Visit our archive of Documents on Greece & the Former Yugoslav Republic of Macedonia (FYROM) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 06-05-30

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/5/2006
  • [02] "Πόθεν Εσχες" Βουλευτών
  • [03] Προσλήψεις
  • [04] Σούδα
  • [05] Πρόταση Στεφανόπουλου
  • [06] Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου
  • [07] Κάπνισμα
  • [08] Οικονομία
  • [09] Βαγγέλης Μεϊμαράκης
  • [10] Κορυτσά
  • [11] Δημοτική αστυνομία
  • [12] Βύρων Πολύδωρας
  • [13] Παιδεία

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/5/2006

    Το "πόθεν έσχες" των Βουλευτών, οι προσλήψεις μονίμων και εποχικών σε υπουργεία και δήμους, ο εντοπισμός Τούρκων να φωτογραφίζουν το Ναύσταθμο της Σούδας , οι απόψεις κυβερνητικών στελεχών και γενικότερα του πολιτικού κόσμου για την πρόταση Στεφανόπουλου περί προσφυγής στη Χάγη, καθώς και ο επανέλεγχος της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Πλούσιοι και φτωχοί. Πόθεν έσχες: Όλα τα περιουσιακά στοιχεία των 524 πολιτικών.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: "Ευκατάστατοι" εθνοπατέρες. Επενδύουν σε ακίνητα οι πολιτικοί σύμφωνα με το "πόθεν έσχες".

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Οι κροίσοι και τα φτωχαδάκια της πολιτικής ζωής. Τι δήλωσαν βουλευτές και ευρωβουλευτές στο "πόθεν έσχες" του 2005.

    Η ΑΥΓΗ: Υπερεξοπλισμοί ή Χάγη. Δύο γραμμές για την αντιμετώπιση της Τουρκίας.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Πόλεμος στο προξενείο της Κορυτσάς για τη διακίνηση Αλβανίδων στην Ελλάδα. Αποκαλυπτικά στοιχεία μέσα από δύο άκρως απόρρητα έγγραφα του υπουργείου Εξωτερικών.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Η Γέφυρα της Αγωνίας. Θα την ελέγξουν σπιθαμή προς σπιθαμή. Η αποκάλυψη του "Βήματος" και η ανησυχία όσων ταξιδεύουν στο Ρίο.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Εκτός ΑΣΕΠ προσλήψεις στους δήμους. "Πράσινο φως" από το υπουργείο Εσωτερικών για την κάλυψη των κενών θέσεων.

    ΕΘΝΟΣ: Θρίλερ με φινάλε κωμωδίας. Τούρκοι "τουρίστες" φωτογράφιζαν τον Ναύσταθμο της Σούδας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Η Διπλωματία επιμένει στην ίδια πολιτική απέναντι της Τουρκίας αλλά... Ο Μεϊμαράκης "ψηφίζει" πιλότους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Οι γεμάτες και οι τρύπιες τσέπες της Βουλής. Οι φουκαράδες και οι λεφτάδες εθνοπατέρες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Προσλήψεις, 4.427 νέες θέσεις σε υπουργεία - δήμους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ας το δούμε και ό,τι προκύψει... Σήμα Καραμανλή στον πολιτικό κόσμο για την πρόταση Στεφανόπουλου.

    ΕΣΤΙΑ: Στρατηγικός στόχος η ανταγωνιστικότης. Για να επιταχυνθή η ανάπτυξις της οικονομίας.

    ESPRESSO: Ροζ... βιβλίο για τον Λιαντίνη. Έξαλλη η χήρα του χαμένου καθηγητή μιλάει για ανοσιούργημα.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Προβληματισμός για την πρόταση Στεφανόπουλου. Θετική η κυβέρνηση για διαδικασία που οδηγεί θέματα Αιγαίου στη Χάγη.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Καμιά ανησυχία για το Ασφαλιστικό. Σ. Τσιτουρίδης: Το κράτος εγγυάται τις συντάξεις.

