Visit the Philhellenic Perspective Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 05-02-23

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 23/2/2005
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Εκκλησία της Ελλάδος
  • [04] Χρηματιστηριακή αγορά
  • [05] Υγεία
  • [06] Επιδόματα πολυτέκνων
  • [07] Στημένοι αγώνες στο ποδόσφαιρο
  • [08] Οικονομία
  • [09] Νόμος για το βασικό μέτοχο
  • [10] Κυπριακό
  • [11] Ο Καραμανλής στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ
  • [12] Αυξήσεις στις συντάξεις
  • [13] Προσλήψεις χωρίς διαγωνισμό
  • [14] ΟΑΕΔ: Προγράμματα για ανέργους
  • [15] Ευρωσύνταγμα
  • [16] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [17] Ανεργία

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 23/2/2005

    Η Σύνοδος του ΝΑΤΟ, η κρίση στους κόλπους της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο νόμος για το βασικό μέτοχο, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 2.741 προσλήψεις στο Δημόσιο χωρίς διαγωνισμό. Σε έντεκα υπουργεία και στη Γ.Γ. Ενημέρωσης.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Τα νέα επιδόματα για τους πολύτεκνους. Τα δικαιούνται 160.000 οικογένειες. Ποιες αυξήσεις δίδονται.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: 14 δικαστές στο γραφείο Χριστόδουλου. Συνοδεία Γιοσάκη στις αρχές του 2004.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Οι νέες συντάξεις ΤΕΒΕ, ΤΣΑ, ΤΑΕ. 4% η αύξηση -8% οι εισφορές.

    Η ΑΥΓΗ: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Χριστόδουλο. Μετά τις αποκαλύψεις για τη «Χρυσοπηγή».

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Οι καυτοί φάκελοι του Βαβύλη φθάνουν στα χέρια της Δικαιοσύνης. Οι βρώμικες δουλειές του αρχιπράκτορα με τους στρατηγούς της ΕΛ.ΑΣ. και το επιτελείο δύο πρώην υπουργών Δημόσιας Τάξης.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: «Ελάτε ξανά σε 15 ημέρες...». «Χαμηλόβαθμος υπάλληλος» απορρίπτει τις εξηγήσεις τριών ελλήνων υπουργών περί του «βασικού μετόχου».

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: 13.187 θέσεις σε Δημόσιο, δήμους, ταμεία. Τα νέα προγράμματα STAGE που προκηρύσσονται άμεσα μέσω ΟΑΕΔ.

    ΕΘΝΟΣ: Οι λίστες της ντροπής για εξετάσεις στα νοσοκομεία. Ασθενείς περιμένουν μέχρι και 240 ημέρες για ένα ραντεβού.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει διαφορετική άποψη και ο μέτοχος τώρα είναι αντιμέτωπος.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Στροφή της Αγγλίας στο Κυπριακό. Η έκθεση της Βουλής των Κοινοτήτων φέρνει τα πάνω - κάτω στην πολιτική του φόρεϊν όφις.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Βεβαίωση αρτιότητας στο «βασικό μέτοχο». Ευρωπαϊκή Ένωση: Δεν τίθεται θέμα κυρώσεων ή αναστολής χρηματοδοτήσεων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «Αγία Τριάς». Δικαστής αποκαλύπτει ψεύδος Χριστόδουλου για Γιοσάκη.

    ΕΣΤΙΑ: Σήμα κινδύνου για την οικονομία. Εισαγωγές σχεδόν τετραπλάσιες των εξαγωγών.

    ESPRESSO: Τούρκος καθηγητής προβλέπει σεισμό 6 R σε Λέσβο και Ρόδο.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Μέτρα ελέγχου και ανάπτυξης με δύο νόμους για Σοφοκλέους. Ποινικοιποιείται η χειραγώγηση.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Σε αναζήτηση ελληνικού ρόλου στα Βαλκάνια. Ο Κώστας Καραμανλής στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Μπλόκο - σοκ στα λεφτά από Βρυξέλλες. Τρεις υπουργοί στον κοινοτικό υπάλληλο και... δεν τον έπεισαν! Τελεσίγραφο για τον βασικό μέτοχο.

