Browse through our Interesting Nodes on the United States of America Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 05-11-04

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 4/11/2005
  • [02] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [03] Σωματική τιμωρία
  • [04] Προϋπολογισμός 2006
  • [05] Δικαιοσύνη
  • [06] Ευάγγελος Βενιζέλος
  • [07] ΟΠΑΠ
  • [08] Κυβέρνηση
  • [09] Ακρίβεια
  • [10] Φυγόστρατοι

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 4/11/2005

    Η εξυγίανση στο χώρο της Δικαιοσύνης, η αναμόρφωση του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και ο Προϋπολογισμός του 2006 είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    [02] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Ο κύκλος των "χαμένων δικαστών". Με νέα παραπομπή προχωρεί η κάθαρση.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Αλλάζουν όλα στη Δικαιοσύνη. Αναμορφώνονται μετά από 55 χρόνια ο Ποιν. Κώδικας και ο Κώδικας Ποιν. Δικονομίας.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Πολιτική διολίσθηση. Ασέβεια Βενιζέλου προς το κοινοβούλιο και τον υπουργό Υγείας.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Στρατιά λουφαδόρων. 15.000 οι ανυπότακτοι εσωτερικού από το 2000 έως το 2004.

    Η ΑΥΓΗ: Αβέβαιος ο προϋπολογισμός βέβαιο "ψαλίδι" σε μισθούς - επενδύσεις. Η κυβέρνηση ψάχνει 1 δισ. ευρώ για το 2006.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Επιχείρηση σκούπα για επίορκους δικαστές. Δεν πτοείται από απειλές ο Αν. Παπαληγούρας.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Θέλουν να γίνουν... Μπαρτσελόνα! Αλλά φοβούνται για τη ζωή τους. Δύο υπουργοί αυτοχαρακτηρίζονται στόχοι κυκλωμάτων.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Η μεγάλη τομή στην τρίτη εξουσία. Κάθαρση - αναμόρφωση - εκσυγχρονισμός στη Δικαιοσύνη.

    ΕΘΝΟΣ: Πάλι λάθος στην πρόσθεση. Στον αέρα και το τρίτο σχέδιο προϋπολογισμού 2006.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Θα περάσουμε μακρά περίοδο οικονομικής νηστείας γιατί από την Κυβέρνηση... Ζητούνται όβολα και όχι πεντόβολα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Πέρασε του Αλμούνια. "Ψαλιδίζεται" η τιτλοποίηση των οφειλών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μείωση ελλείμματος στο 2,6% χωρίς φόρους. Περιορισμό της τιτλοποίησης προβλέπει η έκθεση προς την Κομισιόν.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Αφαίμαξη από 10 φλέβες. Τρύπιος ο προϋπολογισμός - Αναζητείται 1,3 δισ. ευρώ.

    ΕΣΤΙΑ: Ανέφικτοι στόχοι για το 2006. Ο περιορισμός του ελλείμματος στο 2,6% του ΑΕΠ.

    ESPRESSO: "Η Μαριάνα δωροδόκησε την Πάρις για να χωρίσει τον Πάρη". Απίστευτο δημοσίευμα σε γαλλικό περιοδικό.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Αναμορφώνεται ο Ποινικός Κώδικας. Στόχος, τα νέα εγκλήματα: ηλεκτρονικά, ξέπλυμα χρήματος, πορνογραφία στο Διαδίκτυο.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Σκληρή λιτότητα και το 2006... προαναγγέλλει η έκθεση για την πορεία της οικονομίας. Μετά το "όχι" της Κομισιόν στην τιτλοποίηση.

    ΤΑ ΝΕΑ: Η ακρίβεια με... τρεις αποδείξεις. Πώς κρύβουν τις ανατιμήσεις.

    Η ΝΙΚΗ: Ήρθε ο λογαριασμός. Λιτότητα και νέα φορολογικά μέτρα το 2006.

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13: ΟΠΑΠ: αποκαλύψεις και ονόματα.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Επιτάχυνση ρυθμών της αντιλαϊκής πολιτικής. Ομοβροντία μέτρων δημοσιονομικού χαρακτήρα προωθεί η κυβέρνηση.

