Visit the Cyprus News Agency (CNA) Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 06-01-20

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 20/1/2006
  • [02] Κίνα - Επίσκεψη Πρωθυπουργού - Αποτελέσματα
  • [03] Χριστίνα Βαληνάκη
  • [04] ΚΚΕ
  • [05] COCA COLA - Απολύσεις
  • [06] ΠΑΣΟΚ
  • [07] Επαγγελματίες - Συντελεστές κέρδους
  • [08] Κοινωνία της Πληροφορίας
  • [09] Μέση Εκπαίδευση- Αλλαγές
  • [10] Συνταγματική αναθεώρηση-Χρόνος διεξαγωγής εκλογών
  • [11] Ωράριο τραπεζών
  • [12] Μπουρμπούλια
  • [13] Παραδικαστικό κύκλωμα

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 20/1/2006

    Η επίσημη επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κίνα και οι συμφωνίες συνεργασίας στον οικονομικό τομέα, η σύλληψη της πρώην ανακρίτριας Κωνσταντίνας Μπουρμπούλια, το ωράριο των τραπεζών και οι νέοι συντελεστές κέρδους για τους επαγγελματίες είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Οι νέοι συντελεστές φορολογίας. Πίνακες για όλες τις κατηγορίες ελευθέρων επαγγελματιών. Σε ποιους αυξάνονται και σε ποιους μειώνονται οι φόροι.

    ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Τρέμουν στο ΠΑΣΟΚ την Μπουρμπούλια. Έχουν χάσει τον ύπνο τους κάποιοι της παλιάς φρουράς για όσα έχει να πει για το έγκλημα του Χρηματιστηρίου.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Λουκέτο σε 3 αποθήκες η Coca-Cola. Αιφνιδιαστική κίνηση από την 3Ε που μεταφέρει και το εργοστάσιο παραγωγής.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Χορός επενδύσεων με κεφάλαια από την Κίνα. Ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής υπέγραψε στρατηγικής σημασίας μνημόνια.

    Η ΑΥΓΗ: Coca-Cola: Απολύει ενώ κερδίζει 342 εκ. ευρώ. Κλείνει τη μονάδα παραγωγής στην Αθήνα.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ποιους καίει η Μπουρμπούλια. 2 γνωστοί μεγαλοεργολάβοι, ιδιοκτήτες εισηγμένων εταιριών και 12 ακόμη επιχειρηματίες, εμπλέκονται με τους καυτούς λογαριασμούς στην Ελβετία.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Εμφύλιος στις τράπεζες. Μετά τη συμφωνία για ανοιχτά υποκαταστήματα και το Σάββατο. Διχάζει το ελαστικότερο ωράριο. Η ΟΤΟΕ βάλλει κατά των υπαλλήλων της Eurobank.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Στο Πανεπιστήμιο από τα Επαγγελματικά Λύκεια. Υλοποιείται άλλη μια προεκλογική δέσμευση της κυβέρνησης.

    ΕΘΝΟΣ: Αύξηση φόρων για 151 επαγγέλματα. Εκβιαστικό δίλημμα: Πληρώστε μόνοι σας ή έρχεται η εφορία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Με τις συμφωνίες Καραμανλή στην κινέζικη Πρωτεύουσα ξανανοίγει ο δρόμος του "μεταξιού".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Βόμβα Βενιζέλου: Γιώργο, φεύγεις αν χάσεις τις εκλογές. Ευθεία αμφισβήτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τον πρώην υπουργό.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Οι πίνακες με τους φόρους για 262 επαγγέλματα. Υπ. Οικονομικών: Οι μοναδικοί συντελεστές καθαρού κέρδους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Βαραίνει το κατηγορητήριο. Έκδοση σε 10 μέρες και άνοιγμα λογαριασμών στην Ελβετία. Και για σύσταση συμμορίας η Μπουρμπούλια.

    ΕΣΤΙΑ: Η διενέργεια εκλογών ανά πενταετία θα αναβαθμίση σημαντικά το πολιτικό σύστημα της χώρας μας.

    ESPRESSO: Ο πρώην σωματοφύλακας της Γκερέκου αποφυλακίστηκε και αποκαλύπτει: "Μου ζητούσαν 5.000 ευρώ για να με βγάλουν από τη φυλακή".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Οι πιστωτικές κάρτες απειλούν τα νοικοκυριά. Αγορές 5,4 δισ. μόνο με Visa. Φόβοι και οδηγίες από ΤτΕ.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Νέο τοπίο στον ανταγωνισμό των τραπεζών. Επικροτεί η κυβέρνηση, αντιδρά η ΟΤΟΕ για τη διεύρυνση του ωραρίου της Eurobank.

