Read the King-Crane Commission Report of Mandates in Turkey (1919) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-12-05

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 05/12/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Επιτόκια-Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα
  • [04] ΠΑΣΟΚ- εκλογές
  • [05] Προσλήψεις
  • [06] ΠΑΣΟΚ- Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές
  • [07] Καραμανλής - ΕΛΚ
  • [08] Ολυμπιακοί Αγώνες - Ολυμπία
  • [09] Οικουμενικός Πατριάρχης - Τουρκία
  • [10] Γρίπη
  • [11] Κυπριακό
  • [12] Δασικό νομοσχέδιο
  • [13] Απασχόληση - Κίνητρα
  • [14] Ελληνοτουρκικά
  • [15] Δίκη Πρωτόπαπα - Κουρή
  • [16] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [17] Απασχόληση - Κίνητρα

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 05/12/2003

    Οι δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου κ. Χριστόδουλου για την Τουρκία, το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας για την τόνωση της απασχόλησης, οι συναντήσεις και οι παρεμβάσεις του προέδρου της ΝΔ στη σύνοδο του ΕΛΚ και η ομιλία του πρωθυπουργού στο ευρωπαϊκό συμπόσιο που διοργάνωσε το ΠΑΣΟΚ, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Δασονόμος. Το τελικό κείμενο. Ψηφίστηκε από τη Βουλή.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Δωρεάν εργασία με αμοιβή το ...επίδομα ανεργίας! Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας...

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Κινδύνευσε ο Καραμανλής. Για λίγα λεπτά αποφεύχθηκε τραγωδία στα Σπάτα.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Γρίπη Χριστούγεννα με φονικό ιό! Σκότωσε επτά παιδιά στην Αγγλία, θερίζει και στη Γαλλία.

    Η ΑΥΓΗ: Κήρυγμα μισαλλοδοξίας. Ο Αρχιεπίσκοπος, Σταυροφόρος της Δύσης, κάνει δική του εξωτερική πολιτική.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Μεγάλα κίνητρα για προσλήψεις ανέργων. Νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Παράθυρο για νέες προσλήψεις. Σε νομαρχίες, δήμους και ΔΕΚΟ. Απορρόφηση ανέργων με μορφή μερικής απασχόλησης.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Έκπτωση 40% για τριάντα χιλιάδες οφειλέτες του ΟΕΚ. Ρύθμιση- εξπρές με νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας.

    ΕΘΝΟΣ: Μπόνους σε εταιρίες για προσλήψεις ανέργων. Ολόκληρο το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας για την απασχόληση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Τα λοίσθια πνέει η ''αυτοκρατορία'' του Κώστα Σημίτη. Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού επιβεβαιώνουν τα, περί διαδοχής του, σενάρια, εκτιμούν στη ΝΔ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Δεύτερη πρόβα Γιωργάκη. Μετά την Καστοριά νέα αρχηγική εμφάνιση στο νομό Μαγνησίας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Θρίλερ με την πτήση Καραμανλή. ''Ελ. Βενιζέλος'': Παραλίγο σύγκρουση από εμπόδιο στο διάδρομο προσγείωσης, λέει ο πιλότος.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Μπαϊράκι Χριστόδουλου. Κόντρα στην πολιτική ηγεσία, χαράζει πολιτική!

    ΕΣΤΙΑ: Πότε αποχωρεί ο κ. Σημίτης. Ανοικτό το σενάριο για ευρωπαϊκό αξίωμα.

    Espresso: Παραλίγο τραγωδία με πρωταγωνίστρια και κάμεραμαν. Βάφτηκαν με αίμα τα γυρίσματα του σίριαλ ''Κάτω από την Ακρόπολη''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Προς μερική απασχόληση. Η κυβέρνηση επιχειρεί να κάνει πιο ελαστική την αγορά εργασίας με παράλληλη ενίσχυση των αδύναμων ομάδων.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Σε ετοιμότητα οι υγειονομικές αρχές για τη γρίπη. Σποραδικά κρούσματα και στην Ελλάδα.

