Browse through our Interesting Nodes of Organizations in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 19 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-05-11

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 11/5/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Επίσκεψη πρωθυπουργού στις ΗΠΑ
  • [04] Ευρωεκλογές
  • [05] Φοροελαφρύνσεις
  • [06] ΝΔ-Σαμαράς
  • [07] Προσλήψεις
  • [08] Πληθωρισμός - Κυβέρνηση
  • [09] Εκκλησιαστικό
  • [10] Υγεία
  • [11] Ολυμπιακοί Αγώνες
  • [12] Συμβασιούχοι-ΔΕΚΟ
  • [13] Οικονομία-Συζήτηση στη Βουλή
  • [14] Φάκελος Χρηματιστηρίου
  • [15] Εμπόριο οργάνων παιδιών

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 11/5/2004

    Η υπόθεση για τις "φούσκες" του Χρηματιστηρίου, το Εκκλησιαστικό, η άνοδος των τιμών στα καύσιμα, η αυριανή συζήτηση στη Βουλή για την Οικονομία, οι καταγγελίες για βασανιστήρια κρατουμένων στο Ιράκ και η τοποθέτηση της στέγης Καλατράβα στο ΟΑΚΑ, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): ''Ψαλίδι'' στα χρέη προς το Δημόσιο. 8 μέτρα - ανάσα για φορολογούμενους και οφειλέτες.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Στο φως η Ρεμούλα του Χρηματιστηρίου. Η κυβέρνηση δεν ξεχνά τα θύματα της Σοφοκλέους.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Γυρίζει ο Σαμαράς με τις ''ευλογίες'' της Ντόρας. Ο Καραμανλής κλείνει και την τελευταία πληγή εν όψει των ευρωεκλογών''.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Προσλήψεις 12.800. Διαγωνισμοί σε εξέλιξη. Αιτήσεις, δικαιολογητικά και χρονικά περιθώρια.

    Η ΑΥΓΗ: Η ακρίβεια δεν δίνει ''περίοδο χάριτος''. Αύριο στη Βουλή η συζήτηση για τα οικονομικά.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Τα λαμόγια ισοπεδώνουν το Χρηματιστήριο. Θεσμικοί και ιδιοκτήτες εισηγμένων εταιριών στο μεγάλο κόλπο.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Τα βασανιστήρια κλονίζουν τον Μπους. Η Ουάσιγκτον κατηγορείται ότι γνώριζε και συγκάλυπτε.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: 5.980 προσλήψεις σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας. Εγκρίθηκαν οι δαπάνες από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

    ΕΘΝΟΣ: 846 νέες προσλήψεις και ''πράσινο'' για 7.306 στην Υγεία. Οι προκηρύξεις για υπουργεία, δήμους και οργανισμούς.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Παρά πόδας τα ''όπλα'' Βαρθολομαίου- Χριστόδουλου. Η διαμεσολάβηση καρποφόρησε: Άτυπη ανακωχή μεταξύ Φαναρίου και Αρχιεπισκοπής, κατά πρώτον, επέτυχε η Μαριέττα Γιαννάκου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Δεν γλιτώνουν για το έγκλημα στο Χρηματιστήριο. Διαρκές και όχι στιγμιαίο το μεγάλο ''κόλπο'' ΠΑΣΟΚ στη Σοφοκλέους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Προσλήψεις 4.420 νέες θέσεις σε υπουργεία- ΔΕΚΟ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Το ζεϊμπέκικο της διαπλοκής. Γιώργος: Βάλτε χέρι κ. Καραμανλή να τελειώνουμε.

    ΕΣΤΙΑ: Το στέγαστρο ολισθαίνει! Η διαδικασία αρχίζει με καθυστέρηση 5 μηνών.

    Espresso: Ξαφνικός θάνατος της ''Μις Ελλάς''. Μέσα σε λίγα λεπτά ξεψύχησε η Κάτια Σγουροπούλου που κέρδισε το στέμμα το 1997.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η αβεβαιότητα σε ξένες αγορές αγγίζει Αθήνα. Πληθωριστικές πιέσεις λόγω του πετρελαίου.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Υπεγράφησαν τα προεδρικά διατάγματα...για τους νέους μητροπολίτες. Συνεχίζονται οι κυβερνητικές προσπάθειες για την εξεύρεση λύσης.

