Visit the Hellenic Astronomical Society Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 05-10-19

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 19/10/2005
  • [02] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [03] Η γρίπη των πουλερικών
  • [04] Παιδική πορνογραφία
  • [05] Παραβάσεις
  • [06] Δίκτυα παρακολούθησης
  • [07] Ν. Γκαργκάνας
  • [08] Σεισμοί
  • [09] Προσλήψεις
  • [10] Παιδεία
  • [11] Ακίνητα
  • [12] Αναστάσης Παπαληγούρας
  • [13] Κυβέρνηση - Αγκελα Μέρκελ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 19/10/2005

    Η γρίπη των πτηνών, ο πανικός που προκαλεί και οι καθησυχαστικές δηλώσεις των αρμόδιων υπουργών είναι το θέμα που κυριαρχεί στην ειδησεογραφία του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    [02] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Προσλήψεις: 2.486 θέσεις χωρίς διαγωνισμό. Σε ΔΕΗ, Ελεγκτικό Συνέδριο, ΕΚΑΒ, Ίδρυμα Νεότητας.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Η μεγαλύτερη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας. Στη σπείρα 3 μαθητές Λυκείου, καθηγητές, δικηγόροι, μηχανικοί και αρχιτέκτονες!

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Σε 2,5 χρόνια έκανε αύξηση 23,2% στον μισθό του. Όλη η αλήθεια για τους μισθούς του κ. Γκαργκάνα και οι ψευδείς ανακοινώσεις για λόγους εντυπωσιασμού.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Διευθυντές στα σχολεία με εξετάσεις. Με γραπτό διαγωνισμό οι προαγωγές στην εκπαίδευση.

    Η ΑΥΓΗ: "Ιός Μπασιάκου" στην ενημέρωση για τη γρίπη! Στις Βρυξέλλες... ξέχασε να μιλήσει για τη δημόσια υγεία.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Κομμένες οι επαφές δικαστών με υπόδικους και απατεώνες. Αυστηρή προειδοποίηση του υπουργού Δικαιοσύνης Αν. Παπαληγούρα.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: "Παγκόσμια απειλή" η γρίπη των πτηνών, λέει η ΕΕ. Το Συμβούλιο Υπουργών των "25" κάνει έκκληση για διεθνή συνεργασία.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: e-φρίκη. Σοκ στο πανελλήνιο από τη δράση κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας.

    ΕΘΝΟΣ: Αλαλούμ με τη γρίπη των πτηνών. Βαβέλ ενημέρωσης για τα δείγματα από τις Οινούσσες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Χωρίς να υπάρξει μια σοβαρή και υπεύθυνη ενημέρωση, παίζουν με τις λέξεις και έτσι πάντα επίκαιρος... ο Αντρέας: Φτερά, εδώ τα καλά φτερααα!

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Ομπρέλα" προστασίας για τη γρίπη των πτηνών. Ενώ εν γνώσει της Κομισιόν έχει ετοιμασθεί εθνικό σχέδιο για πιθανή πανδημία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Δεν θα κάνω εμβόλιο, συνεχίζω να τρώω κοτόπουλο". Ο υπουργός Υγείας Ν. Κακλαμάνης δίνει "αντιβιοτικό" ψυχραιμίας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Άσωτος ιός. Σύγχυση: Καθαρά τα νέα δείγματα - Έχασαν το "μολυσμένο'.

    ΕΣΤΙΑ: Πολιτικό μήνυμα από την κ. Μέρκελ. Διεσφάλισε τα εχέγγυα για την εφαρμογή του προγράμματός της.

    ESPRESSO: "Η ζωή μας μετά τη σιλικόνη". Αγωνία για τις γυναίκες από το θάνατο μοντέλου.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Αδικαιολόγητος πανικός από τον ιό των πτηνών. Εξαντλήθηκαν τα αντιγριπικά εμβόλια. Συναγερμός για δέκα νεκρά περιστέρια.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Η γρίπη... των σεισμών. Σήμερα αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα από τα δείγματα των πτηνών.

    ΤΑ ΝΕΑ: Στην ουρά η Ελλάδα για 210.000 εμβόλια. Χτύπησε ο ιός του πανικού.