    ΤΑ ΝΕΑ: 2004 ...μάτια πάνω από την πόλη. Μέρα και νύχτα θα μας βλέπει ο ''Μεγάλος Αδελφός''.

    ΝΙΚΗ: Επιστροφή στο Μεσαίωνα θέλει ο Χριστόδουλος. ''Κεραυνοί εν αιθρία''.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Καθεστώς Νταχάου για τους ανέργους. Νέο κυβερνητικό νομοσχέδιο.

    Traffic News: ''Αστυνομικός βίασε την κόρη μου''. Η μητέρα της 17χρονης μαθήτριας μιλάει στην ''t''. Σάλος στην αστυνομία μετά την αποκάλυψη - σοκ.

    Η ΧΩΡΑ: Σβήνουν οι ελπίδες του Σημίτη. Ταφόπλακα τα γκάλοπ για το ΠΑΣΟΚ στη δύση του 2003.

    City Press: Ιστορική επιστροφή στην Ολυμπία. Με απόφαση των ''Αθανάτων'' θα διεξαχθεί η σφαιροβολία στον ιερό χώρα απ΄όπου ξεκίνησαν οι Αγώνες στην αρχαιότητα.

    MetroRAMA: Οικονομικά κίνητρα για απασχόληση ανέργων. Προτεραιότητα σε νέους κάτω των 25, άτομα άνω των 55, άνεργες μητέρες.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Επιδημία εμβολιασμών. Από το φόβο του ιού της γρίπης ''φουτζιαν''.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: 2 δις ευρώ χρωστά η κυβέρνηση στους ΟΤΑ. Αποκαλυπτική παρέμβαση Α. Ρεγκούζα στη Βουλή.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Λάθος Παπαθεμελή. Το ξεκίνημά του από την Αθήνα. Ετσι εγκαινιάζει τον προεκλογικό αγώνα.

    [03] Επιτόκια-Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει ότι ''βάζει νερό στο κρασί της η Κομισιόν μετά την οδυνηρή ήττα της από το Συμβούλιο Υπουργών Οικονομίας της ευρωζώνης και εμφανίζεται πρόθυμη τώρα να συμβάλει στην αναθεώρηση του επίμαχου κανονισμού για το Σύμφωνα Σταθερότητας προκειμένου να βοηθηθεί η ανάκαμψη της ευρωπαϊκής οικονομίας. Χθες η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα άφησε αμετάβλητα στο 2% τα επιτόκια του ευρώ''.

    [04] ΠΑΣΟΚ- εκλογές

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι ''πρωθυπουργός και γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κατηγορούν τη ΝΔ ότι διακινούν τα σενάρια περί διαδοχής στο κυβερνών κόμμα πριν από τις εκλογές, ενώ ο κ. Κ. Σημίτης θα ξεκινήσει κύκλο επαφών με τα κορυφαία στελέχη, στα οποία και θα αναθέσει συγκεκριμένους ρόλους στην προεκλογική εκστρατεία''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει ότι '' εν αμφιβόλω τίθεται οι χειρισμοί του πρωθυπουργού κ. Κ. Σημίτη καθώς η κυβέρνηση βρίσκεται σε αδυναμία να ελέγξει το πολιτικό παιχνίδι''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ στο σχόλιό του σημειώνει μεταξύ άλλων ότι '' η μακρά προεκλογική περίοδος στην οποία έχει εισέλθει ο τόπος οδηγεί σε απρόβλεπτες εξελίξεις. Η αγωνιώδης προσπάθεια του πρωθυπουργού να δώσει τέλος στα σενάρια διαδοχής του , που πυροδοτεί η ίδια η πολιτική πραγματικότητα, προδίδει το άγχος του ΠΑΣΟΚ εν όψει της επικείμενης εκλογικής ήττας''.