    ΤΑ ΝΕΑ: Έκθεση σοκ για εμπόριο οργάνων παιδιών. Έρευνα από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

    ΝΙΚΗ: Ξαφνική όξυνση. Η κυβέρνηση ανοίγει θέμα ΧΑΑ-Εξοπλισμών. Ο Παπανδρέου υπέρ της διαφάνειας, αλλά κατά της ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΟΧΙ στο Ευρωσύνταγμα να πουν οι λαοί της Ευρώπης.

    Traffic News: Εμφύλιος με Ρουβά και Ψινάκη στη Γιουροβίζιον. Καρφιά και υπονοούμενα στην ελληνική αποστολή.

    Η ΧΩΡΑ: Προσλήψεις 40.000 στο Δημόσιο και 7.500 για τα νοσοκομεία.

    City Press: Πρώτες κόντρες για οικονομία και Σοφοκλέους. Σκληρή επίθεση Παπανδρέου στην κυβέρνηση για την απογραφή, που θέτει την Ελλάδα υπό επιτήρηση και ακυρώνει τις προεκλογικές υποσχέσεις.

    MetroRAMA: Προς μονιμοποίηση και συμβασιούχοι των ΔΕΚΟ; Ανοιχτό άφησε με δηλώσεις του το ενδεχόμενο ο υπουργός Απασχόλησης.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Γιατροί στον εισαγγελέα. Για σκάνδαλο με φάρμακα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Συμβασιούχοι: Λύση για ΔΕΚΟ, ΟΤΑ, ΕΡΤ. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας η νέα νομοθετική ρύθμιση.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Η μεγάλη μέρα των φοιτητικών εκλογών. Αύριο εδώ και σ΄όλη τη χώρα.

    [03] Επίσκεψη πρωθυπουργού στις ΗΠΑ

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι ''Κυπριακό, ελληνοτουρκικές σχέσεις, Ολυμπιακοί Αγώνες και Ομογένεια είναι τα τέσσερα θέματα-κλειδιά που περιλαμβάνονται στους στόχους που έχει θέσει ο πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής για την επίσημη επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στις ΗΠΑ. Η επίσκεψη του κ. Καραμανλή στις ΗΠΑ θα ξεκινήσει στις 18 Μαΐου από τη Νέα Υόρκη , από το Γραφείο του γγ του ΟΗΕ κ. Κόφι Αννάν και θα συνεχιστεί με επαφές που θα έχει με εκπροσώπους της Ομογένειας στην Αστόρια και με τον δήμαρχο της πόλης κ. Μ. Μπλούμπεργκ''.

    [04] Ευρωεκλογές

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι ''στις 22 ή 23 του μηνός η ανακοίνωση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ , το οποίο όπως όλα δείχνουν ''κλείνει'' αυτή την εβδομάδα, πριν ο πρωθυπουργός αναχωρήσει για τις ΗΠΑ. ''Και πάλι πρώτη και κυρίαρχη πολιτική δύναμη η ΝΔ'' , δηλώνει ο Β. Μεϊμαράκης. Στόχος των ευρωεκλογών είναι να καταγραφεί η ΝΔ και πάλι πρώτη και κυρίαρχη πολιτική δύναμη , δήλωσε ο γραμματέας της ΚΕ της ΝΔ μετά τη συνάντηση που είχε χθες με τον πρωθυπουργό''.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ σημειώνει ότι ''κριτήριο ψήφου στις επικείμενες ευρωεκλογές πρέπει να είναι η θέση και η πρακτική του κάθε κόμματος στο μεγάλο ζήτημα του ευρωσυντάγματος, τόνισε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ κατά την περιοδεία της στη Θεσσαλία''.

