Visit the Greek-American Folklore Society (GAFS) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-10-06

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 6/10/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Προσλήψεις
  • [04] Δηλώσεις Μητσοτάκη
  • [05] Υπόθεση Ανωμερίτη
  • [06] Προεδρολογία
  • [07] Χρηματιστήριο- Δίκη
  • [08] ΟΤΕ
  • [09] ΝΔ
  • [10] ΕΕ-Τουρκία
  • [11] "Μαύρο Χρήμα"
  • [12] Παιδεία
  • [13] Ελληνική εκκλησία-Βατικανό
  • [14] ΠΑΣΟΚ
  • [15] Κερί-Ελλάδα
  • [16] Ζέπελιν-Αντιδράσεις
  • [17] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 6/10/2004
  • [18] ΟΤΕ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 6/10/2004

    Οι αλλαγές που ανακοίνωσε χθες η υπουργός Παιδείας στο νομοσχέδιο για τις μετεγγραφές φοιτητών, η συγκρότηση των εξεταστικών επιτροπών, η πρόταση της διοίκησης του ΟΤΕ για εθελουσία έξοδο υπαλλήλων του Οργανισμού και η έμμεση απάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας σε δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Ποιοι φοιτητές έχουν φέτος δικαίωμα μετεγγραφής. Πρόσθετες κατηγορίες και αναβολή της ισχύος των ακαδημαϊκών κριτηρίων.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Δουλειά για 9.018 γυναίκες. Την πρόσληψή τους ανακοίνωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Μονιμότητα τέλος στον ΟΤΕ. Ο Βουρλούμης ζητεί αλλαγή στις εργασιακές σχέσεις.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Κοροϊδεύουν τη Δικαιοσύνη. Δεν προσήλθαν οι 16 από τους 17 κατηγορούμενους για το Χρηματιστήριο.

    Η ΑΥΓΗ: Εξωθούνται σε αποχώρηση 6.200 εργαζόμενοι στον ΟΤΕ! Ο πρόεδρος του Οργανισμού απηύθυνε προσωπική αποστολή.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Στην κα Τέτη πήγαν τα λεφτά που έδωσαν οι Αμερικανοί στο υπ. Ναυτιλίας για την αντιμετώπιση της μάστιγας των ναρκωτικών. Η γνωστή φιλενάδα της Μιμής έκανε πάλι την αρπαχτεί της.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Νέα δρακόντεια μέτρα για το "μαύρο χρήμα". Εγκύκλιος της Τράπεζας της Ελλάδος για τις καταθέσεις μετρητών.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Εθελουσία έξοδος σε ΟΤΕ και τράπεζες. Τι δίνουν οι διοικήσεις, τι ζητούν οι εργαζόμενοι.

    ΕΘΝΟΣ: Δίδυμος μπελάς για τον Καραμανλή. Χριστόδουλος: Βάζει τέλος στην περίοδο χάριτος με λίστα 10 διεκδικήσεων. Μητσοτάκης: Δεν υπονομεύουμε τον πρωθυπουργό. Η Ντόρα είναι Νο2 και περιμένει να έλθει η σειρά της.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Αν ζούσε ο Μακαριστός Σεραφείμ θα ρωτούσε χθες, στην Ιεραρχία, τον Αρχιεπίσκοπο για το ταξίδι του στη Ρώμη: "Είναι ο Πάπας εκκλησία ρε και πας να τον δεις;"

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Καταφεύγουν στη σύγκρουση. Το ΠΑΣΟΚ αναπροσαρμόζει την αντιπολιτευτική του τακτική με ορίζοντα τον Μάρτιο 2005.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Άνοιξαν παράθυρα για τις μετεγγραφές. Πανεπιστήμια: Τι άλλαξε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Στα στενά της ΕΕ η Τουρκία. Σκληροί όροι για έναρξη διαπραγματεύσεων εντός του 2005.

    ΕΣΤΙΑ: Τα 100 καλύτερα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια. Ο κατάλογος δεν περιλαμβάνει ούτε ένα ελληνικό!

