Browse through our Interesting Nodes on the Cyprus Issue Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-10-03

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 03/10/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Ελληνοτουρκικά
  • [04] Κυπριακό
  • [05] Κυβέρνηση - ΑΕΙ
  • [06] Οικουμενικό Πατριαρχείο - Ελληνική Εκκλησία
  • [07] Δημοσκόπηση
  • [08] Προϋπολογισμός
  • [09] Ελληνες επιστήμονες - DNA
  • [10] Δίκη ''17 Ν''
  • [11] Κυβέρνηση - Εκκλησία
  • [12] Τρίτο ΚΠΣ
  • [13] Αρειος Πάγος - Μουσουλμανική μειονότητα
  • [14] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [15] Προϋπολογισμός

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 03/10/2003

    Το σχέδιο του προϋπολογισμού, που ενέκρινε χθες το υπουργικό συμβούλιο, η αναμενόμενη απόφαση του Αρείου Πάγου για τη μουσουλμανική μειονότητα , οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και η δίκη της 17Ν είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 100 εκ. ευρώ για προσλήψεις στο Δημόσιο. Δεκάδες χιλιάδες διορισμοί από ...πόρτες και παράθυρα.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Νάαα μια ...ψαλίδα! 8 μονάδες μπροστά η ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Προσλήψεις και χρέη για το 2004. Προϋπολογισμός: Εκτός ελέγχου ελλείμματα- δαπάνες.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Η ...ζωή το 2004. Κομπιούτερ- αράχνη για όλη την κυκλοφορία, 210 κάμερες στους δρόμους, ολυμπιακά μονά - ζυγά, ''στρατηγείο'' με δύο video wall και ''έξυπνα'' φανάρια.

    Η ΑΥΓΗ: Δόξα και ελλείμματα! Το βάρος των Ολυμπιακών σηκώνει ο προϋπολογισμός.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ο Πατριάρχης αποθρασύνθηκε. Πού το πας κύριε Βαρθολομαίε;

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Τρώνε αυξήσεις - παροχές οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004. Ο προϋπολογισμός , η Ανοιξη και οι Βρυξέλλες.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: 4.000 διορισμοί με δικαστική εντολή. Για τους επιλαχόντες του διαγωνισμού ΑΣΕΠ του 1998.

    ΕΘΝΟΣ: Οι νέες ειδικότητες για διορισμό στο δημόσιο. Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για αποφοίτους Λυκείου, πτυχιούχους ΑΕΙ-ΤΕΙ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Μέγας...Κουβάς ο προϋπολογισμός του επομένου έτους. Η Αξιωματική Αντιπολίτευση έχει στην κατοχή της στοιχεία που αποδεικνύουν ότι υπερδιπλασιάσθηκε το έλλειμμα!.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Είστε αναξιόπιστοι . Εγγραφο-σοκ της Ευρωπαϊκής Ενώσεως προς τον πρωθυπουργό μέσω της κοινοτικής επιτρόπου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Δακτύλιος ολυμπιακών διαστάσεων. Αττική: Ερχεται για τα ΙΧ με αφορμή το 2004 αλλά θα μείνει.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ποντάρουν στην ανάπτυξη για τις εκλογές. Προϋπολογισμός: Πρώτα οι κοινωνικές δαπάνες.

    ΕΣΤΙΑ: Αστρονομικά ελλείμματα. Το προσχέδιο του προϋπολογισμού 2004.

    Espresso: 13χρονος προσπάθησε να σκοτώσει τη μάνα του. Μιμήθηκε σκηνή από βιντεοκλίπ του Εμινεμ.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Μαγική εικόνα το προσχέδιο του προϋπολογισμού 2004. Αν και αναγνωρίζεται διεύρυνση των δημοσίων ελλειμμάτων στο 1,2% του ΑΕΠ.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Από τον προϋπολογισμό ...στις εκλογές. Ο πολιτικός σχεδιασμός του πρωθυπουργού αρχίζει από την οικονομία.

    ΤΑ ΝΕΑ: Οι ξεχασμένοι του ...προϋπολογισμού. Αυξήσεις 6% ζητά και η ΓΣΕΕ.

