Read the Treaty of Sevres (10 August 1920) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-10-01

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 01/10/2003
  • [02] Tίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Εκκλησία- Οικουμενικό Πατριαρχείο
  • [04] Βομβιστικές επιθέσεις
  • [05] Ελληνοτουρκικά
  • [06] Δίκη 17Ν
  • [07] Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής
  • [08] Νέα Δημοκρατία
  • [09] Ολυμπιακοί Αγώνες
  • [10] ΠΑΣΟΚ
  • [11] Εισοδηματική πολιτική κυβέρνησης
  • [12] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 01/10/2003
  • [13] Αυξήσεις μισθών

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 01/10/2003

    Οι αυξήσεις στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, οι σχέσεις Ελληνικής Εκκλησίας-Οικουμενικού Πατριαρχείου, οι εκρήξεις αυτοσχέδιων μηχανισμών και η δίκη της 17Ν, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Tίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Κλείνουν επ΄αόριστον τα ΑΕΙ. Αμετακίνητοι κυβέρνηση και πανεπιστημιακοί.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Η αλήθεια για τους νέους μισθούς. Για δημόσιο, γιατρούς, στρατιωτικούς και πανεπιστημιακούς.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Οι νέοι μισθοί για ...απεργούς και στρατιωτικούς. Χριστοδουλάκης: Αυτά είναι και τίποτε άλλο.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Αύξηση 5,4% και σε ...όποιον αρέσει! Ανεξέλεγκτες καταστάσεις: Η ΑΔΕΔΥ απειλεί να κατεβάσει τους ...διακόπτες του κράτους.

    Η ΑΥΓΗ: Κλείνει την πόρτα στους απεργούς. Ν. Χριστοδουλάκης: Τελείωσαν οι διαβουλεύσεις!

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Τάραξε το Φανάρι η γενναία απόφαση του Χριστόδουλου. Γιατί δεν δίνει την λίστα στον Βαρθολομαίο.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Όλοι οι μισθοί του 2004 όλων των δημοσίων υπαλλήλων. ''Οχι'' των συνδικαλιστών στο τελεσίγραφο Χριστοδουλάκη.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Το νέο μισθολόγιο των δημόσιων υπαλλήλων.

    ΕΘΝΟΣ: Οι τελικοί μισθοί σε όλο το Δημόσιο. Αυξήσεις από 44 έως 297 ευρώ. Συνταξιούχοι από 4,5 έως 9,6%.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Αντιεξουσιαστικό ''σεμινάριο'' χθες στη δίκη της 17Ν. Αγρια αντεπίθεση, από την υπεράσπιση των Δημ. Κουφοντίνα και Αγγελικής Σωτηροπούλου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Το μισθολόγιο για το 2004 σε όλο τον δημόσιο τομέα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μισθοί: Μικρές αυξήσεις, μεγάλες κρατήσεις. Δημόσιο: Δυσφορία στην ΑΔΕΔΥ, που προανήγγειλε κινητοποιήσεις.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Οι νέοι μισθοί και οι απεργίες.

    ΕΣΤΙΑ: Πότε θα γίνουν οι εκλογές. Ο πρωθυπουργός μάλλον θα επιδιώξη αιφνιδιασμό.

    Espresso: Ο ''Ράμπο'' του SURVIVOR κινδυνεύει να μπει φυλακή. Χθες στον εισαγγελέα με τη βαριά κατηγορία του λιποτάκτη.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: ''Ο,τι δώσαμε, δώσαμε...''. Διαμηνύει ο πρωθυπουργός, πιεζόμενος από τις απεργίες.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Οι αυξήσεις οδηγούν σε απεργία. Με κινητοποίηση θα απαντήσει η ΑΔΕΔΥ στο νέο μισθολόγιο.

    ΤΑ ΝΕΑ: Τελεσίγραφο με αυξήσεις 9 ταχυτήτων. Αναβρασμός λόγω των ανισοτήτων.

    ΝΙΚΗ: Στα όρια της αντοχής. 5,4% οι αυξήσεις των δημοσίων υπαλλήλων.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Μισθολόγιο εκλογικών αλχημειών. Ανακοινώσεις Χριστοδουλάκη για δημόσιους υπαλλήλους.

