύκλιος.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Στην εξέδρα Ορφανός - Γκαγκάτσης. Πώς μια προσωπική κόντρα βάζει σε περιπέτειες το ποδόσφαιρο.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ασφαλίζει τις αυξήσεις με νόμο. Ο Αλογοσκούφης κατοχυρώνει τις δεσμεύσεις της ΝΔ για ΕΚΑΣ-ΟΓΑ.

    Η ΑΥΓΗ: Αποκαλύπτεται το παρακράτος των απαγωγών της CIA. Πιο δύσκολη η μεθόδευση συγκάλυψης στην Ελλάδα.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Κλείνουν τα σύνορα για τον Μπιλ Ζήκου. Η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, καλεί την ΑΔΑΕ να παραδώσει στην Βουλή όλα τα ονόματα που εμπλέκονται στην υπόθεση των υποκλοπών.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Μετεξεταστέοι και ...στις μεταρρυθμίσεις. Η Ελλάδα βαθμολογήθηκε με 4 στα 10 για τα κριτήρια της Λισσαβόνας. Χειρότεροί μας μόνο Πολωνοί και Σλοβάκοι.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Νέες αντικειμενικές σε οικόπεδα, αγροτεμάχια. Ποιες παράμετροι διαμορφώνουν την τελική αξία του ακινήτου.

    ΕΘΝΟΣ: Θίασος τρίτης...ερασιτεχνικής. Ανίκανη η κυβέρνηση να διαχειριστεί ακόμη και ποδοσφαιρικές υποθέσεις.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ενώ μπήκαμε στον μήνα των θερινών αδειών, πολλοί θα κάνουμε...Διακοπές χωρίς ρευματισμούς και ιαματικά λουτρά.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Συνεκμετάλλευση των πετρελαίων στο Αιγαίο ζήτησε η Τουρκία. Πρόταση - βόμβα του υπουργού Ενέργειας της Άγκυρας στον Έλληνα συνάδελφό του.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Συμφέροντα πίσω από την κρίση. Η Μαριέττα έδειξε αυτούς που θέλουν την απομάκρυνσή της.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Νόμος-γκολ στις καθυστερήσεις. Σήμερα ο Ορφανός μπροστά σε σουτ σωτηρίας. Πιέσεις από βουλευτές ΝΔ: Άλλαξε ρότα, χανόμαστε.

    ΕΣΤΙΑ: Περιορισμός στις διαδηλώσεις. Η πρότασις Καραμανλή και η αντίδρασις Σκανδαλίδη.

    ESPRESSO: Ο Αλεξ ζει ; Ποιος κατέθεσε ότι τον είδε αιχμάλωτο στο Λουτράκι. Το SMS που ίσως αλλάζει όλα τα δεδομένα.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Αξιοκρατία και απλοποίηση των θεσμών σε 12 προτάσεις. Στρατηγική παρέμβαση του ΙΟΒΕ για ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Στην FIFA διαμορφωμένη η τροπολογία. Κόντρες στη Βουλή σχετικά με το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

    ΤΑ ΝΕΑ: Διπλό SOS για τα φυτοφάρμακα. Με καραντίνα απειλούνται τα αγροικά μας προϊόντα. Υπό κατάρρευση το σύστημα ελέγχου και προειδοποίησης.

    Η ΝΙΚΗ: Οι ευθύνες στον Καραμανλή. Η FIFA απαιτεί απόσυρση του νομοσχεδίου.

    ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ : Καραμανλής: Βήμα σημειωτόν για να φτάσουμε μέχρι τις εκλογές. Οι μεταρρυθμίσεις "παγώνουν", τα σκληρά μέτρα καταχωνιάζονται μέχρι το φθινόπωρο του 2007.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Κάτω τα χέρια από την Παλαιστίνη. Καταδικάστε την ισραηλινή στρατιωτική βία.

    TRAFFIC NEWS: Γυναίκα αράχνη πίσω από το θάνατο Έλληνα Κροίσου. Ο ρόλος της μυστηριώδους χήρας και η περιουσία του ομογενή μεγιστάνα. Αποκάλυψη: Πώς οδηγήθηκαν οι αρχές στα ίχνη της.

    City Press: Κατεβάζει ρολά το ποδόσφαιρο. Τεράστιες οι ζημιές των ΠΑΕ από το διεθνή αποκλεισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

    Metro: Ανοιχτό το μέτωπο με τη FIFA. Στα σκαριά νέα τροπολογία Ορφανού.