    ΤΑ ΝΕΑ: Χρυσό κλαμπ σε Βουλή, κυβέρνηση. Μειοψηφία οι φτωχοί βουλευτές.

    Η ΝΙΚΗ: Δεν υπάρχει άλλη ελληνοτουρκική διαφορά παρά... Μόνο η υφαλοκρηπίδα.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Εξελίξεις στην εκπαίδευση: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ απαιτούν υποταγή της Παιδείας στα κέρδη του κεφαλαίου.

    TRAFFIC NEWS: Η Αθηνά θα τρέξει με το άλογο του Ντόντα στους πανευρωπαϊκούς αγώνες για την Ελλάδα. Το "φτερωτό" αυτό άλογο είναι αξίας δεκάδων εκατομμυρίων και έχει κάνει διάσημο το σύζυγό της.

    Η ΧΩΡΑ: Τι έψαχναν οι τρεις Τούρκοι στη Σούδα. Συνελήφθησαν γιατί φωτογράφιζαν απαγορευμένες περιοχές.

    City Press: 4ο κριτήριο για την ένταξη της Τουρκίας.

    Μetro: "Κόβεται" στους ανήλικους. Θα απαγορεύσει την πώληση καπνού στα άτομα κάτω των 18 το υπουργείο Υγείας.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Η Θεσσαλονίκη που πληγώνουμε. Έρευνα του ΤΕΕ: δήμο δήμο όλα όσα μας εξοργίζουν.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Γιατί αυξάνεται η ανεργία στην Κ. Μακεδονία.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Κίνδυνος-θάνατος το τσιγάρο για τους μαθητές. Σκληρή προειδοποίηση από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

    [02] "Πόθεν Εσχες" Βουλευτών

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "μειοψηφία αποτελούν οι βουλευτές με μικρή περιουσία. Σύμφωνα με τις δηλώσεις πόθεν έσχες για το 2004, η πλειονότητα των βουλευτών και των υπουργών ανήκει στην κατηγορία των "εχόντων" με προτίμηση στα ακίνητα . Μεγάλες περιουσίες διαθέτουν οι πολιτικοί αρχηγοί, πλην της κ. Αλέκας Παπαρήγα".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι "μεγάλη ακίνητη περιουσία και υψηλές καταθέσεις σε τράπεζες διαθέτουν ορισμένοι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Από τους πλουσιότερους είναι ο ανεξάρτητος βουλευτής Στέφανος Μάνος, ο οποίος έχει έντονη δραστηριότητα στο Χρηματιστήριο, καθώς κατέχει χιλιάδες μετοχές, ενώ οι καταθέσεις του ξεπερνούν τα 3.000.000 ευρώ".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι "τις απολύσεις του αιγαιοπελαγίτικου γαλάζιου φαίνεται να "ψηφίζουν" με πάθος οι εκπρόσωποί μας στη Βουλή, αφού διαρκώς αυξάνει ο αριθμός των βουλευτών που σπεύδουν να αποκτήσουν πλωτά μέσα".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει ότι "ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου, αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Τραγάκης, σε γραπτή δήλωσή του επισημαίνει ότι για πρώτη φορά φέτος ζητήθηκε και καταχωρήθηκε το Ε9, το έντυπο στο οποίο αναφέρονται όλες οι ιδιοκτησίες, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή η Βουλή να διαθέτει ένα πλήρες περιουσιολόγιο, δηλαδή ένα "μίνι κτηματολόγιο" όλων των υπόχρεων βουλευτών, ευρωβουλευτών, τέως βουλευτών, τέως ευρωβουλευτών, των υπεύθυνων των οικονομικών των κομμάτων και εξωκοινοβουλευτικών υπουργών νυν και πρώην".