    ΝΙΚΗ: Στόχος η ανάπτυξη και η σύγκλιση. Το υπουργικό ενέκρινε τον προϋπολογισμό.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Η ΕΕ τρέφει ευρωπαϊκά φίδια πρωτόγονου αντικομουνισμού.

    Traffic News: Ξαναχτύπησε ο δράκος της Πάρνηθας. Νέα βίαιη επίθεση και απαγωγή 38χρονης.

    Η ΧΩΡΑ: Δάνεια: Νέα πακέτα για στεγαστικά και καταναλωτικά. Αλλες δύο τράπεζες δίνουν μεγάλα ποσά χωρίς προεγγραφές και υποθήκες.

    City Press: Μάχη για την οικονομία. Ο προϋπολογισμός για το 2004 προβλέπει: Ανάπτυξη 4,2%. Πληθωρισμό 3%, ανεργία 8%, αυξήσεις σχεδόν διπλάσιες του πληθωρισμού.

    MetroRAMA: Προϋπολογισμός στα όρια των αντοχών... Με κύριους στόχους των υψηλή ανάπτυξη και την ενίσχυση της απασχόλησης.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: ΑΕΙ-ΤΕΙ: Μάθημα μόνο στο ...σπίτι. Παιδεία: Μετά την απώλεια της εξεταστικής περιόδου.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Στα όρια αντοχής της οικονομίας. Ασκηση ισορροπιών ο νέος προϋπολογισμός.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ριζοσπάστης ο δήμαρχος Β. Παπαγεωργόπουλος. Πέτυχε την ομοφωνία της ΤΕΔΚ Νομού Θεσσαλονίκης.

    [03] Ελληνοτουρκικά

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει ότι ''κλιμακώνεται η αμφισβήτηση από την Τουρκία των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και αρμοδιοτήτων στο Αιγαίο, με την ανοχή της ελληνικής κυβέρνησης. Το FIR Αθηνών (αρμοδιότητα ελέγχου των πτήσεων στο διεθνή χώρο) και ο ελληνικός εναέριος χώρος των 10 ναυτικών μιλίων μπήκαν και πάλι στο στόχαστρο των τουρκικών μεθοδεύσεων''.

    Η TRAFFIC NEWS αναφέρει ότι ''σε ισχύ τίθεται από σήμερα η συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για τους αεροδιαδρόμους στο Αιγαίο ενώ σε περίπτωση που δεν θα υπάρξουν ενστάσεις θα αρχίσει να εφαρμόζεται από τις 25 Δεκεμβρίου. Η συμφωνία προβλέπει τη χάραξη 5 νέων αεροδιαδρόμων στο Αιγαίο σε ύψος 14 χιλιάδων ποδιών στο πλαίσιο του ICAO και εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων δύο εκ των οποίων εκτιμάται ότι επιτρέπουν στην Αγκυρα να ασκεί στρατιωτικές δραστηριότητες στην περιοχή της Λήμνου''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος)σημειώνει ότι ''σφοδρές πολιτικές ''αερομαχίες '' με φόντο την κούρσα διαδοχής στην αρχηγία του ΠΑΣΟΚ και τα εσωτερικής κατανάλωσης επικοινωνιακά τεχνάσματα του Γ. Παπανδρέου τα οποία όμως έχουν τεράστιες επιπτώσεις στην εξωτερική μας πολιτική, σημειώθηκαν χθες στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Αμυνας της Βουλής όπου συζητήθηκε το θέμα της συμφωνίας για την αναδιάταξη των αεροδιαδρόμων στο Αιγαίο, η οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου εγκρίνεται σήμερα από τον ICAO''.

    [04] Κυπριακό

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υποστηρίζει ότι ''αρνητική για τον Ραούφ Ντενκτάς και τις επιδιώξεις του είναι η έκθεση του γγ της Ισλαμικής Διάσκεψης για το Κυπριακό. Ο Τυνήσιος Αμπντελουχέντ Μπελκεζίζ σημειώνει ότι ''η ελληνοκυπριακή διοίκηση'' είναι η μόνη νόμιμη κυβέρνηση της νήσου. Στο Κυπριακό αναφέρθηκε χθες και ο πρωθυπουργός της Τουρκίας''.

