Browse through our Interesting Nodes of Greek Newspapers & Magazines Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-03-23

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 23/03/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Κυβέρνηση-Ψήφος εμπιστοσύνης
  • [04] Προσλήψεις
  • [05] Ολυμπιακοί Αγώνες
  • [06] Ισραήλ - Παλαιστίνιοι
  • [07] ΕΕ- Ελλάδα
  • [08] ΥΠΕΞ - Δημοσίευμα
  • [09] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [10] Τρομοκρατία-Χρηματιστηριακές αγορές

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 23/03/2004

    Η ψήφος εμπιστοσύνης που έλαβε η κυβέρνηση, η συζήτηση επί των προγραμματικών της δηλώσεων που προηγήθηκε και η ένταση στη Μέση Ανατολή μετά τη δολοφονία του πνευματικού ηγέτη της Χαμάς είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Αυξήσεις σε Στρατό και Σώματα Ασφαλείας. Για εν ενεργεία και απόστρατους.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Καταργούνται οι νόμοι της Διαπλοκής. Καθοριστικές αποφάσεις του Προκόπη Παυλόπουλου.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Κόβονται σπατάλες, κλείνουν τα παράθυρα του ΑΣΕΠ. Προειδοποίηση Αλογοσκούφη: Το δημόσιο χρέος και τα ελλείμματα απειλούν την οικονομία.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Προσλήψεις με νέο σύστημα. ''Καταργούνται'' μόρια, αλλά και ''προτεραιότητες''. Αλλαγή ρόλου για το ΑΣΕΠ.

    Η ΑΥΓΗ: Ο εγκληματίας Σαρόν πυροδοτεί τη Μ. Ανατολή. Όλοι, πλην ΗΠΑ, καταδικάζουν τη δολοφονία του σεΐχη Γιασίν.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Μια γριά 80 χρονών έκοβε τα πλαστά τιμολόγια στο υπ. Εξωτερικών. Πως έστησαν οι απατεώνες την κομπίνα με τα... γιαούρτια στην Σύνοδο Κορυφής.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Η Ευρώπη φοβάται την τυφλή οργή των Αράβων. Λάδι στη φωτιά της τρομοκρατίας η δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Διαρκής τρόμος. Η ανθρωπότητα στο έλεος του φανατισμού. Αναζωπυρώνει την τυφλή βία η στυγνή δολοφονία Γιασίν.

    ΕΘΝΟΣ: Ανοίγουν οι πόρτες για 2.575 προσλήψεις. Σε Δημόσιο, ΔΕΚΟ, Δήμους και Οργανισμούς.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: ''Γιαούρτωμα'' στον Σημίτη από την ''Αυριανή''! Κάποτε, η κυβέρνησή του και αυτός φώναζαν ''το μαχαίρι μέχρι το κόκκαλο για τον Μιχαλόπουλο''... Τώρα τι γίνεται;

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Ξηλώστε το κράτος του ΠΑΣΟΚ. Ζητεί ο κόσμος που ψήφισε τη ΝΔ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Παγκόσμιος τρόμος... Γάζα: Η δολοφονία Γιασίν πυροδοτεί ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ''Εκδίκηση'' σε κάθε γωνιά της Γης. Δολοφονία-μπουρλότο του ηγέτη της Χαμάς.

    ΕΣΤΙΑ: Απομένουν 143 ημέρες. Τεράστιοι οι κίνδυνοι των Ολυμπιακών Αγώνων.

    Espresso: Συνελήφθη ηθοποιός για εμπόριο ναρκωτικών. Ο βιασμός της φίλης του τον οδήγησε στον εφιάλτη.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Λάδι στη φωτιά του φανατισμού η εκτέλεση Γιασίν. Κλίμα ανασφάλειας διακατέχει τον δυτικό κόσμο. Οργή των Αράβων, απειλές εκδίκησης Αλ Κάιντα.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Ψήφος εμπιστοσύνης ...στη νέα κυβέρνηση. Στο ''φόντο'' της πρώτης κοινοβουλευτικής ''κόντρας'' Καραμανλή-Παπανδρέου.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ντόμινο τρόμου προκαλεί ο Σαρόν. Με αντίποινα παντού απειλεί η Αλ Κάιντα.