    Traffic News: Πήγαν να κάψουν την οικογένεια του Βουλγαράκη. Η σύζυγος του βουλευτή Κατερίνα μιλά στην traffic για τις ώρες αγωνίας που έζησε με τα παιδιά της.

    Η ΧΩΡΑ: Τι κρύβεται πίσω από τους εμπρησμούς. Ανησυχία για τη νύχτα τρόμου στην Αθήνα.

    City Press: Χριστοδουλάκης: Αυτά μπορούμε, αυτά δίνουμε.

    MetroRAMA: Στο 5,4% ο μέσος όρος των αυξήσεων το 2004. Πάνω από τον πληθωρισμό, δεν ικανοποιούν όμως πολλούς κλάδους.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: ''Στον αέρα'' οι σπουδές στα ΤΕΙ. Οι πρόεδροι αρνούνται να προσλάβουν έκτακτους.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Αυξήσεις μισθών μέχρι 9,8%. Ανυποχώρητος στις πιέσεις ο Ν. Χριστοδουλάκης.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Τα δίνει όλα μπροστά στο κύμα των κινητοποιήσεων. Ανεβαίνει και πάλι το πολιτικό θερμόμετρο.

    [03] Εκκλησία- Οικουμενικό Πατριαρχείο

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) αναφέρει ότι ''το μαχαίρι στο κόκκαλο'' είναι αποφασισμένοι να βάλουν οι μητροπολίτες των Νέων Χωρών και της ''αντιπολίτευσης'' διεκδικώντας κατά τη σημερινή σύγκλιση της Ιεραρχίας την αποστολή εκ νέου στο Φανάρι της λίστας των εκλόγιμων για την πλήρωση των Μητροπόλεων Θεσσαλονίκης και Ελευθερουπόλεως αυτή τη φορά προς έγκριση και όχι μόνο προς ενημέρωση''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει ότι ''αυστηρό μήνυμα ενόψει της σημερινής συνεδρίασης της ιεραρχίας της Ελλαδικής Εκκλησίας στέλνει ο Οικουμενικός Πατριάρχης. Ο κ. Βαρθολομαίος περνά εκ νέου στην αντεπίθεση αρνούμενος να δεχτεί τον κατάλογο των υποψηφίων για τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης προς ενημέρωση που έστειλαν οι Συνοδικοί''.

    Σύμφωνα με την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, ''η ιεραρχία σήμερα οφείλει να επαναβεβαιώσει οτι το Γένος δεν ξεκόβεται από τις ρίζες του. Οτι τιμά την Ιστορία του και αγναντεύει το μέλλον με νέα αισιοδοξία. Οτι δεν πρόκειται να αφήσει τους σφετεριστές των πρωτοκαθεδρίας στην Ορθοδοξία - τους ομόδοξους Ρώσους - να βρουν πάτημα για να κάνουν το Οικουμενικό Πατριαρχείο ένα μουσειακό οργανισμό, του οποίου οι Έλληνες θα αναπολούν το μεγαλείο. Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και το σώμα της Ιεραρχίας δεν πρέπει να αφήσουν καμία αμφιβολία για την ενότητα του Γένους''.

    [04] Βομβιστικές επιθέσεις

    Ο ΛΟΓΟΣ υποστηρίζει ότι ''έντονος προβληματισμός στην ηγεσία της αστυνομίας μετά από το μπαράζ 5 εμπρηστικών επιθέσεων που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στο λεκανοπέδιο με στόχο πολιτικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ αλλά και σπίτια πολιτικών, δημοσιογράφων και καθηγητών''.

    Η ΧΩΡΑ προσθέτει ότι ''πελώρια ερωτήματα γεννιούνται από το μπαράζ των βομβιστικών επιθέσεων στην καρδιά της Αθήνας. Ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βουλγαράκης άφησε χθες το βράδυ σαφή υπονοούμενα για ομάδες τρόμου που δρουν ανεξέλεγκτα λίγα μέτρα από το σπίτι του πρωθυπουργού. Μέσα σε 11 λεπτά χτύπησαν 4 ''στόχοι'' προκαλώντας έντονη ανησυχία στις αστυνομικές αρχές''.