    TRAFFIC NEWS: Σύγκρουση Μελέτη - Κάρτσωνα με φόντο τα καλλιστεία. Η τρίτη θέση του ΑΝΤ1 φέρνει γκρίνια και ίντριγκες.

    Η ΧΩΡΑ: Μισθοί - συντάξεις ψαλιδίζονται από το 2006. Αυξήσεις κάτω από τον πληθωρισμό.

    City Press: Νέος προϋπολογισμός με μεγαλύτερη δόση λιτότητας.

    Μetro: Διαπαιδαγώγηση με ξύλο. Έξι στους δέκα Έλληνες γονείς τιμωρούν σωματικά τα παιδιά τους.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Παράθυρο για νέους φόρους. Ενώ η ΓΣΕΕ προειδοποιεί με κινητοποιήσεις.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Σε "ομηρία" τα δημόσια έργα. Μηχανικοί του ευρύτερου δημόσιου τομέα καταγγέλλουν στην "Ε" ότι τίποτε δεν προχωράει λόγω έλλειψης προσωπικού.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Πανεπιστήμιο της... ξάπλας! Συνταρακτικά στοιχεία του Αριστοτελείου.

    [03] Σωματική τιμωρία

    H METRO γράφει ότι "σοκ προκαλούν τα στοιχεία έρευνας του Ινστιτούτου Υγείας Παιδιού, σύμφωνα με την οποία έξι στους δέκα Έλληνες γονείς χρησιμοποιούν τη σωματική τιμωρία προς γνώση, συμμόρφωση και διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους!"

    [04] Προϋπολογισμός 2006

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ υποστηρίζει ότι "την επιτάχυνση των ρυθμών της αντιλαϊκής πολιτικής προωθεί η κυβέρνηση της ΝΔ με ομοβροντία μέτρων δημοσιονομικού χαρακτήρα που θα ανακοινωθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα. Αφορμή, αυτή τη φορά, αποτελεί το περιβόητο θέμα της "τιτλοποίησης" των κρατικών εσόδων και το αλισβερίσι των κυβερνώντων με τα όργανα της ΕΕ".

    Σύμφωνα με τη CITY PRESS "η Ευρωπαϊκή Ένωση περιόρισε δραστικά την προγραμματισμένη προείσπραξη εσόδων. Άμεση συνέπεια η ουσιαστική κατάργηση του προηγούμενου προϋπολογισμού για το 2006 και η εμφάνιση νέου. Βασικά χαρακτηριστικά του νέου προϋπολογισμού είναι οι κατώτερες του πληθωρισμού αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, η επιπλέον περικοπή του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων και το ψαλίδισμα των κοινωνικών παροχών. Το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για πλήρη αποτυχία της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης. Η ΓΣΕΕ διεκδικεί αυξήσεις έως 9 % στον ιδιωτικό τομέα. Συνέντευξη Πουπάκη: Δεν θα πληρώσουν οι εργαζόμενοι τα προβλήματα της οικονομικής πολιτικής".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει ότι "του "πέρασε" του Χοακίν Αλμούνια και η κυβέρνηση αναγκάζεται να "ψαλιδίσει" την τιτλοποίηση. Οι πληροφορίες από τις Βρυξέλλες αναφέρουν ότι η Eurostat πραγματικά θα δώσει το "πράσινο φως " στην τιτλοποίηση μέρους του ελλείμματος για το 2005 και το 2006 αλλά όχι για τα ποσά που είχε εγγράψει το οικονομικό επιτελείο στο προσχέδιο του προϋπολογισμού".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ γράφει ότι "την ...τρίτη κατά σειρά αλλαγή υφίσταται ο "ειλικρινής και αξιόπιστος" ,κατά Καραμανλή, προϋπολογισμός του 2006 μετά την άρνηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να εγκρίνει τις αλχημείες "τιτλοποίησης " εσόδων ύψους 2 δισ. ευρώ".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει ότι "σε 10 πηγές προστρέχει τώρα - και δεν φτάνει- η κυβέρνηση για να καλύψει τις μαύρες τρύπες στον νέο προϋπολογισμό και να εξευμενίσει τις Βρυξέλλες. Την ίδια ώρα η ΓΣΕΕ διεκδικεί αυξήσεις 8% και ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ κ. Κ. Πουπάκης πλειοδοτεί".