    Η ΝΙΚΗ: Βασικώς απαράδεκτος. «Ευρωχαστούκι» για το νόμο περί διαπλοκής.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Διπλό λαϊκό «όχι» σε «ευρωσύνταγμα» και Ευρωπαϊκή Ένωση.

    TRAFFIC NEWS: Σε υπηρεσία ανήκει το τηλέφωνο της γιάφκας του Βαβύλη.

    Η ΧΩΡΑ: Οι μυστικές υπηρεσίες και το παρακράτος στην Εκκλησία. Αποκαλυπτικές καταθέσεις στην υπηρεσία του Οργανωμένου Εγκλήματος και τη Δικαιοσύνη.

    City Press: Αλλού τα «δώρα», αλλού η λιτότητα.

    Μetro: Φάουλ στα στοιχήματα. Θύελλα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για τους στημένους αγώνες.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ευρω-παράγκα στη Θεσσαλονίκη! Ποδόσφαιρο: Έρευνες της Ιντερπόλ για στημένους αγώνες.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Αντιδρά η Ευρώπη στον κ. Μπους, ενώ στέλνουμε κι εμείς «εκπαιδευτές» στο Ιράκ.

    [03] Εκκλησία της Ελλάδος

    Η Espresso αναφέρει ότι "ο Γιοσάκης μου έκλεισε ραντεβού με τον Χριστόδουλο και μάλιστα ήταν παρών". Αυτό φέρεται να κατέθεσε εφέτης δικαστής στην ηγεσία του Αρείου Πάγου, διαψεύδοντας ουσιαστικά τα όσα ισχυρίζεται μέχρι τώρα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος, ότι δηλαδή δεν γνωρίζει τον Ιάκωβο Γιοσάκη".

    Η Traffic News υποστηρίζει ότι "η αδελφότητα της Χρυσοπηγής πλήρωνε το ενοίκιο και τα κινητά τηλέφωνα της ομάδας Απόστολου Βαβύλη, ενώ ραντεβού ανάμεσα σε δικαστικούς και τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο έκλεινε ο αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Γιοσάκης".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει ότι "έναν ολόκληρο μηχανισμό εκβιασμών έχει αναπτύξει πλήρως τις τελευταίες ημέρες ο Απόστολος Βαβύλης, με στόχο όλα τα πρόσωπα με τα οποία έχει συνεργαστεί τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια και που προέρχονται από πολλούς και ποικίλους χώρους. Οι πληροφορίες που έχει στην διάθεσή της η "Α" αναφέρουν ότι με αυτό τον τρόπο ο Βαβύλης προσπαθεί να προετοιμάσει μία "ομπρέλα προστασίας".

    Η ΧΩΡΑ εκτιμά ότι "χορηγός του Βαβύλη και του Τριανταφυλλάκη η Χρυσοπηγή. Το σταθερό τηλέφωνο του καταζητούμενου ανήκε σε κάποια υπηρεσία. Χθες ανώτερος δικαστικός κατέθεσε στον Αρειο Πάγο ότι συναντήθηκε δύο φορές με τον κ. Χριστόδουλο σε ραντεβού που έκλεισε ο προφυλακισμένος Γιοσάκης".

