Browse through our Interesting Nodes of Hellenic Student Societies Worldwide Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-05-27

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 27/05/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Αρθρο Σημίτη
  • [04] ΠΑΣΟΚ
  • [05] Συνέντευξη Χριστοδουλάκη
  • [06] ΝΔ
  • [07] Προσλήψεις
  • [08] Δίκη Οτσαλάν
  • [09] Δίκη 17Ν
  • [10] Σενάρια εκλογών
  • [11] Ελληνοτουρκικά-ΕΕ
  • [12] Οικονομία
  • [13] Κυπριακό
  • [14] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [15] Ανεργία

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 27/05/2003

    Το Κυπριακό, τα ελληνοτουρκικά, η οικονομία και η σημερινή κοινή σύνοδος της Κεντρικής Επιτροπής και Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): 10 αλλαγές σε συντάξεις, περίθαλψη. Για τους ασφαλισμένους στο ΙΚΑ.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος):Θαυματουργά φάρμακα για στεφανιαία-καρκίνο. Αλματα της επιστήμης.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ:26.808 νέες θέσεις ανεργίας. Στοιχεία-σοκ του ΟΑΕΔ για το πρώτο τετράμηνο του 2003.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ:13.500 προσλήψεις. Δημόσιο: Ολες οι νέες προκηρύξεις κατά θέση και ειδικότητα.

    Η ΑΥΓΗ: Περισσότερες οι απολύσεις από τις προσλήψεις το 2003! Διαψεύδεται πλήρως η κυβερνητική προπαγάνδα.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Να και η 2η βίλα του χωροφύλακα που φύλαγε τον Σημίτη. Πού τα βρίσκετε ρε λαμόγια τα λεφτά;

    ΤΟ ΒΗΜΑ: ''οχι σε μέτρα -σοκ!''.Ο υπουργός αποκηρύσσει τον τραπεζίτη. Η οικονομία θα απασχολήσει σήμερα την ΚΕ του ΠΑΣΟΚ.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ:Πώς να αποφύγετε λάθη και παγίδες. Φόρος Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας.

    ΕΘΝΟΣ: Ο ''χάρτης '' με τις 1.929 προσλήψεις μονίμων. Δημόσιο: θέσεις, ειδικότητες, φορείς, προθεσμίες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Χθες για κάποιες Πέννες και Φωνές:Λιγώτερη ανανδρία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ:Τελευταία ευκαιρία Σημίτη. Δίνει σήμερα εξετάσεις στην κοινή συνεδρίαση της ΚΕ και της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Προσλήψεις 9.809 θέσεις τον Ιούνιο στο Δημόσιο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:Επίθεση σε όλα τα μέτωπα. Σημίτης στην κοινή συνεδρίαση ΚΕ και ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

    ΕΣΤΙΑ:Δυό σενάρια προώρων εκλογών. Φθινόπωρο του 2003 ή αρχές του 2004.

    Espresso:Αγριος καβγάς στην Εκάλη με Λιάνη - Σπυρόπουλο. Τι συμβαίνει στο ζευγάρι.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Στρατηγοί και Ερντογάν σε εμπόλεμη κατάσταση. Με απρόβλεπτες συνέπειες για τη γείτονα και τα ελληνοτουρκικά.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Αλλαγές στην αγορά. Αύριο ξεκινά η λειτουργία του παρατηρητηρίου τιμών του υπ. Ανάπτυξης.

    ΤΑ ΝΕΑ:Δώσε λιγάκι...η γραμμή Χριστοδουλάκη. Λέει όχι σε παροχές-ετοιμάζει όμως πακέτο 120 δις.

    ΝΙΚΗ:Στη σκιά των -10 μονάδων. Κοινή συνεδρίαση σήμερα ΚΕ-ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ:Προτάσεις πάλης για την ανεργία και τις απολύσεις. Συνέντευξη Τύπου της γγ της ΚΕ του ΚΚΕ.

