Browse through our Interesting Nodes on Human Rights Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-04-18

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 18/04/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Ελληνική Προεδρία - Διεύρυνση - ΗΠΑ
  • [04] Απεβίωσε ο Γιάννης Λάτσης
  • [05] Ατυπη πνευμονία
  • [06] ΠΑΣΟΚ-Μαλέσιος
  • [07] Δίκη 17Ν
  • [08] ΕΕ-Ελλάδα-Κύπρος-ΗΠΑ
  • [09] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [10] Αναπτυξιακός νόμος

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 18/04/2003

    Οι δηλώσεις του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών για το ρόλο της ελληνικής προεδρίας στη διεύρυνση της ΕΕ και το Κυπριακό, ο απόηχος στην Αγκυρα της ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ και ο θάνατος του Ελληνα μεγιστάνα Γιάννη Λάτση είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης):Τρεις ηγέτες μιλούν στον ''Α.Τ''.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Κρούσμα της θανατηφόρου πνευμονίας; Με άκρα μυστικότητα και σε απομόνωση ασθενής στο Γενικό Κρατικό Αθηνών.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ:Μπλόκο στην οικοπεδοποίηση των δασών. Ανατροπή στη Βουλή μετά από γνωμοδότηση των συνταγματολόγων.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ:Η άγνωστη ζωή του Λάτση. Η αρχή και το τέλος του ''δισεκατομμυριούχου Ζορμπά''.

    Η ΑΥΓΗ: Ξεσηκωμός για την τηλεοπτική τυμβωρυχία. Οι κάτοικοι του Μακροχωρίου έδιωξαν τα κανάλια.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: 178.388.969 άρπαξε ο υπουργός Μανίκας μέσα σε ένα χρόνο πουλώντας μετοχές του Αθανασούλη και ''Γενικών Αποθηκών''.

    ΤΟ ΒΗΜΑ:Η Τουρκία στη γωνία. Κατηγορούν τον Ντενκτάς για την αποτυχία. Η ένταξη της Κύπρου προκαλεί νευρική κρίση στην Αγκυρα.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Μειώνεται η εξεταστέα ύλη στην Ιστορία. Πισωγύρισμα του υπουργείου Παιδείας λίγο πριν από τις εξετάσεις.

    ΕΘΝΟΣ: Ο εμφύλιος στην Αγκυρα πονοκέφαλος για την Αθήνα. Οι κίνδυνοι για τη χώρα μας από την κρίση στην Τουρκία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Συμφώνησαν όλοι στον ρόλο του ΟΗΕ ως ...οικιακής βοηθού.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ:Κορυφαίοι εναντίον ''λοχαγών''. Η υπόθεση Μαλέσιου ανάβει φωτιές στο ΠΑΣΟΚ και δρομολογεί εξελίξεις στο εσωκομματικό παιχνίδι.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Γέφυρα Πάουελ-ΕΕ με 21 κομπάρσους. Αθήνα: Τελευταία στιγμή έμαθαν Σημίτης-Γ.Παπανδρέου για τη ...στοά των ''4''.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:Γέφυρα με τους επιδρομείς. ''25'': Λήξη με συμβιβαστική δήλωση.

    ΕΣΤΙΑ: Μικρομεσαίοι της Ευρώπης. Η Ελλάς τώρα στην 18η θέση.

    Espresso: Η άγνωστη ζωή και η διαθήκη του μεγιστάνα. Γιάννης Λάτσης.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:Και άλλοι στον δρόμο Μαλέσιου. Οι μετοχές της ALTEC φαίνεται ότι είχαν προσελκύσει πολλά εξέχοντα στελέχη του εκσυγχρονισμού μπλοκ.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Με σχέδιο Αννάν ΝΑΙ στο διάλογο για Κυπριακό οι Τούρκοι. Νέες κινήσεις της Αγκυρας.

    ΤΑ ΝΕΑ: Συναγερμός για την πνευμονία. Καθημερινά όλο και περισσότερα κρούσματα.