    Η ΑΥΓΗ προσθέτει ότι "στο επίκεντρο αποκαλύψεων για τη διαπλοκή παραδικαστικών με παραεκκλησιαστικά κυκλώματα βρίσκεται ο ίδιος ο αρχιεπίσκοπος, ο οποίος δεν μπορεί να εγγυηθεί στοιχειώδη "αυτοκάθαρση" της Εκκλησίας. Ανώτερος δικαστικός κατέθεσε στον Αρειο Πάγο ότι προ εξαμήνου, με τη μεσολάβηση του υπόδικου σήμερα Γιοσάκη και με την παρουσία του, συναντήθηκε με τον αρχιεπίσκοπο".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ επισημαίνει ότι "ιδιαίτερες επαφές με τη μεσολάβηση του Αρχιμανδρίτη Γιοσάκη είχε ο Αρχιεπίσκοπος με δικαστικούς λειτουργούς και μάλιστα παραμονές των εκλογών για την ανάδειξη των νέων διοικήσεων τους. "Ο Γιοσάκης με πήγε δύο φορές στον Αρχιεπίσκοπο" καταθέτει δικαστικός".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ισχυρίζεται ότι "τον Χριστόδουλο ακουμπά η κρίση. Η κατάθεση δικαστή, ότι συναντήθηκε μαζί του παρουσία του Γιοσάκη, τον διαψεύδει ότι δεν γνώριζε τον πολυπράγμονα αρχιμανδρίτη. Πυρά από τους Καλαβρύτων και Πειραιώς. Στη φυλακή και ο Κύριλλος για την αρχαιοκαπηλία στα Κύθηρα. Η ΕΥΠ δεν έχει στοιχεία για τον Βαβύλη, το τρίτο μέλος της "αγίας τριάδας".

    [04] Χρηματιστηριακή αγορά

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει ότι "σειρά παρεμβάσεων, που θα αλλάξουν δραστικά το τοπίο της χρηματιστηριακής αγοράς, σχεδιάζει η κυβέρνηση. Την ερχόμενη εβδομάδα, αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο που αφορά στη χειραγώγηση της αγοράς, με το οποίο προβλέπεται η εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας με κοινοτική οδηγία αλλά και η ποινικοποίηση της χειραγώγησης. Σε άλλο νομοσχέδιο, που θα κατατεθεί τους ερχόμενους μήνες, προβλέπεται η αναδιοργάνωση της χρηματιστηριακής αγοράς με τη καθιέρωση μιας "μεγάλης" (κύριας) αγοράς, η οποία θα περιλαμβάνει σχετικά λίγες μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης και την ένταξη των υπολοίπων σε μια δεύτερη".

    [05] Υγεία

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι "πλέον ανθεκτική και από την ...ιστορική κατσαρίδα του κ. Γιαννόπουλου, εμφανίζεται η "μίζερη καθημερινότητα". Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του κ. Κακλαμάνη , η καλυτέρευση των υπηρεσιών υγείας αποδεικνύεται χαμένο στοίχημα. Στο δεύτερο μεγαλύτερο ογκολογικό νοσοκομείο της χώρας το "Μεταξά" απαιτούνται έως και 8 μήνες αναμονής για θεραπευτική παρέμβαση".

    [06] Επιδόματα πολυτέκνων

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) γράφει ότι "αυξάνονται κατά 3,1% αναδρομικά από 1-1-2005 τα πολυτεκνικά επιδόματα που χορηγεί ο ΟΓΑ σε περίπου 160.000 δικαιούχους του".

    [07] Στημένοι αγώνες στο ποδόσφαιρο

    Η METRO αναφέρει ότι "νέο πλήγμα στην αξιοπιστία γενικά του ευρωπαϊκού αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου αποτελούν οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για στημένους αγώνες με τις εξελίξεις να παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας εν μέσω της διεξαγωγής των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων της UEFA καθώς -όπως προκύπτει από τις έρευνες - την τελευταία διετία είχε προκαθοριστεί το αποτέλεσμα σε περισσότερους από 70 αγώνες, επίσημους και φιλικούς, σε όλη την Ευρώπη".

    [08] Οικονομία

    H CITY PRESS γράφει ότι "μεγάλες ανισότητες χαρακτηρίζουν την οικονομική και ασφαλιστική πολιτική της κυβέρνησης. Εντολή για αύξηση των φορολογικών εσόδων, με ταυτόχρονες προκλητικές φορολογικές απαλλαγές για την Εκκλησία της Ελλάδος. Δεν φορολογούνται οι δωρεές επιχειρηματιών στην Εκκλησία, καταργείται και ο μικρός συντελεστής φορολογίας των εσόδων από την ενοικίαση ακινήτων που ανήκουν στην Εκκλησία, άδεια στις Μητροπόλεις για επιχειρηματικές δραστηριότητες χωρίς σύσταση νομικού προσώπου".

