Browse through our Interesting Nodes on Greek History & Hellenism Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-05-30

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/05/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Χρηματιστήριο
  • [04] Τραπεζικά δάνεια
  • [05] Ελληνοτουρκικά
  • [06] Δικαιοσύνη-Καταγγελίες Κουρή
  • [07] Πιθανή τρομοκρατική ενέργεια
  • [08] Συνέντευξη Φλωρίδη
  • [09] Βλάβη σε πλοίο
  • [10] Καταγγελίες κυβέρνησης
  • [11] Δίκη 17Ν
  • [12] Ευρωπαϊκό Σύνταγμα
  • [13] Δήμοι
  • [14] Τουρκία-ΕΕ
  • [15] Συνασπισμός
  • [16] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [17] Αποπληθωρισμός

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 30/05/2003

    Οι καταγγελίες της κυβέρνησης κατά της ΝΔ για διαπλοκή, η δικαστική έρευνα που έκρινε ως αβάσιμες τις κατηγορίες Κουρή κατά του υπουργού Τύπου, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και η δίκη της 17Ν είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Αδειες εξπρές για τις οικοδομές. Νομοσχέδιο του ΥΠΕΧΩΔΕ.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Η συνωμοσία της... ντομάτας. Μετά τη φοβερή ''διαπλοκή της Δεξιάς''.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ναυτικοί με ψυχή έσωσαν τους 163 επιβάτες. Παρ' ολίγον τραγωδία 25 μίλια νότια της Σαντορίνης.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Μοιράζουν χρήμα οι τράπεζες. Γκαργκάνα δώσ' τα όλα. Πολιτική καμένης γης εφαρμόζει πια ο πρωθυπουργός.

    Η ΑΥΓΗ: Ανοιγμα ΣΥΝ στα κινήματα και την οικολογία. Ο Ν. Κωνσταντόπουλος προτείνει σήμερα αλλαγή του τίτλου του κόμματος.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Παραπέμπεται ο Β. Μαλέσιος. Η Δικαιοσύνη δικαίωσε τις τολμηρές αποκαλύψεις της ''Αυριανής''.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Φθηνότερα δάνεια χωρίς περιορισμούς. Απελευθερώνεται η καταναλωτική πίστη από την 1η Ιουλίου. Κερδισμένοι οι πλούσιοι και οι καλοπληρωτές.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ακριβότερα τα φάρμακα για όλους τους ασφαλισμένους. Ιδού το σοσιαλιστικό κράτος πρόνοιας.

    ΕΘΝΟΣ: Διαβατήριο καριέρας για 600.000 υπαλλήλους. Δημόσιο-ΔΕΚΟ-ΟΤΑ: Νέος θεσμός-κριτήριο για προαγωγές-μισθούς.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Μας τελείωσε η ''ασυλία'' από τους Αραβες καμικάζι! Τρομοκράτες ετοίμαζαν χτύπημα στο Αιγαίο εναντίον των υπουργών Μεταφορών της ΕΕ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Η ώρα του Καραμανλή. Ενώ η κυβέρνηση ακολουθεί πολιτική καμένης γης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Σφαγή υποψηφίων με τρίτο λάθος. Πανελλαδικές: Κατέρρευσε το σύστημα με ευθύνη του υπ. Παιδείας.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Εξετάσεις: Μετά τη Φ(θ)υσική, μπαστούνια και στα Μαθημαχτικιά. Μπερδεύτηκαν ακόμη και οι βαθμολογητές.

    ΕΣΤΙΑ: Εμπαιγμός με την ανεργία. Ο Πρωθυπουργός επαίρεται για όσα δεν επέτυχε.

    Espresso: Εγκλημα! Την άφησαν να πεθάνει. Λίγο πριν ξεψυχήσει γέννησε το 4ο παιδί της. Η Ρηγίνα έσβησε γιατί απεργούσαν τα ασθενοφόρα.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Νοσοκομεία-Πρόνοια στα πρόθυρα κρίσης. Αδεια ταμεία και χρέη εκατοντάδων δις. απειλούν το σύστημα.

