Browse through our Interesting Nodes on Religion in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-11-06

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 06/11/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Οικουμενικό Πατριαρχείο - Εκκλησία
  • [04] Ερευνα-Ελληνική κοινωνία
  • [05] Γάλα
  • [06] Μισθοί
  • [07] Κυπριακό
  • [08] Κεραίες κινητής τηλεφωνίας
  • [09] ΝΔ
  • [10] Μοναστηριακή περιουσία
  • [11] Ειδικοί λογαριασμοί
  • [12] ΠΑΣΟΚ-ΝΔ
  • [13] ΕΕ-Ελλάδα-Τουρκία
  • [14] Τράπεζες-Καταναλωτικό κοινό
  • [15] Αισχροκέρδεια-Μέτρα
  • [16] Εισακτέοι σε ΑΕΙ-ΤΕΙ
  • [17] Επερώτηση ΚΚΕ
  • [18] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 06/11/2003

    Η κρίση στις σχέσεις Ελληνικής Εκκλησίας - Οικουμενικού Πατριαρχείου, η έκθεση της ΕΕ για την Τουρκία και την Κύπρο, οι διεργασίες σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και η εισοδηματική πολιτική στις ΔΕΚΟ είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Προσλήψεις με 800 ευρώ μηνιαίως για 25.000 οπλίτες. Επαγγελματική κατάρτιση για 3.000 οπλίτες.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Βουλή: Συντάξεις - Κίνδυνος περικοπών. Τα ελλείμματα στα Ταμεία φέρνουν νέα επώδυνα μέτρα.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Τι νιώθουν οι Ελληνες. Πόσο εμπιστευόμαστε θεσμούς και αξίες από το 1 εως το 10.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Τα έξυπνα δάνεια για φουσκωμένες κάρτες και ακριβά ''στεγαστικά''. Εκρηξη ανταγωνισμού για τη μεταφορά υπολοίπου. Τα ελκυστικά προγράμματα και οι παγίδες.

    Η ΑΥΓΗ: Εκτός προϋπολογισμού το 15% των δαπανών. Δύο τρις. δραχμές οι ειδικοί λογαριασμοί της αδιαφάνειας.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ιταμό εκβιαστικό και κατάπτυστο το νέο φιρμάνι του Πατριάρχη. Χριστόδουλε μην κάνεις ρούπι πίσω.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Γάλα με κλοφέν. Τι αποκαλύπτει έρευνα του Πανεπιστημίου και του ''Δημοκρίτου''. Βιομηχανικά απόβλητα δηλητηριάζουν την τροφική αλυσίδα.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ολα τα ειδικά επιδόματα στον δημόσιο τομέα. Ποιά αυξάνονται και ποιά ενσωματώνονται στον μισθό.

    ΕΘΝΟΣ: Με πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ το 27% των ανέργων. Συγκλονιστικά στοιχεία από έρευνα του ΟΑΕΔ για το 2002.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ελληνες Ιεράρχες, μετά φόβου Θεού, Πίστεως και Αγάπης προσέλθετε... Σήμερον, στην Σύνοδο της Ιεραρχίας, ''τα σα εκ των σων'' της Ορθοδοξίας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Καταλήστευση του δημόσιου χρήματος. Με ειδικούς-κρυφούς λογαριασμούς καταγγέλλει ο πρόεδρος του Συνασπισμού Κωνσταντόπουλος.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τα διπλά βιβλία των υπουργών. Προϋπολογισμός: Σε 99 ''ειδικούς λογαριασμούς''... έκρυψαν 5,5 δις. ευρώ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ερευνα-σοκ για τους Ελληνες. Πανευρωπαϊκή και για την Ελλάδα από το ΕΚΚΕ.

    ΕΣΤΙΑ: Καταρρέει η οικονομία. Εγκλημα πρώτου μεγέθους η προεκλογική πολιτική.

    Espresso: Αυτός είναι ο ληστής των κοσμηματοπωλείων. Αρπαξε 800 εκ. Γιατί η αστυνομία τον θεωρεί εγκέφαλο του κυκλώματος

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Πιο συντηρητικοί έγιναν οι Ελληνες. Ερευνα-ψυχογράφημα του ΕΚΚΕ για τις επικρατούσες τάσεις στην κοινωνία.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Κορύφωση της ρήξης. Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στην Ιερά Σύνοδο.