    Σύμφωνα με την ESPRESSO, ''προκλητικός στην Ελλάδα και στην ΕΕ ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που βρίσκεται αντιμέτωπος με το λεγόμενο ''βαθύ κράτος'' στο εσωτερικό της πατρίδας του δηλώνει πως ''το Κυπριακό δεν έχει σχέση με το ζήτημα της ΕΕ''.

    [05] Κυβέρνηση - ΑΕΙ

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) ισχυρίζεται ότι '' διάλογο με την κυβέρνηση εν μέσω όμως της αποχής επιθυμούν να κάνουν οι πανεπιστημιακοί καθηγητές που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις παρά τις θετικές δεσμεύσεις που απέσπασαν από τον υπουργό Οικονομίας οι πρυτάνεις για αύξηση της χρηματοδότησης των ΑΕΙ κατά 14%''.

    [06] Οικουμενικό Πατριαρχείο - Ελληνική Εκκλησία

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι ''οι επαρχίες των Νέων Χωρών δεν αποτελούν κανονικό έδαφος της Εκκλησίας της Ελλάδος αλλά του Οικουμενικού Πατριαρχείου τονίζει ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΝΔ Κώστα Καραμανλή. Τονίζει επίσης πως στην περίπτωση που η Εκκλησία της Ελλάδος προβεί σε μονομερή μεταβολή των κανόνων που καθορίζουν τα των μητροπόλεων των Νέων Χωρών θα προκύψει σοβαρή κρίση με απρόβλεπτες συνέπειες''.

    [07] Δημοσκόπηση

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει ότι ''με 7,7 εκατοστιαίες μονάδες προηγείται η ΝΔ του ΠΑΣΟΚ (ΝΔ: 37,4%. ΠΑΣΟΚ:29,7%) στην πρόθεση ψήφου του εκλογικού σώματος σύμφωνα με την έρευνα της V PRC. Η έρευνα κατέγραψε και τα εξής ποσοστά προτιμήσεως στα υπόλοιπα κόμματα: ΚΚΕ: 4,5%, Συνασπισμός:2,8% ΔΗΚΚΙ:1,6% ΛΑΟΣ: 2,3% (καταγράφεται για πρώτη φορά η δύναμή του). Αλλο κόμμα: 3,4% Αναποφάσιστοι: 2,1%. Δεν ψηφίζω: 0,2% Λευκά-Ακυρα: 4,7% Δεν απαντώ: 11,4%''.

    [08] Προϋπολογισμός

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι ''κανένα περιθώριο για νέες παροχές και αυξήσεις μισθών στο Δημόσιο δεν αφήνει ο προϋπολογισμός του νέου έτους (εγκρίθηκε χθες από το υπουργικό συμβούλιο και κατατίθεται τη Δευτέρα στη Βουλή ) αφού οι Ολυμπιακοί Αγώνες και το ''κοινωνικό πακέτο'' απορροφούν σημαντικό μέρος των δαπανών''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ προσθέτει ότι ''με το βλέμμα στις εκλογές και υπό το φόβο του τεράστιου κόστους των Ολυμπιακών Αγώνων και τυχόν συστάσεων από την ΕΕ για μη τήρηση των κριτηρίων της, το υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε το σχέδιο προϋπολογισμού για το 2004 με τον κ. Σημίτη να κρίνει ως καθοριστικό σημείο γι την εκλογική νίκη τη διατήρηση της ''οικονομικής εμπιστοσύνης'' των πολιτών''.

    Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, ''στήριξη με ...αστερίσκους είχε στο υπουργικό συμβούλιο το προσχέδιο του προϋπολογισμού που παρουσίασε ο υπουργός Οικονομίας Ν. Χριστοδουλάκης με τον υπουργό Παιδείας Π. Ευθυμίου και τον υπουργό Υγείας Κ. Στεφανή να θέτουν ευθέως ή εμμέσως θέμα προσλήψεων στους τομείς τους''.

