Browse through our Collection of Internet Directories by Country Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-09-07

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 7/9/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Αγώνας εθνικής Ελλάδας - Αλβανίας - Επεισόδια
  • [04] ΔΕΘ - Πρωθυπουργός - Εξαγγελίες
  • [05] Ολοήμερα Δημοτικά σχολεία
  • [06] ΓΣΕΕ- Έκθεση για οικονομία
  • [07] Εκλογή προέδρου Δημοκρατίας
  • [08] Γιάννα Αγγελοπούλου
  • [09] Γυναίκες - Νέες θέσεις εργασίας
  • [10] Μέτρα για αγώνα εθνικών Ελλάδας - Τουρκίας
  • [11] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [12] Πρωθυπουργός-ΔΕΘ- Εξαγγελίες

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 7/9/2004

    Οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στη ΔΕΘ, τα σενάρια για την εκλογή προέδρου Δημοκρατίας, οι συνεχιζόμενες αντιδράσεις για τα επεισόδια μετά τον αγώνα των εθνικών ομάδων Ελλάδας και Αλβανίας είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Πακέτο ελαφρύνσεων μέσω ΔΕΘ για μισθωτούς, συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις. Ποια φορολογικά μέτρα- ανάσα θα εξαγγείλει ο πρωθυπουργός.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Έτοιμος για τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός. Έκλεισε ο κύκλος των επαφών με τους αρμόδιους υπουργούς.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ο ....χάρακας του αίσχους. Διαφήμιση - πρόκληση με σεξιστικό περιεχόμενο για τα παιδιά.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Επίθεση Καραμανλή με δώρα για όλους! Φουλ οι μηχανές της νέας διακυβέρνησης μετά την ομιλία στη Θεσσαλονίκη.

    Η ΑΥΓΗ: Αστυνομική ανοχή στη βία κατά Αλβανών. Για τις βιαιότητες του Σαββάτου, μετά την ήττα της εθνικής μας.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Αγοράζει το χρίσμα η Γιάννα. Πάει για δήμαρχος Αθήνας με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Έτσι μπορεί να ....λυθεί και το οικονομικό πρόβλημα στη Χαριλάου Τρικούπη.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Πληθωρισμό κερδών διαπιστώνει η ΓΣΕΕ. Η έκθεση των συνδικάτων για την κατάσταση της οικονομίας.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Δουλειά τώρα για 5.000 άνεργες γυναίκες. Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ και της Γενικής Γραμματείας Ισότητας.

    ΕΘΝΟΣ: 1.378 νέες θέσεις μονίμων στην Υγεία. Πίνακες με κατανομή ειδικοτήτων, τα προσόντα και οι προθεσμίες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Μετά τα γεγονότα του Σαββάτου στα Τίρανα και σε όλη την Ελλάδα μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών αύριο το βράδυ στον αγώνα με την Τουρκία. Προσοχή μη ρίξει άγκυρα η προβοκάτσια.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Σχέδιο Γιώργου εναντίον Σημίτη. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ επιδιώκει την πλήρη εξουδετέρωση του τέως πρωθυπουργού.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Πακέτο 12.566 νέων θέσεων στο Δημόσιο. Υπ. Παιδείας: Άμεση πρόσληψη 9.500 αναπληρωτών για να καλυφθούν τα κενά.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Οι βαθειές ρίζες του κακού. Ανατομία στα θλιβερά γεγονότα του νέου αλβανικού "έπους".

    ΕΣΤΙΑ: Συναίνεσις για Πρόεδρο; Η απειλή Παπανδρέου για πρόωρες εκλογές.

    ESPRESSO: Μπλόκο σε νταλίκα γεμάτη αναβολικά στα σύνορα. Το κράτησαν κρυφό και αποκαλύπτεται τώρα.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ιδιότυπο προνόμιο η φρούρηση. Το 90% των "διασημοτήτων" δεν έχει πραγματικό πρόβλημα ασφάλειας-Άμεση αντίδραση του πρωθυπουργού.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Περιορισμένες παροχές και φοροελαφρύνσεις ....στο "πακέτο Καραμανλή" εν όψει ΔΕΘ. Οι άξονες της οικονομικής πολιτικής.

