Browse through our Interesting Nodes of Greek Local Authorities & Servers Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-07-02

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 02/07/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Κυβέρνηση - ΠΑΣΟΚ - πρωθυπουργός
  • [04] Ελληνική προεδρία ΕΕ
  • [05] Δημόσιο - προσλήψεις
  • [06] ΝΔ
  • [07] Κίνητρα για επενδύσεις
  • [08] Κυπριακό
  • [09] Αδειες παραμονής μεταναστών
  • [10] Προϋπολογισμός
  • [11] Δίκη 17Ν
  • [12] Στρατιωτικός ελληνικός δορυφόρος
  • [13] Πανωτόκια
  • [14] Ηλεκτροδότηση αυθαιρέτων
  • [15] Καύσωνας
  • [16] ΠΓΔΜ
  • [17] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [18] Φοροαπαλλαγές

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 02/07/2003

    Οι αναμενόμενες πολιτικές πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, η δίκη της 17Ν, τα εύσημα που απέσπασε η ελληνική προεδρία στην ΕΕ και οι άδειες παραμονής των αλλοδαπών είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Ρεύμα στα αυθαίρετα. Πότε κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο. Η νέα ρύθμιση του ΥΠΕΧΩΔΕ για τα υπόγεια.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Τρώμε μικρόβια! Ανατριχιαστικές διαπιστώσεις του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Επιδόματα για λίγους. Σφίγγουν το ζωνάρι οι πολλοί. 1.000 ευρώ αύξηση, αναδρομικά από το 2002, για τους ''εκλεκτούς'' της ΔΕΗ.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Λύση για όλα τα αυθαίρετα. Τι προβλέπει το Προεδρικό Διάταγμα που ετοιμάζει το ΥΠΕΧΩΔΕ.

    Η ΑΥΓΗ: Νέα φουρνιά παράνομων μεταναστών. Αλαλούμ με νέα εγκύκλιο και δηλώσεις Σκανδαλίδη.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Θα τους φάει ή θα τον... φάνε; Με εκλογές εκβιάζει ο Σημίτης.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Μετράνε ώρες οι υπουργοί... Ο κ. Σημίτης επέστρεψε και σκέπτεται αιφνιδιασμό: ο ανασχηματισμός ίσως και αύριο.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Τα κατώτατα όρια των συντάξεων σε όλα τα ταμεία. Αναλυτικά όλες οι κατηγορίες.

    ΕΘΝΟΣ: Επιχειρεί να ανοίξει νέα σελίδα. από το ΕΓ σήμερα οι πρώτες κινήσεις του Κώστα Σημίτη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Με... κουμπάρο τον Μπους, τα Σκόπια βαφτίστηκαν ''Μακεδονία''. Οριστικά και αμετάκλητα απεδέχθησαν οι Αμερικανοί την ονομασία που ήθελαν οι Σκοπιανοί.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Συντάξεις ντροπής παίρνει ένας στους δύο συνταξιούχους. Οπως αποκαλύπτουν οι εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά ταμεία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Αυθαίρετα: Ρεύμα με 15.000 ευρώ και 5 δικαιολογητικά. ΥΠΕΧΩΔΕ: Το ''πακέτο'' ρυθμίσεων εντός Ιουλίου στη Βουλή.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Σήμερα κληρώνει. Ο Σημίτης ανοίγει τα χαρτιά-αιφνιδιασμός;

    ΕΣΤΙΑ: Αυτά έλεγε προ διετίας. Ο κ. Σημίτης στο Εκτελεστικό Γραφείο.

    Espresso: Παντρεύεται ο Κωνσταντόπουλος με δημοσιογράφο. Είναι η πρώην σύζυγος του υπουργού Ν. Χριστοδουλάκη.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Σταθερή φορολογία 10 ετών. Για τις νέες μεγάλες επενδύσεις, κατά το ιρλανδικό πρότυπο.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Η ημέρα του πρωθυπουργού. Σήμερα ανοίγει τα χαρτιά του. Εντυπωσιακές αλλαγές ετοιμάζει ο Κ. Σημίτης.