    [05] Φοροελαφρύνσεις

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) γράφει ότι ''συγκεκριμένες φοροελαφρύνσεις για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις προανήγγειλε χθες ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφης με κυρίαρχα μέτρα τη μείωση φόρων για μισθωτούς από τη φετινή χρονιά αλλά και τη μείωση των επιβαρύνσεων για τα χρέη προς την Εφορία''.

    [06] ΝΔ-Σαμαράς

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ εκτιμά ότι ''μετά 11 χρόνια ο Αντώνης Σαμαράς επιστρέφει στη ΝΔ. Η συμφωνία με τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή προβλέπει τρεις όρους, ενώ χθες η κ. Ντόρα Μπακογιάννη έδωσε τη συγκατάθεση της οικογένειας Μητσοτάκη ανοίγοντας το δρόμο για τη μεγάλη επιστροφή''.

    [07] Προσλήψεις

    Η ΧΩΡΑ ισχυρίζεται ότι '' νέες θέσεις εργασίας για χιλιάδες νέους δημιουργούνται σε υπουργεία, δημόσιους οργανισμούς , νοσοκομεία , ΕΚΑΒ και Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Οι θέσεις οι οποίες θα προκηρυχθούν για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι περίπου 47.500, από τις οποίες οι 7.500 θα ανήκουν στον κλάδο Υγείας''.

    Η ΑΠΌΦΑΣΗ προσθέτει ότι ''στην πρόσληψη άλλων 12.800 ανέργων στο Δημόσιο προχωρεί η κυβέρνηση με συμβάσεις αορίστου και ορισμένου χρόνου. Οι νέες θέσεις θα καλυφθούν με διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και μέσα από τα προγράμματα του ΟΑΕΔ. Οι προθεσμίες για τις αιτήσεις λήγουν στο τέλος Μαΐου. Πληροφορίες για τις εξετάσεις και τα δικαιολογητικά δίνονται και στα ΚΕΠ''.

    [08] Πληθωρισμός - Κυβέρνηση

    Η ΑΥΓΗ υποστηρίζει ότι ''η σκληρή καθημερινότητα δεν δίνει περιθώρια αναβολών για την αντιμετώπισή της. Τα στοιχεία της Στατιστικής καταγράφουν αυξητική τάση του Πληθωρισμού. Τον Απρίλιο σκαρφάλωσε στο 2,9% έναντι 2,7% τον Μάρτιο και 2,5% τον Φεβρουάριο. Η αρνητική αυτή εξέλιξη οφείλεται στην εκτόξευση των εγχώριων τιμών των καυσίμων που όμως δεν δικαιολογείται με βάση την άνοδο των διεθνών τιμών''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σημειώνει ότι '' πυκνά σύννεφα συγκεντρώνονται πάνω από την παγκόσμια οικονομία, μεταφέροντας πιέσεις και στην εγχώρια αγορά. Στην Αθήνα οι ανησυχίες αυξάνουν, καθώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες τελούν υπό την επίδραση των παραπάνω συνθηκών και η ευάλωτη ελληνική οικονομία δεν μπορεί να αντισταθεί στο κύμα των πληθωριστικών πιέσεων που εντείνεται το τελευταίο διάστημα και κατά τα φαινόμενα θα διατηρήσει και φέτος τον εγχώριο πληθωρισμό πάνω από το 3% αντίθετα με τις προβλέψεις''.

    Το ΕΘΝΟΣ στο σχόλιό του προσθέτει μεταξύ άλλων ότι ''ωστόσο εκείνο που ιδιαίτερα εντυπωσιάζει μέσα σ΄αυτή τη διαμορφωμένη πραγματικότητα είναι η απόλυτη κυβερνητική απουσία καθώς όσο και να προσπαθήσει κανείς αδυνατεί να εντοπίσει έστω και μια στοιχειώδη προσπάθεια περιορισμού των ανατιμητικών τάσεων της αγοράς''.