    Το metroRAΜΑ αναφέρει ότι ''καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για το μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων στην Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας και τα ξημερώματα της Τρίτης. Αξιωματικοί της Ασφάλειας πιστεύουν οτι πρόκειται για έργο αναρχικών ωστόσο εκπρόσωποι του αναρχικού κινήματος με επιστολής τους στο ''Μετρόραμα'' καταδίκασαν τις επιθέσεις αρνούμενοι κάθε ανάμειξη''.

    [05] Ελληνοτουρκικά

    Η ΝΙΚΗ γράφει ότι ''ο ενιαίος αμυντικός χώρος Ελλάδας και Κύπρου έχει ενισχυθεί πλήρως με τα οπλικά συστήματα που έχουν προμηθευτεί τον τελευταίο χρόνο οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις μεταξύ των οποίων και τα 70 μαχητικά αεροσκάφη F-16 τα οποία μπορούν να έρχονται στην Κύπρο και να φεύγουν χωρίς να χρειάζονται ανεφοδιασμό δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννος Παπαντωνίου. Η άσκηση ''Νικηφόρος- Τοξότης'' των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων και της Εθνικής Φρουράς θα διεξαχθεί κανονικά. Ποτέ, τόνισε δεν είχε τεθεί θέμα αναβολής της άσκησης''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι ''με προβληματισμό και ανησυχία παρακολουθεί η Αθήνα τις εξελίξεις στην Τουρκία και την εκτροπή η οποία επιχειρείται από τις πολλαπλές μεθοδεύσεις εκ μέρους του κατεστημένου. Το ενδεχόμενο να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές στην Τουρκία λόγω των αποφάσεων του Ανωτάτου Εκλογικού Δικαστηρίου ακυρώνει κάθε δυνατότητα πρόβλεψης για την στάση της Άγκυρας στα θέματα που μας ενδιαφέρουν όπως είναι ιδιαίτερα το Κυπριακό, η υφαλοκρηπίδα και το σύνολο των ελληνοτουρκικών σχέσεων''.

    [06] Δίκη 17Ν

    Η TRAFFIC NEWS σημειώνει ότι ''στους αρχικούς ισχυρισμούς της περί πολιτικών εγκλημάτων στην αμφισβήτηση της αξιοπιστίας των μαρτύρων κατηγορητηρίου που κατέθεσαν στη δίκη της 17 Νοέμβρη αλλά και στη συμμετοχή ξένων υπηρεσιών κατά το προανακριτικό στάδιο επικέντρωσε χθες την αγόρευση της η συνήγορος του Δημήτρη Κουφοντίνα και της Αγγελικής Σωτηροπούλου Ιωάννα Κρούρτοβικ''.

    [07] Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής

    Η ESPRESSO τονίζει ότι ''με κύριο θέμα συζήτησης τη Διακυβερνητική Διάσκεψη της ΕΕ και με τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ του ΣΥΝ και εμπειρογνωμόνων έγινε χθες η πρώτη επίσημη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής''.