    Ο ΛΟΓΟΣ: ''Μάχη'' τιμών στις λαϊκές αγορές. Ψηλότερα ο πληθωρισμός λόγω των οπωροκηπευτικών.

    ΤΑ ΝΕΑ: Και ενέχυρα για τραπεζικά δάνεια. Αλλάζουν όλα για κάρτες, καταναλωτικά.

    ΝΙΚΗ: Ανάβουν τα... φλας. Οι φωτογραφίες των διαπλεκομενων στον... αέρα.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Κυνική ομολογία από Ράμσφελντ και Γούλφοβιτς: ''Δεν είχε όπλα μαζικής καταστροφής το Ιράκ''.

    Traffic News: Τα χρέη με οδήγησαν στην αμαρτία. Η Πέπη Τσεσμελή ανοίγει την καρδιά της για το δράμα της ζωής της που την ανάγκασε να μπει σε οίκο ανοχής.

    Η ΧΩΡΑ: Η βρομιά πνίγει το Μέγαρο Μαξίμου. Κεραυνοί Μητσοτάκη για τη διαφθορά.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Ασυδοσία δημάρχων. Εκθεση-καταπέλτης του Σώματος ελεγκτών δημόσιας διοίκησης.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Μυστική διπλωματία στην Πόλη. Ατυπη τετραμερής για το Κυπριακό.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Λησμόνησε η συμβασιλεύουσα Θεσσαλονίκη την πτώση της Βασιλεύουσας! 550 χρόνια συμπληρώθηκαν από την άλωση της Πόλης.

    [03] Χρηματιστήριο

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) υποστηρίζει ότι ''σαφή όσο και αυστηρή προειδοποίηση στην κυβέρνηση ότι το μέγα σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου δεν πρόκειται να παραγραφεί ακόμη κι αν συνεχιστούν οι απαράδεκτες μεθοδεύσεις εναντίον της Δικαιοσύνης, απηύθυνε χθες η ΝΔ στη Βουλή''.

    Η ΕΣΤΙΑ αναφέρει ότι '' είναι ανάγκη να χυθή άπλετο φως στην υπόθεση της Σοφοκλέους για να καταδειχθή η εμπλοκή ή μη κυβερνητική στελεχών σε επιλήψιμες χρηματιστηριακές συναλλαγές. Και μόνος τρόπος για να γίνη αυτό είναι η ίδια η Κυβέρνησις να ζητήση από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να κινήσει την διαδικασία ώστε να ανατεθή η υπόθεσις σε Εφέτη Ανακριτή''.

    [04] Τραπεζικά δάνεια

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ εκτιμά ότι ''ακόμα μεγαλύτερη μέρος από τα μελλοντικά εισοδήματα των εργαζομένων επιχειρούν να βάλουν στο χέρι οι τράπεζες, που ετοιμάζουν την κατάργηση των ανώτατων ορίων για τα καταναλωτικά δάνεια''.

    Σύμφωνα με την ΑΠΟΦΑΣΗ,''σε ανεξέλεγκτο δανεισμό των ήδη υπερχρεωμένων νεοελλήνων θα οδηγήσει η απόφαση του διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος να βάλει τέλος στο πλαφόν των καταναλωτικών δανείων. Από την 1η Ιουλίου οι τράπεζες θα δίνουν δάνεια πέραν των 24.000 ευρώ με μοναδικό κριτήριο τη δανειοληπτική ικανότητα του κάθε καταναλωτή. Πάντως οι απόψεις είναι διχασμένες. Κάποιοι λένε οτι το μέτρο Γκαργκάνα θα δώσει ανάσα στην αγορά, ενώ άλλοι ότι η οικονομία θα μπει σε νέα δοκιμασία''.

    [05] Ελληνοτουρκικά

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ισχυρίζεται ότι ''εξάσκηση και συντονισμό'' στο σενάριο ''κατάληψη ενός κύριου νησιού στο Αιγαίο και των ενδιάμεσων βραχονησίδων'' θα κάνουν επισήμως οι τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις για πέντε μέρες από τις 8 μέχρι και τις 13 Ιουνίου''.