    Σύμφωνα με τη ΧΩΡΑ, ''κόλαφος οι νέες δημοσκοπήσεις για το ΠΑΣΟΚ και τον πρωθυπουργό. Η διαφορά μεγαλώνει, ενώ στην περιφέρεια η απόσταση υπέρ της ΝΔ μετράται σε διψήφιο ποσοστό''.

    [05] Προσλήψεις

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι ''η κυβέρνηση ανοίγει ''παράθυρο'' για νέες προσλήψεις εργαζομένων μερικής απασχόλησης επιπλέον των 25.000 υπαλλήλων, τα κονδύλια για την πρόσληψη των οποίων έχουν εγγραφεί στον κρατικό προϋπολογισμό του 2004. Οι διοικήσεις των ΔΕΚΟ, οι νομαρχίες και οι δήμοι ενθαρρύνονται τώρα να προχωρήσουν από μόνες τους σε όσες προσλήψεις εργαζομένων μερικής απασχόλησης χρειάζονται για να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα που παρέχουν στους πολίτες. Αρκεί οι προκηρύξεις να πληρούν τρεις προϋποθέσεις''.

    [06] ΠΑΣΟΚ- Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφει ότι ''μια μέρα μετά την οξύτατη επίθεσή του εναντίον της ελληνικής Δεξιάς ο Κώστας Σημίτης έστρεψε χθες τα βέλη του και εναντίον της ευρωπαϊκής Δεξιάς πλέκοντας το εγκώμιο της σοσιαλδημοκρατίας. Ταυτόχρονα, άκουσε πολύ κολακευτικά λόγια για τον ίδιο και το ΠΑΣΟΚ από επιφανείς πολιτικούς, νυν και τέως ηγέτες και άλλα στελέχη ευρωπαϊκών σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων''.

    ΤΑ ΝΕΑ αναφέρουν ότι ''στήριξη στον Κώστα Σημίτη έδωσαν οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές στο συμπόσιο που οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα. Οι παρόντες Ρόμπιν Κουκ και Πολ Ρασμούνσεν αλλά και οι Γκόραν Πέρσον και Γκέρχαρντ Σρέντερ που απέστειλαν μηνύματα δεν δίστασαν να πλέξουν το εγκώμιο του Έλληνα πρωθυπουργού του ''Κώστα'' όπως τον αποκάλεσαν κάνοντας μάλιστα λεπτομερειακές αναφορές τόσο στη δράση του ως προεδρεύοντα της ΕΕ όσο και στο έργο που έχει επιτελέσει στη χώρα μας''.

    [07] Καραμανλής - ΕΛΚ

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) γράφει ότι ''στις θέσεις της ΝΔ για διατήρηση του θεσμού του ενός επιτρόπου ανά χώρα στη συνταγματική συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και στην προώθηση της κοινής πολιτικής ασφάλειας και Άμυνας, επέμεινε χθες ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Κ. Καραμανλής κατά την άτυπη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Παρίσι, που είχε ως θέμα της τη Διακυβερνητική Διάσκεψη''.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ προσθέτει ότι ''στην ανάγκη να περιληφθεί σαφής ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής σε περίπτωση που χώρα μέλος δεχθεί επίθεση, επέμεινε ο Κώστας Καραμανλής ο οποίος για μία ακόμη φορά τάχθηκε υπέρ της ενισχυμένης συνεργασίας στην ευρωπαϊκή άμυνα και αυτό δήλωσε αμέσως μετά την άτυπη σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι ''πλήρης συμφωνία μεταξύ του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή και του Γάλλου πρωθυπουργού Ζαν Πιέρ Ραφαρέν αναφορικά με την επίλυση του Κυπριακού και κυρίως τις παραμέτρους του σχεδίου επίλυσης επήλθε κατά τη χθεσινή τους ιδιαίτερη συνάντηση''.