    [08] Νέα Δημοκρατία

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι ''πληγή που δεν λέει να κλείσει έχει γίνει το πρόγραμμα για την επανίδρυση του κράτους στη ΝΔ και η αντιπαράθεση που προκάλεσε ανάμεσα στη Ντόρα Μπακογιάννη και τον Γιώργο Σουφλιά. Ο Θεσσαλός πολιτικός είναι ενοχλημένος και επανήλθε -μέσω συνεργατών του- στο θέμα χαρακτηρίζοντας αστήρικτη και άδικη την κριτική της κ. Μπακογιάννη στο πρόγραμμα. Από την πλευρά της η δήμαρχος σε συνέντευξή της επιβεβαίωσε δημόσια τις ενστάσεις της -δεν θέλησε να δώσει όμως συνέχεια στην αντιπαράθεση''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σημειώνει ότι ''τέλος στην ένταση που προκλήθηκε ανάμεσα στη Ρηγίλλης και την κ. Ντόρα Μπακογιάννη θέλησε να βάλει χθες η ίδια η δήμαρχος Αθηναίων αρνούμενη κατηγορηματικά ότι με τη μη συμμετοχή στην κατάρτιση του προγράμματος της Δημόσιας Διοίκησης του κόμματος δημιουργήθηκε ''εσωκομματικό ζήτημα''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) αναφέρει ότι ''σε δύσκολη θέση βρέθηκε χθες η κυβέρνηση μετά τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Εσωτερικών κ. Σταύρου Μπένου ο οποίος σχολιάζοντας σε δηλώσεις του τις θέσεις που διατύπωσε η ΝΔ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση είπε ότι αυτές κινούνται σε ''θετική κατεύθυνση'' Απορρίπτοντας μάλιστα τα όσα είπαν τα κυβερνητικά στελέχη περί επανασυστάσεως του ''κράτους της Δεξιάς'' είπε ότι το πρόγραμμα αποπνέει άρωμα οικουμενικότητας''.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ προσθέτει ότι ''σε ένα ανώδυνο εσωκομματικό ''κρας τεστ'' το οποίο πέρασε χωρίς σοβαρές πολιτικές ζημίες για τη ΝΔ και τον Κώστα Καραμανλή εξελίχθηκε η επί της ουσίας διαφωνία της Ντόρας Μπακογιάννη με συγκεκριμένες διατάξεις του κυβερνητικού προγράμματος για τη Δημόσια Διοίκηση το οποίου παρουσιάστηκε τη Δευτέρα''

    [09] Ολυμπιακοί Αγώνες

    Το ΒΗΜΑ υποστηρίζει οτι ''το βαρύ πυροβολικό των Ηνωμένων Πολιτειών για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Καταπολέμησης τρομοκρατίας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ κ. Κόφερ Μπλακ, βρισκόταν την περασμένη Δευτέρα στην Αθήνα με αποκλειστική αποστολή να συζητήσει θέματα ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Το ταξίδι του κ. Μπλακ είναι ιδιαίτερης σημασίας, αφού θεωρείται ο υπ' αριθμόν ένα ειδικός των ΗΠΑ σε θέματα τρομοκρατίας. Εγινε γνωστός αμέσως μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001, η οποία τον βρήκε να ηγείται του Κέντρου Καταπολέμησης Τρομοκρατίας της CIA''.

    [10] ΠΑΣΟΚ

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ αναφέρει οτι ''για ανάγκη ανανέωσης του ΠΑΣΟΚ σε πρόσωπα και πολιτικές ώστε να καταπολεμηθεί η εντύπωση περί κούρασης από τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα, μίλησε στη χθεσινή συνεδρίαση του ΕΓ ο Κ. Σημίτης. Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις είπε οτι το κλίμα είναι αναστρέψιμο αλλά χρειάζεται αγώνας πόρτα-πόρτα σε όλη την Ελλάδα, ενώ συνέστησε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις ημιαστικές και αγροτικές περιοχές, στις οποίες, όπως είπε, το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο''.

    Το ΕΘΝΟΣ γράφει οτι ''εγκαταλείπει το ΠΑΣΟΚ την προσπάθεια συνεργασίας με τα κόμματα της Αριστεράς, στόχος τώρα είναι η... βάση της! Τα κόμματα της Αριστεράς, πάντως, όπως εκτιμάται, δεν θα... καθίσουν να δεχθούν διεμβολισμό της βάσης του και ''δείγμα'' των αντιδράσεών τους θα πρέπει να θεωρείται η επίθεση που είχε εξαπολύσει κατά του ΠΑΣΟΚ ο κ. Κωνσταντόπουλος''.