    ΝΙΚΗ: Η πολιτική κατευνασμού φέρνει αντίθετα αποτελέσματα. Ο πρώτος συμβιβασμός απέναντι στις ΗΠΑ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Επεσαν οι μάσκες της Ευρωπαϊκής Ενωση.

    Traffic News: Η Σαμάνθα ανάβει φωτιές πετώντας...τα ράσα. Θέλει να μιμηθεί τη Μαντόνα.

    Η ΧΩΡΑ: Ρεφενέ 80 δις κάνει η διαπλοκή για να αναχαιτίσει τη συντριβή Σημίτη. Επιδιώκουν να μην πέσει το ΠΑΣΟΚ κάτω από 120 βουλευτές.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ:Στο σκαμνί 55 εφοριακοί. Θεσσαλονίκη: Δυσωδία από τη διαφθορά στο δημόσιο.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Εγιναν...Τούρκοι. Ανάστατη η γείτων από την ελληνική επιτυχία.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Διαχείριση της ήττας τους κάνουν οι Τούρκοι. Προκαλούν με παραβιάσεις στο Αιγαίο.

    [03] Ελληνική Προεδρία - Διεύρυνση - ΗΠΑ

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι ''εγκωμιαστικά λόγια για την ελληνική προεδρία είχε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Κ. Πάουελ για την όπως είπε ''δραστήρια ηγετική της στάση στην ΕΕ κατά τη διάρκεια αυτής της ασήμαντης φάσης της διεύρυνσής της''. Παράλληλα, ο κ. Πάουελ εντυπωσιάζοντας τους παρευρεθέντες για το ανέβασμα του αμερικανικού τόνου στο Κυπριακό χαρακτήρισε ουσιαστικά απαράδεκτη τη συνεχιζόμενη διαίρεση της Κύπρου''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι ''παρατηρήσεις προς την Τουρκία και θερμά λόγια για την ελληνική προεδρία επεφύλασσε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Κόλιν Πάουελ σε ομιλία που έκανε στην ελληνική πρεσβεία της Ουάσιγκτον με την ευκαιρία της διεύρυνσης των δέκα χωρών''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ισχυρίζεται ότι ''η διαμόρφωση μιας ενιαίας και ισχυρής Ευρώπης αποτελεί πλέον το μεγάλο στοίχημα για τη γηραιά ήπειρο. Στην Αθήνα και στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Διάσκεψης 40 Ευρωπαίοι ηγέτες υιοθέτησαν μια διακήρυξη προς την κατεύθυνση αυτή , ο Ρ. Πρόντι ωστόσο δήλωσε ότι απαιτούνται ''δεκαετίες δουλειάς'' για την επίτευξη αυτού του στόχου''.

    Η ΧΩΡΑ προσθέτει ότι ''την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκαν νέοι τριγμοί στην ενότητα της ΕΕ καθώς η τετράδα Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία και Γερμανία προέβη σε ξεχωριστή δήλωση για τον πόλεμο στο Ιράκ. Υστερα από διαβουλεύσεις και παρασκηνιακές συζητήσεις του Ελληνα υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Παπανδρέου και με τη συμφωνία των υπολοίπων μελών βγήκε η κοινή δήλωση στην οποία τονίζονται η σημασία και ο κεντρικός ρόλος των Ηνωμένων Εθνών''.