    ΤΑ ΝΕΑ: Σε ...διακοπές στέλνουν τα Ολοήμερα. Λείπουν 7.500 εκπαιδευτικοί.

    Η ΝΙΚΗ: "Καίνε" τον Σημίτη. Προεδρολογίας το ανάγνωσμα από ΠΑΣΟΚ - ΝΔ. Τον πρότεινε πρόωρα ο Σκανδαλίδης. Σε εκλογές προσανατολίζεται ο Καραμανλής.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Επικίνδυνος παροξυσμός εθνικισμού και ρατσισμού. Με αφορμή ποδοσφαιρικό αγώνα.

    TRAFFIC NEWS: Η Άννα Βίσση πάει στο Χόλιγουντ. Η γνωστή τραγουδίστρια ανοίγει τα φτερά της στο χώρο της ηθοποΐας. Ο Νίκος Καρβέλας τα παρατάει όλα για να βρεθεί στο πλευρό της.

    Η ΧΩΡΑ: Που θα πάνε μισθοί, ΕΚΑΣ και συντάξεις. Πακέτο μέτρων θα εξαγγείλει ο Καραμανλής στη ΔΕΘ.

    City Press: Ήπια προσαρμογή σε σκληρή πραγματικότητα.

    Μetro: Έτοιμο το "πακέτο". Οριστικοποιήθηκαν οι εξαγγελίες Καραμανλή στη ΔΕΘ.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Καταστροφή. Ώρα 1πμ/ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: Η φωτιά απειλεί τον Νέο Μαρμαρά.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Εκτεθειμένη η Τουρκία σ΄όλο τον κόσμο. Με τον αποτρόπαιο βανδαλισμό των γκρίζων λύκων.

    [03] Αγώνας εθνικής Ελλάδας - Αλβανίας - Επεισόδια

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει ότι "η κυβέρνηση καταδικάζει τους εθνοχούλιγκανς, οι οποίοι σημείωσαν έκτροπα μετά τον αγώνα Αλβανίας - Ελλάδας και αποστασιοποιείται από όσους με δηλώσεις τους , τους υποστηρίζουν. Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος έλαβε σαφέστατες αποστάσεις από τις δηλώσεις του νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος επέκρινε την πολιτική των ανοικτών συνόρων απέναντι στους μετανάστες, λέγοντας ότι οι θιασώτες αυτής της πολιτικής κληροδότησαν στις επόμενες γενιές μια "ανοικτή πληγή".

    Σύμφωνα με τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ , "έξαρση του εθνικιστικού κλίματος και του ρατσισμού είχαμε το Σαββατοκύριακο που πέρασε με αφορμή τον ποδοσφαιρικό αγώνα των εθνικών ομάδων Αλβανίας - Ελλάδας στα Τίρανα που έληξε με 2-1 υπέρ της αλβανικής ομάδας".

    Η ΑΥΓΗ σημειώνει ότι "τη δημοκρατική Ελλάδα προσβάλλουν τα γεγονότα που έλαβαν χώρα το Σάββατο το βράδυ στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της χώρας, όταν ομάδες "εθνοχούλιγκανς" αμφισβήτησαν το δικαίωμα των Αλβανών μεταναστών να πανηγυρίσουν για τη νίκη της ποδοσφαιρικής ομάδας τους με 2-1 επί της εθνικής Ελλάδος".