    Metropolis: Τριτοκοσμική κατάσταση πλέον στον Προαστιακό.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Με βαθμό 8,93 μια θέση σε ΑΕΙ - ΤΕΙ. Στα άδυτα...των βαθμολογικών βάσεων.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Χρυσές δουλειές λόγω...Μουντιάλ. Ώθηση στην κίνηση της αγοράς δίνουν οι αγώνες του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Παιδεραστής μέσω Ιντερνετ. Σοκάρει η δράση 41χρονου από την Κοζάνη - Εντοπίστηκε από την Ιντερπόλ.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Διασπάστηκαν οι πρυτάνεις. Για το κρίσιμο θέμα της Παιδείας. Οι περισσότεροι διαφωνούν με το σχέδιο της κ. Γιαννάκου.

    [02] FIFA- ελληνικό ποδόσφαιρο - Νόμος

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφει ότι "λύση αναμένεται να δοθεί σήμερα στη Βουλή στο θρίλερ του αποκλεισμού των ομάδων μας. Η FIFA υπέδειξε τη διάταξη που θα εξασφαλίσει την ανεξαρτησία της ΕΠΟ και είναι πλέον στο χέρι του Γ. Ορφανού να την κάνει νόμο. Προς αυτή την κατεύθυνση δέχθηκε σωρεία πιέσεων από βουλευτές της ΝΔ, τον Γ. Γκαγκάτση και τους προέδρους των ΠΑΕ".

    Σύμφωνα με το ΛΟΓΟ "συνεχίστηκαν και χθες οι κόντρες στη Βουλή αναφορικά με το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και τον κίνδυνο αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης που βρέθηκε χθες στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής , έκανε δημόσια έκκληση προς τον Γιώργο Ορφανό να καταργήσει πλήρως το νόμο".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει ότι "οι τροποποιήσεις που έκανε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός, στο αθλητικό νομοσχέδιο δεν είναι αρκετές σύμφωνα με τη FIFA, καθώς ζητά ξεκάθαρη δέσμευση της Πολιτείας προς την ΕΠΟ για να αρθεί ο αποκλεισμός των ελληνικών ομάδων".

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει ότι "ανεπανόρθωτα εκτεθειμένη η κυβέρνηση και προσωπικά ο Κ. Καραμανλής, ο οποίος εξακολουθεί να καλύπτει τον υφυπουργό Πολιτισμού Γ. Ορφανός για τους χειρισμούς του, επιχειρεί μέσω συνεχών διαβουλεύσεων με τη FIFA να λύσει την ύστατη ώρα το πρόβλημα που οδήγησε στον αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από τις διεθνείς οργανώσεις".

    Η ΑΝΩ-ΚΑΤΩ αναφέρει ότι "σε περιπέτειες βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο λόγω της κόντρας του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Ορφανού και του προέδρου της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση. Ο αποκλεισμός των ελληνικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις είναι σε ισχύ, αλλά οι δύο άνδρες δεν είναι αποφασισμένοι να βάλουν νερό στο κρασί τους".

    H City Press γράφει ότι "σε προαναγγελία της νέας υποχώρησης της κυβέρνησης και του ίδιου προσωπικά προχώρησε στην ουσία χθες το βράδυ ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Ορφανός. Μιλώντας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, ο κ. Ορφανός διαβεβαίωσε ότι "η ελληνική κυβέρνηση θα φροντίσει να κάνει αυτά που πρέπει για να μην τιμωρηθούν οι ομάδες".

    H metro προσθέτει ότι "στον "αέρα" συνεχίζει να βρίσκεται η συμμετοχή των ελληνικών ποδοσφαιρικών ομάδων στις διεθνείς διοργανώσεις, παρά τις τροποποιήσεις που έκανε στο επίμαχο νομοσχέδιο ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή νέα τροπολογία, προκειμένου να αρθούν όλα τα εμπόδια που έχουν προκύψει με τη FIFA".

    Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ "δρόμους υποχώρησης αναζητεί ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Ορφανός, ο οποίος βρίσκεται σε μυστικά παζάρια με τη FIFA-εν αγνοία της Βουλής-, προκειμένου να βρει την κατάλληλη νομοθετική "φόρμουλα" που θα επιτρέψει στις ελληνικές ομάδες να συμμετάσχουν στις διεθνείς διοργανώσεις".

    [03] Διαδηλώσεις - Δήμος

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει ότι "επί τέλους, κάποιος έδειξε διατεθειμένος να απασχοληθεί με το θέμα των πορειών και διαδηλώσεων που παραλύουν το κέντρο της Αθήνας. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων κ. Νικήτας Κακλαμάνης έθεσε το θέμα ευθέως".

    [04] Οικονομία - Επιχειρήσεις

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει ότι "παρέμβαση με δέσμη δώδεκα μέτρων για επιβολή αξιοκρατίας και απλοποίηση του θεσμικού πλαισίου για τον εκσυγχρονισμό του κράτους και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας έκανε χθες το Ινστιτούτο Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ). Ειδικότερα το ΙΟΒΕ προτείνει: θέσπιση επιτελικού κέντρου υψηλών προδιαγραφών, άμεση κατάργηση όσων νόμων έχουν περιπέσει σε αχρησία, αξιολόγηση των νέων νόμων και ρυθμίσεων με κριτήριο τις επιπτώσεις τους στην ανταγωνιστικότητα, άμεσες παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό σύστημα κ.ά.".