    ΝΙΚΗ: Μήνυμα λιτότητας αλλά μετά τις ευρωεκλογές. Το στίγμα της κυβέρνησης μετά τις προγραμματικές.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Σύνοδος Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης: Εαρινή επίθεση κατά εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων.

    The Daily Times: Ο Σαρόν πλήρωσε την παγκόσμιο ειρήνη. Θρήνος και οργή σε ολόκληρο τον ισλαμικό κόσμο.

    Traffic News: Αγωγή 1 εκατ. ευρώ στον πρόεδρο του ΕΣΡ. Από το Κανάλι 10 για τις παρεμβάσεις της ΕΡΤ από την Πάρνηθα.

    Η ΧΩΡΑ: ΑΣΕΠ: 6.463 νέες προσλήψεις σε υπουργεία, δήμους και ΔΕΚΟ. Τα δικαιολογητικά μέχρι τέλος Μαρτίου.

    City Press: Τα δύσκολα από Οκτώβριο. Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης (165 υπέρ, 135 κατά) η κυβέρνηση Καραμανλή.

    MetroRAMA: Ριζικές οι αλλαγές στο σύστημα προσλήψεων. Νέα δεδομένα και για προαγωγές και αξιολογήσεις στο Δημόσιο.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Εισαγγελέας στο πανεπιστήμιο. Σάλος από τις καταγγελίες για χρηματισμό καθηγητή στο Μακεδονίας.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Το λάθος. Ο Σαρόν σκότωσε τον Γιασίν. Το Ισραήλ ανατίναξε κάθε ελπίδα συνεννόησης.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Το Ισραήλ άνοιξε τις πύλες της κολάσεως. Με τη δολοφονία του πνευματικού ηγέτη της Χαμάς Αχμέντ Γιασίν.

    [03] Κυβέρνηση-Ψήφος εμπιστοσύνης

    Ο ΛΟΓΟΣ υποστηρίζει ότι "με την ονομαστική ψηφοφορία, στην οποία η κυβέρνηση έλαβε, όπως αναμενόταν, την προβλεπόμενη εκ του Συντάγματος ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, ολοκληρώθηκε χθες τα μεσάνυχτα η συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων, η οποία αποτέλεσε και την "αφορμή" για την πρώτη αναμέτρηση του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Γιώργο Παπανδρέου. Ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε στις προγραμματικές δηλώσεις τις προεκλογικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι "καθαρή εντολή για να εφαρμόσει από σήμερα το κυβερνητικό της πρόγραμμα πήρε χθες στη Βουλή η νέα κυβέρνηση. Σύσσωμη η ΚΟ της ΝΔ της έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης με 165 "ναι". Πολιτικά "χαμένος" της βραδιάς ο Γ. Παπανδρέου, ο οποίος φυγομάχησε αρκούμενος στην αντιπολίτευση του Κ. Σημίτη και των στελεχών του".

    Η City Press γράφει ότι "παρά τις επισημάνσεις του υπουργού Οικονομίας κ. Αλογοσκούφη χθες βράδυ στη Βουλή για "ιδιαίτερα προβληματική κατάσταση της Οικονομίας" και "δημοσιονομικό πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί παρά τις μεγάλες δυσκολίες" όλα δείχνουν ότι η κυβέρνηση Καραμανλή θα ασχοληθεί με τα μεγάλα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, που έφθειραν τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, μετά το φθινόπωρο".