    [09] Νόμος για το βασικό μέτοχο

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει ότι "το συζητηθέν θέμα δεν ήταν αν το Κοινοτικό Δίκαιο υπερισχύει του Ελληνικού Συντάγματος, αλλά κατά πόσον ο ψηφισθείς νόμος περί βασικού μετόχου προσκρούει ή όχι στο ευρωπαϊκό δίκαιο. Και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι διευκρινήσεις που παρέσχον τα τρία κυβερνητικά στελέχη ήταν απολύτως πειστικές περί του ότι δεν υπάρχει καμμία τέτοια σύγκρουσις".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ " δεν πέρασε "αβρόχοις ποσί" ο νόμος για τον βασικό μέτοχο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο Διευθυντής της Επιτροπής Εσωτερικής Αγοράς Αλεξάντερ Σάουμπ δεν πείσθηκε από τις εξηγήσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης ότι δεν αντίκειται στο Κοινοτικό δίκαιο".

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει ότι "στην τροποποίηση του νόμου για τον "βασικό μέτοχο" πολύ πιο σύντομα απ΄ό,τι υπολόγιζε, αναμένεται να υποχρεωθεί η κυβέρνηση Καραμανλή από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκειμένου να αποφύγει η χώρα μας τον στιγματισμό ότι θέτει κωλύματα για την επιχειρηματικότητα την ανταγωνιστικότητα και την αρχή της αναλογικότητας".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει ότι "άθικτος πέρασε από τις Βρυξέλλες ο νόμος για το "βασικό μέτοχο". Το κεντρικό συμπέρασμα της χθεσινής συνάντησης των υπουργών Επικρατείας Θ. Ρουσόπουλου, Εσωτερικών Π. Παυλόπουλου και του υφυπουργού Οικονομίας Χ. Φώλια με την αρμόδια διεύθυνση της Κομισιόν είναι ότι δεν υπάρχει θέμα κυρώσεων ή αναστολής χρηματοδότησης έργων, παρά τις επίμονες φήμες που κυκλοφόρησαν".

    ΤΑ ΝΕΑ εκτιμούν ότι "σοκ προκαλεί η απειλή να παγώσουν όλες οι κοινοτικές χρηματοδοτήσεις προς την Ελλάδα εάν δεν αλλάξει ο νόμος για τον βασικό μέτοχο, όπως προειδοποίησε χθες τρεις υπουργούς της κυβέρνησης ο γενικός διευθυντής της Κομισιόν κ. Σάουμπ".

    ΤΟ ΒΗΜΑ προσθέτει ότι "να επανέλθουν σε 15 ημέρες με γραπτές εξηγήσεις σχετικά με τον νόμο περί "βασικού μετόχου" ζήτησε ο "χαμηλόμισθος υπάλληλος (όπως τον είχε χαρακτηρίσει προ καιρού η κυβέρνηση) κ. Αλεξάντερ Σάουμπ από τους τρεις έλληνες υπουργούς οι οποίοι τον επισκέφθηκαν χθες στο γραφείο του στις Βρυξέλλες προκειμένου να εξηγήσουν τη λογικού του νόμου".

    [10] Κυπριακό

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ τονίζει ότι "θέτουν επί τάπητος θέμα άμεσης απόσυρσης του Αττίλα, αποχώρηση περισσότερων εποίκων, ευνοϊκότερες ρυθμίσεις για τις περιουσίες των Ελληνοκυπρίων και ουσιαστικές χειρονομίες από την Άγκυρα. Εξακολουθούν βέβαια να φλερτάρουν με την ιδέα του απευθείας εμπορίου με τα Κατεχόμενα, ωστόσο, ζητούν μετ΄επιτάσεως να μην χαθεί νέα ευκαιρία για την επίλυση του Κυπριακού".