    Στο σχόλιό της η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "η κυβέρνηση κατά την προσφιλή της τακτική, προτιμά να κρύβεται και να κρατά αποστάσεις απ΄όλα τα δυσάρεστα ή ειδικού χειρισμού θέματα. Κρύβεται πίσω από το δάκτυλό της , αφού ούτε καν διανοήθηκε να αποκηρύξει τον νομάρχη Θεσσαλονίκης και τους ομοίους του, σάρκα εκ της σαρκός της που δεν ένοιωσαν την ανάγκη, μέρες που είναι να αυτοσυγκρατηθούν και να μη ρίξουν λάδι στη φωτιά. Αυτή λοιπόν είναι η πολιτική του μεσαίου χώρου την οποία επαγγέλλεται ο πρωθυπουργός και στην οποία είχε την πρόθεση να αναφερθεί και πάλι στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης. Εκτός αν "μεσαίος χώρος" είναι ο μέσος όρος ανάμεσα στην εθνικιστική ακροδεξιά και τη φιλελεύθερη κεντροδεξιά".

    [04] ΔΕΘ - Πρωθυπουργός - Εξαγγελίες

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) γράφει ότι "με πακέτο ήπιων παροχών σε χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους, πολύτεκνους και αγρότες καθώς και μέτρων υπέρ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής".

    H TRAFFIC NEWS αναφέρει ότι "μήνυμα αλλαγών, θα στείλει ο πρωθυπουργός από τη Θεσσαλονίκη την προσεχή Παρασκευή. Το μεταολυμπιακό όραμα, το σχέδιο μιας άλλης Ελλάδας, που θα επιχειρεί να προσεγγίσει το επίπεδο των κεντροευρωπαϊκών χωρών και θα είναι ξεχωριστή στο βαλκανικό περίγυρο, ένα ανταγωνιστικό κέντρο παραγωγής, μοντέρνων υπηρεσιών κα τουρισμού, θα περιγράψει ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής κατά την τελετή εγκαινίων της 69ης ΔΕΘ αλλά και την επομένη το Σάββατο στο δείπνο προς τιμήν του από τη διοίκηση της HELEXPO".

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ σημειώνει ότι "στο φουλ θα μπουν οι μηχανές της νέας διακυβέρνησης μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Το όραμα του Κ. Καραμανλή για τη μεταολυμπιακή Ελλάδα θα χαρακτηρίζεται από ένα διαφορετικό στυλ, το οποίο και θα περιγράψει ο πρωθυπουργός. Παράλληλα, θα εξαγγείλει πακέτο φιλολαϊκών μέτρων και μεγάλα έργα στην Περιφέρεια. Μεταξύ άλλων, επίδομα στις οικογένειες που έχουν τρία παιδιά, αύξηση του ΕΚΑΣ και των αγροτικών συντάξεων, φορολογικές ελαφρύνσεις κα".

    Σύμφωνα με τη ΧΩΡΑ , "πραγματική αύξηση μισθών και συντάξεων πάνω από τα επίπεδα του πληθωρισμού, επέκταση του ΕΚΑΣ σε χιλιάδες ακόμη συνταξιούχους και διεύρυνση των φορολογικών απαλλαγών και ελαφρύνσεων περιλαμβάνονται στο πακέτο μέτρων που θα εξαγγείλει ο πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ. Ο κ. Καραμανλής θα αναφερθεί στη χάραξη Νέας Οικονομικής Πολιτικής στοιχεία της οποία θα είναι ο δραστικός περιορισμός των φορολογικών συντελεστών για επιχειρήσεις και η αύξηση των αφορολόγητων ορίων".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) υποστηρίζει ότι "σύμφωνα με την εισήγηση του οικονομικού επιτελείου, στόχος του πακέτου μέτρων φορολογικής ελάφρυνσης θα είναι , αφενός μεν η απλούστευση του φορολογικού συστήματος και του πλαισίου των φορολογικών ελέγχων, ταυτόχρονα όμως θα επιδιωχθεί η δημιουργία κατάλληλου κλίματος στην αγορά".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υπογραμμίζει ότι "στον έλεγχο των δημόσιων οικονομικών, με ταυτόχρονη ανάδειξη ενός μεταολυμπιακού αναπτυξιακού κύματος που θα μεταφέρει ευκαιρίες απασχόλησης στην περιφέρεια, θα στοχεύσει η νέα οικονομική πολιτική που θα παρουσιάσει το προσεχές Σάββατο στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής . Όπως προκύπτει από τις συνεχείς συναντήσεις του πρωθυπουργού με ανώτερα κυβερνητικά στελέχη το 2005 δεν θα είναι έτος παροχών".