    Σύμφωνα με τη ΝΙΚΗ,''πολιτική κατευνασμού'' απέναντι στην αλαζονεία και την επιθετικότητα των ΗΠΑ ακολουθεί η Ευρωπαϊκή Ενωση, παραβλέποντας και αυτά ακόμη τα διδάγματα της Ιστορίας που καταδεικνύουν πως όποτε επικράτησε αυτή η λογική οδήγησε σε αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα''.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ εκτιμά ότι ''η δήλωση της Ελληνικής Προεδρίας για το Ιράκ, για μια ακόμα φορά επιβεβαίωσε το αποκρουστικό πρόσωπο της ΕΕ. Με τη δήλωση αυτή η Ευρωπαϊκή Ενωση: 1. Προσδίδει πλήρη νομιμότητα στην αμερικανοβρετανική εισβολή και κατοχή στο Ιράκ! 2. Δεν περιέχει ούτε μια λέξη συμπάθειας για τα θύματα και την ανθρωπιστική καταστροφή που συντελείται στο Ιράκ!3 Αναγορεύει τον πόλεμο σε μέσο για να ζήσουν οι λαοί δήθεν καλύτερο μέλλον! 4. Διακηρύσσει ότι οι διεθνείς οργανισμοί πρέπει να χρηματοδοτήσουν τη λεγόμενη ανοικοδόμηση του Ιράκ, ώστε οι Αμερικανοβρετανοί κατακτητές να μη σηκώσουν και μεγάλο βάρος!5. Εξαπολύει ''κομψά'' απειλές στη Συρία και στο Ιράν, ζητώντας τους να στηρίξουν τη σταθερότητα της κατοχής''.

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει ότι ''αν συνεχίζουμε να τρέφουμε αυταπάτες θεωρώντας την οικονομία μας τόσο ισχυρή, ώστε να μας ενοχλή ο όρος ''μικρομεσαίοι'', σύντομα θα βρεθούμε στην 24η θέση της νέας Ευρώπης. Οπότε θα πρέπει να προσαρμοσθούμε σε έναν όρο πολύ υποδεέστερο: Προτελευταίοι!''

    [04] Απεβίωσε ο Γιάννης Λάτσης

    Η TRAFFIC NEWS υποστηρίζει ότι ''η είδηση του θανάτου του μεγαλοεφοπλιστή Γιάννη Λάτση βύθισε σε θλίψη την ελληνική εφοπλιστική οικογένεια, ενώ το πέπλο της βάρυνε και την οικονομία της χώρας καθώς ο ''καπετάνιος'' όπως του άρεσε να τον αποκαλούν τα τελευταία 60 και πλέον χρόνια είχε συμβάλει στην ανάπτυξή της και σε διεθνές επίπεδο''.

    Η ESPRESSO προσθέτει ότι ''οι τελευταίες δραματικές ώρες για τον Γιάννη Λάτση άρχισαν να μετράνε από την προηγούμενη Πέμπτη. Τότε που η κατάσταση -της ήδη επιβαρημένης υγείας του- επιδεινώθηκε σημαντικά και οι γιατροί διέγνωσαν οτι πλέον ήταν μη αναστρέψιμη. Η μάχη που έδινε, εξαιτίας της χρόνιας καρδιακής ανεπάρκειας ήταν πλέον άπελπις- έστω και αν λίγο καιρό νωρίτερα είχε το κουράγιο και τη διαύγεια πνεύματος ώστε να συζητά σχεδόν καθημερινά με τα διευθυντικά στελέχη των επιχειρήσεών του. Το μοιραίο συνέβη τελικά χθες το πρωί στις 6 παρά τέταρτο ακριβώς''.

    [05] Ατυπη πνευμονία

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) διερωτάται αν υπάρχει ''κρούσμα της θανατηφόρου πνευμονίας στο Γενικό Κρατικό Αθηνών; Ελληνας ναυτικός στο επάγγελμα, αγνώστου ηλικίας μεταφέρθηκε πριν από λίγες μέρες στο νοσοκομείο ''Γ. Γεννηματάς'' με συμπτώματα που παραπέμπουν απευθείας στην άτυπη πνευμονία και μάλιστα στην οφθαλμολογική κλινική του νοσοκομείου γεγονός που έκανε τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό να αντιδράσουν έντονα, καθώς η συγκεκριμένα κλινική δεν είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για τέτοια περιστατικά''.