    [11] Ο Καραμανλής στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

    Ο ΛΟΓΟΣ επισημαίνει ότι "στο ρόλο που μπορεί να παίξει η Ελλάδα στα Βαλκάνια και στις σχέσεις της χώρας μας με τους ομολόγους της, επικεντρώθηκε το ελληνικό ενδιαφέρον στη σύνοδο του ΝΑΤΟ. Όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός στόχος είναι να υπάρξει βελτίωση της συνεργασίας και κλίμα σταθερότητας στην περιοχή".

    [12] Αυξήσεις στις συντάξεις

    Σύμφωνα με την ΑΠΟΦΑΣΗ "αυξήσεις της τάξης του 4% θα λάβουν οι χαμηλοσυνταξιούχοι του ΤΕΒΕ, του ΤΣΑ και του ΤΑΕ για το 2005, ενώ οι εισφορές θα αυξηθούν κατά 8%. Στο πλαίσιο αυτό, η κατώτατη σύνταξη γήρατος ου ΤΕΒΕ από τα 343,20 σήμερα θα ανέλθει στα 356,72, του ΤΑΕ από τα 398,32 στα 413,92 και τα ΤΣΑ από τα 343 στα 356,72".

    [13] Προσλήψεις χωρίς διαγωνισμό

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει ότι "την πρόσληψη χωρίς διαγωνισμό και ανανέωση συμβάσεων 2.477 υπαλλήλων ενέκρινε η Τριμελής Διυπουργική Επιτροπή σε 11 Υπουργεία και στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας".

    [14] ΟΑΕΔ: Προγράμματα για ανέργους

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει ότι "προγράμματα για συνολικά 13.187 ανέργους αναμένεται να προκηρύξει ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) στις αρχές Μαρτίου. Οι θέσεις αυτές αφορούν προγράμματα 'stage' για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εποπτευόμενους φορείς του υπουργείου Υγείας, του ΥΠΕΧΩΔΕ και των φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης".

    [15] Ευρωσύνταγμα

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφέρει ότι "οι υποστηρικτές του 'ευρωσυντάγματος', ανάμεσά τους η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, δε λένε την αλήθεια στους λαούς. Κρύβουν τον πραγματικό του χαρακτήρα και σκοπό και επιχειρούν να παραπλανήσουν και να παγιδεύσουν. Με το 'ευρωσύνταγμα' η ΕΕ δεν εξελίσσεται προς όφελος των λαών. Το 'ευρωσύνταγμα' μετατρέπει την ΕΕ σε μια ακόμα πιο αντιδραστική ένωση, θωρακίζει περισσότερο τη δικτατορία του κεφαλαίου".

    [16] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: " Αντιστέκεται η ανεργία. Οριακή μείωση στο 10,1% το γ΄τρίμηνο 2004 ανακοινώνει σήμερα η ΕΣΥΕ".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: " Διπλό ράπισμα της ΕΕ για τον "βασικό μέτοχο". Τελεσίγραφο 15 ημερών για αλλαγές και νέα προειδοποίηση Μακ Γκρίβι".

    ΚΕΡΔΟΣ: " Πώς βλέπω τις εξαγορές και τις συγχωνεύσεις". Δηλώσεις στο "Κ" του προέδρου της Εθνικής , Τ. Αράπογλου".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "8 βήματα για εφαρμογή του αναπτυξιακού νόμου. Εκστρατεία ενημέρωσης επενδυτών ξεκινά η κυβέρνηση".

    [17] Ανεργία

    Η ΕΞΠΡΕΣ υποστηρίζει ότι "οριακή μείωση σημείωσε η ανεργία το γ΄τρίμηνο του 2004, εξέλιξη η οποία καθιστά κρίσιμο το δ΄τρίμηνο, στο οποίο υπήρξε μεγαλύτερη "πίεση" στην απασχόληση λόγω της πραγματοποίησης των Ολυμπιακών Αγώνων. Από τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας για την πορεία της ανεργίας στη χώρα, τα οποία αναμένεται να δημοσιοποιηθούν σήμερα, προκύπτει οριακή υποχώρηση στο 10,1% το γ΄τρίμηνο από 10,2% το β΄τρίμηνο του 2004"
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 23 February 2005 - 17:32:09 UTC