    ΤΑ ΝΕΑ: Εκτός πόλεων οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Πόρισμα-βόμβα του Συνήγορου του Πολίτη.

    ΝΙΚΗ: Ολες οι ευθύνες στον Χριστόδουλο. Προς οριστική ρήξη Αθήνα-Φανάρι.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ενας στους πέντε κάνει ένα μεροκάματο τη βδομάδα. Τσακίζει κόκαλα η υποαπασχόληση.

    Traffic News: Καθηγητής συνελήφθη για παιδεραστία. Είχε ορμητήριο το φροντιστήριό του.

    Η ΧΩΡΑ: Τι αυξήσεις έρχονται σε 20 ΔΕΚΟ. Και τι μισθούς θα πάρουν οι υπάλληλοι. Αναλυτικοί πίνακες με τα τιμολόγια που ισχύουν σήμερα.

    City Press: Ιερός πόλεμος. Αγεφύρωτο το χάσμα Εκκλησίας της Ελλάδος και Πατριαρχείου.

    MetroRAMA: Σενάρια ''εκτροπής''. Το Φανάρι κατηγορεί τον Αρχιεπίσκοπο. Βαρύ το κλίμα στη σύνοδο της Ιεραρχίας.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Εφιάλτης στα σπίτια μας. Γιαννιτσά: Κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας στο Ιντερνέτ.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Αναδόμηση στη ΔΕΘ και τη HELEXPO. Ο ΥΜΑΘ ανακοίνωσε οτι θα αλλάξει τις διοικήσεις.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Η Ευρώπη διατάζει την Τουρκία για Κύπρο. Δόθηκε το ''πράσινο φως'' για τη διεύρυνση της ΕΕ.

    [03] Οικουμενικό Πατριαρχείο - Εκκλησία

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ γράφει ότι ''ψηφίζει σε τεταμένο κλίμα σήμερα η Ιεραρχία. Την εξασφάλιση της πλειοψηφίας επιδιώκει ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος με βελτιωμένη πρόταση. Εντονες αντιδράσεις από το Φανάρι, που απειλεί τώρα με σοβαρές κυρώσεις λόγω της ''αμφισβήτησης νομιμότητας και των εκκλησιαστικών καθεστώτων''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σημειώνει ότι ''τις κρισιμότερες στιγμές στην ιστορία της βιώνει σήμερα η Εκκλησία της Ελλάδος. Το κλίμα είναι βαρύ. Ο Πατριάρχης απειλεί εμμέσως τον αρχιεπίσκοπο για επιβολή κυρώσεων σε περίπτωση που ''παραβιαστεί'' η Πράξη του 1928 και η Ιεραρχία καλείται να αναλάβει τις ευθύνες της αποφασίζοντας την οριστική σύγκρουση ή όχι με το Φανάρι''.

    Η City Press εκτιμά ότι ''απρόβλεπτες διαστάσεις παίρνει η κρίση στις σχέσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Η μεγάλη πλειονότητα των μητροπολιτών τάσσεται, στην Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος υπέρ των θέσεων του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. Εχει δημιουργηθεί όμως ήδη μια ισχυρή ομάδα υποστήριξης των θέσεων του Πατριαρχείου''.

    Σύμφωνα με την ΑΥΡΙΑΝΗ, ''αλγεινή εντύπωση στο σύνολο της Ιεραρχίας έχει προκαλέσει το νέο ιταμό εκβιαστικό και κατάπτυστο φιρμάνι του Πατριάρχη, που εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιό του για τη διάσπαση της Εκκλησίας''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) προσθέτει ότι ''έντονα φραστικά επεισόδια σημειώθηκαν και κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Ιεραρχίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μητροπολίτες Περιστερίου και Ζακύνθου αμφισβήτησαν το ότι οι μητροπολίτες Πειραιώς και Δημητριάδος κατάφεραν κατά τη μεσολαβητική πρωτοβουλία που ανέλαβαν για την αποκλιμάκωση της έντασης των δύο εκκλησιών να καταλήξουν σε κοινό κείμενο με το Οικουμενικό Πατριαρχείο''.