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει ότι ''την εντονότερη παρουσία εδώ και μήνες είχε χθες η τουρκική αεροπορία στο Αιγαίο καθώς τουλάχιστον 15 σχηματισμοί από 45 αεροσκάφη προχώρησαν σε 15 παραβιάσεις του FIR Αθηνών και 18 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου ενώ ενεπλάκησαν τουλάχιστον 14 φορές με ελληνικά μαχητικά''.

    Σύμφωνα με την ESPRESSO,''τα σενάρια με τα οποία θα μπορούσε η Αγκυρα να δημιουργήσει κρίση ή θερμό επεισόδιο σε όλη τη γραμμή αντιπαράθεσης με την Ελλάδα από τον Εβρο μέχρι την Κρήτη έχουν αρχίσει να αναμοχλεύουν στα συρτάρια τους οι Ελληνες επιτελείς, καθώς η συνεχώς εντεινόμενη τουρκική προκλητικότητα καθιστά πλέον ορατό και αυτό το ενδεχόμενο''.

    [06] Δικαιοσύνη-Καταγγελίες Κουρή

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει ότι ''αβάσιμες αποδείχθηκαν οι καταγγελίες του εκδότης της ''Αυριανής'' Γιώργου Κουρή που αφορούσαν σε οικονομικές συναλλαγές κυβερνητικών στελεχών με τον επιχειρηματία Αθανάσιο Αθανασούλη. Ως εκ τούτου οι ''επίμαχες'' υποθέσεις οδεύουν προς αρχειοθέτηση''.

    Η TRAFFIC NEWS προσθέτει ότι ''στο αρχείο έθεσε τις καταγγελίες του εκδότη Γιώργου Κουρή εναντίον του υπουργού Τύπου Χρήστου Πρωτόπαπα η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ελλη Τουμπάνου η οποία αφού προηγουμένως μελέτησε τα στοιχεία από τα σχετικά δημοσιεύματα της εφημερίδας ''Αυριανή'' έκρινε ως αβάσιμες τις κατηγορίες για το σπίτι και τις προεκλογικές δαπάνες του κ. Πρωτόπαπα''.

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ από την πλευρά της, αναφέρει ότι ''εισαγγελική εντολή στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για έρευνα στις ύποπτες χρηματιστηριακές συναλλαγές των Πρωτόπαπα, Νεονάκη, Μανίκα και Μαλέσιου''.

    [07] Πιθανή τρομοκρατική ενέργεια

    Ο ΛΟΓΟΣ υποστηρίζει ότι ''σε ''κόκκινο'' συναγερμό τέθηκαν κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας του άτυπου Συμβουλίου των υπουργών Μεταφορών και Ναυτιλίας της ΕΕ οι πλωτές δυνάμεις των Λιμενικού, όπως αποκάλυψε χθες ο Γιώργος Ανωμερίτης. Σύμφωνα με τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας έγκυρη κρατική πηγή ανέφερε την ύπαρξη δύο μικρών φορτηγών πλοίων που είχαν αποπλεύσει από το Λίβανο μεταφέροντας εκρηκτικά και τρομοκράτες που πιθανό προορισμό είχαν την Κύπρο ή την Ελλάδα''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ προσθέτει ότι ''εάν δεν πρόκειται για στημένο παιχνίδι των μυστικών υπηρεσιών ΗΠΑ, Βρετανίας και Ισραήλ, οι οποίες πιθανώς να διοχέτευσαν μια τέτοια πληροφορία στις δικές μας Αρχές με στόχο τη δημιουργία δυσμενών εντυπώσεων στη Διεθνή Κοινότητα εις βάρος της Ελλάδας η μέχρι σήμερα ''ασυλία'' μας σε ο,τι αφορά τα χτυπήματα Αράβων τρομοκρατών ...μας τελείωσε!''.