    Traffic News:Θέλω να βρεθώ κοντά στην κόρη μου. Τέλος καλό με την επέμβαση στο στήθος. Η Βάνα ανυπομονεί να βγει από το νοσοκομείο.

    Η ΧΩΡΑ:Ποινική δίωξη κατά της Μπουρμπούλια. Επιβεβαιώνονται όλα τα δημοσιεύματα της ΧΩΡΑΣ.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:Δεν πάει άλλο από τις τεράστιες ελλείψεις σχολικής στέγης στην πόλη. Ευθυμίου-Γκεσούλης βγάζουν εκτός τη Νομαρχία.

    Σημείωση οι εφημερίδες ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν είχαν φθάσει στο ΑΠΕ μέχρι την ώρα αποστολής του δελτίου.

    [03] Αρθρο Σημίτη

    Σε ολοσέλιδο άρθρο του με τίτλο ''Ευρωπαϊκός σοσιαλισμός'' στην εφημερίδα τα ΝΕΑ ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης υπογραμμίζει ότι ''οι πολιτικοί οργανισμοί που δεν ανανεώνονται, δεν εκσυγχρονίζονται, δεν προσαρμόζονται αναγκαστικά φθίνουν. Επίσης, αναφέρει ότι στο ευρωπαϊκό πολιτικό επίπεδο έχει γίνει αντιληπτό ότι μια γνήσια λαϊκή αριστερά της πράξης και όχι της παρωχημένης ουτοπίας, μπορούσε να εμπνεύσει νέες πολιτικές και να οικοδομήσει μια νέα πολιτική ταυτότητα για να αντιμετωπίσει τις δεξιές και συντηρητικές δυνάμεις , να αποτελέσει δηλαδή ηγεμονική δύναμη ενός νέου πλειοψηφικού κοινωνικού και πολιτικού ρεύματος. Επίσης σημειώνει ότι οι πολίτες επιθυμούν μεν την καταναλωτική επιλογή, την αύξηση του βιωτικού τους επιπέδου , αλλά δεν επιθυμούν μια κοινωνία της αγοράς. Γι αυτό, προσθέτει, ουσιαστικός και αναντικατάστατος είναι ο επιτελικός ρόλος του κράτους όχι μόνο στις ρυθμιστικές παρεμβάσεις του για την επιθυμητή και αποτελεσματική κατεύθυνση της οικονομικής ανάπτυξης, αλλά και στη συγκρότηση του κοινωνικού κράτους''.

    [04] ΠΑΣΟΚ

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι ''αντεπίθεση του Κώστα Σημίτη σε όλα τα μέτωπα σήμερα, με την ομιλία του στην κοινή συνεδρίαση Κεντρικής Επιτροπής και Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Στο στόχαστρό του η ''σκανδαλολογία της ΝΔ'' και ''τα επιχειρηματικά συμφέροντα που επιχειρούν να πλήξουν την κυβέρνηση'' . Θα απαντήσει στην κατηγορία οτι παραμελεί τα εσωτερικά προβλήματα λόγω προεδρίας και θα διακηρύξει οτι το ΠΑΣΟΚ εγγυάται την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. ''Με το έργο μας θα διεκδικήσουμε και πάλι την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και όχι με τις δημοσκοπήσεις'', θα πει.

    Η ESPRESSO αναφέρει ότι ''τα βλέμματα όλων μέσα στο ΠΑΣΟΚ είναι σήμερα στραμμένα στα πρόσωπα -κλειδιά. Από τις τοποθετήσεις τους στη συνεδρίαση της ΚΕ και της ΚΟ του Κινήματος θα εξαρτηθούν σε σημαντικό βαθμό οι τόνοι που θα επικρατήσουν στην αίθουσα''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ σημειώνει ότι ''την επαναφορά των διαχωριστικών γραμμών και του διπόλου ''δεξιά-αριστερά'' επιστρατεύει τώρα ο πρωθυπουργός συνοδεύοντάς τα με ...καταγγελία κατά των επιχειρηματικών συμφερόντων στη σημερινή κοινή σύνοδο της ΚΕ και της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ που συγκαλούνται μέσα σε έντονα αρνητικό κλίμα για το κυβερνών κόμμα''.

