Browse through our Interesting Nodes of Diplomatic Missions in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-10-14

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 14/10/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Οικουμενικό Πατριαρχείο - Ελληνική Εκκλησία
  • [04] ΠΑΣΟΚ
  • [05] Επίσκεψη Πάουελ
  • [06] Αλβανία - Ελληνική μειονότητα
  • [07] Αυθαίρετα-Αυτοκτονία υπαλλήλου
  • [08] Δίκη 17Ν
  • [09] Νέα Δημοκρατία
  • [10] Προειδοποίηση σεισμολόγων
  • [11] Βουλευτές-Χρηματιστήριο-Ελεγχος
  • [12] Δάνεια-Προσλήψεις
  • [13] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [14] Επενδύσεις

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 14/10/2003

    Η αυτοκτονία της προϊσταμένης της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου, οι σχέσεις Οικουμενικού Πατριαρχείου-Ελληνικής Εκκλησίας, οι διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ ενόψει των εκλογών και η επικείμενη επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών στην Αθήνα, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): ''Την αδειάσανε όλοι''. Μιλάει ο τραγικός σύζυγος της Ρουμπίνης Σταθέα.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Θάνατος μυστήριο. Βρήκαν νεκρή την προϊσταμένη κατεδαφίσεων των αυθαιρέτων.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: ''Με σκότωσαν οι πιέσεις''. Τι αναφέρει στις 5 επιστολές της η Ρουμπίνη Σταθέα που αυτοκτόνησε για τα αυθαίρετα.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Πως θα κυβερνήσει η ΝΔ. Μένει στο κόμμα ο Ευάγγ. Μεϊμαράκης με αρμοδιότητα και για τους διορισμούς.

    Η ΑΥΓΗ: Τραγωδία στον αιγιαλό. Αυτοκτόνησε η προϊσταμένη της Κτηματικής Υπηρεσίας Ρ. Σταθέα.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ποιός πίεζε την Σταθέα και έφτασε στην αυτοκτονία. Η μαφία των αυθαιρέτων την οδήγησε στον θάνατο.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ανοιχτά δάνεια και 30.000 προσλήψεις. Νέα μέτρα της κυβερνήσεως συμπληρώνουν το κοινωνικό πακέτο.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Το πρώτο αίμα της διαπλοκής. ''Δεχόταν πιέσεις από την κυβέρνηση'', λέει η κόρη της Ρουμπίνης Σταθέα.

    ΕΘΝΟΣ: Οι 1.320 προσλήψεις με επτά διαγωνισμούς. Οι προθεσμίες για υπουργεία, δήμους, νοσοκομεία, οργανισμούς.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Πέσε-πέσε το κοπέλι κάνει την γριά και θέλει. Το Εκλογικό Σώμα αποδεικνύει ότι αρέσκεται στο... παραμύθιασμα και όχι στην σοβαρότητα της Νέας Δημοκρατίας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Τι σύνταξη θα πάρουν οι ασφαλισμένοι. ΙΚΑ-ΤΕΒΕ. Πως γίνεται ο υπολογισμός για παλαιούς και νέους. Οι αλλαγές και οι παγίδες. ΄Ολα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Αυτοκτονία - ''κατηγορώ'' για τη διαφθορά. Αυθαίρετα: Ποιοί οδήγησαν τη Ρουμπίνη Σταθέα στο θάνατο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Η τελευταία εξομολόγηση. Η επιστολή της Ρουμπίνης Σταθέα προς τον διευθυντή της ''Ε''.

    ΕΣΤΙΑ: Ο κ. Σημίτης για τις ''μίζες''. Το 1988 ζητούσε λεπτομερείς εξηγήσεις.

    Espresso: Επιστολές με αποκαλύψεις που ''καίνε'' για τα βρόμικα συμφέροντα. Ο θάνατος δεν έκλεισε το στόμα της γυναίκας που αυτοκτόνησε.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Στον γκρεμό για τα αυθαίρετα. Η διευθύντρια συνεθλίβη από τις πιέσεις.