    [09] Εκκλησιαστικό

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υποστηρίζει ότι ''καλές προθέσεις και θετική προσέγγιση για συναινετική λύση στην εκκλησιαστική διαμάχη με το Φανάρι διαπίστωσε η υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου κατά τη χθεσινή συνάντησή της με τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. Η κυβερνητική πρωτοβουλία συνεχίζεται έως την αίσια έκβαση, δήλωσε''.

    Ο ΛΟΓΟΣ προσθέτει ότι ''η κυβέρνηση προχώρησε τελικά χθες δυο εβδομάδες μετά την εκλογή των τεσσάρων νέων μητροπολιτών -τριων εκ των οποίων στις ''επίμαχες'' ''Νέες Χώρες'' στην υπογραφή των Προεδρικών Διαταγμάτων που επικυρώνουν την διαδικασία που ακολούθησε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος - παρά τις περί του αντιθέτου ''πιέσεις'' που άσκησε το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Η Αθήνα και το Φανάρι παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης - αλλά και εκκλησιαστικών παραγόντων που επιθυμούν να λήξει ο ''διχασμός'' ενός της ορθοδοξίας - δεν έχουν καταφέρει να έρθουν σε κάποια συνεννόηση''.

    [10] Υγεία

    Η ΒΡΑΔΙΝΗ υποστηρίζει ότι ''η πρόσληψη 5.980 ατόμων στο χώρο της Υγείας μέσα στο 2004, η καθιέρωση της Ευρωπαϊκής Κάρτας Υγείας για τους Ευρωπαίους πολίτες για πρώτη φορά σε πιλοτικό πρόγραμμα στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, η δημιουργία Κέντρων Εξυπηρέτησης και Ενημέρωσης Πολιτών στο χώρο της Υγείας και η απόφαση του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης να πατάξει τη διαφθορά στο χώρο της Υγείας ήταν τα βασικά σημεία τα οποία επεσήμανε σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Νικήτας Κακλαμάνης''.

    [11] Ολυμπιακοί Αγώνες

    Η ΕΣΤΙΑ υποστηρίζει οτι "χθες άρχισε επί τέλους η ολίσθησις του στεγάστρου Καλατράβα. Χρειάσθηκε να φθάσουμε στην 95η ημέρα προ της ενάρξεως των Αγώνων, για να αρχίσει η διαδικασία που κανονικά έπρεπε να έχει αρχίσει πριν από πέντε ολόκληρους μήνες! Η καθυστέρηση του στεγάστρου απετέλεσε την κύρια αιτία του διασυρμού που υφίσταται η χώρα μας προ των Ολυμπιακών Αγώνων".

    [12] Συμβασιούχοι-ΔΕΚΟ

    Το Metrorama αναφέρει οτι "παράθυρο" για τη μετατροπή σε αορίστου χρόνου των συμβάσεων των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ άνοιξε χθες ο υπουργός Απασχόλησης, Πάνος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1. Ειδικότερα, ο υπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μονιμοποιηθούν οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο, όπως η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, η ΕΥΔΑΠ, ο ΟΠΑΠ και ο ΟΛΠ".

    [13] Οικονομία-Συζήτηση στη Βουλή

    Η Espresso γράφει οτι "ενώπιος ενωπίω θα βρεθούν αύριο στη Βουλή Κώστας Καραμανλής και Γιώργος Παπανδρέου. Πρωθυπουργός και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σχετικά με την κατάσταση της οικονομίας. Το ήδη φορτισμένο κλίμα ανάμεσα στους δύο άνδρες αναμένεται να φορτίσουν ακόμη περισσότερο τα ευρήματα της πρόσφατης έκθεσης της EUROSTAT, που ούτε λίγο ούτε πολύ προϊδέασε τη χώρα μας για τα πρόστιμα που μπορεί να επιβληθούν από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την κακή πορεία της οικονομίας μας".

    Η City Press προσθέτει οτι "η αυριανή προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για την κατάσταση της οικονομίας και η προετοιμασία των κομμάτων για τις ευρωεκλογές, οδηγούν στην εκ νέου μετατροπή της οικονομίας σε βασικό πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης".