    [05] Συνέντευξη Χριστοδουλάκη

    ''Θα συνεχίσω την ίδια πολιτική, δεν πρόκειται να υπάρξει καμία δημοσιονομική παρέκκλιση'', προειδοποιεί όσους τον επικρίνουν εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Χριστοδουλάκης. ''Με τις αποφάσεις μας έχουμε καταλήξει σε πολύ ισορροπημένες λύσεις για την οικονομική πολιτική και από αυτές εγώ δεν πρόκειται να διαφοροποιηθώ'', τονίζει με συνέντευξη που παραχωρεί στο ΕΘΝΟΣ ο κ. Χριστοδουλάκης υπογραμμίζοντας όμως με νόημα πως για τη συγκεκριμένη οικονομική πολιτικής ''έχουν συμφωνήσει όλα τα αρμόδια κυβερνητικά όργανα. Ο υπουργός Οικονομίας επίσης, υπογραμμίζει πως θα γίνουν όλες ανεξαιρέτως οι διαρθρωτικές αλλαγές . Αφήνει αιχμές για ''φαινόμενα επετηρίδας'' στο ΠΑΣΟΚ''.

    [06] ΝΔ

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) υποστηρίζει ότι ''χαμηλούς τόνους προσπαθεί να κρατήσει η ΝΔ σχετικά με τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων αλλά και εν όψει των επερχόμενων οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες του ''ΑΤ'' θα καταγράφουν επίσης μεγάλο προβάδισμα υπέρ της στα ποσοστά (έστω και ελαφρώς μικρότερο από αυτό της δημοσκόπησης της RASS) και υπεροχή στα αποκαλούμενα ''ποιοτικά στοιχεία'' (βαθμός εμπιστοσύνης σε επιμέρους πολιτικές, ικανότητα επίλυσης προβλημάτων κλπ)''.

    [07] Προσλήψεις

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ εκτιμά ότι ''πακέτο'' 13.500 προσλήψεων στο Δημόσιο εγκρίθηκε αυτήν την εβδομάδα. Αφορά 4.500 συμβασιούχους έργου για τους δήμους σε όλη τη χώρα. 4.764 μέσω ΟΑΕΔ σε υπηρεσίες Υγείας, 660 στον Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων (κτηνίατροι, γεωπόνοι), 100 στο ΙΚΑ, 1.350 στον ΟΤΕ, ενώ προχωρούν οι διαδικασίες για πρόσληψη 1.300 επαγγελματιών οπλιτών στο Πολεμικό Ναυτικό''.

    [08] Δίκη Οτσαλάν

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ,''ωσεί παρών θα είναι τελικά ο Κούρδος ηγέτης Αμπντουλαχ Οτσαλάν στη δίκη που ξεκίνησε χθες ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την παράνομη μεταφορά και είσοδό του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 1999. Μια διαδικασία που στην έναρξή της συνάντησης αρκετά εμπόδια, καθώς πλήθος ήταν τα διαδικαστικά ζητήματα που τέθηκαν από την υπεράσπιση των έντεκα κατηγορουμένων''.

    [09] Δίκη 17Ν

    Η ΧΩΡΑ αναφέρει ότι ''τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο αναγνώρισε στην κατάθεσή της στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας ως ένα από τα άτομα που είχαν επισκεφθεί τη γιάφκα της οδού Πάτμου η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας Ρόζα Κοφινά''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει ότι ''τον ''Βενιαμίν'' της ''17 Νοέμβρη'' αναγνώρισε στο πρόσωπο του ενοικιαστή της γιάφκας επί της οδού Δαμάρεως 73 στο Παγκράτι ο πληρεξούσιος του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος Πέτρος Βραχάτης''.