    ΤΑ ΝΕΑ: Επιστρέφουν πανωτόκια οι τράπεζες. Απόφαση βόμβα του Εφετείου.

    ΝΙΚΗ: Πάει σε κόντρα ο Σημίτης. Ακης και άλλοι κορυφαίοι δεν παραιτούνται από το ΕΓ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ''Αναπτυξιακό'' νομοσχέδιο κυβέρνησης: Νέα σκανδαλώδη προνόμια στο μεγάλο κεφάλαιο.

    Traffic News: Αντιπαθώ τους γλείφτες, τους τεμπέληδες και όσους καπνίζουν. Η Αννα (Παναγιωταρέα) με εμφάνιση ''σιδηράς κυρίας'' στον ALPHA.

    Η ΧΩΡΑ: Αυθαίρετα: Εξπρές εντάξεις στο σχέδιο πόλης. Νομιμοποιούνται όλα τα κτίσματα σε τρία χρόνια.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Νόμιμα τα αυθαίρετα. Με πρώτο βήμα την παροχή ρεύματος.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Τα αυθαίρετα του... ανασχηματισμού. ΔΕΗ και σχέδιο πόλης για 1.000.000 κτίσματα.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Σαρωτικές αλλαγές σε κόμμα-κυβέρνηση. Από τα εύσημα της ΕΕ στη... σκληρή πραγματικότητα.

    [03] Κυβέρνηση - ΠΑΣΟΚ - πρωθυπουργός

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει ότι ''την αντίδραση των κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να πυροδοτήσει η φημολογούμενη προσπάθεια του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη να επιβάλει ασυμβίβαστο μεταξύ υπουργικού και κομματικού αξιώματος''.

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ προσθέτει ότι ''με εκβιαστικά διλήμματα που απευθύνονται σε ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και με την απειλή των πρόωρων εκλογών ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτη επιχειρεί να υπερβεί την κρίση στην κυβέρνηση και να ακυρώσει τα σενάρια διαδοχής''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ισχυρίζεται ότι ''με κεντρική στόχευση την αναθεώρηση κρίσιμων πλευρών της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής ο πρωθυπουργός κ. Κ. Σημίτης ανοίγει από σήμερα τον κύκλο των αλλαγών στο κόμμα και στην κυβέρνηση με την ελπίδα να αντιστρέψει τις ιδιαίτερα αρνητικές διαθέσεις της κοινής γνώμης προς το ΠΑΣΟΚ''.

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι ''χθεσινοβραδυνές πληροφορίες από συνήθως καλά πληροφορημένες πηγές επέμεναν οτι ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης έχει καταλήξει στις αποφάσεις του ότι δεν προτίθεται να ανοίξει κύκλο διαβουλεύσεων και συζητήσεων και ότι επιθυμεί να κινηθεί γρήγορα για να αρθούν οι εκκρεμότητες το συντομότερο δυνατόν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η νέα κυβέρνηση μπορεί να έχει σχηματιστεί ακόμη και ως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας- ενδεχομένως να ορκιστεί την Παρασκευή. Ο κ. Σημίτης θα ξεκινήσει τον κύκλο των αλλαγών σήμερα από το Εκτελεστικό Γραφείο του ΠΑΣΟΚ και όπως φαίνεται θα επιχειρήσει μια συνολική αναδιάταξη της κυβερνητικής παράταξης και όχι μια μικρή επιδιόρθωση του κυβερνητικού σχήματος''.