    ESPRESSO: Ούρι Γκέλερ: Αποκαλύπτω τα μυστικά μου. Ο "μάγος" ανοίγει την καρδιά του στην "Espresso". 20 δισ. το χρόνο τα κέρδη του.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η πρόκληση της Παιδείας. Η κυβέρνηση προαναγγέλλει ευρεία μεταρρύθμιση από το δημοτικό έως το πανεπιστήμιο.

    Ο ΛΟΓΟΣ: 7 βελτιώσεις για τις μετεγγραφές. Προβλέπονται κοινωνικοί λόγοι και υγείας.

    ΤΑ ΝΕΑ: Άρπα-κόλλα οι μετεγγραφές. Νέο κομφούζιο με τους πολύτεκνους.

    Η ΝΙΚΗ: Γιατί δεν υπέγραψαν. Αλγεινές εντυπώσεις για Παπανδρέου, Σημίτη, Κακλαμάνη.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Κυβέρνηση: Θέλει επ' αόριστον τις χαφιεδο-κάμερες! Στο πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΚΚΕ αυτό το Σάββατο απαντάμε και σε αυτές τις αντιδημοκρατικές ενέργειες.

    TRAFFIC NEWS: Ζούγκλα έκανε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος την Κρήτη. Απειλές για βεντέτα πριν βγει στον αέρα η εκπομπή. Αποκαλύψεις και καταγγελίες για νέα υπόθεση χρηματισμού.

    Η ΧΩΡΑ: Η κόρη μου δικαιούται να γίνει πρωθυπουργός. Βαρυσήμαντη συνέντευξη Μητσοτάκη στο "Καλημέρα Ελλάδα" του Γ. Παπαδάκι.

    City Press: Κρατικές τράπεζες-ΔΕΚΟ: Μείωση κόστους με εθελουσία έξοδο.

    METRO: Άνισο το σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ. Αποκαλυπτική έρευνα της ΓΣΕΕ για τον τρόπο εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: ΟΤΕ: Κίνδυνος χρεοκοπίας! Επιστολή-βόμβα του προέδρου στους εργαζόμενους.

    [03] Προσλήψεις

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) γράφει ότι "ίσες ευκαιρίες στην απασχόληση μεταξύ ανδρών και γυναικών, αφού οι τελευταίες πλήττονται κατά κύριο λόγο από τη μάστιγα της ανεργίας, προωθεί η Γενική Γραμματεία Ισότητας, δημιουργώντας για τη διετία 2004-2006 9.108 θέσεις εργασίας. Τα κονδύλια για τη σύσταση των θέσεων έχουν ήδη εξασφαλισθεί από ο Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και τον κρατικό προϋπολογισμό".

    [04] Δηλώσεις Μητσοτάκη

    Η ΧΩΡΑ αναφέρει ότι " για μία ακόμη φορά ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ πυροδοτεί το πολιτικό κλίμα. Σε συνέντευξή του εξέφρασε την άποψη ότι η κόρη του μπορεί να γίνει αρχηγός και πρωθυπουργός, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι στηρίζει τον Κ. Σημίτη για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε επίσης για επικοινωνιακό έλλειμμα και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες το Μάρτιο".

    [05] Υπόθεση Ανωμερίτη

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ τονίζει ότι " στην εταιρία Leader International S.A. της Τέτης Γεωργαντοπούλου , πρώην Διευθύντριας Δημοσίων Σχέσεων, της Μιμής κατέληξαν τα χρήματα τα οποία είχε δώσει η Αμερικανική κυβέρνηση για τον εξοπλισμό της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματος".

    [06] Προεδρολογία

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) υποστηρίζει ότι "πρέπει οι προεδρολογούντες να το πάρουν απόφαση ότι η κυβέρνηση θα θέσει το θέμα στην ώρα του, για να μη συμβάλει σε αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Θα προχωρήσει σύμφωνα με το πνεύμα του Συντάγματος και τη λαϊκή επιταγή. Η πρόωρη προεδρολογία ούτε τον τόπο ωφελεί ούτε , πολύ περισσότερο, εκείνους που την προκαλούν και τη συντηρούν".