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ γράφει ότι "στην κατηγορία των... ευκατάστατων ανήκει η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων βουλευτών και ευρωβουλευτών, όπως προκύπτει από τι δηλώσεις "πόθεν έσχες" του 2004, που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα. Οι περισσότεροι διάγουν μια άνετη και σε αρκετές περιπτώσεις πλουσιοπάροχη ζωή, αφού τα εισοδήματά τους, απέχουν κατά πολύ από αυτά των μισθωτών και συνταξιούχων, που βιώνουν εδώ και χρόνια την εποχή της λιτότητας. Από τους πολιτικούς αρχηγούς, πλουσιότερος είναι ο Πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέκος Αλαβάνος και ακολουθεί ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Εξασφαλισμένος είναι σίγουρα και ο Γιώργος Παπανδρέου, ενώ η Αλέκα Παπαρήγα είναι η φτωχότερη των πολιτικών αρχηγών".

    [03] Προσλήψεις

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι "τρέχουν οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη 1.911 μονίμων και εποχικών στο Δημόσιο, ενώ εγκρίθηκε νέο πακέτο 2.516 θέσεων σε υπουργεία, δήμους , νομαρχίες, Λιμενικό. Εκδόθηκε και το Προεδρικό Διάταγμα για τη Δημοτική Αστυνομία".

    [04] Σούδα

    Η ΧΩΡΑ υποστηρίζει ότι "χθες λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι τρεις Τούρκοι εντοπίστηκαν να κάνουν βόλτα με σκάφος στον κόλπο της Σούδας ακριβώς απέναντι από τη στρατιωτική βάση. Ένας εξ αυτών έβγαζε φωτογραφίες με ψηφιακή μηχανή, ωστόσο από την έρευνα που ακολούθησε δεν βρέθηκαν ενοχοποιητικά στοιχεία με αποτέλεσμα και οι τρεις να αφεθούν ελεύθεροι".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ ισχυρίζεται ότι "λάδι στη φωτιά" που έχει "ανάψει" εδώ και μία εβδομάδα στο Αιγαίο, "ρίχνει " ένα τουλάχιστον περίεργο γεγονός που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην Κρήτη με "πρωταγωνιστές" δύο Τούρκους που συνελήφθησαν να φωτογραφίζουν και να μαγνητοσκοπούν στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη Σούδα".

    [05] Πρόταση Στεφανόπουλου

    Η ΝΙΚΗ γράφει ότι "με επιφυλάξεις αντιμετωπίστηκε από την κυβέρνηση η πρόταση Στεφανόπουλου για παραπομπή στο Δικαστήριο της Χάγης των ελληνοτουρκικών διαφορών. Η Ντόρα Μπακογιάννη, μετά τη συνάντησή τους με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, δήλωσε ότι "η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης είναι σταθερή" αφήνοντας να εννοηθεί ότι διαφωνεί με τις θέσεις του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας. Με "διπλωματικό" τρόπο επισήμανε ότι το άρθρο εμπεριέχει ενδιαφέροντα σημεία. Αρνητικός εμφανίστηκε ο υπουργός Άμυνας Βαγγέλης Μεϊμαράκης τονίζοντας ότι η Χάγη δεν είναι πανάκεια".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ αναφέρει ότι "θετικά αλλά και με σκεπτικισμό αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τις προτάσεις του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας. Λίγες οι εξαιρέσεις, με ηχηρότερη εκείνη του υπ. Αμύνης Β. Μεϊμαράκη. Ο Κ. Καραμανλής φέρεται να ευνοεί κάποιον εσωτερικό διάλογο και με την άποψη αυτή συμφωνούν Ντόρα Μπακογιάννη και Γ. Σουφλιάς. Ο Αλ. Αλαβάνος ζήτησε προσφυγή στη Χάγη, ενώ ο Ν. Κωνσταντόπουλος κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση για τον πρωθυπουργό. Απορρίπτει το ΚΚΕ, επειδή θεωρεί ότι το Αιγαίο βρίσκεται υπό επιδιαιτησία του ΝΑΤΟ".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ προσθέτει ότι " θετικά κατ΄αρχήν φαίνεται να αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τον προβληματισμό του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου, ο οποίος πρότεινε με άρθρο του στην "Κ" την παραπομπή των ελληνοτουρκικών διαφορών στη Χάγη. Παρά το γεγονός ότι δημοσίως δεν υπήρξε σαφής τοποθέτηση επί της προτάσεως και παρ΄ότι ο υπουργός Άμυνας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης διατύπωσε σοβαρές επιφυλάξεις, υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη υπογράμμιζαν ότι η τοποθέτηση του κ. Στεφανόπουλου "έχει πολλά αξιοπρόσεκτα σημεία" προσθέτοντας ότι είναι ανάγκη "να ατενίσουμε το μέλλον με ρεαλισμό". Επιπλέον, η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι η πρόταση του κ. Στεφανόπουλου έχει "ενδιαφέροντα σημεία".