    ΤΟ ΒΗΜΑ προσθέτει ότι " η Ελλάδα έμεινε...μετεξεταστέα στις μεταρρυθμίσεις που έπρεπε να κάνει στην Οικονομία για να αυξήσει την ανταγωνιστικότητα και την απασχόληση και να προσεγγίσει τα κριτήρια της Λισσαβόνας. Η χώρα μας βαθμολογήθηκε μόλις με τέσσερα (στην κλίμακα με άριστα το δέκα) στις εξετάσεις του Παγκόσμιοιυ Οικονομικού Φόρουμ για την πρόοδό της στις διαρθρωτικές αλλαγές".

    [05] Παιδεία

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι " κομβικούς συμμάχους εξασφάλισε η υπουργός Παιδείας στη μάχη που δίνει για να "περάσει απέναντι" ακέραιο το νόμο για τη βάση, ενώ για πρώτη φορά χθες μίλησε για "άδηλα ιδιωτικά συμφέροντα" τα οποία όπως υπονόησε επιδιώκουν τον αποκεφαλισμό της. "Τελευταία στιγμή θα πάθουμε ό,τι πάθαμε και με το ποδόσφαιρο", είπε αναφερόμενη στην κατάταξη των ελληνικών πανεπιστημίων και ΤΕΙ στο πλαίσιο του ενιαίου ευρωπαϊκού χώρου ανώτατης εκπαίδευσης που έχει σχεδιαστεί από τη διαδικασία της Μπολόνιας με ορίζοντας το 2010".

    [06] Σενάρια πρόωρων εκλογών

    ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ υποστηρίζει ότι "ο χρόνος των εκλογών, όποτε αυτές γίνουν, θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό το τι θα πράξει η συντηρητική κυβέρνηση του Καραμανλή, ο οποίος προσπαθεί με ψευτοανοίγματα να κερδίσει τους κεντρώους ψηφοφόρους. Τα σενάρια που κερδίζουν έδαφος στο πρωθυπουργικό στρατόπεδο είναι η διεξαγωγή πρόωρων εκλογών το αργότερο , το φθινόπωρο του 2007".

    [07] Φυτοφάρμακα

    ΤΑ ΝΕΑ γράφουν ότι «στο έλεος της αλόγιστης χρήσης φυτοφαρμάκων βρίσκονται οι Έλληνες παραγωγοί και καταναλωτές, με ευθύνη του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Συγκεκριμένες πολιτικές και συγχρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση έργα που είχαν εγκριθεί και εκτελούνταν μέχρι την άνοιξη του 2004, εγκαταλείφθηκαν, ξέμειναν από πιστώσεις, προσωπικό και τεχνολογικό εξοπλισμό».

    [08] Προαστιακός

    Η METROPOLIS σημειώνει ότι «"ξέφραγο αμπέλι" είναι τις τελευταίες δύο εβδομάδες οι σταθμοί του Προαστιακού στη γραμμή Αθήνα - Αεροδρόμιο και Αθήνα - Κόρινθος, καθώς παραμένουν χωρίς φύλαξη. Δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας, το πολυδιαφημισμένο ολυμπιακό έργο έχει αφεθεί, όπως φαίνεται, στην τύχη του».

    [09] Ελλάδα - Μέση Ανατολή

    Σύμφωνα με τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ «ιμπεριαλιστική η θέση της κυβέρνησης της ΝΔ, για "ίσες αποστάσεις", και προκλητική η σιωπή του ΠΑΣΟΚ, καθώς η ένοπλη κρατική βία του Ισραήλ κλιμακώνεται, προσθέτοντας νέες σελίδες βαρβαρότητας και φρίκης σε βάρος του παλαιστινιακού λαού».

    [10] Απαγωγές

    Η ΑΥΓΗ τονίζει ότι «μεγαλώνει η ευρωπαϊκή πίεση για να ξηλωθεί το παρακράτος των απαγωγών, που γίνονται από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες σε συνεργασία με τις ευρωπαϊκές. Η Ευρωβουλή ψηφίζει σήμερα την έκθεση Φάβα, με την οποία παρατείνεται για ένα εξάμηνο η έρευνα σχετικά με τις 1.000 παράνομες πτήσεις που πραγματοποίησε η CIA μετά την 11η Σεπτεμβρίου προκειμένου να μεταφερθούν "ύποπτοι τρομοκρατίας" που είχαν απαχθεί. Στην έρευνα αυτή εντάσσεται και το σκάνδαλο απαγωγής των Πακιστανών στην Ελλάδα».