    [07] Χρηματιστήριο- Δίκη

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ γράφει ότι "οι 16 από τους 17 κατηγορούμενους για τις "φούσκες" του Χρηματιστηρίου δεν προσήλθαν χθες στη δίκη, το ίδιο και οι συνήγοροί τους. Αποτέλεσμα η αναβολή. Η στάση αυτή των κατηγορουμένων, που δεν αποκλείεται να έχει στόχο την παραγραφή των αδικημάτων, αλλά και γενικότερα η τακτική που ακολούθησαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα των ανακρίσεων κρίνεται ως εμπαιγμός προς τη Δικαιοσύνη".

    [08] ΟΤΕ

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ σημειώνει ότι "αλλαγές στο Γενικό Κανονισμό Προσωπικού του ΟΤΕ, που διασφαλίζει τη μονιμότητα των υπαλλήλων, προωθεί ο πρόεδρός του Π. Βουρλούμης. Ζητείται ευελιξία στις εργασιακές σχέσεις και η συναίνεση των συνδικαλιστών για την απομάκρυνση από τον ΟΤΕ 6.000 υπαλλήλων. Με τον τρόπο αυτό ο κ. Βουρλούμης πιστεύει ότι ο ΟΤΕ θα εξυγιανθεί καθώς ο οργανισμός παρουσιάζει πλέον ζημίες".

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ , "σε 6.200 εργαζόμενους του ΟΤΕ απηύθυνε ο πρόεδρος του Οργανισμού Π. Βουρλούμης επιστολή με την οποία τους εξαναγκάζει να αποχωρήσουν....εθελουσίως! Το σχέδιο αυτό , σε συνέχεια κινήσεων της κυβέρνησης Σημίτη, αποσκοπεί στη διευκόλυνση ώστε να μπει στον ΟΤΕ στρατηγικός εταίρος. Η κυβέρνηση επισήμως επικαλείται ότι ο ΟΤΕ είναι ανώνυμη εταιρία".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ προσθέτει ότι "ο Οργανισμός μελετά τη συνταξιοδότηση όσων έχουν συμπληρώσει 50 χρόνια ηλικίας και 25 υπηρεσίας με στόχο να αποχωρήσουν το 2005, 6.000 εργαζόμενοι και να προσληφθούν 2.000 νέοι με τα ανάλογα προσόντα".

    H CITY PRESS αναφέρει ότι "παρά τις οικονομικές, ασφαλιστικές δυσκολίες του εγχειρήματος, ανάλογες τάσεις εκδηλώνονται στις μεγάλες κρατικές τράπεζες, όπου οι επικεφαλής διαπιστώνουν την ανάγκη δραστικής μείωσης του μισθολογικού κόστους για να αντέξουν στον ανταγωνισμό που προκαλεί η απελευθέρωση της αγοράς".

    [09] ΝΔ

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι "δύο τάσεις επικρατούν στη ΝΔ για τις Εξεταστικές, ενώ σε "Βαβέλ" έχει μετατραπεί η Κ.Ο. Αντιπερισπασμό στο αρνητικό κλίμα για την κυβέρνηση, με συζήτηση για την Παιδεία στη Βουλή, επιχειρεί ο πρωθυπουργός".

    [10] ΕΕ-Τουρκία

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει ότι "στη μέγγενη της ΕΕ θέτει την Τουρκία η έκθεση της Κομισιόν. Αναγνωρίζει προόδους στον εκσυγχρονισμό της αλλά θέτει, μεταξύ των πολλών, ζήτημα Ενόπλων Δυνάμεων, μειονοτήτων και σχέσεις με τις "γειτονικές χώρες". Η Κομισιόν αναθέτει στη σύνοδο κορυφής τον ορισμό ημερομηνίας για έναρξη προενταξιακών αλλά θέτει και τη ρήτρα ότι οι συνομιλίες θα διακόπτονται ανά πάσαν στιγμή αν η Τουρκία δεν συμμορφώνεται προς τις υποδείξεις, καθώς και την ασφυκτική ρήτρα για τη διακίνηση προσώπων".