    Η Traffic news σημειώνει ότι "με το βλέμμα αποκλειστικά στραμμένο στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει για την επόμενη τετραετία είναι από χθες ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος έπειτα από την εξασφάλιση ψήφου εμπιστοσύνης από τη Βουλή, έδωσε μέσω των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης το πλαίσιο εντός του οποίου θα κινηθεί για να εφαρμόσει το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας στην κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου".

    Η Espresso εκτιμά ότι "αναλυτικά στοιχεία, τα οποία διασφαλίζουν την πιστή τήρηση των κυβερνητικών εξαγγελιών, κατέθεσε ο πρωθυπουργός στη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων, λίγο πριν λάβει την ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση. Και ήταν φανερό από την καταληκτική του ομιλία, ότι ο στόχος του κ. Καραμανλή ήταν να πείσει ότι το πρόγραμμα της ΝΔ είναι πρωτίστως εφαρμόσιμο και ότι δεν θα παραμείνει στα χαρτιά "ένα συμβόλαιο τιμής με τους πολίτες", όπως το ονόμαζε και στην προεκλογική περίοδο".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ προσθέτει ότι "οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των κομμάτων και τις τρεις αυτές ημέρες των προγραμματικών δηλώσεων ήταν έντονες. Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός, Κ. Καραμανλής, εμφανίστηκε κατ' αρχήν συναινετικός και χαμηλότονος".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) επισημαίνει ότι "μαχαίρι είναι αποφασισμένος να βάλει στους νόμους της διαπλοκής που συντηρούσαν -χρόνια τώρα- τα παράσιτα της κρατικής μηχανής, ο υπουργός Δημόσιας Διοίκησης Προκόπης Παυλόπουλος. Η κάθαρση θα επέλθει με μια σειρά γενναίων νομοθετικών πρωτοβουλιών".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) ισχυρίζεται ότι "οι αρχικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας λαμβάνουν σάρκα και οστά και ικανοποιούν χιλιάδες ένστολους. Όπως εξήγγειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, αυξάνεται ο βασικός μισθός του ανθυπολοχαγού στα 860 ευρώ από 720 που είναι σήμερα. Έτσι αυξάνονται σημαντικά οι μισθοί όλων των ενεργεία συναδέλφων του αλλά και οι συντάξεις των απόστρατων. Η γενναία αύξηση των 140 ευρώ επηρεάζει θετικά και το μισθολόγιο των εργαζόμενων στα σώματα ασφαλείας".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υπογραμμίζει ότι "την αποκατάσταση των σχέσεων Πολιτείας-Εκκλησίας φαίνεται ότι προσδοκά από τη συνάντηση που θα έχουν αύριο ο πρωθυπουργός και ο Αρχιεπίσκοπος. Είναι και αυτός ένας από τους λόγους που ο κ. Χριστόδουλος, ο οποίος θα περάσει την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου ύστερα από τέσσερα χρόνια, δεν προτίθεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να επιδώσει μνημόνιο με τα αιτήματα και τις θέσεις της Εκκλησίας στον Κ. Καραμανλή. Τα ανοιχτά θέματα της Εκκλησίας, τελικά θα τεθούν ακροθιγώς".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ τονίζει ότι "ο κόσμος ζητεί από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να ξηλώσει τώρα το κράτος του ΠΑΣΟΚ. Ιδιαίτερα μετά τη χθεσινή ψήφιση των προγραμματικών δηλώσεων, που υπογραμμίζει και την τυπική έναρξη της νέας περιόδου, η νέα διακυβέρνηση πρέπει να ξεκινήσει όλα όσα θα έπρεπε να πράξει από την πρώτη στιγμή".

    Σύμφωνα με τη ΝΙΚΗ "περιγράφοντας ουσιαστικά την περιοριστική εισοδηματική πολιτική που θα εφαρμοστεί μετά τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφης, παρουσίασε με τα πλέον μελανά χρώματα την κατάσταση της εθνικής οικονομίας".