    Η ΕΣΤΙΑ τονίζει ότι "ο υπουργός Οικονομίας επανέλαβε και χθες ότι το κράτος προσβλέπει πολλά από την αποτελεσματική αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής. Ο δε Προϋπολογισμός 2006 που θα καταθέση ο κ. Αλογοσκούφης στην Βουλή εν πολλοίς εκεί θα στηρίζεται. Ένα σημαντικό τμήμα των φορολογικών εσόδων θα προσδοκώνται από την μείωση της φοροδιαφυγής. Άραγε όμως είναι ο στόχος αυτός εφικτός;. Η απάντησις φοβούμεθα ότι είναι "όχι". Ο,τι συνέβη κατά τα τελευταία χρόνια μάλλον θα επαναληφθή και το 2006. Η φοροδιαφυγή δεν πατάσσεται από το ένα έτος στο άλλο πολλώ μάλλον όταν όλα τα σχετικά μέτρα είναι "ηπίου " χαρακτήρος. Αυτό απεδείχθη και κατά το 2005 με την τεραστία υστέρηση των φορολογικών εσόδων".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σημειώνει ότι "μαχαίρι" σε μισθούς και συντάξεις για το 2006 βάζει ο υπουργός Οικονομίας μετά και την στροφή των 180 μοιρών που αναγκάστηκε να κάνει στο θέμα της τιτλοποίησης ληξιπρόθεσμων οφειλών. Αντί για 3,8 δισ ευρώ ανείσπρακτων εσόδων που αρχικά υπολόγιζε να τιτλοποιήσει μετά την αρνητική αντίδραση της Κομισιόν αναμένεται να τιτλοποιήσει 2,6 δισ. ευρώ".

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει ότι "οι χαμηλόμισθοι και οι συνταξιούχοι θα είναι τα θύματα της νέας λιτότητας που έρχεται το 2006, καθώς θα πληρώσουν το...λογαριασμό της απογραφής που εστάλη στην κυβέρνηση από τις Βρυξέλλες οι οποίες απέρριψαν τη μέθοδο των τιτλοποιήσεων και εξανάγκασαν τον Γιώργο Αλογοσκούφη να περικόψει δραματικά τα προβλεπόμενα σχετικά έσοδα, προκειμένου να "περάσουν" από την Κομισιόν".

    Κατά τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ "μείωση του ελλείμματος στο 2,6% του ΑΕΠ το 2006, από 3,6% το 2005 χωρίς τη λήψη νέων φορολογικών μέτρων και χωρίς περικοπή κοινωνικών δαπανών, προβλέπει η έκθεση για τη δημοσιονομική πρόοδο της χώρας που απέστειλε στην ΕΕ το υπουργείο Οικονομίας ".

    Η ΑΥΓΗ εκτιμά ότι "κατά 1,2 δισ ευρώ έπεσε έξω το προσχέδιο του προϋπολογισμού ! Το παραδέχθηκε χθες ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης ο οποίος έσπευσε να διαβεβαιώσει ότι δεν θα επιβληθούν νέοι φόροι και ότι θα αναζητηθούν πόροι από τις περικοπές σε όλες τις κατηγορίες δαπανών και συγκεκριμένα στους μισθούς και τις συντάξεις του δημοσίου, που θα αυξηθούν με ρυθμούς αισθητά χαμηλότερους του πληθωρισμού στις δαπάνες των υπουργείων με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την κοινωνική πολιτική, και στις δημόσιες επενδύσεις, με αναπόφευκτη την αρνητική επίδραση στους ρυθμούς ανάπτυξης".