    Ο ΛΟΓΟΣ εκτιμά ότι "ισχυρές δόσεις δημοσιονομικής απογραφής, περιορισμένες παροχές και φοροελαφρύνσεις και υποσχέσεις για υλοποίηση του συνόλου των προεκλογικών υποσχέσεων προς το τέλος της τετραετίας θα περιλαμβάνει το "πακέτο Καραμανλή" που θα ανακοινωθεί στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το ερχόμενο Σάββατο".

    Η CITY PRESS γράφει ότι "ισορροπία ανάμεσα στις προεκλογικές δεσμεύσεις από τις οποίες "δεν θα αποστεί" και στην κακή οικονομική κατάσταση της χώρας, την οποία "δεν θα αποκρύψει" αναζητά η κυβέρνηση. Ανοιχτό το ενδεχόμενο φορολογικών μειώσεων οι οποίες συζητήθηκαν χθες σε σύσκεψη Καραμανλή - Αλογοσκούφη, ενώ ο υπουργός Απασχόλησης διαβεβαίωνε ότι δεν θα επιβληθεί λιτότητα".

    Το metro προσθέτει ότι "το περιεχόμενο της ομιλίας του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή στη ΔΕΘ με την οποία θα περιγράφεται η κατάσταση της οικονομίας και θα παρουσιαστεί το περίγραμμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση, θα συζητηθεί σήμερα στην τελευταία κυβερνητική επιτροπή πριν τη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης".

    [05] Ολοήμερα Δημοτικά σχολεία

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "σύμφωνα με τους εκπαιδευτικούς, κανείς δεν ξέρει πότε θα αρχίσουν να λειτουργούν κανονικά τα ολοήμερα σχολεία - που εξυπηρετούν 300.000 οικογένειες- αλλά ούτε και πόσες διδακτικές ώρες θα χαθούν μέχρι να πληρωθούν τα κενά των εκπαιδευτικών σε Γυμνάσια και Λύκεια".

    [06] ΓΣΕΕ- Έκθεση για οικονομία

    ΤΟ ΒΗΜΑ γράφει ότι:Πληθωρισμό κερδών και όχι πληθωρισμό αμοιβών διαπιστώνει η έκθεση της ΓΣΕΕ, η οποία εμφανίζεται αισιόδοξη για την πορεία της εθνικής οικονομίας, υπό την προϋπόθεση ότι η κυβέρνηση δεν θα διολισθήσει σε "νεοφιλελεύθερης έμπνευσης πολιτικές". Μέσω της έκθεσης η ΓΣΕΕ διατυπώνει την ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης του εισοδήματος αλλά και της μείωσης του χρόνου εργασίας μέσω συλλογικών διαπραγματεύσεων εργοδοτών και εργαζομένων.

    [07] Εκλογή προέδρου Δημοκρατίας

    Στο σχόλιό του ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ τονίζει μεταξύ άλλων ότι :Από τη στρατηγική Καραμανλή με κανένα τρόπο δεν προκύπτει ότι η κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο πρόωρων εκλογών με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Το σχετικό πρόβλημα δεν το έχει ο πρωθυπουργός, που μπορεί να βρει εύκολα τον κατάλληλο υποψήφιο, αλλά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που είναι πιθανό να πιεστεί από τον κόμμα το να μην τον ψηφίσει προκειμένου να γίνουν εκλογές και ενδεχομένως αλλαγή ηγεσίας έπειτα από μια νέα ήττα του Γιώργου Παπανδρέου.

    Η ΕΣΤΙΑ υπογραμμίζει ότι " λίγους μήνες προ της συμπληρώσεως της δεύτερης θητείας του κ. Κ. Στεφανόπουλου, η χώρα εισέρχεται πάλι σε σκηνικό προεδρολογίας.