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι ''ό,τι είπαμε , είπαμε για τις παροχές. Καιρός τώρα για περικοπές δαπανών και για ''σφικτή'' οικονομική πολιτική. Την πρόθεση της κυβέρνησης της ΝΔ να εφαρμόσει περιοριστική οικονομική πολιτική στο όνομα των δημοσίων ελλειμμάτων έκανε σαφή χθες ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης στην ομιλία του στη Βουλή με την οποία έδωσε μια πρώτη γεύση για την πολιτική που θα εφαρμοσθεί στον χώρο της οικονομίας''.

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ προσθέτει ότι ''νέα πολιτική λιτότητας προανήγγειλε με την παρέμβασή του στη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης''.

    [04] Προσλήψεις

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει ότι ''αποφασισμένος να κλείσει οριστικά τα παράθυρα των παράνομων προσλήψεων στο δημόσιο τομέα εμφανίσθηκε χθες στη Βουλή ο νέος υπουργός Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης Π. Παυλόπουλος, ο οποίος παράλληλα ξεκαθάρισε ότι στο φετινό προϋπολογισμό δεν υπάρχουν άλλα λεφτά για νέες προσλήψεις''.

    Η ΧΩΡΑ προσθέτει ότι '' χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας προκηρύσσονται στον δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, τους δήμους και τις ΔΕΚΟ τις επόμενες ημέρες. Οι διαγωνισμοί θα είναι γραπτοί και αφορούν υποψηφίους όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης''.

    Σύμφωνα με την ΑΠΟΦΑΣΗ, ''αλλάζουν όλα στο σύστημα των προσλήψεων για το Δημόσιο. Ακόμη και ο ρόλος του ΑΣΕΠ. Επιστρέφει η διαφάνεια και περιορίζεται η μοριοδότηση χωρίς προδιαγραφές. Έμφαση στις γραπτές εξετάσεις''.

    Το metroRAMA αναφέρει ότι ''ριζικές αλλαγές στο σύστημα των προσλήψεων στο Δημόσιο θα φέρει η κυβέρνηση, όπως προανήγγειλε κατά τη χθεσινή συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών Π. Παυλόπουλος''.

    [05] Ολυμπιακοί Αγώνες

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει ότι ''το μακελειό της Μαδρίτης και η εντεινόμενη ανησυχία μετά και τα χθεσινά γεγονότα στη Γάζα ανεβάζουν τον πυρετό της ανασφάλειας στην Ευρώπη και αυξάνουν τις απαιτήσεις για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων επιβάλλοντας στην κυβέρνηση ακόμη μεγαλύτερη κινητοποίηση. Ήδη τα υπουργεία Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης συντονίζονται προκειμένου να εξασφαλίσουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ασφάλειας''.

    Η ΕΣΤΙΑ προσθέτει ότι ''οι περισσότεροι Έλληνες έχουν πλέον συνειδητοποιήσει τί διακυβεύεται από την έκβαση των Ολυμπιακών Αγώνων. Και αναλογίζονται με δέος αν η Κυβέρνησις Καραμανλή θα μπορέση να καλύψει τον χαμένο χρόνο μέσα στις απομένουσες 143 ημέρες''.

    [06] Ισραήλ - Παλαιστίνιοι

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι ''η δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς Αχμέτ Γιασίν με την προσωπική καθοδήγηση του Ισραηλινού πρωθυπουργού Αριέλ Σαρόν απειλεί να πνίξει στο αίμα όλο τον κόσμο''.

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει ότι ''έτοιμη για ολική έκρηξη είναι πλέον η Μέση Ανατολή μετά τη χθεσινή νέα εγκληματική ενέργεια του Σαρόν που διέταξε τη δολοφονία του πνευματικού ηγέτη της Χαμάς σεΐχη Γιασίν. Με τη δολοφονία του σεΐχη Γιασίν από πυραύλους που έριξαν τα ισραηλινά ελικόπτερα Απάτσι, ο Σαρόν πυροδοτεί προκλητικά ανεξέλεγκτες και εκρηκτικές εξελίξεις που απειλούν τους λαούς της περιοχής''.