    [04] Ερευνα-Ελληνική κοινωνία

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει ότι ''ξενοφοβικοί, ανασφαλείς, θρησκευόμενοι, τηλεορασόπληκτοι και δύσπιστοι με τους πολιτικούς εμφανίζονται οι Ελληνες, οι οποίοι αυτοπροσδιορίζονται κεντρώοι με τάσεις συντηρητικοποίησης, σύμφωνα με έρευνα σε δείγμα περίπου 2.500 ατόμων που διενήργησε το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών σε μια προσπάθεια να καταγράψει την αντίδραση των πολιτών στις προκλήσεις της νέας εποχής''.

    [05] Γάλα

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι ''έρευνα που διεξήγαγαν από κοινού το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το ερευνητικό κέντρο ''Δημόκριτος'' οδηγεί στη διαπίστωση ότι το αγελαδινό γάλα που παράγεται σε βιομηχανικές περιοχές (Ασπρόπυργος, Κοζάνη) περιέχει την τοξική ουσία κλοφέν σε ποσότητες μεγαλύτερα κατά πολύ από το αντίστοιχο γάλα μη βιομηχανικών περιοχών. Ακόμη πάντως και στις ακραίες περιπτώσεις το ελληνικό γάλα είναι ''καθαρότερο'' σε επικίνδυνες ουσίες από τα ανάλογα προϊόντα ευρωπαϊκών χωρών όπως η ...Ολλανδία''.

    [06] Μισθοί

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι '' στο νέο μισθολόγιο που κατατέθηκε στη Βουλή η κυβέρνηση ενσωμάτωσε πολλά από τα βασικά επιδόματα που θα ισχύσουν από την 1.1.2004. Επίσης περιορίζονται σε 15 οι μήνες των αναδρομικών του οικογενειακού επιδόματος ενώ επιχειρείται η ακύρωση των προσφυγών για διεκδίκηση αναδρομικών προς της 1ης Μαρτίου 2001. Με την κατάθεση του νόμου η κυβέρνηση επιχειρεί να κλείσει το μέτωπο των διεκδικήσεων από κατηγορίες δημόσιων υπαλλήλων στέλνοντας το μήνυμα οτι δεν πρόκειται να προχωρήσει στην ικανοποίηση νέων αιτημάτων''.

    [07] Κυπριακό

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι ''το ''πράσινο φως '' για την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ μαζί με τις υπόλοιπες εννιά χώρες που θα δημιουργήσουν την Ευρώπη των ''25'' εδόθη χθες από την Κομισιόν με την παρουσίαση των εκθέσεων προόδου. Σύμφωνα με την έκθεση, η Κύπρος είναι έτοιμη να ενταχθεί στην Κοινότητα την 1η Μαΐου του 2004 αφού με τη Σλοβενία είναι οι δύο χώρες με τις καλύτερες επιδόσεις ως προς την προσαρμογή της εθνικής νομοθεσίας τους με την κοινοτική''.

    [08] Κεραίες κινητής τηλεφωνίας

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι ''τον ...εξοστρακισμό των κεραιών κινητής τηλεφωνίας από τις κατοικημένες περιοχές (τουλάχιστον 300 μέτρα από οικισμούς και 400 από σχολεία, νοσοκομεία) προτείνει ο Συνήγορος του Πολίτη σε έκθεση - πόρισμα που συντάχθηκε ύστερα από πληθώρα καταγγελιών πολιτών για τις επιδράσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στην υγεία και το περιβάλλον''.

    [09] ΝΔ

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι ''στη Νέα Δημοκρατία τα κρούσματα διγλωσσίας διαδέχονται το ένα το άλλο. Ετσι μετά το ΣΔΟΕ ήρθε η σειρά να αμφισβητηθεί στην πράξη και η πολιτική απέναντι στους παλιννοστούντες. Ο Κώστας Καραμανλής μπορεί να προχώρησε πριν από ένα μόλις μήνα σε εντυπωσιακές κινήσεις καλής θέλησης προς τους παλιννοστούντες όμως τώρα που η κυβέρνηση δρομολόγια διακρατικές συμφωνίες οι οποίες θα διευκολύνουν την προσωρινή διαμονή και απασχόληση ομογενών στην Ελλάδα υπάρχουν βουλευτές της ΝΔ που αντιδρούν''.