    [10] Σενάρια εκλογών

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ,''σε πρόωρες εκλογές ενδέχεται να οδηγήσουν δύο νέοι παράγοντες. Ο πρώτος είναι οι μεταβολές στην ΕΕ και η πιθανή μεταπήδησις του κ. Σημίτη στην θέση του προέδρου της Κομισιόν. Ο δεύτερος είναι οι πιέσεις της ΔΟΕ η οποία ζητεί οι εκλογές να μη γίνουν τρεις μήνες προ των Ολυμπιακών Αγώνων ώστε να μην επηρεασθή η διοργάνωσίς τους.''

    [11] Ελληνοτουρκικά-ΕΕ

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει οτι "προκλητικό μήνυμα των στρατηγών της Αγκυρας, οι οποίοι ξεκαθαρίζουν πως θα συνεχίσουν τα τουρκικά μαχητικά τις παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου στο Αιγαίο, συνεχίζοντας την έμπρακτη αμφισβήτηση του εύρους του ελληνικού εναέριου χώρου. Τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη θα συνεχίσουν να πετούν στην περιοχή πληροφόρησης πτήσεων στο Αιγαίο, δίχως να παρέχουν σχετικές πληροφορίες, δήλωσε ο αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, στρατηγός Χιλμί Οζκιόκ".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ τονίζει οτι "και για να είναι απόλυτα σαφής ως προς τις προθέσεις του, ο στρατηγός έστειλε χθες στο Αιγαίο 13 σχηματισμούς 32 τουρκικών αεροσκαφών, επτά από τα οποία ήταν οπλισμένα, που πραγματοποίησαν επτά παραβιάσεις και 14 παραβάσεις, προτού απομακρυνθούν μετά τις άμεσες επεμβάσεις των μαχητικών αεροσκαφών της ελληνικής αεράμυνας, με τα οποία 10 φορές ενεπλάκησαν σε σκληρές αερομαχίες".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ εκτιμά οτι "αναμενόμενο όσο και λογικό φαντάζει το ενδεχόμενο ανακοίνωσης "πακέτου" Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) μεταξύ Αθήνας και Αγκυρας από τους αρμόδιους υπουργούς Εξωτερικών κκ Παπανδρέου και Γκιούλ στο πλαίσιο της Ευρωμεσογειακής Διάσκεψης που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο της Κρήτης".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει οτι "μόλις ένα μήνα πριν από την ανάληψη της ευρωπαϊκής προεδρίας από την Ιταλία το Βατικανό παρεμβαίνει ενεργά στις διεργασίες γύρω από τον Καταστατικό Χάρτη της Ενωσης, που επεξεργάζεται η Συντακτική Συνέλευση, και στους προβληματισμούς για τα μελλοντικά όρια της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Με δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα "Κοριέρα ντέλα Σέρα", ο υπουργός Εξωτερικών του Βατικανού, αρχιεπίσκοπος Ζαν-Λουί Τοράν, τόνισε οτι θα πρέπει να τεθούν γεωγραφικά όρια στην επέκταση της Ενωσης, αμφισβητώντας τη θέση της Τουρκίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα".

    [12] Οικονομία

    Το ΒΗΜΑ ισχυρίζεται οτι "ο υπουργός Οικονομίας κ. Ν. Χριστοδουλάκης, έχοντας εξασφαλίσει τη στήριξη του Πρωθυπουργού για την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική, απηύθυνε χθες από τη Θεσσαλονίκη σαφές μήνυμα αποκήρυξης των θέσεων του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Ν. Γκαργκάνα για μειώσεις μισθών τονίζοντας οτι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υιοθετήσει "μέτρα-σοκ" για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας. Ταυτόχρονα, ο υπουργός και εν όψει της σημερινής συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ είπε "όχι στις παροχές εν όψει των εκλογών".