    Η ΝΙΚΗ: Επιδημία γκαφών. "Κρύωσε" η γαλοπούλα και βήχει η κυβέρνηση.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Έστησαν ευρω-αμερικάνικα δίκτυα παρακολούθησης. Η Ευρωπαϊκή Ένωση της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ εδώ και τέσσερα χρόνια φακελώνει και ανταλλάσσει στοιχεία με τις ΗΠΑ, για τις πολιτικές πεποιθήσεις των υπηκόων της.

    TRAFFIC NEWS: Αλυσόδεναν, βίαζαν και έγραφαν σε βίντεο ανήλικα. Νέο έγκλημα παιδεραστίας στο διαδίκτυο.

    Η ΧΩΡΑ: Ακίνητα: Στο τραπέζι η φορολογία για τα παλαιά κτίσματα. Εξετάζεται τρίμηνη αναβολή στις νέες αντικειμενικές αξίες.

    City Press: Ο κλέψας του κλέψαντος. Καταγράφεται μεγάλη μείωση εσόδων από ΦΠΑ, ιδιαίτερα τον "τουριστικό" Αύγουστο".

    METRO: Δημοπρασία για εμβόλια. Καταγγελίες για συμφέροντα πίσω από τον πανικό για τη γρίπη.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Μπέρδεψαν τα δείγματα, αλλά... η αγορά "νοσεί".

    [03] Η γρίπη των πουλερικών

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι "ατμόσφαιρα υπέρμετρης ανησυχίας με εκδηλώσεις πανικού τείνει να επικρατήσει στη χώρα, εξαιτίας της γρίπης των πτηνών. Παρά τις διευκρινίσεις αρχών και ειδικών, χιλιάδες άτομα, που δεν υπάγονται σε καμιά ευπαθή κατηγορία, αναζητούν εμβόλια κατά της κοινής γρίπης -κι ας μην παρέχουν προστασία κατά της γρίπης των πτηνών. Εμβόλια και αντιιικά φάρμακα έχουν εξαντληθεί, στις κλινικές και στα παραρτήματα του ΙΚΑ χθες σχηματίσθηκαν ουρές και επικράτησε εκνευρισμός, ενώ η ανακάλυψη δέκα νεκρών περιστεριών στους Αμπελοκήπους πυροδότησε συναγερμό. Μέσα σ' αυτήν την ατμόσφαιρα, τροφοδοτούμενη και από τις υπερβολές ορισμένων τηλεοπτικών δικτύων, η σύγχυση ως προς την τύχη του δείγματος από την πρώτη μολυσμένη γαλοπούλα μεταβλήθηκε αίφνης σε μείζον ζήτημα, εξαιτίας και ασαφών δηλώσεων του υπουργού Γεωργίας".

    Η METRO αναφέρει ότι "την ώρα που η κυβέρνηση με δηλώσεις των αρμόδιων υπουργών προσπαθεί να καθησυχάσει την κοινή γνώμη ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αντιμετωπίσει στη χώρα μας ο κίνδυνος της γρίπης των πτηνών, στα φαρμακεία σχηματίζονται ουρές από πολίτες που αναζητούν το "μαγικό" εμβόλιο. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά τη "λεηλασία" των φαρμακείων και την απόφαση του υπουργού Υγείας στο εξής να χορηγούνται εμβόλια μόνο με ιατρική συνταγή, πολλοί ψάχνουν να αγοράσουν εμβόλια στο Διαδίκτυο, δίνοντας ακόμη και 150 ευρώ".

    Το ΒΗΜΑ γράφει ότι "η γρίπη των πτηνών χαρακτηρίστηκε χθες από την Ευρωπαϊκή Ένωση "παγκόσμια απειλή" που για να αντιμετωπισθεί χρειάζεται "διεθνής συντονισμένη δράση". Ο αρμόδιος επίτροπος της Υγείας κ. Μ. Κυπριανού παραδέχθηκε ότι τα κράτη-μέλη δεν έχουν φθάσει ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, αφού διαπιστώνεται έλλειψη επαρκών αποθεμάτων αντιιικών εμβολίων. Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας συνιστά σε κάθε χώρα να αποκτήσει αποθέματα για την κάλυψη του 25% του πληθυσμού της. Στην Ελλάδα, ο υπουργός Υγείας κ. Ν. Κακλαμάνης εμφανίστηκε καθησυχαστικός αλλά ανακοίνωσε παραγγελίες 235.000 εμβολίων και χαπιών Tamiflu που επαρκούν για τη θεραπεία 220.000 ασθενών. Αντιθέτως ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ευ. Μπασιάκος προκάλεσε σύγχυση με το δείγμα της γαλοπούλας από τις Οινούσσες που εστάλη για ταυτοποίηση. Την πρακτική του υπουργείου καυτηρίασαν ειδικοί επιστήμονες και την αποκάλεσαν "κτηνιατρικό παράδοξο πέρα από κάθε λογική".