    ΤΑ ΝΕΑ: Φορο-βόμβα σε 148 επαγγέλματα. Επέλαση Εφορίας κατά των μικρομεσαίων.

    Η ΝΙΚΗ: Της νύχτας τα καμώματα. Αντιδράσεις για την ειδική μεταχείριση της Βαληνάκη.

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13: Κ. Καραμανλής: Τέλος στην ομηρία των "παραθύρων".

    PRESS TIME: Οι 23 φάκελοι της Μπουρμπούλια και οι 27 επιχειρηματίες. Όλα τα ονόματα. Οι καταθέσεις της σε Ελλάδα και Ελβετία και όλο το κατηγορητήριο εναντίον της.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Λαϊκό βροντερό "ΟΧΙ" στον αντικομουνισμό. Μεγάλη διαδήλωση στην Αθήνα.

    ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Ψηφιακή τεχνολογία: 25 εκατ. ευρώ σε Περιφέρειες-Νομαρχίες.

    TRAFFIC NEWS: Η Τάνια φέρνει "Κατρίνα" σε δεκάδες ονόματα του οικονομικού και νομικού κόσμου. Ποιες υποθέσεις είχε αναλάβει και θεωρούνται εν δυνάμει ανοιχτές.

    Η ΧΩΡΑ: 18μηνες συμβάσεις σε ομαδικά απολυμένους. Με τροπολογία που κατατίθεται στη Βουλή.

    City Press: Η Σοφοκλέους στη σκιά της Μπουρμπούλια. Μεγάλα ονόματα του Χρηματιστηρίου και της επιχειρηματικής ζωής εξαρτώνται από το είδος της υπεράσπισης που θα επιλέξει.

    METRO: Συμφωνία ανατροπής. Σε νέες βάσεις το ωράριο των τραπεζών μετά τη συμφωνία της Eurobank.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Νέα "καρπαζιά" στους επαγγελματίες. Αυξημένοι συντελεστές σε πολλά επαγγέλματα.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: "Μολύνεται ο υδροφόρος ορίζοντας". Σύμφωνα με τον καθηγητή του ΑΠΘ Θεμ. Κουιμτζή τοξικά υλικά και χημικά προϊόντα που στοιβάζονται σε ανεξέλεγκτες χωματερές θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Φορο-επιδρομή σε ελεύθερους επαγγελματίες. Αλλάζουν οι μοναδικοί συντελεστές μέσου κέρδους.

    [02] Κίνα - Επίσκεψη Πρωθυπουργού - Αποτελέσματα

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υποστηρίζει ότι "ξανανοίγει ο δρόμος του "Μεταξιού" για την Ελλάδα με τις συμφωνίες που υπέγραψε ο Πρωθυπουργός στην Κίνα. Συγκεκριμένα, κοινή δήλωση για τη θέσπιση μιας Συνολικής Στρατηγικής Σχέσης Ελλάδος - Κίνας υπέγραψε χθες στο Πεκίνο ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τον Κινέζο ομόλογό του Γουέν Τζιαμπάο".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι "κινεζικές επενδύσεις στην Ελλάδα επιθυμεί να προσελκύσει η ελληνική κυβέρνηση. Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, με την επίσκεψή του στην Κίνα και τις επαφές που πραγματοποιεί, επιδιώκει να εγκατασταθούν στην Ελλάδα μεγάλες κινεζικές επιχειρήσεις, που θα υποστηρίζονται από διεθνή επενδυτικά κεφάλαια, με στόχο την τελειοποίηση κινεζικών προϊόντων , τα οποία θα εξάγονται σε όλη την Ευρώπη. Με αυτόν τον τρόπο θα ωφεληθεί σημαντικά η οικονομία".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επισημαίνει ότι "παρά το δριμύ ψύχος, η πρώτη ημέρα της επίσημης επίσκεψης του πρωθυπουργού κ. Κ. Καραμανλή, στο Πεκίνο πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και συνοδεύτηκε από την υπογραφή, με τον Κινέζο ομόλογό του, κ. Βεν Τζια Μπάο, βαρυσήμαντης πολιτικής και οικονομικής συμφωνίας "Συνολικής Στρατηγικής Σχέσης Ελλάδας - Κίνας" . Κατά τις επαφές των δύο πλευρών αποφασίστηκε επίσης η δημιουργία μόνιμου Επιχειρηματικού Φόρουμ Ελλάδας - Κίνας, η συνεργασία στον χώρο των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και η εξαγωγή προς τη χώρα μας 60 χιλιάδων τόνων φωσφορικών λιπασμάτων".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι "σημαντικές οικονομικές και εμπορικές συμφωνίες υπεγράφησαν χθες μεταξύ Ελλάδος και Κίνας από τον Έλληνα πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και τον Κινέζο ομόλογό του Γουέν Τζιαμπάο, σηματοδοτώντας τη διεύρυνση της επιχειρηματικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών".