    Ο ΛΟΓΟΣ: 40% ανανέωση στα ψηφοδέλτια. Ο Κ. Σημίτης ετοιμάζει την προγραμματική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Και αίμα στο φιάσκο των κατεδαφίσεων. Ρουμπίνη Σταθέα: Ας γίνει η φυγή μου ένα παράδειγμα για μια καλύτερη κοινωνία. Τα μέσα ενημέρωσης με αδίκησαν.

    ΝΙΚΗ: Οι αναποφάσιστοι στόχος του ΠΑΣΟΚ. Ριζική ανανέωση στα ψηφοδέλτια.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Επιδοτήσεις Βιομηχάνων: Νέο σχέδιο τερατούργημα με πρόσχημα την ανεργία.

    Traffic News: Ρουμπίνη Σταθέα-Τη σκότωσαν οι αποκαλύψεις στην τηλεόραση και οι αφόρητες πιέσεις που δεχόταν από διάφορες πλευρές για τα αυθαίρετα.

    Η ΧΩΡΑ: Πως μπορείτε να υπολογίσετε τη σύνταξή σας. Πίνακες με παραδείγματα για τους ασφαλισμένους σε ΙΚΑ, ΤΕΒΕ.

    City Press: ''Αυθαίρετη'' αυτοκτονία με μυστήριο. Έδωσε τέλος στη ζωή της η Ρουμπίνη Σταθέα, αναπληρώτρια προϊσταμένη της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου, που είχε εμπλακεί στην τελευταία μάχη των αυθαιρέτων.

    MetroRAMA: Κίνητρα για ενίσχυση της απασχόλησης. Μείωση εισφορών για τους εργοδότες και προγράμματα για 2.800 ανέργους.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Φως στο τούνελ. Κεντρική Μακεδονία: Αλλάζουν ''πρόσωπο'' 20 περιοχές.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Η διαφθορά την έσπρωξε στο κενό. Τεράστια τα ερωτηματικά για τις ευθύνες του κράτους.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Στους δρόμους κατεβαίνουν χιλιάδες εργαζόμενοι. Απεργιακός ''πυρετός'' σε όλη τη χώρα..

    [03] Οικουμενικό Πατριαρχείο - Ελληνική Εκκλησία

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι ''καταλαγή'' στις σχέσεις Οικουμενικού Πατριαρχείου και Ελλαδικής Εκκλησίας υπέδειξε, εμμέσως πλην σαφώς, χθες η κυβέρνηση''.

    Η ΧΩΡΑ σημειώνει ότι ''φαναριώτικος ελιγμός μπορεί να χαρακτηριστεί η κατάθεση αιτήματος από το Οικουμενικό Πατριαρχείο προς την τουρκική κυβέρνηση να επιτρέψει τη συμμετοχή στην Ιερά Σύνοδο και ιεραρχών του Θρόνου που δεν έχουν τουρκική υπηκοότητα (συμπεριλαμβανομένων πιθανόν μελλοντικά και αυτών των Μητροπόλεων των Νέων Χωρών)''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ προσθέτει ότι ''ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος κατήγγειλε όσους απειλούν με σχίσμα και σημείωσε ότι στην περίπτωση που χρειαστεί θα καταφύγει στον ελληνικό λαό για στήριξη''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) υποστηρίζει ότι ''χιονοστιβάδα αντιδράσεως στους κόλπους της Εκκλησίας της Ελλάδος προκαλεί η σιγή ιχθύος του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου για το πως θα χειριστεί την κρίση με το Οικουμενικό Πατριαρχείο αλλά και αν θα εισηγηθεί εκ νέου κατά την έκτακτη σύγκληση της Ιεραρχίας, την αποστολή στο Φανάρι της λίστας των εκλογίμων για τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης μόνο προς ενημέρωση''.

    [04] ΠΑΣΟΚ

    Η ESPRESSO υποστηρίζει ότι ''αποφασισμένος να προχωρήσει ακόμη και σε μίνι ανασχηματισμό είναι ο Κώστας Σημίτης εάν διαπιστώσει πως το κυβερνητικό έργο δεν προχωρά.. Έχουμε ''καθαρές'' πολιτικές που πρέπει να φτάσουν στον πολίτη. Δεν είναι δυνατόν να μην μπορούμε να τις προωθήσουμε από ολιγωρία ή ανεπάρκεια ορισμένων'', ήταν η ακριβής φράση του πρωθυπουργού στους στενούς του συνεργάτες''.