    Η ΑΥΓΗ σημειώνει ότι "σύγχυση αντί υπεύθυνης και ακριβούς ενημέρωσης είχε να προσφέρει χθες στους Έλληνες πολίτες ο υπουργός Γεωργίας. Ο Ε. Μπασιάκος δεν ήταν σε θέση να ενημερώσει που βρίσκεται το ύποπτο για γρίπη των πουλερικών δείγμα από τις Οινούσσες, αν εξετάζεται εκ νέου από το εργαστήριο της Θεσσαλονίκης, όπως είχε ανακοινώσει προχθές Δευτέρα. Στο εργαστήριο της Θεσσαλονίκης στάλθηκαν πάντως άλλα νέα δείγματα που λήφθηκαν τη Δευτέρα το απόγευμα και σήμερα αναμένονται οι πρώτες απαντήσεις".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ εκτιμά ότι "απίθανο να εμφανιστεί σε άνθρωπο κρούσμα γρίπης των πουλερικών στη χώρα μας, τουλάχιστον ως την άνοιξη, εκτιμά ο υπουργός Υγείας, ο οποίος καθησυχάζει τους πολίτες. Λίστες αναμονής στα φαρμακεία για τα εμβόλια. Ακίνδυνα τα αποδημητικά πουλιά, λένε οι κυνηγοί. Τι αναφέρει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για το ενδεχόμενο πανδημίας".

    Το ΕΘΝΟΣ προσθέτει ότι "σχέδια αντιμετώπισης πανδημίας γρίπης μόνον επί χάρτου έχει το υπουργείο Υγείας. Το "ύποπτο" κρούσμα στις Οινούσσες αιφνιδίασε πλήρως και σε όλα τα επίπεδα ολόκληρο τον μηχανισμό αντιμετώπισης ενός τέτοιου ενδεχομένου".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει ότι "μεγάλη σύγχυση έχει προκληθεί στο θέμα της γρίπης των πτηνών με τις αλληλοσυγκρουόμενες και ασαφείς δηλώσεις Μπασιάκου, ο οποίος χθες ανακοίνωσε ότι τα νέα δείγματα από τη φάρμα στις Οινούσσες βρέθηκαν αρνητικά. Σε ομηρία μένει η χώρα, περιμένοντας επτά ημέρες για ταυτοποίηση της άρρωστης γαλοπούλας από ινστιτούτα Λονδίνου-Θεσσαλονίκης. Με την υποψία πλέον του ιού, έμειναν απούλητα τα κοτόπουλα στα ράφια (70% αναφέρεται η μείωση των πωλήσεων)".

    Τα ΝΕΑ ισχυρίζονται ότι "στην... ουρά για προμήθεια νέων αντιγριπικών εμβολίων μπήκε η χώρα μας, ενώ στα φαρμακεία καταρτίζονται λίστες αναμονής. Με δηλώσεις του, ο υπουργός Γεωργίας προκάλεσε σύγχυση για τα δείγματα της ύποπτης γαλοπούλας".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υπογραμμίζει ότι "πανικός επικρατεί σε όλη την Ευρώπη και γενικά σ' όλον τον κόσμο. Αιτία ο ιός των πουλερικών που είναι εισιτήριο για τον άλλο κόσμο".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ τονίζει ότι "σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός για την αντιμετώπιση κρούσματος του θανατηφόρου ιού της γρίπης των πτηνών στην Ελλάδα".

    Η Espresso αναφέρει ότι "μπορεί η γρίπη των πουλερικών να μη μεταδίδεται προς το παρόν από άνθρωπο σε άνθρωπο, αλλά μεταδίδεται από τα πουλερικά στους χοίρους, όπως επισημαίνουν οι γιατροί. Πάντως όλοι απευχόμαστε να μη χρειασθεί να μιλήσουμε για... γρίπη των χοίρων".