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ "ώρα αλήθειας για την ελληνική εξωτερική πολιτική, λίγο πριν από την έναρξη των ευρωπαϊκών ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας. Η χώρα θα συνεχίσει την αδιέξοδη πορεία της παράτασης των εκκρεμοτήτων στο Αιγαίο με επακόλουθο νέα κούρσα υπερεξοπλισμών και εντάσεις; 'Η θα υπάρξει ριζικός επαναπροσανατολισμός με αξιοπίηση της ευρωπαϊκής προοπτικής της Τουρκίας, ώστε οι ελληνοτουρκικές διαφορές να εγγραφούν στο ευρωπαϊκό πλαίσιο και οι δύο χώρες να δεσμευθούν σε ειρηνική επίλυσή τους στη βάση του διεθνούς δικαίου, μέσω του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης; Τη δεύτερη στρατηγική επανέφερε ο τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλος με άρθρο του στην "Καθημερινή", που προκάλεσε αμηχανία και διγλωσσία στην κυβέρνηση".

    [06] Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι "σπιθαμή προς σπιθαμή θα ελεγχθεί η γέφυρα Ρίου -Αντιρρίου μετά την αποκάλυψη από "Το Βήμα" του πορίσματος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων οι οποίοι απέδωσαν σε αστοχία υλικού και όχι σε πτώση κεραυνού την πυρκαϊά σε καλώδιο πυλώνα, της 27ης Ιανουαρίου 2005. Τα συμπεράσματα του πορίσματος συζήτησαν χθες ο πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής και ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γ. Σουφλιάς. Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Σουφλιάς είπε ότι θα καλέσει την επιτροπή και την κατασκευάστρια εταιρεία να διενεργήσουν τον έλεγχο".

    [07] Κάπνισμα

    Η METRO τονίζει ότι "στην απαγόρευση της πώλησης προϊόντων καπνού σε ανήλικους προχωρά το υπουργείο Υγείας από το φθινόπωρο, με στόχο να αλλάξει η σημερινή κατάσταση, που θέλει τους Έλληνες μαθητές να αναδεικνύονται "πρωταθλητές" Ευρώπης στο κάπνισμα, ξεκινώντας τη δοκιμή του από την ηλικία των 10 ετών σε ποσοστό 15%, το οποίο στα 14 έτη φθάνει το 45%".

    [08] Οικονομία

    Η ΕΣΤΙΑ υπογραμμίζει ότι "και μόνον το γεγονός ότι σχεδόν καθημερινώς κάποιοι συνδικαλιστές είναι στον δρόμο, διαμαρτυρόμενοι για ό,τι κάνει και δεν κάνει η σημερινή Κυβέρνησις, είναι αρκετό για να δείξη την νοοτροπία που κυριαρχεί στον τόπο μας. Κάποιοι αντιδρούν απλώς για να αντιδράσουν. Και το πράττουν ακόμη και όταν είναι προφανές ότι τα μέτρα στα οποία αντιδρούν είναι απολύτως απαραίτητα για την βελτίωση της οικονομίας".