    Η City Press εκτιμά ότι ''αμφίπλευρο πολιτικό άνοιγμα θα επιχειρήσει το ΠΑΣΟΚ κατά τη διαδικασία κατάρτισης της εκλογικής του λίστας με στόχο να διευκολυνθεί στην κάλυψη της απόστασης που το χωρίζει από την πρώτη ΝΔ. Ζητούνται 50-70 καταξιωμένες προσωπικότητες (περίπου το 10%-14% του συνόλου των υποψηφίων ) από όλη τη χώρα που θα δώσουν μια άλλη διάσταση στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Ακολουθείται ειδική διαδικασία επιλογής των υποψηφίων για να εξουδετερωθούν οι αντιστάσεις από το τοπικό κομματικό, βουλευτικό ''κατεστημένο''.

    [05] Επίσκεψη Πάουελ

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει ότι ''ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει για την ευρύτερη περιοχή η αναμενόμενη επίσκεψη Πάουελ στην Αθήνα στις 22 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ θα επισκεφθεί την Ελλάδα αποδεχόμενος πρόσκληση του Γ. Παπανδρέου. Στην ''ατζέντα'' Μέση Ανατολή, ελληνοτουρκικά, διμερείς σχέσεις, Κυπριακό και Ιράκ''.

    Σύμφωνα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ''κυβερνητικοί κύκλοι έσπευσαν χθες να διαμηνύσουν 'οτι η επίσκεψη Πάουελ ίσως να συμβάλει στην εξέλιξη μιας σοβαρής διπλωματικής πρωτοβουλίας στην οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο η Ελλάδα''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ προσθέτει ότι '' η επίσκεψη Πάουελ στην Αθήνα θα συμπέσει χρονικώς με την επίσημη επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιουλ. Πηγές του υπουργείου Εξωτερικών δεν έσπευδαν χθες να ανακοινώσουν τριμερή συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας - Τουρκίας - ΗΠΑ κατά την παρουσία τους στην Αθήνα''.

    [06] Αλβανία - Ελληνική μειονότητα

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) αναφέρει ότι ''με αιματηρά επεισόδια σε βάρος της ελληνικής μειονότητας σημαδεύτηκαν οι δημοτικές εκλογές στην Αλβανία, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά το έλλειμμα δημοκρατίας που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά οι Έλληνες της Αλβανίας''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει ότι '' μεγάλη νίκη για το Κόμμα της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕΑΔ) θεωρείται η επικράτηση του Βασίλη Μπολάνου στο Δήμο Χειμάρρας στις προχθεσινές δημοτικές εκλογές της Αλβανίας. Στην περιοχή της Χειμάρρας επιχειρήθηκε αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος με περιστατικά όπως η κλοπή κάλπης σε εκλογικό τμήμα του Δήμου Χειμάρρας μόλις τελείωσε η ψηφοφορία και η κλοπή της σφραγίδας της Εφορευτικής Επιτροπής στο χωριό Κεπαρό της ίδιας περιοχής, τα οποία όμως δεν στάθηκαν ικανά να αλλάξουν το αποτέλεσμα.. Τόσο η κάλπη όσο και η σφραγίδα επέστρεψαν στα εκλογικά τμήματα με συνοδεία αστυνομίας''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ προσθέτει ότι ''ιδιαίτερη πολιτική σημασία αποδίδεται στο ότι η ΚΕΑΔ- Ομόνοια υπερίσχυσε συνολικά σε 12 δήμους, έναντι έξι κατά τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, αλλά και στο γεγονός ότι υπερέβη τα γεωγραφικά όρια μεταξύ Νότου και Βορρά κατακτώντας φέουδα των Σοσιαλιστών όπως η Κορυτσά, το Λεσκοβίκι και οι Άγιοι Σαράντα''.