    [04] Ελληνική προεδρία ΕΕ

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει ότι '' με θερμά εγκώμια από όλες σχεδόν τις πολιτικές ομάδες της Ευρωβουλής , τον πρόεδρό της Πάτ Κοξ και τον πρόεδρο της Επιτροπής Ρ. Πρόντι η ελληνική προεδρία κατέβασε χθες την αυλαία της στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο. Μετά την έκφραση ''ευγνωμοσύνης'' του κ. Κοξ και τα θερμά συγχαρητήρια του κ. Πρόντι (που ''δεν είναι δηλωτικά μιας αβροφροσύνης αλλά διαπίστωση μιας πραγματικότητας'') ο κ. Σημίτης παρουσίασε τον απολογισμό των πεπραγμένων της προεδρίας''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει εκτιμά ότι ''ξαναζεσταίνονται τα σενάρια για την ευρωπαϊκή πορεία του Κώστα Σημίτη την διεκδίκηση δηλαδή μίας από τις περιζήτητες θέσεις στην ΕΕ μετά τα εγκωμιαστικά σχόλια χθες στο Ευρωκοινοβούλιο για την ελληνική προεδρία και ιδιαίτερα την άκρως κολακευτική επισήμανση του προέδρου της Κομισιόν Ρομάνο Πρόντι προσωπικά για τον Ελληνα πρωθυπουργό και μέχρι χθες προεδρεύοντα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου''.

    [05] Δημόσιο - προσλήψεις

    Η ΧΩΡΑ σημειώνει ότι ''το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών προβλέπει περίπου 25.000 προσλήψεις με σύμβαση ορισμένου χρόνου στο Δημόσιο. Οι ώρες εργασίες δεν θα υπερβαίνουν τις 20 εβδομαδιαίως ενώ η σύμβαση μερικής απασχόλησης για κάθε προσλαμβανόμενο δεν μπορεί να υπερβαίνει τους 24 μήνες''.

    [06] ΝΔ

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) επισημαίνει ότι ''έμφαση στις μεγάλες αλλαγές που πρέπει να κάνει η Ελλάδα για να παίξει σημαντικό ρόλο στην Ευρώπη έδωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής μιλώντας σε εκδήλωση του πανεπιστημίου City του Λονδίνου αλλά και σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Μεγ. Βρετανίας''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ σημειώνει ότι ''το θεωρητικό και πρόωρο ερώτημα της κατάθεσης ή μη πρότασης μομφής δημιουργεί εικόνα σύγχυσης τακτικής στη ΝΔ. Αναμένεται έκρηξη Καραμανλή άμα τη αφίξει από Λονδίνο. Ανοιχτό πάντως το θέμα της κλιμάκωσης μετά το αίτημα για πρόωρες εκλογές. Ο μ. Εβερτ με παρέμβασή του συνέστησε εμμέσως πλην σαφώς...περισσότερη σκέψη στη διατύπωση των όποιων προτάσεων''.

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ προσθέτει ότι ''σε μια ....''γαλάζια Βαβέλ'' μετατρέπεται (και πάλι) η ΝΔ μόλις λίγες ημέρες μετά την κίνηση του κ. Κ. Καραμανλή να ζητήσει την άμεση προσφυγή στις κάλπες. Η στρατηγική του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε μια κρίση-χρονικά - στιγμή εμφανίζεται θολή σε δύο βασικά ζητήματα: α. στις κινήσεις, που θα διαδεχθούν το αίτημα για πρόωρες εκλογές και β. στις εκτιμήσεις για τον χρόνο διεξαγωγής της εκλογικής αναμέτρησης''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ισχυρίζεται ότι ''την ίδια ώρα που η ΝΔ εμφανίζεται έτοιμη να κυβερνήσει τα εσωκομματικά μαγαζάκια της Ρηγίλλης τα οποία αν και λειτουργούν παρά τω προέδρω σπανίως εμφανίζονται να έχουν την ίδια ''γραμμή'' διεκδικούν δάφνες. Την ίδια ώρα που ο Κώστας Καραμανλής εξήγγελλε στο Λονδίνο ευρύ φάσμα ιδιωτικοποιήσεων (αν γίνει κυβέρνηση η ΝΔ) στήριξη της ελληνικής ναυτιλίας και ενίσχυση του τουρισμού απλοποίηση του φορολογικού συστήματος ''φιλόδοξο σχέδιο διαρθρωτικών αλλαγών''. και επανίδρυση του κράτους στην Αθήνα οι περί αυτόν δημιουργούσαν θέμα γύρω από το αν πρέπει ή όχι να κατατεθεί πρόταση μομφής το φθινόπωρο''.