    [03] Χριστίνα Βαληνάκη

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει ότι "νύχτα και στα κρυφά κατέθεσε η σύζυγος του υφυπουργού Εσωτερικών Γιάννη Βαληνάκη, Χριστίνα Βαληνάκη, ξεσηκώνοντας έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση αλλά και από δικαστικού κύκλους που έκαναν λόγο για διακριτική μεταχείριση, ενώ αίσθηση προκάλεσε και η απόφαση του Αρείου Πάγου να προβεί άμεσα σε διευκρινίσεις, παρέχοντας πλήρη κάλυψη στην κυρία Βαληνάκη και αφήνοντας να διαρρεύσει πως δεν έχουν προκύψει στοιχεία εις βάρος της".

    [04] ΚΚΕ

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει ότι "στους λόγους για τους οποίους είναι επιβεβλημένη η σθεναρή αντίσταση στο αντικομουνιστικό μνημόνιο ώστε να μην ψηφιστεί από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου του Ευρώπης, αναφέρθηκε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, στην ομιλία της χτες βράδυ στη συγκέντρωση που διοργάνωσαν οι ΚΟ Αθήνας, Πειραιά και Αττικής , καθώς και το ΚΣ της ΚΝΕ στα Προπύλαια, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως σε κάθε περίπτωση η καλύτερη απάντηση στους εμπνευστές τους , στους ιμπεριαλιστικού κύκλους είναι η κατάκτηση από μέρους των κομμουνιστών ακόμα μεγαλύτερης επάρκειας, ικανότητα και αποτελεσματικότητας στη δράση".

    [05] COCA COLA - Απολύσεις

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει ότι "η COCA COLA 3Ε, θυγατρική της πολυεθνικής, ανακοίνωσε χθες το κλείσιμο του εργοστασίου της Αθήνας και τριών αποθηκών στο Μεσολόγγι, την Κέρκυρα, τη Ρόδο. Η απόφαση αυτή θα οδηγήσει στην απόλυση 150 εργαζομένων - σύμφωνα με την εταιρεία- ή 250- σύμφωνα με τα συνδικάτα".

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ γράφει ότι "στελέχη της εταιρίας μιλούν για εθελούσια έξοδο 150 υπαλλήλων και για νέα στρατηγική στην αγορά. Η ΓΣΕΕ και οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι σχεδιάζεται η μεταφορά στα Βαλκάνια και οι απολύσεις 700 υπαλλήλων".

    [06] ΠΑΣΟΚ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ εκτιμά ότι "βαθαίνει το χάσμα μεταξύ του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου και του πρώην υπουργού Ευάγγελου Βενιζέλου. Συνεχίζεται το αλαλούμ. Την ίδια ώρα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος επιμένει με νεότερες δηλώσεις του για προγραμματικό συνέδριο . Το ΠΑΣΟΚ Λάρισας συνταράσσεται από παραίτηση στελέχους του, το οποίο κατηγορήθηκε ότι έκανε βήματα για συνεργασίας χωρίς την έγκριση της κεντρικής καθοδήγησης".

    [07] Επαγγελματίες - Συντελεστές κέρδους

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ γράφει ότι "μεγαλύτερα φορολογικά βάρη φέρνουν σε 151 επαγγέλματα και κατηγορίες μικρών επιχειρήσεων οι νέοι συντελεστές καθαρού κέρδους. Θα κληθούν την ερχόμενη άνοιξη να πληρώσουν ακριβά την αυτόματη περαίωση των φορολογικών δηλώσεων".