    [10] Μοναστηριακή περιουσία

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υποστηρίζει οτι "το θέμα της μοναστηριακής περιουσίας έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, μετά την εισήγηση της Επιστημονικής Επιτροπής που συγκρότησε το ΥΠΕΧΩΔΕ οτι θα πρέπει τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου -συμπεριλαμβανομένων και των ιερών μονών- να ενταχθούν στις ρυθμίσεις για την άρση του τεκμηρίου ιδιοκτησίας του Δημοσίου στις εκτός σχεδίου περιοχές".

    [11] Ειδικοί λογαριασμοί

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει οτι "δύο τρισεκατομμύρια δραχμές μόνο μέσα στο 2002 διαχειρίστηκαν οι υπουργοί με αδιαφάνεια, μέσω των περιβόητων ειδικών λογαριασμών, που επί κυβερνήσεων Σημίτη πολλαπλασιάστηκαν".

    [12] ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει οτι "σχέδιο οξύτατης πολιτικής πόλωσης μεθοδεύει το ΠΑΣΟΚ σε μια ύστατη προσπάθεια συσπείρωσης των ψηφοφόρων του. Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να ανεβάσει κατακόρυφα την "αντιδεξιά" ρητορική του, πρώτη γεύση της οποίας έδωσε χθες η Χρύσα Αράπογλου, κάνοντας λόγο για "σκληρό και συντονισμένο αγώνα" του κόμματος ενάντια στην "παλινόρθωση του κράτους της Δεξιάς".

    Η ΕΣΤΙΑ σημειώνει οτι "ο κύριος όγκος των διαρροών των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ του 2000 κατευθύνεται στην Νέα Δημοκρατία (7%) και πολύ μικρότερο ποσοστό προς το ΚΚΕ και το ΔΗΚΚΙ (3%). Οι διαρρέοντες προς την Νέα Δημοκρατία είναι "κεντροδεξιού προφίλ".

    Το ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι ''με προτεραιότητα στις μονοεδρικές και ολιγοεδρικές περιφέρειες, το ΠΑΣΟΚ επισπεύδει την κατάρτιση των ψηφοδελτίων του επιδιώκοντας μεταξύ άλλων να αποστείλει και ένα σαφές μήνυμα ανανέωσης ως αντίδοτο στην κόπωση του εκλογικού σώματος από την πολύχρονη παραμονή στην εξουσία''.

    [13] ΕΕ-Ελλάδα-Τουρκία

    Η ΧΩΡΑ εκτιμά οτι "κόλαφος για την Τουρκία η χθεσινοβραδινή απόφαση της Κομισιόν για το Κυπριακό αλλά και οι δηλητηριώδεις υπαινιγμοί του αρμόδιου κοινοτικού επιτρόπου Γκίντερ Φερχόϋγκεν κατά της Αγκυρας. Οι ευρωπαίοι εταίροι, παρά τις έντονες παρασκηνιακές προσπάθειες τόσο του ιδίου του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όσο και του υπουργού Εξωτερικών Αμπντουλάχ Γκιούλ, επέμειναν στο δεσμευτικό όρο για τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της γείτονας υπό την προϋπόθεση οτι θα έχει λυθεί πρώτα το Κυπριακό θέμα".

    Η ΝΙΚΗ επισημαίνει οτι "δεν φτάνουν τα σημαντικά βήματα που έχει κάνει η Τουρκία προς την κατεύθυνση του κοινοτικού κεκτημένου. Αυτό τόνισε ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης, μετά τη συνάντηση που είχε με το Βούλγαρο πρόεδρο, συμπληρώνοντας πως χρειάζεται και εφαρμογή των νομοθετικών ρυθμίσεων".