    ΤΑ ΝΕΑ γράφουν ότι ''νέα προτροπή του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη προς τους υπουργούς να απορρίπτουν ανεδαφικά και υπερβολικά αιτήματα από κλάδους εργαζομένων. Διατυπώθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στο σχόλιό της αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ''μια κυβέρνηση ωστόσο της Κεντροαριστεράς δεν μπορεί να καταπνίξει την κοινωνική της ευαισθησία και να μην ανταποκριθεί στα αιτήματα των ασθενέστερων κοινωνικών τάξεων , των συνταξιούχων και των ανέργων. Θα επικριθεί από την αξιωματική αντιπολίτευση αλλά καλώς πράττει. Πάντως οι πολίτες θα εύχονταν να γίνονται πιο συχνά εκλογές, για να καταρτίζονται ''αναπτυξιακοί'' προϋπολογισμοί με ικανοποιητικές δόσεις παροχών''.

    Η ΝΙΚΗ γράφει ότι ''σε τροχιά οικονομικής και κοινωνικής σύγκλισης είναι προσηλωμένος ο νέος κρατικός προϋπολογισμός που εγκρίθηκε χθες από το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως επισήμανε ο πρωθυπουργός''.

    Σύμφωνα με την City Press ''οι αριθμοί του κρατικού προϋπολογισμού για το 2004 είναι εξαιρετικά καλοί. Ο ρυθμός οικονομικής ανάπτυξης είναι της τάξης του 4% σε μια περίοδο κατά την οποία οι ισχυρότερες ευρωπαϊκές οικονομίες είναι στάσιμες. Το δημοσιονομικό έλλειμμα είναι αναλογικά το ένα τρίτο ή το ένα τέταρτο του ιταλικού, του γερμανικού και του γαλλικού ελλείμματος''.

    Ο ΛΟΓΟΣ ισχυρίζεται ότι ''καθοριστικό ρόλο για την εκλογική νίκη αποδίδει η κυβέρνηση στον προϋπολογισμό του ''Ολυμπιακού'' και εκλογικού έτους 2004. Η κυβέρνηση στηρίζει σε αυτόν τις ελπίδες της για να ανταποκριθούν τα μεγέθη του στις αναπτυξιακές ανάγκες της ελληνικής οικονομίας αλλά και να εμπεδωθεί στους πολίτες το αίσθημα της οικονομικής εμπιστοσύνης που θα οδηγήσουν στην εκλογική νίκη''.

    Η ΑΥΓΗ υποστηρίζει ότι ''στον βωμό της 'μεγάλης ιδέας' των Ολυμπιακών Αγώνων θυσιάζονται η ανάπτυξη και η ικανοποίηση δίκαιων κοινωνικών αναγκών. Ο προϋπολογισμός του 2004 είναι προσανατολισμένος στα ολυμπιακά έργα, που, όπως παραδέχθηκε ουσιαστικά και ο πρωθυπουργός, προσθέτουν βάρος στα ήδη μεγάλα δημοσιονομικά ελλείμματα''.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ προσθέτει ότι ''το πακέτο προεκλογικών παροχών και οι αυξημένες χρηματοδοτικές ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων 'χώρεσαν' τελικά στον Προϋπολογισμό του 2004, αλλά με υψηλό τίμημα: διογκωμένα ελλείμματα και υπεραισιόδοξες προβλέψεις, που δημιουργούν αμφιβολίες για τη δυνατότητα εκτέλεσης του Προϋπολογισμού''.

    [09] Ελληνες επιστήμονες - DNA

    Το MetrORAMA αναφέρει ότι ''ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την πλήρη αποκρυπτογράφηση και κατανόηση του ανθρώπινου γονιδιώματος (DNA), που θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση των ασθενειών, έκαναν τρεις επιστήμονες, μεταξύ των οποίων και δύο Κρητικοί''.

    [10] Δίκη ''17 Ν''

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υπογραμμίζει ότι ''για σκοπιμότητα κατηγόρησε έμμεσα τους συνηγόρους υπεράσπισης ο πρόεδρος του δικαστηρίου Μιχάλης Μαργαρίτης εξαιτίας της απουσίας κάποιων εκ των συνηγόρων από την αίθουσα του τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, όπου εκδικάζεται η υπόθεση της 17Ν''.