    Σύμφωνα με τη ΝΙΚΗ "σύγχυση και αναπάντητα ερωτηματικά προκάλεσαν οι αλλεπάλληλες αντικρουόμενες δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελου Μπασιάκου όσον αφορά την... τύχη του πρώτου δείγματος γαλοπούλας στις Οινούσσες της Χίου, στην οποία φαίνεται ότι ανιχνεύτηκαν αντισώματα του ιού της γρίπης των πτηνών Η5. Το μόνο βέβαιο (;) φαίνεται να είναι ότι σε επτά μέρες θα ξέρουμε αν πράγματι υπάρχει ο ιός της γρίπης στις γαλοπούλες των Οινουσσών, καθώς κάποιο δείγμα εστάλη στα εργαστήρια στο Λονδίνο".

    [04] Παιδική πορνογραφία

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) υποστηρίζει ότι "άτομα υπεράνω κάθε υποψίας, καθηγητές Πανεπιστημίου, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, ακόμα και τρεις μαθητές Λυκείου απάρτιζαν το σκληρότερο και μεγαλύτερο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας που εξαρθρώθηκε ποτέ στη χώρα μας! Οι αστυνομικοί για περισσότερους από έξι μήνες ακολουθούσαν τα ίχνη του κυκλώματος που ήταν τόσο σκληρό, που δεν δίσταζε να διακινεί φωτογραφίες που απεικόνιζαν παιδάκια 4 χρόνων να βιάζονται ή να συνευρίσκονται με ζώα...".

    Σύμφωνα με την TRAFFIC NEWS "σοβαρή υπόθεση διακίνησης υλικού σκληρής παιδικής πορνογραφίας μέσω του Ιντερνετ εξιχνιάστηκε από το Τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Πάνω από 20 άτομα κατηγορούνται για συμμετοχή στο πλέον ειδεχθές έγκλημα που σόκαρε το Πανελλήνιο".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ προσθέτει ότι "χρυσές μπίζνες μέσω Ιντερνετ έκαναν αδίστακτοί και διεστραμμένοι εγκέφαλοι με "εμπόριο" παιδικής πορνογραφίας. Το κύκλωμα μπορεί να εξαρθρώθηκε όμως η κοινωνία έχει "παγώσει", αφού αυτό δεν ήταν το πρώτο κρούσμα. Τα ανήλικα παιδιά πλέον φαίνεται ότι αποτελούν "χρυσωρυχείο" για επιτήδειους που βρίσκουν "πελατεία" για το "διαστροφικό εμπόρευμά τους" στο Διαδίκτυο".

    [05] Παραβάσεις

    H CITY PRESS γράφει "καταγράφεται μεγάλη μείωση εσόδων από ΦΠΑ, ιδιαίτερα τον "τουριστικό' Αύγουστο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το κοσμοπολίτικο νησί των Σπετσών, όπου τα έσοδα από τον ΦΠΑ μειώθηκαν κατά 75% σε σχέση με τον Αύγουστο του 2004. Η κατάρρευση του διοικητικού, εισπρακτικού μηχανισμού προβληματίζει την κυβέρνηση, γιατί οδηγεί πιθανότατα σε νέα μέτρα. Ο θρίαμβος της καθημερινής διαφθοράς φθείρει την εξουσία και μεγαλώνει τα προβλήματα".

    [06] Δίκτυα παρακολούθησης

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ υποστηρίζει ότι "η χαφιεδομηχανή που ονομάζεται "Ευρωπαϊκή Ένωση" , η υπερεθνική αστυνομία της, η Γιουροπόλ (Europol), οι ΗΠΑ και οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, εδώ και χρόνια έστησαν και λειτουργούν ένα δίκτυο παρακολούθησης Ευρωπαίων και Αμερικανών. Καταγράφουν τα πολιτικά τους "πιστεύω", την κατάσταση της υγείας τους, ακόμα και τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις".

    [07] Ν. Γκαργκάνας

    Σύμφωνα με την ΑΝΩ ΚΑΤΩ "αύξηση 23,2% έκανε στον εαυτό του ο διοικητής της τραπέζης Ελλάδος Νίκος Γκαργκάνας, όπως αποδεικνύεται από επίσημα έγγραφα του ελληνικού κοινοβουλίου και από τις επίσημες μισθολογικές καταστάσεις της Τραπέζης Ελλάδος. Ο κ. Γκαργκάνας τα τελευταία 2,5 χρόνια "εκτόξευσε" το μισθό του από τις 17.490 ευρώ στις 21.625 ευρώ".