    Η Espresso ισχυρίζεται οτι "εξακολουθεί να εκκρεμεί η δημιουργία του νατοϊκού ναυτικού κέντρου εκπαίδευσης (MIOTC) που στη σύνοδο Κορυφής της Πράγας, αποφασίστηκε να δημιουργηθεί στη Σούδα ως αντιστάθμισμα της απώλειας του στρατηγείου του Τιρνάβου".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) υπογραμμίζει οτι "σε επιφυλακή βρίσκεται η Αθήνα αναμένοντας τις αντιδράσεις της Αγκυρας μετά τη χθεσινή δημοσιοποίηση της αξιολογικής της έκθεσης από την Κομισιόν. Σαφώς η ελληνική πλευρά είναι ικανοποιημένη από τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά ούτε αυτό δεν σημαίνει πως δεν ανησυχεί για τις σπασμωδικές κινήσεις της Τουρκίας, μετά την ένταση που θα πυροδοτήσει στο εσωτερικό της η ευρωπαϊκή έκθεση".

    [14] Τράπεζες-Καταναλωτικό κοινό

    Ο ΛΟΓΟΣ τονίζει οτι "δικαιολογημένα είναι τα παράπονα που εκφράζουν οι συναλλασσόμενοι με τις τράπεζες, όπως προκύπτει από τα τελευταία στοιχεία που δόθηκαν από το Γραφείο του Τραπεζικού Μεσολαβητή. Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Γραφείου του ΤΜ, στο εννεάμηνο του τρέχοντος έτους οκτώ στις δέκα υποθέσεις των οποίων η εξέταση ολοκληρώθηκε, κατέληξαν υπέρ των καταναλωτών με πλήρη ικανοποίηση των αιτημάτων τους ή συμβιβαστική λύση".

    [15] Αισχροκέρδεια-Μέτρα

    Σύμφωνα με την Traffic news "πλαφόν στις τιμές βάζει ο υφυπουργός Ανάπτυξης Κίμωνας Κουλούρης. Οπως έγινε γνωστό από κύκλους του υπουργείου, τις επόμενες ημέρες τίθεται σε ισχύ η αγορανομική διάταξη σύμφωνα με την οποία το ποσοστό κέρδους σε όλα τα τυποποιημένα είδη που πωλούνται στα κυλικεία που κατέχουν προνομιακή θέση θα είναι πια ελεγχόμενο και θα ανέρχεται μέχρι 45%".

    [16] Εισακτέοι σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

    Το Metrorama αναφέρει οτι "αυξημένος θα είναι ο αριθμός των εισακτέων στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2004. Ειδικότερα, περισσότερα έδρανα θα στηθούν για τους πρωτοετείς φοιτητές στα τμήματα πληροφορικής και γενικότερα των νέων τεχνολογιών, αλλά και στις σχολές που κρίνεται οτι έχουν αυξημένη ζήτηση στη σύγχρονη αγορά εργασίας".

    [17] Επερώτηση ΚΚΕ

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ εκτιμά οτι "τα διάφορα και πολύμορφα φαινόμενα αυταρχισμού, που τελευταία πολλαπλασιάζονται και δηλητηριάζουν την πολιτική, κοινωνική και συνδικαλιστική δράση στη χώρα μας, καταγγέλλει με Επερώτησή του το ΚΚΕ - την οποία υπογράφει σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα, με επικεφαλής την ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα - και καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει ποια συγκεκριμένα μέτρα προτίθεται να πάρει για να σταματήσει ο αυταρχικός κατήφορος".

    [18] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:'' Κρυφές κινήσεις...Σε δανεισμό εκτός προϋπολογισμού οδηγούν οι ειδικοί λογαριασμοί".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:'' Ανω των 45 οι 4 στους 10 εργαζόμενους. Δημογραφική "βόμβα" στο Ασφαλιστικό".

    ΚΕΡΔΟΣ:'' Στον εμπορικό πόλεμο των ΗΠΑ απαντά η Ευρώπη. Κυρώσεις σε πληθώρα αμερικανικών προϊόντων αξίας 4 δις. δολαρίων".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:'' Το +5% στους μισθούς ΔΕΚΟ πρόκριμα για 2004. Απειλές Χριστοδουλάκη για ποινικές ευθύνες διοικητών".


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 6 November 2003 - 16:40:25 UTC