    [11] Κυβέρνηση - Εκκλησία

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σημειώνει ότι ''θετικός εμφανίζεται ο Αρχιεπίσκοπος σε μια ενδεχόμενη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη. Το Μέγαρο Μαξίμου είναι έτοιμο να δεχτεί τον κ. Χριστόδουλο, με ατζέντα θεμάτων, πλην όμως των ταυτοτήτων, που για την κυβέρνηση 'το ζήτημα έχει κλείσει''.

    [12] Τρίτο ΚΠΣ

    Η ΧΩΡΑ επισημαίνει ότι ''περισσότερα από 600 εκατ. ευρώ έχει χάσει ήδη η Ελλάδα από τα κοινοτικά κονδύλια λόγω της κακοδιαχείρισης και των κακοτεχνιών. Τα χρήματα αυτά ούτε λίγο ούτε πολύ θα μπορούσαν, αν αξιοποιούνταν, να πριμοδοτήσουν κατά το ήμισυ τις εξαγγελθείσες από τον Κ. Σημίτη παροχές, το συνολικό κόστος των οποίων ανέρχεται στο 1,4 δις. περίπου ευρώ. Τις διαπιστώσεις των Ευρωπαίων αξιωματούχων έδωσε χθες στη δημοσιότητα ο βουλευτής Βοιωτίας και υπεύθυνος παρακολούθησης των κοινοτικών προγραμμάτων για τη ΝΔ Αριστείδης Τσιπλάκος''.

    [13] Αρειος Πάγος - Μουσουλμανική μειονότητα

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ εκτιμά ότι ''τεράστιες αντιδράσεις και μείζον πολιτικό πρόβλημα εγείρουν πληροφορίες που ήλθαν στο φως της δημοσιότητας περί αναγνώρισης, μέσω της δικαστικής οδού και δη του Αρείου Πάγου, ότι θα αναγνωριστεί στους Ελληνες μουσουλμάνους της Θράκης - όπως ρητώς τους προσδιορίζουν οι διεθνείς συνθήκες με προεξάρχουσα αυτής της Λωζάνης - να προσδιορίζονται ως εθνική μειονότητα και συγκεκριμένα ως Τούρκοι και τουρκική μειονότητα''.

    Η ΕΣΤΙΑ σχολιάζει ότι ''τέτοιας υφής θέματα, ρυθμισθέντα δια διεθνούς πολυμερούς συνθήκης, με συμμετοχή Ελλάδος και Τουρκίας, είναι δυνατόν να κρίνονται από την Δικαιοσύνη, την εθνική ή και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κατά τρόπο διάφορο; Ή, άλλως, μπορεί δικαστική απόφασις να υπερβή την Συνθήκη της Λωζάνης στο συγκεκριμένο ή άλλο θέμα που αυτή ρυθμίζει;''.

    [14] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:'' Δέσμιος του 2004!...Ο νέος προϋπολογισμός".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:'' Με εμπορικό πόλεμο απειλεί η ΕΕ τις ΗΠΑ. Απάντηση στο εμπάργκο για τα όπλα".

    ΚΕΡΔΟΣ:''Προϋπολογισμός εκλογών. Θυσία στους εκλογικούς στόχους ελλείμματα και χρέος".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:'' Ακόμη μεγαλύτερο έλλειμμα στον προϋπολογισμό 2004. Παρά τους φιλόδοξους αναπτυξιακούς στόχους".

    [15] Προϋπολογισμός

    ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ αναφέρει ότι "θυσία στους εκλογικούς στόχους θέτει η κυβέρνηση ελλείμματα, χρέος και φορολογική πολιτική, καθώς για πρώτη φορά το οικονομικό επιτελείο εγκαταλείπει την πολιτική της αυστηρής προσήλωσης στη σύγκλιση των αριθμών και αναζητά με συγκεκριμένο τρόπο ένα κοινωνικότερο προφίλ".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 3 October 2003 - 15:48:16 UTC