    [06] ΠΑΣΟΚ-Μαλέσιος

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει οτι "με πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο με ευρύτερες διαστάσεις και ευθεία εμπλοκή κυβερνητικών στελεχών εξελίσσεται η υπόθεση της παραίτησης του υφυπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Ευ. Μαλέσιου".

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει οτι "σε εσωκομματική κρίση οδηγεί η υπόθεση του Β. Μαλέσιου, καθώς, ύστερα από τη δεύτερη επίθεση του Θ. Πάγκαλου εναντίον του Κ. Σημίτη και των στελεχών του σκληρού πυρήνα των εκσυγχρονιστών, αναμένονται απαντήσεις. Ο Δ. Ρέππας έδωσε ήδη τη δική του, σε ήπιους τόνους, αλλά και προειδοποιητικούς".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ εκτιμά οτι "μετοχές εκατοντάδων εκατομμυρίων ξεφόρτωσε το κρίσιμο διάστημα πριν τις εκλογές ο υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Στέφανος Μανίκας γνωστό στέλεχος της ομάδας των λοχαγών στην οποία ανήκει και ο αποπεμφθείς από τον Σημίτη υφυπουργός δημόσιας τάξης Ευάγγελος Μαλέσιος".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει οτι "κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ (Πάγκαλος, Λαλιώτης, Βάσω) φέρονται αποφασισμένοι να επιτίθενται σε κάποιους από τους πρώην "λοχαγούς" του Κινήματος, προκειμένου μέσω αυτών να χτυπούν τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Ηδη ο κ. Πάγκαλος έχει καταφερθεί κατά Μαλέσιου, Νεονάκη, ενώ είναι γνωστή η "αιώνια κόντρα" στη Χαριλάου Τρικούπη ανάμεσα σε Λαλιώτη-Νεονάκη. Ερχεται η σειρά και για τον υπουργό Επικρατείας κ. Στ. Μανίκα. Σε δεινή θέση ο πρωθυπουργός, καθώς θα έχει τώρα και άλλο ένα μέτωπο στα ήδη ανοικτά που έχει έως τώρα".

    [07] Δίκη 17Ν

    Ο ΛΟΓΟΣ ισχυρίζεται οτι "σήμερα επανέρχονται στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Κορυδαλλού οι παράγοντες της δίκης των φερόμενων ως μελών της 17Ν. Η δίκη διακόπηκε την Τρίτη, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε ένας από τους αναπληρωτές δικαστές. Σήμερα αναμένεται να εξεταστούν οι μάρτυρες για τις υποθέσεις της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Παπαδημητρίου και των επιθέσεων με ρουκέτα κατά του τηλεοπτικού σταθμού Mega και της πρεσβείας των ΗΠΑ".

    [08] ΕΕ-Ελλάδα-Κύπρος-ΗΠΑ

    Το ΕΘΝΟΣ σημειώνει οτι "έκκληση προς τις χώρες που αποτελούν την Ενωμένη Ευρώπη, να μην ξεχάσουν οτι ένα μέλος τους, η Κύπρος, είναι και σήμερα διαιρεμένο, απηύθυνε ο υπουργός Εξωτερικών Κόλιν Πάουελ, σε εκδήλωση στην Ουάσιγκτον για τον εορτασμό της συνθήκης προσχώρησης, τονίζοντας οτι μολονότι δεν μπόρεσε να βρίσκεται στην Αθήνα (την Τετάρτη), εντούτοις "το πνεύμα της Ακρόπολης, είναι κοντά μας", όπως τόνισε χαρακτηριστικά σε μια ομιλία-ύμνο για την ελληνική προεδρία".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) προσθέτει οτι "στη Λευκωσία είναι από σήμερα στραμμένα όλα τα βλέμματα. Ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο οποίος συναντήθηκε χθες με τον Κόφι Αννάν, επισκέπτεται σήμερα την Κύπρο για συζητήσεις με την κυπριακή ηγεσία αλλά και την αντιπολίτευση του ψευδοκράτους".