    [08] Σεισμοί

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι "τη στιγμή που όλη η Ελλάδα ανέμενε με αγωνία τα πορίσματα του ελέγχου των δειγμάτων για την γρίπη των πουλερικών, αλλεπάλληλες ισχυρές σεισμικές δονήσεις σε διαφορετικές περιοχές της χώρας δημιούργησαν μεγάλη ανησυχία - με δεδομένη μάλιστα την επιφυλακτικότητα των σεισμολόγων να αποφανθούν για τη συνέχεια του φαινομένου..."

    [09] Προσλήψεις

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) υποστηρίζει ότι "νέες θέσεις εργασίας που ανέρχονται στις 2.486 προκηρύχθηκαν και αυτή την εβδομάδα υπό την επίβλεψη του ΑΣΕΠ (ή και εκτός ΑΣΕΠ) και του ΟΑΕΔ. Οι νέες προκηρύξεις αφορούν θέσεις στη ΔΕΗ, στο Ελεγκτικό Συνέδριο, στο Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας , στο ΕΚΑΒ και στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο".

    [10] Παιδεία

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι "ακόμη πιο αδιάβλητη γίνεται η διαδικασία των προαγωγών στην εκπαιδευτική ιεραρχία. Όπως θα ανακοινωθεί από το υπουργείο Παιδείας, τόσο στην Πρωτοβάθμια όσο και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση , τα στελέχη θα επιλέγονται κατόπιν εξετάσεων".

    [11] Ακίνητα

    Η ΧΩΡΑ υποστηρίζει ότι "προς αναβολή η εφαρμογή του νέου φόρου στα ακίνητα. Από μηδενική βάση εξετάζεται ο χρόνος καθορισμού των νέων αντικειμενικών αξιών. Πιθανή θεωρείται και η παράταση επιβολής ΦΠΑ στα νεόδμητα ακίνητα κατά έναν τουλάχιστον χρόνο".

    [12] Αναστάσης Παπαληγούρας

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει ότι "αυστηρή προειδοποίηση απηύθυνε χθες ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αναστάσης Παπαληγούρας προς τους δικαστικούς λειτουργούς και απατεώνες να "σταματήσουν τις επαφές με υπόδικους". Μάλιστα την ίδια "σύσταση" έκανε και στον πολιτικό κόσμο της χώρας, λέγοντας "Το ίδιο ισχύει και για τα πολιτικά πρόσωπα...".

    [13] Κυβέρνηση - Αγκελα Μέρκελ

    Η ΕΣΤΙΑ υποστηρίζει ότι "στην χώρα μας εξελέγη προς 19 μηνών η Νέα Δημοκρατία που επαγγέλλεται την φιλελεύθερη πολιτική. Η εντολή που έλαβε από τον ελληνικό λαό ήταν ξεκάθαρη, με ποσοστό 45,4% έναν 40,6% του ΠΑΣΟΚ. Και εξασφάλισε άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Όμως μέχρι σήμερα, η πολιτική της κάθε άλλο παρά ξεκάθαρη είναι. Χαρακτηρίζεται από ατολμία και ταλαντεύσεις, όπως εκείνες που επέδειξε η κ. Μέρκελ προεκλογικώς. Η κ. Μέρκελ αντίθετα έλαβε στις εκλογές μόλις 35,2% έναντι 34,3% των Σοσιαλδημοκρατών. Και με τους επιτυχείς μετεκλογικούς χειρισμούς θα συγκροτήση κυβέρνηση εξασφαλίζοντας όλα τα εχέγγυα για την τήρηση των βασικών στοιχείων του προγράμματός της. Ενώ η Κυβέρνησις της Νέας Δημοκρατίας παρά την καθαρή νίκη της στις εκλογές του 2004, δεν έχει ακόμη κατορθώσει να εξασφαλίση τα εχέγγυα για την πλήρη εφαρμογή του προγράμματός της. Υποχωρεί διαρκώς προ των αντιδράσεων".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 19 October 2005 - 16:41:34 UTC