    [08] Ολυμπιακοί Αγώνες - Ολυμπία

    Η City Press επισημαίνει ότι ''μία μοναδική σύνδεση των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων με την αρχαία ελληνική ιστορία τους έκανε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΟΕ που συνεδρίασε στη Λωζάννη και ενέκρινε ομόφωνα τη σχετική πρόταση της Γιάννας Αγγελοπούλου. 18 Αυγούστου το άθλημα της σφαιροβολίας θα διεξαχθεί στην Αρχαία Ολυμπία με όλους τους όρους που θα εξασφαλίσουν την προστασία του αρχαιολογικού χώρου''.

    [09] Οικουμενικός Πατριάρχης - Τουρκία

    Η ΑΥΓΗ ισχυρίζεται ότι ''κήρυξε τη μισαλλοδοξία χθες ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος εξαπολύοντας μεσαιωνική σταυροφορία. Ζήτησε να μην μπουν στην Ευρώπη οι Τούρκοι 'γιατί είναι βάρβαροι' (ακριβώς έτσι το είπε) και γιατί σούβλισαν τον Αθανάσιο Διάκο! Σε ευθεία αντίθεση με την εξωτερική πολιτική της χώρας, ο αρχιεπίσκοπος ξεπέρασε πάλι τα συνταγματικά όρια, αυτοτοποθετούμενος στην ακροδεξιά".

    Η ΝΙΚΗ τονίζει ότι "κόντρα στο παλλαϊκό αίσθημα για την εμβάθυνση της ελληνοτουρκικής προσέγγισης και για την αποδεσμευμένη από καχυποψία αρμονική συνύπαρξη των πολιτών των δύο χώρων, ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος παρενέβη χθες, μια ακόμη φορά, στο πεδίο της πολιτικής και της εθνικής διπλωματίας με μία ανεπίκαιρη τοποθέτηση και προσβλητικές εκφράσεις".

    [10] Γρίπη

    Σύμφωνα με το ΛΟΓΟ "σε κατάσταση ετοιμότητας βρίσκονται οι υγειονομικές υπηρεσίες της χώρας για την αντιμετώπιση κρουσμάτων της γρίπης που πλήττει κυρίως παιδιά στη Δυτική Ευρώπη".

    [11] Κυπριακό

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σχολιάζει ότι "κόλαφο για την Τουρκία αποτελούν οι δηλώσεις του γραμματέα της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Ελμαρ Μπροκ για το Κυπριακό. Η Αγκυρα επιμένει ότι η επίλυση του Κυπριακού δεν αποτελεί προϋπόθεση για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων. Ωστόσο, ο κ. Μπροκ ήταν κατηγορηματικός πως αν δεν υπάρξει επίλυση του πολιτικού προβλήματος στην Κύπρο, η Τουρκία θα βρεθεί εκτός ευρωπαϊκής τροχιάς".

    [12] Δασικό νομοσχέδιο

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει ότι "υπερψηφίστηκε, χθες, από την Ολομέλεια της Βουλής το δασικό νομοσχέδιο, κατόπιν ονομαστικής ψηφοφορίας που είχε ζητήσει η αξιωματική αντιπολίτευση. Από τους 286 ψηφίσαντες βουλευτές, οι 151 υπερψήφισαν το ν/σ, οι 134 το καταψήφισαν, ενώ ένας -ο Στέλιος Παπαθεμελής- δήλωσε 'παρών'".

    Κατά την ΕΣΤΙΑ η κυβερνητική πλειοψηφία παρέκαμψε όλες τις ενστάσεις αντισυνταγματικότητος και προχώρησε στην ψήφιση επί της αρχής του νομοσχεδίου για τα δάση και τις δασικές εκτάσεις".

    [13] Απασχόληση - Κίνητρα

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι "οικονομικά κίνητρα για την πρόσληψη νέων που είναι άνεργοι κάτω των 25, για μακροχρονίως ανέργους άνω των 55 χρόνων, ειδικά αυτούς που έχουν τουλάχιστον 6.000 ένσημα καθώς και για τις μητέρες ανηλίκων, δίνονται στους εργοδότες μέσω του νέου νομοσχεδίου για την απασχόληση, που έδωσε χθες στην δημοσιότητα ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δ. Ρέππας".