    Το ΒΗΜΑ επισημαίνει οτι "ενώ η Κυπριακή Δημοκρατία -μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης πλέον- ετοιμάζεται να υποδεχθεί θριαμβευτικά σήμερα τον ελληνα πρωθυπουργό κ. Κ. Σημίτη, που ως προεδρεύων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αρχίζει από τη Λευκωσία την περιοδεία του, η Αγκυρα βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Η τουρκική κυβέρνηση αναζητεί αγωνιωδώς τρόπους για να βγει από το διπλωματικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει μετά τις τελευταίες εξελίξεις περί την Ευρώπη που τη βάζουν στη γωνία".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ τονίζει οτι "με αμηχανία παρακολουθεί η Αγκυρα τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στο Κυπριακό, ενώ με καθυστέρηση μίας ημέρας, έστω και άτυπα η Τουρκία συνεχάρη την Κύπρο για την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ενωση".

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ υπογραμμίζει οτι "σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση βρέθηκε η Τουρκία στο εορταστικό διήμερο της ευρωπαϊκής διεύρυνσης. Η αντίδραση της Τουρκίας αποδεικνύει το διπλωματικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει. Από τη μία πλευρά, επιθυμεί διακαώς να ενταχθεί -και μάλιστα σύντομα- στην ΕΕ, από την άλλη δεν μπορεί να διαγράψει τα φιλοατλαντικά της αισθήματα. Και μέσα σε όλα αυτά, το μεγάλο αγκάθι που λέγεται Κυπριακό άρχισε να προκαλεί... πόνο μετά την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ".

    Σύμφωνα με τα ΝΕΑ "η πολιτική ηγεσία της γείτονος απέφυγε χθες να υιοθετήσει τις πρωτοφανείς απόψεις που εξέφρασε με ανακοίνωσή του το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, αμέσως μετά την προχθεσινή τελετή στο Στοά του Αττάλου, σύμφωνα με τις οποίες η ένταξη της ελεύθερης Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ενωση κινείται εκτός διεθνούς νομιμότητας. Η κυβέρνηση Ερντογάν επιχείρησε έναν ελιγμό. Ανακάλυψε τις αρετές του σχεδίου Αννάν, που ως χθες απέρριπτε κατηγορηματικά".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει οτι "υπέρ της επανέναρξης του διαλόγου για την επίλυση του Κυπριακού βάσει του σχεδίου Αννάν τάχθηκε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν, χθες σε αντίθεση με την αδιάλλακτη στάση του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Ραούφ Ντενκτάς".

    [09] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:''Δεύτερη ευκαιρία στα δίκτυα. Λόγω της διεύρυνσης της Ευρωπαϊκής Ενωσης".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Προς αναβολή τα νέα λογιστικά πρότυπα. Ανάσα σε όλες τις εισηγμένες".

    ΚΕΡΔΟΣ:''Στο ναδίρ οι οικονομικές προσδοκίες. ΙΟΒΕ: Το 51% των επιχειρήσεων θεωρούν το κλίμα δυσμενές.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''Μικρομεσαία στροφή προς τη μεταποίηση. Με το 55,3% των επενδύσεων του αναπτυξιακού".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ:''Με δύο ταχύτητες πλέον η Σοφοκλέους. Ξεκινάει στις 2 Ιουνίου η κατηγοριοποίηση".

    [10] Αναπτυξιακός νόμος

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ γράφει οτι "ως το τέλος Ιουνίου, πριν από τη λήξη των εργασιών της Ολομέλειας, προτίθεται η κυβέρνηση να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή το νέο αναπτυξιακό νόμο. Αυτό δήλωσε χθες ο υπουργός Οικονομίας Νίκος Χριστοδουλάκης ενημερώνοντας τα μέλη του αρμοδίου ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 18 April 2003 - 22:02:49 UTC