    Ο ΛΟΓΟΣ υποστηρίζει ότι "αυξήσεις 2,5% για τους μισθούς του δημοσίου , 3% στις συντάξεις, 5% για ΟΓΑ και ΕΚΑΣ και ακόμη μεγαλύτερο ψαλίδισμα στις κρατικές δαπάνες προβλέπει η έκθεση για την πορεία της οικονομίας, που έστειλε η κυβέρνηση στην Κομισιόν, μετά το "όχι" των Ευρωπαίων στην τιτλοποίηση".

    Η ΧΩΡΑ σημειώνει ότι "την πλήρη αλλαγή των δεδομένων του Προϋπολογισμού αποφασίζει το υπουργείο Οικονομίας μετά το ναυάγιο της τιτλοποίησης. Προβληματισμός για το ποσοστό αυξήσεων στο ΕΚΑΣ και στις συντάξεις του ΟΓΑ, ενώ πρέπει να θεωρείται βέβαιη η αναπροσαρμογή των βασικών μισθών πολύ κάτω από τα όρια του πληθωρισμού. Ενθαρρυντικά πάντως είναι τα μηνύματα για την ήπια πορεία στις τιμές των ακινήτων".

    [05] Δικαιοσύνη

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) γράφει ότι " τη "Λερναία Ύδρα" της διαφθοράς στο χώρο της Δικαιοσύνης είναι αποφασισμένος να πατάξει με τις ευλογίες της κυβέρνησης ο αρμόδιος υπουργός Αναστάσης Παπαληγούρας".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) εκτιμά ότι "αποφασισμένος να φθάσει μέχρι το τέλος το έργο της κάθαρσης στη Δικαιοσύνη και αδιαφορώντας για απειλές εμφανίστηκε χθες ο υπουργός Δικαιοσύνης Αναστάσης Παπαληγούρας, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή".

    Σύμφωνα με την ΑΥΡΙΑΝΗ "αποφασισμένος ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αναστάσης Παπαληγούρας να προχωρήσει μέχρι τέλους την "επιχείρηση - σκούπα" για τους επίορκους δικαστές που επί χρόνια λυμαίνονταν την Δικαιοσύνη. Σαφές το μήνυμά του ότι δεν θα υποκύψει σε απειλές αφού κύριος στόχος είναι να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών στην Ελληνική Δικαιοσύνη".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ σημειώνει ότι "την ώρα που η κάθαρση στο χώρο της Δικαιοσύνης συνεχίζεται μεθοδικά και αποτελεσματικά, το υπουργείο προχωρά σε άλλο ένα σημαντικό και ιστορικό εγχείρημα, τη βελτίωση του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας'.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επισημαίνει ότι "με στόχο την προσαρμογή του ποινικού δικαίου της χώρας στα σημερινά δεδομένα και την αντιμετώπιση "σύγχρονων " εγκλημάτων, όπως το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, η πορνογραφία στο Διαδίκτυο ή αδικήματα στον χώρο της βιοτεχνολογίας, η κυβέρνηση εξήγγειλε την αναμόρφωση του Ποινικού Κώδικά και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας".

    [06] Ευάγγελος Βενιζέλος

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ εκτιμά ότι "πολιτικός κατήφορος για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος "ξέχασε" για λίγο την πανεπιστημιακή του ιδιότητα και σε μία πρωτοφανή κίνηση ασέβειας προς το κοινοβούλιο και τον υπουργό Υγείας έκανε λόγο "για ανδροπρέπεια...πολιτική" απευθυνόμενος στον Νικήτα Κακλαμάνη, επειδή ο τελευταίος έθεσε στη διάθεση του Σώματος την φορολογική του δήλωση και το Πόθεν Έσχες. Η κοινοβουλευτική διολίσθηση τουπρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ δεν σταμάτησε μόνο εκεί, αλλά συνεχίστηκε στην αίθουσα των δημοσιογράφων, όπου με αλαζονικό ύφος επέμενε για την ορθότητα των θέσεών του!".