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι ''κλυδωνισμούς στις αγορές δημιουργεί ο νέος κύκλος γεωπολιτικής αστάθειας. Όλα τα ξένα χρηματιστήρια έκλεισαν με απώλειες ως και 2,30% το δολάριο υποχώρησε, ο χρυσός ανέβηκε, ενώ η Σοφοκλέους κυριολεκτικά κατέρρευσε. Σήμα κινδύνου εξέπεμψε ο ΟΟΣΑ συνιστώντας μέτρα θωράκισης των αγορών απέναντι στις επιπτώσεις της τρομοκρατίας''.

    Η DAILY TIMES στο άρθρο της τονίζει μεταξύ άλλων ότι ''τα όρια της αλλοφροσύνης ξεπερνά ο Αριέλ Σαρόν με ενέργειες σαν αυτή της δολοφονίας ενός πνευματικού ηγέτη κληρικού και ανάπηρου Παλαιστίνιου. Με άνανδρες επιθέσεις από όπου και εάν προέρχονται δεν καταπολεμάται η τρομοκρατία , απεναντίας τρέφεται και γιγαντώνεται''.

    [07] ΕΕ- Ελλάδα

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει ότι ''την κρισιμότητα της εαρινής Συνόδου της ΕΕ στις Βρυξέλλες ανέδειξε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.. Θα παρθούν μέτρα για την υλοποίηση των αντιδραστικών αποφάσεων της Λισσαβόνας πάνω σε κρίσιμα λαϊκά δικαιώματα που αφορούν στις εργασιακές σχέσεις, στο σύστημα Κοινωνική Ασφάλισης και ιδιαίτερα στο σύστημα συνταξιοδότησης''.

    [08] ΥΠΕΞ - Δημοσίευμα

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι '' ή μεγάλος...ψεύτης ή μεγάλο κορόϊδο (!) φαίνεται ότι είναι ο τέως αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Τάσσος Γιαννίτσης , ο οποίος με πολλή αφέλεια βγήκε και διέψευσε τις χθεσινές αποκαλύψεις μας, σύμφωνα με τις οποίες με το κόλπο των ΠΛΑΣΤΩΝ και ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ τιμολογίων φαγώθηκαν πολλά ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δραχμές με αφορμή τη Σύνοδο Κορυφής στη Χαλκιδική''.

    [09] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:'' Το μεγαλύτερο πρόβλημα. Κατά τον υπουργό Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη. Η πραγματική δημοσιονομική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας η οποία συνεπάγεται μεγάλους περιορισμούς".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:'' Διεθνής καταδίκη, πλην ΗΠΑ. Αποδοκίμασαν ΕΕ και ΟΗΕ τη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς, σεΐχη Αχμέτ Γιασίν".

    ΚΕΡΔΟΣ:''Η παγκόσμια αναταραχή πλήττει τις αγορές. Κλιμάκωση γεωπολιτικής ρευστότητας με κίνδυνο εκτροπής στη Μέση Ανατολή".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:'' Εμπιστοσύνη από τη Βουλή στη ΝΔ για το πρόγραμμα. Δέσμευση Καραμανλή για λύσεις στην τετραετία".

    [10] Τρομοκρατία-Χρηματιστηριακές αγορές

    ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ υποστηρίζει ότι "εκρηκτικό γεωπολιτικό μίγμα με άμεσες συνέπειες στις αγορές, διαμόρφωσε η δολοφονία Γιασίν στη Μέση Ανατολή-δολοφονία που ήρθε να επιτείνει τον παγκόσμιο φόβο του ανατροφοδοτούμενου κύκλου βίας δέκα ημέρες μετά το χτύπημα στη Μαδρίτη".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 23 March 2004 - 16:14:22 UTC