    [08] Συνέντευξη Φλωρίδη

    '' Η κάθαρση στο χώρο του ποδοσφαίρου θα συνεχιστεί, όπως επίσης θα συνεχιστούν και οι προσπάθειες για την πάταξη της διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος στην Ελλάδα'', τονίζει σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Φλωρίδης. ''Με αφορμή το πόρισμα του ΣΔΟΕ για την ΑΕΚ και τον κ. Μάκη Ψωμιάδη, υποστηρίζει πως ''ο,τι συμβαίνει στον χώρο του ποδοσφαίρου θα αποκαλυφθεί''. Ο κ. Φλωρίδης επιτίθεται και στη ΝΔ η οποία όπως λέει μέσα από αόριστες κατηγορίες για διαπλοκή και διαφθορά ''επιχειρεί να καλύψει τη δική της σχέση με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα''.

    [09] Βλάβη σε πλοίο

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) υποστηρίζει οτι "λαχτάρισαν μεσοπέλαγα χθες το βράδυ οι 163 επιβάτες και το 11μελές πλήρωμα του υδροπτέρυγου "Τζετ 1" οταν σημειώθηκε εισροή υδάτων στο πρωραίο στεγανό ανοιχτά της Σαντορίνης. Το Καταμαράν εκτελούσε το δρομολόγιο Σαντορίνη-Ηράκλειο Κρήτης, όταν λίγο μετά της εννέα παρά είκοσι, 25 ναυτικά μίλια από τη Σαντορίνη, ο καπετάνιος λόγω θαλασσοταραχής διαπίστωσε μηχανική βλάβη".

    [10] Καταγγελίες κυβέρνησης

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει οτι "στην αντεπίθεση πέρασε χθες η κυβέρνηση, "φωτογραφίζοντας" με ευδιάκριτα χαρακτηριστικά συγκεκριμένους επιχειρηματίες που διατηρούν προνομιακές σχέσεις με τη ΝΔ. Διαμηνύοντας ουσιαστικά την αποφασιστικότητα του πρωθυπουργού Κ. Σημίτη να εκθέσει δημοσίως όσους πιστεύει οτι επιχειρούν να αποδυναμώσουν την πολιτική εικόνα του, ο υφυπουργός Τύπου Τηλ. Χυτήρης χρέωσε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης οτι η στάση που τηρούν κάποιοι βουλευτές της στην υπόθεση των τάνκερ μονού τοιχώματος προδίδει οτι κόπτεται υπέρ ορισμένων εφοπλιστών, υπονοώντας σαφώς, παρ' οτι δεν κατονόμασε, τον Αρ. Αλαφούζο, στην οικογένεια του οποίου ανήκει η ιδιοκτησία της εφημερίδας "Καθημερινή" και ο ραδιοφωνικός σταθμός "Σκάι".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ εκτιμά οτι "συντηρεί με κάθε τρόπο η Κυβέρνηση το κλίμα τεχνητής πόλωσης που επανέφερε ο Κώστας Σημίτης στην κοινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας καθώς και χθες δια του Εκπροσώπου της εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της ΝΔ και επιχειρηματιών που καλλιεργούν -κατά την Κυβέρνηση- το κλίμα σκανδαλολογίας".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ προσθέτει οτι "η κυβέρνηση οχυρώνεται πίσω από σενάρια συνωμοσίας, αποφεύγοντας όμως επιμελώς να κατονομάσει τα συμφέροντα που υποτίθεται οτι επιχειρούν να πλήξουν τον πρωθυπουργό κ. Κ. Σημίτη, ενώ δεν διστάζει να διαστρέψει πλήρως την πραγματικότητα, προκειμένου να προσδώσει επίφαση σοβαρότητας στους ισχυρισμούς της".

    [11] Δίκη 17Ν

    Το ΕΘΝΟΣ γράφει οτι "ανακάλεσε στο ακροατήριο ο Παύλος Σερίφης τη μεταμεσονύχτια απολογία που είχε δώσει στην ανακρίτρια κ. Θεώνη Μπούρη με την οποία ενέπλεκε τον εξάδελφό του Γιάννη Σερίφη στη "17 Νοέμβρη" καθώς και στην πρώτη (παραγεγραμμένη) δολοφονίας της οργάνωσης κατά του Ρίτσαρντ Γουέλς το 1975".