    Η ΝΙΚΗ σημειώνει οτι "ανασκεύασε τις δηλώσεις του για αντιμετώπιση της ανεργίας με μεγαλύτερη λιτότητα ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Νίκος Γκαργκάνας, μετά το κύμα αντιδράσεων που προκάλεσε η τοποθέτησή του. Ο ίδιος αναγκάστηκε να διαψεύσει τον... εαυτό του, λέγοντας πως η αύξηση των μέσων πραγματικών αποδοχών θα πρέπει να συμβαδίζει με την αύξηση της παραγωγικότητας. Είχε προηγηθεί η έντονη αντίδραση του υπουργού Εργασίας Δημήτρη Ρέππα και του προέδρου της ΓΣΕΕ Χρήστου Πολυζωγόπουλου".

    Ο ΛΟΓΟΣ προσθέτει οτι "η κυβέρνηση αποστασιοποιείται πλήρως από τις δηλώσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Νίκου Γκαργκάνα, ο οποίος σε συνέντευξή του τάχθηκε υπέρ της μείωσης του ρυθμού αύξησης των μισθών των εργαζομένων".

    [13] Κυπριακό

    Η Traffic news επισημαίνει οτι "οι ευρωπαϊκές εξελίξεις με επίκεντρο τα θέματα που θα συζητηθούν στη Σύνοδο Κορυφής της Θεσσαλονίκης και η συνέχιση των προσπαθειών για την επίλυση του Κυπριακού με το συντονισμό των ενεργειών Αθήνας και Λευκωσίας στο επίπεδο της εξωτερικής πολιτικής ήταν τα βασικά θέματα που τέθηκαν επί τάπητος κατά τη χθεσινή συνάντηση του πρωθυπουργού κ. Κώστα Σημίτη με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Τάσσο Παπαδόπουλο στο Μέγαρο Μαξίμου".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ τονίζει οτι "στην διατήρηση της πολιτικής των χαμηλών τόνων έναντι της γειτονικής Τουρκίας, αλλά και στην επαναδιατύπωση του αξιώματος που αφορά στην εμπλοκή του ΟΗΕ για την εξεύρεση λειτουργικής λύσης στο Κυπριακό, επέμειναν για μια ακόμη φορά χθες Αθήνα και Λευκωσία".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) υπογραμμίζει οτι "επιχειρώντας να διασκεδάσει τις υποψίες της Λευκωσίας, οτι η Αθήνα "χαϊδεύει" την Αγκυρα, ο Κ. Σημίτης χαρακτήρισε "πράξεις εντυπωσιασμού" τις τελευταίες κινήσεις της Τουρκίας και του Ντενκτάς υποστηρίζοντας παράλληλα οτι στόχος τους είναι ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης και η αποδιεθνοποίηση του Κυπριακού".

    Σύμφωνα με τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ" όπως ομολογείται στους κυβερνητικούς και διπλωματικούς "διαδρόμους" η ένταξη της Κύπρου στην Κοινότητα οδηγεί ταχύτερα στην παγίωση των τετελεσμένων της εισβολής και πολλαπλασιάζει τους κινδύνους για τη "νομιμοποίηση" της διχοτόμησης".

    [14] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:''Διαπάλη εν εξελίξει... Για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Η Ευρώπη αποκτά το πρώτο Σύνταγμά της. Τι προβλέπει το σχέδιο Ντ' Εστέν".

    ΚΕΡΔΟΣ:''Οι δουλειές δεν πάνε καλά! Πλασματική η ανάπτυξη-Πρόβλημα μετά το 2004".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''Ηρθε η ώρα για "εσωτερική σύγκλιση". Η Β. Ελλάδα διεκδικεί το μερίδιό της στην ανάπτυξη".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ:''Σημάδια κόπωσης σε κατανάλωση και δανεισμό. Νέα συγκράτηση της πιστωτικής επέκτασης".

    [15] Ανεργία

    Η ΕΞΠΡΕΣ γράφει οτι "Για πέμπτο μήνα μέσα στο εξάμηνο Οκτωβρίου 2002-Μαρτίου 2003 η συνολική απώλεια θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα ξεπερνούσε, τον περασμένο Μάρτιο (κατά 3.050 θέσεις), τον αριθμό των προσλήψεων".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 27 May 2003 - 15:11:04 UTC