    Το MetrORAMA γράφει ότι "προτεραιότητα δίνεται στην ενίσχυση της απασχόλησης των νέων κάτω των 25 ετών, των ανέργων άνω των 55 που έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον 6.000 ένσημα και των άνεργων μητέρων. Παράλληλα, προβλέπονται η μετατροπή των επιδομάτων του ΟΑΕΔ σε κίνητρο για την πρόσληψη των ανέργων και η απαλλαγή των αγροτισσών από τις ασφαλιστικές εισφορές για ένα χρόνο για κάθε παιδί που αποκτούν μετά το πρώτο".

    Κατά τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ "μεγάλο άλμα σε ένα νέο εργασιακό μεσαίωνα αποδεικνύεται το νέο νομοσχέδιο που παρουσίασε χτες και επίσημα ο υπουργός Εργασίας, Δ. Ρέππας".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) αναφέρει ότι ''υποχρεωτική εργασία χωρίς αμοιβή αλλά με το ''επιμίσθιο'' του επιδόματος ανεργίας του ΟΑΕΔ καθιερώνει η κυβέρνηση, περιορίζοντας σημαντικά την προστασία του κράτους στο καθεστώς των απολύσεων''.

    [14] Ελληνοτουρκικά

    Η Espresso σημειώνει ότι "έπειτα από πλήρη απουσία περίπου δέκα ημερών, στην προσφιλή τακτική των προκλήσεων επανήλθαν χθες τα τουρκικά μαχητικά. Η εξέλιξη δικαιώνει τις εκτιμήσεις των επιτελών ότι ο μηδενισμός των παραβιάσεων των τελευταίων ημερών ήταν καθαρά συγκυριακός, λόγω του ραμαζανιού και του σοκ που δημιούργησαν τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Κωνσταντινούπολη και ότι οι Τούρκοι θα επανέρχονταν σύντομα στις γνωστές μεθόδους τους".

    [15] Δίκη Πρωτόπαπα - Κουρή

    Η Traffic υπογραμμίζει ότι "ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών συζητήθηκε χθες η αγωγή που έχει καταθέσει ο υπουργός Τύπου Χρήστος Πρωτόπαπας κατά του εκδότη της εφημερίδας 'Αυριανή', Γιώργου Κουρή. Με την αγωγή του, ο κύριος Πρωτόπαπας διεκδικεί το χρηματικό ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, ως αποζημίωση για ηθική βλάβη

    [16] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:'' Παραμένουν οι αγκυλώσεις. Το νέο πρόγραμμα σταθερότητας δεν βελτιώνει την ανταγωνιστικότητα".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:'' Πέντε ισχυρά κίνητρα για προσλήψεις. Μειώνεται έως 60% το εργατικό κόστος".

    ΚΕΡΔΟΣ:'' Πώς θα επιδοτούνται οι νέες προσλήψεις. Τι προβλέπει για τη μείωση της ανεργίας το ν/σ του υπουργείου Εργασίας".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:'' Δανείζεται" από το 2004 ο φετινός προϋπολογισμός. 300 εκ. ευρώ για να καλυφθούν ελλείμματα".

    [17] Απασχόληση - Κίνητρα

    ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ υποστηρίζει ότι "με στόχο να καταστούν ελκυστικότερες οι προσλήψεις προσωπικού, η κυβέρνηση προωθεί μέσω του νέου εργασιακού νομοσχεδίου κίνητρα επιδότησης της εργασίας. Βασικός σκοπός είναι να μειωθεί το εργοδοτικό κόστος, ώστε οι επιχειρήσεις να προσλάβουν προσωπικό από συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού που εμφανίζουν αδυναμία στην εξεύρεση θέσης απασχόλησης".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 5 December 2003 - 20:51:36 UTC