    [07] Κίνητρα για επενδύσεις

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι ''ειδικό φορολογικό καθεστώς με μειωμένους φορολογικούς συντελεστές και χωρίς φορολογικούς ελέγχους για δέκα χρόνια, εισάγει ο νέος αναπτυξιακός νόμος αναφορικά με τις νέες μεγάλες ξένες επενδύσεις. Μεταξύ άλλων με τον αναπτυξιακό νόμο αυξάνονται οι επιχορηγήσεις για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, δίδεται η δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις να υπαχθούν στις διατάξεις του εφόσον κάνουν πάγιες επενδύσεις και τίθενται αντικίνητρα για την μετεγκατάσταση ελληνικών επιχειρήσεων στα Βαλκάνια''.

    [08] Κυπριακό

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει οτι "σενάρια παραμερισμού του Ραούφ Ντενκτάς από τη διαχείριση του Κυπριακού επεξεργάζονται οι Αμερικανοί, προκειμένου το Κυπριακό να προωθηθεί τους επόμενους μήνες ώστε η Κύπρος να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ενωση επανενωμένη την 1η Μαϊου 2004. Το σενάριο φαίνεται να ακολουθεί το πρότυπο του Αραφάτ, ο οποίος παρέμεινε μεν στην προεδρία των Παλαιστινίων, αλλά με το διορισμό πρωθυπουργού, απώλεσε τη διαχείριση του παλαιστινιακού προβλήματος".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ προσθέτει οτι "η βουλή του ψευδοκράτους ενέκρινε προχτές το νομοσχέδιο περί αποζημιώσεων ακίνητης περιουσίας. Ο νόμος αυτός προνοεί την καταβολή αποζημιώσεων και ανταλλαγής περιουσιών και αποκλείει την επιστροφή των Ελληνοκυπρίων".

    [09] Αδειες παραμονής μεταναστών

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ αναφέρει οτι "ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων παραμονής για τους αλλοδαπούς. Σύμφωνα με την ανάλυση των στοιχείων, στη Νομαρχία Αθηνών κατατέθηκαν 64.011 αιτήσεις εργασίας, έχουν εκδοθεί 52.265 άδειες, ενώ εκκρεμούν 17.746. Στο Δήμο Αθηναίων έχουν κατατεθεί 24.000 αιτήσεις και έχουν ελεγχθεί από την Περιφέρεια 12.800. Στη Νομαρχία Πειραιά κατατέθηκαν 17.100 αιτήσεις αλλοδαπών για άδεια εργασίας και ήδη έχουν χορηγηθεί οι 10.000 άδειες. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο αριθμός των αιτήσεων των μεταναστών πανελλαδικώς κινείται στις 400.000 με 500.000".

    [10] Προϋπολογισμός

    Η ΕΣΤΙΑ εκτιμά οτι "τα στοιχεία που ανεκοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών για την πορεία εκτελέσεως του Κρατικού Προϋπολογισμού κατά το πρώτο πεντάμηνο, παρά την επιχειρηθείσα δημιουργική λογιστική, καταγράφουν εκτροχιασμό. Ολα τα μεγέθη κινούνται εκτός γραμμής και στόχων".

    [11] Δίκη 17Ν

    Η Traffic news γράφει οτι "στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή της μπαίνει η δίκη της "17Ν". Αύριο ή ενδεχομένως την Παρασκευή ολοκληρώνονται οι καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων ως μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης, και από τη Δευτέρα πιθανότητα να αρχίσουν οι απολογίες των... 19 με πρώτη την απολογία του Δημήτρη Κουφοντίνα".