    [07] Αυθαίρετα-Αυτοκτονία υπαλλήλου

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι ''η μαφία των αυθαιρέτων ''αυτοκτόνησε'' την προϊσταμένη της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου Ανατολικής Αττικής, Ρουμπίνη Σταθέα-Τζαβάρα, το πτώμα της οποίας βρέθηκε χθες στην βάση βράχου ύψους είκοσι μέτρων κοντά στο εξοχικό της μετά από εξαφάνιση 32 ωρών''.

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει οτι ''με τον πλέον τραγικό τρόπο έπεσε η αυλαία της εξαφάνισης της αναπληρώτριας προϊσταμένης της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου Ανατολικής Αττικής Ρουμπίνη Σταθέα-Τζαβάρα, η οποία βρέθηκε νεκρή σε γκρεμό στην Κερατέα, χθες το απόγευμα. Στην επιστολή προς τον σύζυγό της η 52χρονη κάνει λόγο για ασφυκτικές πιέσεις από τον επαγγελματικό της χώρο''.

    To Metrorama γράφει ότι ''μυστήριο καλύπτει τους λόγους για τους οποίους έθεσε τέρμα στη ζωή της η υπάλληλος της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου, Ρουμπίνη Σταθέα-Τζαβάρα, η οποία είχε εξαφανιστεί από προχθές το απόγευμα.. Χθες, η Τζαβάρα επρόκειτο να καταθέσει στον εισαγγελέα για μια απόφαση που είχε εκδώσει, προκειμένου να μην κατεδαφιστεί αυθαίρετο στο Λαγονήσι''.

    ΤΑ ΝΕΑ στο σχόλιό τους επισημαίνουν μεταξύ άλλων ότι "τελικά στην περίπτωση των αυθαιρέτων, είτε του αιγιαλού είτε του βουνού...Το μεγάλο κόστος για την κοινωνία δεν προκαλείται από τα ίδια τα αυθαίρετα.. Αλλά από το ότι δημιουργούν και συντηρούν ένα τεράστιο παράνομο μηχανισμό εκμετάλλευσης...Τον οποίο η Πολιτεία είτε αδυνατεί είτε δεν θέλει να εξαρθρώσει. Ίσως γιατί μέρος του αποτελούν και μερικές δικές της υπηρεσίες".

    [08] Δίκη 17Ν

    Η Traffic news σημειώνει ότι ''επεισοδιακά ολοκληρώθηκε χθες η ''μαραθώνια'' αγόρευση του συνηγόρου υπεράσπισης, Ιπποκράτη Μυλωνά. Τα επικριτικά σχόλια -για μία ακόμη φορά- του συνηγόρου κατά της έδρας και η τοποθέτησή του περί υποκρισίας του δικαστηρίου προκάλεσαν το ξέσπασμα του προέδρου Μιχάλη Μαργαρίτη, ο οποίος κατηγόρησε το συνήγορο οτι υβρίζει το δικαστήριο, οτι δεν σέβεται κανέναν και οτι οι κρίσεις του είναι διαστροφές''.

    [09] Νέα Δημοκρατία

    Η ΕΣΤΙΑ εκτιμά οτι ''κατάπληξη προκαλεί η απάθεια με την οποία η Κυβέρνησις παρακολουθεί το κύμα των απεργιών που η ίδια προεκάλεσε. Ουδέποτε άλλοτε είχε παρατηρηθή το φαινόμενο που ζούμε την τελευταία περίοδο, αρχής γενομένης με τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για το ''κοινωνικό πακέτο''.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ προσθέτει οτι ''με προοπτική ''οκταετίας'' σχεδιάζονται συγχρόνως το κυβερνητικό μοντέλο και η ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας. Ο Κώστας Καραμανλής θα κυβερνήσει με δύο αντιπροέδρους, ενώ αυξημένες αρμοδιότητες προβλέπονται για το γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου, της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του κόμματος. Ο Ευάγγ. Μεϊμαράκης μένει στο κόμμα και αναλαμβάνει τη μετεξέλιξή του στα πρότυπα των αντίστοιχων της Ευρώπης, ενώ παράλληλα με αναβαθμισμένο ρόλο θα είναι ο σύνδεσμος του κόμματος με την κυβέρνηση''.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ επισημαίνει ότι ''υπέρ της ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ χωρίς προϋποθέσεις τάχθηκε ο Κ. Καραμανλής, κάνοντας ''στροφή'' από τις μέχρι τώρα θέσεις του και ευθυγραμμιζόμενος με τη ''γραμμή'' των ΗΠΑ που εφαρμόζει και η κυβέρνηση Σημίτη για μια συνολική διευθέτηση των Ελληνοτουρκικών (Αιγαίο) και του Κυπριακού''.

