Read about Hellenism (by Vlassis Agtzidis) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-09-02

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 2/9/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Ολυμπιακοί Αγώνες-Αντιπαράθεση κυβέρνησης-ΠΑΣΟΚ
  • [04] Κυβέρνηση - ΠΑΣΟΚ - Δημόσιο
  • [05] ΟΑΕΔ - Προσλήψεις
  • [06] Η ομηρία 300 ατόμων στη βόρεια Οσετία
  • [07] ΠΑΣΟΚ-Διακήρυξη 3η Σεπτέμβρη
  • [08] Στρατιωτική θητεία
  • [09] Ρύθμιση χρεών
  • [10] Δημόσια έργα
  • [11] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [12] Εξαγωγές-Ανάπτυξη

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 2/9/2004

    Οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας, η ομηρία 300 ατόμων στη Τσετσενία, το ΠΑΣΟΚ και η επέτειος σύστασής του και η ρύθμιση χρεών, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): "Συγχαρητήρια για τους καταπληκτικούς Αγώνες". Ξαφνικό τηλεφώνημα Μπους στον Καραμανλή.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): 121 εκατ. ευρώ τα χρέη των ΠΑΕ - ΚΑΕ. Στη δημοσιότητα η λίστα των οφειλών στο ΙΚΑ.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Παράγκα" και στην Αγροτική. Πόρισμα αποκαλύπτει τη νοσηρή νοοτροπία του ΠΑΣΟΚ στο δημόσιο.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: 150.000 προσλήψεις ανέργων. Με αποδοχές 568,48 ευρώ, αλλά και ασφαλιστική κάλυψη.

    Η ΑΥΓΗ: Δημόσιος δανεισμός: Έκρηξη! Χωρίς ακόμη να γίνει ο πλήρης ολυμπιακός απολογισμός.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Εφιάλτης για το ΠΑΣΟΚ ο Σημίτης. Αν αποδεχθεί πρόταση του Καραμανλή για την προεδρία της Δημοκρατίας θα προκαλέσει διάσπαση του Κινήματος.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Μίνι ανταρσίες στη ΝΔ. Ποιους και γιατί κατηγορεί ο κ. Έβερτ. Προβλήματα πολιτικής αλλά και προβλήματα πολιτικών θέσεων.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Μέχρι 75.000 ευρώ για κάθε νέο επιχειρηματία. Τι περιλαμβάνουν τα νέα προγράμματα επιχειρηματικότητας.

    ΕΘΝΟΣ: Γαλάζια έφοδος σε Σχολεία- Αστυνομία- Τράπεζες. Νύχτα και εν κρυπτώ το σχέδιο της "επανίδρυσης του κράτους".

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Μεγάλη νύχτα για τους ομήρους μαθητές-γονείς - δασκάλους, σχολείου της Βόρειας Οσετίας και ..Φονική μύγα τσε-τσε (νια) τσίμπησε τη Ρωσία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Έκρηξη στην οικονομία. Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσιονομικής απογραφής. Κίνδυνος υποβάθμισης της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μείωση θητείας με κοινωνικά κριτήρια. Υπ. Άμυνας: 9 μήνες θα υπηρετούν οι πρωτότοκοι οικογενειών με τρία παιδιά.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Μάθημα τρόμου για 400 μαθητές και γονείς. 30 καμικάζι και "μαύρες χήρες" κατέλαβαν σχολείο στον Καύκασο.

    ΕΣΤΙΑ: Η νέα μορφή της τρομοκρατίας. Ένοπλοι κατέλαβαν σχολείο στη Ρωσία.

    ESPRESSO: Ο εγκέφαλος της κόκας λύνει τη σιωπή του. Συνέντευξη μέσα από τη φυλακή.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Τρόμος με παιδιά στη Ρωσία. Ημέρες κρίσης για τον Πούτιν, η χώρα σε κατάσταση πολέμου.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Η ώρα των τιμών. Δεξίωση του προέδρου της Δημοκρατίας προς τιμήν των Ολυμπιονικών. Να μην θέτουν το σώμα τους σε κινδύνους και πειρασμούς, κάλεσε τους αθλητές ο Κ. Στεφανόπουλος.

    ΤΑ ΝΕΑ: Παράνοια! 132 παιδιά όμηροι. Επιφυλακή στα ρωσικά πυρηνικά.

    Η ΝΙΚΗ: Κράτος της Δεξιάς. Κομματική επέλαση της ΝΔ στη δημόσια διοίκηση. Έντονες αντιδράσεις από το ΠΑΣΟΚ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Άμεσο ξήλωμα η λαϊκή απαίτηση. Μηχανισμοί παρακολούθησης- καταστολής.

    TRAFFIC NEWS: Βέτο της Ελένης. Δεν θέλω την Τατιάνα στον πρωινό καφέ. Μην τη βάλετε στη θέση μου όσο θα λείπω με το μωρό.