    [12] Στρατιωτικός ελληνικός δορυφόρος

    Η Espresso ισχυρίζεται οτι "έναν υπερσύγχρονο δορυφόρο, που πριν από λίγα χρόνια φάνταζε ως κινηματογραφικό εφέ, αποκτά ο ελληνικός στρατός και σε λίγο καιρό θα μπορεί να παίρνει εικόνες από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου μέσω του δικού του δορυφορικού σταθμού. Με την εγκατάστασή του τίποτα δεν θα είναι κρυφό από το μάτι του "μεγάλου αδελφού".

    [13] Πανωτόκια

    Τα ΝΕΑ σημειώνουν οτι "σε επιστροφή χρημάτων -και μάλιστα εντόκως- που έχουν πάρει από δανειολήπτες, λόγω παράνομων πανωτοκίων, εξαναγκάζονται πλέον οι τράπεζες ύστερα από απόφαση βόμβα του Εφετείου Αθήνας. Και στην αρχή έκανε χθες η Εμπορική Τράπεζα επιστρέφοντας 70 εκατ. δραχμές".

    [14] Ηλεκτροδότηση αυθαιρέτων

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) επισημαίνει οτι "σύνδεση με το δίκτυο της ΔΕΗ θα εξασφαλίσουν σε λίγο καιρό χιλιάδες ιδιοκτήτες αυθαιρέτων κτισμάτων με την ένταξη των περιοχών που βρίσκονται στο σχέδιο πόλης. Το σχετικό νομοσχέδιο θα δοθεί στη δημοσιότητα εντός του Ιουλίου".

    [15] Καύσωνας

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ τονίζει οτι "έκτακτα μέτρα λαμβάνει ο κρατικός μηχανισμός για να αντιμετωπίσει τυχόν προβλήματα από την επέλαση του καύσωνα".

    [16] ΠΓΔΜ

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υπογραμμίζει οτι "με την ονομασία "Μακεδονία" -ούτε τη συνταγματική ("Δημοκρατία της Μακεδονίας"), ούτε και την οριζόμενη από τα Ηνωμένα Εθνη (ΠΓΔΜ) υπογράφουν την Τρίτη τα Σκόπια τη διμερή συμφωνία μη παραπομπής των Αμερικανών ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ICC). Το "πράσινο φως" για την υπογραφή της διμερούς συμφωνίας δόθηκε τη Δευτέρα από το Κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ".

    [17] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:'' Ανοιγμα σε επενδύσεις. Καινοτομίες στο νέο αναπτυξιακό νόμο υποσχέθηκε ο Ν. Χριστοδουλάκης".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Χρυσή 10ετία" το νέο κίνητρο για επενδύσεις".

    ΚΕΡΔΟΣ:'' Φορολογική ασυλία σε μεγάλες επενδύσεις".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:'' Δεκαετείς φοροαπαλλαγές για τις μεγάλες επενδύσεις".

    Σημείωση: Η εφημερίδα ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ δεν είχε φθάσει στο ΑΠΕ μέχρι την ώρα αποστολής του δελτίου.

    [18] Φοροαπαλλαγές

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ υποστηρίζει ότι "ισχυρές φοροαπαλλαγές για μια δεκαετία θα απολαμβάνουν οι ελληνικές και οι ξένες επιχειρήσεις που θα υλοποιήσουν μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα. Ο νέος αναπτυξιακός νόμος επιφέρει μια σημαντική τομή στα κίνητρα για την προσέλκυση ξένων μεγάλων επενδύσεων που απουσιάζουν τα τελευταία χρόνια από την Ελλάδα αντιγράφοντας την πρακτική άλλων χωρών με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα στο συγκεκριμένο τομέα".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 2 July 2003 - 22:38:27 UTC