    [11] Εισοδηματική πολιτική κυβέρνησης

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει οτι ''οι αντοχές του προϋπολογισμού θα δοκιμαστούν με τα νέα μισθολόγια των δημοσίων υπαλλήλων και με τα ειδικά μισθολόγια που ανακοίνωσε χθες η Κυβέρνηση και με τα οποία δίδονται αυξήσεις μέχρι 10,4% (εκπαιδευτικοί), ποσοστό πολύ πιο πάνω από το γενικό πλαίσιο της εισοδηματικής πολιτικής του 3%. Οι αυξήσεις στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων φτάνουν έως και το 10,4% (για εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με 15 χρόνια υπηρεσίας) και αθροιστικά μαζί με τις αυξήσεις των συντάξεων που σε μέσα επίπεδα θα κυμανθούν το επόμενο έτος στο 4,7% ''φορτώνουν'' στον προϋπολογισμό επιπλέον δαπάνες 865 εκατ. ευρώ''.

    Η City Press εκτιμά οτι ''σε γενικές γραμμές οι αυξήσεις μισθών και συντάξεων ξεπερνούν τον επίσημο πληθωρισμό. Το μήνυμα που θέλησε να περάσει ο κ. Χριστοδουλάκης είναι οτι η οικονομία αναπτύσσεται με ικανοποιητικό ετήσιο ρυθμό που ξεπερνάει το 4% και οτι δεν πρέπει να υπάρξουν υπερβολικές εισοδηματικές αυξήσεις που θα θέσουν σε δοκιμασία τη δημοσιονομική αντοχή. Αυτά έχουμε, αυτά δίνουμε, ήταν το νόημα της παρέμβασης του υπουργού Οικονομίας''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ προσθέτει οτι ''με γενική απεργιακή κινητοποίηση στο Δημόσιο προτίθεται να ''απαντήσει'' η ΑΔΕΔΥ στις κυβερνητικές προτάσεις για το μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων που θα εφαρμοστεί από την 1η Ιανουαρίου του 2004, εκφράζοντας δυσαρέσκεια για τις εξαγγελίες Χριστοδουλάκη''.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ επισημαίνει οτι ''σε αλχημείες προεκλογικής περιόδου προχώρησε και χτες η κυβέρνηση, με ανακοινώσεις για τους νέους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων''.

    Η ΑΥΓΗ ισχυρίζεται οτι ''ανήσυχη από την εξάπλωση των απεργιών στο δημόσιο, η κυβέρνηση βιάζεται να στείλει μήνυμα αδιάλλακτης υπεράσπισης της λιτότητας''.

    Η ΕΣΤΑ υπογραμμίζει οτι ''ο Προϋπολογισμός του 2003, που δεν αναφερόταν σε έτος εκλογών, έχει ήδη εκτροχιασθή. Κινείται σε ρυθμούς δεκαετίας του '80, ως προς τα κρίσιμα μεγέθη των ελλειμμάτων, του δημοσίου χρέους και των δανειακών αναγκών''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ τονίζει οτι ''σε επίπεδα σημαντικά χαμηλότερα από αυτά που ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση κυμαίνονται οι αυξήσεις που θα λάβουν ''στο χέρι'' 350.000 δημόσιοι υπάλληλοι και εκπαιδευτικοί. Ασφαλιστικές εισφορές και κρατήσεις αυξάνονται περισσότερο από τις ονομαστικές αυξήσεις.

    [12] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 01/10/2003

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:''Αναζητείται άλλοθι... Για το ενδεχόμενο αποτυχίας των αποκρατικοποιήσεων".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Εξαντλήσαμε τα περιθώρια". Φρένο από Σημίτη-Χριστοδουλάκη στις υπερβολές. Αυξήσεις μισθών 4,5-9,8%".

    ΚΕΡΔΟΣ:''Τι συζητούν τώρα οι τραπεζίτες. Προς διαμόρφωση τα νέα σχήματα στο χώρο του RETAIL".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''Αυξήσεις μισθών στο Δημόσιο από 3%-9,8%. Προσπάθεια της κυβέρνησης να κλείσει τα απεργιακά μέτωπα".

    [13] Αυξήσεις μισθών

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ γράφει οτι "Αυξήσεις από 3% μέχρι και 9,8% στο δημόσιο τομέα για το 2004, με το μέσο όρο κάπου στο 4,5%, ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια να κλείσει τα απεργιακά μέτωπα, που έχουν ανοίξει, με μισθολογικά αιτήματα".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 1 October 2003 - 16:42:39 UTC