    Η ΧΩΡΑ: 2η ευκαιρία δίνει λύσεις σε συμβασιούχους. Νέο νομοσχέδιο ανοίγει τον δρόμο για μονιμοποιήσεις. Θα μοριοδοτούνται όσοι θα πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.

    City Press: Το Ισλάμ χτύπησε τη Ρωσία. Ισλαμιστές Τσετσένοι κατέλαβαν σχολείο στη Βόρειο Οσετία και πήραν 300 ομήρους, μεταξύ των οποίων πάνω από 130 παιδιά.

    Μetro: Θύελλα μετά το θρίαμβο. Εκρηκτική είναι η κατάσταση στον ελληνικό αθλητισμό.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Μας άφησαν χωρίς νερό. Στον αφρό η μιζέρια της Θεσσαλονίκης.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: "Ανάσα" στις επιχειρήσεις από τον ΟΑΕΔ! Με προωθημένης αντίληψης πρόγραμμα.

    [03] Ολυμπιακοί Αγώνες-Αντιπαράθεση κυβέρνησης-ΠΑΣΟΚ

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι "σε πεδίο πολεμικής αναμέτρησης μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει πλέον μετατραπεί ο αθλητισμός με λάφυρο τον έλεγχο των ομοσπονδιών. Με τον θόρυβο που προεκλήθη εν μέσω των Ολυμπιακών Αγώνων για το ντόπινγκ και τις χρηματοδοτήσεις ημετέρων και μη έχει δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα για έφοδο από την πλευρά της κυβέρνησης στα λεγόμενα "κάστρα του ΠΑΣΟΚ" στον αθλητικό χώρο".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει ότι "εκ μέρους όλων των Ελλήνων και των Ελληνίδων σας συγχαίρουμε και σας ευχαριστούμε για τις επιτυχίες στους Ολυμπιακούς, είπε ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής ο οποίος δέχτηκε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου τους 200 αθλητές της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής που πήραν θέση στην πρώτη οκτάδα των αγωνισμάτων τους".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) σημειώνει ότι " έκθεση με αναλυτικά στοιχεία για το κόστος των Αγώνων και την εξέλιξη του κόστους ανά έργο, ανά υπουργείο και ανά κατηγορία καταρτίζει το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ τονίζει ότι "είναι αλήθεια ότι ο Αμερικανός πρόεδρος και κατά την επίσημη επίσκεψη του κ. Καραμανλή στις Ηνωμένες Πολιτείες είχε εκφράσει τη βεβαιότητά του ότι η Ελλάδα μπορούσε να διοργανώσει καλούς και ασφαλείς Αγώνες, κάτι που επιβεβαιώθηκε στην πράξη".

    Σύμφωνα με την ΑΥΡΙΑΝΗ , "τη μόνιμη τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα πρότειναν με κύριο άρθρο τους προχθές οι "New York Times". Η εφημερίδα επισημαίνει και πάλι ότι η χώρα μας "διέψευσε όλες τις δυσμενείς προβλέψεις" και συμφωνεί με την πρόταση Καραμανλή για επιμερισμό του κόστους ασφάλειας από τη διεθνή κοινότητα σε μελλοντικούς Ολυμπιακούς Αγώνες".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) γράφει ότι "τα συγχαρητήριά του για την επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων εξέφρασε χθες στον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ο Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους σε τηλεφωνική συνομιλία διάρκειας περίπου πέντε λεπτών".

    Ο ΛΟΓΟΣ εκτιμά ότι "μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα, το θέμα που συζητείται είναι πλέον η αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων και αν οι Αγώνες θα προσελκύσουν ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα".

    H TRAFFIC NEWS προσθέτει ότι "σε ενδοκυβερνητική αντιπαράθεση εξελίσσονται τις τελευταίες μέρες οι συζητήσεις για το κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων μετά την πρόταση του κ. Μιλτιάδη Έβερτ, να κληθούν διεθνείς ελεγκτικοί οίκοι, οι εκθέσεις των οποίων δεν μπορούν να αμφισβητηθούν".

    Το metro υποστηρίζει ότι "στις 9 Σεπτεμβρίου η Παραολυμπιακή Φλόγα θα ανάψει για ένατη φορά στην ιστορία της, μόνο που αυτή τη φορά η αφή θα γίνει στην Αθήνα. Το ταξίδι της θα κάνει το γύρο της Αττικής, καλύπτοντας απόσταση 410 χιλιομέτρων".

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ, "ο δημόσιος δανεισμός φέτος αγγίζει τα 40 δισ. ευρώ έναντι 30 δισ. ευρώ που προέβλεπε ο κρατικός προϋπολογισμός, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Η τεράστια αυτή υπέρβαση μπορεί να αποδειχθεί ακόμη μεγαλύτερη όταν γίνει (πότε;) η απογραφή του κόστους των Ολυμπιακών Αγώνων".