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει ότι : Πρόωρα "καίγεται" η ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Κώστα Σημίτη για την Προεδρία της Δημοκρατίας, αφού το όνομα του πρώην πρωθυπουργού έπεσε στο τραπέζι από τον Κώστα Σκανδαλίδη σε μία στιγμή που άπαντες σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εκτίμησαν ότι είναι ακατάλληλη, ενώ συμφώνησαν ότι η ονοματολογία είναι άκαιρη και βλάπτει όσους εμπλέκονται σε αυτήν.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει ότι :Ο Κώστας Σημίτης είναι ο μεγάλος στόχος του Γιώργου Παπανδρέου. Και σ΄αυτόν επικεντρώνει, πλέον, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τα βέλη του, προκειμένου να ανακάμψει και να ακυρώσει το αναπόφευκτο: την επανάκαμψη του τέως πρωθυπουργού στην ηγεσία του Κινήματος.

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι "μπροστά στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο πρωθυπουργός θα αποφύγει την εξαγγελία σκληρών μέτρων και θα επαναλάβει τις προεκλογικές δεσμεύσεις".

    [08] Γιάννα Αγγελοπούλου

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει ότι:Για Δήμαρχος της Αθήνας βάζει πλώρη η Γιάννα Αγγελοπούλου μετά το στραπάτσο που έφαγε απ΄τον Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ο οποίος δεν θέλει να τη βλέπει ούτε ζωγραφιστή. Τα όνειρα της Γιάννας για την Προεδρία της Δημοκρατίας γκρεμίστηκαν στην κυριολεξία αλλά οι προσπάθειες για αναζήτηση δημοσίου αξιώματος δεν σταμάτησαν.

    [09] Γυναίκες - Νέες θέσεις εργασίας

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει ότι:Διετές πρόγραμμα για την προώθηση στην απασχόληση συνολικά 5.000 άνεργων γυναικών υλοποιεί ο ΟΑΕΔ σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Ισότητας.

    [10] Μέτρα για αγώνα εθνικών Ελλάδας - Τουρκίας

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υποστηρίζει ότι :Έγκυροι αναλυτές επισημαίνουν ότι άγνωστοι κύκλοι θα επιδιώξουν να εκμεταλλευθούν την ποδοσφαιρική αναμέτρηση Ελλάδας-Τουρκίας και να δημιούργησαν εχθρικό κλίμα μεταξύ των δύο χωρών. Γι΄αυτό συνιστούν προσοχή για να μη ρίξει...Άγκυρα η προβοκάτσια.

    Η ESPRESSO γράφει ότι :Αυστηρά μέτρα ασφαλείας παίρνει η Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προκειμένου να αποφευχθούν ακραία φαινόμενα ρεβανσισμού από Έλληνες φιλάθλους εναντίον των Τούρκων μετά τα επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη.

    [11] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Η ώρα της περιφέρειας. Παρέμβαση των βιομηχάνων Β. Ελλάδος στον πρωθυπουργό".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Ανοίγει ασφαλιστικό και εργασιακό το ΔΝΤ. Βαρύ κλίμα και από τη Eurostat για τα στοιχεία της ελληνικής οικονομίας".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Φόβος στις τράπεζες για νέες "προβληματικές". Σημαντικά αυξημένες προβλέψεις για επισφαλείς απαιτήσεις".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Πακέτο Καραμανλή για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Τι θα εξαγγείλει ο πρωθυπουργός από τη Θεσσαλονίκη".

    [12] Πρωθυπουργός-ΔΕΘ- Εξαγγελίες

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ υποστηρίζει ότι "μέτρα τόνωσης των ιδιωτικών επενδύσεων, στήριξης της Περιφέρειας, αλλά και ενίσχυσης των αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων, περιέχει σύμφωνα με πληροφορίες το "πακέτο" των εξαγγελιών, που θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, το Σάββατο στη ΔΕΘ".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 7 September 2004 - 20:19:20 UTC