    [10] Προειδοποίηση σεισμολόγων

    Η ΑΥΓΗ ισχυρίζεται οτι ''καμπανάκι κινδύνου'' για την εκδήλωση νέου ισχυρού σεισμού στο κεντρικό Ιόνιο κτυπούν οι σεισμολόγοι. Η καθηγήτρια σεισμολογίας και επικεφαλής ομάδας επιστημόνων του ΑΠΘ Ελευθερία Παπαδημητρίου υποστήριξε οτι είναι πιθανόν στο μέλλον να έχουν και νέο ισχυρό σεισμό, μεγαλύτερο των 6 Ρίχτερ, στην συγκεκριμένη περιοχή''.

    Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, ''ισχυρότατο σεισμό στη Λευκάδα μεγέθους ως και 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με πιθανότερο μέγεθος τα 6,8 Ρίχτερ προβλέπει μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια η ερευνητική ομάδα του ομότιμου καθηγητή Σεισμολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαζάχου''.

    [11] Βουλευτές-Χρηματιστήριο-Ελεγχος

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υπογραμμίζει οτι ''μπαίνει στους κωδικούς των βουλευτών η Βουλή, με μεσολαβητή την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και με εντολοδόχους για τον έλεγχο τις χρηματιστηριακές εταιρίες, μένουν όμως εκτός ελέγχου οι κρατικοί λειτουργοί. Με έναν έλεγχο-''σκούπα'', που δεν περιορίζεται σε μια τυπική επαλήθευση των όσων δήλωσαν οι βουλευτές στα ''πόθεν έσχες'' αλλά εξαντλείται ακόμη και σε συναλλαγές που έγιναν εκτός του Χρηματιστηριακού δικτύου συναλλαγών ΟΑΣΗΣ, επιδιώκεται ουσιαστικά το ''κλείσιμο'' του ''φακέλου'' του Χρηματιστηρίου''.

    [12] Δάνεια-Προσλήψεις

    Το ΒΗΜΑ τονίζει οτι ''νέο ''κοινωνικό πακέτο'' από την κυβέρνηση: ο υπουργός Οικονομίας Ν. Χριστοδουλάκης ενέκρινε την πρόταση της Αγροτικής Τράπεζας περί χορήγησης ''ανοιχτών δανείων'' στους γεωργούς, με επιτόκιο 4%. Σε επίπεδο προσλήψεων επιταχύνεται η υλοποίηση του (εγκριθέντος ήδη) προγράμματος για την περίοδο 2004-2008, έτσι με τη νέα χρονιά θα αρχίσουν οι προσλήψεις ως και 30.000 ανθρώπων στο Δημόσιο''.

    [13] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:'' Υπερδύναμη το ευρώ!...Η Ρωσία κοντά στην απόφαση να αντικαταστήσει το δολάριο για τα ενεργειακά της προϊόντα''.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:'' Δύο κρίσιμες αποφάσεις για τις τράπεζες. Πυρετός διαβουλεύσεων στο υπουργείο''.

    ΚΕΡΔΟΣ:'' Χαλί'' η Ολυμπιάδα για ξένες επενδύσεις''.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:'' 5 κινήσεις επιχειρηματικής αξιοποίησης της Ολυμπιάδας. Συνάντηση του πρωθυπουργού με την πρόεδρο του 2004''.

    [14] Επενδύσεις

    ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ υποστηρίζει ότι "τους Ολυμπιακούς Αγώνες προτίθεται να αξιοποιήσει η κυβέρνηση για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων, με στόχο τη μεγιστοποίηση των οικονομικών και επενδυτικών ωφελειών από το μείζον αυτό γεγονός".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 14 October 2003 - 21:04:00 UTC