    [11] Κυβέρνηση - Συντάξεις

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι «το έχουμε ξαναγράψει: Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής δεν πρόκειται να "πάει" σε εκλογές αν προηγουμένως δεν υλοποιήσει βασικές δεσμεύσεις του απέναντι σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες. Γι΄αυτό, όπως μαθαίνουμε, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης έχει αναλάβει τη σύνταξη ενός νόμου-πλαισίου για την οικονομία διετούς ισχύος, ο οποίος θα προβλέπει αναλυτικά κατά έτος τόσο τις αυξήσεις που θα κάνει στις συντάξεις ΕΚΑΣ-ΟΓΑ όσο και τις μειώσεις φορολογικών συντελεστών για τα φυσικά πρόσωπα».

    [12] Ελληνική Αστυνομία - Συνταξιοδοτικό

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ υπογραμμίζει ότι «εγκύκλιο με αναλυτικά στοιχεία και παραδείγματα για τα συνταξιοδοτικά-ασφαλιστικά θέματα του ένστολου προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε χθες το Αρχηγείο της Αστυνομίας. Με αυτό τον τρόπο το Αρχηγείο προσπαθεί να ενημερώσει όσο το δυνατόν καλύτερα το προσωπικό, καθώς οι πολλαπλές τροποποιήσεις της συνταξιοδοτικής νομοθεσίας προκάλεσαν σύγχυση με αποτέλεσμα οι αρμόδιες υπηρεσίες να δέχονται καθημερινά εκατοντάδες επιστολές με ερωτήματα σχετικά με τα συνταξιοδοτικά ζητήματα. Για τον λόγο αυτό, στην εγκύκλιο δίδονται πληροφορίες και οδηγίες για το σύνολο των ερωτημάτων που απασχολούν το προσωπικό».

    [13] Ελληνοτουρκικά

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ εκτιμά ότι «διέξοδο στο Αιγαίο αναζητά η Τουρκία, προτείνοντας τη συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων πετρελαίου. Την πρόταση βόμβα φέρεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας "Σαμπάχ", να έκανε προς τον υπουργό Ανάπτυξης Δ. Σιούφα ο ομόλογός του της Τουρκίας Mehmet Hilmit Guler, όταν ο Έλληνας υπουργός είχε μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη (19-21 Ιουνίου 2006) για το Διεθνές Ενεργειακό Συνέδριο της CERA».

    [14] Αλεξ

    Η ESPRESSO αναφέρει ότι «κατάθεση-φωτιά στον εισαγγελέα Βέροιας, η οποία "θέλει" τον Αλεξ να βρίσκεται ζωντανός σε γειτονική χώρα, δίνει νέα διάσταση στο πολύκροτο θρίλερ της εξαφάνισης του 11χρονου αγοριού από την Βέροια! Στην κατάθεσή του ο μάρτυρας "κλειδί" περιγράφει με απίστευτες λεπτομέρειες τον τρόπο αρπαγής από τη Βέροια του Αλεξ».

    Η TRAFFIC προσθέτει ότι «λίγο πριν την κορύφωση, όπως καλά γνωρίζοντες επισημαίνουν, του δράματος με την εξαφάνιση του 11χρονου Αλεξ, έρχονται νέες μαρτυρίες που προέρχονται από ανθρώπους οι οποίοι υποστηρίζουν ότι είδαν την ίδια μέρα ή την επόμενη με τα μάτια τους την παρέα των πέντε παιδιών να κατευθύνονται στην περιοχή της Μπαρμπούτας».

    [15] Αντικειμενικές αξίες

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει ότι «αυξήσεις στις αντικειμενικές αξίες στα αγροτεμάχια και στα οικόπεδα όλης της χώρας έχουν εισηγηθεί οι επιτροπές του υπουργείου Οικονομικών στην πολιτική ηγεσία. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξίες για τα εκτός σχεδίου πόλεως θα αυξηθούν κατά 40% μεσοσταθμικά, ενώ σε ορισμένες περιοχές οι αυξήσεις θα προσεγγίσουν το 50%».

    [16] Υποκλοπές

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ επισημαίνει ότι «κλείνουν τα σύνορα για τον περιβόητο Μπιλ Ζήκου της ERICSSON, μέχρι πρότινος επικεφαλής του τομέα νοτιοανατολικής Ευρώπης του πολυεθνικού κολοσσού, τον οποίοι οι Σουηδοί - προκειμένου να αποφύγει το σκαμνί και την κατηγορία για κατασκοπεία - τοποθέτησαν ως διευθυντή του τομέα "Νήσων Ειρηνικού", εξαργυρώνοντας, παράλληλα, τις μοναδικές "υπηρεσίες" του στην συμμορία των υποκλοπών».
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 6 July 2006 - 21:02:40 UTC