    [09] Βαγγέλης Μεϊμαράκης

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ισχυρίζεται ότι "μπορεί η Ελληνική Διπλωματία να δηλώνει ότι δεν πρόκειται να αλλάξει η πολιτική της χώρας έναντι της Τουρκίας, ο Υπουργός Άμυνας όμως δεν συμμερίζεται αυτή τη θέση. Πέρασε μέσα του η αγωνία των πιλότων μετά την συνάντηση που είχε το ΑΤΑ στη Λάρισα αλλά και από τα μηνύματα που του στέλνουν από την Κρήτη. Έτσι, όλοι είναι πεπεισμένοι ότι ο Μεϊμαράκης "ψηφίζει" πιλότους. Σε τηλεοπτική εκπομπή της ΝΕΤ χθες ο Κρητικός πολιτικός μίλησε για το συμβάν στην Κάρπαθο και κατήγγειλε τους Τούρκους για κατασκοπευτική επιχείρηση. Έκανε σαφές ότι υπάρχουν πολλά μέσα για συμμόρφωση αναφέροντας ως πρώτο το "βέτο". Σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από κύκλους που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα οι θέσεις Μεϊμαράκη ακούστηκαν από τους πιλότους με ανακούφιση και έφερε αέρα αισιοδοξίας στα πρόσωπά τους".

    Η Espresso προσθέτει ότι "αποστολή κατασκοπίας με προορισμό την Κρήτη εκτελούσε το τουρκικό F-16 που συγκρούστηκε στον αέρα με ελληνικό, όπως επιβεβαίωσε χθες για πρώτη φορά επίσημα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγ. Μεϊμαράκης. Τα "γεράκια" της Άγκυρας όμως επιμένουν να ρίχνουν στην άλλη πλευρά του Αιγαίου την ευθύνη για τη σύγκρουση, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητήσουν και αποζημίωση από την Αθήνα για... κατάρριψη του αεροσκάφους τους".

    [10] Κορυτσά

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ επισημαίνει ότι "εμφύλιος πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ αστυνομικού και διπλωματικού υπαλλήλου του Προξενείου μας στην Κορυτσά, με εκατέρωθεν κατηγορίες και καταγγελίες για κάλυψη κυκλωμάτων που διακινούν νεαρές γυναίκες από την Αλβανία σε ολόκληρη την Ευρώπη".

    [11] Δημοτική αστυνομία

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ σημειώνει ότι "πράσινο φως" για προσλήψεις προσωπικού και μάλιστα στη Δημοτική Αστυνομία εκτός των διαδικασιών του ΑΣΕΠ, αλλά απευθείας από τους δήμους της χώρας που επιθυμούν να προσλάβουν ένστολο προσωπικό, ανάβει το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα που έδωσε χθες στη δημοσιότητα ο υφυπουργός Εσωτερικών Θανάσης Νάκος".

    [12] Βύρων Πολύδωρας

    Η Traffic News εκτιμά ότι "το δικό του μήνυμα έστειλε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βύρωνας Πολύδωρας, στη χθεσινή εφ' όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου, αναφερόμενος στη σύλληψη όσων εμπλέκονται σε τρομοκρατικές οργανώσεις. "Αργά ή γρήγορα οι τρομοκράτες θα συλληφθούν", είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Δημόσιας Τάξης".

    [13] Παιδεία

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει ότι "με πλήρη συμφωνία, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επιταχύνουν την εφαρμογή της πολιτικής της ΕΕ (όπου έχουν βάλει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή τους) στην ανώτατη εκπαίδευση. Αυτή η πολιτική μεταφράζεται για τις λαϊκές οικογένειες σε ένα πανεπιστήμιο για το οποίο θα πληρώσουν διπλά και τριπλά, για να βγαίνουν απόφοιτοι υποταγμένοι στις απαιτήσεις των επιχειρηματιών, για να γίνεται έρευνα και διδασκαλία κατά παραγγελία του κεφαλαίου".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 30 May 2006 - 20:42:16 UTC