    [07] ΟΠΑΠ

    "Τον κατάλογο με τα χιλιάδες ονόματα τυχερών που κέρδισαν την πενταετία 2000-2004 δισεκατομμύρια από το παιχνίδι του "Πάμε Στοίχημα" , που διερευνά το ΣΔΟΕ για "ξέπλυμα μαύρου χρήματος", αποκαλύπτει σήμερα η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13"....ξεφυλλίζοντας, τώρα κανείς τον "τυχερό" κατάλογο θα βρει μεταξύ άλλων το μεγαλέμπορο κοκαΐνης Αλέξανδρο Αγγελόπουλο, την Τάνια Μαρμαρά, σύζυγο του Γιώργου Σαλονίκη πρώην αντιπροέδρου του Ολυμπιακού και στενού φίλου του Σωκράτη Κόκκαλη".

    [08] Κυβέρνηση

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι " το "μοντέλο Μπαρτσελόνα" (γρήγορο παιχνίδι με θεαματικά αποτελέσματα ) είναι αυτό που οραματίζεται η κυβέρνηση για να βελτιώσει την εικόνα της . Ο κ. Ρουσόπουλος υπογράμμισε χθες ότι ο μοναδικός τρόπος για να μπει "γκολ" -αλλά και για να κοπούν τα "αυτογκόλ"- είναι το ομαδικό παιχνίδι, ωστόσο ο προπονητής της κυβερνητικής ομάδας δεν έχει ακόμη αποφασίσει αλλαγές και κοιτάζει στον πάγκο. Τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πάντως όσο και ο υπουργός Δικαιοσύνης επιβεβαίωσαν ότι δέχονται απειλητικά μηνύματα, υποβαθμίζοντας όμως το γεγονός".

    H ESPRESSO γράφει ότι "σε αναζήτηση της μαγικής συνταγής για την αντιμετώπιση των "συντροφικών μαχαιρωμάτων" και την αποτελεσματική διαχείριση των προβλημάτων, που θα οδηγήσει τελικά στην παραγωγή πολιτικής, δεν βρίσκεται μόνο το Μαξίμου αλλά και οι περισσότεροι βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι εμφανίζονται προβληματισμένοι από την πορεία της κυβέρνησης, αλλά οι λύσεις που προτείνουν απλά πιστοποιούν ότι η παράταξη ύστερα από 20 μήνες διακυβέρνησης, βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης".

    Σύμφωνα με την TRAFFIC NEWS "με κάθε τρόπο και με κάθε μέθοδο προσπαθεί η κυβέρνηση να αντιστρέψει το αρνητικό για εκείνη κλίμα και να προλειάνει το έδαφος για το νέο κύμα των μεταρρυθμίσεων, το οποίο πάντως εδώ και καιρό προαναγγέλλει αλλά απελπιστικά καθυστερεί. Τα προβλήματα για το κυβερνών κόμμα διογκώνονται και πληθαίνουν και γίνεται ακόμη κρισιμότερη η κατάσταση όσο οι αντιδράσεις και τα εσωκομματικά μαχαιρώματα φτάνουν στο σημείο να εκδηλώνονται ακόμη και με αποστολή φαξ από ανώνυμους αποστολείς με τον Μιλτιάδη Έβερτ να διαπιστώνει με δηλώσεις του ότι "προφανώς πρόκειται περί μιας εσωκομματικής διαμάχης σε τοπικό επίπεδο".

    [09] Ακρίβεια

    "Μακιγιάζ" στις τιμές κάνει η κυβέρνηση για να συγκαλύψει την ακρίβεια. Αποδείξεις αγοράς προϊόντων από μεγάλα σούπερ μάρκετ που παρουσιάζουν σήμερα "ΤΑ ΝΕΑ" δείχνουν τιμές υψηλότερες από αυτές που επικαλείται ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Γιάννης Παπαθανασίου".

    [10] Φυγόστρατοι

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ τονίζει ότι "πολύ κοντά στην αποκάλυψη προσώπων που συμμετείχαν στο δίκτυο για την έκδοση απαλλαγών "μαϊμού" από το Στράτευμα, βρίσκεται το υπουργείο Άμυνας. Η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων "μπλοκάρει" ωστόσο τη δημοσιοποίηση των ονομάτων των φυγόστρατων, όπως κατήγγειλε χθες ο υφυπουργός Άμυνας Ι. Λαμπρόπουλος".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 4 November 2005 - 22:56:31 UTC