    [11] "Μαύρο Χρήμα"

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι "δρακόντεια μέτρα για το "μαύρο χρήμα" λαμβάνει η Τράπεζα της Ελλάδος. Με εγκύκλιό της , την οποία αποστέλλει σε όλες τις εμπορικές τράπεζες της χώρας, επιχειρεί να αποκλείσει κάθε περίπτωση νομιμοποίησης χρημάτων που αποκτήθηκαν από έκνομες δραστηριότητες. Η κεντρική τράπεζα ανησυχεί από την πιθανότητα πολλοί να εκμεταλλευθούν την υλοποίηση του νόμου για τον επαναπατρισμό των κεφαλαίων και να επιχειρήσουν να νομιμοποιήσουν χρήματα που προέρχονται από εγκληματικές πράξεις".

    [12] Παιδεία

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι "η Παιδεία θα αποτελέσει το πρώτο μεταρρυθμιστικό πεδίο της κυβέρνησης, όπως όλη η προετοιμασία του εθνικού διαλόγου καταδεικνύει. Έπειτα από τις δηλώσεις της υπουργού Παιδείας Μαριέττας Γιαννάκου για τη θλιβερή κατάσταση των πανεπιστημίων, ακολούθησαν πληροφορίες για μετάβαση σε δωδεκαετή υποχρεωτική εκπαίδευση, με συνεχείς ενδοσχολικές εξετάσεις και μεγάλη επένδυση στο δημοτικό σχολείο κατά τα πρότυπα της Φινλανδίας".

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι "επτά βελτιώσεις στο νομοσχέδιο για τις μετεγγραφές, το οποίο κατετέθη την περασμένη Παρασκευή στη Βουλή, ανακοίνωσε χθες η υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου, έπειτα από αντιδράσεις χιλιάδων γονέων. Το νομοσχέδιο προβλέπει μετεγγραφές για λόγους κοινωνικούς και υγείας".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι "μετά την κατάθεση του νομοσχεδίου και την κριτική που δέχθηκε για το δραστικό περιορισμό των μετεγγραφών, η υπουργός Παιδείας Μ. Γιαννάκου ανέκρουσε πρύμναν και ανακοίνωσε χθες αλλαγές. Ανοικτή θα μείνει φέτος η πόρτα στα χαμηλά εισοδήματα και δια παντός στους πάσχοντες από σοβαρά νοσήματα".

    Σύμφωνα με τα ΝΕΑ "κομφούζιο με τις πολύτεκνες οικογένειες προκάλεσε η ανακοίνωση των αλλαγών στις μετεγγραφές, που το ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε για "ανήκουστη προχειρότητα". Κατά το υπουργείο Παιδείας υπάρχει ηλικιακό όριο 18 ετών για μετεγγραφές, κατά τους πολύτεκνους δεν υπάρχει".

    Η Espresso σημειώνει ότι "ανέκρουσε πρύμναν στο θέμα των μετεγγραφών η υπουργός Παιδείας και αφήνει μετέωρα τα παιδιά που προέρχονται από πολύτεκνες οικογένειες".

    Η ΕΣΤΙΑ εκτιμά ότι "το γεγονός ότι στα 100 καλύτερα πανεπιστήμια της Ευρώπης δεν περιλαμβάνεται ούτε ένα ελληνικό, είναι αποκαρδιωτικό. Επιβεβαιώνει πλήρως τις ανησυχίες της υπουργού Παιδείας και επιτάσσει ριζικές τομές στην ανωτάτη παιδεία".

    Η METRO προσθέτει ότι "τις κοινωνικές ανισότητες διευρύνει το σημερινό σύστημα εισαγωγής των μαθητών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, σύμφωνα με έρευνα που διενεργήθηκε για λογαριασμό της ΓΣΕΕ στους βαθμολογητές καθηγητές των πανελληνίων εξετάσεων".

    [13] Ελληνική εκκλησία-Βατικανό

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ επισημαίνει ότι "θυελλώδης υπήρξε η συζήτηση κατά τη διάρκεια της συνεδρίας της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Κεντρικό θέμα ήταν η επικείμενη επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου κ. Χριστόδουλου στη Ρώμη, προς συνάντηση του Ποντίφικα. Ως γνωστόν, το ταξίδι αυτό, ο Αρχιεπίσκοπος το ετοίμαζε ερήμην της Ιεραρχίας και της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου. Πολλοί Ιεράρχες φίλα προσκείμενοι στον Αρχιεπίσκοπο, ανέλυσαν τους κινδύνους που ενέχει αυτό το ταξίδι και συνέστησαν στον κ. Χριστόδουλο να το αποφύγει "διπλωματικά".