    ΤΑ ΝΕΑ προσθέτουν ότι "αυξημένο φόρο έως και 157% θα πληρώσουν φέτος οι μικρομεσαίαιοι επαγγελματίες και επιχειρήσεις από 148 κλάδους λόγω της αύξησης των Μοναδικών Συντελεστών Καθαρού Κέρδους που ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Οικονομικών".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει ότι "από τους ανακοινωθέντες πίνακες των επαγγελμάτων και των συντελεστών προκύπτει ότι: Καθιερώνονται για πρώτη φορά μετά το 1987, δηλαδή μετά από 19 χρόνια, συντελεστές καθαρού κέρδους για 262 επαγγέλματα, ενώ επέρχονται μειώσεις κατά 16% κατά μέσο όρο σε 43 επαγγέλματα και αυξήσεις έως 9,7% για 16 επαγγέλματα. Περιορίζεται από φέτος σημαντικά το πρόβλημα που εδημιουργείτο κάθε χρόνο σχετικά με το μοναδικό συντελεστή που θα εφορολογούντο χιλιάδες επαγγελματίες, οι οποίοι τελικά υπάγονταν αυθαίρετα σε άλλες κατηγορίες επαγγελμάτων, ανάλογα με την εκτίμηση της κάθε Εφορίας".

    [08] Κοινωνία της Πληροφορίας

    Η εφημερίδα Σήμερα ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ γράφει ότι "ο ειδικός γραμματέας για την Κοινωνία της Πληροφορίας, καθηγητής Βασίλης Ασημακόπουλος, ανακοίνωσε χθες την ανάπτυξη ενός ευρέος φάσματος Ψηφιακών Υπηρεσιών σχετικά με το περιβάλλον, τις μεταφορές, καθώς και υπηρεσίες με Γεωγραφικό Περιεχόμενο. Το νέο πρόγραμμα συνολικού προϋπολογισμού 25 εκατομμυρίων ευρώ θα χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα "Κοινωνία της Πληροφορίας".

    [09] Μέση Εκπαίδευση- Αλλαγές

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι " στην καθιέρωση του Επαγγελματικού τύπου Λυκείου, που θα δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης στα πανεπιστήμια, προχωρά άμεσα η κυβέρνηση, συνεπής προς τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, ενώ ιδρύει και τις Επαγγελματικές Σχολές. Έτσι, στο εξής, η Επαγγελματική Εκπαίδευση θα αποτελείται από τα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ ) και τις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ). Και οι δύο τύπου της θα δίνουν στους αποφοίτους τους το δικαίωμα πρόσβασης στα ΙΕΚ και πτυχίο άδειας ασκήσεως επαγγέλματος".

    [10] Συνταγματική αναθεώρηση-Χρόνος διεξαγωγής εκλογών

    Η ΕΣΤΙΑ υποστηρίζει ότι "στην Ελλάδα, τα πλεονεκτήματα της πενταετούς κυβερνητικής θητείας θα ήταν ακόμη μεγαλύτερα. Διότι στην χώρα μας, οι πολιτικοί είναι δέσμιοι του πολιτικού κόστους. Έτσι, όσο μικρότερος είναι ο εκλογικός κύκλος τόσο πιο άτολμη είναι η εκάστοτε κυβέρνησις ως προς την λήψη μέτρων που συνεπάγονται πολιτικό κόστος".

    [11] Ωράριο τραπεζών

    Η METRO αναφέρει ότι "νέα δεδομένα για το καθημερινό ωράριο των τραπεζών και τη λειτουργία υποκαταστημάτων των πιστωτικών ιδρυμάτων της χώρας και το Σάββατο εισάγει η συμφωνία στην οποία κατέληξαν χθες οι εργαζόμενοι της Eurobank με τη διοίκηση της τράπεζας. Τη συμφωνία χαιρέτισε ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης.

    Το ΒΗΜΑ προσθέτει ότι "εμφύλιος ξέσπασε μεταξύ των συνδικάτων των τραπεζών μετά τη συμφωνία της διοίκησης της EFG Eurobank με τον σύλλογο των εργαζομένων να μένουν ανοιχτά υποκαταστήματα που λειτουργούν σε εμπορικά κέντρα απογεύματα και τα Σάββατα. Η επόμενη ημέρα βρήκε την κυβέρνηση να... χαμογελά με νόημα και την ΟΤΟΕ να απειλεί τον σύλλογο των υπαλλήλων της Eurobank ακόμη και με διαγραφή".