    Κατά τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ , "τακτική συσκότισης, παραπλάνησης και εξωραϊσμού της αντιλαϊκής πολιτικής που θα εξαγγείλει από το βήμα της ΔΕΘ ο Κ. Καραμανλής εφαρμόζει η κυβέρνηση, με στόχο να αποφύγει "κοινωνικές συγκρούσεις" και να υπονομεύσει τις λαϊκές διεκδικήσεις και κινητοποιήσεις".

    [04] Κυβέρνηση - ΠΑΣΟΚ - Δημόσιο

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι "για "γαλάζια επέλαση" στο Δημόσιο, με αιχμή τώρα την Εκπαίδευση , την Αστυνομία και τις Τράπεζες και στόχο την "επανίδρυση του κράτους της Δεξιάς", κατηγορεί την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η αξιωματική αντιπολίτευση και συγκροτεί "Γραφείο ΤΕκμηρίωσης" προκειμένου να συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία που υπάρχουν. Και όλα αυτά λίγες ημέρες μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων, προϊδεάζουν προφανώς για την τακτική της κυβέρνησης στον δημόσιο τομέα".

    [05] ΟΑΕΔ - Προσλήψεις

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ υποστηρίζει ότι "πρόσληψη 150.000 ανέργων με επιδότηση μέσω ΟΑΕΔ προβλέπει εγκύκλιος που υπέγραψε ο υπουργός Απασχόλησης, Π. Παναγιωτόπουλος. Ο ΟΑΕΔ θα χορηγεί επίδομα ανεργίας που κυμαίνεται από 311 έως 329 ευρώ, ενώ ο εργοδότης θα καλύπτει τη διαφορά έως τα 568,48 ευρώ, που είναι ο κατώτερος μισθός. Παράλληλα, θα επιβαρύνονται με την ασφαλιστική τους κάλυψη".

    Η ΧΩΡΑ προσθέτει ότι " σε αποκατάσταση των συμβασιούχων που δεν συμπεριλήφθηκαν στο τελευταίο Προεδρικό Διάταγμα προχωρεί η κυβέρνηση. Στο νέο νομοθετικό πλαίσιο που αναμένεται να ψηφιστεί στα τέλη του μήνα προβλέπεται η υποχρέωση των δημοσίων φορέων να προσλαμβάνουν το 50% των απασχολουμένων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, ενώ μοριοδοτούνται επιπλέον όσοι συμβασιούχοι συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ".

    [06] Η ομηρία 300 ατόμων στη βόρεια Οσετία

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σημειώνει ότι "ο τρόμος στην πιο ακραία εκδοχή του, με την αιχμαλωσία και την απειλή της ζωής τουλάχιστον 132 μικρών παιδιών, μαθητών των πρώτων τάξεων ενός Δημοτικού σχολείου της πόλης Μπεζλάν της Βόρειας Οσετίας, σκιάζει τη Ρωσία και κλονίζει τον πρόεδρο Πούτιν. Η Μόσχα φαίνεται να βιώνει με τον χειρότερο τρόπο απειλή αντίστοιχη της 11ης Σεπτεμβρίου, όπως μαρτυρεί και το αίτημά της για εσπευσμένη σύγκλιση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ εκτιμά ότι "τη διεθνοποίηση του προβλήματος της τρομοκρατίας, που αντιμετωπίζει η Ρωσία, αποφάσισε ο Πούτιν προσφεύγοντας στο Σ. Ασφαλείας του ΟΗΕ, μετά το τέταρτο πλήγμα, μάλλον από Τσετσένους αυτονομιστές, μέσα σε 9 μέρες. Τετρακόσια άτομα, μεταξύ των οποίων 132 μαθητές, παραμένουν όμηροι στο σχολείο τους. Οι 30 ένοπλοι έχουν παγιδεύσει το κτίριο και απειλούν να το ανατινάξουν. Και χρησιμοποιούν τους μαθητές ως ασπίδες στα παράθυρα. Ο Πούτιν επέστρεψε επειγόντως στη Μόσχα".

    Τα ΝΕΑ υπογραμμίζουν ότι "παράνοια: μόνον αυτή η λέξη μπορεί να περιγράψει τη σύλληψη και ομηρία δεκάδων παιδιών, μαζί με τους γονείς τους και τους δασκάλους τους, με αίτημα να απελευθερωθούν κάποιοι αντάρτες, να αποχωρήσουν κάποιες δυνάμεις κατοχής, να λυθούν κάποια προβλήματα ετών, δεκαετιών, ακόμη και αιώνων".