    [14] ΠΑΣΟΚ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ισχυρίζεται ότι "το ΠΑΣΟΚ αναπροσαρμόζει την αντιπολιτευτική του τακτική με ορίζοντα το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών την άνοιξη του 2005. Και στο πλαίσιο αυτό αναμένεται όξυνση στην αντιπαράθεσή του με την κυβέρνηση καθώς στη Χαριλάου Τρικούπη έχουν επιλέξει τον χώρο της Οικονομίας ως προνομιακό "συγκρουσιακό χώρο" στην αντιπαράθεσή τους με την κυβέρνηση".

    Η ΝΙΚΗ υπογραμμίζει ότι "αλγεινές εντυπώσεις για Γιώργο Παπανδρέου, Κώστα Σημίτη και Απόστολο Κακλαμάνη έχει προκαλέσει στη βάση του ΠΑΣΟΚ η απόφαση των τριών κορυφαίων στελεχών, να μην υπογράψουν την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που κατέθεσαν 71 βουλευτές του Κινήματος, ζητώντας τη διερεύνηση όλων των υποθέσεων που αφορούν σε προμήθειες εξοπλισμών μέχρι σήμερα".

    [15] Κερί-Ελλάδα

    Η Traffic News τονίζει ότι "σε γραπτή δήλωσή του, με την οποία ζητάει την υποστήριξη της ομογένειας, ο Δημοκρατικός υποψήφιος Τζον Κέρι εκθειάζει τη "σταθεροποιητική παρουσία" της Ελλάδας στα Βαλκάνια, τη συνεχιζόμενη προσέγγιση με την Τουρκία, η οποία όπως σημειώνει έχει μειώσει την ένταση στο Αιγαίο και έχει ενδυναμώσει το ΝΑΤΟ, ενώ συγχαίρει την Ελλάδα για την επιτυχή και ασφαλή διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, τονίζοντας ότι οι "φετινοί Αγώνες αντιμετώπισαν τεράστιες προκλήσεις στον τομέα της ασφάλειας, στις οποίες η Ελλάδα αντεπεξήλθε με επιτυχία, προστατεύοντας αθλητές και θεατές".

    [16] Ζέπελιν-Αντιδράσεις

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει ότι "αντιδημοκρατική εκτροπή συνιστά η απόφαση της κυβέρνησης να διατηρήσει -παράνομα προς το παρόν, από την περασμένη Δευτέρα 4 Οκτώβρη- σε επ' αόριστον λειτουργία τις χαφιεδοκάμερες, ενισχύοντας το σύστημα παρακολούθησης των πολιτών και την αστυνομοκρατία".

    [17] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 6/10/2004

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: " Γνήσιες" αποκρατικοποιήσεις. Με στόχο να πειστούν και να προσέλθουν οι ξένοι επενδυτές".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: " Ο ΟΤΕ κινδυνεύει να οδηγηθεί σε χρεοκοπία. Δραματική προειδοποίηση Π. Βουρλούμη με επιστολή στους εργαζόμενους".

    ΚΕΡΔΟΣ: " Το σχέδιο της κυβέρνησης για τις αποκρατικοποιήσεις. Ρεαλισμός και άμεση απόδοση ο κυβερνητικός στόχος".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: " Χειμερινός πληθωρισμός με 2,9% το Σεπτέμβριο. Νέο ρεκόρ το πετρέλαιο χθες στα 51,24 δολάρια το βαρέλι".

    [18] ΟΤΕ

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ υποστηρίζει ότι "αν δεν ληφθούν μέτρα για αντιστραφεί η τάση, ο ΟΤΕ πολύ σύντομα, θα οδηγηθεί σε χρεοκοπία , επισημαίνει ο πρόεδρος του Οργανισμού, Π. Βουρλούμης".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 6 October 2004 - 20:29:38 UTC