    Ο ΛΟΓΟΣ υποστηρίζει ότι "έντονα αντέδρασαν όλες οι συνδικαλιστικές παρατάξεις στην ΟΤΟΕ, θεωρώντας ότι διακυβεύεται η συνολική αλλαγή του ωραρίου των τραπεζοϋπαλλήλων και σχολιάζοντας ως άνευ σημασίας τους ευνοϊκούς όρους της επιχειρησιακής σύμβασης, αφού η Eurobank δεν τηρεί τις συμβάσεις".

    [12] Μπουρμπούλια

    Η City Press σημειώνει ότι "η πρώην ανακρίτρια φαίνεται να διευκολύνει την έκδοσή της από την Γαλλία στην Ελλάδα. Μεγάλα ονόματα του Χρηματιστηρίου και της επιχειρηματικής ζωής εξαρτώνται από το είδος της υπεράσπισης που θα επιλέξει. Προσπάθεια πολιτικής αξιοποίησης της υπόθεσης από την κυβέρνηση και παράλληλης υποβάθμισης του θέματος Βαληνάκη".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ προσθέτει ότι "δύο γνωστοί μεγαλοεργολάβοι ιδιοκτήτες εισηγμένων εταιριών και 12 ακόμα μεγαλόσχημοι επιχειρηματίες εμπλέκονται με τους καυτούς λογαριασμούς της Μπουρμπούλια στην Ελβετία. Έμμεση εμπλοκή με λαδώματα έχουν επίσης μεγαλοδικηγόροι και άλλοι παράγοντες του δημόσιου βίου, που τρέμουν το ενδεχόμενο να αρχίσει να κελαηδάει η πρώην ανακρίτρια με τα ακριβά γούστα και την έντονη κοινωνική ζωή".

    Η Press Time εκτιμά ότι "είκοσι τρία "καρφιά", όσες και οι δικογραφίες που χειρίστηκε η Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια ως ανακρίτρια του χρηματιστηριακού σκανδάλου, "τρυπούν' τώρα τους αντίστοιχους επιχειρηματίες που κατηγορήθηκαν γι' αυτές τις υποθέσεις. Σε κατάσταση πανικού θα παραμείνουν μέχρι την τελική έκβαση της υπόθεσης που αφορά στην κατηγορούμενη πλέον ανακρίτρια και εκείνοι που είχαν συναλλαγές μαζί της σε όλη τη διάρκεια της θητείας της ως δικαστού και για τον χειρισμό υποθέσεών τους που δεν αφορούσαν στο χρηματιστήριο".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υπογραμμίζει ότι "συμμορία, που φέρεται να συγκρότησε η Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια μαζί με τους προφυλακισμένους Σ. Κεχαγιόγλου και Ευάγγ. Καλούση και τον δικηγόρο Αθ. Βαρλάμη, δρούσε από το 2000 μέχρι το 2003 στους κόλπους της Δικαιοσύνης, σύμφωνα με το κατηγορητήριο σε βάρος της πρώην ανακρίτριας. Υπάρχουν και άλλα μέλη, τα οποία παραμένουν άγνωστα. Θέμα ημερών η παράδοσή της στις ελληνικές δικαστικές Αρχές, ενώ σε ένα μήνα εκτιμά η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ότι θα ανοιχθούν οι λογαριασμοί της στην Ελβετία".

    Η Traffic News επισημαίνει ότι "την ώρα που οι διαδικασίες για την έκδοσή της άρχισαν, στο φως της δημοσιότητας έρχεται το πολυσέλιδο κατηγορητήριο βάσει του οποίου εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης, σύμφωνα με το οποίο η ίδια φέρεται να έχει διαπράξει σειρά κακουργηματικών πράξεων κατά το χρονικό διάστημα από 15/9/1998 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2002".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ισχυρίζεται ότι "βόμβα μεγατόνων κάτω από τα πόδια κάποιων κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, αναμένεται να αποδειχθεί η σύλληψη της πρώην ανακρίτριας Κωνσταντίνας Μπουρμπούλια στο Παρίσι".

    [13] Παραδικαστικό κύκλωμα

    Σύμφωνα με την Espresso "ζήτησαν από τη μάνα μου 5.000 ευρώ προκειμένου να μεσολαβήσουν για να αποφυλακιστώ! Της είπαν να μη φοβάται γιατί έχουν φιλικές σχέσεις με ανακρίτρια". Η καταγγελία-"βόμβα" βγαίνει από τα χείλη του Χάρη Κατσαρού, πρώην αστυνομικού της Δίωξης Ναρκωτικών και σωματοφύλακα του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 20 January 2006 - 23:46:21 UTC