    Η Espresso επισημαίνει ότι "η Ρωσία βρίσκεται σε πόλεμο. Μόνο που, όπως είπε ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Ιβανόφ, "ο εχθρός δεν είναι ορατός και δεν υπάρχει μέτωπο". Η κατάληψη του σχολείου στη βόρεια Οσετία, πολύ κοντά στην Τσετσενία, είναι το τρίτο συμβάν στη χώρα, που σχετίζεται με την τρομοκρατία και σύμφωνα με τον Ρώσο αξιωματούχο, δεν θα είναι το τελευταίο ούτε στη Ρωσία ούτε στον κόσμο".

    Η City Press προσθέτει ότι "η δράση των ισλαμιστών Τσετσένων αποδεικνύει ότι η ισλαμική τρομοκρατία δεν είναι μόνο πρόβλημα των ΗΠΑ και της ΕΕ αλλά θέτει σε αμφισβήτηση την πολιτική ομαλότητα και την ίδια την ενότητα της ρωσικής ομοσπονδίας. Ο Πρόεδρος Πούτιν, ο οποίος έχει παρελθόν μηδενικής ανοχής στην τρομοκρατία, βρίσκεται για μία ακόμη φορά μπροστά σε δύσκολες αποφάσεις".

    Η ΕΣΤΙΑ τονίζει ότι "το πλέον ανησυχητικό είναι ότι αυξάνονται τα κρούσματα της συλλήψεως ομήρων και της απειλής θανατώσεώς τους ως μέσον εκβιασμού για την αλλαγή στάσεως ή πολιτικής από δημοκρατικές κυβερνήσεις. Καθώς και ότι πίσω από όλες σχεδόν τις επιθέσεις κρύβεται το ακραίο Ισλάμ που έχει αποδείξει ότι δεν σέβεται την ανθρώπινη ζωή".

    [07] ΠΑΣΟΚ-Διακήρυξη 3η Σεπτέμβρη

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει ότι "αύριο Παρασκευή, τριάντα χρόνια μετά την ιστορική διακήρυξη της 3ης Σεπτεμβρίου, θα παρουσιαστεί η νέα ιδεολογική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ. Στην οποία τονίζεται πως το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε από την ίδρυσή του το εύρος και τις προσδοκίες της μεγάλης δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης, την πολιτική παράδοση του κέντρου και τις κοινωνικές ευαισθησίες της αριστεράς".

    [08] Στρατιωτική θητεία

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι "άρχισαν να απολύονται οι πρώτοι από τους περίπου 4.000 υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις που υπάγονται στη νέα ρύθμιση, σύμφωνα με την οποία οι πρωτότοκοι οικογενειών με τρία παιδιά θα υπηρετούν 9μηνη θητεία. Το μέτρο του υπ. Άμυνας εντάσσεται στο πλαίσιο της προεκλογικής δέσμευσης Καραμανλή ότι θα θεωρούνται πολύτεκνες και οι οικογένειες με τρία παιδιά".

    [09] Ρύθμιση χρεών

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι "με ελάχιστα ποσά, που ξεκινούν από 200 έως 500 ευρώ ανά χρήση, παρέχεται η δυνατότητα σε 800.000 επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες να περαιώσουν τις εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις της χρήσεως 2002 και προγενέστερων".

    [10] Δημόσια έργα

    Σύμφωνα με την ΒΡΑΔΥΝΗ "την εμπιστοσύνη της κυβέρνησης απολαμβάνει ο κατασκευαστικός κλάδος της χώρας, αρκεί να σεβαστεί ο ίδιος τις αρχές και τα πλαίσια που θέτει ο νέος νόμος για την παραγωγή των δημοσίων έργων και να αξιοποιήσει με τον πλέον διαφανή και δεοντολογικό τρόπο τα χρήματα του ελληνικού λαού".

    [11] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Στα 40 δισ. ο δανεισμός. Νέα υπέρβαση για το Δημόσιο".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Μετάλλιο 25 δισ. δίνουν οι Αγώνες στην οικονομία. Μελέτη της Alpha Bank καταδεικνύει το μεγάλο όφελος για τη χώρα".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Πώς θα κλείσουν οι εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις. Η ρύθμιση αφορά 750.000 επαγγελματίες, εμπόρους και επιχειρήσεις".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Πώς θα κλείσουν 800.000 εκκρεμείς φοροϋποθέσεις. Αφορούν επαγγελματίες και επιχειρήσεις".

    [12] Εξαγωγές-Ανάπτυξη

    Το ΚΕΡΔΟΣ γράφει ότι "Ενθαρρυντικά μηνύματα για την τόνωση των ελληνικών εξαγωγών, το ρυθμό ανάπτυξης του ΑΕΠ, καθώς και την αναβάθμιση και επέκταση του τουρισμού, "εκπέμπει" η θετική εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό μετά την επιτυχή διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 2 September 2004 - 15:30:39 UTC