    [12] Ευρωπαϊκό Σύνταγμα

    Το ΒΗΜΑ ισχυρίζεται οτι "η αιφνίδια επίθεση που εξαπέλυσε προχθές από την Αθήνα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ρομάνο Πρόντι στο προσχέδιο του Ευρωπαϊκού Συντάγματος που επεξεργάστηκε το προεδρείο της Συντακτικής Συνέλευσης, προκάλεσε δυσμενή σχόλια σε κυβερνητικούς και υπηρεσιακούς κύκλους. Η σφοδρότητα της επίθεσης - με χαρακτηρισμούς όπως "απογοητευτικό κείμενο", "χωρίς όραμα και φιλοδοξίες", το οποίο "κατά μίαν έννοια αποτελεί οπισθοδρόμηση", ενόχλησε την ελληνική πλευρά η οποία καταβάλλει επίπονες προσπάθειες για να υπάρξει ένα συμβιβαστικό αποτέλεσμα, εν όψει της Συνόδου Κορυφής στη Θεσσαλονίκη".

    [13] Δήμοι

    Η ΧΩΡΑ σημειώνει οτι "με λουκέτο απειλούνται οι περισσότεροι δήμοι της χώρας εξαιτίας σοβαρότατων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, ενώ περίπου ο ένας στους τέσσερις δήμους είναι υπερχρεωμένος με χρέη που ξεπερνούν τα 12 εκατομμύρια ευρώ ο καθένας".

    [14] Τουρκία-ΕΕ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ επισημαίνει οτι "την τεράστια απόσταση που χωρίζει την Τουρκία από τα πολιτικά κριτήρια της ΕΕ επισημαίνει ο εισηγητής της έκθεσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την ενταξιακή πορεία της Αγκυρας Αρτ Οστλάντερ, ο οποίος θεωρεί πως η επίλυση του Κυπριακού αποτελεί προϋπόθεση για την προώθηση της τουρκικής υποψηφιότητας".

    [15] Συνασπισμός

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ τονίζει οτι "κόβει οριστικά τις γέφυρες με το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΝ και επαναβεβαιώνει, με έμφαση, τη ριζική αντίθεσή του με την κυβερνητική πολιτική. Η εισήγηση του προέδρου του κόμματος Ν. Κωνσταντόπουλου -"απόσταγμα" πολύμηνων εσωκομματικών διεργασιών- με την οποία ανοίγουν σήμερα το απόγευμα οι εργασίες του προγραμματικού Συνεδρίου, σηματοδοτεί το προγραμματικό του "διαζύγιο" με την Κεντροαριστερά".

    [16] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:'' Εμπόδια λόγω Τειρεσία! Για την απελευθέρωση των καταναλωτικών δανείων''.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:'' Χωρίς όριο τα δάνεια για κατανάλωση. Σε ένα μήνα η απελευθέρωση''.

    ΚΕΡΔΟΣ:'' Το φθηνό δολάριο απειλεί την ευρωπαϊκή οικονομία. Το ''φάντασμα'' του αποπληθωρισμού σε ΗΠΑ και Γερμανία''.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:'' Απελευθερώνονται τα καταναλωτικά. Πιθανότατα από την 1η Ιουλίου η απόφαση για τα δάνεια''.

    Η εφημερίδα ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ δεν είχε φθάσει στο ΑΠΕ μέχρι την ώρα αποστολής του δελτίου

    [17] Αποπληθωρισμός

    ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ υποστηρίζει ότι ''η νέα, όσο και ...παλαιά, απειλή του αποπληθωρισμού γίνεται ο υπ΄αριθμόν ένα εφιάλτης για το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, με Ηνωμένες Πολιτείες και ευρωζώνη να φοβούνται σφόδρα πλέον μια δίνη κατάρρευσης των τιμών τύπου Ιαπωνίας''.
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 30 May 2003 - 15:02:39 UTC