    [14] Φάκελος Χρηματιστηρίου

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) εκτιμά οτι "η κυβέρνηση Καραμανλή δεν παραγράφει και δεν κουκουλώνει το έγκλημα του Χρηματιστηρίου που είχε ως θύματα εκατοντάδες χιλιάδες μικροεπενδυτές που πίστεψαν τις διακηρύξεις της προηγούμενης κυβέρνησης".

    Η Traffic news επισημαίνει οτι "δεν μπαίνει στα ράφια ο φάκελος του Χρηματιστηρίου, αντίθετα η έρευνα για την αμαρτωλή περίοδο θα συνεχιστεί οδηγώντας στη Δικαιοσύνη τους ενόχους. Τη "σαφή πρόθεση" της κυβέρνησης να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θοδωρής Ρουσόπουλος. Την ίδια ώρα ο Μιλτιάδης Έβερτ, που συναντήθηκε με τον πρόεδρο του κόμματος, τοποθέτησε το "άνοιγμα του φακέλου" το φθινόπωρο".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ισχυρίζεται οτι "να τελειώνουμε μια κι έξω με τη διαπλοκή, προκάλεσε χθες την κυβέρνηση ο Γ. Παπανδρέου από τη Θεσσαλονίκη. Πέταξε το γάντι στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, που μίλησε πάλι για σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, ζητώντας να καταθέσει η κυβέρνηση αμέσως όσους φακέλους διαθέτει, ώστε να μη σύρεται σε ομηρία το ΠΑΣΟΚ. Προειδοποίησε οτι θα υπάρξει σκληρή σύγκρουση. Ο Κ. Καραμανλής συμφώνησε με τον Μιλτ. Έβερτ, το θέμα να συζητηθεί μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες".

    Η ΝΙΚΗ υπογραμμίζει οτι "τη "δαμόκλειο" σπάθη της "διαλεύκανσης" του "σκανδάλου" του Χρηματιστηρίου, αφήνει να αιωρείται σκοπίμως η κυβέρνηση, με ορίζοντα όχι μόνο τις ευρωεκλογές αλλά και τις "δύσκολες ημέρες" του φθινοπώρου".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ τονίζει οτι "η κυβέρνηση ανακοίνωσε οτι δεν παραγράφεται η μεγάλη απάτη του δίδυμου Σημίτη-Χριστοδουλάκη. Μετά τους Ολυμπιακούς ανοίγει ο φάκελος, ενώ ο κόσμος της αγοράς απαιτεί τώρα. Μιλούν από μόνα τους τα έγγραφα που έχει παρουσιάσει ο "Ελεύθερος" για το έγκλημα του οικονομικού επιτελείου των κυβερνήσεων Σημίτη".

    Σύμφωνα με την ΑΥΡΙΑΝΗ "αποφασισμένοι να ισοπεδώσουν στην κυριολεξία ό,τι απέμεινε από το Χρηματιστήριο εμφανίζονται οι ισχυρές συνασπισμένες ομάδες που αποτελούνται από ιδιοκτήτες εισηγμένων και χρηματιστές στην προσπάθειά τους να εκβιάσουν την κυβέρνηση και την Δικαιοσύνη προκειμένου να σταματήσουν οι διώξεις για τα σκάνδαλα εκατοντάδων δισεκατομμυρίων που συντελέστηκαν στην Σοφοκλέους".

    [15] Εμπόριο οργάνων παιδιών

    Τα ΝΕΑ γράφουν οτι "απόρρητη έκθεση-σοκ, για κύκλωμα εμπορίας οργάνων παιδιών με εμπλοκή τουλάχιστον ενός Έλληνα γιατρού, που συνέταξε η ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα ερευνά η Εισαγγελία της Θεσσαλονίκης. Θύματα είναι παιδιά από την Αλβανία, τα όργανα των οποίων αφαιρούνται σε κλινικές της γειτονικής χώρας και σε μία της Κεντρικής Μακεδονίας και με σάκους αλβανικών διπλωματικών αποστολών κατέληγαν στην Ιταλία".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 11 May 2004 - 14:40:38 UTC